Setari Cookie-uri

Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui?

inca ceva...nameste , cand m`am uitat inainte la profilul tau aveai 27 de ani , iar acum ai 29 :)) ai imbatranit subit?! :)) in fine...nu vreau sa intru in polemici cu tn si cu nimeni ...:) noapte buna!
Kittynelle
Postat pe 1 Iulie 2008 01:31
Good point puffilici
SI EU AM VAZUT ACEEASI CHESTIE!

in 2 ore a imbatranit 2 ani (29 de ani o fi mai credibil decat 27 ..sau invers ..cine stie )
Creste intr-o zi cat altii in 10 ..mooor de ras ....Tuamneeeee

GOT CHA!

Josie
Postat pe 1 Iulie 2008 01:37
am 29 de ani puffilici, am corectat pt ca am observat si eu greseala. Nici eu nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, la fel ca toata lumea imi spun parerea si nu trebuie sa dau explicatii nimanui despre ce si cum. Cu atat mai putin tie puffilici, care ai un comportament arogant si neadecvat, vizavi de mine cel putin. Si daca tot ai mentionat faptul ca nu esti in masura sa apreciezi pe nimeni si nimic, te-as ruga frumos sa nu mai faci acuzatii nefondate la adresa mea. Pe mine nu ma intereseaza ce aveti toti cu aceasta oana81, nu o cunosc si nu mi-a facut nimic, eu sunt cine sunt si nu am de gand sa incep sa ma justific in fata acuzatiilor voastre lipsite de fundament si a prejudecatilor voastre. Si nu cred ca sunt nevoita sa trec prin ,,lupa,, voastra ca sa primesc vreun verdict de genul: adevarat sau fals, acceptat sau respins. Daca asa ati invatat sa va comportati cu un nou venit, poate ar fi cazul sa va intrebati daca e modalitatea cea mai corecta si mai respectuoasa. Sunt chiar surprinsa de ironia si aroganta unora dintre voi. Nu am jignit pe nimeni, mi-am spus parerea si o sustin in continuare, ca toti ceilalti de aici de altfel. Cred ca tocmai pt acest lucru s-a infiintat acest forum. Noapte buna puffilici, am sa inchei aceasta discutie cu tine pt ca nu mi se pare deloc constructiva.

Postat pe 1 Iulie 2008 01:48
Namaste, multumesc mult pentru aprecieri.:) Frumos nick, apropo.

"Thank You, Namaste, and Good Luck".

:)

Postat pe 1 Iulie 2008 05:49
unde ai disparut wolfy2225?sau de ce ai aparut asa din senin NAMASTE?sunt intrebari fara raspuns,se intampla lucruri ciudate pe aici ,apar persoane ce dispar la fel cum au si aparut!Dar sa lasam ca timpul sa le rezolve pe toate,sau sa-i lasam pe "corectori" sa ne analizeze comentariile ptr a avea motiv de discutie.Acest site kudika este ca o telenovela,apar pers rau voitoare,intrigi,pers cu suflet mare,aici se gaseste tot ce vrei,nu trebuie decat sa cauti!!!
alb_bastru
Postat pe 1 Iulie 2008 09:34
NAMASTE , ti`am raspuns ce cred , nu am fost aroganta , poate doar glumeata , ca nah , asa sunt eu mereu , si`n viata de zi cu zi. ce o tot aduci pe oana in discutie?! eu nu am nimic cu ea si n`am avut niciodata , nici nu ne`am contrazis , nici nu ne`am jignit , nici nu vroiam sa plece ...cred ca e destul loc pt toata lumea pe forum. daca eu cred ceva vis a vis de contul tau ( am dreptul la opinii) trebuie neaparat sa nu o suport pe oana?! hai sa fim seriosi :)) ar fi culmea sa nu suport o persoana pe care nu o cunosc :)) sunt multi care au postat si impotriva lui wolfy pe acest topic...de ce nu spui ca de ce nu o suporta pe wolfy ?! ok , oana nu ti`a facut nimic , dar wolfy ce ti`a facut de ai caracterizat`o astfel? stii ceva...mie imi place sa fiu justa !!! vad ca te`a afectat rau topicul , deja ai gasit personaje printre noi ...victima si criminalii :)) iar lucrurile nu stau deloc asa. personal , de cele mai multe ori cand am postat am fost obiectiva si nu subiectiva...si daca ai citit bine forumul , stii deja ca nu am nimic nici cu oana nici cu wolfy ...iar de tinut partea cuiva nici nu se pune problema. asa ca vis a vis de asta discuta cu altcineva , ca observ ca ti s`a mai zis ca esti oana sau vreo personalitatea multipla ... eu nici macar nu ti`am zis , oana tu esti mama , welcome back :))..deci...wrong person ti`ai gasit sa te contrazici :)
Kittynelle
Postat pe 1 Iulie 2008 12:14
:) Dupa cum ti-am spus draga puffilici, schimbul de replici cu tine nu mi se pare deloc constructiv, asa ca prefer sa nu mai existe. Toate cele bune tuturor si.. namaste!

Postat pe 1 Iulie 2008 12:37
userul tau in sine nu aduce nimic constructiv , atat timp cat pui etichete , clasifici si vii sa bagi batul printre gard si tu...de parca pana acum nu a fost de ajuns. 27/29 numai bine si tie!
Kittynelle
Postat pe 1 Iulie 2008 12:47
remarc unii useri care intra aici DOAR PT. A-SI DA CU PAREREA DESPRE X SAU Y - la multi nu am vazut nici macar un comentariu on topic, sau care se baga in certuri care nu-i privesc - pe multi nu ii vizeaza
nici macar o replica dar se trezesc si ei jigniti..asaaa din senin ...

iar daca nu sunt jigniti atunci fac tot posibilul( dar chiar tot posibilul) sa fie jigniti doar doar li se da sansa si lor sa se
certe

Interesant cum unii NOU VENITI intra DIRECT pt. a-si spune parerea despre cineva de pe acest forum si culmea stiu tot ce s-a vorbit aici...ca sa vezi
Josie
Postat pe 1 Iulie 2008 13:02
Da asa este Janice.Mai sunt doi pe "vorbele isi au rostul lor" tot nou-veniti si se se simt ei jigniti de cearta celorlalti.Si dau si sfaturi sa parasim noi forumul ca ei sunt oameni seriosi si ei chiar au lucruri importanta de vorbit
ramo77
Postat pe 1 Iulie 2008 13:16
Eu nu m-am bagat in absolut nici o cearta, am decis sa imi fac un cont pe acest site pt a putea face schimb de impresii cu oameni interesanti. Am dreptul sa ma bag in absolut orice subiect cred eu de cuviinta si daca l-am ales pe acesta, inseamna ca am avut un motiv. Si ar fi fost stupid din partea mea sa scriu un mesaj referitor la subiectul initial al acestui topic, avand in vedere faptul ca in ultimele zile se discutau cu totul si cu totul alte lucruri. Asa ca am ales sa scriu un mesaj care sa ii cuprinda pe cei 4 protagonisti ai nedumeririlor voastre si sa incerc sa arat ce se vede de pe mal. Cele care au pus etichete, atat incognitei, oanei si lucianei cat si mie din primul moment, ati fost voi. Si daca voi continuati sa credeti ca aceste 4 profile au acelasi utilizator in spate, este din cauza faptului ca,(repet) nu sunteti in stare sa apreciati calitatile unei persoane si sa fiti atenti la detaliile care marcheaza diferenta. Generalizati, faceti o analiza per total si de acolo scoateti o concluzie superficiala si lipsita de continut, cum ar fii cea de personalitate multipla. In schimb, aveti o parere foarte buna despre voi, fiecare in parte. :) Ca sa nu mai vorbesc despre lipsa voastra de respect fata de o persoana pe care nu ati vazut-o niciodata si cu care nu ati avut un schimb de replici. Si ne mai laudam cu ospitalitatea romanului! :) Cautati intentionat in substraturi cuvinte cu dublu inteles din care sa puteti scoate macar o scanteie de falsitate. Si in loc sa stingeti certurile de care va tot plangeti, sunteti voi cele care le alimentati. Pt ca de cand am inceput sa scriu, nu ati facut altceva decat sa ma acuzati ca as fi cutare sau cutare, sa fiti needucate si lipsite de bun simt, sa fiti nesigure, arogante si acuzatoare. Sa cautati nod in papura, analizand fiecare cuvintel al meu si presupunand variate lucruri.Nu sunteti in masura. Iar simplul fapt ca aveti un cont mai vechi decat al meu nu va confera acest drept. Si cu asta am incheiat pledoaria mea. Nu trebuie sa va dau voua explicatii si nici nu ma intereseaza acest lucru. Nu aveti decat sa credeti ce doriti, pe mine nu ma coboara si nu ma ridica aceste supozitii superficiale ale voastre. Am sa postez de fiecare data cand am sa cred ca pot spune ceva, indiferent daca voi sunteti de acord sau nu. Oricum, daca stau si analizez bine, putini dintre cei prezenti pe acest topic au facut comentarii la subiect. Observ ca majoritatea nu ati facut altceva decat sa intepati, sa semanati rautate gratuita, sa alimentati scandalul si sa va considerati foarte amuzante. Voi spuneti ,,gluma,, si tot voi radeti, singurele. Si in acest grup se incadreaza in special cele doua ,,detective,, ale grupului. :) Asa ca repet, nu sunteti in masura sa-mi spuneti ce si cum. O zi buna.

Postat pe 1 Iulie 2008 13:37
multumesc incognita :) la fel si tie.. namaste si good luck!

Postat pe 1 Iulie 2008 13:39
In calitate de 'detectiva' a grupului vreau sa spun doar ca eu daca as intreba de o croitoreasa buna ... as specifica ca in Cluj caut ..pt. ca o croitoreasa buna din Bucuresti sau din Iasi nu ma ajuta ..aici in Cj. ..e o chestie destul de logica ...dar fiecare stie mai bine ce ii trebuie
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18650/croitoreasa-particulara/1.html
Josie
Postat pe 1 Iulie 2008 14:18
:) stii janice, esti tu cam suspicioasa si rautacioasa din fire dar esti foarte simpatica si amuzanta. Sper ca primele calificative te caracterizeaza numai intr-o mica masura si in cazuri speciale, sa zicem, iar celelalte intr-o mai mare masura sau in general. Si ca sa-ti satisfac doleanta, precizez ca am nevoie de o croitoreasa buna in cluj. Da, nu e nici o greseala. In cluj. Nu am remarcat ca la profilul meu nu scrie orasul in care traiesc(deh, sunt noua dupa cum tot repet), dar am remarcat ca scrie la al tau. Si avand in vedere faptul ca la acel topic am postat dupa mesajul tau, cred, mi s-a parut ca e de la sine inteles ca si eu caut o croitoreasa in cluj. Imi cer scuze, a fost greseala mea. :)

Postat pe 1 Iulie 2008 14:38
'Si avand in vedere faptul ca la acel topic am postat dupa mesajul tau'... dupa mesajul meu!? geez eu nici nu am postat la acel topic! Vorbesti prostii! Mai citeste o data la link-ul pe care ti l-am dat.

Cu atat mai mult nu am spus NICAIERI ca as avea nevoie de croitoreasa., am spus doar ce as face eu DACA as intreba de croitoreasa: in primul rand as preciza orasul in care sunt si UNDE imi caut croitoreasa. Cu Clujul am dat doar un exemplu - era acolo un 'DACA as intreba de o croitoreasa buna....'

PS: sunt suspicioasa cand vad multe 'coincidente'
Josie
Postat pe 1 Iulie 2008 15:10
Inseamna ca te-am confundat, chiar nu am verificat acel topic. Bine janice, fie cum zici tu. :) Cat despre cand si de ce esti tu suspicioasa, nu cred ca ma intereseaza sa stiu motivele. E problema ta, iti alegi singura experientele pe care vrei sa le traiesti si daca cearta si neincrederea sunt cele mai interesante pt tine.. go ahead! Cum ii spuneam si lui wolfy mai sus: coborandu-i pe ceilalti nu te ridici pe tine. Trebuie sa demonstrezi ca tu ai dreptate nu ca ceilalti gresesc. Si inca ceva. Sunt de parere ca impotriva ignorantei e o prostie sa lupti. Deci.. namaste si mult succes in continuare!

Postat pe 1 Iulie 2008 15:21
Draga Namaste, te rog sa-mi arati unde anume sunt multele mele greseli de gramatica. Afirmatii fara suport se pot face oricate. Ei da, si eu, ca si France, cred ca esti oana.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 15:22
namaste, AI POSTAT LA ACEL TOPIC(acolo sunt doar 4 mesaje...scurte), si acum imi spui CA NU L-AI VERIFICAT?? ..u're soo funny ...mmmmda m-ai confundat ... multe 'confuzii' si 'neatentii' pe aici

Nu-mi caut cearta .. .cel mult am fost ironica si in acest caz am ironizat niste situatii care mi se par trase de par.

'Cum ii spuneam si lui wolfy mai sus: coborandu-i pe ceilalti nu te ridici pe tine. '
Eu nu incerc sa cobor pe nimeni. Din pacate unii reusesc singuri.
Josie
Postat pe 1 Iulie 2008 15:41
Cred ca inloc de 27 a trecut repede 29 pentru ca 27 e varsta oanei. Namaste, nu ai cum sa nu fii confundata cu oana daca din prima zi pe forum vii si tii cu ea, avand in vedere ca nu ai cum sa-i cunosti pe ceilalti. Chiar daca e adevarat ca ai fi citit inainte ce s-a scris si abia acum ti-ai fi facut cont, tot mi se pare ciudat ca dintre atatea topicuri intri tocmai pe asta, si sustii tocmai utilizatorii care sunt confundati cu oana. Iarasi, faptul ca ai ceva tocmai cu persoanele cu care are oana ceva ridica un alt semn de intrebare. La fel cum mi s-a parut ciudat ca luciana sa fie atat de vulgara fata de alex, care ei nu-i facuse nimic. In schimb oanei da. Sigur ca luciana se exprima mai vulgar, dar asta nu inseamna ca nu era oana. E o tactica de inducere in eroare. In afara de asta, faci afirmatii gratuite exact ca oana care ma acuza pe mine ca am jignit oamenii, ca le sugerez ca sunt lipsiti de inteligenta, pe cand ea ii facea prosti si tampiti direct. Sau ca Luciana care e de parere ca eu si janice am jignit oameni fiind ironice, pe cand ea care folosea un limbaj extrem de vulgar la adreasa unora de pe forum nu jignea. Apropo de afirmatii gratuite, te rog inca o data sa-mi arati care sunt greselile mele de gramatica. Asta era un alt "argument" al oanei ca tot veni vorba de ciudatele asemanari dintre voi doua. Apoi:"Pt ca de cand am inceput sa scriu, nu ati facut altceva decat sa ma acuzati ca as fi cutare sau cutare, sa fiti needucate si lipsite de bun simt, sa fiti nesigure, arogante si acuzatoare." Iata o alta afirmatie gratuita. Mi se pare ca toata lumea a dat dovada de bun simt, ca nimeni nu te-a jignit. Asa ca nu prea vad de exemplu de ce puffilici sau janice ar fi neededucate, lipsite debun simt, nesigure, arogante si acuzatoare. Cum am mai spus, toate sunt afirmatii gratuite.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 15:43
Si sincer, chiar nu cred ca se poate verifica daca persoanele din spatele unor conturi sunt de fapt una si aceeasi persoana sau nu. Presupunand ca o persoana are mai multe conturi, nu e obligatoriu ca toate conturile sa trimita la aceeasi adreasa de mail. Cineva isi poate face mai multe adrese de mail, si conturi corespunzatoare. La fel cum cineva isi poate face mai multe conturi pe care sa le umple cu pozele unor prietene, sa dea pe forum numerele de telefon ale prietenelor respective, rugandu-le sa raspunda la eventualele apeluri necunoscute. Si asa se poate crea impresia ca in spatele a patru conturi sunt patru persoane diferite. ASA CA INCOGNITA, NU DAU DELOC DOVADA DE LASITATE, PUR SI SIMPLU NU CRED CA SE POATE DEMONSTRA CA TU NU ESTI OANA. DIN CATE VAD NICI TU NU STII CUM SA DOVEDESTI CA NU AI FI OANA, II ROGI PE CEILALTI DE PE FORUM SA TE AJUTE.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 15:50
Alb_albastru, am citit cu atentie ce ai scris. Nu ca mesajele tale ar fi asa de grele de sens incat ar avea nevoie de parcurs cu "incordare", dar eu il practic din reflex. Defect profesional.

Ai spus asa:"am inteles unde vrei sa ajungi si ce vrei sa ne arati noua,dar parca dai dovada de prea multa ipocrizie facand o clasificare intre "destepti" si "prosti"(cam acestea ar fi cuv potrivite),nu?"

Cu alte cuvinte, ai spus negru pe alb ca eu am facut o clasificare intre prosti si destepti, iar eu ti-am raspuns ca nu am facut pe nimeni prost/proasta pe aici. Apoi, daca TU AI FI CITIT CU ATENTIE ce am scris eu pe topicul asta si pe cel deschis de oana " Inferior...Superior...sau poate Egal", ai fi vazut ca eu nu clsaific oamenii in prosti si destepti. Daca ai fi citit, ceea ce ma indoiesc ca ai facut, POATE ca ai fi inteles. Asa ca te rog sa-mi arati de unde ai dedus tu ca dupa mine oamenii se clasifica in prosti si destepti, sau de unde ai tras tu concluzia ca eu sunt ipocrita. Te-am mai rugat odata sa-mi spui ce masca port - ai zis ca tu stii -, dar pana acum nu ai vrut sa ma demasti in public. Te rog sa o faci.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 16:00
Cum am mai spus si altora, pentru mine sunt de luat in seama numai opiniile argumentate. Tu pana acum nu ai adus argumente niciodata pentru a-ti sustine afirmatiile. Si de fapt de cand ai venit pe forum nu ai facut altceva decat sa o faci pe o tipa "zdreanta" si sa comentezi ce au scris altii, insa fara prea mare legatura cu spusele lor. Comentezi nu ce au expus ei, ci ce intelegi tu ca au expus ei. Ceea ce nu e acelasi lucru. Cu alte cuvinte, pe forumul asta "traiesti" din jigniri aduse unor persoane pe care nu le cunosti, si din comentarii subtiri la ce spun altii. Adica traiesti la umbra altora. Si fiindca m-ai facut ipocrita(fara sa-mi aduci argumente), imi permit si eu sa-ti spun ca a trai din ce fac altii se numeste parazitism. Si inca eu ti-am adus argumente inainte sa te numesc astfel. De cand mi-am facut cont pe kudika, eu mi-am expus propriile idei si propriile pareri fara sa jignesc pe nimeni, aducand intotdeauna argumente. Ceea ce e mult mai mult decat ai facut tu. Cand o sa faci si tu asa ceva, te ascult cu drag. Pana atunci nu sunt prea multe de spus in legatura cu tine.

A, si sa stii ca eu nu dispar. Numai ca imi continuu studiile - citesc, ma duc la scoala, dau examene, lucrez, am iubit. Nu pot sa stau 24 din 24 de ore pe forum. Si serile(cand certurile continua aici)mi le petrec mereu cu prietenul meu. E mult mai interesant ce se intampla seara intre noi decat ce se intampla pe kudika.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 16:13
A, si pentru cei care se gasesc sa ma corecteze pe mine in legatura cu modul in care scriu, le spun de pe acum ca nu sunt de acord cu scrierea noua a vb "a continua" la indicativ prezent pers 1 sg(eu continui), ci cu cea putin mai veche( eu continuu). Daca vrea cineva neaparat sa stie si de ce o sa explic. Nu am facut-o de la inceput ca sa nu se trezeasca vreunul sa-mi spuna ca ii dau lectii de gramatica, desi lectiile de gramatica nu aveau/nu au nicio legatura cu el.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 16:23
Wolfy, STIU SI POT sa dovedesc ca nu sunt Oana si ai fi realizat si tu acest lucru, daca ai fi citit mesajul meu despre adresa de IP. Desi banuiesc ca l-ai citit dar il ignori deliberat, pentru ca nu ai replica.

Cum spuneam POT sa dovedesc acest lucru PRIN ADRESA DE IP (scriu cu majuscule pentru ca se pare ca ai probleme la citit), dar daca o fac, ASTEPT DE LA TINE SCUZELE PUBLICE DE RIGOARE, PE CARE MI LE DATOREZI.

ESTI DISPUSA SA-TI CERI SCUZE? Daca da, eu sunt dispusa sa facem testul identitatii prin adresa de IP, care este foarte clar si nu lasa loc nici unei interpretari.

Postat pe 1 Iulie 2008 16:34
Mia, cand ai avut ocazia sa porti o disputa cu mine nu ai facut altceva decat sa scrii lucruri ilogice si sa aduci exemple nevalide. Asa ca nu mi se pare prea important ce spui tu pe aici. Cand se dicutau idei nu te-ai amestecat, cand se cearta oamenii( cearta deschisa de oana, tin sa precizez), ai venit repede. Tipic. Oricum , iti scriu ca sa nu se inteleaga ca mi-ai fi dat o replica grea si ca evit sa-ti raspund. Cand dau explicatii ce tin de gramatica, nu am de ce sa dau copy-paste fiindca am suficiente cunostinte legate de subiect si stiu sa ma exprim in cuvinte astfel incat sa ma fac inteleasa. Si daca am dat copy-paste, ar trebui sa fie foarte usor pentru tine sa gasesti site-ul de pe care am luat informatiile. Asa ca te rog sa mi-l indici si mie. Si ca sa ne lamurim. Nu sta in intentia mea sa culturalizez pe nimeni. Nu m-a interesat niciodata cat de culti/inculti sunt altii. Pe forumul asta am vazut multa lume care scrie incorect, dar niciodata nu am spus nimic, cu exceptia situatiilor in care ma aflam intr-o disputa cu o persoana sau alta. Nici nu am deschis topicuri speciale pe care sa dau lectii de gramatica. Insa raspund cand sunt provocata, indiferent de subiect. Adica daca sunt provocata pe probleme de gramatica, nu am niciun motiv sa nu raspund. Am vrut numai sa arat ca una e sa nu stii regulile de scriere, si alta e sa stii regulile si sa nu le accepti(cu argumente!). Atata tot. Iar daca te deranjeaza ceva, poti sa nu mai citesti. Cat despre faptul ca scriu mult, cred ca sunt altii care scriu si mai mult ca mine. Mai sunt si unii care scriu doar ca sa se afle in treaba. Iar eu nu o sa renunt niciodata sa scriu cand sunt provocata.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 16:47
Ia mai scuteste-ma cu scuzele tale publice! Care e problema? Poti sa scrii de pe calculatoare diferite, sau chiar sa trimiti cuiva un mesaj pe care sa-l scrie de pe un alt calculator, intrand pe un anume cont de pe kudika. Adica oana poate sa scrie de pe doua calculatoare diferite, sau sa o roage pe o prietena din Spania sau de oriunde sa intre pe contul cu numele incognita si sa tipareasca(to type), un mesaj. La fel cum oana poate sa o roage pe o prietena sa-si puna poze la profil, si sa dea nr de tel pe forum, ca sa raspunda la eventuale apeluri care sa dem ca vocea oanei(pentru cei care o cunosc, nu e cazul meu), nu e aceeasi cu vocea celei care raspunde la tel. SI CITESTE SI TU AICI: NU SUNT SINGURA CARE CREDE CA ESTI OANA, ASA CA AI DE PURTAT UN RAZBOI SI CU ALTE PERSOANE, NU NUMAI CU MINE.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 16:53
"Cum spuneam POT sa dovedesc acest lucru PRIN ADRESA DE IP (scriu cu majuscule pentru ca se pare ca ai probleme la citit), dar daca o fac"

Ai grija, conform oanei partea asta a mesajului tau te califica drept nesimtita!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 16:54
draga mea wolfy stiu ca arzi de nerabdare sa ma provoci la discutii "inteligente", ei bine nu am sa-ti dau aceasta satisfactie,deoarece consider ca imi pierd timpul cu pers ca tine.Si intr-adevar nu ai folosit cuv PROST sau DESTEPT decat intr-un mod tacit,nu este nevoie sa folosesti anumite cuv ptr a arata ceea ce gandesti,poti f bine sa fii subtil iar cel de langa tine sa inteleaga ceea ce doreste.Iar in momentul in care am jignit pe acest topic(stii f bine pe cine)a fost ptr ca am fost si eu la randul meu jignit,aveam la cunostiinta unele informatii despre pers respectiva,recunosc ca am fost deplasat in ce priveste limbajul si nu am facut sa copii comportamentul si limbajul celorlalti de pe acest topic,iar rabufnirea mea a fost motivata de niste mesaje primite pe privat care au umplut cum s-ar spune paharul!
alb_bastru
Postat pe 1 Iulie 2008 16:55
Mia, daca tu zici ca nu e bine sa fii destept, straduieste-te in continoare: sa nu fii, evident, ca altfel devii locco!!!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 16:57
Nu prea tine, alb_albastru. Daca esti jignit pe privat, jignesti pe privat, nu in public. E o regula de minim bun simt pentru o discutie pe un forum. Si nu stiu ce informatii aveai tu despre persoana in cauza, dar oricine poate sustine ca are nu stiu ce informatii despre cineva, justificand folosirea unor cuvinte vulgare. Apropo, eu cred ca termenul " zdreanta" nu poate fi justificat de nimic cand e folosit in public. In alta ordine de idei, te-am rugat sa-mi demonstrezi de unde ai tras tu concluzia ca eu impart oamenii in prosti si destepti, desi nu am folosit cuvintele in cauza. Am spus-o tacit, da? Arata-mi unde. Apoi, eu nu vreau sa te provoc pe tine la discutii inteligente, fiindca tu nu posezi prima calitatea a celui care poarta o discutie inteligenta, anume calitatea de a aduce argumente. Ti-am spus ca mi se pare ok sa judeci pe altii pentru ideile lor dupa ce ai expus si tu niste idei. Pe cand tu pe forumul asta nu ai facut altceva decat sa jignesti si sa comentezi de pe margine - intotdeauna fara argumente - ce a spus unul sau altul. Asta se chiama parazitism, ti-am mai spus! Inteleg din comportamentul tau ca nu iti plac disputele(care necesita argumente), ci certurile(scuza-mi cacofonia). Unde se pune de o cearta sari si tu repede sa spui ceva la ce a spus altul, fiindca tu de unul singur nu poti emite o idee!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Iulie 2008 17:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Abstinenta sexuala voluntara .....consecinte 592 De la: kudika_25047 2 Februarie 2014 07:51
Fazan 28396 De la: 21 Martie 2016 07:11
INTREBARE 7 De la: fideluta 4 Septembrie 2008 16:46
Poezii ºi creaþii proprii, divertisment în cafenea. 461 De la: kudika_978660 10 Martie 2015 16:47
Concurs KUDIKA 1 De la: oana_gabryela 1 Februarie 2008 23:30