Mai multe
| MI SE PARE INCREDIBIL CE CITESC PENTRU A MIA OARA. FETITA, EU NU TE-AM INTREBAT DACA SOLITAR SI UNIC AU ACELASI SENS. DIN MOMENT CE SOLITAR E TRECUT CA UNUL DIN SENSURILE LUI UNIC, E LOGIC CA AU SENSURI ASEMANATOARE. EU TE-AM INTREBAT DACA SOLITAR E EGAL CA SENS CU INCONFUNDABIL. ASTA PENTRU CA TU SUSTII CA DUPA CIFRE SE TRECE UN SIR DE SINONIME. EU AM SPUS CA NU SUNT SINONIME, CI SENSURI DIFERITE. DACA SUNT SINONIME CUM SPUI TU, INSEAMNA CA SOLITAR EGAL INCONFUNDABIL. CEEA CE E FALS. DECI INTREBAREA MEA ERA: SUNT SOLITAR SI INCONFUNDABIL SINONIME? NU TE-AM INTREBAT DACA SOLITAR SI UNIC SUNT SINONIME, TI-AM MAI SPUS ASTA DE MII DE ORI. CE NU7 INTELEGI? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:01 |
||
|---|---|---|
| CAND TE COMPARI NU AI CUM SA FII ALTFEL DECAT SUPERIOR, INFERIOR, EGAL, CHIAR DACA ESTI UNIC, DECI DIFERIT. UITA-TE IN ORICE MANULA DE LOGICA. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:02 |
||
| PAI TOCMAI, UNA E SA FLOSESTI TERMENI DELICATI, SI ALTA E SA FOLOSESTI TERMENI DE MAHALA. E O DIFERENTA. UNA E SA SPUI CA CINEVA ARE DIZABILITATI FIZICE/MENTALE. ALTA E SA SPUI CXA HANDICAPAT(TERMEN NEJIGNITOR LA BAZA, DAR FOLOSIT IN SENS PEIORATIV). IN PRIMUL CAZ ESTI O DELICATA, IN AL DOILEA O MAHALAGIOAICA. LA FEL TE CARACTERIZEAZA SI CHESTIA CU "O DAI IN BARCI". EU NU AM FOLOSIT ASTFEL DE CUVINTE. ASA CA NU STIU CARE DIN NOI E MAI NESIMTITA. | ||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:06 |
||
| hahaha.. e acelasi lucru iubita mea! ca sa vezi cat de prost stai cu logica.. diferenta e ca tu esti mai falsa si eu mai directa, nu umblu cu ocolisuri! sau, daca iti dau un pumn fara sa ma vezi te doare mai putin decat daca ti-l dau si ma vezi inainte? Sau sunt eu mai simtita in primul caz? Hahaha.. ce gandire ai, fereasca d-zeu.. Te pomenesti ca evreii de care tot pomenesti il apreciau mai mult pe hitler, care dadea comenzile, decat pe soldatii care le executau. Ca doar hitler personal nu le-a facut nimic.. Tu nu-ti dai seama de ce aberatii spui? Chiar asa ingusta esti la minte?? vad ca ocolesti raspunsul, asta pt ca habar nu ai ce sa spui.. Pt ca ai ajuns in momentul in care trebuie sa recunosti ca acele 2 matze sunt asemenatoare dar nu suporta comparatie.. exact ca toate celelalte fiinte la care ma refer eu. Pt ca nu ti-am dat exemplu o matza mica si urata si una mare si frumoasa. Ti-am dat exemplu 2 matze superbe, asemanatoare si totusi unice.. care nu sunt egale, superioatre sau inferioare una alteia. Pur si simplu unice.. si inconfundabile.. si daca citesti mai bine primul meu mesaj legat de unic si solitar, vei vedea ca am scris ,,un fel de sinonime,, care pt mine inseamna nu sinonim ci.. ma rog, ceva care tot acolo bate. Pt ca in dex la fiecare aceste trei cuvinte, la explicatie, le gasesti si pe celelalte 2.. adica solitar==unic, unic= inconfundabi inconfundabil=unic si unic=solitar. Deeeeci! Repet.. chiar daca nu se folosesc in aceleasi contexte si au sesnsuri usor diferite, tot aceeasi baza o au. Nu e ca ,,piatra,, care nicicum nu inseamna ,,apa,,. Nu stiu daca pricepi ceva, dar in fine.. nici nu ma astept. | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 14:09 |
||
| DA, ti-am zis odata ca esti logica, dar asta era inainte sa te cunosc. Si Cleopatra mi s-a parut la inceput inteligenta, dar citindu-i replicile m-am convins de ce poate. La fel si cu tine. Si oricum, replicile imediate spun mult mai mult despre cum gandeste un om decat posturile cu care incepi un topic, posturi la care te poti gandi mai mult. De exemplu, si tu ai spus ca ai fi vrut sa faci Litere, dupa care incepi sa fii ironica si sa-ti dai cu parerea DESPRE ce te invata facultatea asta sau cea de arhitectura. Cum nu le-ai facut pe niciuna dintre ele si prin urmare nu stii Despre ce e vorba, mi se pare de bun simt sa nu vorbesti legat de facultatile in cauza. Vorbeste despre facultatea ta. Oricum mi8e nu mi-e clar ce-ai facut. Toate cunostintele tale sunt de la rubrica "stiati ca", nimic de specialitate, sau macar ordonat dupa o gandire anume. Si apropo, SOLITAR NU E SINONIm PERFECT CU UNIC, NU E TOT AIA, CUM SPUI TU. NU EXISTA SINONIMIE TOTALA, CI NUMAI PARTIALA.IAR daca SOLITAR POATE FI IN ANUMITE CONTEXTE SINONIM CU UNIC, ASTA NU INSEAMNA CA CELE DOUA SUNT SINONIME IN GENERAL. DUPA MINE NICI MACAR NU SUNT SINONIME. SOLITAR INSEAMNA SINGURATIC, IAR SINGURATIC E DIFERIT DE SINGUR, CARE IN ANUMITE CONTEXTE E SINONIM CU UNIC. Asta apropo de litere. SI iti sugerez sa consulti dictionare adevarate(hard-copy), nu numai dictionare on-line. Lucrarile de specialitate despre sinonimie ar ajuta foarte mult. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:14 |
||
| Cat despre mine si snowdrop, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar eu credc ca ma exprim mult mai ingriit si mai coerent ca ea, nu vad cum ar putea cineva sa ne confunde. Apoi, am vazut si eu ca ma sustine, insa indirect, nu spune ca ma admira si ca mrewspecta in mod deosebit, cum face incognita cu tine. Si mie mi s-a parut ieri ca seamana foarte mult cu tine la argumentare. Cand ne certam in legatura cu verbul a chema, a venit si ea repede cu nu stiu ce citate, luate tot dintr-un dictionar on-line, evident. Posturile ei seamana( sunt asemanatoare, deci confundabiule, deci ne-unice) cu posturile tale gandite, adica cele cu care deschizi topicurile. Si snowdrop a mai scris si inainte pe forumul asta, nu tocmai in ziua in care tu ai transformat disputa intr-o cearta. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:18 |
||
| Eu nu am ajuns la concluzia ca doua mate asemanatoare nu pot fi comparate. Asta e concluzia la care ai ajuns tu. Uita-te mai sus la ce am scris eu. Chestia cu hitler nu se potriveste aici. Nu vorbeam de cineva care da ordine si cineva care executa. Eu m-am refrit la cuvinte. Si te asigur ca vorbeau la fel de urat depre evrei. Nu merge analogia ta, fiindca se refera la lucruri diferite. Chestie de logica din nou. Nu poti sa faci o analogie din doua lucruri diferite.Dupa mine nu e acelasi lucru daca spui cuiva ca e handicapat si daca ii spui ca are dizabilitati mentale. Daca nu stii sa faci diferenta intre delicatete si mahala, inseamna ca te incluzi in ultima. De fapt ai si facut-o. Apropo, te poti exprima direct fara sa jignesti. Cum am facut-o eu. Ti-am spus direct ce cred despre tine, insa am fost rautacioasa, te-am "intepat", nu te-am jignit, nu am fost vulgara. Si sincer, cred ca te=-ar fi deranjat mai mult daca ti-as fi spus ca esti propasta. Oricum, datul in barci, berea care se varsa, mama dracului, nesimtita, rahat(pe alt topic), iti califica limbajul si te califica si pe tine. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:25 |
||
| uite.. deja sunt absolut convinsa ca e contul tau si cel care poarta numele snowdrop.. nu aveti decat sa veniti amandoua cu mesaje care contrazic afirmatia mea, nu ma intereseaza. Sunt convinsa ca asa e. Si ca sa te contrazic din nou.. a postat exact in ziua in care am postat si eu, in aceasi zi si-a deschis si contul, asa ca..du-te si fa un dus rece ca sa iti revii.. incognita scrie chiar foarte diferit de mine dar cum tu nu stai bine la capitolul asta, nu ai cum sa iti dai seama.. nu e treaba ta ce fac. am facut eu sau nu (asta ca sa vezi cat de proasta memorie ai, pt ca m-ai intrebat si ti-am raspuns).. deocamdata cea care se lauda si da cu bata in balta esti tu. Auzi! Si mai spune de altii ca nu raspund la intrebari! Esti patetica.. Si scuza-ma, acum ma cunosti ca sa stii ca nu pot gandi sau ca sunt mahalagioaica?? Duuu-te tuuu.. chiar asa? Inainte de acest topic ne-am intersectat pe alte 3, unde coincideam in pareri si am facut schimb de replici aproape 3 saptamani! Daca se lega careva de mine ii raspundeai repede ca sunt una dintre persoanele care te-au impresionat cel mai mult pe acest forum si ca din pc tau de vedere faptul ca spun ce gandesc nu inseamna ca jignesc..ca tu nu ai vazut nicaieri ceva vulgar postat de mine.. Eeeeiii?? Acum ce? In 3 saptamani nu ai reusit sa ma cunosti si acum brusc, intr-o zi stii exact cum sunt si ti-ai dat seama ca te-ai inselat? doar pt ca nu sunt de acord cu tine?? MACAR tu te suporti? | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 14:26 |
||
| In ultimul rand, tu ai fost cea care a folosit argumentul multimii. Ai spus ca nu stii cum nimeni nu intelege ce spunem eu si Janice. Rezulta deci ca noi avem o problema, nu restul. APROPO, PARCA SI CU JANICE SUNT UNA SI ACEEASI PERSOANA, NU? Si eu ti-am spus ca pe mine nu ma intereseaza cati sunt de acord cu mine, ci persoanele care ma aproba sau dezaproba. Adica accept pareri numai de la persoanele care pot argumenta. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:28 |
||
| Da, ti-am mai zis ca mi-am schimbat parerea. ai o inteligent superficiala, exact ca si Cleopatra. In cele din urma impostura se vede. Mahalagioaica esti dupa felul in care vorbesti. Eu de exemplu nu am folosit pe topicul asta cuvantul rahat sau expresia da-te in barci. Si continui.Vad ca nu poti sa gandesti din ce scrii. da, nu ai raspuns la intrbari. Este inconfundabil sinonim cu solitar?(din c spui tu asa reiese) | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:30 |
||
| Am vazut dupa vulgaritati postate de tine. Chestia e ca eu nu citesc tot ce scrii tu. Nu aveam o imagine completa despre tine, fiindca nu te cunosteam suficient de bine.Dar am intrat o data pe topicul"Lua-mi-ai papucii", si am vazut cum i-ai raspuns lui alex in nenumarate randuri. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:32 |
||
| tu ai raspuns la ceva?? sau tot ce faci e sa spui ca iese din discutie?? pt ca esti departe de adevar.. si da,, te tot dai in barci,, fara sa ajungi la tarm.. PFF.. ce mahalagioaica sunt!! Refac.. o dai cu stangul in dreptul pana iti rupi picioarele si te dai cu fundul de pamant.. PFFFOOOAAAIII!!! Din nou sunt mahalagioaica! Hai ca elimin cuvantul ,,fund,, ca sa fiu si eu delicata ca tine.. spun ,, bazin,, sau ,,sezut,,. O fii corect..?? Ca poate nu pricepi.. poate de fapt crezi ca am spus sa te duci sa te arunci intr-un bazin.. ca doar ASTA ESTE un cuvant cu 2 sensuri diferite.. Uff.. m-am incurcat deja prea tare. Las' ca intelegi tu ce am vrut sa zic! Sau..? :D se vede ca esti o frustrata wolfy.. ;)) ai o problema psihica, du-te si trateaza-te ca altfel nu te vad bine.. o sa-ti fie cam grea viata daca asa continui. Pe langa faptul ca esti patetica mai esti si ciudoasa rau.. Of Of | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 14:34 |
||
| Acum te las, eu am facut o facultate(fara bani, obsesia ta), am o profesie, lucrez, si nu pot sa stau pe kudika de dimineata pana seara ca tine. Tocmai fiindca lucrez. Banii mei imi vin din munca mea. Nu sunt intretinuta de nimeni, si nu am timp sa ma cert toata ziua pe forumuri. Oricum, din cate stiu eu, nu sunt singura cu care te certi sau cu care te-ai certat. Intreaba-te de ce. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:35 |
||
| Acum te las, eu am facut o facultate(fara bani, obsesia ta), am o profesie, lucrez, si nu pot sa stau pe kudika de dimineata pana seara ca tine. Tocmai fiindca lucrez. Banii mei imi vin din munca mea. Nu sunt intretinuta de nimeni, si nu am timp sa ma cert toata ziua pe forumuri. Oricum, din cate stiu eu, nu sunt singura cu care te certi sau cu care te-ai certat. Intreaba-te de ce. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:35 |
||
| Revizuieste-ti limbajul scumpa. Si de ce ma rog am o problema psihica?FIINDCA NU SUNT DE ACORD CU TINE??? SI DE CE SUNT FRUSTRATA? DIN ACELASI MOTIV? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 26 Iunie 2008 14:36 |
||
| Vrei sa iti arat eu cu cate persoane te-ai certat tu pe aici si le-ai facut tampite( in mod delicat, of course) hehehe.. pai daca ai facut o fac. si trebuie sa muncesti de dimineata pana seara inseamna ca iti sunt superioara iubita mea! uite ca eu am una si jumatate, nu muncesc atat ca tine ca am fost mai desteapta si m-am facut patroana chiar daca sunt calificata in 2 profesii, nu doar una, ca tine.. am timp sa fac toata ziua ce vreau.. probleme de intretinere nu am chiar deloc.. ca si aici am fost mai desteapta ca tine si mi-am facut economii.. (sau o fii din cauza ca, dupa cum ai spus tu, sunt mai frumoasa ca tine? hmm..) :)) hehe.. oricum, tot superioara iti sunt, nu-i asa? uff.. m-am linistit.. sincer. Acuma iti inteleg frustrarea. | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 14:47 |
||
| De aici vad ca nu stiti decat sa va certati.fiecare isi expune parerea.de ce oare nu poate fi respectata?Daca o persoana gandeste altfel nu inseamna ca e frustrata sau bolnava psihic.vorbiti urat si aruncati rautate pe forum.iar pt oana81 e plin pamantul de fete frumoase , si cu bani , si cu de toate.Vad oana81 sustine ca oamenii sunt egali dar de fapt se vede clar ca in permanenta se lauda ca ea e superioara altora , simplu te contazici mereu si numai un om idiot nu ar baga de seama asta!Nu inteleg de ce incerci sa impresioneze oameni care nu te cunosc , probabil ca cei care te cunosc nu te vad cine stie ce.As zice sa mai lasa ti propia lauda ca sunt o multitudine de femei super adevarate si cu resurse materiale care au lucruri mai importante decat sa se certe interminabil pe forum.unii nu stiu sa intervina inteligent si sar calul cu zeci de postari. cam atata am avut de zis ca mi-a stat pe limba , si adaug ca eu exist , nu scriu ca sa iau apararea nimanui .mi-am spus parerea si vreau sa fie respectata. | ||
|
Postat pe 26 Iunie 2008 15:11 |
||
| ;)) ma tot intreb.. oare ce e in capul astora ca posteaza mesaje fara sa stie de ce si cum?? :D ai vazut macar despre ce era vorba aici sau te-ai gandit si tu ca, dintre mine si wolfy eu am poze la profil si ea nu.. asa ca hai sa sar la oana ca macar ea e blonda sigur si am de ce ? hahaha.. ai cazut si tu ca musca-n lapte.. te-ai gasit si tu sa-ti dai cu parerea cand nici nu ai habar despre ce vorbesti.. dooaaamnee.. | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 15:41 |
||
| draga nu mai subestima am citit tot ce s a scris pana acum si e clar ca tu desi sustii ca toti sunt egali te contrazici!!!! pt ca tot incerci sa pozezi in mai inteligenta si mai frumoasa , lasa-te ca d-astea ca tine care se lauda singure am mai vazut.s-o fi saturat familia de aerele tale si vii sa ne clatesti ochii aici cu aberatii ca altfel nu pot sa imi dau seama cum faci ca iti petreci viata numai dand replici pe forum.nu te mai numi patroana , numeste te intretinuta , e altceva! | ||
|
Postat pe 26 Iunie 2008 15:54 |
||
| :)))) :))) intrebare; ,,ce vrei sa te faci cand cresti mare?,, raspuns.. ,,vreau sa fiu oana81,, :)) :)))) | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 16:03 |
||
mai aici depinde.,ce ai scris mai sus li se potriveste celor care adora parasutismul......oups fiti atenti ca pica
|
||
|
Postat pe 26 Iunie 2008 16:10 |
||
| :)) hai mai bombonico ca si pe tine te inteleg, ca pe lupoaica cealalta.. imi inchipui ca e greu in cazul vostru, dar.. pune-ti vina pe voi, nu pe alea pe care le invidiati, ca fiecare isi face viata cu mana lui. Daca nu poti, e frustrant sa te uiti la altii.. hm? Trebuia sa spune-ti si voi de la inceput ca asta va era problema.. si va lasam sa va simtiti bine.. ca fiecare merita putina fericire :)) la urma urmei v-am mai spus, pt mine toti sunt unici, nu egali, inferiori sau superiori. Deci toti merita o sansa. Ca voi sunteti atat de frustrate si complexate incat nu puteti decat sa va considerati superioare (fapt care indica automat inferioritatea si stupizenia voastra).. asta e problema voastra! | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 16:31 |
||
| unde ai disparut wolfy ca ti-ai gasit sustinatori de nadejde ?? foarte interesant cum aici posteaza ATATIA anonimi impotriva mea.. :)) stii tu vorba aia.. ,,ce se aseamana se-aduna,, .Hai ca va las sa va simtiti bine.. eu ies putin la plimbare, ca-mi permite timpul ;)) | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 16:42 |
||
esti ingramadita rau , nu am cui raspunde.mai treci pe la capitala sa te cultivi si sa vezi lume buna si cum traiesc unii ca tu si facultatile tale facute cine stie unde la cucuietii din deal poate ii impresioneaza doar pe aia ca tine hai pa nu te mai face singura de ras
|
||
|
Postat pe 26 Iunie 2008 19:55 |
||
|
'.. nu va intelege nimeni! :)) Nimeni nu intelege ce scrieti si nimeni nu argumenteaza!'(oana) Daca tu nu intelegi ce scriu eu, nu generaliza, ca nu e cazul(sau ma rog daca tu esti nimeni...atunci fie ), ceilalti au inteles ce am scris eu.Ca nu sunt de acord si au o parere diferita e altceva. Daca 70% din populatie nu intelege matematica de exemplu, asta nu inseamna nicidecum ca matematica este de neinteles inseamna ca aia 70% nu o inteleg. |
||
|
Josie Postat pe 26 Iunie 2008 20:06 |
||
|
si da incognito ce frumos ai spus: '2) Nu cred ca are importanta cate persoane au aprobat-o pe Oana aici (desi o provoci sa-ti demostreze cati sustinatori are), pentru ca greutatea unei idei NU se bazeaza pe numarul sau de sustinatori, ci pe calitatea ideii in sine. Daca ar fi contat acest numar, Oana si-ar fi putut crea o gramada de pseudonime cu ajutorul carora sa-si sustina "mai bine" parerile. Crezi ca ar fi contat? Eu nu cred; tocmai de aceea nici nu a facut-o. Nu da bine atunci cand cineva aduce ca argument in sprijinul ideilor sale numarul celor care il aproba; iar pentru un om inteligent, acest "argument" inseamna doar praf in ochi. Numarul in discutie iti poate aduce doar satisfactia personala ca n-ai vorbit degeaba (tocmai de aceea am tinut sa afirm ca sunt de acord cu Oana), dar in nici un caz nu reprezinta un argument cu care sa-i "scoti ochii" partii adverse.' uiti ca cea care a adus in discutie acest aspect a fost oana: 'Pai numai tu si janice nu ati inteles ce am vrut sa spun, in rest toti ceilalti si-au dat seama. Deci problema e la voi. ' Wolfy a scris: "Si pe topicul asta eu nu vad cine a fost de acord cu tine, cu exceptia extrem de nou venitei incognito. Arata-mi tu cine te-a aprobat pe aici." in replica la ce a scris oana. Inteleg ca o sustii pe oana cu orice pret dar fii corecta si citeste cu atentie. Cea care a inceput sa aduca argumente puerile de genul: toata lumea e de acord cu mine deci clar eu am dreptate a fost oana. |
||
|
Josie Postat pe 26 Iunie 2008 20:08 |
||
Wolfi,,,,esti o fata extrem de inteligenta si foarte documentata ,citesc cu placere tot ce postezi ,indiferent daca sunt pro sau contra.Tu si Oana sunte-ti uleiul si apa ,nu sunte-ti pe aceeasi lungime de unda niciodata, Oana este o fata frumoasa si inteligenta ,dar foarte rasfatata si probabil ca s-a obisnuit sa aiba ultimul cuvant : ,dar sa stii ca este de apreciat ca a avut curajul sa-ti tina piept ,la cat de "toba" esti de carte ,succes in continuare
|
||
|
wdy Postat pe 26 Iunie 2008 20:54 |
||
|
'voi doua sunteti una si aceeasi persoana sau ce mama dracului???? ca aveti acelasi mod STUPID de gandire si exprimare. ' La tine daca 2 persoane se exprima la fel(pt. ca intamplator eu si wolfy pe mai multe topicuri am avut opinii asemanatoare), asta inseamna sa suntem una si aceeasi?? Doamneee ma uimesti ..degeaba ma acuzi ca sunt penibila(fireste pt. modul DIFERIT de a gandi ), tu ma intreci cu mult..mai ales la faza asta. Daca tu pe topicele cu si despre religie ai scris idei asemanatoare cu ale mele, inseamna ca esti una si aceeasi cu mine?? sau cu wolfy?? 'Am observat ca la toate subiectele la care postezi, tu si janice mergeti mana in mana.' Eu si wolfy avem modul de a argumenta asemanator, incercam sa folosim argumente rationale si sa fim logice in exprimare. Ai dreptate LOGICA merge mana in mana cu LOGICA.
|
||
|
Josie Postat pe 26 Iunie 2008 21:07 |
||
| cum am mai spus.. cine se aseamana se aduna.. si daca voi nu ati inteles ce am scris eu aici nu inseamna ca nu am scris bine.. inseamna ca VOI nu ati inteles. :)) Oricat de tare va deranjeaza sa recunoasteti. O merge logica mana in mana cu logica, dar logica cu literele nu au nimic de-a face. Asa ca mai gandeste-te.. Poate v-ati gresit cariera.. Iar lui wolfy si oricarei alteia care se crede inteligenta lumii am sa-i tin piept pana se plictiseste, atata timp cat vad ca bate apa in piua pt ca ma duce capul, nu pt ca sunt rasfatata. Degeaba esti toba de carte daca nu retii mai nimic de pe-acolo si degeaba te numesti profesoara de romana daca nu ai habar ca se scrie ,,ma cheama,, nu ,,ma chiama,,. Definitiile alea si modul de exprimare academic sunt zero in momentul in care nu stii lucruri elementare. Iar cand iti faci si mai multe conturi de pe care nu numai ca-ti dai dreptate singura, dar o mai si ataci in fiecare mesaj pe cea care iti da peste nas la toate aberatiile scrise.. Deja tine de caracterul unui om, asa ca mai bine ma abtin. Se spune ca gramezile de oameni se strang numai in jurul vanzatorilor de iluzii. Iar daca tot vorbim de ,,sustinatori,, eu ma refeream la incognita cand am spus ca altii m-au inteles, pt ca, de altfel, a fost singura in afara de voi care a postat. Pe ghiocel si pe bombonica nu le includ ca .. nu are rost. Aici e vorba de personalitate multipla ;)) Nr e relevant?? Sa nu uiti lupoaica draga ca pe hitler, preferatul tau, l-au sustinut milioane de oameni. Si cu asta basta. | ||
|
oana81 Postat pe 26 Iunie 2008 21:38 |
||
|
oana, draga, daca wolfy a facut litere asta nu inseamna ca nu poate gandi LOGIC. Astea-s prejudecati. By the way nu-mi cunosti cariera asa ca abtine-te! 'Iar daca tot vorbim de ,,sustinatori,, eu ma refeream la incognita cand am spus ca altii m-au inteles, pt ca, de altfel, a fost singura in afara de voi care a postat. Pe ghiocel si pe bombonica nu le includ ca .. nu are rost. Aici e vorba de personalitate multipla ;))' Nu poti dovedi in nici un fel ca snowdrop sau pinkish sunt una si aceeasi cu wolfy asa ca nu te mai hazarda in afirmatii pe care nu le poti demonstra in nici un fel(dar am uitat ca pt tine argumentele rationale, care se pot demonstra nu au nici o relevanta ) avand in vedere ca si incognito a postat o parere in care iti lua tie aparerea, si iti da dreptate, inseamna ca si ea este alter-ego-ul tau. Deci inainte sa-i faci pe altii suferinzi de personalitate multipla, fii atenta ca aceleasi criterii dupa care tragi tu concluzii iti pot fi aplicate si tie.
|
||
|
Josie Postat pe 26 Iunie 2008 22:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Lucrari de licenta/practica de specialitate/disertatie | 1 | De la: clau_dya21 28 Ianuarie 2011 00:04 |
| Ce sa fac ? | 4 | De la: kudika_976492 23 Noiembrie 2014 22:29 |
| va traiti viata pe care o doriti ? | 52 | De la: _dulcik_ 10 Aprilie 2009 08:44 |
|
|
||
| Petrecere de revelion- se duce cadou? | 7 | De la: kudika_24504 31 Decembrie 2012 19:31 |
| vreau si eu un vot...pe cine lasa inimioara | 1 | De la: baltaruclaudia 23 Noiembrie 2009 23:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.