Setari Cookie-uri

Isus..FIUL LUI DUMNEZEU!DUMNEZEU INSUSI?PROFET?UN INVATATOR?

BROSCUTA ,TE MANANCA CARAPACEA? SAU TI-AI GASIT SI TU UN IUBIT CARE INCEARCA SA TE ADUCA PE CALEA CEA DREAPTA?
wdy
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:22
cred ca mai apare inca o victima pe cale de a i se spala creeierasul s-au poate nici nu au ce spala ca multe persoane duc lipsa.

Postat pe 17 Aprilie 2008 22:32
la naiba !sa mai dus un neuron.....(scuze la blonde).....
dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:39
Mda... cam lunga dezbatere pe tema asta.Cine vrea sa creada ca Iisus este Fiul Lui Dumnezeu este liber sa o creada,cine vrea sa creada in Allah si Mohamed este liber sa o faca.Un lucru este sigur pentru mine una!Iisus este Fiul Lui Dumnezeu trimis pe Pamant sa ne lepede pe noi de pacate!Daca cititi Biblia veti vedea ca scrie clar.Cand voi avea timp voi da si niste citate!De ce sunt atat de multe religii care spun ca Iisus este Fiul Lui Dumnezeu,si doar cateva religii(culturi) care spun ca El a fost doar profet?De ce atat catolicii cat si ortodocsii si baptisti,si iehovisti si penticostali si care mai sunt,de ce toti cred in Dumnezeu,si in Iisus?Pentru ca citesc Biblia,de aia!Singura diferenta intre Ordodocsi siCatolici laolata,si Ceilalti,este ca catoliici si ortodocsii aduc vorba si despre Fecioara Maria si ceilalti sfinti,iar celelalte religii Rugaciunile sunt pentru Isus si Dumnezeu,care la urma urmei sunt unul si acelasi,cum Biblia spune:Tatal,Fiul Si sfantul Duh sunt unul si acelasi!Pace voua doamnelor,Dumnezeu sa va binecuvanteze.El ne iubeste pe toti cei ce credem in El,si nu`l renegam!
Christine21
Postat pe 18 Aprilie 2008 00:22
christine, te rog nu adauga citate,:). nimeni nu-l reneaga pe Iisus, il iubim si asta spune totul. nu cred ca mai este ncesar sa dam atatea explicatii. cu El am crescut, El ne iubeste si cu El vom muri in suflet. si cred ca El e singurul care ne intelege cand lumea e condusa de aparente,El stie ce e in sufletul nostru. am sa va arat o poezie pe care am scris-o. mi-a fost publicata, si apreciata de profesori literari. bine, e una din cele 5 poezii trimise lor.

Postat pe 18 Aprilie 2008 15:08
suspinuri-----

M-am lovit de durerea mea
Dar pentru ca e liniste
macar o clipa
Ma trezeste
suspinul ranilor mele...
Stiu ca Dumnezeu
Si-a inchiriat apartamentul
langa mine
Stiu ca asculta cu paharul
lipit de perete
cum tipa durerea in mine
ca o bocitoare
S-a risipit si ultimul geamat...
Dar El asculta si crede
ca nu e momentul
sa-mi bata in usa si sa-mi
aduca ceasca de ceai promisa...

Postat pe 18 Aprilie 2008 15:13
nu a iesit scrisa ca o poezie. e vina site-ului nu a mea. dar sper sa se inteleaga

Postat pe 18 Aprilie 2008 15:14
Se intelege anaphabielle,stai linistita.Frumoase ganduri:).Nu pentru tine vroiam sa pun versete :P
Christine21
Postat pe 18 Aprilie 2008 15:53
stiu christine dar au mai fost puse citate si nu a tinut. de aceea iti spun, mai bine fara. scrie ceea ce gandesti. uita-te in urma si ai sa vezi ca am dreptate. cine a pus citate nu a rezolvat nimic. pup dulce.

Postat pe 18 Aprilie 2008 17:17
poezia se refera la aceea ca atunci cand suferim avem parerea ca suntem uitati, dar El stie mai bine cand '' sa bata la usa si sa stea la o ceasca de ceai cu noi''. cu mine a stat la ceai si mi-a spus ca vor mai fi momente in care ma va pune la incercare, asa ca sa vada El cata incredere am si cat de mult Il iubesc. ;) puup.

Postat pe 18 Aprilie 2008 17:20
am vazut ceva ceva..ehh in fine nu conteaza.Totusi cred ca ae trebui sa dezbatem si alt subiect,ceva care sa ne fie de folos noua femeilor,subiect care odata deschis sa lege o prietenie intre noi,ci nu o confruntare permannenta,ce ziceti fetelor?:*
Christine21
Postat pe 18 Aprilie 2008 17:21
aaa... si mi-a promis ca daca sunt cuminte o sa ma invite EL la un ceai.

Postat pe 18 Aprilie 2008 17:22
noi ( cateva) am legat o prietenie, chiar ne intelegem foarte bine. uite ca sa vezi, deschide tu un subiect dragut. ce crezi ca ne poate fi de folos? asteptam sa deschizi tu un subiect si vom vedea. pup

Postat pe 18 Aprilie 2008 18:46
hmm anaphielle,pai daca stiam ce ne`ar putea uni,as fi spus de dinainte sa ma intrebi tu:D.Asta era problema, chiar nu stiu ce subiect ne`ar bate de la contraziceri si certuri:).Ma gandeam ca vine careva cu o idee,ca eu m`am tot gandit,si cred ca orice am incerca,tot iasa cu o mica "paruiala";)
Christine21
Postat pe 18 Aprilie 2008 19:09
Anaphielle, daca dai citate nu inseamna ca nu ai idei proprii, ci ca iti exprimi ideile pe marginea continutului citatului. Folosirea citatelor arata ca esti documentat(a)si ca stii exact unde sa cauti raspunsul la o intrebare. La urma urmei, si tu ai dat un citat... din tine. Nu e nimic rau in asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Aprilie 2008 19:14
ce cauta acest subiect la rubrica de moda???????????????????

Postat pe 18 Aprilie 2008 19:18
anamyi,totul a inceput de la val,daca este la moda sau nu:))
Christine21
Postat pe 18 Aprilie 2008 19:41
broscuto, am citit postarea ta ("...da Dumnezeu l-a trimis pe İsus pe pamant dar nu ca fiu al sau.toata lumea stie cum a ramas insarcinata fecioara Maria,dar asta nu denota ca İsus este fiul lui Dumnezeu.") si cred ca, daca gandesti intr-adevar in felul asta, te doare capul sau te simti rau. Fa-ti si tu un ceai si ia o aspirina, poate ajuta.
amme22
Postat pe 18 Aprilie 2008 21:59
NU TE MAI STRESA CU BROSCUTA CA PROBABIL ESTE O VIITOARE SURIOARA A LUI MUSLIM.

Postat pe 18 Aprilie 2008 22:12
Nu, nu e nici macar asta, mie mi se pare ca e ceva mult mai periculos pt ea. Cred ca aluuuuneca spre mult mai rau. Poate isi revine.
amme22
Postat pe 18 Aprilie 2008 22:15
bine ar fii dar ma indoiesc din pacate i-si baga dracul coada si le ia mintea fetelor astora slabe de inger.

Postat pe 18 Aprilie 2008 22:20
eee, eu am o vorba cand ma agit sau cineva din jurul meu se agita pentru niste lucruri. de exemplu gura lumii. '' nu asta imi da de mancare'' .dar in adancul sufletului tot ma preocupa. si in plus, cu ce m-ar ajuta pe mine sa stiu cum a ramas insarcinata Fecioara Maria? ce nu ati auzit faza cu fata aia care a ramas insarcinata virgina pt ca glontul intrat in ea, trecuse mai intai prin testiculele unui barbat( forma de exprimare,stiu ca nu ar fi putut trece prin testiculele unei femei :))) ) . cine stie ce o fi fost si atunci...in fine...vb lu' ala : traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :)) bine zis.

Postat pe 18 Aprilie 2008 23:50
pai cristine chestia cu ....un topic pe care sa fim toate de acord e atat de....banal si monoton si lipsit de importanta incat ....dupa vreo 2-3 postari cu siguranta...ar "muri" si atunci ce sens are sa il deschizi macar???un forum se deschide pt argumente pro si contra si sta in firea femeilor"forumiste" sa se "argumenteze "cu toate expresiile pamantului cand au ceva de spus....dulcegariile sunt buna acasa sau cu amicele la o cafea ...pe aici se discuta alte...."alea"....cat despre valul islamic era pe alt topic unde fetele alea chiar au ceva de spus si ...."la naiba" frumos isi mai argumenteaza ideile ..de ambele parti...
dandanaua_reloaded
Postat pe 19 Aprilie 2008 11:13
Ema,am vazut si eu cum isi argumenteaza fetele ideile,nu`i problema...;)) ele sa fie sanatoase.sa stii ca ai dreptate..la ce folos ar fi un subiect unde nu sunt pareri diferite,dar totusi,ar fi mai bine daca am trece la ceva deale femeilor,si sa nu mai discutam despre religii!Ema eu ziceam ca de la valul islamic a inceput si acest subiect,cel cu "Iisus ,fiul Lui Dumnezeu",dar cine a deschis topicul l`a incadrat tot la sectiunea moda,din neatentie!
Christine21
Postat pe 19 Aprilie 2008 13:46
........ se vede ca nu prea intereseaza pe nimeni subiectele despre frumos. uitati-va la sectiunea ''portret''.topicul pus de mine ieri. pup

Postat pe 19 Aprilie 2008 14:18
Pt doamna Ema...Multumesc mult pentru ganduri si sustinere,in final Dumnezeu m-a ajutat si cu ajutorl Lui am rezolvat orice probleme legata de adoptia fetitei mele.Pe 28 mai este ultima infatisare.
Oricum multumesc si celor care nu au gandit dar au sustinut,si respect tuturor,pace si voie buna in sufletele voastre Lumina Lui Dumnezeu sa vegheze asupra caselor dvs si....LA MULTI ANI!UN PASTE FERICIT TUTUROR.Cu respect pace....
pace
Postat pe 28 Aprilie 2008 17:04
ma bucur pt tine Pace.sper sa fii mai linistita acum.un Paste Fericit si tie iti doresc
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Aprilie 2008 17:11
multumesc mult acum chiar ca sunt fericita nu cred ca va puteti imagina ce este in sufletul meu acum,dar e un sentiment inexplicabil,oare chiar e adevarat ma intreb?oare nu visez?pace...
pace
Postat pe 28 Aprilie 2008 17:15
Cu ocazia Sfintei sarbatori de Paste am primit o multitudine de sms-uri in care se vorbea de: oua inrosite, miel, cozonac, vin bun...dar nimeni nu mi-a reamintit ca Isus a murit pentru mine, pentru tine, pentru ca noi sa putem privi spre cer cu speranta. Am fost chiar revoltata cand am primit un sms similar de la sora mea si chiar am sunat-o sa ma lamuresc daca asta inseamna pentru ea Pastele. Oricum ideea este ca Isus a avut o cruce de lemn si o inima de aur dar acum sunt mult prea multi care au cruci de aur si inimi de lemn. Ma bucur totusi sa constat ca nu traim chiar toti in bezna si daca-mi permiteti, as vrea sa va rog, pe tine Octaia, pe tine Pace si pe celelalte ca voi sa incercati in continuare sa fiti lumini pentru cei din jurul vostru si sa va gasiti timp in tumultul acestei lumi agitate sa-l dezvaluiti pe Domnul. Dumnezeu sa-si reverse binecuvantarile asupra voastra!

Postat pe 29 Aprilie 2008 07:29
:)...Sunt asa de ciudate toate comment-urile voastre...Cine e Isus? "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu ajunge la Tatal decat prin mine"...Nu sunt cuvintele mele sunt cuvintele Lui.Cine e Isus? "Eu sunt alfa si omega. Inceputul si sfarsitul tuturor lucrurilor."
dar ca sa aflati mai multe despre cine este Isus, este o carte care dezvaluie totul! se numeste Biblia.si ma shocheaza faptul ca in Romania, intr-o tara crestina cum ne laudam, indrazneste un crestin sa puna o astfel de intrebare.Cititi Evanghelia dupa Ioan!!!acolo sunt foarte multe "povestioare" care raspund la intrebarea voastra stupida.
Draga persoana musulmana: noi, crestinii ne numim asa pentru ca noi avem credinta!!!!Noi traim prin credinta . Noi nu cautam dovezi pentru ca suntem siguri de Adevar.Noi avem pe Unul care e mai presus de priceperea noastra, e atat de mare incat intr-o mana cuprinde Universul si poate fi atat de mic incat sa intre in inimile noastre.E Dumnezeu Tatal , Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duh.Toate sunt Una!.
Noi traim ca si crestini si nu cautam dovezi.Daca am trai dupa dovezi am fi concluzionisti, pentru ca am trai dupa niste concluzii.
Eu stiu, si ca mine stiu mai multi ca El a fost aici printre noi, a venit cu un scop, ca sa ma ierte pe mine si pe tine de atatea ganduri murdare si pacate, de vorbe spuse fara rost si intrebari tampite.A murit, dar nu asta e important.asta e tragedie!!!Ce e important a inviat ca sa ne demonstreze ca EL are putere sa iti dea viata dar poate sa o si ia.
El singur e capabil de acest lucru.
Asa ca, daca nu crezi, roaga-te si vei crede! Citeste si te vei convinge.
Si cred ca gata!
Domnul sa va lumineze si sa va pazeasca!
AlleMe
Postat pe 29 Aprilie 2008 12:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Petrecere majorat 17 De la: 26 Octombrie 2016 13:02
RELIGIE,POPI,OBICEIURI PROASTE 5 De la: freakbabe 4 Ianuarie 2010 01:29
ai vazut ce site frumos si ce reduceri au! 1 De la: coltuc 7 Mai 2008 14:20
cum sa gasesc o partenera cinstita sa nu fie rea de musca 51 De la: kudika454004 20 Mai 2012 19:45
iubitoare inraita de floricele 20 De la: carmen13hopewithlove 3 Mai 2010 12:40