Setari Cookie-uri

am facut un copil cu un barbat insurat

dna/dra.inuka,lasa ma sa iti spun k nu ar exista amante daca nu ar exista barbati frustrati,terorizati,cicaliti de sotii si etc...e adevarat k unii si daca au o superbitate langa ei tot o inseala,dar ei nu inseala din lipsa de frumusete...daca ai o nevasta frumoasa si a dracu si cicalitoare nu ti vine sa iei campii??si nu mai blamati atata amantele,cel putin eu am citit multe chestii despre asa zisele amante,sunt niste femei care sunt singure la momentul respectiv si oportun,si intalnesc un barbat si punct...e clar k unora le sta in sange sa insele,dar nu la toti...si nu o mai judecati pe fata asta k a gresit...eu ma intalnesc cu cnv de 2 ani(nu e insurat,dar are prietena)si sincer il iubesc si imi accept statutul,dar nu as fi niciodata in stare sa raman insarcinata k sa l tin langa mine...asta e,fiecare cum gandeste...e greseala ei,probabil a intrat aici sa gaseasca si ea liniste,vorbe bune nu sa o judecati voi...bine zicea cineva de aici:voi cate avorturi aveti la activ???
SweetHappyButterfly
Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:13
hmmm nu am citit la celalalte fete dar... parerea mea e ca daca tu tii makr putin la acel barbat :| ar fi de ajuns sa nu faci prostia de a avorta :X e cel mai frumos lucru pe kre il poate face o femeie si nu iti bate capu k e insurat nu e nici vina ta nici a lui si nici a sotiei atractiile intre sexe existe deci nu exista bariere ... poate sa aibe cea mai minunata nevasta dar pana la urma urmei omu se schimba odata cu timpul si nu trebuie sa te simti vinovata de chestia asta :* gandeste-te k sunt mii de femei care nu pot avea parte de ce ai tu adica de un copil si k sunt multe care stau si akm regreta k nu au avut putere sa il pastreze fii tu una dintre acele fete careia nu ii pasa de rusine sau de ce spune lumea trebuie sa te gandesti doar la tine ;)

Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:23
De la: ciquy, la data 2009-01-26 21:13:14dna/dra.inuka,lasa ma sa iti spun k nu ar exista amante daca nu ar exista barbati frustrati,terorizati,cicaliti de sotii si etc...e adevarat k unii si daca au o superbitate langa ei tot o inseala,dar ei nu inseala din lipsa de frumusete...daca ai o nevasta frumoasa si a dracu si cicalitoare nu ti vine sa iei campii??si nu mai blamati atata amantele,cel putin eu am citit multe chestii despre asa zisele amante,sunt niste femei care sunt singure la momentul respectiv si oportun,si intalnesc un barbat si punct...e clar k unora le sta in sange sa insele,dar nu la toti...si nu o mai judecati pe fata asta k a gresit...eu ma intalnesc cu cnv de 2 ani(nu e insurat,dar are prietena)si sincer il iubesc si imi accept statutul,dar nu as fi niciodata in stare sa raman insarcinata k sa l tin langa mine...asta e,fiecare cum gandeste...e greseala ei,probabil a intrat aici sa gaseasca si ea liniste,vorbe bune nu sa o judecati voi...bine zicea cineva de aici:voi cate avorturi aveti la activ???
ppai e clar de ce le tii apararea la amante... scuza-ma ca-ti spun... si ca sa te relaxezi nu o va lasa pe prietena lui niciodata daca asta speri si mai tarziu ai sa ti smulgi parul din cap ca de ce nu ti-ai vazut de viata, asta iti prevad pe mai departe fara nici o rautate! cu toata sinceritatea iti spun, si in legatura cu avorturile , care faza te intereseaza sau vrei sa stiii?
anutza2005
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:17
nu draga mea,a intrebat cineva dp forum cate avorturi aveti voi cele care va dati asa cu parerea....si nici nu mi doresc s o lase pe aia,mie imi convine asa.multumita??? si nu iau apararea amantelor,dar daca barbatii n ar fi asa dobitoci,amantele nu ar exista... tu esti sotie cumva???sau amanta???k sa stiu cum ma adresez...dupa cum imi sari in cap cred k esti nevastaaaaaaa:))))
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:26
auzi ,d-soara ciqui sau cum ti-o zice? cu cine ai facut revelionul anul asta? adika cu el? sau el l-a facut cu prietena si tu a doua zi , cu ce-a mai ramas din el?
acuma, ce vrei, sa laudam petardele, sa le inaltam in slavi, o sa fii si tu sotie cindva, si ai sa vezi ce lacrimi o sa versi..............cit despre ceea ce faci acuma, o sa platesti, nu momentan, ci cind ti-o fi lumea mai draga! asculta de la o pers care mai are putin si face 30 de ani, totul se plateste!.....partea frumoasa ca de da dupa suflet, si cu aceeasi moneda, si daca nu o fi asa!.............pt. ca asta meritati, sincer, dispret!
inuca
Postat pe 27 Ianuarie 2009 22:48
oooo stati putin d na irinuka k dragul meu nu e insurat...si nici nu o sa fie insurat cu ea,stiu eu mai bine situatia....sa inteleg k esti sotie...hmmm.nu inteleg dc invidiati atata amantele...daca le invidiati ma mir de ce va mai maritati...zau asa...acum daca una nu e in stare sa si tina barbatu langa ea e cineva de vina???si stai calma k nu am ce sa platesc,nu iau babatul nimanui,si am suferit destul pana acum tocmai de aia ma doare undeva...intelegi tu????daca nu stii situatia eu zic sa nu mai vb aiurea...k doar ai si tu 30 de ani..eu am 20...respecta si tu lumea..ho k nu ti luai tie barbatu....doamne fereste...si vezi k petarde s alea cu care dai de revelion...ce limbaj de balta ai la varsta ta cucoana
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Ianuarie 2009 22:54
"una nu e in stare sa si tina barbatu langa ea e cineva de vina" cind aud faza asta, inventata de amante, sigur, imi vine sa rid..........mult, sa trecem peste faza cu tinutul boului priponit linga noi, eu ii ofer toata libertatea din lume, nu fac nimik sa-l tin linga mine, da eu una nu fac nimik, abia m-am casatorit, oricum, nu o sa ma stresez pt. un barbat, niciodata, ideea era ca, daca matale ESTI ASA TARE SI GROZAVA, CUM ZICI, DE CE NU ESTI IN STARE SA-L FACI NUMAI AL TAU, SA-L TII LINGA TINE, DE SE DUCE LA CEALALTA?????? DE CE TE COMPLACI VIOARA A DOUA? SI NU MI-AI RASPUNS LA INTREBARE, CU CINE TI-AI PETRECUT REVELIONUL? SINGURA, NU? ADIKA FARA EL!

VEDETI OAMNEI BUNI, PETARDELE STAU SINGURE SI FAC SI POC!
inuca
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:04
pe ce va certati? ....wow...wow..wow
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:08
draga mea singurul baiat cu care mi am petrecut vreodata revelioanele a fost my first love intelegi si nu mai vreau sa l vad pe altu....mi am petrecut rev cu fetele bineinteles....si chiar daca aveam iubit nu faceam rev cu el...cat despre petarda..cred k ai fost si tu la vremea ta asa k te rog sa nu te afisezi aici k o pustoaica de 15 ani si sa ironizezi k nu ma imprsionezi pe mine...mai bn ai grija de barbatu to acolo daca te ai maritat...tu n ai treaba la ora asta???mancat,calcat,spalat eva??? eu nu sunt amanta pentru k el nu e casatorit,nu ti e clar???si nici nu o sa fie...si cat despre faptul k nu e i al meu..nu se stie niciodata tu ai grija acolo k spre deosebire de al meu,barbatu to e insurat CU TINE,vezi sa nu si faca el vreo amanta si lasa ma pe mine cu treaba mea da???o seara frumoasa!!!!
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:10
bruni,nu ma cet,doar k tanti e maritata si nu i convine knd aude k fetele se intalnesc cu barbati combinati si ma tot critica pe aici....
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:12
inteleg
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:14
asa o sa ajunga toate petardele, cu un plod bastard dupa ele, care cind o sa creasca, o sa vrea sa-si caute tatal, ca viatza e cruda, si care o sa le invinovateasca pe mame/ amantele din tinerete de tot ce nu au avut parte.....dragostea de tata, o familie, ci doar resturi si stigmat...........spun lucrurile astea pt. ca stiu pe cineva care vb. ca unele de pe aici, numai de iubire, de el ca un sfint, al carui plod e tot ce mai are, bla, blah, si acuma se chinuie si e blamata....chiar de plod, imbatrinita si dupa o viatza de suferitnte si gogosi din partea turutor,' lumea e rea, in fond;
asa ca viatza nu e chiar roze, si din mom. in care intri in ceva iti asumi esecul sau reusita..eu am vb de un caz de esec.

faza e ca masculii sunt vinatori, nu e vb. ca nu suntem in stare sa-i tinem linga noi, ei cauta altceva in ciuda tuturor faptelor, nou, incitant, exista sotii superbe, doctore, femei aranjate, cu masini, cariere inselate cu amante cu muci la nas..............cunosc n cazuri, si invers femei care inseala sotii exemplari, chiar cu rude apropiate.............so
daca esti petarda ti-o tragi si cu sotul celei mai bune amice, ca doar vrea sa traga si el ceva nou, iar tu folosesti scuza, faptul ca-l iubesti........

invatati si iubiti-va pe voi inseva SI RESPECTATI-VA, ca de-aia isi at joc barbatii de voi1
inuca
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:19
inuca, ai scris o telenovela intreaga !
Pe mine in persoana m-ai dat gata, o lacrima aluneca si cade unde nu trebuie...
Imi zvacneste inima in urechi si imi palpita gusa...

Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:24
nu am nimik cu tine, nu te supara pe mine, dar nu-mi cere sa nu blamez femeile duplicitare;
si o sa-ti dau un ssfat, ai 20 de ani, pretuieste-te mai mult, oricum joci rolul de amanta, chiar daca el nu a trecut pe la starea civila, te iubesti cu el si el cu iubita lui, nu stiu cum poti sa imparti, sa stii ca vine de la aia , ca a tinut-o in bratze si a sarutat-o si te mingaie pe tine, poate iti plac frimiturile, mine nu

cam esti vioara a doua, si e pacat, ar tr sa ai un iubit sa moara dupa tine si cu care sa-ti petreci toate evenimentele importante............
cu bine! scuze daca am fost prea dura!
inuca
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:26
te inteleg..dar nu am o relatie deocamdata asa serioas,nu s a invit ocazia si nu am incredere in barbati,prefer sa fie asa deocamdata sa nu am obligatii...daca o sa apara acel cineva care sa mi puna capac atunci se schimba situatia...dar decat sa fiu singura prefer asa...si nu ma subestimez sau etc..dar asa e sa fie....
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:30
usor usor ati ajuns la un rezultat ce naiba mai oltencelor?!si voi va certati pe aici....nu ajunge cit se cearta lumea?
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:42
eee nu ne certam,discutam si noi...in contradictoriu...fiecare cu parerea lui asta e...asa s oltenii,ai dracu
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:44
De la: ciquy, la data 2009-01-27 23:44:21eee nu ne certam,discutam si noi...in contradictoriu...fiecare cu parerea lui asta e...asa s oltenii,ai dracu

nu spune asta...ca o sa te creada lumea
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:46
avem doar coatele ascutite, stiu ca a sunat malitios, dar discutam, poate invatzam unii de la altii!
inuca
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:48
De la: inuca, la data 2009-01-27 23:26:58nu am nimik cu tine, nu te supara pe mine, dar nu-mi cere sa nu blamez femeile duplicitare;
si o sa-ti dau un ssfat, ai 20 de ani, pretuieste-te mai mult, oricum joci rolul de amanta, chiar daca el nu a trecut pe la starea civila, te iubesti cu el si el cu iubita lui, nu stiu cum poti sa imparti, sa stii ca vine de la aia , ca a tinut-o in bratze si a sarutat-o si te mingaie pe tine, poate iti plac frimiturile, mine nu

cam esti vioara a doua, si e pacat, ar tr sa ai un iubit sa moara dupa tine si cu care sa-ti petreci toate evenimentele importante............
cu bine! scuze daca am fost prea dura!

ROBERTA_BRUNI
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:49
asa fetelor...uite aici pentru amindoua ......
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:50
si eu sunt femeie, am fost mintita,periata, jignita, urita, laudata, dar oare, daca nu luam pozitie, unde puii mei eram acuma, cu 5 plozi? cu barbati diferiti, toti iubirile vietii, si vai de mine, pt ca un esec te destabnilizeaza si pe plan profesional, te face neproductiv, en fin

ce plekati ureachea la toti kufuritii?

avea bunica-mea o vorba: muica, sa ai capul greu pe umeri!
inuca
Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:59
De la: ciquy, la data 2009-01-27 22:54:00oooo stati putin d na irinuka k dragul meu nu e insurat...si nici nu o sa fie insurat cu ea,stiu eu mai bine situatia....sa inteleg k esti sotie...hmmm.nu inteleg dc invidiati atata amantele...daca le invidiati ma mir de ce va mai maritati...zau asa...acum daca una nu e in stare sa si tina barbatu langa ea e cineva de vina???si stai calma k nu am ce sa platesc,nu iau babatul nimanui,si am suferit destul pana acum tocmai de aia ma doare undeva...intelegi tu????daca nu stii situatia eu zic sa nu mai vb aiurea...k doar ai si tu 30 de ani..eu am 20...respecta si tu lumea..ho k nu ti luai tie barbatu....doamne fereste...si vezi k petarde s alea cu care dai de revelion...ce limbaj de balta ai la varsta ta cucoana
stai linistita ' tuca" ai sa ti-o iei pe cocoasa ca sa nu zic altceva( sa nu0mi zici vulgara) si nu-s nevasta si nici cucoana.... si la 20 de ani ce rost mai are sa spun:))) varsta isi spune cuvantul, ce sa mai vb de experienta de viata, iti raspund din bun simt nici macar n-ar trebui sa ma cobor la nivelul tau :))) care sincer lasa de dorit, ai terminat macar liceul?si daca da cu cine ti-ai pus-o ca sa reusesti?
anutza2005
Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:53
De la: anutza2005, la data 2009-01-29 19:53:02
De la: ciquy, la data 2009-01-27 22:54:00oooo stati putin d na irinuka k dragul meu nu e insurat...si nici nu o sa fie insurat cu ea,stiu eu mai bine situatia....sa inteleg k esti sotie...hmmm.nu inteleg dc invidiati atata amantele...daca le invidiati ma mir de ce va mai maritati...zau asa...acum daca una nu e in stare sa si tina barbatu langa ea e cineva de vina???si stai calma k nu am ce sa platesc,nu iau babatul nimanui,si am suferit destul pana acum tocmai de aia ma doare undeva...intelegi tu????daca nu stii situatia eu zic sa nu mai vb aiurea...k doar ai si tu 30 de ani..eu am 20...respecta si tu lumea..ho k nu ti luai tie barbatu....doamne fereste...si vezi k petarde s alea cu care dai de revelion...ce limbaj de balta ai la varsta ta cucoana
stai linistita ' tuca" ai sa ti-o iei pe cocoasa ca sa nu zic altceva( sa nu0mi zici vulgara) si nu-s nevasta si nici cucoana.... si la 20 de ani ce rost mai are sa spun:))) varsta isi spune cuvantul, ce sa mai vb de experienta de viata, iti raspund din bun simt nici macar n-ar trebui sa ma cobor la nivelul tau :))) care sincer lasa de dorit, ai terminat macar liceul?si daca da cu cine ti-ai pus-o ca sa reusesti?

auzi draga m am adresat eu tie cumva???vezi k ai gresit adresa....nu ma cunosti asa k abtine te de la comentarii...eu discutam cu inuka asa k nu te baga in seama...asa k pass
SweetHappyButterfly
Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:58
De la: ciquy, la data 2009-01-29 19:58:20
De la: anutza2005, la data 2009-01-29 19:53:02

auzi draga m am adresat eu tie cumva???vezi k ai gresit adresa....nu ma cunosti asa k abtine te de la comentarii...eu discutam cu inuka asa k nu te baga in seama...asa k pass
oooo scuza ma draga mea dar ai comentat la postarea mea asa ca mi-am permis sa ti raspund!! doamne te rog sa ma ierti ca mi-am permis sa indraznesc sa ma adresez asa unei domnisoare,,,, mai ales olteanca :)))) asta spune tot gata nu ma ridic la nivelul tau ridicat de IQ :))) esti nula, zero
anutza2005
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:34
ce treaba au oltenii?
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:35
De la: portitza_, la data 2009-01-30 14:35:14ce treaba au oltenii?

cum ce traba are?................nu stiai ca oltencele sunt:destepte, frumoase......................moare de ciuda ca nu-i olteanca
donttouch
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:45
doamne mor de ciuda ca nu m-o facut muma oltean,,,Întrebare: Ce au fãcut oltenii prima datã când au vãzut

franzela?

Rãspuns: Au mâncat-o cu pâine.
anutza2005
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:17
De la: anutza2005, la data 2009-01-30 16:13:31foarte frumoase , destepte de dau prin gropi si curvustine uffff mama!!

ce idoata si impertinenta esti.................nu generaliza mandroo...........
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:30
De la: anutza2005, la data 2009-01-30 17:07:57tu inteligent-o toate petardele sunt oltence! toate cu care am intrat in contact nu mi-au facut decat rau asa ca intarti toate in aceeasi oala, sunteti insemnate pe viata, si nu-s singura care cand aude de olteni fuge! :))))))

esti o frustrata..........imi pare rau de tine.........
daca suferi asa mult din cauza oltenilor..............ocoleste-i........
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mai citeste lumea in ziua de azi?mai scrie cineva vreun roman? 19 De la: chibritzel 17 Septembrie 2009 08:24
Ce este de fapt femeia,si cum se defineste ea ? 1 De la: healthy017415__oliver 29 Ianuarie 2011 20:38
M-am indragostit de...fundul ei...! 48 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:49
Buna! Diferenta de 10 ani intr-o relatie poate reprezenta o problema? Am nevoie de sfaturi! 14 De la: kudika_12925 21 Octombrie 2012 12:28
Cum va veti petrece Sarbatorile? 25 De la: kudika421339 21 Decembrie 2011 15:16