Mai multe
| Nu va panicati ca nu va hartuieste nimeni. Nu suntem ranchiunosi si nu facem rau. Am anuntat ca nu ne-am retras ca va speriaserati. Somn usor. | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 23:58 |
||
|---|---|---|
| nu s-a speriat nimeni,tinere domn,nu suntem asa sperioase,nu aveti cu ce ne speria | ||
|
sonia111222 Postat pe 27 Mai 2008 00:08 |
||
| salut Tide,stii ceva de ariell ????sunt BURLAC si vreau sa-mi spal chilotii...,el e mai tare ca tine desi nu face spume.. | ||
|
|
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:10 |
||
| steeef,opreste-te mai,ca ma doare burta de ras!!!....morcovelule,m-a deranjat domnu' Aria,in privata si mi-a zis ca am poze naspa!!!....noroc ca ma usurasem inainte(pe el) si a fugit repede!!....sa-l bati la funduletul lui de domnisoara,ca m-a "ranit" tare,tare....ca nu stie sa se usureze civilizat si uda colacul!!...si o sa-i inchid si eu privata,na!!!... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:16 |
||
| ca "altele",pe-aci!!pe draq,MAESTRE,vezi ca-mi scapara virgula,la primul post.Apropos,eu mi-s TRACTORIST..,ce parere ai PROFESORE alex,imi dai acceptul sa te corectez din cand in cand?????,nu de alta,dar sa n-o mai faca "altili" ,bre,prietene... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:17 |
||
| ei,ei,se vede c-ai pus mana pe cheile clubului,matroana:)))))) | ||
|
sonia111222 Postat pe 27 Mai 2008 00:18 |
||
| aaaa pai cu siguranta ca merita mustruluiti "culturalizatii " astia de 2 lei ca altfel nu sti cum sa le spui auzi sa ni fie crezuti fatalai da' numele vine de la ariel din mica sirena..pfuuuui la naiba cine sa ii mai inteleaga??? ne supravegheaza draga,e....comedie....chiar ca e de tot rasul.ce ziceti mai dau copy-paste la ceva citate cu si despre prosti si prostie???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 00:21 |
||
| si.., de va mai luati de gainusa mea-n privat,are vezica plina de la chef si-o CLOACA ,MAMA,MAMA...=))))))))) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:21 |
||
| "prostie este aberatia care a primit consacrare afectiva" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 00:23 |
||
| "prostii mor dar prostia ramane" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 00:24 |
||
| "oricine are dreptul sa fie prost dar unii abuzeaza de acest privilegiu" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 00:24 |
||
| NU TREBUIE SA AI NIVEL DE CULTURA SA TRAIESTI PRINTRE INTELIGENTE ..,CI DOAR SA DOVEDESTI CA AI BUN SIMT!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:25 |
||
|
SI PROSTII AU DREPTUL SA TRAIASCA,DAR SA COBOARE PE PAMANT,ATUNCI CAND ESTE CAZUL!! |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:27 |
||
| clanta,clanta,mai stef,ca cloaca,din cate stiu eu ,nu mi-o testasi!!!....sau mi-o testasi,ai,asa,in somn,pe nesimtite???....ca daca zici tu asaaa...asa o fi ....morcovelul meu!!!... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:27 |
||
| =)))ETTA...vai de capul meu de TRACTORIST!!!!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:28 |
||
| bravo,bravo,razboinicii mei!!!...tot inainte, sa lasam nesuferitii inapoi!!...uite ma,ce doamna sunt!!!...nici prosti nu pot sa le zic!!!.... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:30 |
||
| stefule,lumineaza-ma!!!...ce-are cloaca cu tractoristu'???.... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:31 |
||
| Cu riscul de a supara CADANELE,trebuie sa recunosc ca esti una dintre cele mai iubite,de singurul TRACTORIST,de,aici de cel mai slab DETERGENT si de cele mai ADEVARATE CADANE!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:37 |
||
| meeeei sultane un' fusasi meeei toata ziulica de mare???? ia zi octaia e in regula nu ai "kilarit-o" pe acolo???ca se facu nevazuta de ceva vreme.....si poznele alea unde-s meeei ....ma facusi geloasa acu....vreu si io... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 00:38 |
||
| EXISTA MULTE LEGATURI etta..,daca nu exista CLOACA,nu exista COCOSUL..,adica nici eu,SULTANUL=)))),ce minunate-s ouale ...=))) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:42 |
||
| fetelor ,nu fiti geloase,ca stef doar vrea sa se pun bine cu patroana ,sa-i mareasca salariul!!!.....te pup dulce ,morcovelul meu,ca ma duc sa-mi iau aspirina de noapte... ca le promisai fetelor pentru maine niste "material" d-ala natural pentru ten...pupici,gagici, si voua!!.... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:43 |
||
| am obosit-o:)))ema..,adica am "kilarit-o":)))=))) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:44 |
||
| nb!!!gainusa dulce.Chiar te iubesc!!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:46 |
||
| mersi la fel si tie "matroana" draga...ne vedem maine... ca am ami mult timp azi am avut si dari in primire de efectuat...dar maaaaine...maine ne vedem pe kudika. noapte buna cadanele si stef draga,dai un pupic octaiei de la mine si rorei daca mai este cu voi si....sti tu cui e langa tine mereu acolo.....la bine si la rau.vise cu cowboy fetele!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 00:46 |
||
| poopici ibita,ema!!!nb!!!!!!!ma lucreaza alex maine=)))imi pune botnita..=)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:49 |
||
| noapte buna, EDUCATOR DE INCULTE..,sa pun ghilimele????ei uite ca.., nu.Sa vad...,sunt TRACTORIST iubit,sau INTELECTUAL HULIT:))astept INTELECTUAL gura mare,pentru al medita in CIVICA SI LECTII DE COMPORTAMENT IN SOCIETATE..si nu uita DACA se lipeste ceva de tine,te astept in HAREMUL MEU,unde vei fi tratat cu respect!!!Sultanul promite,daca nu ..,vei fi "BICIUIT",mai grav decat pana acum!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 01:44 |
||
| ce faci sultane????????recoltezi si eunuci??????am lesinat de ris dar va parasesc deoarece citeva ore bune nu am acces la internet.o zi buna si fara clabuci ca se strica tractorasul. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 09:39 |
||
|
vai draga, la rubrica de gramatica avem parte de detergenti, tractorase si biciuieli!!!:)) nu se poate!! unde va este seriozitatea dragilor? :)) sa inteleg ca voi v-ati luat medicamentul la timp iar cei umflati in fundulet nu?? :)) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 09:58 |
||
| mai ..azi n-am chef de gramatica..si nu mai dau nici litera D....ca imi vin in cap numai cuvinte urate..:))) Deci azi chiul ...sa-i multumim pe oameni .si sa stie de ce scriem gresit ...ca am chiulit o ora..:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 10:02 |
||
| hai mai mia... ca in tine imi pusesem sperantele ca le scoti la lumina pe cele din "clan"... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 10:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ma poate ajuta cineva cu un LIKE? | 1 | De la: selladeal 24 Aprilie 2012 20:13 |
| Traim intr-o lume libera? | 5 | De la: JosephineRose 4 Iulie 2013 08:28 |
| Am descoperit o comoara sau ma insel? | 1 | De la: heleaa 31 Octombrie 2008 11:58 |
|
|
||
| Putin ajutor | 1 | De la: Kyttie 9 Noiembrie 2011 19:17 |
| social - copii neglijati de parintii plecati la munca in strainatate | 26 | De la: izvolinschi 21 Februarie 2014 09:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.