Setari Cookie-uri

Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui?

De la: muherlatino, la data 2008-08-01 13:48:07wolfy draga tot nu te-ai saturat de logoree IN SCRIS????

numele meu de utilizator este muherlatino- o sintagma , care pote fi incorecta , cum spui tu, dar logoreea ta mie imi repugna total.
cred ca tu nu poti fi prietena cu mai nimeni, dezamagitor lucru.

bataia ta de joc subtila referitor la numele meu de utilizator ma lasa putin indiferenta dar nu pot ramane total nepasatoare.
nici macar nu ai curajul sa postezi o poza reala!!!!!!!!!!!! iti este cumva rusine cu ceva???????

hai sa iti vedem adevarata fata pt ca ai atat de multe de spus incat pari ca iti esti purtatorul ideilor spre intreaga lume , de ce nu apari cu o poza reala, poate asa vei avea mai multa credibilitate.

Nu era nicio bataie de joc referitoare la numele tau de utilizator. Am spus ca l-am citit intotdeauna incorect dintr-un motiv pe care l-am explicat. Esti putin indiferenta? Din cate stiu eu nu poti fi putin sau mult indiferenta, ci numai indiferenta.

Nu mi-e rusine de nimic. Sunt chiar o fata frumoasa(nu o spun eu, ci cei care ma cunosc). Dar cand am intrat pe forumul asta a fost ca sa schimb idei cu alti utilizatori si ca sa atrag atentia prin puterea mea de argumentare, nu prin modul in care arat. I'm quite academic you know!

Si de ce ma rog ti se pare tie ca o poza te face mai credibil(a)? Si eu care credeam ca mintea unui om il face credibil! Probabil ca m-am
inselat!

Sunt purtatoarea propriilor mele idei in lume, ceea ce iti doresc si tie in legatura cu ale tale!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 August 2008 19:38
De la: muherlatino, la data 2008-08-01 13:52:54vad ca dupa atatea lectii de gramatica , te-ai apucat de limbi straine si imi corectezi mie numele , nikname-ul sau middlename-ul( asta in british) wolfy draga.

Nu cred ca ai citit bine scumpa, nu eu ti-am corectat tie numele de utilizatoare, ci puffilici. Eu am spus numai ca l-am inteles gresit.

Nu cred ca te priveste logoreea mea! Scriu cat de des doresc daca nu incalc regulile forumului.

Si pentru propria ta informatie, eu raspund intotdeauna intrebarilor, insultelor si provocarilor, si asta destul de repede. Nu-mi ia cateva saptamani sa fac asta!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 August 2008 19:43
De la: muherlatino, la data 2008-08-01 14:16:34in alta ordine de idei vreu sa mentionez ca aceasata " semnatura" mi-a fost adaugata automat de cei de la kudika ( asta fara sa cer sau sa o postez eu), asa ca no comment......

Ti-am mai spus, puffilici ti-a corectat asa-zisele cunostinte de limbi straine. Tu nu stii sa citesti sau uiti repede ce ai citit? Ori poate mai e o alta posibilitate, ai o fixatie pentru mine, ceea ce inseamna ca ma invinuiesti pentru tot ce ti se intampla neplacut pe forumul asta!

A, si apropo, eu am studiat limbi straine la Universitate, nu am impresia ca am studiat, deci pot eventual si sa corectez pe cineva daca am chef!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 August 2008 19:48
ankutzikaa
Postat pe 1 August 2008 19:50
Mai þine cineva minte care era tema acestui topic?

Postat pe 1 August 2008 22:11
te-ai impotmolit aici wolfy?? De cand am plecat eu si pana am revenit..?

Postat pe 1 August 2008 23:30
Hai sa-ti spun si eu ceva, ca numai un lucru m-a iritat din toate tampeniile tale.. Iubita mea, eu nu ma cred frumoasa ok? Din nefericire pt tine chiar sunt! Asta nu inseamna ca sunt lipsita de modestie.. inseamna doar ca sunt foarte multumita si constienta de aspectul meu fizic.. ceea ce la tine probabil nu se intampla. Si cred ca asta te-a facut sa-ti rozi unghiile de invidie si sa ma pomenesti constant de o luna incoace. Trebuie sa fii mai penibila decat ai fost deja ca sa mai spui ca, pe langa proasta, mai sunt si urata. Oare chiar poti atinge nivelul ala?? Mda.. la tine e posibil. Am sa te ignor incepand de acum lupoaica mica.. Deeeeci: nu te forta prea tare sa imi raspunzi, nu dau 2 bani pe ce ai sa spui. Nu de alta, dar.. pur si simplu nu ma intereseaza!

Postat pe 1 August 2008 23:37
Te-am pomenit constant de o luna incoace fiindca te-ai pomenit constant de o luna incoace. Tu sub forma altor utilizatori care te tot aduceau in discutie.Eu nu te consider o femeie frumoasa, nici macar draguta. Frumoase sunt Francia si Ema iordanescu.

Mi-aduc aminte ca atunci cand ai sustinut ca stef80 ti-a spus la telefon ca esti frumoasa, utilizatorul in cauza a ripostat imediat si a spus ca nu ii placi! Tin sa spun ca apreciez modul delicat in care ti-a dat vestea!

Uita-te si tu la o femeie cu adevarat frumoasa, sa spunem Ana Paola Arosio. Compara-te cu ea(daca nu te orbeste iubirea de sine)si dupa mai vorbim!

Desigur, esti frumoasa cum esti si desteapta!

Interesant, inca de la primul post adresat mie ai inceput cu jignirile! Dupa cum ti-am mai spus, mahalaua este nivelul la care te afli!
beyonce_indragostita
Postat pe 2 August 2008 01:59
Evident ca emma si francia sunt femei frumoase! DAR.. DU-TE TUUUUU..... CHIAR ASAAA? Nici macar draguta nu ma consideri???? Inseamna ca tu esti taaare nasoala fata mea.. avand in vedere ca nu ma consideri nici macar draguta, dar totusi sustii ca sunt mult mai frumoasa ca tine!!!! uite ce ai spus acum o luna:

wolfy2225
865 mesaje
Oras: BUCURESTI Postat pe: 25 Iunie 2008, ora 14:49
Citeaza Raspunde
da, ma consider superioara tie din punct de vedere al cunoasterii cuvintelor si al capacitatii de a gandi. Deci.... Insa tu imi esti superioara din alte puncte de vedere, de exemplu esti mult mai frumoasa ca mine!!!

deci? MINCINOASA MICA!!!! Ti-am mai spus eu la un moment dat ca de aici iti vine toata frustrarea, acreala, rautatea si oftica. Tu nu vezi cat de nesuferita esti???!! INVIDIOASOOOOOOOOO! explodeaza invidia in tine!!!!! Sa-ti dau un sfat catea mica.. frumusetea vine si din interior, asa ca nu ai sanse. Nu-ti ramane decat sa te uiti plangand la poze cu femei frumoase si sa ,,tocesti,, in continuare limba romana, ca sa te bage lumea in seama din ceva motiv si pe tine. Ai dreptate ca sunt frumoasa cum sunt si desteapta.. te-ai scos singura din ecuatie si bine ai facut

Postat pe 2 August 2008 04:11
in cazul in care tot imi citesti middlename-ul gresit , ai putea sa iti pui ochelari pt ca ma lezezaza prostiile tale referitoare la mine si o consider abuz de limbaj si @puffilici

Postat pe 2 August 2008 09:30
De la: inocica, la data 2008-08-01 22:11:31Mai þine cineva minte care era tema acestui topic?

si io credeam ca e unu' serios , d-aia nici nu mi-am bagat postarile p-aci!

tu ce zici draga inocica , unu' care-si baga delicat cutit-n in semenu' sau , sa nu uiti ca o face delicat fara sa pateze prea mult, este egal cu cel ce a stat in calea cutitului!?

Postat pe 2 August 2008 10:11
doar daca cel care care sta delicat in calea cutitului are si el un cutit(delicat sau nu) pe care sa-l infinga delicat in cel care l-a injunghiat la fel de delicat. dar daca cel care sta in calea cutitului are un pistol?

Postat pe 2 August 2008 15:58
in cazu' asta se numeste, dezavantaj!
io cred ca toti suntem egali pana la pronuntarea sentintei!

Postat pe 2 August 2008 16:46
o fi. in cazul asta tot nu egalitate. avantaj criminalul: daca victima e ranita, criminalul e intreg; daca e moarta, criminalul e viu....

Postat pe 2 August 2008 18:38
nu-i acordam deloc circumstante atenunte kilaitorului?
poate ca era intro zi proasta, o scurta da' consistenta despresie , l-a impins spre victima. avand cutitu'-n mana !!

Postat pe 2 August 2008 19:06
stii bancul cu ala care si-a injunghiat sa spunem nevasta( sa fie mai savuros)? declaratia lui: eu stateam cu un cutit in mana, nevasta s-a impiedicat si a cazut in cutitul meu...... si tot asa de vreo douazeci de ori...circumstantele atenuante merg la faze de genul: eram beat, nu stiam ce fac,am confundat nevasta cu capra...

Postat pe 2 August 2008 19:14
sau, s-a sinucis cu dojde lovituri de cutit! plus un glonte intre coate!
totusi daca-i punem pe toti in oala , poti spune si de militauri ca-s criminali, nu!?

Postat pe 2 August 2008 19:20
daca nu au de ales, asta e. nu poti sa-i consideri criminali daca-si apara pielea... cu cei care o fac din placere e altceva..

Postat pe 2 August 2008 19:38
Rãzboiul a fost ºi este considerat o "situaþie specialã" în care crima nu numai cã este permisã dar e consideratã deseori act de eroism ºi este recompensatã. Desigur, sunt discutabile aceste derogãri dupã cum e discutabilã ºi decizia poliþistului, a paznicului de a-l ucide pe infractor dar cert e cã nu sunt pedepsite de lege.
Revenind la tema generalã, criminalul ºi alte persoane (inclusiv victima) sunt egali ca fiinþe umane. Diferenþa, mai ales în cazul crimelor cu premeditare, constã în faptul cã cel care plãnuieºte o crimã ºi o fãptuieºte acceptã cu seninãtate ideea cã meritã sã ucizi.
adicon
Postat pe 2 August 2008 20:10
Oricum, felicitãri (Inocica ºi Geo)cã aþi readus discuþia la tema enunþatã...
adicon
Postat pe 2 August 2008 20:20
pai de ce felicitari, adicon? nu era mai interesant sa dezbatem daca sunt eu urata sau dragutza..?

Postat pe 2 August 2008 21:54
Din punctul meu de vedere nu era foarte interesant ºi, în orice caz, se putea deschide un alt topic pentru o asemenea temã. Sincer, tema "Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui" mã interesa mult mai mult.
adicon
Postat pe 2 August 2008 22:00
heellooo... tu nu stii de gluma?? mai zambeste, ca nu e plina lumea doar de criminali si victime

Postat pe 2 August 2008 22:29
cred ca stie de gluma, dar e barbat...un pic rautacios, poate un pic invidios..

Postat pe 2 August 2008 22:35
nu cred.. ar fi ciudat.. de obicei barbatii nu sunt invidiosi pe femei.Rautacios, poate..

Postat pe 2 August 2008 22:45
invidios pe frumusetea ta!!?
cum spuneam , scotand din cauza situatia speciala a razboiului, io as zice ca cei mai mari criminali din lume sunt militauri!
sub acoperirea unor legi , pot omora lejer, chiar fluierand! si totusi nu sunt blamati , ba' chiar onorati!
din punct de vedere religios , crima-i crima, indiferent de relatiile pe care le aveai cu victima, veciiin , dusmaaan , amaaant..etc!

Postat pe 2 August 2008 22:50
aici ai dreptate
amme22
Postat pe 2 August 2008 22:52
nu geo, invidios pe tine ca-ti plac blondele cu sani mari si fund bombat!
unul dintre cei mai mari criminali ai secolului este george bush.. i hate him!!!!

Postat pe 2 August 2008 22:53
pai si ce? lui nu pot sa-i placa blondele cu sanii mari si fundul bombat?
amme22
Postat pe 2 August 2008 22:55
geo, ai dreptate..

Postat pe 2 August 2008 22:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
scopul scuza mijloacele, oare? 17 De la: ipahebirowtnod 5 Noiembrie 2010 13:30
Cat de mult apreciati dragostea? 12 De la: razz 17 Septembrie 2009 10:35
sa incercam sa lamurim unele persoane..... 11 De la: rami_ramo 8 Mai 2008 09:16
kre e din voi de pe-aici e din galati?? 10 De la: KezGirl 19 Septembrie 2009 16:28
Ma poate ajuta cineva cu un LIKE? 1 De la: selladeal 24 Aprilie 2012 20:13