Setari Cookie-uri

am facut un copil cu un barbat insurat

Fetelor exista atatia barbati singuri pe planeta asta ! Si voi preferati sa distrugeti caznicii ! Nu va dati seama ca un barbat insurat este un barbat insurat ? Si ca nu v-a renunta la familia lui pentru o astfel de femeie ..nici macar cand apare un copil ... Pentru ei asta este distractie ... nu altceva ... cea mai mare greseala este a voastra ... rusine
ciocio
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:55
Cel mai usor e sa o judecati. Ea nu de aceea a scris pe acest forum.A tipat de durere,de disperare.A cautat intelegere si putina consolare.Daca nu i-o puteti da,taceti din gura.Sau...voi nu ati gresit niciodata mai mult sau mai putin?
Toti ne redresam in viata la un moment dat.Dar cand suntem jos avem nevoie de o mana de ajutor,daca nu o puteti oferi,tinetio-o in buzunar dar gurita mica,sa va fie rusine celor care faceti pe lupul moralist,trebuie sa admit ca lumea e plina de astfel de talentati.
Biata fata nu a mai revenit pe forum,foarte probabil isi duce crucea deja,urmeaza calea,lupta,n-a renuntat.Pentru asta ar trebui admirata.Putea sa-si ia zilele,putea sa scape de copil,putea urma o tragedie si mai mare dar nu,a ales VIATA.A ei si a lui bebe,asa cum trebuia sa fie.Cu siguranta si-a invatat lectia.
Admirati-o, nu mai aruncati cu pietre atat.E dezgustator si retrograd.
blue_domes
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:01
De la: blue_domes, la data 2010-09-08 11:01:07 Cel mai usor e sa o judecati. Ea nu de aceea a scris pe acest forum.A tipat de durere,de disperare.A cautat intelegere si putina consolare.Daca nu i-o puteti da,taceti din gura.Sau...voi nu ati gresit niciodata mai mult sau mai putin?
Toti ne redresam in viata la un moment dat.Dar cand suntem jos avem nevoie de o mana de ajutor,daca nu o puteti oferi,tinetio-o in buzunar dar gurita mica,sa va fie rusine celor care faceti pe lupul moralist,trebuie sa admit ca lumea e plina de astfel de talentati.
Biata fata nu a mai revenit pe forum,foarte probabil isi duce crucea deja,urmeaza calea,lupta,n-a renuntat.Pentru asta ar trebui admirata.Putea sa-si ia zilele,putea sa scape de copil,putea urma o tragedie si mai mare dar nu,a ales VIATA.A ei si a lui bebe,asa cum trebuia sa fie.Cu siguranta si-a invatat lectia.

1) Topicul e vechi, comentariile tale-s tradive.
2) Incurajeaza tu astfel de femei care fac copii cu barbati insurati.
3) Da, nu suntem noi oamenii in masura sa ne judecam unii pe altii, aici ai dreptate, insa cand " o faci" trebuie sa -ti asumi responsabilitatea, pana si cea a nu "plange" dupa.
4) Nu un copil tine un barbat langa o femeie, die el si neinsurat, cand iei decizia de una singura sa " trantesti" un copil, iti asumi si responsabilitatea de a-l creste, si daca poti sa-l cresti, financiar, moral......etc.

stem_29
Postat pe 8 Septembrie 2010 11:19
De la: stem_29, la data 2010-09-08 11:19:28
De la: blue_domes, la data 2010-09-08 11:01:07 Cel mai usor e sa o judecati. Ea nu de aceea a scris pe acest forum.A tipat de durere,de disperare.A cautat intelegere si putina consolare.Daca nu i-o puteti da,taceti din gura.Sau...voi nu ati gresit niciodata mai mult sau mai putin?

3) Da, nu suntem noi oamenii in masura sa ne judecam unii pe altii, aici ai dreptate, insa cand " o faci" trebuie sa -ti asumi responsabilitatea, pana si cea a nu "plange" dupa.
4) Nu un copil tine un barbat langa o femeie, die el si neinsurat, cand iei decizia de una singura sa " trantesti" un copil, iti asumi si responsabilitatea de a-l creste, si daca poti sa-l cresti, financiar, moral......etc.

SI daca tot faci un sumar al unei vieti pe puncte iti raspund identic:

1. Irelevanta remarca ta: poate alte fete se regasesc in situatia ei si cele postate ii sunt de ajutor.
2.Nu incurajez pe nimeni sa faca asta.Iar daca te osteneai sa citesti atent ce am scris ai fi inteles.
3.Nu vad nici o responsabilitate asumata in a tranti niste acuzatii la adresa ei,acuzatii de care cu siguranta nu are nevoie.Iar "a plange dupa" e firesc daca ti-ai dat seama ca ai gresit.Asteptarile ei (chiar si irealiste) au fost inselate,are dreptul sa planga,ca oricare altcineva dupa un esec.Vina,indiferent ca e a ta sau nu,nu-ti ia dreptul de a "plange dupa".Are tot dreptul sa faca asta.
4.Ai dreptate. Si ea tocmai asta face acum.Eu subliniam doar ca nu e voie sa dai intr-un om care deja e la pamant.Ori il ajuti ori stai deoparte.
blue_domes
Postat pe 8 Septembrie 2010 13:32
O mare greseala pe care tot mai multe femei o fac.
Fac copil unui barbat insurat sau neinsurat,un copil vine pe lume din dorinta amandurora,nu doar k are femeia chef sa fie mama.Nu poti distruge viatza unui barbat mai ales insurat facandu-i un copil,daca te iubea(cum probabil prentindea)divorta si se insura cu tine pana sa apara copilul.
Vestea l-a speriat,a preferat sa-ti intoarca spatele,asa fac mult,chiar si neinsurati,macar pr copil ar fi trebuit sa-si asume o responsabilitate pt k e o parte din el,va fi copilul lui toata viatza. Asta intr-o masura il macina si pe el.Inteleg,a preferat sa ramana langa sotia lui(saraca)dar totusi asteptai copilul lui,iar pt asta va platii scump,k ti-a intors spatele cand ti-a fost mai greu!UN LAS!!!Pacat de tine si mai ales de copil!
Asta ar trebui sa fie o lectie pt.multe femei!
CAPUL SUS,nu esti nici prima nici ultima care trece prin asta!!!
Nnumai bine!:*
kudika318477
Postat pe 8 Septembrie 2010 22:58
De la: blue_domes, la data 2010-09-08 13:32:36
De la: stem_29, la data 2010-09-08 11:19:28

SI daca tot faci un sumar al unei vieti pe puncte iti raspund identic:

1. Irelevanta remarca ta: poate alte fete se regasesc in situatia ei si cele postate ii sunt de ajutor.
2.Nu incurajez pe nimeni sa faca asta.Iar daca te osteneai sa citesti atent ce am scris ai fi inteles.
3.Nu vad nici o responsabilitate asumata in a tranti niste acuzatii la adresa ei,acuzatii de care cu siguranta nu are nevoie.Iar "a plange dupa" e firesc daca ti-ai dat seama ca ai gresit.Asteptarile ei (chiar si irealiste) au fost inselate,are dreptul sa planga,ca oricare altcineva dupa un esec.Vina,indiferent ca e a ta sau nu,nu-ti ia dreptul de a "plange dupa".Are tot dreptul sa faca asta.
4.Ai dreptate. Si ea tocmai asta face acum.Eu subliniam doar ca nu e voie sa dai intr-un om care deja e la pamant.Ori il ajuti ori stai deoparte.

Singura ei problema este ca nu are o situatie financiara buna.
In rest asta e, mai sunt ca ea, si daca nu a invatat din greselile altora........plansul ei e tarziu.
Pacat de copil, pacat de gandurile ei, pacat de viata ei irosita cu un porc( scuza-ma, dar e un barbat insurat si nu-l pot numi altfel).......insa NOROC ca nu-i al ei, tina-l cine l-a luat prima oara, sigur cauta si o a treia daca se recasatorea cu ea.
Probabil in momentul de fata si-a rezolvat problemele.....sper ca nu distrugand cealata familie, asa cum o fi ea.
stem_29
Postat pe 8 Septembrie 2010 23:08
1.topicul e vechi la fel ca si tipa care l-a deschis
2.ea il deschide si culmea e ca tot ea se face cu ou si cu otet in primele 2 postari
3.nu are nume si e membra din 1970,comenteaza mereu da` are decat un mesaj

Pentru cine nu a inteles cum sta treaba cu topicul asta,e un topic pe care l-a aruncat Kudika si povestea e fictiva ...logic!
Barbie30
Postat pe 9 Septembrie 2010 11:15
hahaa..o fi pana la urma povestea DE AICI fictiva insa e des intalnita in realitate..
blue_domes
Postat pe 9 Septembrie 2010 11:48
De la: Barbie30, la data 2010-09-09 11:15:141.topicul e vechi la fel ca si tipa care l-a deschis
2.ea il deschide si culmea e ca tot ea se face cu ou si cu otet in primele 2 postari
3.nu are nume si e membra din 1970,comenteaza mereu da` are decat un mesaj

Pentru cine nu a inteles cum sta treaba cu topicul asta,e un topic pe care l-a aruncat Kudika si povestea e fictiva ...logic!

Salut !. Esti tare Barbie 30, 99% din topic*urile Kudika sunt scrise de insasi Kudika............., A se vedea ca toate sunt cu nume kudika nr...., nu au nici o alta postare (usier), sunt niste provocari/subiecte gen telenovele. Este bine ca ne dam cu parerea, dar tr. sa fie la modul general pentru a intelege tinerii care nu prea stiu cu ce se mananca comportamentele lor iesite din standarde. Astfel vor vedea ca, unele actiuni ale lor asemanatoare cu regia kudika, sunt condamnabile, greu de iesit din ele,iar greseala ramane greseala si te va urmari toata viata. Asta nu insemneaza ca nu pot fi si reale, dar din presupuneri/auzite etc.
O zi buna ! (observa ca este singura mea postare scurta).
dorina27
Postat pe 10 Septembrie 2010 11:14
Dorina,din pacate Kudika in alergarea ei pentru senzational scoate topicuri cu povesti care mai de care iesite din comun,partea proasta e ca multe din fetele(ma refer la pustoaice)de aici chiar cred si se gandesc ca daca "aia" a facut asa inseamna ca nu e anormal sa faca si ea si aici nu ma refer la topicul asta ci in general...

Fetelor nu tot ce zboara se mananca!Priviti cu putin mai multa atentie povestile de aici si trageti singurele concluziile!Asta pentru cine vrea sa gandeasca .....

O zi buna si tie Dorina!
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 12:40
De la: silver_rose, la data 2008-06-28 17:01:49Draga mea,
am creat contul special ca sa iti raspund. De ce? Pentru ca stiu ce inseamna. Eram tanara, naiva si am crezut in vorbele lui de iubire. Ma asigura ca din clipa in clipa isi va parasi nevasta si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Era si mult mai mare decat mine, mult mai versat, fireste. Cand am ramas insarcinata si l-am anuntat, s-au spulberat toate iluziile in care traiam pana atunci.A disparut. De tot. Eu...chiar nu am putut sa fac intrerupere de sarcina...am luat decizia impotriva tuturor, constienta ca va urma calvarul. Si a urmat calvarul. Eram singura, nu aveam seviciu, si facultatea a trebuit sa o abandonez, din lipsa de bani.Lumea ma dezaproba, nici macar un loc de munca nu gaseam la vremea aceea. M-am angajat vanzatoare, cu un salariu din care abia putem cumparam lapte pentru copil...El, copilul, a fost cel ce mi-a dat forta sa merg mai departe, sa nu ma dau batuta. Sa lupt, si crede-ma, in primii ani, fiecare clipa era o lupta pentru mine. Incepand cu toate explicatiile ce trebuia sa le dau cunoscutilor si terminand cu grijile pentru ziua de maine..." O lupta-i viata, deci te lupta"...
Au trecut 8 ani de atunci. Am un copil extraodinar, care da, a pus intrebari, i-am raspuns simplu, atat cat sa inteleaga la varsta lui...m-au durut intrebarile lui, dar stiam ca vor veni. Intre timp am reluat si terminat facultatea. Am un loc de munca foarte bine platit, intr-o companie internationala , si...am un prieten pe care il iubesc si care ma iubeste, la randul lui. A inteles povestea mea, ma ajuta foarte mult cu cel mic. Este primul barbat pe care il iubesc de atunci. N-am crezut niciodata ca toti barbatii sunt porci, n-am incetat niciodata sa ma ridic si sa merg mai departe. Am platit. Am platit in durere, in singuratate, in izolare,umilinte, in lupta cu prejudecati, in neincredere... uneori ura, alteori disperare...Am platit pentru ca trebuia sa platesc vina de a aduce pe lume un copil. Nu l-am cautat niciodata pe tatal lui, nu i-am cerut absolut nimic, desi mi-as fi dorit ca si copilul meu sa spuna "tata". A venit el singur, cand copilul avea un an si juamtate, doar ca sa-l vada. A fost singura data. DA, am sperat undeva, in adancul sufletului, ca va reveni, ca-si va vedea copilul des, dar asta a fost doar la inceput, cand inca imi venea greu sa cred ca totul fusese o minciuna.
Deci, draga mea, vei avea mult de tras, iti doresc mult curaj, multa putere. Vei fi singura! Cel putin la inceput. Lupta, munceste, spera, plangi, plateste, iar lupta...
Si mai ales, ai curajul sa privesti adevarul in fata, oricat de urat ar fi el.

Felicitari....chiar esti o mama extraordinara...Alta in locul tau ar fi aruncat copilul sau ar fi fscut intrerupere de sarcina...Inca o data felicitari!!!
arpydia
Postat pe 14 Septembrie 2010 13:54
sigura persoana care-i ii da expicatii este copilului tau!
roz5blue6lila7
Postat pe 14 Septembrie 2010 13:59
De la: arpydia, la data 2010-09-14 13:54:29
De la: silver_rose, la data 2008-06-28 17:01:49Draga mea,
am creat contul special ca sa iti raspund. De ce? Pentru ca stiu ce inseamna. Eram tanara, naiva si am crezut in vorbele lui de iubire. Ma asigura ca din clipa in clipa isi va parasi nevasta si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Era si mult mai mare decat mine, mult mai versat, fireste. Cand am ramas insarcinata si l-am anuntat, s-au spulberat toate iluziile in care traiam pana atunci.A disparut. De tot. Eu...chiar nu am putut sa fac intrerupere de sarcina...am luat decizia impotriva tuturor, constienta ca va urma calvarul. Si a urmat calvarul. Eram singura, nu aveam seviciu, si facultatea a trebuit sa o abandonez, din lipsa de bani.Lumea ma dezaproba, nici macar un loc de munca nu gaseam la vremea aceea. M-am angajat vanzatoare, cu un salariu din care abia putem cumparam lapte pentru copil...El, copilul, a fost cel ce mi-a dat forta sa merg mai departe, sa nu ma dau batuta. Sa lupt, si crede-ma, in primii ani, fiecare clipa era o lupta pentru mine. Incepand cu toate explicatiile ce trebuia sa le dau cunoscutilor si terminand cu grijile pentru ziua de maine..." O lupta-i viata, deci te lupta"...
Au trecut 8 ani de atunci. Am un copil extraodinar, care da, a pus intrebari, i-am raspuns simplu, atat cat sa inteleaga la varsta lui...m-au durut intrebarile lui, dar stiam ca vor veni. Intre timp am reluat si terminat facultatea. Am un loc de munca foarte bine platit, intr-o companie internationala , si...am un prieten pe care il iubesc si care ma iubeste, la randul lui. A inteles povestea mea, ma ajuta foarte mult cu cel mic. Este primul barbat pe care il iubesc de atunci. N-am crezut niciodata ca toti barbatii sunt porci, n-am incetat niciodata sa ma ridic si sa merg mai departe. Am platit. Am platit in durere, in singuratate, in izolare,umilinte, in lupta cu prejudecati, in neincredere... uneori ura, alteori disperare...Am platit pentru ca trebuia sa platesc vina de a aduce pe lume un copil. Nu l-am cautat niciodata pe tatal lui, nu i-am cerut absolut nimic, desi mi-as fi dorit ca si copilul meu sa spuna "tata". A venit el singur, cand copilul avea un an si juamtate, doar ca sa-l vada. A fost singura data. DA, am sperat undeva, in adancul sufletului, ca va reveni, ca-si va vedea copilul des, dar asta a fost doar la inceput, cand inca imi venea greu sa cred ca totul fusese o minciuna.
Deci, draga mea, vei avea mult de tras, iti doresc mult curaj, multa putere. Vei fi singura! Cel putin la inceput. Lupta, munceste, spera, plangi, plateste, iar lupta...
Si mai ales, ai curajul sa privesti adevarul in fata, oricat de urat ar fi el.

Felicitari....chiar esti o mama extraordinara...Alta in locul tau ar fi aruncat copilul sau ar fi fscut intrerupere de sarcina...Inca o data felicitari!!!

cum poti sa spui asa ceva ...un copil nu este un obiect pe care sa-l arunc?i!
roz5blue6lila7
Postat pe 14 Septembrie 2010 14:07
genu `asta de barbati sunt la toti pasii,chiar dk pov e fictiva,tot din realitate e inspirata,cu femei credule si barbati dp marte...
sunt barbati care isi parasesc iubitele,sotiile cand sund gravide,dc ce nu si-ar parasii si amantele?!
altii dimpotriva,isi lasa sotia pt amanta gravida..si tot asa
nimic nou sub soare!
kudika313344
Postat pe 15 Septembrie 2010 13:37
Daca intr-adevar ai facut copilul din dragoste pentru dobitoc, ca altfel nu pot sa-l numesc, si din constinta faptului ca sentimentele tale sunt atat de profunde incat vrei sa ai ceva palpabil de la el in acest context social si moral f dificil, inseamna ca undeva in subconstient macar, ai realizat ca povestea voastra este imposibila. Te-ai amagit apoi, la vederea greutatilor, si ai sperat la un happy end in care el isi va lasa nevasta si te va lua pe tine...sec, dupa parerea mea... Un barbat care inseala o data, o va face si a doua oara; daca prin absurd te-ar fi luat de nevasta, e putin probabil a iti fi ramas fidel. Parerea mea este ca trebuie sa te mobilizezi pentru copil, sa te lupti sa ies la liman si de ce nu, sa il faci sa isi asume responsabilitatea financiara si morala pt copilul vostru. Nu mai visa la cai verzi- cum ca isi va parasi nevasta si asa mai departe; asta simti acum ca iti dorsti, dar nu te-ai smti bn in pielea ei; e vai de sufletul ei cu un asemenea sot!
black_velevt
Postat pe 18 Septembrie 2010 13:55
De la: stefyy86, la data 2009-10-08 14:25:54nu o mai judecati atat oameni buni...cati dintre voi nu a-ti gresit si cati dintre voi nu sunteti nascuti dinin greseli??? lasati fata asta in pace,a ales sa fie o mama singura pana la urma....d-zeu judeca...nu voi
aici te referi la felul cum sunt facuti ...copii nu?
1-din dragoste
2-din greseala
3-din pana de "cauciuc"
care din astea se potriveste oare?
RUY_BLAS
Postat pe 18 Septembrie 2010 14:11
De la: sirghea, la data 2010-09-18 14:11:09
De la: stefyy86, la data 2009-10-08 14:25:54nu o mai judecati atat oameni buni...cati dintre voi nu a-ti gresit si cati dintre voi nu sunteti nascuti dinin greseli??? lasati fata asta in pace,a ales sa fie o mama singura pana la urma....d-zeu judeca...nu voi
1-din dragoste
2-din greseala
3-din pana de "cauciuc"

ai uitat de avorturi nereusite
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 18 Septembrie 2010 14:13
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-18 14:13:54
De la: sirghea, la data 2010-09-18 14:11:09
1-din dragoste
2-din greseala
3-din pana de "cauciuc"

ai uitat de avorturi nereusite

RUY_BLAS
Postat pe 18 Septembrie 2010 14:22
vai fetelor, sunteti de o rautate iesita din comun...cine sunteti voi sa judecati? credeti ca nu are cine? cat despre copil...va creste fara tata, va intelege ce a facut mama lui si mai ales de ce...tot ce conteaza este sa isi creasca copilul si sa il educe...daca e fata, sa nu faca aceeasi greseala ca mama, iar daca e baiat sa nu greseasca ca tatal...voi cele care judecati, nu va ganditi ca v-ati putea indragosti de un om insurat care va promite marea cu sarea? nici nu va vedeti de atata onestitate
oanamanolache2009
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:43
De la: kudika313344, la data 2010-09-15 13:37:10genu `asta de barbati sunt la toti pasii

sa facem o mica socoteala:
in medie sa zicem ca facem zilnic cam 500 de pasi!!!!
500 pasi x 30 zile = 15.000 pasi/luna
15.000 pasi x 12 luni = 180.000 pasi /an si ma opresc aici,pt ca daca mai socotesc si un nr mediu de ani imi da cu virgula
rezultatul este naucitor 180.000 de berbanti/ pasi
nu ma mai joc...d'aia se zice ca's mai multi berbanti decat fomei
miss_darine
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:59
De la: miss_darine, la data 2010-09-19 11:59:04
De la: kudika313344, la data 2010-09-15 13:37:10genu `asta de barbati sunt la toti pasii

sa facem o mica socoteala:
in medie sa zicem ca facem zilnic cam 500 de pasi!!!!
500 pasi x 30 zile = 15.000 pasi/luna
15.000 pasi x 12 luni = 180.000 pasi /an si ma opresc aici,pt ca daca mai socotesc si un nr mediu de ani imi da cu virgula
rezultatul este naucitor 180.000 de berbanti/ pasi
nu ma mai joc...d'aia se zice ca's mai multi berbanti decat fomei

Hello!
Barbie30
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:02
sa inteleg ca esti d'acord cu rezultatul, barbie?
da sa te tzuc
miss_darine
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:06
Nu te judec si cei ce te judeca nu stiu prin ce ai trecut tu si prin ce treci...dar daca il iubeai cu adevarat faceai copilul de comun acord prin asta ai dovedit ca nu prea iti pasa de el ci de tine,oricum ar fii trebuie sa fie al tau...si uite ca nu e...daca il iubeai trebuia sa il lasi sa fie fericit,acolo unde simte el asta...si daca langa ea e mai fericit atunci resemneazate,oricum stiai de la bun inceput ca esti cea de a 2 a,e greu,te cred dar crezi ca lui nu ii e sau ei?!!!si pt ce sa ti cladesti fericirea pe necazul altuia.sunt barbati care isi lasa sotiile pt amanta dar foarte rar si atunci da,nu esti tu neaaparat de vina ca poate daca nu erai tu era alta si tot o lasa ca e clar ca nu o mai iubea oe nevasta dar tu in momentul asta trebuie sa iti vezi de viata ta,sa te angajezi,sa speri ca va fii bine,sa cauti consolarea in el,in copil si in viitor,ca poate vei intalni pe cineva sa te merite.singurul vinovat aici e el pt ca si a batut joc de amandoua si de ea si de tine...multa fericire si putere iti doresc!te pup
kudika404952
Postat pe 27 Mai 2011 03:49
Asemenea povesti sunt de o parte si de alta a fiintei umane, asa ca vinovati sunt amandoi. Singura care plateste este amanta in cazul de fata. Ar fi usor sa se razbume pe al, insa vad ca nu o face...deci mai are un gram de minte.... Doamnelor si domni ce ati face daca ati cade in plasa unei asemenea povesti, sau daca ati fi in rolul de victima?
Zory
Postat pe 29 Mai 2011 16:32
De la: ciocio, la data 2009-11-08 13:55:27Fetelor exista atatia barbati singuri pe planeta asta ! Si voi preferati sa distrugeti caznicii ! Nu va dati seama ca un barbat insurat este un barbat insurat ? Si ca nu v-a renunta la familia lui pentru o astfel de femeie ..nici macar cand apare un copil ... Pentru ei asta este distractie ... nu altceva ... cea mai mare greseala este a voastra ... rusine

bla bla! credca ai avut probleme cu vreun barbat sa sti ca nu toti sunt la fel
pickard
Postat pe 29 Mai 2011 16:36
De la: oanamanolache2009, la data 2010-09-19 11:43:51vai fetelor, sunteti de o rautate iesita din comun...cine sunteti voi sa judecati? credeti ca nu are cine? cat despre copil...va creste fara tata, va intelege ce a facut mama lui si mai ales de ce...tot ce conteaza este sa isi creasca copilul si sa il educe...daca e fata, sa nu faca aceeasi greseala ca mama, iar daca e baiat sa nu greseasca ca tatal...voi cele care judecati, nu va ganditi ca v-ati putea indragosti de un om insurat care va promite marea cu sarea? nici nu va vedeti de atata onestitate

un barbat nu trebuie sa promita marea cu sarea pentru a avea o femeie
pickard
Postat pe 29 Mai 2011 16:39
Aha , deci sa promita doar SARREA! Pai cine il mai primeste in iatac?
Zory
Postat pe 29 Mai 2011 16:42
nu stiu daca as putea spune victima,amandoi am gandit cu "altceva"cand a inceput relatia,a inceput dintr-o prostie,eu eram singura, si lucram foarte mult,nu mai aveam timp de iesiri foarte multe,cluburi alea alea .si am inceput relatia - spacificandu-i ca va fi doar sex, pana gasesc ceva stabil (mda...asa eram in trecut o scorpie ordinara!faceam ce voiam , ce ma taia capul).el imi era la indemana...si a inceput sa zica , hai sa ne intalnim si maine , si poimaine , si uite asa a trecut vremea si tot cu el am ramas pe cap,si avem o fetitza extraordinara, ii e leita!!
de ce am scris aici? deoarece snt sigura ca mai sunt o gramada de femei care trec prin asta , sau se gandesc sa o faca...si probabil ca si mine vor sa intre vreodata pe net sa vada daca mai sunt alte cretine care au trecut prin asa ceva , adica sa ajunga sa faca din dragoste si un copil PT.ACEST BARBAT INSURAT !!
mie una nu imi pare rau de nimic din ce am facut . am avut parte de un barbat extraordinar !
a facut gesturi pt mine nemaipomenite (nu ma refer la ceva material) : ajungeam acasa imi pregatea masa, baie cu spuma ,masaj, facea cumparaturile etc etc.o gramada de lucruri simple pe care nu le-au facut alti barbati cu care fusesem inainte de al cunoaste pe el.
nu imi pare rau deloc ca am trait aceaste momente.stiam ca e casatorit,ca are copii,desi e destul de tanar, dar nu ma deranjase , ca nu speram sa stea atataaaaa langa mine..chiar ne-am iubit, si inca ne iubim foarte mult..
copil oricum vroiam , ca aveam deja o varsta ,imi sunase de mult ceasul biologic, s-a intamplat , l-am facut, si acum este cea mai mare bucurie a noastra, eu ii spun "miracolul meu".
pe partea financiara la mine chiar nu este o problema deoarece castig foarte bine, numai ce mi-am luat apartament nou.
stiam ca nu este o relatie de viitor , stiu ca nu va divorta niciodata , nici nu mi-am dorit niciodata asta,singura mea problema este acum ca acum nu reusesc sa ma despart de el, am facut deja cel putin vreo 15 incercari.ajungem in acelasi punct...ne impacam din nou.

asta e unica mea problema ! imi doresc sa imi vad de viata mea cu ingerasul meu,m-am saturat sa ma enervez si sa ma consum aiurea pt ceva ce nu mai are rost sa continue.am ajuns din cauza acestei relatii sa stau foarte prost cu nervii.

aaaaaa!stai , am uitat bomba !! nevasta-sa are informatii concrete despre el ca e cu
una si ca are copil, dar nu credeeee....mi-e rau...

oricum dau dreptate anumitor postari mai dinainte,ca si ea are o vina, (nu sunt fenomenala sunt chiar o femeie foarte simpla si naturala) ca daca el ar fi fost fericit acasa, nu cauta altceva in alta parte, si ea tre sa fie proasta sau sa faca pe proasta din moment ce nu se intreaba ca unde pleaca la ora cutare, de ce vine la ora cutare...

oricum e parsiva
m-a si sunat anul trecut : cica la un moment dat dupa ce urla la mine si ma tot ameninta, i se terminase creditul si m-am oferit eu sa o sun...
nu am recunoscut nimic, dar i-am spus sa aiba grija de el , sa il tina mai din scurt , sa il ameninte , ca si daca nu voi fi eu , va fi alta...si tot asa...

ce discutie am mai avut cu ea ,n-aaaare rost,mi se face greata cand imi aduc aminte.

oricum=ma doare sufletul de mor, dar vreau sa ma despart de el , si nu mai stiu cum sa fac k nu vrea sa ma lase in pace...si faza e ca isi si iubeste (e prima fiica) fetitza foarte mult !! o dovedeste in fiecare zi.

nu ii mai suport nici pe el nici pe nevasta-sa, tot visez sa ma intalnesc cu ea pe strada vreodata , sa ii sparg dintii din gura, si sa ii spun tot....dar la cat sunt de naiva ma rezum doar la a visa, ca nu e ea de vina pt nika...

am scris aci ca sa inecepti sa dati cu "pietre" in mine SI ASA O SA IMI FAC SI MAI MULT CURAJ SA II DAU PAPUCII!!ASA CA FARA JENA, PUTETI SA IMI SCRIETI DE "TOATE"

MAI RAU DE CAT MA SIMT IN ACEST MOMENT NU MA POATE FACE NIMENI SA MA SIMT...PUSIC

la cum i-am citit "Evanghelia"zilele asta, chiar nu as vrea sa fie nimeni in locul lui acum , sufera de il ia dracu,dar asta e , ce a fost frumos a trecut , mie imi ajunge aceasta relatie,am avut parte de ceva super misto, dar ajunge...

mika_kuki
Postat pe 5 August 2011 21:41
De la: mika_kuki, la data 2011-08-05 21:41:51nu stiu daca as putea spune victima,amandoi am gandit cu "altceva"cand a inceput relatia,a inceput dintr-o prostie,eu eram singura, si lucram foarte mult,nu mai aveam timp de iesiri foarte multe,cluburi alea alea .si am inceput relatia - spacificandu-i ca va fi doar sex, pana gasesc ceva stabil (mda...asa eram in trecut o scorpie ordinara!faceam ce voiam , ce ma taia capul).el imi era la indemana...si a inceput sa zica , hai sa ne intalnim si maine , si poimaine , si uite asa a trecut vremea si tot cu el am ramas pe cap,si avem o fetitza extraordinara, ii e leita!!
de ce am scris aici? deoarece snt sigura ca mai sunt o gramada de femei care trec prin asta , sau se gandesc sa o faca...si probabil ca si mine vor sa intre vreodata pe net sa vada daca mai sunt alte cretine care au trecut prin asa ceva , adica sa ajunga sa faca din dragoste si un copil PT.ACEST BARBAT INSURAT !!
mie una nu imi pare rau de nimic din ce am facut . am avut parte de un barbat extraordinar !
a facut gesturi pt mine nemaipomenite (nu ma refer la ceva material) : ajungeam acasa imi pregatea masa, baie cu spuma ,masaj, facea cumparaturile etc etc.o gramada de lucruri simple pe care nu le-au facut alti barbati cu care fusesem inainte de al cunoaste pe el.
nu imi pare rau deloc ca am trait aceaste momente.stiam ca e casatorit,ca are copii,desi e destul de tanar, dar nu ma deranjase , ca nu speram sa stea atataaaaa langa mine..chiar ne-am iubit, si inca ne iubim foarte mult..
copil oricum vroiam , ca aveam deja o varsta ,imi sunase de mult ceasul biologic, s-a intamplat , l-am facut, si acum este cea mai mare bucurie a noastra, eu ii spun "miracolul meu".
pe partea financiara la mine chiar nu este o problema deoarece castig foarte bine, numai ce mi-am luat apartament nou.
stiam ca nu este o relatie de viitor , stiu ca nu va divorta niciodata , nici nu mi-am dorit niciodata asta,singura mea problema este acum ca acum nu reusesc sa ma despart de el, am facut deja cel putin vreo 15 incercari.ajungem in acelasi punct...ne impacam din nou.

asta e unica mea problema ! imi doresc sa imi vad de viata mea cu ingerasul meu,m-am saturat sa ma enervez si sa ma consum aiurea pt ceva ce nu mai are rost sa continue.am ajuns din cauza acestei relatii sa stau foarte prost cu nervii.

aaaaaa!stai , am uitat bomba !! nevasta-sa are informatii concrete despre el ca e cu

oricum dau dreptate anumitor postari mai dinainte,ca si ea are o vina, (nu sunt fenomenala sunt chiar o femeie foarte simpla si naturala) ca daca el ar fi fost fericit acasa, nu cauta altceva in alta parte, si ea tre sa fie proasta sau sa faca pe proasta din moment ce nu se intreaba ca unde pleaca la ora cutare, de ce vine la ora cutare...

oricum e parsiva
m-a si sunat anul trecut : cica la un moment dat dupa ce urla la mine si ma tot ameninta, i se terminase creditul si m-am oferit eu sa o sun...
nu am recunoscut nimic, dar i-am spus sa aiba grija de el , sa il tina mai din scurt , sa il ameninte , ca si daca nu voi fi eu , va fi alta...si tot asa...

ce discutie am mai avut cu ea ,n-aaaare rost,mi se face greata cand imi aduc aminte.

oricum=ma doare sufletul de mor, dar vreau sa ma despart de el , si nu mai stiu cum sa fac k nu vrea sa ma lase in pace...si faza e ca isi si iubeste (e prima fiica) fetitza foarte mult !! o dovedeste in fiecare zi.

nu ii mai suport nici pe el nici pe nevasta-sa, tot visez sa ma intalnesc cu ea pe strada vreodata , sa ii sparg dintii din gura, si sa ii spun tot....dar la cat sunt de naiva ma rezum doar la a visa, ca nu e ea de vina pt nika...

am scris aci ca sa inecepti sa dati cu "pietre" in mine SI ASA O SA IMI FAC SI MAI MULT CURAJ SA II DAU PAPUCII!!ASA CA FARA JENA, PUTETI SA IMI SCRIETI DE "TOATE"

MAI RAU DE CAT MA SIMT IN ACEST MOMENT NU MA POATE FACE NIMENI SA MA SIMT...PUSIC

la cum i-am citit "Evanghelia"zilele asta, chiar nu as vrea sa fie nimeni in locul lui acum , sufera de il ia dracu,dar asta e , ce a fost frumos a trecut , mie imi ajunge aceasta relatie,am avut parte de ceva super misto, dar ajunge...

cand te trezesti sa ne mai spui ce ai mai visat ...da ?
PRALEA_
Postat pe 6 August 2011 09:14
De la: PRALEA_, la data 2011-08-06 09:14:07
De la: mika_kuki, la data 2011-08-05 21:41:51nu stiu daca as putea spune victima,amandoi am gandit cu "altceva"cand a inceput relatia,a inceput dintr-o prostie,eu eram singura, si lucram foarte mult,nu mai aveam timp de iesiri foarte multe,cluburi alea alea .si am inceput relatia - spacificandu-i ca va fi doar sex, pana gasesc ceva stabil (mda...asa eram in trecut o scorpie ordinara!faceam ce voiam , ce ma taia capul).el imi era la indemana...si a inceput sa zica , hai sa ne intalnim si maine , si poimaine , si uite asa a trecut vremea si tot cu el am ramas pe cap,si avem o fetitza extraordinara, ii e leita!!

oricum e parsiva

cand te trezesti sa ne mai spui ce ai mai visat ...da ?

Stai bland, ca n-o sa se trezeasca asa curand! Acuma viseaza s-o ia de la capat cu alt/i barbat/i - de tatal fetitzei si de nevasta lui s-a saturat!
Si-asa era confuz bietul copil, cu un tata meteorit...imagineaza-ti cum va fi cand dispare definitiv, ca steaua cazatoare! ...si, la dorintza mamei, apar alti meteoriti! Stii teoria, ca doar o viatza are, ireversibila si aia! si tre' sa si-o traiasca, nu?!
maimai_no1
Postat pe 11 August 2011 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 15 De la: Barbie30_ 1 Iunie 2011 10:55
m-am indragostit de un tip cu care vb pe mess de o luna 105 De la: just_laura 28 August 2009 17:14
ajutor profesional , va rog. 6 De la: kudika137490 19 Iunie 2010 11:01
imi raspunde cineva? 5 De la: priest 6 Aprilie 2009 09:48
cum se vindeca inimioara??? 11 De la: serena 22 Februarie 2009 21:02