Mai multe
| Care lunina??/ Care Clan (Nibelungilor?)? Hai sa te vaz,de mine te vei lua? Maicuta ,maiculita...ca abia astep o provocare=))))) Am aruncat manusa!!!! | ||
|
OCTAIA Postat pe 27 Mai 2008 10:32 |
||
|---|---|---|
| Hai mai Alex...ca ti-am spulberat na ..sperantele..dar nu te intrista..eu zic sa ai incredere in tine...speranta moare ultima nu stii???? :))) aaaaa..Si pentru tine..ca esti flacau de 28 de ani ..sunt domnisoara Mia ..imi place sa aud asta din gura barbatilor...fii atent..pentru tine ...dom-ni-soa-ra Mia ...nu-i greu ..vazusi...:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 10:35 |
||
| la lumina....pfuuuuo pai nu erai tu meeei alex cu iluminatu'??? sau ti s-au ars deja beculetele????aaa sati sa ma gandesc pe langa faptul ca esti frumos desptept si cu bani mai esti si zgarcit ...ca nu iti vine sa stai cu beculetele aprinse sa nu iti incarce astia de la electrica facturile....la naiba un alt zgarcit....steeeef mai draga....ai un concurent la zgarcenie nici asta n-o sa vrea sa imi ia papuci...si io umblu tot in balerini cu fundite....da' tot imi gasesc io unu sa imi ia pantofi de nunta nah@!!!! | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 12:16 |
||
| na,mai ,alex,ca o luasi in barba!!!...ca mia e de partea noastra!!!...daca tu nu stii decat sa latri,nu si sa miauni,ce sa-ti fac!!!.... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 13:37 |
||
| mia,daca tu lipsesti de la ora,io sunt prezenta..si i-auzi ce spun: draci,diavoli,demoni,dulai,dezbinare,deziluzie,doctrina,dolari,dogmatic....spusei intai "negativu'",sa ma descarc...si acu'si p-alea frumoase:DUMNEZEU,dragoste,devotament,dulce,Dragobete,drag,dor,domni si doamne si domnisoare,dialog,doctor,duminica.....si,ca sa nu ma dezic de "educatia" mea,avem urmatoarele:dildo,durex,drila(cine stie ce eee??),deodorant(intim).....trecui examenul???... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 13:50 |
||
| etta, nu mi-am luat-o de la mia, pt ca eu nu aveam impresia ca mia este de partea mea... este clar, ea este din clanul vostru! deci... nu aveam vreo asteptare din partea ei, daca asta te nelinistea... pur si simplu ea este cat de cat mai trecuta prin scoala, leaga 2 propozitii coerente fara probleme. doar atat... fiind amica voastra, poate va preda in continuare alfabetul:)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 15:49 |
||
| salut alex80!!eu, chiar vreau sa te cunosc,acum lasand gluma la o parte.Ce zici de propunerea mea??putem vb daca vrei pe privat.. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 15:57 |
||
| stef, eu nu vorbesc cu nicio persoana de aici pe privat, pt ca nu vreau... prefer ca totul sa se spuna in fata tuturor... eu nu am nimic de ascuns, daca ai intrebari, esti liber sa te exprimi... eu acum plec pt cateva ore, dar cu prima ocazie, iti raspund la orice intrebare legata de persoana mea:) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 16:01 |
||
| vroiam doar sa ne cunoastem mai bine...,la modul serios.multumesc pt raspuns. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 16:08 |
||
| :)) se lasa greu baiatul dar ii trece. mai alex, fi mai relaxat ca dauneaza atata incrancenare! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 17:01 |
||
| steeeef te reprofilezi????? sa inteleg cum ca ti-ai marit haremul si avem nevoie de eunuc la intrare?????? sau sa inteleg altceva????lamureste-ma pe privat daca in public iti e teama sa te expui....io oricum tin la tine indiferent de .... ce parte esti :) :) :) | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 17:51 |
||
| Nu sunt de partea lui.Credeam ca putem dialoga si altfel,fara nici o intentie rea.Discutii ca intre barbati..,pt a ne putea cunoaste,ATAT CERUSEM.. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 18:01 |
||
| mai etta ce puii mei faceti??????ai uitat la litera D cuvintul DOBITOC .definitia e urmatoarea:o persoana mediocra care se considera desteapta dar nu este coerenta si nu poate lega o propozitie ,in viziunea mea primeste denumirea de dobitoc.dobitocii astia se impart in mai multe categorii.........dar prea mult de filozofat pentru noi ca apoi se toceste inteligenta. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 18:17 |
||
| aha am inteles acu daaaaar asta e un site pt femei si daca vei neaparat sa il dai pe brazada ca intre barbati.....ce zici de un site cu si pentru barbati(exista oare asa ceva???) ca ma apuca geloziile!!!! auzi la el ca intre barbati ia vezi stef ca ai harem mareee de care sa te "ocupezi"..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 18:32 |
||
| pai o fi din ala travestituuuuuuuuuu!stef ai grija ce faci sa nu inseli haremul cu travetiti cu blana ca jar maninci. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:11 |
||
| aaaa si stef nu am spus ca ai fii de partea lui,evident ca nu esti de partea lui,doar ca vad ca nu intelege nici de gluma nici de vorba serioasa...lasa-l mami in plata Celui de Sus ca ...pana la urma i-o veni mintea la cap,sau nu. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 21:25 |
||
| pai daca asta da cu capul de sus si apoi vede pragul de jos noi cu cine ne mai distram?????e singurul in viata si rar se mai reactiveaza cite unul. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:31 |
||
|
:))) sa se reactiveze?? pai france, depinde! ca la unii nu mai ai ce sa reactivezi! :)) ptiu, ce rea sint! :))))) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:34 |
||
| eee daca nu reactiveaza atunci recidiveaza......adica ...stiti voi la ce ma refer ,nu????? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 21:37 |
||
| :)) doamneeee!! de la papucei cu ciucurei s-a ajuns la reactivari, recidivari.. :))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:35 |
||
| doamne soro se ractiva dar i se arse circuitul ca e prea pasnic! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:37 |
||
| rele mai sunteti..,tzatzelor:)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 16:15 |
||
| =)),cu tractoristul.. | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 16:29 |
||
| lasa fine. tractorict, netractorist sa ne traiesti! :)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 16:43 |
||
| hai meeei stef ca nu suntem rele...te "ubim "tare rau ca altfel nu aveai atatea cadane...ne mai suparam noi pe tine ca esti zgarcit la papucei dar ne trece repede.....ca sta in firea femeilor sa isi schimbe dispozitiile cam cum se scimba vremea.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Mai 2008 16:54 |
||
| ghilimelele erau pt. a prescurta cuvantul, iubim???sau era un mod de a spune "te iubim, cu ghilimelele de rigoare"?????????:))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 19:28 |
||
| vad ca se plimbara literatii pe la cariera azi.vroiau si ei una de piatra.si cind te gindesti ca nu avusei timp de ei. | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 19:40 |
||
| buna seara la toata lumea!!!...din cate vad eu azi trebuia sa fie ziua pentru litera "E"....pot sa spun eu cateva cuvinte la aceasta litera???....energie,elan,eros,euforie,elegant,....e bine???... | ||
|
lion_king Postat pe 28 Mai 2008 20:08 |
||
| "E" BINE PANA-AICI!!!trecusi testul ::))FELICITARI!! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 20:21 |
||
| auzisi,stefule,...eros...energie...elan....brrr....mi se zburleste parul pe mine de placere!!!!....da'sa mai zic si io cateva: eradicare(a morcoveilor tradatori!!),eliminare(a sultanilor infideli!!),emancipare(a femeilor haremului!!)...eeeehh...cum iti suna,domnu' sultanel!!!.... | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 20:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| te rog ajuta-ma...!!!! | 3 | De la: freakbabe 3 Februarie 2010 19:13 |
| Pete Covoare | 4 | De la: silviu_m74 4 Februarie 2009 20:51 |
| Ajutooooooooooorrrrrrrrrrr | 2 | De la: cuucu_baau 23 Septembrie 2008 15:08 |
|
|
||
| Inchirieri electronice | 1 | De la: Alec5a 28 Noiembrie 2010 21:06 |
| Vreau sa-mi fac prietenii! | 1 | De la: kudika317515 27 Iunie 2011 17:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.