Mai multe
De la: cris_b_, la data 2009-07-07 22:43:42E adevarat ca dragostea iti ia mintile...nu condamn faptul ca o tipa sta cu un barbat insurat. Pentru ca daca suntem sincere cu noi, suntem de acord cu faptul ca nu noi alegem pe cine iubim(sa iubim cu adevarat, nu aiurea) ! Se intampla si fara sa vrem. Ca ne place, ca nu ne place, asta e adevarul. Dar,casatoria inseamna dragoste. Dupa ce dracu te casatoresti daca nu iubesti cu adevarat persoana de langa tine? super !
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 7 Iulie 2009 23:02 |
||
|---|---|---|
|
Si ca sa fac fericita o alta "stimata doamna" am sa-mi permit sa-i raspund la intrebare : "In ultimul timp ma tot intrebam: de ce barbatii , in general, se comporta in discutii si fapte cu o femeie ca si cum aceasta nu ar reprezenta mare lucru, ca mai mult decat ei femeile nu sunt in stare etc., iar in momentul in care intalnesc o femeie care stie ce vrea si stie sa contracareze cu inteligenta...dau inapoi sau riposteaza verbal intr-un mod nu tocmai ortodox?" Din cauza proastelor ca voi! Pentru ca voi i-ati invatat ca femeia trebuie sa isi tina barbatul langa ea. Voi i-ati invatat sa primeasca fara sa dea!!!! Tot voi i-ati invatat ca daca femeile nu is fac treaba sunt indreptatiti sa caute ceea ce nu au acasa! Din cauza ca i-ati facut sa creada ca femeia e de vina pentru tot! De ce riposteaza in fata unei femei destepte????? Pentru ca e invatat cu proaste care se supun si se lasa dominate!!!!!! De-aia!!! De ce suntem considerate curve? Din cauza materialistelor si a celor care fac chestii de genu' cazului discutat. Un barbat care isi iubeste sotia (e valabil si in cazul femeii) nu o paraseste pentru voi. Si stie ca o relatie nu functioneaza doar cu o jumatate..Si chiar daca ar ajunge sa o insele din cine stie ce motive copilaresti....nu-si va parasi familia pentru una ca voi. Pentru ca indiferent de ce "pofte" ii indepliniti, stie ce are acasa.Si ce are acasa e cu mult deasupra voastra. Deci...pe sotie o iubeste, cu amanta se distreaza.... N-aveti decat sa ma injurati pana nu mai puteti. Ca la o adica, o femeie care e de acord cu ceea ce a facut "amanta_03" ....nu e femeie....si nu ma poate influenta cu nimic.... Dar sa nu v-aud ca urlati ca sunteti indreptatite si vreti drepturi egale cu barbatii |
||
|
cris_b_ Postat pe 7 Iulie 2009 23:06 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-07 23:02:07De la: cris_b_, la data 2009-07-07 22:43:42E adevarat ca dragostea iti ia mintile...nu condamn faptul ca o tipa sta cu un barbat insurat. Pentru ca daca suntem sincere cu noi, suntem de acord cu faptul ca nu noi alegem pe cine iubim(sa iubim cu adevarat, nu aiurea) ! Se intampla si fara sa vrem. Ca ne place, ca nu ne place, asta e adevarul. Dar,casatoria inseamna dragoste. Dupa ce dracu te casatoresti daca nu iubesti cu adevarat persoana de langa tine? m-am cam ambalat...si nu am putut sa nu reactionez mersi
|
||
|
|
||
|
cris_b_ Postat pe 7 Iulie 2009 23:08 |
||
|
pardon..... "neindreptatite".... my bad... |
||
|
cris_b_ Postat pe 7 Iulie 2009 23:20 |
||
| din ce am vazut in principal cele cu principii de amanta raspund la sub de genul asta ,restul femeilor aveti grija sunt multe care vor sa va fure barbatii!!!!!!!! e foame mare hahaha romania locul 2 la prostitutie bravo !!!!!! | ||
|
kudika004836 Postat pe 12 Iulie 2009 11:47 |
||
|
BRAVOO ANCUSH !!!!!!!!!! Nici eu nu le puteam spune asa bine cum le-ai spus tu. Felicitari ptr modul de gandire.Se vede ca esti o tipa super! |
||
|
creatzacreatza Postat pe 30 Septembrie 2009 10:08 |
||
| Daca te mananca'n fund , foloseste carbit !!! | ||
|
yneedlove Postat pe 30 Septembrie 2009 10:11 |
||
| Daca stiai ca e insurat , dc ai mai facut copil cu el? Bagaboanta mica | ||
|
yneedlove Postat pe 30 Septembrie 2009 10:11 |
||
|
maaai..va rog frumos..nu va mai jigniti...nu cred ca este corect sa spui ca toate oltencele sunt petarde si chestii de astea. Eu sunt moldoveanca....si? Oltencele nu sunt tot femei?Unele frumoase,inteligente..altele nu.Ca toti oamenii. Personalitatea unei femei nu depinde de regiunea unde a crescut! ci de educatia pe care a primit-o! Asa ca va rog frumos.... |
||
|
creatzacreatza Postat pe 30 Septembrie 2009 10:17 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar viata are mult neprevazut...iubirea nu poate fi condamnata ..ea nu vine la comanda si uneori este greu sa-ti tii sentimentele sub control....ar trebui sa fii fericita pentru ca ai ceva al lui,copilul pe care l-ai dorit.....ti-ai asumat riscul sperand...din pacate o sarcina nu rezolva si casatoria...de foarte multe ori o sarcina poate desparte un cuplu...barbatii se responsabilizeaza mai greu....ei vor doar sa copilareasca si in acelas timp sa fie stapinii...incerca sa mergi mai departe pentru tine in primul rand si apoi ptr puiul tau nevinovat.....raul s-a produs aa ca mare lucru nu e mai poate face...daca se desparte de sotie se produce suferinta acolo, unde se pare ca si asa lucrurile nu stau bine daca dumnealui cauta si alte relatii...stiu doar ca un astfel de om nu poate fi fericit....in ceea ce priveste partea financiara ai cateva cai ...discuti cu el si-i ceri sustinerea- il dai in judecata ptr pensie ...sau muncesti ptr tine si copilul tau...am cunoscut multe mame care si-au crescut singure copiii si au reusit...in rest lectia de viata sper sa te invete ca nu-ti poti creea fericirea pe nefericirea altora.....evita astfel de situatii...sunt "n" barbati care sunt singuri ...si sigur daca vei fi mai inteleapta vei intani ce-ti trebuie tie si copilului tau... |
||
|
pacifista Postat pe 30 Septembrie 2009 10:56 |
||
De la: creatzacreatza, la data 2009-09-30 10:17:26maaai..va rog frumos..nu va mai jigniti...nu cred ca este corect sa spui ca toate oltencele sunt petarde si chestii de astea. care e faza cu tzarancile??? |
||
|
yneedlove Postat pe 30 Septembrie 2009 18:09 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar Dragutza , daca nu ai 15 ani , nu ai nici o scuza....cap ai minte ce'tzi mai trebuie ?!??!?!?? Pai credeai k ala isi lasa familia pt tine? ce naiva.......ca sa nu spun chiar adevarul Acum te vaietzi??? Trebuia sa il dai afara....si terminai balciul , scurt si ieftin.... Acum macar fi multumita... ai ceva de la el si amintirile ..... Ce ai vei explika copilului? pai cel mai simplu: ori ca ai fost indragostita pana peste cap....ori dusa cu capu....ori nu ai avut bani de chiuretaj !!!! |
||
|
yneedlove Postat pe 30 Septembrie 2009 18:13 |
||
| Incerc sa ma aptin sa iti zic unele cuvinte jignitoare...dar oare ce o sa ii spui bietului copil cand o sa creasca si o sa intrebe "dar tati unde e?" tu esti inconstienta ai adus in lume un biet suflet nevinovat pt ideile tale cretine...chiar credeai ca ala isi lasa nevasta si te ia pe tn ca ai un copil cu el?sper sa ai cu ce sa cresti copilul si sa ai grija de el...dar nu o sa ii fie usor fara un tata... | ||
|
BogdanPaul Postat pe 30 Septembrie 2009 23:07 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar plus ca esti o proasta cu diploma. plus ca din cauza ca tu esti retardata si copilu tau va fi un mare prost! e tot fata??? de 2 ori mai proasta! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 30 Septembrie 2009 23:09 |
||
bitch cam asa ai facut tu la vrajelile lui
|
||
|
Andutzzu Postat pe 30 Septembrie 2009 23:40 |
||
|
Eu nu m-as incurca niciodata cu un barbat insurat . Copilul nu are nici o vina , sa iti traiasca si sa fie sanatos . Dar si eu consider asta un act de inconstienta . Plus ca in ziua de azi sunt atatea metode sa eviti o sarcina . Aici s-ar putea pune si intrebarea , nu cumva ti-ai imaginat ca astfel il vei prinde in plasa ??? Sunt totusi in secolul 21 . Inca nu se stie ca cu vorbe de miere poti sa prinzi mustele si nicidecum cu otet ? Naivitate cred ca se numeste . Uite , daca mi-ar placea mult , dar mult de tot un barbat si el la randul lui . Daca ar fi insurat , eu as astepta sa fie liber inaintea primei iesiri cu el . Dar ce tot scriu pe aici , deja fapta ta e consumata . |
||
|
danylor29 Postat pe 1 Octombrie 2009 05:35 |
||
De la: yneedlove, la data 2009-09-30 18:09:49De la: creatzacreatza, la data 2009-09-30 10:17:26maaai..va rog frumos..nu va mai jigniti...nu cred ca este corect sa spui ca toate oltencele sunt petarde si chestii de astea. Faza cu tarancile o s-o vezi la pagina 10 si mai ales la pagina 11.Se injura de numa k una e olteanca si una moldoveanca!! |
||
|
creatzacreatza Postat pe 2 Octombrie 2009 08:57 |
||
|
vai!saraca..il iubeai si daca tot ai ramas gravida,hai sa ti si copilu...vai ce trist... sti ce esti ?!o mare mare tarfa,da da...la ce stai sa te lamentezi ?!?!?!...cand te-aiincurcat cu un barbat insurat nu te-ai gandit?!ce ai zis tu in mintea ta de femeie idioata,ma iubeste isi lasa familia pt mine..alooo!!!!trezireaaaa..o sa chinui copilul degeaba....nevasta e nevasta,indiferent cate vb frumoase iti spune tie...vrei sa-ti zic ce esti tu?!wc public..da...vine,isi face nevoile si pleaca,se duce acasa la cine iubeste.. probabil knd ti-a trantit 3 vb gen vai,nu o mai suport pe nevasta mea,nu ne mai intelegem,ai sperat la lozul cel mare.. vai de tine...si singura pers nevinovata e copilul... el e barbat,pana la urma e dator sa incerce.... bafta! |
||
|
criss_a Postat pe 2 Octombrie 2009 16:45 |
||
| Ai foarte mare dreptate Seyra. Nu pot sa inteleg de ce nu se pun si ele, respectiv amantele in pielea nevestelor , oare lor le-ar conveni sa fie inselate . | ||
|
kudika005064 Postat pe 4 Octombrie 2009 02:23 |
||
| Bine ar fi daca n-ati mai judeca atata! Daca vreti sa ajutati,ok ,dar sa acuzati si sa gasiti atatia vinovati... opriti-va canibalilor!!!!!!!!!!!!! Oricui i se poate intampla. Mai bine ziceti ,, FEREASCA DUMNEZEU!" Ma bucur insa ca sunt si fete care te incurajeaza.Si eu iti repet sa fii puternica , de acum pentru 2! Crede in cel de Sus . Roaga-te sa-ti fie de ajutor in clipele grele. Copilul e un DAR. Ai sa vezi ca daca nu vei uri, judeca si acuza pe nimeni ci vei iubi pe toti chiar si pe cei ce crezi ca te fac sa suferi, o sa-ti mearga bine! Sfatul meu: cauta un duhovnic, megi des la el si discuta problemele tale, urmeaza sfaturile si ai sa vezi ca situatia se va usura. Mai tarziu vei multumi cerului pentru darul facut. Si foarte important : NIMIC NU E INTAMPLATOR ! Te respect pentru curajul tau, dovedesti deja ca poti duce responsabilitatea si de aceea te imbratisez sincer! Mi-ar place sa te pot ajuta si altfel. Sus fruntea si DRUM DREPT SI LUMINA!!!!!!!!!!!!! | ||
|
kudika060417_capricorn Postat pe 4 Octombrie 2009 06:58 |
||
| am citit aproape toate 'sfaturile' pe cale le-ati postat si nu cred ca in mai mult de 3 am gasit mentionat si copilul, care in momentul acesta este cel mai important si ce daca el e insurat, de unde stim noi ca erau o familie fericita din moment ce el are o amanta, chiar mai bine de unde stim ca el merita ca tu sa te sacrifici si sa ramai pe locul 2 unde te-a plasat deja din cate vad in loc sa iti vezi de treaba ta sa ai grija de tine si cel mai important de copil fiindca cu s-au fara acest barbat tu va trebui sa ai grija cat mai bine de el si de tine si uneori sa stii ca nu e bine sa privesti inapoi! O sa te intrebe cine e tatal lui cu siguranta iar cand va fii destul de mare spune-i adevarul fiindca poate intr-o zi o sa te inteleaga!!! intre timp eu zic sa-ti vezi de viata ta iar pe el sa i-l lasi lu' nevastasa' sa se spele cu el pe cap!! | ||
|
mikidutzah Postat pe 4 Octombrie 2009 10:04 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar Avand in vedere ca suntem deja in oct.2009, acel copil are peste 1 an, a mai intrat aceasta tuta pe forum, pt ca recunosc ca n-am rabdare sa citesc toate cele 12 pagini? .......auzi sa faci un copil, numai ca sa pui mana pe un barbat, care sigur nu se va opri la o singura amanta! Mare ti-e gradina doamne.......si plina de proaste!
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 Octombrie 2009 12:52 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar ce ai mai facut? si-a asumat responsabilitatea sau nu? nu inteleg, cum ai putut sa sacrifici o viata de copil pentru asa ceva? ma rog... viata iti va arata ca de fapt tu te vei sacrifica pentru el. si poate nici asta nu va fi de ajuns, si va fi nefericit si iti va reprosa mai tarziu. de nevasta-sa nu avea grija, lasa-i lui grija asta, ca el a semnat pentru ea. familia aia oricum e ca nimic, din moment ce el inseala si nici nu are grija cu contraceptia. important acum e copilul, si numai el. parintii, prietenii te pot ajuta, dar trebuie sa fii puternica, si in primul rand trebuie sa te bazezi pe tine insati. curaj si putere de munca iti doresc! |
||
|
DayC Postat pe 4 Octombrie 2009 13:12 |
||
|
Si eu am fost indragostita candva de un barbat insurat, numai ca indiferent cat de tare poti iubi un barbat, asta nu ar trebui sa te impiedice sa tii mai mult la tine.Asta trebuia sa faci: sa iti iei masuri de precautie : se numesc anticonceptionale sau de ce nu : prezervative.Exista posibilitatea sa nu fii tu singura amanta din viata lui. Oricum situatia mea a fost una diferita : el era separat de nevasta-sa de vre-un an si a fost o iubire responsabila din partea amandurora, ca dovada ca atunci cand m-am decis sa pun piciorul in prag , pentru ca nu mai aveam rabdare sa divorteze, ne-am despartit amical ( oricum el a divortat la trei luni dupa ce ne-am despartit , deci a facut acest lucru si nu neaparat pentru mine ). In cazul tau e posibil ca din atata dragoste ce o simteai pentru el, sau dependenta financiara ( apropo ca spuneai ca acum nu te mai descurci ), te-ai lasat dusa de val.Barbatii nu rateaza ocaza de a insela , mai ales cu o femeie mai tanara, se pricep la vrajeala ieftina, iar tu, ai cazut in mrejele lui.Totusi nu mai reprezinta acest lucru un punct de interes.El nu va divorta pentru ca nu exista barbat pentru care sotia sa nu reprezinte imaginea lui in societate, mai ales unul ca specimenul despre care ne povestesti. Tu, insa ar trebui sa iti concentrezi atentia asupra copilului.Motivul pentru care ai riscat sa te lasi insarcinata, numai tu il stii ( cel real ), insa trebuie sa te gandesti ca faptul e deja foarte consumat, si ca trebuie sa lupti pentru tine si copilul tau, si cine stie, poate in viitor va exista un alt barbat in viata ta care sa se comporte ca un tata.Individul cu care l-ai conceput nu are instinct patern si nu cred ca stie sa fie tata, vand in vedere situatia. Bafta multa si ai grija de voi doi. Pe individ trimite-l te rog in origini si la nevasta-sa acasa. |
||
|
maddalena Postat pe 4 Octombrie 2009 21:45 |
||
| Ai incercat sa distrugi o familie...fii sigura ca asta se va intoarce impotriva ta mai devreme sau mai tarziu | ||
|
ffbianca85 Postat pe 5 Octombrie 2009 13:54 |
||
|
Draga mea....am intrat pe pagina asta sa citesc ptr ca si familia mea a fost despartita de una ca u.....nu vreau sa te simti jignita sau in vreun fel nu asta e intentia mea dar crede-ma ar trebui sa nu te mai vaiti ptr ca stiai de la bun inceput ce va urma.....si apoi nu inteleg cum ai putut sta cu el daca stiai ca e insurat!....Voi...cele care stati cu ei...cu barbatii astia mai ales cand vedeti ca au o varsta nu va intrebati oare nu au pe nimeni? si apoi daca aflati ca au de ce ajungeti sa despartiti familii....gandeste-te si pune-te in locul cuiva....aaa....dar scz chiar esti...uita-te cum e sa fi singura cu un copil de crescut si el cu alta....dar u ai fost amanta...dar si din pct-ul asta de vedere iti poti da seama acum....cum e u sa stai sa suferi si el e cu alta.......Banuiesc ca barbatul avea si copil unul sau mai multi........acum ai si u copil si copilul lui a suferit dar gandeste-te cat va avea de suferit copilul tau....... Voi sunteti inconstiente am senzatia.....cand faceti ce faceti ca naive...deja e putin spus.....se intampla atatea in lumea asta si acum nu mai e ca inainte dar crede-ma stiu ce inseamna sa suferi din cauza cuiva care desprte o familie.....de bine de rau eu aveam o varsta si cu toate astea sa stai si sa auzi niste jigniri si sa asisti la asa ceva e f dureros indiferent de ani.......ai mei s-au despartit atunci si `AIA` ca sa nu-i spun altfel care are copil cu el credea ca va ajunge o doamna in sensul de femeie casatorita ...asta o stiu ptr ca femeia a vut tupeul de a-mi spune nu te mai lua dupa ce spun unele sa te postezi la nevasta lui acasa sau etc crede-ma ca cea mai umilita vei fi tot u.....si mai mult sange rau iti vei face......in fine revenind la subiect nu e nici o doamna e tot ce a fost doar ca are un copil acum.......si crede-ma il va creste singura ptr ca ai mei s-au impacat....au fost 20 si ceva de ani impreuna...au trecut prin multe ...asta cu copilul fiind cea mai grea incercare...dar uite ca pe lumea asta totul se plateste si roata asta a vietii se invarte si il pune pe ficare sa-si plateasca datoriile...scuza-ma pttr ce-ti voi spune acum........de tine nu imi pare rau delok ptr ca erai constienta ca are pr cineva si stiai ce va urma chiar daca nu aveai tupeul sa recunosti cu voce tare....ai facut ce ai facut din egoism........si nu ti-a iesit bine......in schimb de copil imi pare cel mai rau ca e nevinovat......nu e vina lui dar el va avea de suferit.....fata mea pune mana la munca si ai grija de sufletelul ala si asta sa-ti fie invatare de minte! Scuza-ma insa stiu prea bine ce inseamna suferinta din cauza uneia asa!.... |
||
|
dya_x18q Postat pe 6 Octombrie 2009 14:38 |
||
| iarasi va certati si va jigniti? :( | ||
|
oana_bomboana Postat pe 6 Octombrie 2009 14:42 |
||
| nu o mai judecati atat oameni buni...cati dintre voi nu a-ti gresit si cati dintre voi nu sunteti nascuti dinin greseli??? lasati fata asta in pace,a ales sa fie o mama singura pana la urma....d-zeu judeca...nu voi | ||
|
stefyy86 Postat pe 8 Octombrie 2009 14:25 |
||
| deja topicul a luat-o la vale! propun infiintarea unui topic pt injuraturi,mahalagisme...refulari. inteleg ca suntem stresati/stresate dar... nu este cazul sa ne spunem cuvinte grele care dor si ranesc!ok? | ||
|
vaiana Postat pe 8 Octombrie 2009 16:16 |
||
imi pare rau de criterile altora daca tu si bebicul sinteti bine ce conteza restul inainte
|
||
|
nefertiti_30 Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| inca mai are sentimente pentru fosta | 44 | De la: kudika_alexia051568 3 Martie 2010 20:54 |
| ii iubesc pe amandoi | 176 | De la: kudika313344 11 August 2010 02:51 |
| am comis-o din nou!:| | 153 | De la: diana3289 5 Noiembrie 2009 13:40 |
|
|
||
| Sa il cred? | 7 | De la: cami_goanga10 7 Aprilie 2010 23:54 |
| cred ca am nevoie de un sfat | 9 | De la: zu 15 Octombrie 2009 13:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.