Mai multe
| Si in legatura cu alte cuvinte exista controverse. De exemplu in legatura cu "continuare". Cea pe care am mentionat-o e forma pe care o veti gasi in Dex si din cate imi amintesc si in Doom. De ce? Pentru ca avem verbul a continua - forma de infinitiv scurt - si continuare - forma de infinitiv lung, astazi complet substantivizata. Exista pareri conform carora "continuare" ar trebui sa se scrie "continoare", pentru ca in vorbire se aude "oa" pronuntat intr-o silaba, ceea ce grafic ar trebui marcat prin prezenta diftongului "oa". Prin urmare, se considera ca forma cu "ua" e invechita, neconforma cu realitatea, si trebuie introdusa cealalta(marturisesc ca le folosesc alternativ). Daca acum e considerat corect sa scrii si sa spui(mai greu) "continuare", nu inseamna ca in viitor nu va fi considerata corecta forma" continoare". Dictionarele trebuie sa tina cont de limba actuala. Sa va mai dau un exemplu. Verbul "a zice" vine din latinescul "dico, ere'. In transformarea din limba latina in limba romana, d+iot a dat z. Deci dico,ere > a zice. In secolul 19, la sute de ani dupa ce se formase limba romana, se scria "a dzice", sau z-ul era trecut sub d. Adica se pastra forma intermediara dintre latina si romana. Asa considerau unii ca e corect. Dupa care s-a aplicat regula conform careia se scrie cum se pronunta, si s-a trecut definitiv la scrierea cu z. Iata cum se schimba regulile. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 14:30 |
||
|---|---|---|
| Si apoi incognita, eu am spus ca nu se spune "ma chem X", adica vorbeam de imposibilitatea folosirii formei in cauza la indicatic prezent in exemplul de mai sus. Oricum, exemplul cu " ma chem din lumea viselor" e cam ciudat. In sensul ca in general ceva sau cineva te chiama din lumea viselor, nu tu insuti/insati.Ma rog, un scriitor si-ar permite aceasta licenta logica, sa-i spunem asa. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 14:33 |
||
| Luciana, unele din citatele tale ii aprtin lui Janice, asa ca ai mai multa grija cand citezi.Nu ca in citatele respective ar fi jigniri. Eu am dat data, topicul, pagina la care pot fi gasite citatele, ca sa poata verifica toata lumea. Exactitatea e o chestie pe care am invatat-o la amarata aia de facultate pe nume Litere. Deci iata ca tot am invatat ceva acolo. APOI, EU AM SUGERAT CA CINEVA NU POATE SA INTELEAGA, SAU AM SPUS-O DIRECT, INSA FARA SA JIGNESC. AM SPUS: NU INTELEGI CE SE SPUNE", " NU ESTI CAPABILA SA INTELEGI", "ESTI ILOGICA"( IRONII, INTEPATURI, IN UNELE CAZURI RAUTATI), INSA NU AM SPUS NICIODATA " ESTI PROASTA, "ESTI CRETINA", "ESTI TAMPITA", CHESTII PE CARE OANA DE AXEMPLU LE-A SPUS. Pricepi care e diferenta? De fapt eu am mai precizat chestia asta o data, daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles. Sper cel putin ca neatentia e cauza neintelegerii tale, nu alta. Iata ca ma vad in continoare(cu "oa"), in situatie de a spune cuiva ca nu intelege. | ||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 14:42 |
||
| Luciana, unele din citatele tale ii aprtin lui Janice, asa ca ai mai multa grija cand citezi.Nu ca in citatele respective ar fi jigniri. Eu am dat data, topicul, pagina la care pot fi gasite citatele, ca sa poata verifica toata lumea. Exactitatea e o chestie pe care am invatat-o la amarata aia de facultate pe nume Litere. Deci iata ca tot am invatat ceva acolo. APOI, EU AM SUGERAT CA CINEVA NU POATE SA INTELEAGA, SAU AM SPUS-O DIRECT, INSA FARA SA JIGNESC. AM SPUS: NU INTELEGI CE SE SPUNE", " NU ESTI CAPABILA SA INTELEGI", "ESTI ILOGICA"( IRONII, INTEPATURI, IN UNELE CAZURI RAUTATI), INSA NU AM SPUS NICIODATA " ESTI PROASTA, "ESTI CRETINA", "ESTI TAMPITA", CHESTII PE CARE OANA DE AXEMPLU LE-A SPUS. Pricepi care e diferenta? De fapt eu am mai precizat chestia asta o data, daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles. Sper cel putin ca neatentia e cauza neintelegerii tale, nu alta. Iata ca ma vad in continoare(cu "oa"), in situatie de a spune cuiva ca nu intelege. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 14:42 |
||
|
A, era sa uit. Toata lumea in ziua de astazi are o facultate! Poate, dar foarte multa lume o are fiindca o face la particular, ceea din punctul meu de vedere egal cu o. Daca ii numeri pe cei care o fac la stat, vei vedea ca nu sunt atat de multi, si daca ii numeri pe cei care o fac la stat fara plata vei vedea ca sunt si mai putini. Eu ma numar printre cei din urma. Va veni si la noi momentul cand se va face distinctia intre diplomele pe care le ofera Universitatile, si atunci nu vor mai fi toate o apa si-un pamant, si afirmatii de genul" in ziua de azi toata lumea are facultate' nu vor mai valora prea mult. Distinctia se face chiar si astazi la modul practic, in sensul ca daca vreau sa ma angajez undeva, prima intrebare este daca am facut facultatea la Universitatea Bucuresti. Apoi mi se spune clar ca daca eram absolventa de "Spiru Haret", " Titu Maiorescu", "Dimitrie Cantemir"si altele de genul, nici nu ma luau in seama, pentru ca angajasera inainte oameni de acolo, si in toate cazurile cunostintele lor erau catastrofale. Apoi, am mai spus ca mi se pare de bun simt sa vorbesti despre ce cunosti. Deci Luciana, daca nu ai facut Litere nu vorbi! Eu nu as putea sa spun ca geografia e o facultate amarata, din simplul motiv ca nu stiu despre ce e vorba. Si apoi tin sa te anunt ca eu am dat o admitere foarte serioasa(in care nu se luau in considerare media de la bac sau din liceu), am avut cate 10 examene in fiecare sesiune, la fiecare examen avand cel putin 10 carti de citit. La materiile de limba bibilografia poate fi uneori mai saraca, dar cartile sunt foarte grele, la literatura se poate trece usor de 50-60 de carti. Sa ai atat de citit pe semestru e o chestie grea, asta ca sa ma refer numai la cantitate, ca sa nu mai vorbim de dificultatea lor. Acolo nu citim Sandra Brown. Inainte de licenta nu am avut un semestru liber, am avut in sesiune obisnuitele 10 examene, apoi licenta la 5 obiecte, plus lucrarea de licenta. Ceva mai greu decat sa ai ultimul semestru liber, sa nu ai sesiune inainte de licenta, sa dai licenta la doua obiecte sau sa ai numai lucrare de licenta. Mi se pare ca toate astea o califica altfel decat o facultate amarata. ORICUM, TE INVIT PE TINE, CA SI PE OANA, SA VORBITI DE FACULTATILE PE CARE LE-ATI FACUT VOI!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:00 |
||
|
A, era sa uit. Toata lumea in ziua de astazi are o facultate! Poate, dar foarte multa lume o are fiindca o face la particular, ceea din punctul meu de vedere egal cu o. Daca ii numeri pe cei care o fac la stat, vei vedea ca nu sunt atat de multi, si daca ii numeri pe cei care o fac la stat fara plata vei vedea ca sunt si mai putini. Eu ma numar printre cei din urma. Va veni si la noi momentul cand se va face distinctia intre diplomele pe care le ofera Universitatile, si atunci nu vor mai fi toate o apa si-un pamant, si afirmatii de genul" in ziua de azi toata lumea are facultate' nu vor mai valora prea mult. Distinctia se face chiar si astazi la modul practic, in sensul ca daca vreau sa ma angajez undeva, prima intrebare este daca am facut facultatea la Universitatea Bucuresti. Apoi mi se spune clar ca daca eram absolventa de "Spiru Haret", " Titu Maiorescu", "Dimitrie Cantemir"si altele de genul, nici nu ma luau in seama, pentru ca angajasera inainte oameni de acolo, si in toate cazurile cunostintele lor erau catastrofale. Apoi, am mai spus ca mi se pare de bun simt sa vorbesti despre ce cunosti. Deci Luciana, daca nu ai facut Litere nu vorbi! Eu nu as putea sa spun ca geografia e o facultate amarata, din simplul motiv ca nu stiu despre ce e vorba. Si apoi tin sa te anunt ca eu am dat o admitere foarte serioasa(in care nu se luau in considerare media de la bac sau din liceu), am avut cate 10 examene in fiecare sesiune, la fiecare examen avand cel putin 10 carti de citit. La materiile de limba bibilografia poate fi uneori mai saraca, dar cartile sunt foarte grele, la literatura se poate trece usor de 50-60 de carti. Sa ai atat de citit pe semestru e o chestie grea, asta ca sa ma refer numai la cantitate, ca sa nu mai vorbim de dificultatea lor. Acolo nu citim Sandra Brown. Inainte de licenta nu am avut un semestru liber, am avut in sesiune obisnuitele 10 examene, apoi licenta la 5 obiecte, plus lucrarea de licenta. Ceva mai greu decat sa ai ultimul semestru liber, sa nu ai sesiune inainte de licenta, sa dai licenta la doua obiecte sau sa ai numai lucrare de licenta. Mi se pare ca toate astea o califica altfel decat o facultate amarata. ORICUM, TE INVIT PE TINE, CA SI PE OANA, SA VORBITI DE FACULTATILE PE CARE LE-ATI FACUT VOI!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:00 |
||
| CHESTIA CU INTELIGENTA SI LOGICA OANEI AU FOST DEJA LAMURITE. CE FACI TU AICI E MAIPULARE. I-AM SPUS DEJA CA AM FELICITAT-O INAINTE SA O CUNOSC BINE. CAND AM SCHIMBAT MAI MULTE REPLICI, MI-AM DAT SEAMA CU CINE AM DE-A FACE. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:03 |
||
| CHESTIA CU INTELIGENTA SI LOGICA OANEI AU FOST DEJA LAMURITE. CE FACI TU AICI E MAIPULARE. I-AM SPUS DEJA CA AM FELICITAT-O INAINTE SA O CUNOSC BINE. CAND AM SCHIMBAT MAI MULTE REPLICI, MI-AM DAT SEAMA CU CINE AM DE-A FACE. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:03 |
||
| SI APROPO, CONTEAZA CINE ANUME MA CONSIDERA DESTEAPTA. DE XEXEMPLU, FAPTUL CA NICOLAE MANOLESCU CREDE ASTA ARE VALOARE PENTRU MINE, FAPTUL CA TU MA CONSIDERI INTELIGENTA SAU LIPSITA DE INTELIGENTA E EGAL CU O. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:04 |
||
| SI APROPO, CONTEAZA CINE ANUME MA CONSIDERA DESTEAPTA. DE XEXEMPLU, FAPTUL CA NICOLAE MANOLESCU CREDE ASTA ARE VALOARE PENTRU MINE, FAPTUL CA TU MA CONSIDERI INTELIGENTA SAU LIPSITA DE INTELIGENTA E EGAL CU O. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:04 |
||
|
"fraier mai poti fi mai corcitura de caine ce esti inotdeauna ai fost un mare fraier " IATA lUCIANA CE NUMESC EU O JIGNIRE. TE COMPORTI LA FEL CA OANA(EA L-A FACUT TAMPIT PE ALEX)CU CARE MULTA LUME TE CONFUNDA. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:07 |
||
|
IATA CE CONSIDER EU CA TE INTEGREAZA IN MAHALA: "Postat pe: 30 Iunie 2008, ora 12:45 Citeaza oanaaaaaaaaaaaa fatoooooooo!! cauta-l fa pe distrusul asta ca nu vezi ca e disperat de cand ai plecat? hai mai uratule, nu ma provoca ca le-am promis altora mai draguti ca tine ca nu am sa mai scriu pe-aici ca sa nu le mai stric linistea.asa ca pune-ti botnita pe botul ala nespalat Raporteaza abuz de limbaj luciana78 53 mesaje Membru din: 1/02/2008 Trimite-i un mesaj Postat pe: 30 Iunie 2008, ora 12:46 Citeaza ,,luciana e oana81,, si mata e o nefericita cu asa progenitura" AI MANIFESTARI DE MAHALA LA FEL CA OANA! O ALTA ASEMANARE INTRE VOI!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:09 |
||
|
Imi permit sa postez un mesaj privat. Sper sa nu se supere Ralu26: "De la: Ralu26 la 29 Iunie 2008, 01:07 Pentru : wolfy2225 Subiect: [fara subiect] Mesaj: Sal. Eu cred ca Oana81, Incognita si Luciana78 sunt aceeasi persoana. E suspect cum s-a lansat in atatea postari Incognito, stand aproape nonstop pe site. Exact cum proceda Oana. Hmmm...ce oameni...cine-i mai intelege? Bafta si pupici. Eu sterg contul fiindca plec din tara pentru o buna perioada. Pa. " Iata ce cred oamenii despre cele doua. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:14 |
||
|
Imi permit sa postez un mesaj privat. Sper sa nu se supere Ralu26: "De la: Ralu26 la 29 Iunie 2008, 01:07 Pentru : wolfy2225 Subiect: [fara subiect] Mesaj: Sal. Eu cred ca Oana81, Incognita si Luciana78 sunt aceeasi persoana. E suspect cum s-a lansat in atatea postari Incognito, stand aproape nonstop pe site. Exact cum proceda Oana. Hmmm...ce oameni...cine-i mai intelege? Bafta si pupici. Eu sterg contul fiindca plec din tara pentru o buna perioada. Pa. " Iata ce cred oamenii despre cele doua. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:14 |
||
| Si Luciana il uraste la fel de tare ca si oana pe Alex. Alta asemanare!!! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 15:22 |
||
...desi ei personal nu i-au facut NIMIC!
|
||
|
Josie Postat pe 30 Iunie 2008 15:39 |
||
mai wolfy2225 daca esti atat de sigura pe tine de "cunostiintele" tale ce mai cauti sa postezi intr-un forum in care esti de parere ca nu este de tine!?Nu trebuie sa dai sfaturi nimanui sau sa ne dai lectii de gramatica sau sa ne arati ca tu ai facut falcultatea la stat,esti prea plina de tine si nu cred ca locul tau este aici pe kudika,ce vrei sa demonstrezi?ca esti cultivata?!si citita!? cunosc multe persoane care sunt "citite"dar la fel de laudaroase ca tine!mai usurel...
|
||
|
alb_bastru Postat pe 30 Iunie 2008 16:11 |
||
|
mersi de atentionare nici nu remarcasem ... deci luciana: EU sunt aia enervata cu citatul: 'AAAAA cleopatra esti ipocrita sau pur si simplu iti place sa iti bati joc de persoanele care citesc acest forum???? ' http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/16675/valul-islamic-moda-sau-traditie-/15.html la fel cu al doilea citat: 'muslim acest citat: 'Luptati-va impotriva celor carora li s-a dat Scriptura , care nu cred in Allah ,,,Allah sa-i ucida pe toti! Cat de nebuni sunt ei!" (Sura 9:29) se refera clar la EVREI (VECHIUL TESTAMENT) SI LA CRESTINI (NOUL TESTAMENT)!!! chiar esti ipocrita acum??' http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17966/Isus-FIUL-LUI-DUMNEZEU-DUMNEZEU-INSUSI-PROFET-UN-INVATATOR-/11.html Nu esti in stare nici macar niste citate sa le dai cum trebuie si sa specifici CORECT userul care le-a scris , asta in ochii mei te defineste ca fiind cel putin ignoranta (...o premisa importanta a PROSTIEI! ) |
||
|
Josie Postat pe 30 Iunie 2008 16:15 |
||
| wolfy nu trebuie sa ne arati noua, celor de pe forum ca tu esti desteapta,poti sa-ti arati talentele intr-o cu totul alta parte! | ||
|
alb_bastru Postat pe 30 Iunie 2008 16:17 |
||
| Nu vreau sa demonstrez nimic. Am intrat pe forum ca sa discut cu argumente. Atata tot. Dar daca sunt provocata raspund. Am zis ca am facut facultatea la stat cand mi s-a spus ca am facut o facultate amarata. Pur si simplu nu pot sa nu raspund cand vad lipsa de logica, asa ca de mine, de ne-mine, voi raspunde intotdeauna pe forumul asta cand voi detecta neadevaruri si "capacitatea" unora de a fi ilogici. Lectii de gramatica dau fiindca mi s-au cerut. Stai linistit, nu iti erau adresate tie, ci oanei/lucianei/incognitei. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 16:20 |
||
| Nu vreau sa demonstrez nimic. Am intrat pe forum ca sa discut cu argumente. Atata tot. Dar daca sunt provocata raspund. Am zis ca am facut facultatea la stat cand mi s-a spus ca am facut o facultate amarata. Pur si simplu nu pot sa nu raspund cand vad lipsa de logica, asa ca de mine, de ne-mine, voi raspunde intotdeauna pe forumul asta cand voi detecta neadevaruri si "capacitatea" unora de a fi ilogici. Lectii de gramatica dau fiindca mi s-au cerut. Stai linistit, nu iti erau adresate tie, ci oanei/lucianei/incognitei. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 16:20 |
||
| Eu nu tin sa-ti demonstrez tie nimic.Altora le arat ca gresesc in anumite dispute. Si asta cu argumente. Cu altii sunt de acord. Vezi Janice, Amme, Ema, WDY si sporadic alti utilizatori. Si atat timp cat nu folosesc cuvinte vulgare, nu vad de ce nu mi-as expune parerile aici. Nu esti tu in masura sa-mi spui mie unde sa imi arat talentele. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 16:23 |
||
| Wolfy, imi displace profund faptul ca faci din nou afirmatii NEFONDATE cu privire la mine. Poate Ralu26 nu se supara ca i-ai postat mesajul privat, dar eu ma supar, pentru ca ma priveste direct (la asta se pare ca nu te-ai gandit). As vrea sa gasim o modalitate prin care sa-ti demostrez ca gresesti (daca intr-adevar te intereseaza cine sunt, si nu te intereseaza doar sa faci valva pe site acuzand lumea de diverse lucruri FARA NICI O BAZA). In schimb, dupa ce iti voi demonstra cine sunt, as dori sa declari public, tot aici pe site, scriind de 10 ori urmatorul mesaj cu MAJUSCULE (pentru ca am observat ca-ti place sa scrii multe mesaje consecutive): INCOGNITA NU ESTE OANA81. EU, WOLFY, RECUNOSC CA AM GRESIT ACUZAND-O PE INCOGNITA CA ESTE ACEEASI PERSOANA CU OANA; AM FACUT IN MOD REPETAT AFIRMATII NEFONDATE CU PRIVIRE LA INCOGNITA, SI IMI CER SCUZE PUBLIC PENTRU ACEST LUCRU." Nu de alta, dar daca tot faci niste afirmatii, firesc ar fi sa poti sta in spatele lor. Ce parere ai? | ||
|
Postat pe 30 Iunie 2008 16:25 |
||
pentru lectiile de gramer exista un topic de gramer deschis de emma cu ceva timp in urma! il recomand amatorilor!
|
||
|
Postat pe 30 Iunie 2008 16:26 |
||
| dar cine este in masura?iti pierzi timpul crezand ca ai sa schimbi ceva pe acest forum,cred ca esti prea inteleapta ptr a continua acest joc care nu duce nicaieri!acest joc piramidal de cuvinte si mesaje care nu se termina niciodata!dar tie cine iti da dreptul de a comenta mesajele mai mult sau mai putin inteligente de pe acest forum?nu cred ca este nevoie de un profesor "corector" ca la urma sa primesca si o nota. | ||
|
alb_bastru Postat pe 30 Iunie 2008 16:32 |
||
| Eu lectii de gramatica nu ti-am cerut, Wolfy. Cunosc foarte bine gramatica, nu este cazul sa-mi dai tu lectii. DIN NOU FACI AFIRMATII GRESITE, DOAR CA SA TE PUI PE TINE INTR-O LUMINA MAI BUNA, IN DETRIMENTUL ALTORA. FOARTE URAT. | ||
|
Postat pe 30 Iunie 2008 16:34 |
||
| Mesajele mai putin inteligente sunt raspuns la ce am spus eu, si atunci e normal ca la randul meu sa raspund la ele si sa le cataloghez. Fiindca ma privesc. Apoi, daca e sa o luam asa, cine iti da tie dreptul sa-mi spui mie ce sa fac si ce sa nu fac? E cam acelasi lucru. Eu personal nu am nimic impotriva celor care-si spun parerea fara sa jigneasca, si ii ador pe cei care argumenteaza. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 16:36 |
||
| Mesajele mai putin inteligente sunt raspuns la ce am spus eu, si atunci e normal ca la randul meu sa raspund la ele si sa le cataloghez. Fiindca ma privesc. Apoi, daca e sa o luam asa, cine iti da tie dreptul sa-mi spui mie ce sa fac si ce sa nu fac? E cam acelasi lucru. Eu personal nu am nimic impotriva celor care-si spun parerea fara sa jigneasca, si ii ador pe cei care argumenteaza. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Iunie 2008 16:36 |
||
eu cred ca e ok sa ii spui cuiva ca greseste dpdv gramatical(eu nu o fac pt. ca sunt sigura ca sunt inteleasa gresit si apoi la diversi li se pune pata pe mine dup'aia) ... Mai departe, daca respectivul se enerveaza sau vrea sa contrazica, sunt de acord ca demonstratiile gramaticale sa se desfasoare pe topicul special de gramatica, ca sa mai vedem si mesajele ON TOPIC ... atunci cand acestea EXISTA
|
||
|
Josie Postat pe 30 Iunie 2008 16:36 |
||
| wolfy draga ,te crezi atat de "sus"incat crezi ca ai dreptul de a corecta pe cei din jurul tau,te inseli,masca asta pe care tu vrei sa ne-o arati tuturor nu tine,nu contest faptul ca esti o oratoare buna,dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti tratezi semenii cu superioritate, ca si cum nimeni nu mai este ca tine! | ||
|
alb_bastru Postat pe 30 Iunie 2008 16:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 1 | De la: kudika313764 12 August 2010 20:32 |
| Despre viata... | 6 | De la: liza24_84 16 Ianuarie 2009 21:55 |
| Sunteti degeaba ... :( serios.. chiar nu aveti pic de sens... | 7 | De la: laurathegirl 5 August 2008 15:44 |
|
|
||
| CE PARERE AVETI? | 1 | De la: constantinco 15 Martie 2009 07:29 |
| NLP | 12 | De la: pisicuta_razboinica 12 Iunie 2009 21:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.