Mai multe
| :) Perfect de acord cu tine, din nou. | ||
|
Postat pe 1 Iulie 2008 20:14 |
||
|---|---|---|
| Ai dreptate, Mia...Scoala nu te face Om (cu majuscula). Om te face educatia si auto-educatia personala, nu cea academica. Cine nu are caracter, degeba are scoala, ca tot un om de nimic (cu "o" mic) va ramane. | ||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 00:04 |
||
|
Buna dimineata tuturor :) In afara de verificarea adresei IP (idee la care nu am renuntat, astept doar sa ma contactati ca sa o verificam), tin sa va anunt ca mi-am instalat webcam. Pe cei care inca se mai indoiesc asupra identitatii mele, ii invit inca o data sa ma contacteze. Ii voi adauga ca “prieteni” pe messenger si voi conecta webcamul. Ma veti putea vedea scriind mesaje pe kudika, in direct. Veti vedea ca fizic nu seman cu Oana absolut deloc! :) Iata ce afirma Wolfy: “Da, si ce daca ip-ul calculatorului de pe care scrii tu te plaseaza la mii de km distanta de calculatorul de pe care scrie oana, asta nu inseamna nimic! Oana poate sa aiba prietene foarte departe de tara care sa ii tina partea sau care sa tipareasca mesaje pentru ea.” Haideti sa vedem ce inseamna acest lucru: 1) Daca as fi prietena cu “Oana” si as scrie mesaje in favoarea ei, ar insemna ca NU sunt Oana, corect? Deci teoria lui Wolfy CADE. Ei bine, eu va declar ca desi pe Oana NU o cunosc, totusi i-am aprobat cateva idei la un moment dat, in mod foarte civilizat. Nu fac un secret din asta, asa se intampla pe forum: unii isi aproba ideile, altii se contrazic. E o crima?? Trebuie sa imaginam teoria unei intregi conspiratii aici? Trebuie sa suport impertinenta unora din aceasta cauza? Eu cred ca nu. 2) Daca as fi prietena cu “Oana” si “as tipari mesaje pentru ea”, asa cum pretinde Wolfy, asta ar insemna ca “Oana” imi trimite mai multe mesaje zilnic pe care eu sa le postez pe kudika. Desi este o idee absolut STUPIDA (cine crezi ca are timp pentru asa ceva, Wolfy? Si pentru ce? Doar ca sa te contrazica pe tine? Iti supraestimezi cu mult importanta!:)), totusi vreau sa daram si acest argument idiot: va invit sa ma priviti scriind mesaje pe kudika, timp de mai multe ore si pe parcursul a mai multor zile, si puteti verifica in direct ca sunt acelasi tip de comentarii, scrise in stilul meu propriu, ca si pana acum (voi directiona camera si catre monitor, daca e nevoie). Vreau sa va demonstrez ca teoria lui Wolfy DIN NOU CADE, asta doar daca nu cumva “Oana” imi transmite mesajele telepatic. De ce fac acest lucru? Vreau sa va demonstrez ca Wolfy, desi nu ezita deloc in a ponegri cu agresivitate diversi forumisti (inclusiv pe mine), in realitate HABAR NU ARE DESPRE CE VORBESTE. Cuvintele ei constau in DEZINFORMARE si MINCIUNA. “Adevarurile” pe care vi le serveste sunt MINCIUNI. Si nici macar nu are DECENTA DE A-SI CERE SCUZE PENTRU MINCIUNILE PE CARE LE PROPAGA CU NERUSINARE. Poate va intrebati de ce insist atat de mult pe aceasta idee (Amme m-a intrebat zilele trecute): pentru ca ma deranjeaza neadevarul si ma doare sa vad cum o persoana cu gura mare dar cu mult tupeu va induce in eroare cu minciunile ei. Ulterior dezabonarii “Oanei”, cand am vazut ca Wolfy ii deschide un intreg “caz penal” IN LIPSA (ceea ce mi se pare necinstit, indiferent de cat de tare se certasera) si ca in plus incepe sa arunce cu noroi si in mine (ca deh! eram la indemana si nu mai avea cu cine sa se razboiasca), eu care nu-i facusem nimic decat INDRAZNISEM SA II CONTRAZIC IDEILE(!) IN MOD ABSOLUT CIVILIZAT, m-am hotarat sa iau atitudine. Ma deranjeaza nedreptatea, fie ca e directionata impotriva mea, fie impotriva unui necunoscut. Pur si simplu. Degeaba unii cauta motive ascunse, pentru ca ele nu exista. In concluzie, eu va astept sa ma contactati, nu e nici o suparare daca vreti sa verificati cine sunt. Vreau sa demontam aceasta mascarada o data pentru totdeauna. |
||
|
|
||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 07:51 |
||
|
* Om te fac educatia si auto-educatia personala, si * Cine nu are caracter, degeaba are scoala (corecturile de rigoare:) |
||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 08:12 |
||
| Foarte bine ai procedat incognita, bravo tie. Este nevoie de Oameni ca tine, carora sa nu le fie frica sa ia atitudine. :) In rest, despre comentariile celorlalti, imi permit sa incep si eu sa presupun ca wolfy scrie de pe multe alte conturi, ultimul dintre ele fiind pinkish, avand in vedere marea cantitate de ,,complimente,, absolut nefondate si neconvingatoare pe care le aloca aceluiasi personaj. Din cauza faptului, draga pinkish (wolfy, etc etc) ca te alaturi celor care ma confunda in mod deliberat si intentionat(chiar daca a confunda inseamna a se insela, adica a gresi fara intentie), am sa imi sustin in continuare teoriile personale, ceea ce pt voi inseamna de fapt un act de sustinere a oanei. Fie si asa.. :) Nu aveti decat sa interpretati cum doriti, spre deosebire de ,,micul hitler,, sunt suficient de toleranta incat sa las fiecaruia liberul arbitru cu care a venit pe lume. Poate ca intr-adevar aceasta domnisoara a terminat o facultate pe care o numiti de prestigiu (depinde de gusturile si capacitatile intelectuale ale fiecareia in parte). Draga pinkish, daca tot venii vorba si imi adresezi apelativele ,,ciudoasa si penibila,, iti raspund ca, spre deosebire de ,,protejata,, ta nu numai ca am terminat o facultate in cadrul unei universitati de prestigiu.. dar pe langa asta mai si muncesc in incinta uneia. Deci te rog permite-mi sa iti spun ca ,, ciudoasa,, este un cuvant care desi nu mi se potriveste nicicand, cu atat mai putin o face in acest context. Si da-mi voie sa-ti mai zic ca din cate am observat, domnisoara la care te referi mereu probabil isi doreste ca intr-un viitor sa munceasca nu in acelasi domeniu ca mine, dar in mod sigur intr-un loc asemanator. Deci, prin simpla deducere, nu am cum sa fiu ,,ciudoasa,, pe ceva ce ea nu are si eu am. In schimb tu (pinkish, wolfy, etc) observ ca sustii mereu aceeasi teorie de cand ai scris pe acest topic. Faptul ca Tu ai studii impresionante facute in capitala si ca altele care au studiat in alte locuri sunt ,,ingramadite,, si doar frumoase. Ceea ce ma face sa fiu sigura ca ai un complex de inferioritate din punct de vedere intelectual si fizic, chiar daca il manifesti ca pe unul de superioritate. :). O zi frumoasa va doresc. | ||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 10:48 |
||
|
Chiar nu ma intereseaza ca tu o consideri pe oana mai inteligenta. Mi se pare firesc avand in vedere ca pe forumul asta toata lumea crede ca esti oana. Si nu eu l-am adus in discutie obsesiv pe Hitler. Apoi, Hitler ii omora pe oamenii care nu erau de acord cu el. Eu nu am facut asta cu nimeni, nici cu cei de pe forum nici cu cei din afara lui. In afara de persoanele pe care le suspectez ca au aceeasi identitate, nu mi se pare ca sunt multe impotriva mea. Mi s-a parut ca au fost destule cele care m-au sustinut. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 13:47 |
||
|
Chiar nu ma intereseaza ca tu o consideri pe oana mai inteligenta. Mi se pare firesc avand in vedere ca pe forumul asta toata lumea crede ca esti oana. Si nu eu l-am adus in discutie obsesiv pe Hitler. Apoi, Hitler ii omora pe oamenii care nu erau de acord cu el. Eu nu am facut asta cu nimeni, nici cu cei de pe forum nici cu cei din afara lui. In afara de persoanele pe care le suspectez ca au aceeasi identitate, nu mi se pare ca sunt multe impotriva mea. Mi s-a parut ca au fost destule cele care m-au sustinut. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 13:47 |
||
|
Da asa cred si eu, cu Hitler nu se poate discuta rational. Insa aici eu am vorbit extrem de rational, ceea ce ma scoate din sfera comparatiei cu el. 1) Eu am spus ca esti oana sau in cel mai bum caz o prietena a ei. Din citatul :“Da, si ce daca ip-ul calculatorului de pe care scrii tu te plaseaza la mii de km distanta de calculatorul de pe care scrie oana, asta nu inseamna nimic! Oana poate sa aiba prietene foarte departe de tara care sa ii tina partea sau care sa tipareasca mesaje pentru ea.”, rezulta ca poti fi o prietena care scrie in favoarea oanei, sau careia oana ii trimite mesaje pe care sa le posteze de pe un anumit cont pe kudika. In ultimul caz, chiar daca altcineva posteaza mesajele, tot de oana si modul ei de gandire e vorba. 2) Nu mi se pare o idee tocmai stupida sa rogi pe cineva sa posteze mesaje pentru tine. Chestia cu cine are timp pentru asa ceva nu e un argument valabil. Se poate gasi cineva care sa aiba timp. Cineva care sa semene cu oana, care sta toata ziua degeaba si deci are mult timp sa stea in fata calculatorului. APOI: TE-AM RUGAT IN MOD REPETAT SA-MI ARATI UNDE AM JIGNIT EU PE CINEVA PE FORUMUL ASTA SI UNDE AM FACUT GRESELI DE GRAMATICA. CRED CA E A TREIA OARA CAND TE INTREB. E SPECIFIC OANEI SA SE FACA CA NU VEDE INTREBARILE CARE NU II CONVIN. APOI, DACA EU DAU DOVADA DE AGRESIVITATE FATA DE TINE, SPUNE-MI SI MIE TU DE CE DAI DOVADA FATA DE MINE? CAND AM SPUS CA ESTI ACEEASI CU OANA SI LUCIANA, EU MI-AM ARGUMENTAT PAREREA. NU AM SARIT NICIODATA PESTE INTREBARI, NU M-AM FACUT CA NU LE VAD. CAND M-AI ACUZAT CA JIGNESC OAMENI SI NU STIU SA SCRIU, TE-AI OPRIT LA AFIRMATIA CA ATARE, FARA SA-MI ARATI EXEMPLE CARE SA-TI SUSTINA PAREREA. PRIN URMARE, DAI DOVADA DE AGRESIVITATE, MA ACALOMNIEZI SI NU AI COLOANA VERTEBRALA!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:00 |
||
|
Da asa cred si eu, cu Hitler nu se poate discuta rational. Insa aici eu am vorbit extrem de rational, ceea ce ma scoate din sfera comparatiei cu el. 1) Eu am spus ca esti oana sau in cel mai bum caz o prietena a ei. Din citatul :“Da, si ce daca ip-ul calculatorului de pe care scrii tu te plaseaza la mii de km distanta de calculatorul de pe care scrie oana, asta nu inseamna nimic! Oana poate sa aiba prietene foarte departe de tara care sa ii tina partea sau care sa tipareasca mesaje pentru ea.”, rezulta ca poti fi o prietena care scrie in favoarea oanei, sau careia oana ii trimite mesaje pe care sa le posteze de pe un anumit cont pe kudika. In ultimul caz, chiar daca altcineva posteaza mesajele, tot de oana si modul ei de gandire e vorba. 2) Nu mi se pare o idee tocmai stupida sa rogi pe cineva sa posteze mesaje pentru tine. Chestia cu cine are timp pentru asa ceva nu e un argument valabil. Se poate gasi cineva care sa aiba timp. Cineva care sa semene cu oana, care sta toata ziua degeaba si deci are mult timp sa stea in fata calculatorului. APOI: TE-AM RUGAT IN MOD REPETAT SA-MI ARATI UNDE AM JIGNIT EU PE CINEVA PE FORUMUL ASTA SI UNDE AM FACUT GRESELI DE GRAMATICA. CRED CA E A TREIA OARA CAND TE INTREB. E SPECIFIC OANEI SA SE FACA CA NU VEDE INTREBARILE CARE NU II CONVIN. APOI, DACA EU DAU DOVADA DE AGRESIVITATE FATA DE TINE, SPUNE-MI SI MIE TU DE CE DAI DOVADA FATA DE MINE? CAND AM SPUS CA ESTI ACEEASI CU OANA SI LUCIANA, EU MI-AM ARGUMENTAT PAREREA. NU AM SARIT NICIODATA PESTE INTREBARI, NU M-AM FACUT CA NU LE VAD. CAND M-AI ACUZAT CA JIGNESC OAMENI SI NU STIU SA SCRIU, TE-AI OPRIT LA AFIRMATIA CA ATARE, FARA SA-MI ARATI EXEMPLE CARE SA-TI SUSTINA PAREREA. PRIN URMARE, DAI DOVADA DE AGRESIVITATE, MA ACALOMNIEZI SI NU AI COLOANA VERTEBRALA!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:00 |
||
|
Oana (namaste), sunt sigura ca lucrezi intr-o universitate!!!! Spune-ne si noua ce facultate ai facut, arata ca ai cunostinte de specialitate, da-ne informatii in legatura cu doctoratul tau si te credem. Pana atunci, si eu pot sa sustin ca pe langa Litere am mai terminat si matematica, si pe langa doctoratul in literartura mai imi fac si unul in matematici superioare. Cel putin la mine s-a vazut ca stiu multe lucruri legate de domeniul meu. Hai sa te vedem si pe tine!!! Si apropo, eu nu am spus niciodata ca nu lucrez intr-o Universitate. Nici nu am afirmat asa ceva, nici nu am infirmat. Pur si simplu nu am dus asta in discutie. Am spus ca sunt profesoara de romana si traducator, si ca cea mai mare parte a banilor mei vine de la niste firme particulare. Apoi, uite ceva care ar trebui sa fie mai mult decat evident pentru cineva care lucreaza la o Universitate. TOTI DOCTORANZII TREBUIE SA TINA SEMINARII LA UN MOMENT DAT, CEEA CE INSEAMNA CA FAC PARTE DIN STRUCTURA UNIVERSITATII, DECI LUCREAZA IN CADRUL EI SI SUNT PLATITI DE EA. BYE!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:08 |
||
|
Oana (namaste), sunt sigura ca lucrezi intr-o universitate!!!! Spune-ne si noua ce facultate ai facut, arata ca ai cunostinte de specialitate, da-ne informatii in legatura cu doctoratul tau si te credem. Pana atunci, si eu pot sa sustin ca pe langa Litere am mai terminat si matematica, si pe langa doctoratul in literartura mai imi fac si unul in matematici superioare. Cel putin la mine s-a vazut ca stiu multe lucruri legate de domeniul meu. Hai sa te vedem si pe tine!!! Si apropo, eu nu am spus niciodata ca nu lucrez intr-o Universitate. Nici nu am afirmat asa ceva, nici nu am infirmat. Pur si simplu nu am dus asta in discutie. Am spus ca sunt profesoara de romana si traducator, si ca cea mai mare parte a banilor mei vine de la niste firme particulare. Apoi, uite ceva care ar trebui sa fie mai mult decat evident pentru cineva care lucreaza la o Universitate. TOTI DOCTORANZII TREBUIE SA TINA SEMINARII LA UN MOMENT DAT, CEEA CE INSEAMNA CA FAC PARTE DIN STRUCTURA UNIVERSITATII, DECI LUCREAZA IN CADRUL EI SI SUNT PLATITI DE EA. BYE!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:08 |
||
|
Om te fac o serie de lucruri conjugate: educatia de acasa, auto-educatia, educatia de la scoala. Apropo, auto-educatia mea e legata tot de scoala, adica de cartile pe care le-am citit. Si apoi, nu vad de unde ar rezulta ca eu nu am caracter. In afara de voi, nimeni nu a mai ajuns la concluzia asta despre mine, nici pe forum, nici in afara lui. DAR DIN NOU, ESTE SPECIFIC OANEI SA FACA AFIRMATII/ACUZATII PE CARE SA NU LE SUSTINA CU ARGUMENTE. INTR-ADEVAR, DUPA CUM BINE AI ZIS, CU PERSOANELE IRATIONALE NU SE POATE DISCUTA, IAR CAND NU ADUCI ARGUMENTE NU TE POTI CONSIDERA TOCAMAI RATIONAL. SI IMI AMINTESC CA PE OANA NU O CONVINGEAU ARGUMENTELE NOASTRE RATIONALE(ALE MELE SI ALE LUI jANICE)!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:13 |
||
|
Om te fac o serie de lucruri conjugate: educatia de acasa, auto-educatia, educatia de la scoala. Apropo, auto-educatia mea e legata tot de scoala, adica de cartile pe care le-am citit. Si apoi, nu vad de unde ar rezulta ca eu nu am caracter. In afara de voi, nimeni nu a mai ajuns la concluzia asta despre mine, nici pe forum, nici in afara lui. DAR DIN NOU, ESTE SPECIFIC OANEI SA FACA AFIRMATII/ACUZATII PE CARE SA NU LE SUSTINA CU ARGUMENTE. INTR-ADEVAR, DUPA CUM BINE AI ZIS, CU PERSOANELE IRATIONALE NU SE POATE DISCUTA, IAR CAND NU ADUCI ARGUMENTE NU TE POTI CONSIDERA TOCAMAI RATIONAL. SI IMI AMINTESC CA PE OANA NU O CONVINGEAU ARGUMENTELE NOASTRE RATIONALE(ALE MELE SI ALE LUI jANICE)!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:13 |
||
|
Si o ultima chestie oana: si pe mine m-ai acuzat ca sunt janice, snowdrop, pinkish, dar fara sa arati de ce crezi chestia asta. Specific tie. Avand in vedere ca nu ai argumente pentru asta, pot considera ca te deranjeaza oamenii care nu sunt de acord cu tine, si ca pe toti ii vezi ca fiind wolfy. EI, IATA CA EU NU MA SUPAR ASA TARE CA AI ZIS CA SUNT CELE TREI MENTIONATE MAI SUS!!! PENTRU CA STIU CARE E ADEVARUL!!! SI NICI NU MA SUPAR CA ELE TREI NU M-AU SUSTINUT CU ARDOAREA CU CAREA TE-AU SUSTINUT PE TINE LUCIANA, NAMASTE SI INCOGNITA! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:16 |
||
|
Mi-am adus aminte ceva si apoi chiar ca plec: s-a vorbit despre inteligenta mea si a oanei. In confruntarea nostra directa, cand inca nu aparuse alter-ego-urile oanei, ea nu m-a lasat NICIODATA fara replica. Eu in schimb i-am adus de multe ori, ca sa nu spun mereu, argumente sau contraargumente(dupa caz) la care nu a putut raspunde. La fel am facut si cu luciana/incognita/namaste. That should be enough! Incognita, sa nu crezi ca am uitat! Astept sa-mi arati unde am jignit oameni si unde nu am scris corect!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:42 |
||
|
Mi-am adus aminte ceva si apoi chiar ca plec: s-a vorbit despre inteligenta mea si a oanei. In confruntarea nostra directa, cand inca nu aparuse alter-ego-urile oanei, ea nu m-a lasat NICIODATA fara replica. Eu in schimb i-am adus de multe ori, ca sa nu spun mereu, argumente sau contraargumente(dupa caz) la care nu a putut raspunde. La fel am facut si cu luciana/incognita/namaste. That should be enough! Incognita, sa nu crezi ca am uitat! Astept sa-mi arati unde am jignit oameni si unde nu am scris corect!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iulie 2008 14:42 |
||
| Draga wolfy, din nefericire pt tine studiile mele nu intereseaza pe absolut nimeni si nu obisnuiesc sa ma supraestimez pe baza acestora nici sa strig in gura mare la fiecare colt de strada cat sunt eu de desteapta si citita. Nu am nevoie de confirmarile si aprecierile nimanui, am trecut de mult timp de faza aceasta. :) Pe tine sa zicem ca te inteleg, probabil si varsta e de vina, pe langa complexul de superioritate de care aminteam in ultimul meu mesaj. Cat despre seminarii, vezi ca stii? Aici ai si tu dreptate :), in sfarsit. Dar sa ne intelegem.. eu nu tin seminarii. Am trecut demult si de faza asta. :) Ce sa mai spun draga wolfy? Si pe mine ma lasi de multe ori fara replica deoarece uneori devii atat de puerila si patetica incat singurul lucru pe care il mai pot face dupa ce citesc ce scrii, este sa incep sa rad. Sunt absolut convinsa ca biata oana nu are altceva mai bun sau mai interesant de facut decat sa-si roage prietenele sau familia sa-ti trimita tie mesaje din diferite colturi ale lumii. :)) Si acele prietene, executa comenzile ei zi si noapte ;). Si toate astea special pt tine! :) Wolfy, inceteaza sa-ti dai atata importanta, chiar nu o meriti. Si, precum spunea incognita, ti-ar placea tie sa fim toate oana. Dar nu e asa si din pacate pt tine exista multe persoane carora le displaci total si carora atitudinea ta li se pare demna de mila. Incearca sa accepti acest lucru. Dovedeste ca ai macar o farama de demnitate. :) Toate cele bune. | ||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 16:23 |
||
ia hai...c`est fini 'la shmequerie' , basta =)) asta vrea sa fie lupta acerba iar cel care castiga detine suprematia la inteligenta pe forum? haha...nu`ti poti da seama de coeficientul de inteligenta al unui om numai dupa ce posteaza...e culmea!!! intotdeauna au existat personalitati care au sustinut idei diferite , au apartinut unor curente distincte , sau doctrine situate la poli opusi si asta nu inseamna ca daca sustineau lucruri diferite unul era prost si altul destept. voi nici macar nu sunteti personalitati =)) (sper ca aveti personalitate totusi) si faceti atata tam tam nanana =)) ce va 'entereseste' daca unu` sau altu` de p`aci va considera destepte sau mai putin destepte , mai scolite sau ma putin scolite ?! eu par exemple am facut 2 fac , nu 1, in acelasi timp , ambele la stat , la zi si ma cred cea mai desteapta de pe aici , si putin imi pasa sa va demonstrez voua ceva ,conteaza ce stiu eu ca sunt relax and take it easyyyyyyy :)) so... v`am pa :)) pupilici
|
||
|
Kittynelle Postat pe 2 Iulie 2008 18:56 |
||
|
Wolfy, sa-ti demonstrez ca jignesti? :)) Ar insemna sa incerc sa descriu lumina unui orb, sau muzica unui surd. Desi poate nu este cea mai potrivita analogie, pentru ca orbul si surdul nu pot vedea/auzi, pe cand tu REFUZI sa vezi sau sa auzi. Poate voi reveni mai tarziu pe acest subiect, daca voi avea timp. Imi ceri sa-ti demonstrez unde faci greseli gramaticale? Imi primul rand MA CONFUNZI. NU EU ti-am spus recent ca faci greseli gramaticale, ci Namaste. Eu te-am corectat mai demult in privinta conjugarii verbului "a chema" si asupra indicativului prezent. Atat. Dar daca tot insisti atat de tare, uite o dovada aici: Chiar in ultimul tau mesaj, spui: "cand inca nu APARUSE alter-ego-urile oanei" (2008-07-02 14:42:29). Forma de indicativ mai mult ca perfect, persoana a 3-a plural este APARUSERA, nu APARUSE!! Deci in cazul de fata nu ai facut acordul subiectului ("alter-ego-uri", substantiv comun la plural) cu predicatul ("aparuse", predicat, la indicativ mai mult ca perfect, persona a 3-a SINGULAR, cand de fapt trebuia sa fie la PLURAL). Cam rusinos pentru un absolvent de Litere, nu crezi? Poate totusi ne spui daca exista vreun tratat avansat de gramatica sau vreun specialist care sustine ideea ca subiectul nu trebuie acordat cu predicatul!! :)) Ti-am spus toate acestea doar pentru ca ai insistat. |
||
|
Postat pe 2 Iulie 2008 18:58 |
||
|
Buna dimineata tuturor! Citesc de ceva vreme forumul, dar e prima oara cand postez pe-aici, nu am simtit nevoia pana acum sa exprim ceva. Mesajul meu este unul de multuire. Multumesc ca m-ati scos din plictiseala cafelei de dimineata. E uimitor cum de la un subiect relativ inteligent s-a deviat spre cearta, jigniri si intepaturi. Am avut rabdarea sa citesc toate cele 14 pagini ale acestui topic in speranta unui final coerent. Nu imi pot permite o parere despre userii implicati, nu va cunosc, insa singurii care mie mi se par obiectivi sunt Francia, alb_albastru si Puffilici. Pentru resttul "protagonistilor": de unde atata incrancenare? De unde atata pasiune? Voi chiar nu aveti lucruri mai importante de facut in viata decat sa va luati la harta pe forum? Eu sunt mai blonda, procesez mai greu... nu pricep avantajele implicarii in asemenea dispute. Imi cer scuze anticipat daca mesajul meu jigneste pe cineva, nu asta este intentia. O zi cat mai faina tuturor! |
||
|
rainynight Postat pe 3 Iulie 2008 11:11 |
||
|
Discutia de la acest TOPIC este pur teoretica. Nimeni nu a venit cu cazuri concrete. Acum, eu va spun ca orice om de pe planeta, pus in fata unor circumstante de viata, poate comite o crima. Ceea ce-l poate opri este insa, pe langa educatie, RELIGIA. Nu pot sa judec pe nimeni, indiferent de cat de criminal ar fi. Nu pot sa judec. Dau un caz concret, cunoscut personal. In perioada celui de-al doilea razboi mondial traia o familie in Bacau compusa din parinti, 3 fii si doua fiice. Fiul mijlociu era afemeiat si s-a casatorit si a divortat de nu stiu cate ori cu o evreica si a divortat de ea. Era in mediile evreiesti. Ca profesie era avocat. Acel fiu, mijlociu, despre care vorbesc, a trimis multi evrei din Bacau in lagarele de concentrare ale nemtilor. Fiul cel mare, la terminarea celui de-al doilea razboi mondial s-a casatorit cu o rusoaica, pentru a-l scapa de judecata comunistilor pe fratele mijlociu. Dar fratele mai mare a cedat psihic presiunilor sotiei sale rusoaice si a omorat-o aruncand-o intr-un lac. A fost condamnat, si-a ispasit pedeapsa, a iesit din inchisoare. Acum fratele mai mare e mort. A murit de cativa ani de batranete, iar fratele mijlociu, cel care dusese evreii in lagar traieste bine sanatos in Mexic, el avand cetatenie americana. Fratele mai mare A UCIS pentru a-si proteja FAMILIA. Eu nu il pot condamna. A FOST O CRIMA POLITICA. Cel care a facut multe rele NU A PATIT NIMIC. Asa ca NU PUTEM JUDECA. Daca tot am alunecat in politic eu, ca ghid, am multe conversatii asupra temei cu turistii straini. Intrebarea lor este intotdeauna: DE CE I-TI UCIS PE CEAUSESCU? A fost o fapta IMORALA. Asa afirma ei. Raspunsul meu intotdeauna este: DACA NU ERAU UCISI ATUNCI, NE UCIDEA EL PE NOI, LA PROPRIU, DUPA MODELUL NORD-COREEAN: cantine pentru toata lumea, desfiintarea pietelor si a magazinelor alimentare, iar in mancarea de la cantina li se pregatea o moarte cumplita PENSIONARILOR. Pentru ca NU MAI EXISTAU BANI DE PENSII. Acest lucru se pregatea populatiei pensionare din Romania. Nu este gluma. Este adevarul. L-am trait pe propria piele. Mama mea are 85 de ani. Nu mi-as fi putut imagina viata FARA EA, desi am avut si am inca destule conflicte, dar o iubesc asa cum este: batrana, neputincioasa, autoritara, cu toane si cu o fire destul de rece. Nu poti sa JUDECI PE ANSAMBLU, ci fiecare caz in parte - ma refer la crime -, este diferit fata de celalalt. Iar CRIMINALI IN SERIE exista foarte, foarte putini IN LUME. De ce s-a abolit pedeapsa cu moartea in Romania? Pentru ca IN TOATA LUMEA, exceptand cateva state din Statele Unite ale Americii, printre care si California, S-A ABOLIT PEDEAPSA CU MOARTEA. Cred ca abolirea pedepsei cu moartea a fost un lucru bun. Pentru ca SUMTEM CRESTINI, NU? Sau cel putin pretindem ca suntem. Bine nu stiu cum sunt elevii si adolescentii dar cred ca Biserica Ortodoxa ar trebui sa coboare mai mult in scoli, in licee, sa explice, sa explice, sa educe. Iar ISUS cand a venit pe pamant prin Fecioara Maria asta ne-a invatat: LEGEA IERTARII: IUBESTE-L PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSATI. IUBESTE-TI DUSMANUL nu cea a talionului de la evrei, DINTE PENTRU DINTE. Pentru ca atunci cand intorci partea cealalta a obrazului cand ti se da o palma, dar o faci calm si detasat, DUSMANUL nu mai are ce sa faca, da inapoi. Daca raspunzi cu o insulta la o insulta, cu o violenta la alta violenta se naste razboiul. Si nu-i pacat? Bine, asta nu inseamna ca sunt de acord ca acei criminali sa ramane nepedepsiti: inchidei pe viata si nu-i mai scoate indiferent daca se poarta frumos sau nu. RIAAAAA |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 13:25 |
||
|
Rainynight, cu multa placere! :) Si scopul nostru era acelasi, si anume de a amuza auditoriul la cafeaua de dimineata.:)) Ma bucur ca am reusit! Glumesc, evident.... Motivatia mea de a ramane in aceasta discutie? Am explicat-o de cateva ori, in mesaje diferite. E o chestiune de principiu sa-mi apar ideile si sa ma apar pe mine insami, cand sunt atacata personal. Nu accept ca cineva sa raspandeasca minciuni despre mine. Detest impertinenta si manipularea. Detest ca cineva (oricine) sa fie criticat in lipsa, cand nu mai are dreptul la replica. Pentru mine, ce s-a intamplat pe acest forum tine de nu numai de arta argumentatiei (care e un exercitiu interesant, ar trebui sa-l incerci si tu!:), ci si de moralitate. Moralitatea protagonistilor, dar si a privitorilor care au intervenit doar ocazional. E un studiu psihologic si sociologic daca vrei, in plina desfasurare :). Dar sunt de acord cu tine, discutia a degenerat flagrant de la subiectul initial. |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 15:22 |
||
|
RIAAA, e laudabil ca incerci sa readuci discutia la subiectul originar.:) Sunt de acord cu tine: crima, desi in sine un fapt abominabil, poate avea a multitudine de motivatii ce pot constitui circumstante atenuante. Fiecare caz trebuie judecat in parte, nu putem aduce solutii universal valabile, nici nu putem imparti oamenii in categorii stricte: non-criminalii (oameni superiori) si criminalii (oameni inferiori). E mult prea simplist si daunator, cred eu. Subscriu parerii tale si in ceea ce priveste pedeapsa cu moartea. Referitor la acest subiect, va recomand un film foarte bun: "Viata lui David Gale", cu Kevin Spacey. Ne poate da mult de gandit pe aceasta tema. |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 15:37 |
||
| Namaste, eram absolut sigura ca nu o sa spui nimic de facultate, doctorat si universitatea la care predai. Pentru ca nu ai ce sa spui. Impostura s-ar vedea imediat. Si apropo de tinut seminarii, daca ai 29 de ani si ai facut totul la timpul potrivit inseamna ca ti-ai terminat doctoratul la 27-28 de ani, ceea ce nu e cu mult timp in urma. Asa ca nu mi se pare o etapa pe care ai last-o in urma cu foarte mult timp, asta in cazul in care e adevarat ce spui. Dar cum am mai precizat, sunt convinsa ca sunt toate minciuni. Si draga atotstiutoare in legatura cu ale universitatilor, daca ti-ai terminat doctoratul nu inseamna ca nu mai tii seminarii. Sunt si profesori care tin seminarii, cu atat mai mult lectori. Ok, si daca stiai ca un doctorand tine seminarii si deci face parte din stuctura unei universitati, de ce mi-ai spus cu atata inocenta ca tu te afli intr-o pozitie in care eu as vrea sa fiu, adica sa predau la o universitate? Pentru ca nu stiai despre ce e vorba, in mod evident. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 13:25 |
||
|
Incognita, eu ti-am cerut un raspuns la obiect, nu analogii care nu au legatura cu subiectul. Am demonstrat ca pana acum eu am fost ironoca la adresa oamenilor, nu i-am jignit, Am spus " nu intelegi", oana(protejata ta), a spus " esti prost", "esti tampit". Eu am spus" nu esti capabila sa jignesti", oana a spus" gandesti ca un catar dobitoc". A mai folosit si expresii de genul " ce tot o dai in barci", cuvinte precum "rahat", si altele de genul. Asa ca hai sa fim corecti, daca putem. Care sunt jigniri? Deci nu, raspunsul tau nu e unul punctual. Ba da, si tu mi-ai spus ca fac greseli de gramatica. Si da, intr-adevar, este o greseala in citatul pe care l-ai dat tu. Ok, ma crezi sau, se datoreaza vitezei de tastare si faptului ca nu imi verific intotdeauna mesajle inainte sa le citesc pentru ca am foarte putin timp de stat pe forum , si atunci incerc sa spun cat mai mult in cat mai putin timp. Am precizat asta de mai multe ori( ca nu imi verific intotdeauna mesajele inainte sa le postez), asa ca nu poti veni cu acuzatia ca e o chestie pe care o spun acum. APROPO, DACA E ASA, POT SI EU SA-TI ARAT NISTE GRESELI ALE OANEI. CA SA FIM CORECTI. Apoi, mi-e egal daca ma crezi sau nu. Si apoi, cred ca atunci cand ai ce sa sp[ui, dai exemple, nu? Ca cel legat de gramatica. La jigniri nu s-au gasit exemple, nu-i asa? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 13:38 |
||
|
Iata o alta greseala pe care am facut-o din cauza vitezei de tastare si neverificarii: "PRIN URMARE, DAI DOVADA DE AGRESIVITATE, MA ACALOMNIEZI SI NU AI COLOANA VERTEBRALA!!! " Se pare ca asta ti-a scapat! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 13:45 |
||
|
Si iata si ce am spus mai demult: " Postat pe: 25 Iunie 2008, ora 15:39 Citeaza In cele din urma, ii rog pe cititorii comentariilor mele sa scuze greselile care s-au strecurat in ele. Nu intotdeauna citesc ce scriu inainte sa postez." Dar cum ti-am spus, oricand vrei iti pot arata si eu greseli ale oanei. De gramatica, ca sa nu mai vorbim de gandire, caz in care ar trebui sa reiau tot topicul. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 14:00 |
||
|
Puffilici, eu cred ca se vede inteligenta cuiva din ce posteaza, atat timp cat posturile exprima idei care sunt argumentate in asa fel incat ceilalti sa nu mai poata raspunde. In general mi se pare ca inteligenta sau desteptaciunea trebuie demonstrate cumva, altfel fiecare crede despre el ca e cel mai destept, fara sa o arate, de cele mai multe ori fiindca nu poate, evident. Asta ca sa imi spun si eu parerea despre comentariul tau. Imi plac polemicile, ce sa-i faci! Subliniez, polemicile, nu certurile! Nu vreau sa intram in disputa, si oricum mari parti din comentariu, daca nu chiar tot, au fost ironice. Insa chiar considerand totul ironic, am simtit nevoia sa-mi spun parerea. Cat despre personalitati, mai vorbim peste 10 ani. La urma urmei, toti trebuie sa inceapa de undeva! Cred ca un doctorat, articole in reviste culturale si in mod evident cartile care o sa vina sunt un pas bun pentru inceput. Si pentru ca tot ai vorbit de personalitati, parerea lor legata de tine e o foarte mare incurajare. Iti arata in primul rand ca nu esti grandoman/a , ca nu crezi despre tine ca esti mai mult decat esti in realitate. Dupa cum am mai spus, pentru mine faptul ca oana ma crede sau nu inteligenta e egal cu o, insa faptul ca Nicolale Manolescu ma crede desteapta inseamna totul. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 14:36 |
||
|
Si inca o chestie: nu cred ca o facultate(chiar si una de stat), e suficienta pentru a te face destept/desteapta. Depinde foarte mult de ce ai tu in creier si de cum dezvolti ce ti s-a dat. Eu am cunoscut o fata care a facut trei facultati la stat, la zi, in acelasi timp, ba unde mai pui ca si foarte diferite una de alta(una era de profil umanist, celelalte de profil real), insa nu o consider nici pe de parte cea mai desteapta din toate persoanele pe care le-am vazut. Si nu sunt singura care gandeste asa. O facultate poate sa insemne doar acumulare de informatii, la fel doua sau trei. Ce cred eu ca face diferenta intre un om care stie si un om care e destept? Capacitatea de a gandi, adica capacitatea de a-si utiliza ratiunea la cel mai inalt nivel, ceea ce presupune existenta in discursul persoanei respective a logicii, instrumentul principal al ratiunii. Daca nu detii asa ceva, poti sa faci 10 facultati, trei doctorate si sa scrii sute de carti, pentru mine nu esti un om destept. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 14:36 |
||
|
Si ai dreptate Puffilici, doua personalitati pot avea idei diferite fara ca asta sa insemne ca unul sau altul ar fi prost din motiv ca nu este de acord cu celalalt. Dar doua personalitati vor fi intotdeauna capabile sa gandeasca intr-un sistem, ceea ce insemna ca niciodata afirmatiile lor nu se vor contrazice pe sine in sistemul respectiv, si ca de oriunde le-ai privi, oricum te-ai apropia de ele, ele tot vor avea valoare de adevar. Deci personalitatile in cauza vor avea pareri diferite ori fiindca vor porni de la premise diferite, ori fiindca vor porni de la aceleasi premise pe care vor aplica gandiri diferite, sau pentru ca vor porni de la premise diferite pe care vor aplica gandiri diferite. Insa in sistemul lor de gandire ceea ce sustin ei e perfect valabil. Rationamentul si logica sunt cuvintele cheie in situatii de genul asta. Ceea ce nu s-a putut spune despre parerile oanei, motiv pentru care nu le-am putut accepta. Atata tot. Si imi permit si eu sa fiu extrem de exigenta in legatura cu rationamentele si logica(pe care o ador), chiar daca nu sunt personalitate!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iulie 2008 14:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Primul FLASHMOB din Romania | 11 | De la: gargaritamica 3 Octombrie 2009 01:55 |
| credeti ca exista dumnezeu? | 350 | De la: mikela_4u 29 August 2015 09:32 |
| ce sa fac sa divortez? | 17 | De la: kudika081496 2 Martie 2010 18:08 |
|
|
||
| CE PARERE AVETI? | 1 | De la: constantinco 15 Martie 2009 07:29 |
| Adoptie versus copil natural=tratamente fertilitate | 78 | De la: kitty_krieger 2 Martie 2010 22:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.