Setari Cookie-uri

Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui?

De la: oanna81, la data 2008-08-05 01:04:48Deci.. am fost suficient de educata? Cred ca da.. si totusi .. tot o tampita ramai. Ca imi place mai mult cum suna asa.. vulgar.. Hai acum haita.. la luptaaaaaa! Alex, pinkish.. nu va dezmintiti! Din partea mea dragilor.. faceti un trio ca vad ca toti duceti lipsa.. asa macar va mai racoriti si voi.. sa va dea viata exact ceea ce meritati! Si sa se comporte lumea cu voi exact cum va comportati voi! Si sa crepe invidia in voi toata viata.. Sa suferiti cum suferiti acuma uitandu-va la pozele altora. Hienelor!! (vezi catelusa ca tot din familia voastra fac parte si astea). EU EGALA CU TINE???? FEREASCA D-ZEU!!!!

Da, asta iti doresc si eu tie! Sa iti dea viata ce meriti! Si mie mi se pare ca invidia e de partea ta! Inca te astept cu diplomele alea: facultate, masterat, un an de docorat! Ca sa-mi arati ca n-ai de ce sa ma invidiezi!

Intr-adevar, ai fost suficient de educata: m-ai jignit cand eu nu te-am jignit!
beyonce_indragostita
Postat pe 5 August 2008 01:09
Mie deja mi-a dat ce merit.. am tot ce nici nu visezi tu sa ai peste 20 de ani! Din toate punctele de vedere..Sa te invidiez eu pe tine??? De astea ca tine e plin mai fetito! urate si frustrate .. Deci.. Cand te fac proasta te simti desteapta..? Pai atunci de ce te mai superi fato???? PROASTO! TAMPITO! IDIOATO! hmmmm... feels good?

Postat pe 5 August 2008 01:11
De la: oanna81, la data 2008-08-05 01:11:18Cand te fac proasta te simti desteapta..? Pai atunci de ce te mai superi fato???? PROASTO! TAMPITO! IDIOATO! hmmmm... feels good?

Venind de la cineva cu o inteligenta mai joasa decat a unei persoane diagnosticate cu retard, e intr-adevar un complimet! Apropo, ce faci aici la ora asta? Parca zici ca nu esti frustrata sexual, deci ar trebui sa fii in pat cu sotul!Yeah, right!
beyonce_indragostita
Postat pe 5 August 2008 01:14
Oare cata inteligenta iti trebuie ca sa faci urata o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata?

Si spune-mi mai repede de facultate, masterat, doctorat, altfel voi crede in continuare ca esti invidioasa!
beyonce_indragostita
Postat pe 5 August 2008 01:15
bad pussycat, bad!! mrauuuuuu!

Postat pe 5 August 2008 01:17
Mai rar intalnesti fetite care sunt proaste dar sunt mandre si bucuroase de asta..mda.. e plina lumea de tot felul de ciudate. Pai atunci keep going ,,beach,, ! proasto! hm? place-ti? Aaaaa... acuma inteleg si eu ca intr-adevar s-ar putea sa ai prieten.. ala e un fericit pt ca te poate face proasta toata ziua si tie iti pare bine! Si aia la scoala te fac tot asa?

Postat pe 5 August 2008 01:19
Hai ca am plecat, deja nu mai prezinti interes pt mine.. topicul asta nu mai prezinta interes deloc, m-am convins ce hram porti si chiar m-am distrat super pana la urma!! si daca tot esti curioasa vezi ca exista alt topic despre diplome, facultati si meserii unde am postat acum vreo 2-3 luni.. Te pupacesc hiena mea mica.. Pe tine si pe ceilalti 2 in care ai sa te reincarnezi peste cateva ore sau minute. Sa nu uit! Maine postez niste poze noi si frumoase, va astept sa visati si sa raportati.. Sa nu va strofocati prea mult ca o sa explodati live..!! Paaaa!

Postat pe 5 August 2008 01:24
hai geo sa cautam alt subiect unde sa ne distram, dar civilizat.. nu asa.

Postat pe 5 August 2008 01:25
De la: wolfy2225, la data 2008-08-04 04:06:33
De la: oanna81, la data 2008-08-02 04:11:06Evident ca emma si francia sunt femei frumoase! DAR.. DU-TE TUUUUU..... CHIAR ASAAA? Nici macar draguta nu ma consideri???? Inseamna ca tu esti taaare nasoala fata mea.. avand in vedere ca nu ma consideri nici macar draguta, dar totusi sustii ca sunt mult mai frumoasa ca tine!!!! uite ce ai spus acum o luna:

wolfy2225
865 mesaje
Oras: BUCURESTI Postat pe: 25 Iunie 2008, ora 14:49
Citeaza Raspunde
da, ma consider superioara tie din punct de vedere al cunoasterii cuvintelor si al capacitatii de a gandi. Deci.... Insa tu imi esti superioara din alte puncte de vedere, de exemplu esti mult mai frumoasa ca mine!!!

deci? MINCINOASA MICA!!!! Ti-am mai spus eu la un moment dat ca de aici iti vine toata frustrarea, acreala, rautatea si oftica. Tu nu vezi cat de nesuferita esti???!! INVIDIOASOOOOOOOOO! explodeaza invidia in tine!!!!! Sa-ti dau un sfat catea mica.. frumusetea vine si din interior, asa ca nu ai sanse. Nu-ti ramane decat sa te uiti plangand la poze cu femei frumoase si sa ,,tocesti,, in continuare limba romana, ca sa te bage lumea in seama din ceva motiv si pe tine. Ai dreptate ca sunt frumoasa cum sunt si desteapta.. te-ai scos singura din ecuatie si bine ai facut

Oana, mi-e mila de tine, sincer scumpa mea! Eram ironica cand ti-am spus asta, chiar nu era clar? Ar fi fost stupid sa te laud in legatura cu ceva in contextul in care sustineam ca am o parere foarte proasta despre tine per total! Iti spuneam ca esti ilogica, lipsita de cunostinte si inteligenta, vulgara, ceea ce insemna ca un termen care sa te descrie pozitiv nu putea sa fie decat citit invers, adica ironic. De fapt eram sigura ca nu o sa intelegi, si ca o sa-mi cazi in plasa, fiind nevoita apoi sa iti arat ca ai gresit!

O SA MAI SPUN ASTA O DATA SI SPER SA FIE CLAR: NU TE CONSIDER O FEMEIE FRUMOASA, NICI MACAR DRAGUTA! E PAREREA MEA! Cand ti-am spus ca france si ema sunt frumoase, am facut-o ca sa vezi ce inseamna dupa mine frumusetea! Tu pusa langa ele esti ridicola din punct de vedere al asa-zisei frumuseti!

Chestia cu esti frumoasa cum esti si desteapta era din nou o ironie! Ti-am demonstrat pe parcursul disputelor noastre ca nu te poti numi o femeie desteapta(dupa mine nici inteligenta, in felul in care inteleg eu inteligenta - prezenta logicii). Asa ca daca esti frumoasa precum esti si desteapta... Trage tu concluzia, ca zici ca esti deteapta!

Nu am de ce sa fiu invidioasa pe tine, nu ai nici cea mai mica calitate care sa-mi atraga invidia. Oricum, de felul meu nu sunt invidioasa. Sunt prima care recunoaste calitatile - atat intelectuale cat si fizice - ale semenilor sai, inclusiv ale celor de sex feminin!

Apropo, vad ca de-abia ai venit si te integrezi la abuz de limbaj! Avand in vedere ca in legatura cu tine am fost mai mult decat calma cand am fost jignita in cele mai josnice moduri, iti voi intoarce de data asta complimentul, spunandu-ti ca in mod evident tu esti cateaua!

Mai oameni buni,nush...da mie numa' ironie nu mi s-a parut din partea lui wolfy :-?..aa..si sincer,oanna este intr-adevar o femeie frumoasa:)

Postat pe 5 August 2008 01:38
Te simti mai bine? JUST MEG? mai ai ceva de zis? zii acum sa nu uiti....... mesajul tau,il gasesc foarte neinteresant,si ceva la moda...... oricum......ti-e mai bine?? ''vezi sa nu faci temperatura.......

Postat pe 5 August 2008 02:19
Rebbello...azi e joi..? ??Nu inca,deci mai asteapta putin macar te rog Si cu ce te incalzeste pe tine daca mai am ceva de zis?N-am de gand sa initiez o alta cearta,cred ca a ajuns una aici,dar ai tu grija sa nu-ti scada tensiunea
Ca mie una mi-a cam scazut cand ti-am vazut postul atat de T.N.I.

Postat pe 5 August 2008 03:56
Ca sa nu mai aduc aminte de rautatea de care dau dovada unele persoane de pe kudika..macar de ar avea un scop bine definit,da' cand postezi asa numai sa-ti faci simtita prezenta...e clara treaba.Hai te-am pupat rebbella mica

Postat pe 5 August 2008 03:58
Imi permit sa intervin....referitor la subiectul topicului.Din punct de vedere uman,,,toti suntem egali,atata timp cat toti ne raportam la acelasi nivel de valori morale.Din pacate fiecare isi construieste ca sa zic asa "lumea lui",traieste pentru sine si nu toti respecta normele societatii.Cand sunt pusi insa,fata in fata,criminalul si victima,primul lucru care iti trece in minte e sa il aduci pe criminal la o scara de valori inferioara victimei.Asta ,vorbind de la om la om.In fata justitiei insa,pana cand nu si probe,totul merge pe prezumtia de nevinovatie. Observati si voi ca,criminalii,sunt sau mai bine spus,nu sunt integrati inapoi in societate.Ori au facut premeditat crimele,ori din culpa,e greu sa isi recapete onoarea.Depinde de fiecare dintre noi,atunci cand revine de unde a plecat,cat de uman il privim,cat de multe sanse ii oferim sa il ajutam sa revina pe calea cea dreapta.Poate veti spune ca sunt naiva,un criminal,tot asasin ramane.Din prisma profesiei mele,va spun ca de multe ori,un criminal care a petrecut mult timp in inchisoare este mai uman de cat unii dintre noi.
Referitor la discutiile voastre de mai sus,nu am citit tot,,,de ce exista rautate?Si ne atacam tot timpul,chiar prin simple vorbe ,unii pe altii?De la un subiect,am vazut ca se ajunge la jigniri.Va intreb:in acest caz cat de "umani " suntem?
V-am pupat! O zi cat mai buna la toti!

Postat pe 5 August 2008 11:06
De la: oanna81, la data 2008-08-05 01:19:24 Mai rar intalnesti fetite care sunt proaste dar sunt mandre si bucuroase de asta..mda.. e plina lumea de tot felul de ciudate. Pai atunci keep going ,,beach,, ! proasto! hm? place-ti? Aaaaa... acuma inteleg si eu ca intr-adevar s-ar putea sa ai prieten.. ala e un fericit pt ca te poate face proasta toata ziua si tie iti pare bine! Si aia la scoala te fac tot asa?

Nu cred ca ai inteles bine - e un compliment sa fii facuta proasta de o persoana care chiar e proasta. Respectiv daca tu ma faci proasta pe mine inseamna ca de fapt sunt desteapta. Don't take things out of the context!

Eu scriu de doua luni pe topicul asta fiindca nu ma mai intereseaza nimic altceva de pe forum. Din punctul meu de vedere discutia se terminase demult, dar dupa ce ti-ai sters tu contul a aparut luciana care sa te laude, dupa care incognita si namaste. Despre ultima toata lumea care te-a cunoscut pe kudika a fost de acord ca esti tu. Asa ca nu eu sunt cea care are ceva cu tine, ci tu esti cea care are ceva cu mine.

Dealtfel am observat ca pe tine si namste va deranjeaza foarte mult doctoratul meu!
beyonce_indragostita
Postat pe 5 August 2008 14:53
De la: oanna81, la data 2008-08-05 01:24:29Hai ca am plecat, deja nu mai prezinti interes pt mine.. topicul asta nu mai prezinta interes deloc, m-am convins ce hram porti si chiar m-am distrat super pana la urma!! si daca tot esti curioasa vezi ca exista alt topic despre diplome, facultati si meserii unde am postat acum vreo 2-3 luni.. Te pupacesc hiena mea mica.. Pe tine si pe ceilalti 2 in care ai sa te reincarnezi peste cateva ore sau minute. Sa nu uit! Maine postez niste poze noi si frumoase, va astept sa visati si sa raportati.. Sa nu va strofocati prea mult ca o sa explodati live..!! Paaaa!

Putin imi pasa de pozele tale, nici macar nu iti vizitez profilul! Asa ca te rog inca o data sa demonstrezi ca eu ti-am raportat pozele si ca eu ti-am trimis mesajul in cauza!
beyonce_indragostita
Postat pe 5 August 2008 14:55
Sincer, mi se pare ca cei care ma acuza pe mine de comportament rautacios ar trebui sa citeasca mai din urma sa vada cine a inceput cu jignirile. Si apoi, ce i-am spus eu oanei, chiar dupa ce mi-a adus acuzatii nefondate si nedovedite, este nimic fata de ce mi-a spus oana mie. E firesc sa reactionezi cand esti jignit. Daca nu reactionezi pe masura jignirilor si incerci sa-ti tii cat de cat cumpatul, mi se pare ca asta spune mult despre tine. As vrea foarte mult sa vad cum ar raspunde altii la jigniri ca cele pe care le practica oana.

In legatura cu frumusetea, este o chestiune de gust. Pentru mine frumoase sunt Ana Paola Arosio, Katarina Kasting, Coraima Torres, Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie, Maria Tanase(cand era tanara). Orice femeie care nu se ridica la nivelul lor nu e frumoasa.
beyonce_indragostita
Postat pe 5 August 2008 15:09
dragelor, doamnelor, domnisoarelor!!! ajunge! parca se discuta despre posibilitatea de a cataloga un criminal ca fiind egal cu victima lui. haideti sa discutam despre asta sau sa ne oprim. ne facem sange rece degeaba.
bestiutza_a
Postat pe 5 August 2008 15:53
Ce sa iti demonstrez tie tzatza oana , ca nu sunt wolfy? Pai tu poti demonstrat cine iti trimite mesaje? Chiar nu ti-e scarba de tine ?Ti-ai facut usere false si acuzi pe altii de aceleasi lucruri. Arunci cu noroi in stef , francia si altii si apoi iti ceri scuze . Scuipi si lingi deci ai aratat ca tu esti cateaua si nimeni altcineva. Chiar nu stiu de ce ti se mai raspunde ca ti s-au vazut deja studiile superioare inexistente prin vocabularul tau de doi bani.Halal creatura mai esti

Postat pe 5 August 2008 21:41
iar ..,CRIMINALUL....., NU E OM !!! decat ...,din punct de vedere juridic..!! in rest..,aberatii totale...,indiferent cine va sustine asta..!! SA VA FIE BINE..!!

Postat pe 5 August 2008 23:17
M-am hotarat sa postez acest mesaj numai dupa ce am observat ca marele sultan al forumului a reactionat. Stef, chiar daca nu am avut nici un minim schimb de replici eu te-am apreciat de la inceput si am observat cu placere toate reactiile tale la discutiile de aici. Am constatat ca esti un om drept, corect si modest si da-mi voie sa te felicit pt felul tau nobil de a fi. Printre altele vreau sa mentionez ca abia acum 5 zile am vazut pt prima data profilul Oanei, tot ce am cunoscut despre ea pana acum au fost doar cateva mesaje postate inainte de a se dezabona si cateva subiecte interesante initiate pe forum. Am observat ca este o persoana impulsiva dar extrem de sincera si directa. De asemenea am remarcat multe lucruri in mesajele ei care m-au facut sa imi formez o parere destul de buna despre ea. Acum, ca este din nou activa, am reusit sa imi conturez mai bine parerea tot din postarile ei si da-mi voie sa va sspun ca IMI PLACE FOARTE MULT! Da, continua sa fie aceeasi fire impulsiva. Insa la fel de sincera si de directa. Simpatica si amuzanta. Vesela si sociabila. Faptul ca este o razboinica nu mi se pare o dovada de lipsa de educatie, dimpotriva. Oricine are dreptul de a se apara si de a arunca cu pietre daca este bombardat din toate partile! Dar recunosc ca este un adversar de temut Nu vreau sa scriu multe aici, nu voi posta decat acest mesaj. Concluzia mea este ca Oana poseda mai multe calitati sufletesti decat aceste... fiinte... care sar la gatul ei de mai bine de doua luni fara nici un motiv palpabil. Nu stiu ce incercati sa dovediti? Ca Oana este o femeie urata?? In pozele de la profilul ei nu am vazut decat o femeie foarte atragatoare, frumoasa, ingrijita si imbracata cu mult bun gust. Ca Oana este o inculta? Nu are rost sa va argumentez asta deoarece mesajele stau marturie. Chiar este o persoana inteligenta. Ca ar fi rea?! Sunt sigura in proportie de 100% ca are o inima mare si buna, o persoana care lupta pt dreptate si corectitudine. Tot din postarile ei reiese asta. Ca Oana nu are studii? In ultimul ei mesaj va trimite la topicul despre cariera. Am fost si am citit. Oana a studiat arhitectura si design de interioare.. Plus coregrafie daca nu ma insel. Asa ca nu aveti decat sa va muscati degetele in continuare, am inteles si eu acum de unde si de ce atata invidie si rautate! Si pe buna dreptate. . Nu ma intereseaza faptul ca voi pretindeti ca eu as fi prietena ei sau mai rau, ca suntem una si aceeasi persoana. Ati fi din nou penibile sa afirmati asa ceva numai pt ca cineva detesta aroganta si nesimtirea de care dati voi dovada si apreciaza frumusetea si sinceritatea alteia. Eu stiu ca nu e asa, ea stie ca nu e asa, nici macar un mesaj nu ne-am scris una alteia si altceva chiar nu are importanta! Din partea mea draga Oana, toata stima! Sa nu te schimbi niciodata si sa ramai la fel de frumoasa.

Postat pe 6 August 2008 00:00
NAMASTE si oana.., are GRESELILE ei.., dar s-a oprit..!!! tu nu ai de gand..?? Diplomele voastre..,sunt inexistente in fata ranilor provocate de lipsa voastra de experienta in viata..!! gura "spurcata"..,ce nu aduce nimic bun !! Treziti-va si deveniti OAMENI..,cultura voastra ,pentru noi cei fara studii..,e zero...!! VA INVIT PE PRIVAT ,DESI PE TINE TE CUNOSC oana81 !! doar nu wolfy ...,CU INTELIGENTA EI TE-A SCOS DE PE FORUM.. flori pt. amandoua,daca existati...

Postat pe 6 August 2008 00:26
eeeeeeeeee si pana la urma un criminal este perfect egal cu victima ?

Postat pe 6 August 2008 00:44
Da ..,din punct de vedere juridic .Altfel.., nu poate fi numit OM ,el este MONSTRU...

Postat pe 6 August 2008 01:06
de ai imi place mie de tine, ma bucur ca suntem de acord

Postat pe 6 August 2008 01:07
balacareala circ mahala 100% au ajuns minorii sa rada de voi criminal=victima

Postat pe 6 August 2008 02:37
deci tu te ridici la nivelul lor?

Postat pe 6 August 2008 08:44
scz NAMASTE !! RECTIFIC la penultimul meu post ,"tu nu ai de gand sa te opresti wolfy ??" intrebarea era adresata lui wolfy si nu tie.,cum reiese de acolo..

Postat pe 6 August 2008 10:57
De la: stef80, la data 2008-08-06 01:06:59Da ..,din punct de vedere juridic .Altfel.., nu poate fi numit OM ,el este MONSTRU...

Mersi pentru parere. Exact asta am spus si eu de la inceput.

Nu iti inteleg atitudinea. Am ajuns sa fiu jignita pe forum de o dementa care ma acuza pe mine fara sa poata demonstra ca i-am trimis niste mesaje incredibile, mesaje care erau de fapt ... unul singur. Mesajul in cauza nu cuprindea nicio insulta, si numai exprimarea unei opinii destul de soft. Eu pe forum i-am spus oanei lucruri mult mai dure decat cuprindea mesajul, asa ca nu ar fi fost logic sa-mi fac un cont fals ca sa-i spun ceva mai putin dur.
Oricum, la un mesaj pe privat se raspunde tot pe privat. DACA SI NUMAI DACA PUTEA DEMONSTRA CA EU AM TRMIS MESAJUL PUTEA SA MA ACUZE PUBLIC DE ASTA. IAR INSULTELE DE MAHALA NU AU NICIO SCUZA. MESAJUL NU CUPRINDEA INSULTE. LA RANDUL MEU, EU M-AM FERIT SA O JIGNESC PE OANA, PANA LA EPISODUL ASTA. CHIAR SI CAND AM JIGNIT-O, NU M-AM COBORAT LA NIVELUL EI.

Deci mai exact ce vrei, ca nu inteleg?

beyonce_indragostita
Postat pe 6 August 2008 11:04
De la: stef80, la data 2008-08-06 10:57:23scz NAMASTE !! RECTIFIC la penultimul meu post ,"tu nu ai de gand sa te opresti wolfy ??" intrebarea era adresata lui wolfy si nu tie.,cum reiese de acolo..

Am de gand sa ma opresc in momentul in care voi inceta sa fiu jignita. Si apropo de usere false, eu nu am niciunul. Ai vazut pe cineva pe aici care sa ma ridice in slavi pe mine? Iti dau eu raspunsul: NU. Sunt persoane care o ataca pe oana, atat si nimic mai mult. Iar oana cu paranoia ei incredibila imi spune mie ca eu sunt pinkish, janice si chiar alex.

Pe can eu, ca si altii, am vazut multe usere care sa o ridice in slavi pe oana. namaste nu a venit pe forum decat ca sa ma atace pe mine si sa o laude pe oana.

APROPO FETELE, NU MI-ATI RASPUNS LA NISTE INTREBARI: NAMASTE, CE FACULTATE AI FACUT PANA LA URMA DE FACI CORECTURA? NU DE ALTA, DAR PENTRU ASTA AR TREBUI SA FI FACUT LITERE, SI ESTI PE DOMENIUL MEU.

OANA, SPUNE-MI TE ROG CE FACULTATE AI FACUT, CE MASTERAT SI CE DOCTORAT ESTI IN DECURS DE A TERMINA.
beyonce_indragostita
Postat pe 6 August 2008 11:08
bai frate, nu lasa-ti fatafara raspuns, stel la calculator repede

Postat pe 6 August 2008 11:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Amprenta de carbon 2 De la: 90701 7 Noiembrie 2009 00:39
Ajutati'ma va rog :) cu o parere .. ceva :-?? 14 De la: kudika037428 5 Martie 2010 01:12
Alegere 1 De la: kudika_1037748 3 Iulie 2019 09:15
ce credeti despre? 37 De la: feeria_de_primavara 21 Ianuarie 2012 06:18
Chiar existã un conflict între generaþii? 11 De la: 4 Iulie 2013 07:54