Mai multe
glumeam mai! glumeam si eu ca m-am saturat de discutia asta de muuult timp.. dar va las sa continuati voi cu ea, daca va simtiti bine
|
||
|
Postat pe 2 August 2008 22:58 |
||
|---|---|---|
multumim
|
||
|
Postat pe 2 August 2008 23:01 |
||
|
Nu încercam sã fiu rãutãcios ºi nici invidios nu cred cã sunt. Fiecare are dreptul sã aibã cea mai bunã pãrere despre sine dar mã cam plictisisem de discuþia despre frumuseþe. Oana, am înþeles cã ai glumit ºi îmi cer scuze dacã am fost cam nedelicat afirmând cã mã interesa alt subiect. Geo, ai dreptate. Nimic nu se poate compara cu ororile rãzboaielor. Din ceea ce am citit, din poveºtile auzite de la bunici, în rãzboaie se manifestã cel mai clar sadismul, plãcerea de a ucide a multora dintre oameni ºi rareori cei care comit crime, deseori asupra populaþiei (civililor) sunt pedepsiþi. |
||
|
|
||
|
adicon Postat pe 2 August 2008 23:46 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-02 04:11:06Evident ca emma si francia sunt femei frumoase! DAR.. DU-TE TUUUUU..... CHIAR ASAAA? Nici macar draguta nu ma consideri???? Oana, mi-e mila de tine, sincer scumpa mea! Eram ironica cand ti-am spus asta, chiar nu era clar? Ar fi fost stupid sa te laud in legatura cu ceva in contextul in care sustineam ca am o parere foarte proasta despre tine per total! Iti spuneam ca esti ilogica, lipsita de cunostinte si inteligenta, vulgara, ceea ce insemna ca un termen care sa te descrie pozitiv nu putea sa fie decat citit invers, adica ironic. De fapt eram sigura ca nu o sa intelegi, si ca o sa-mi cazi in plasa, fiind nevoita apoi sa iti arat ca ai gresit! O SA MAI SPUN ASTA O DATA SI SPER SA FIE CLAR: NU TE CONSIDER O FEMEIE FRUMOASA, NICI MACAR DRAGUTA! E PAREREA MEA! Cand ti-am spus ca france si ema sunt frumoase, am facut-o ca sa vezi ce inseamna dupa mine frumusetea! Tu pusa langa ele esti ridicola din punct de vedere al asa-zisei frumuseti! Chestia cu esti frumoasa cum esti si desteapta era din nou o ironie! Ti-am demonstrat pe parcursul disputelor noastre ca nu te poti numi o femeie desteapta(dupa mine nici inteligenta, in felul in care inteleg eu inteligenta - prezenta logicii). Asa ca daca esti frumoasa precum esti si desteapta... Trage tu concluzia, ca zici ca esti deteapta! Nu am de ce sa fiu invidioasa pe tine, nu ai nici cea mai mica calitate care sa-mi atraga invidia. Oricum, de felul meu nu sunt invidioasa. Sunt prima care recunoaste calitatile - atat intelectuale cat si fizice - ale semenilor sai, inclusiv ale celor de sex feminin! Apropo, vad ca de-abia ai venit si te integrezi la abuz de limbaj! Avand in vedere ca in legatura cu tine am fost mai mult decat calma cand am fost jignita in cele mai josnice moduri, iti voi intoarce de data asta complimentul, spunandu-ti ca in mod evident tu esti cateaua! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 04:06 |
||
De la: muherlatino, la data 2008-08-02 09:30:32in cazul in care tot imi citesti middlename-ul gresit , ai putea sa iti pui ochelari pt ca ma lezezaza prostiile tale referitoare la mine si o consider abuz de limbaj si @puffilici Si pe mine m-au cam lezat prostiile tale legate de posturile mele, dar asa e viata, mi-am revenit! Serios, si de cand e abuz de limbaj sa vorbesti - in mod politicos mind you! - despre numele de utilizator al cuiva? Iti sugerez sa citesti bine cine ce iti spune, altfel risti sa devii penibila> Stii, trasul de maneca al unei persoane care nu a facut ce spui tu ca facut nu te pune intr-o lumina buna! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 04:10 |
||
De la: adicon, la data 2008-08-02 22:00:31Din punctul meu de vedere nu era foarte interesant ºi, în orice caz, se putea deschide un alt topic pentru o asemenea temã. Sincer, tema "Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui" mã interesa mult mai mult. Multumesc pentru interes(eu am deschis topicul), si pentru modul(politicos) de a spune unei alte persoane ca nu merita atentia pe care crede ca o merita! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 04:13 |
||
Offff...vs rog nu va mai certati ca e chiar interesant subiectul!
|
||
|
sweetpink Postat pe 4 August 2008 04:14 |
||
|
De la: rebel_76 la 4 August 2008, 02:20 Pentru : oanna81 Subiect: [fara subiect] Mesaj: sa o lasi in pace pe wolfy.inteleg ca poate e si invidie la mijloc pentru ca deh nu ii da oricui mana sa faca un doctorat.dar nu razbuna frustrarea in directia gresita ca nu are nimeni nici o vina ca tu stai pe internet.in viata nu poti sa ai totul.asa ca ramai draguta cu distractia sau lasa abrambureala si pune mana de fa rost repejor de niste diplome ca doar doar devii mai buna la sufletelul tau veninos.si lasa-l pe idiotul ala de geo ca el numai domn nu e.e si el acolo un substitut patetic ca toti barbatii care salasluiesc pe site de femei. banuiesc ca nu are nici o femeie care sa stea cu el si de aia pierde vremea pe aici.sa nu mai amintesc de problemele care au fost cu france,stef.eu nu pot sa cred ca te schimbi la 180 de grade asaaa peste noapte, chiar si intr-o noapte.acum mare iubire mare.sunteti ipocriti toti trei.ipocrizia e la moda si e problema fiecaruia cum alege sa traiasca ce ma duce la alt subiect.sexu' oral.ce ai tu iubita cu cei care nu fac ca sunt batuti in cap sau ba e problema lor.ce te duci tu peste ei sa faci control?sau te afecteaza intr-un fel cum face lumea amor?by the way cum a disparut asa subit incognita noastra dupa ca a schimbat useru' in kudika.ma pe cine credeti voi ca duceti cu zaharelu'?chiar asa prostuti ne credeti?s-avem pardom avem si noi ceva la cap.en conclusion fa draga ce vrei prefa-te in continuare cu turma de mediocri (adica haremul) ca stim cat iti place sa te simti superioara. acolo te poti simti, cu incultii aia ai cu cine da lasa oamenii adevarati in pace.wolfy e o femeie adevarata care tine seminarii si are doctorat.te pupic. |
||
|
Postat pe 4 August 2008 08:21 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-04 08:21:54De la: rebel_76 la 4 August 2008, 02:20 Pentru : oanna81 |
||
|
Postat pe 4 August 2008 08:22 |
||
mesajul de mai sus l-am primit pe privat.. Tu nu vezi ca te dai singura de gol? Pai cine e atat de interesata de mine incat sa urmareasca toate postarile mele daca nu tu? mereu ai facut-o, de acolo am tras concluzia ca de fapt, in sinea ta, ma adori.. Numai un fan inflacarat face asta. Pai tu ce faci pe site fato la 4 dimineata? Nu ai un barbat care sa stea cu tine, de aia iti pierzi timpul pe aici..? De fapt, cred ca tu esti din alea care nu face sex oral asa ca nu ma mir ca nu te baga nimeni in seama Auzi.. daca tot ai pomenit de harem.. din cauza acriturilor ca tine care mi-au trimis zeci de mesaje pe privat m-am certat eu cu ei atunci. Important e ca mi-am dat seama si acum, chiar daca creapa fierea in tine, we are friends again! Si pe bune! Cat despre superioritate.. prefer sa continui sa iti fiu superioara tie, din toate punctele de vedere, ca esti mai urata si mai inculta ca restul. Fac ceva pe doctoratul tau tampito.. si pe tine la fel. In fata mea nu esti decat un gunoi si un om pervers. Si-ti repet: sa nu dea peste tine ghinionul de a ma vedea o data face to face.. ca-ti explic cum nu ti-a explicat nimeni in viata ta. Sa vezi atunci ce venin ti-as administra..! Si cu toate astea, raman in continuare mai lady tine, iti garantez!
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 08:34 |
||
Si inca ceva.. nu mai imi raporta pozele invidioaso, ca oricat dai click pe ele tot nu o sa areti ca in fotografii. Nu asa se face, nu ti-a explicat mamica? Trebuie sa te ingrijesti ca sa fii frumoasa, nu sa dai click pe pozele altora
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 08:46 |
||
| oana in cida faptului ca iti ceri scuze, ai ramas tot rea, iar frumusetea ta superficiala, va trece cu timplu, va ramane sufletul si este cam urat | ||
|
Postat pe 4 August 2008 09:00 |
||
| nu-ti face griji miha draga.. fa-ti tu griji de ale tale, nu de ale mele ok? mi-am cerut scuze de la cine a trebuit si deocamdata cu tine nu am avut nimic de impartit.. asa ca te rog.. si mai lasati-ma cu frumusetea asta interioara sau exterioara, cum o fi ea. M-am saturat de figurante prefacute ca wolfy care trimit mesaje pe privat de pe alte usere.. Si in realitate se tin mari ,,decente,, sau mai stiu eu cum. Du-te draga si tine-ti seminariile si lasa-ma pe mine in pace, ce naiba tot vrei?! Nu te mai lega de oamenii care stau pe internet ca tot asta faci si tu de cateva luni incoace. Ba mai vii si sa-ti etalezi diplomele si sa-i faci inculti pe altii.Ete na.. si de ce sunt rea?? Ca i-as trage una daca as vedea-o?? Daca tot sustine ca-s mahalagioaca pot fi, numai ca atunci trebuie sa si suporte consecintele. Asta e adevarul si macar il spun public, nu-i scriu numai ei, de pe alt nume. | ||
|
Postat pe 4 August 2008 09:01 |
||
ok, am inteles, dar tu ca o dulceata ce esti intoarci spatele, iar mesajele le poti primi de la cine vrei....deci solutii exiata, scuze daca te-am jignit, nu asta a fost intentia, dar........frumusetea chiar e trecatoare
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 09:27 |
||
| Wolfi dragã, cred cã singura soluþie e sã deschizi un alt topic cu aceeaºi temã... | ||
|
adicon Postat pe 4 August 2008 09:40 |
||
nu m-ai jignit miha cu absolut nimic.. cat despre frumusete ca e trecatoare sau ba, asta o patim fiecare. Deocamdata ea este cea care se tot leaga de cum arat, ba ca sunt urata ba ca sunt nu stiu cum.. mai imi raporteaza si pozele de cateva ori pe zi! DE CE? Din invidie, evident, ca alta explicatie nu am.. Si nici nu este alta. Nu am inteles de ce intotdeauna cand o fata draguta are si ceva caracter deja e catalogata ca fiind increzuta?? Am spus eu ca sunt frumoasa lumii?? Sau voi sunteti cei care la fiecare ,,iesire,, de-a mea imi amintiti ca frumusetea e trecatoare..? Pai ce, aveti impresia ca toate fetele dragute sunt rele si increzute?? Sau ca aspectul fizic e singura lor calitate? Asta e scuza generala..? Sau eu trebuie sa-i inghit prostia la oricare idioata care ma face in fel si chip numai pt ca are ea impresia ca eu sunt increzuta?? Stiu sa fiu dulce si sunt om cu cine este om cu mine.. Nu am vb niciodata urat cu cineva care s-a comportat frumos. Imi cer scuze cand intrec limita pt ca sunt si eu om si pe deasupra am si un caracter vulcanic. Dar stiu sa fiu si acritura cu cine intrece masura si nu mi-e deloc rusine sa sustin asta. Lady lady dar cand o ataca lupii pe lady, trebuie sa stie sa se apere putintel ca altfel o mananca salbaticiile alea si moare lady.. Mai bine sa lase ,,lady-ala,, pt cateva momente ca sa dea cu niste pietre dupa uratii aia ce sar la gatul ei. Asa ca.. sa-si vada ea de uratenia ei interioara daca aia exterioara tot e trecatoare.. Eu nu-mi fac griji de ale mele ca am mare grija de amandoua. Nu-i mai intorc spatele pt ca am facut-o acum o luna jumatate si m-a pomenit incontinuu de atunci, in fiecare mesaj de-al ei chiar daca nici macar nu mai aveam cont. Si intotdeauna cu apelative deloc magulitoare.. Sa o ia naiba de tampita invidioasa, e plina lumea de prefacute ca ea. Sa zica oricine ce-o vrea, eu stiu cum sunt si cu asta basta.. Si na, tot i-as trage una dupa ceafa!
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 09:49 |
||
cu aceasi tema? pai inseamna ca inebunim de tot,
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 09:50 |
||
| Da, ai dreptate, nimeni nu garanteazã cã se va discuta pe noul topic conform temei afiºate... | ||
|
adicon Postat pe 4 August 2008 09:53 |
||
| rebel_76...........oamenii care au puterea sa ingroape securea razboilui,sa ierte si sa uite sint oameni cu un mare caracter ci nu ipoctriti asa cum tu ne denumesti!fata asta a cerut scuze tuturor ceea ce inseamna ca totusi are destule calitati deoarece a avut puterea sa recunoasca ca a gresit!cu privire la mediocritatea noastra .......LASANEEEEEEEE! sa traim noi fericiti in prostia noastra si mergi pe situri unde gasesti oameni inteligenti asa ca tine!TU TE CONSIDERI VREUN DEMIURG EMINESCIAN DAR NOI traind in cercul strimt al vietii/norocul ne petrece........tu simtete in lumea ta:nemuritor si rece. | ||
|
Postat pe 4 August 2008 10:04 |
||
va trebui sa recunosc faptul ca oana,este o femeie frumoasa iar atunci cand am spus ca nu este,am fost rautacios.Am citit mesajul de mai sus si sincer sunt dezgustat total.rebel_76 .., nu cred ca o cunoaste cineva mai bine decat mine pe rebela,"mica mea cadana" si va asigur pe toti ca mesajul primit de oana,nu a venit din partea rebelei.Atunci cum de s-a ajuns aici... wolfy, sa fi tu oare cea care a trimis mesajul de mai sus oanei..??? daca da..,ai facut-o intr-un mod rusinos ,chiar josnic..Referitor la faptul ca Haremul ar fi o turma de mediocri si inculti,e doar parerea ta . Te asigur ca valoarea Haremului meu ,este mai mare si mai frumoasa decat valoarea unor unor persoane mult prea citite dar singulare pe forum...Oana,cred ca ar trebui sa spui aici,ca NU ti-ai sters contul datorita discutiilor si certurilor de pe acest topic si nu ai folosit alte usere precum altii !! Sunt convins de asta ,pentru ca stiu mai bine decat altii,faptul ca nu vroiai sa apari sub nici o alta denumire,decat cea cu care erai cunoscuta. Si mai lasati-o dracului de cearta,daca tot va laudati cu munti de diplome..,demonstrati ca aveti atata cap,incat puteti trece peste aceste certuri si discutii cu zambetul pe buze,altfel eu unul am sa cred in faptul ca unde-i carte multa ,exista prostie si rautate in egala masura !!
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 10:04 |
||
Stef.. sunt sigura ca mesajul nu e din partea rebelei, nicidecum. Nu, nu am folosit alte usere(precum altii) si nu mi-am sters contul din cauza acestui topic!! Cu stef am vorbit de cateva ori la telefon dupa aceea, tocmai el mi-a deschis ochii cu privire la harem si la cateva dintre ,,cadane,, cu care sa zicem ca am avut o mica rafuiala. Mi-a spus cum monica (france) este o femeie extraordinara.. cum etta este incantatoare (stiam oricum ).. si a vorbit extrem de frumos de toata lumea!! La fel cum a vorbit extrem de frumos cu mine si mi-a dat o multime de sfaturi bune. Nu s-a lasat intimidat de unele iesiri de-ale mele si mi-a spus intotdeauna ca el crede in sufletul meu.. si ca stie ca tineretea si impulsivitatea ma fac sa fiu mai rautacioasa uneori. ASTA m-a facut sa imi cer scuze de la ei, asta m-a facut sa imi doresc sa revin langa ei.. Si le multumesc inca o data pt accept. Sunt niste oameni minunati.. prietenia lor sta marturie si sper sa ii cunosc intr-o buna zi pe toti.
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 10:21 |
||
| wolfy,nu ma consider o femeie frumoasa......doar acceptabila si asa cum sa mai spus pe aici carcasa noastra e trecatoare iar anii pun amprenta pe orice frumusete.totusi cind frumusetea emana din interior poti spune desp^re acel om ca este frumos!eu inca in naivitatea mea mai cred ca in fiecare din noi mai putem gasii frumosul!toate cele bune pentru toti si hai sa incercam sa fim mai toleranti sa incercam sa cautam frumosul in fiecare din noi! | ||
|
Postat pe 4 August 2008 10:24 |
||
Wolfy.. uite.. hai sa terminam acest subiect ok? Te rog. Tu ai parerea ta, eu am parerea mea, fiecare credem in ea si basta.. Eu sunt urata si proasta( si blonda pe deasupra ) iar tu esti superba si cu inteligenta de geniu. Multumita?! Am explodat, imi cer scuze pt ,,denumirile,, pe care ti le-am dat si te rog sa incetezi si tu.. Atat. Nu mai continua, nu incepe sa aduci iar injurii sau sa spui ca nu tu ai trimis mesajul.. Nu mai conteaza.. Fiecare avem partea noastra de vina. Incetam amandoua si gata! Eu am facut primul pas, daca esti atat de educata cum sustii, urmeaza-l si nu mai scormoni in c..t ca deja miroase tare urat. A! Si nu imi mai raporta pozele.
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 10:30 |
||
| am zis io bine, da nu ma crezi!! | ||
|
Postat pe 4 August 2008 17:21 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-04 08:46:11Si inca ceva.. nu mai imi raporta pozele invidioaso, ca oricat dai click pe ele tot nu o sa areti ca in fotografii. Eu nu raportez peozele nimanui, dar comentariile da! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 17:22 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-04 08:34:25mesajul de mai sus l-am primit pe privat.. Tu nu vezi ca te dai singura de gol? Pai cine e atat de interesata de mine incat sa urmareasca toate postarile mele daca nu tu? Am insomnii! Dar sa ne gandim de cate ori am fost eu noaptea pe forum, si de cate ori tu! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 17:23 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-04 10:30:17Wolfy.. uite.. hai sa terminam acest subiect ok? Te rog. Tu ai parerea ta, eu am parerea mea, fiecare credem in ea si basta.. Eu sunt urata si proasta( si blonda pe deasupra Ai explodat fiindca esti extrem de vulgara! READ MY LIPS: EU NU AM ADUS NICIODATA INJURII NIMANUI: TU AI FACUT OAMENII PROSTI, INCULTI, DOBITOCI CA NISTE CATARI. PE MINE M-AI FACUT FRUSTRATA, BOLNAVA PSIHIC, CATEA, TAMPITA, M-AI AMENINTAT CU VIOLENTA FIZICA! EI DA, NU AM TRMIMIS EU MESAJUL! Ai facut primul pas pentru ce? Ai transformat topicul asta intr-un circ, m-ai jignit in cel mai josnic mod si acum faci primul pas in ce scop? Nu ai de ce sa-l faci, crede-ma! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 17:30 |
||
De la: geo32, la data 2008-08-04 10:32:05io am o vaga impresie ca wolfytza este putin nefu!! Nu mersi, am prieten de un an! Te las pe tine sa cauti organele aducatoare de liniste si pace! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 17:31 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-04 08:46:11Si inca ceva.. nu mai imi raporta pozele invidioaso, ca oricat dai click pe ele tot nu o sa areti ca in fotografii. Poti sa demonstrezi ca iti raportez pozele? Si apropo, daca lovesti exista urmari juridice! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 August 2008 17:37 |
||
De la: wolfy2225, la data 2008-08-04 17:31:26De la: geo32, la data 2008-08-04 10:32:05io am o vaga impresie ca wolfytza este putin nefu!! nu se vede ca ai prieten! pai daca aveam o prietena ca tine, nu avea timp sa stea aiurea-n tramvai pe forumuri! dai tataa, daaaaaai!! |
||
|
Postat pe 4 August 2008 17:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| re all! | 2 | De la: valivieru96 11 Noiembrie 2009 15:45 |
| nu stiu pe cine sa aleg... | 4 | De la: Dontyyy 23 Martie 2010 14:30 |
| urgent!!!idei cadouri pt sef de sf. nicolae | 23 | De la: yumy 16 Iulie 2010 19:24 |
|
|
||
| Concurs Corfu | 3 | De la: iris_4_ever 17 Iulie 2008 19:40 |
| Need Help | 7 | De la: yumalai 26 Mai 2009 08:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.