Mai multe
De la: stef80, la data 2008-08-06 00:26:09NAMASTE si oana.., are GRESELILE ei.., dar s-a oprit..!!! tu nu ai de gand..?? Diplomele voastre..,sunt inexistente in fata ranilor provocate de lipsa voastra de experienta in viata..!! gura "spurcata"..,ce nu aduce nimic bun !! Treziti-va si deveniti OAMENI..,cultura voastra ,pentru noi cei fara studii..,e zero...!! VA INVIT PE PRIVAT ,DESI PE TINE TE CUNOSC oana81 !! doar nu wolfy ...,CU INTELIGENTA EI TE-A SCOS DE PE FORUM.. Asa e, s-a oprit oana dupa ce m-a jignit in cele mai josnice moduri, si fara motiv. E tare treaba asta, dupa ce ma face pe mine tampita, proasta si asa mai departe, se opreste. Da, dar injuriile au urmari. Tare as fi vrut sa te vad pe tine cum ai fi reactionat in locul meu! Scuza-ma, eu am destula experienta de viata sa stiu cum sa ma port si sa vorbesc in public. Hai sa lasam dihotomia asta ieftina "cei care au studii nu au experienta de viata...". Am cata experienta de viata poate avea cineva la varsta de 24 de ani. Daca cultura mea e egala cu o pentru tine, pot la fel de bine sa-ti spun ca si ce crezi tu e egal cu o pentru mine. Ce parere ai despre asta? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 11:14 |
||
|---|---|---|
| wolfy ,daca ai fi citit cele 4-5 postari ale mele de pe acest topic cu atentie ,ai fi observat ca mi-am scos palaria in fata inteligentelor voastre !! Nu pot face acelas lucru si atunci cand e vorba de experienta ta de viata si modul tau de a dialoga..!! Nu am nimic nici cu tine si nici cu oana,dar oana vad ca a inteles prima, ca trebuie sa inceteze cu mahalaua asta creata de voi ,iar tu continui..Te informez ca si eu ca si tine,am avut discutii cu oana ,dar ulterior atat ea cat si eu ,am revenit la normalitate,ceea ce-ti doresc si tie..!! ma intereseaza parerea ta despre mine..,desi sunt convins ca aici pe forum ,sunt f multi cei ce au o parere buna.Nu ma deranjaza faptul ca ce-ti spun eu ,este egal cu 0 pentru tine si ma deranjaza ca oameni cu studii ,se pot comporta asa.. vz pag 16 | ||
|
Postat pe 6 August 2008 11:37 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-06 11:37:24wolfy ,daca ai fi citit cele 4-5 postari ale mele de pe acest topic cu atentie ,ai fi observat ca mi-am scos palaria in fata inteligentelor voastre !! Nu pot face acelas lucru si atunci cand e vorba de experienta ta de viata si modul tau de a dialoga..!! Nu am nimic nici cu tine si nici cu oana,dar oana vad ca a inteles prima, ca trebuie sa inceteze cu mahalaua asta creata de voi ,iar tu continui..Te informez ca si eu ca si tine,am avut discutii cu oana ,dar ulterior atat ea cat si eu ,am revenit la normalitate,ceea ce-ti doresc si tie..!! ma intereseaza parerea ta despre mine..,desi sunt convins ca aici pe forum ,sunt f multi cei ce au o parere buna.Nu ma deranjaza faptul ca ce-ti spun eu ,este egal cu 0 pentru tine si ma deranjaza ca oameni cu studii ,se pot comporta asa.. vz pag 16 Modul meu de a dialoga exte extrem de corect: uita-te la modul de a dialoga al oanei. Ma intreb ce ai fi facut daca cineva te-ar fi acuzat pe nedrept ca i-ai trmis un mesaj, dupa care te-ar fi facut pe forum tampit, prost, cretin, frustrat, bolnav psihic, sau mai mult, daca te-ar fi amenintat cu bataia! Asta este mahalaua creata de oana, nu de mine. Eu nu am facut nimic din toate astea. Tot ce am facut a fost sa ma apar! Mie mi se pare ca am fost intotdeauna normala pe forumul asta. Nu am jignit niciodata pe nimeni, cu exceptia oanei, si asta s-a intamplat dupa ce am fost jignita si acuzata de lucruri pe care nu le-am facut!Oricum, chiar in furia mea, nu m-am coborat la nivel de mahala si de cartier(vezi treaba cu bataia). Poate ca daca ai fi citit mai bine ai fi inteles ce ti-am spus: tu ai precizat ca pentru tine cultura mea este egala cu o, iar eu ti-am returnat favoarea si ti-am spus ca in cazul asta, parerea ta nu conteaza pentru mine. Simplu, nu? |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 15:59 |
||
|
S T O P .........G A T A .....F I N I S H ......... deci GATA..vorbim doar despre tema subiectului si ATAT....nimic mai mult..... DECI INTREBAREA : Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui? |
||
|
Postat pe 6 August 2008 16:09 |
||
|
Oana este o femeie urata?? In pozele de la profilul ei nu am vazut decat o femeie foarte atragatoare, frumoasa, ingrijita si imbracata cu mult bun gust. Ca Oana este o inculta? Nu are rost sa va argumentez asta deoarece mesajele stau marturie. Chiar este o persoana inteligenta. Ca ar fi rea?! Sunt sigura in proportie de 100% ca are o inima mare si buna, o persoana care lupta pt dreptate si corectitudine. Tot din postarile ei reiese asta. Ca Oana nu are studii? In ultimul ei mesaj va trimite la topicul despre cariera. Am fost si am citit. Oana a studiat arhitectura si design de interioare.. Plus coregrafie daca nu ma insel. Asa ca nu aveti decat sa va muscati degetele in continuare, am inteles si eu acum de unde si de ce atata invidie si rautate! Am spus si mai inainte ca pentru mine orice femeie care nu se ridica la nivelul Anei Paolei Arosio - iar oana este departe de asa ceva - nu se poate numi o femeie frumoasa. Oana este inculta si mai rau de atat, este lipsita de inteligenta. Cultura e dobandita, inteligenta nativa. Trageti voi concluziile! Da, asa e, lupta pentru dreptate si corectitudine: e drept sa acuzi pe cineva ca a trimins mesaje fara sa poti demonstra asta, e corect sa incepi sa jignesti intr-un mod josnic pe presupusul faptas ca raspuns la un mesaj care nu continea nicio insulta. Daca oana a studiat arhitectura si designul interior, eu am studiat matematici superioare si fizica atomica. Oamenii care fac arhitectura sunt destepi, nu ca oana. Cariera la oana???? CUM PUTEM VORBI DE CARIERA LA O FEMEIE CARE E NON-STOP PE FORUM? Uitati-va in dictionar la definitia substantivului "cariera"! Despre ultima fraza citata aici, nu pot decat sa spun inca o data ca lipsa de inteligenta se vede in cazul oanei, alias namste: nu numai ca spun acelasi lucru, dar folosesc exact aceleasi cuvinte. Pe bune oana, chiar si de la cineva cu inteligenta ta ma asteptam la mai mult! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 16:09 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-06 16:09:05S T O P .........G A T A .....F I N I S H ......... |
||
|
Postat pe 6 August 2008 16:09 |
||
| wolfy..,citesti printre randuri si asta nu este bine...!! postarile mele sunt pe pagina asta si cred ca ele spun cu totul altceva.Vezi si postul meu de la pag 16.Este adevarat ca oana te-a jignit ,dar si tu ai facut asta si mai grav este faptul ca ai jignit-o pe perioada cat ea a lipsit de pe forum si o faci si acum dupa ce ea a iesit de pe topicul asta !! Nu voi intra intr-o disputa oarba cu tine pe forum..,dar pot sa-ti stau la dispozitie pe privat !! In rest asa cum spuneam ,nu valoarea studiilor si hartiilor obtinute conteaza pentru noi ceilalti si valoarea umana.. | ||
|
Postat pe 6 August 2008 16:15 |
||
|
Da, continua sa fie aceeasi fire impulsiva. Insa la fel de sincera si de directa. Simpatica si amuzanta. Vesela si sociabila. Faptul ca este o razboinica nu mi se pare o dovada de lipsa de educatie, dimpotriva. Oricine are dreptul de a se apara si de a arunca cu pietre daca este bombardat din toate partile! Dar recunosc ca este un adversar de temut Draguta, in cazul persoanelor educate, sinceritatea si directetea nu au nimic de-a face cu insultele, calomniile, sau mai mult de-atat, cu amenintarile fizice! La fel, calitatea de a fi razboinic(a) nu este lipsa de educatie atat timp cat persoana respectiva respecta macar regulile minime ale educatiei. E inutil sa spun ca oana nu a facut-o. Da, oricine are dreptul de a se apara, dar nu asa! In primul rand, e o dovada de inteligenta sa stii fata de cine sa te aperi - bajbaitul si presupunerile won't do! Apoi, cum am mai spus, insultele si calomniile nu isi au locul intr-o conversatie civilizata! Oana nu a fost bombardata din toate partile, numai paranoia de care da dovada o poate face sa creada asta! In acelasi timp, si eu am dreptul sa ma apar! Da, asa e, e un adversar de temut! Nimic nu e mai de temut decat prostia si mitocania! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 16:16 |
||
|
MAI OAMENI BUNI VA ROG EU GATA,,,IAR CINE MAI BARFESTE STITI CE VA ASTEAPTA....MAI WOLFY GATA..AM INTELES CA OANA SI-A CERUT SCUZE ....DECI S-A INCHEIAT..CHIAR VA PLACE CEARTA....VA ROG EU GATA.... MAI DAR CHIAR NU MA INTELEGETI.....UITE ASTA CA NU DAU NUME PENTRU CINE DAR PENTRU CEI CE SE STIU CA BARFESC SI RAPORTEAZA POZE SI NU SUNT IN BANCA LOR.....DECI GATAAAAAAA.... |
||
|
Postat pe 6 August 2008 16:21 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-06 16:15:30wolfy..,citesti printre randuri si asta nu este bine...!! postarile mele sunt pe pagina asta si cred ca ele spun cu totul altceva.Vezi si postul meu de la pag 16.Este adevarat ca oana te-a jignit ,dar si tu ai facut asta si mai grav este faptul ca ai jignit-o pe perioada cat ea a lipsit de pe forum si o faci si acum dupa ce ea a iesit de pe topicul asta !! Nu voi intra intr-o disputa oarba cu tine pe forum..,dar pot sa-ti stau la dispozitie pe privat !! In rest asa cum spuneam ,nu valoarea studiilor si hartiilor obtinute conteaza pentru noi ceilalti si valoarea umana.. Eu am fost ironica si sarcastica la adresa oanei, NU AM JIGNIT-O!!! SA FACEM DISTINCTIA INTRE SARCASM SI JIGNIRE - i-am spus de exemplu ca nu prea o ajuta inteligenta, nu ca e proasta! Chiar si dupa ce oana ma facuse bolnava psihic(fiindca nu fusesem de acord cu ce spunea ea!), m-am abtinut sa o jignesc. Te rog sa imi arati unde anume am jignit-o cand nu a fost prezenta pe forum(desi te asigur ca a fost pe aici under cover). Asta s-a intamplat pana la episodul cu mesajul. A serios, o jignesc si acum??? Biata de ea! Dupa ce m-a facut proasta, tampita, catea, frustrata, bolnava psihic, dupa ce m-a calomniat in public, dupa ce m-a amenintat cu bataia, vii si-mi spui mie ca nu procedez corect? Dar ea a procedat corect? Ea inceput cu mahalaua, acum trebuie sa ii suporte consecintele! Orice om jignit reactioneaza! Arata-mi mie te rog o jignire la fel de grava ca cele pe care mi le-a adus ea mie! In viata conteza foarte multe lucruri - de exemplu diplomele si studiile care ii ajuta pe unii oameni sa lucreze in cercetare si sa descopere noi tratamente impotriva cancerului, sunt dupa mine foarte importante! Valoarea umana si studiile nu se exclud! Pentru mine, cum se vede din exemplul de mai sus, conteaza amandoua! Nu am nimic cu oamenii care nu au studii, dar am ceva cu cei care sustin ca le au desi nu e cazul! Se numeste fals intelectual! Dar sa ne gandim putin si la valoarea umana a oanei.... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 16:27 |
||
eu unul ma opresc cu barfele... ce spui wolfy,zice bine mafia..
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 16:27 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-06 16:21:42MAI OAMENI BUNI VA ROG EU GATA,,,IAR CINE MAI BARFESTE STITI CE VA ASTEAPTA....MAI WOLFY GATA..AM INTELES CA OANA SI-A CERUT SCUZE ....DECI S-A INCHEIAT..CHIAR VA PLACE CEARTA....VA ROG EU GATA.... ARATA-MI TU MIE UNDE SI-A CERUT OANA SCUZE!!! Nu ca asta ar conta prea mult: daca lovesti pe cineva si dupa il/o rogi sa te scuze, crezi ca scuzele fac sa dispara durerea si umilinta? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 16:29 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-06 16:27:43 Nu am barfit pe nimeni, am raspuns la acuzatii false si la insulte! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 16:30 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-06 16:21:42MAI OAMENI BUNI VA ROG EU GATA,,,IAR CINE MAI BARFESTE STITI CE VA ASTEAPTA....MAI WOLFY GATA..AM INTELES CA OANA SI-A CERUT SCUZE ....DECI S-A INCHEIAT..CHIAR VA PLACE CEARTA....VA ROG EU GATA.... A, si nu am raportat pozele nimanui! Daca ai informatii contrare, te rog sa imi demonstrezi ca am facut asta! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 16:32 |
||
WOLFY ASTAZI ESTE ZIUA MEA IMPLINESC 100 ANI......AICI CU VOI..OARE NU POTI TU MACAR AZI SA ...NU MAI VORBIM DESPRE CUTARITA...DANSUL..EA...SI MAI STIU EU CE...NU AM SPUS CA TU AI RAPORTAT POZE...DECI TE ROG GATA.... |
||
|
Postat pe 6 August 2008 16:38 |
||
| ce pacat... sustinem toate, toti ca suntem niste fiinte inteligente, culte, samd... daca toti suntem niste inteligente, hai sa ne consumam timpul intr-un mod placut si care ne aduce beneficii; aflam ce cred alti oameni despre un topic...TOTI GRESIM macar o data. hai sa trecem mai departe...sa nu mai discutam despre cine a jignit pe cine si cine pe cine a acuzat de nu stiu ce... hai sa continuam discutia initiala. multumesc | ||
|
bestiutza_a Postat pe 6 August 2008 16:47 |
||
| erata: "...daca toti suntem niste * fiinte* inteligente..." Multumesc. | ||
|
bestiutza_a Postat pe 6 August 2008 16:57 |
||
De la: bestiutza_a, la data 2008-08-06 16:47:12ce pacat... sustinem toate, toti ca suntem niste fiinte inteligente, culte, samd... daca toti suntem niste inteligente, hai sa ne consumam timpul intr-un mod placut si care ne aduce beneficii; aflam ce cred alti oameni despre un topic...TOTI GRESIM macar o data. hai sa trecem mai departe...sa nu mai discutam despre cine a jignit pe cine si cine pe cine a acuzat de nu stiu ce... hai sa continuam discutia initiala. multumesc Oana nu a gresit o data fata de mine, ci de foarte multe ori, dar asta a pus capac. As vrea sa te vad pe tine cum ai reactiona daca ai fi jignita asa. Si ma intreb unde erati voi sa spuneti sa vorbim despre subiectul topicului cand oana l-a transformat intr-o cearta(ma refer chiar la paginile de la inceput) |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 20:31 |
||
| Of, of... mai Wolfi cred ca ai dezvoltat un fel de obsesie pentru Oana... te rog eu frumos termina cu circul asta. Oana si-a cerut scuze (vezi pagina 20), chiar nu poti sa i le accepti si sa treci peste toata tarasenia asta?? nu vrei sa intelegi ca voi pur si simplu nu coincideti in idei, sentimente, etc?? | ||
|
corina_uta Postat pe 6 August 2008 21:06 |
||
De la: corina_uta, la data 2008-08-06 21:06:16Of, of... mai Wolfi cred ca ai dezvoltat un fel de obsesie pentru Oana... te rog eu frumos termina cu circul asta. Oana si-a cerut scuze (vezi pagina 20), chiar nu poti sa i le accepti si sa treci peste toata tarasenia asta?? nu vrei sa intelegi ca voi pur si simplu nu coincideti in idei, sentimente, etc?? Oana nu si-a cerut scuze. Arata-mi mie unde a facut asta!!Oricum, daca pe tine te face cineva proasta, tampita, catea, frustrata, bolnava psihic, dupa care isi cere scuze, tu le accepti? Inseamna ca o persoana poate sa jigneasca o alta in orice fel, atat timp cat isi cer scuze dupa! Circul nu a fost creat de mine. Eu m-am aparat numai. De ce nu ati venit voi atunci sa-i spuneti oanei sa nu (mai)faca circ, sa inceteze sa jigneasca, sa faca acuzatii pe care nu le poate dovedi? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 August 2008 21:34 |
||
wolfy..,raspund eu ??? Devii penibila !! scz..schimba subiectul oana..,hai sa discutam despre topic ,despre tine, sau uite..,iti propun sa intri in pozele mele si sa-ti exprimi parerea despre ele chiar aici pe topic..:) ce zici despre intalnirea celor de pe forum la mine acasa..:) o vei vedea acolo !! oameni, cu care nu am discutat niciodata,nici macar pe privat ,m-am trezit cu ei in curte si vezi ce a iesit..:) si inca 5 persoane care le-am vazut pentru prima data in viata !! plus ca nici ceilalti care mai fusesera ,nu ii cunosteau..:) cred ca ti-am dat o idee buna..,ce zici
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 22:04 |
||
le spectacle est formidable!
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 22:12 |
||
| merci beaucoup,france !! | ||
|
Postat pe 6 August 2008 22:25 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-04 10:30:17Wolfy.. uite.. hai sa terminam acest subiect ok? Te rog. Tu ai parerea ta, eu am parerea mea, fiecare credem in ea si basta.. Eu sunt urata si proasta( si blonda pe deasupra |
||
|
Postat pe 6 August 2008 22:27 |
||
acum ..,sa te vad wolfy..!! recunosti ca nu ai avut dreptate mai sus..?? dar mai bine lasa..,vreau sa vad si reactia ta..
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 22:36 |
||
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 22:59 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-06 22:27:54De la: oanna81, la data 2008-08-04 10:30:17Wolfy.. uite.. hai sa terminam acest subiect ok? Te rog. Tu ai parerea ta, eu am parerea mea, fiecare credem in ea si basta.. Eu sunt urata si proasta( si blonda pe deasupra Da, asa e, aveti dreptate, si-a cerut scuze. Dar scuzati-ma va rog, cu drept imi spune mie oana sa nu spun ca eu am scris mesajul? Dreptul la exprimarea libera a propriilor opinii este garantat de constitutie. Dupa mine, asta e o incercare proasta de a isi repara imaginea urata pe care si-a cladit-o in timp si cu efort pe forum. Adiva vezi Doamne, ea isi cere scuze cu toate ca eu i-am trimis mesajul si cu toate ca i-am raportat pozele. Adica face din nou afirmatii pe care nu le poate sustine prin dovezi. Din punctul meu de vedere lucrurile stau asa: 1. Nu am trimis niciun mesaj de pe alt cont. Nu aveam de ce sa o fac, pe forum i-am spus lucruri mult mai dure oanei. 2. Mesajul in cauza nu continea nicio insulta, ci doar o alta parere, care intamplator era diferita de a oanei. 3. Necontinand mesajul nicio insulta, nu era cazul sa inceapa ea sa ma insulte pe mine(sau pe altcineva). 4. Desi m-a insultat de foarte multe ori, m-am abtinut sa fac acelasi lucru fata de ea. Sigur, situatia asta a pus capac. 5. Am jignit-o pe oana, insa numai dupa ce m-a jignit in repetate randuri, si m-a acuzat de lucruri false. Banuiesc ca daca cineva va loveste, loviti inapoi. Sau ma insel? 6. Chiar si asa, nu m-am coborat la nivelul ei de a insulta. 7. MAI MULT DE ATAT, OANA NU NUMAI M-A INSULTAT, CI M-A SI AMENINTAT CU BATAIA FIZICA(CA SI O ALTA EDUCATA DE PE AICI) 8. Dpmdv, scuzele sunt inutile dupa ce ai fost jignit(a)si calomniat(a) in public. Daca pe voi va loveste cineva in public dupa care isi cere scuze, ce faceti, il/o iertati? Eu nu. 9.Nu am raportat nicio poza, a oanei sau a altcuiva. Nici macar nu vizitez profilul oanei. IN CONCLUZIE, PENTRU MINE OANA ESTE O PERSOANA CARE NU VALOREAZA NICI MACAR CAT COAJA UNEI CEPE DEGERATE. Iar pentru voi cei care incercati sa aplanati conflictul, ma vad nevoita sa va spun ca trebuia sa interveniti cand a inceput oana circul. Atunci trebuia sa veniti si sa-i spuneti ei ca nu e nevoie sa jigneasca o persoana pe baza unor afirmatii nedovedite, si ca oricum la un mesaj care nu contine nicio insulta nu se raspunde prin insulte repetate. Ma intreb unde erati voi atunci... Si tare as vrea sa vad cum ati reactiona voi intr-o situatie asemanatoare... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 7 August 2008 13:08 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-06 22:04:21wolfy..,raspund eu ??? Devii penibila !! scz..schimba subiectul oana..,hai sa discutam despre topic ,despre tine, sau uite..,iti propun sa intri in pozele mele si sa-ti exprimi parerea despre ele chiar aici pe topic..:) ce zici despre intalnirea celor de pe forum la mine acasa..:) o vei vedea acolo !! oameni, cu care nu am discutat niciodata,nici macar pe privat ,m-am trezit cu ei in curte si vezi ce a iesit..:) si inca 5 persoane care le-am vazut pentru prima data in viata !! plus ca nici ceilalti care mai fusesera ,nu ii cunosteau..:) cred ca ti-am dat o idee buna..,ce zici :sml-conf Stef, apreciez dorinta de a aplana un conflict, insa trebuia sa incepi prin a-i spune oanei ca nu trebuie sa jigneasca oameni. In schimb tu ai inceput prin a-mi spune mie ca e urat sa trimit mesaje de pe alte conturi. Inainte sa faci asta, trebuia sa ma intrebi pe mine pe privat daca chiar am trimis mesaje. Si pentru un mesaj care nu continea insulte, era cazul sa-i spui oanei sa nu insulte. Ok, o sa ma uit la poze, dar crede-ma ca nu o sa simt nevoia sa le comentez. Singurul motiv care ma mai tine pe forumul asta este dorinta de a raspunde acuzatiilor false, atat si nimic mai mult. Mi-am pierdut demult interesul pentru el, fiindca an gasit altele mult mai interesante. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 7 August 2008 13:13 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-04 10:04:53va trebui sa recunosc faptul ca oana,este o femeie frumoasa iar atunci cand am spus ca nu este,am fost rautacios.Am citit mesajul de mai sus si sincer sunt dezgustat total.rebel_76 .., |
||
|
Postat pe 7 August 2008 20:01 |
||
dupa cum vedeti cu totii ..,era doar o intrebare...!! wolfy ,de ce trebuie sa inclini mereu balanta in favoarea ta si sa pui in gura altora ce nu au zis..??????? Mai sus sustineai ca oana NU si-a cerut scuze !!! Ei uite ..,cand ai fost servit CU POSTUL RESPECTIV si spun asa, nu ironic si (pentru faptul ca eu cred ca stiu cine esti si sunt convis..) desi pot sa gresesc,ai trecut usor pe langa el..,uitand ca tu trebuie sa-ti ceri scz la corinuta Referitor la ce spui tu aici ,eu cred ca am clarificat !! "In schimb tu ai inceput prin a-mi spune mie ca e urat sa trimit mesaje de pe alte conturi. Inainte sa faci asta, trebuia sa ma intrebi pe mine pe privat daca chiar am trimis mesaje. Si pentru un mesaj care nu continea insulte, era cazul sa-i spui oanei sa nu insulte." Mai vreau sa te asigur de un lucru,pentru ca vad ca nu esti informata . Am avut cu oana81, schimburi de replici ,insulte,certuri,care au dus la stergerea contului ei,dar...,nu inainte de a-mi spune pe privat ca nu mai poate..!! Am trecut si eu prin "taisul vorbelor oanei" ,dar am insistat sa comunic cu ea ,sa o convig sa apara din nou.. Doar dupa certuri si jigniri profunde ,am reusit sa o cunosc pe ADEVARATA OANA !! imi doresc sa o cunosti si tu si toti ceilalti ,asa cum este ea !! Imi doresc sa o vad in realitate,sa-mi onoreze curtea si sper oana ca ai s-o faci..!! Am primit zilele astea un mesaj de la ea ,destul de mare..,te rog oana..,daca-mi vei permite ,doresc sa-l postez aici.. |
||
|
Postat pe 7 August 2008 20:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CEL MAI NOU MESAJ | 6 | De la: inna_1688 12 Iunie 2009 23:37 |
| Ziua supravietuitoarelor de cancer! | 7 | De la: Iris4ever 30 Noiembrie 2008 01:41 |
| Cine m-a facut sa zambesc astazi... | 33 | De la: cotyca 11 Mai 2010 08:17 |
|
|
||
| caut rochie mireasa | 6 | De la: Ramona_Nanu_1 1 August 2013 18:41 |
| Am si eu o intrebare ... | 4 | De la: Hania 10 Iunie 2008 09:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.