Setari Cookie-uri

am facut un copil cu un barbat insurat

De la: portitza_, la data 2009-01-30 17:09:10
De la: anutza2005, la data 2009-01-30 17:07:57tu inteligent-o toate petardele sunt oltence! toate cu care am intrat in contact nu mi-au facut decat rau asa ca intarti toate in aceeasi oala, sunteti insemnate pe viata, si nu-s singura care cand aude de olteni fuge! :))))))

esti o frustrata..........imi pare rau de tine.........
daca suferi asa mult din cauza oltenilor..............ocoleste-i........

De ce le spune la moldovence nuci...?
De ce le spune la moldovence ca sunt nuci?
Pentru ca, cresc in Moldova.....si se sparg in Ardeal!
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:10
-Stiti de ce au moldovencele titele mari?
-?!
-Pentru ca au creierul mic!...
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:11
De la: anutza2005, la data 2009-01-30 17:07:57tu inteligent-o toate petardele sunt oltence! toate cu care am intrat in contact nu mi-au facut decat rau asa ca intarti toate in aceeasi oala, sunteti insemnate pe viata, si nu-s singura care cand aude de olteni fuge! :))))))

draga anutza,vezi k INTELIGENT-O nu se scrie asa,se scrie legat adika INTELIGENTO....k nah doar am terminat si eu un liceu,vai de mine nu??acum sunt la o facultate,am numai 9 si 10,k doar sunt olteanca desteapta nu???...auzi draga cum iti permiti tu sa imi zici mie k mi am pus o eu k sa termin liceul??si de ce cataloghezi tu oamenii dupa locul unde se nasc??vai de capu tau fato,daca nu te coborai la nivelul meu nu intrai aici sa comentezi...nici macar gramatica nu o stii bine si intri tu aici..poi normqal k esti frustrata k daca deh te au facut OLTENCELE si ti au facut mult rau inseamna k sunt ale dracu....si k sa stii.toata lumea se......si asta nu inseamna k sunt curvustine cum spui tu.... asa k te rog sa te abtii de la comentarii si pastreaza ti princiãiile tale de balta DOAR PT TN!!!!aici te dai mare desteapta,dai sfaturi,critici....ia mai bine uita te la tine si vezi ce probleme ai tu si nu mai eticheta tu o persoana doar pentru o problema care si o expune pe acest topik.... TZATZO!!!!
SweetHappyButterfly
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:23
Fetelorrrr, voi va certati si barbatii se amuza. Amanta sau nevasta, esti tot femeie, in viata esti cine vrei sa fii si ai ceea ce iti doresti sa ai.

Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:41
Da am inteles ca ai facut un copil cu un barbat insurat insa nu inteleg ce vrei de fapt de la noi?
Vrei sa mai faci nunul si nu mai gasesti ,,prostul"?
Cu astfel de ,,taraganeli" nu cred ca e cazul sa mai pierdem vremea atata timp cat ,,fufele" s-o trag cu cine le iese in cale si dupa aceea vin cu pretentii.
Ce ai fi vrand ca barbatul ce ti-a tras-o sa-si lase familia pentru tine? Ai vrea tu insa eu il felicit ca n-a pus botul la doleantele tale.
Sexul de ocazie e frumos insa nu creaza si obligatii. Te-a violat cumva? Atunci se schimba calimera.
Voi fufele umblati cu fundul gol in fata lui ,,Sf.Petru" si va asteptati ca acesta sa puna lacat pe Poarta Raiului.
IancuJianul
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:18
De la: anutza2005, la data 2009-01-31 21:56:33
De la: ciquy, la data 2009-01-30 17:23:31

draga anutza,vezi k INTELIGENT-O nu se scrie asa,se scrie legat adika INTELIGENTO....k nah doar am terminat si eu un liceu,vai de mine nu??acum sunt la o facultate,am numai 9 si 10,k doar sunt olteanca desteapta nu???...auzi draga cum iti permiti tu sa imi zici mie k mi am pus o eu k sa termin liceul??si de ce cataloghezi tu oamenii dupa locul unde se nasc??vai de capu tau fato,daca nu te coborai la nivelul meu nu intrai aici sa comentezi...nici macar gramatica nu o stii bine si intri tu aici..poi normqal k esti frustrata k daca deh te au facut OLTENCELE si ti au facut mult rau inseamna k sunt ale dracu....si k sa stii.toata lumea se......si asta nu inseamna k sunt curvustine cum spui tu.... asa k te rog sa te abtii de la comentarii si pastreaza ti princiãiile tale de balta DOAR PT TN!!!!aici te dai mare desteapta,dai sfaturi,critici....ia mai bine uita te la tine si vezi ce probleme ai tu si nu mai eticheta tu o persoana doar pentru o problema care si o expune pe acest topik.... TZATZO!!!!
fai zdreamto sa ma lingi unde vrei tu la inteligenta
, hai gata mars ca mai frecat la icre destui, da te dracu de steoarfa!

vai tu draga sa te linga viermii...MAHALAGIOAICO....decat analfabeta....mai invata si tu sa scrii n o mai arde aiurea pe forumuri k n ai stau tu la p***a mea sa vezi ce fac eu nici nu ma cunosti asa k te rog sa ti versi frustrarea in alta parte sau cheama l pe unu sa te rezolve k ai nevoie isterica dracu:)
SweetHappyButterfly
Postat pe 31 Ianuarie 2009 22:15
cita dreptate ai,IancuJianul!!!
dupa ce se satura de "impularit" vin sa baone petarda la noi!
eu cred ca sunt inculte! si cred ca o sa aiba copii de 7 maini, cu toti barbatii care-si mai clatesc ciocul, si car enu o sa-si parasesca fam. pt. baonitori!

HOU PETARDELOR!
inuca
Postat pe 2 Februarie 2009 14:17

mai cv pt tine.............sa specific nu am nimik cu nici o pers din regiunea aceasta...............dar fatooo esti analfabeta,frustrata,idioata,imeprtinenta,mahalagioaica...........

Un om mergea cu trenul prin Moldova. Cu el in compartiment un moldovean. Se apropie de gara Oituz si omul nostru deschide fereastra sa vada gara. Moldoveanul din spate:
- Marasesti...
Omul nostru:
- Oituz!
Moldoveanul iara:
- Marasesti!
- Ba-i Oituz!
La care moldoveanul infuriat:
- Inchide ba giamul ca ma rasesti...

O moldoveanca in gara:
- Un bilet la Visau!
- 80 000 de lei.
- Aoleu, mai ghini fac in sacosa...

I: Ce isi scriu mai nou ardelenii pe poarta in loc de caine rau?
R: Moldovean in gazda.
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 16:05
fatooooo.........trebuia sa te gandesti bine inainte de a face pasul asta..........u ce crezi??k omul ala o sa-si lase sotia ptr tne??? NEVER.......iti zic eu.......poate ca acum lui putin ii pasa k ai ramas tu insarcinata...............stii ce poti sa`i zici lu` bebelushu ` tau???? k e fiul sau fiica unui marinar si sa`l/s`o trimiti sa`l caute..........=)))))))))))=))))))))))))
chrystynyk_frumushyk
Postat pe 3 Februarie 2009 08:30
De la: ciquy, la data 2009-01-31 22:15:26

vai tu draga sa te linga viermii...MAHALAGIOAICO....decat analfabeta....mai invata si tu sa scrii n o mai arde aiurea pe forumuri k n ai stau tu la p***a mea sa vezi ce fac eu nici nu ma cunosti asa k te rog sa ti versi frustrarea in alta parte sau cheama l pe unu sa te rezolve k ai nevoie isterica dracu:)
fetelor........am si yo o intrebare......anutza aia ce e?????????moldoveanca???????=))))))))=)))))))
chrystynyk_frumushyk
Postat pe 3 Februarie 2009 08:38
De la: chrystynyk_frumushyk, la data 2009-02-03 08:38:43

fetelor........am si yo o intrebare......anutza aia ce e?????????moldoveanca???????=))))))))=)))))))

daaaaa s o f*t de frustrata se baga si ea in seama....nici nu a invatat sa scrie corect si isi da cu pareri despre viata...
SweetHappyButterfly
Postat pe 3 Februarie 2009 14:58
Dar credeti ca daca v-ati fi indragostit de un barbat insurat n-ati fi putut ramane si voi insarcinate?Viata a fost mai aspra cu ea,cineva de acolo de sus nu i-a dat atata putere incat sa reziste in fata unui barbat pe care l-a iubit,el fiind insurat. Eu sper ca totul sa fie bine,sa fii fericita altaturi de copilasul tau.Nu te judec,nu am de ce.Gandeste-te doar ca ce ai tu e o minune:)
eliza05
Postat pe 4 Februarie 2009 01:27
De la: ciquy, la data 2009-02-03 14:58:15
De la: chrystynyk_frumushyk, la data 2009-02-03 08:38:43

daaaaa s o f*t de frustrata se baga si ea in seama....nici nu a invatat sa scrie corect si isi da cu pareri despre viata...
oooofffffff..........................cn s`a gasith sa vorbeasca.........toatha looomea stie k 90% dintre moldovence sunth c***e..........asa k..........tanti aia din moldva ar trebui sa taca.......:))))))))):))))))
chrystynyk_frumushyk
Postat pe 5 Februarie 2009 16:53
vreti sa faceti o surpriza placuta cuiva drag?vreti o felicitare personalizata de valenine's day?sau sa daruiti un videoclip format din pozele voastre si melodia voastra preferata?nimic mai simplu.cautati-ma si nu veti regreta.
gabriela_35ct
Postat pe 6 Februarie 2009 01:29
E o adevarata placere sa urmaresti dispute intre femei.
Iradiatu_
Postat pe 6 Februarie 2009 18:18
Nu vreau sa te judec sau sa-ti comentez viata...iti urez multa putere de a infrunta tot ce urmeaza de acum inainte....te compatimesc. Un singur lucru am de spus urasc amantele, as arunca benzina pe ele si le-as da foc....
alexa_sandu
Postat pe 8 Februarie 2009 20:55
De la: amanta_03, la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar

trebuia de la inceput sa ii pui un nume de floare ,,,spre ex. trandafir ,,si daca te intreaba de tatalui ,,,tu ii spui adevaru ,,si ii spui si de ce il cheamna asa TRANDAFIR ce ai gandit fata cand ai facut asta?????????scuze ca te iau asa tare dar asa trebuiesti tratata ,,cu nemila...ma fa unu si uite asa are si un frate
sarutama
Postat pe 8 Februarie 2009 21:12
Hey :). 1 Trebuia sa crezi in tine si doar in tine intro astfel de situatie .2 Daca tot v-ati "distrat" trebuia sa folositi o metoda de protectie. 3Alegeri..... Decizii...Consecinte.
Te inteleg ca e tare neplacut poate foarte neplacut si nu as vrea sa fie nimeni in situatia ta . Consoleazate ca iti va fi alaturi acel copil pentru toata viata si vei avea un sprijin , Cauta-ti un un om linga tine si refa-te .

Postat pe 20 Februarie 2009 00:42
sunt cateva raspunsuri mature in toata discutia asta. Nu inteleg de ce mai dezlegati trecutul bietei femei. S-a intamplat , iubirea a fost mai mare si mai puternica decat ratiunea. Acum trb sa te gandesti la viitorul tau si al copilului tau. Este cel mai minunat lucru sa ai un copil, cu atat mai mut cu cat a fost iubire si pasiune. Gandeste in viitor, cauta un job, incearca sa fii independenta.
Fa-ti noi prieteni, incearca sa fii mai precauta si sa nu se mai intample. Nu incerca sa-l obligi pe tatal biologic , atata timp cat nu-si doreste asta. Barbatilor nu le plac femeile "rucsac'.
si cel mai imp. lucru: creste-ti copilul frumos si sanatos!
iti doresc numai bn.
mugu
Postat pe 20 Februarie 2009 14:01
De la: mugu, la data 2009-02-20 14:01:02sunt cateva raspunsuri mature in toata discutia asta. Nu inteleg de ce mai dezlegati trecutul bietei femei. S-a intamplat , iubirea a fost mai mare si mai puternica decat ratiunea. Acum trb sa te gandesti la viitorul tau si al copilului tau. Este cel mai minunat lucru sa ai un copil, cu atat mai mut cu cat a fost iubire si pasiune. Gandeste in viitor, cauta un job, incearca sa fii independenta.
Fa-ti noi prieteni, incearca sa fii mai precauta si sa nu se mai intample. Nu incerca sa-l obligi pe tatal biologic , atata timp cat nu-si doreste asta. Barbatilor nu le plac femeile "rucsac'.
si cel mai imp. lucru: creste-ti copilul frumos si sanatos!
iti doresc numai bn.

Ok, se intampla (cu toate ca e bine sa evitzi, dar nu poti sa dictezi inimii, si probabil, s-a lasat dusa de val) sa te indragostesti de un barbat insurat, mai ales ca, foarte probabil, si el s-a aratat interesat. Au o relatie. Nu e bine, nu e frumos, dar intra in sfera umanului. Apoi se intampla sa ramai insarcinata. La fel, nu e bine, pantru ca asta se poate totusi evita, nu e prea sanatos, dar se intampla, chiar folosind uneori contraceptia...ok, deci pana aici fata e cat de cat de inteles, sa zicem ca era indragostita pana peste cap si asta a facut-o sa nu se mai gandeasca ca e insurat etc etc, ma refer exista explicatii (fac si eu precum Garcea)

Dar apoi i-a spune ca a facut copilul "sperand ca el isi va lasa familia pentru ea" ..pai partea asta nu mai arata naivitate, sentimente ce orbesc ratiunea, arata un egoism dus la extrem, mai ales ca nici macar nu spune ca si-a dorit copilul, ci l-a facut in sperantza ca poate sa il foloseasca precum un carlig, cu care sa agatze pe barbatul respectiv de ea pe tot restul vietzii, Nu mentioneaza nicaieri ca el ar fi promis ca isi paraseste familia pentru ea, ci ca ea asha spera....Scuza-ma, dar pentru asha un egoism, este de condamnat...
Aladiah
Postat pe 20 Februarie 2009 14:18
De la: amanta_03, la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar

plus ca nu se descurca financiar...pai, cum iti asterni asha dormi...
Aladiah
Postat pe 20 Februarie 2009 14:20
mi-e mila de copil si sper ca destinul va fi bun cu el, pentru ca din start e saracit nu doar material, ci si in ceea ce priveste dragostea parintilor
Aladiah
Postat pe 20 Februarie 2009 14:21
lecabel, ai dreptate, dar acum ce rost mai are sa o condamni. Este de condamnat daca insista sa dezbine o familie incontinuare dupa ce sa "fript" ca sa zic asa. Acum ea doreste sfaturi, nu mustrari pt. ca eu cred totusi ca si le-a facut singura. Eu consider ca pers in cauza este f. tanara si poate cam naiva, pt ca altfel cred ca nu ar cere sfaturi
mugu
Postat pe 20 Februarie 2009 19:12
De la: mugu, la data 2009-02-20 19:12:59lecabel, ai dreptate, dar acum ce rost mai are sa o condamni. Este de condamnat daca insista sa dezbine o familie incontinuare dupa ce sa "fript" ca sa zic asa. Acum ea doreste sfaturi, nu mustrari pt. ca eu cred totusi ca si le-a facut singura. Eu consider ca pers in cauza este f. tanara si poate cam naiva, pt ca altfel cred ca nu ar cere sfaturi

hai mai, serios vorbind, ce mare familie are amantul? Ala e un nenorocit de-si inseala nevasta la greu .. decat asa, mai bine lipsa.
Kathara
Postat pe 20 Februarie 2009 19:34
de ce le numiti amante? doar pt faptul ca stau cu un barbat cu care nu sunt casatorite?' pot fi iubite'! asa cum au fost 'sotiile' inainte de casatorie. poate ca a facut acel copil doar ca sa pastreze o parte din sufletul si infatisarea omului iubit? chiar credeti ca aceste femei nu au suflet? poate ca sufera mult mai mult decat 'amaratele de sotii'. poate ca el gaseste in casa si langa ea ce nu gaseste la sotie...poate ca ea isi sacrifica totul pt cateva clipe langa el...ati uitat cand ati iubit? chiar puteti sa-i dictati inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu? sunteti chiar atat de perfecte...? nu le mai victimizati...cunosc o multime de sotii care au amanti...de ele ce ziceti...asa ca lasati-o in pace . e alegerea ei...poate a vrut doar un sfat nu sa o judecati...sunt convinsa ca are cine si in primul rand ea. oricum eu iti doresc sa ai puterea de a trece peste toate si sa te gandesti k totusi din marea ta iubire, ti-a ramas ceva ce e doar al tau...un suflet din sufletul lui. ai grija de voi si sper sa poti fi din nou fericita.

Postat pe 20 Februarie 2009 20:26
Etimologic asta inseamna amanta, iubita ... y'know aimer?
Kathara
Postat pe 20 Februarie 2009 20:27
De la: crina_2471, la data 2009-02-20 20:26:06de ce le numiti amante? doar pt faptul ca stau cu un barbat cu care nu sunt casatorite?' pot fi iubite'! asa cum au fost 'sotiile' inainte de casatorie. poate ca a facut acel copil doar ca sa pastreze o parte din sufletul si infatisarea omului iubit? chiar credeti ca aceste femei nu au suflet? poate ca sufera mult mai mult decat 'amaratele de sotii'. poate ca el gaseste in casa si langa ea ce nu gaseste la sotie...poate ca ea isi sacrifica totul pt cateva clipe langa el...ati uitat cand ati iubit? chiar puteti sa-i dictati inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu? sunteti chiar atat de perfecte...? nu le mai victimizati...cunosc o multime de sotii care au amanti...de ele ce ziceti...asa ca lasati-o in pace . e alegerea ei...poate a vrut doar un sfat nu sa o judecati...sunt convinsa ca are cine si in primul rand ea. oricum eu iti doresc sa ai puterea de a trece peste toate si sa te gandesti k totusi din marea ta iubire, ti-a ramas ceva ce e doar al tau...un suflet din sufletul lui. ai grija de voi si sper sa poti fi din nou fericita.

e corect ca nu poti dicta inimii ce sa simta, dar poti dicta actiunile tale, si poti ceea ce simti sa tii pt tine...in fine, nu vreau sa fiu offtopic...cel mai urat mi se pare ca a incercat sa desparta o familie folosindu-se de copil si apoi se mai si plange ca nu i-a reusit
Aladiah
Postat pe 20 Februarie 2009 20:40
acum este al meu. s-a schimbat mult. imi arata ca ma iubeste in fiecare ora. m-a cerut in casatorie si o sa ma marit in septembrie. deci????
mikela_4u
Postat pe 2 Martie 2009 04:13
i-mi pare rau pentru tine....sincer...te inteleg...incearca sa vorbesti cu el si sa se hotarasca ...nu poate lasa un copil sa creasca fara tata
o_fata_2
Postat pe 6 Iulie 2009 03:07
E adevarat ca dragostea iti ia mintile...nu condamn faptul ca o tipa sta cu un barbat insurat. Pentru ca daca suntem sincere cu noi, suntem de acord cu faptul ca nu noi alegem pe cine iubim(sa iubim cu adevarat, nu aiurea) ! Se intampla si fara sa vrem. Ca ne place, ca nu ne place, asta e adevarul. Dar,casatoria inseamna dragoste. Dupa ce dracu te casatoresti daca nu iubesti cu adevarat persoana de langa tine?

Insa...am ramas socata de majoritatea femeilor de aici

"Dsi pt cele care spun k trebuia sa te gandesti la nevasta,am un mesaj:de ce sa te gandesti l o femeie car nu stie sa isi tina barbatu langa ea?"
i-auzi frate la "stimata doamna" cat "adevar" graieste.. ....
"n general, femeia este cea care indeparteaza si rupe relatia fara stiinta. Femeia reprezinta rotita, intodeauna.Ea o roteste dupa bunul plac, conteaza sa o faca cu inteligenta."
"este o mare diferenta in ati insela partenera stabila cu cineva ,doar pentru o ora, o zi sau o noapte si a avea o amanta , o alta femeie caruia sa i te destainui , cu care sa-ti petreci zile, luni sau chiar ani."
ultimele doua citate ii apartin altei destepte...
Deci, dupa tine, sotia nu stie sa isi tina barbatul langa ea si de-aia o inseala barbatul.Totusi, ea e partenera stabila a barbatului.
Dupa cum suna a doua varianta a inselarii (si ma intreb din nou...ce rol are de fapt casnicia??) e mai bine sa fii amanta decat sotie !
Moama ce mod de gandire modern! IIsuse! Mi-e ciuda pe inteligenta ta!

"oare nevestele nu au nicio vina cand sunt inselate? barbatii aia intra singuri in casniciile lor de 2 bani sau alaturi de cineva?nevestele inselate sunt cele care nu sunt in stare sa isi tina barbatii langa ele,care cred ca un act si un inel pe deget le asigura iubirea. cata naivitate!"
Ma intreb unde l-ai uitat pe barbat! dupa cum vezi, e scris ca barbatii aia nu intra singuri intr-o casnicie, ci alaturi de cineva. Totusi...unde e barbatul? Zici ca femeia nu a stiut sa il tina langa el.
....unde naiba ai lasat barbatul?????????????????????

Deci nu barbatul e vinovat...nici amanta....sotia!!! Mai sa fie! Hai sa aruncam cu pietre in ele ca nesimtitele nu au fost in stare sa isi tina barbatii langa ele!!!!! Aoleu, poate reusim sa facem o petitie in care sa cerem sa fie facuta o noua lege! O noua lege care, daca sotia nu isi tine barbatul langa ea si este inselata de sot din acest motiv, sa-i dea toate bunurile comune sotului si sa o lase pe sotie pe strazi, ba mai mult, sa ceara daune morale!!!!!!! Saracul barbat...cat a suferit ca sotia nu s-a ocupat de el...ca nu l-a tinut langa ea.....norocul cu amanta...care il consoleaza

Asadar...Sa o ridicam in slavi pe "stimata" amanta care a deschis topicul! Sa-i oferim sprijin si consiliere....
E intradevar una din femeile neindreptatite...
Sa-i ridicam in slavi si pe hoti...ca saracii au furat ca sa poate manca..si acum sunt la inchisoare...

STATUIE MERITI PUIULE! (mai ai putina rabdare ca acusi e gata)

Mi-ar fi parut rau pentru ea...la cel mai serios mod o spun si chiar i-as fi sarit in ajutor cu un sfat, cu o incurajare..... Dar cred ca ati omis ceva din mesajul ei.
Fata a pus pe primul loc dorinta de a-l lega pe acel barbat de ea!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apoi a zis ca si pentru ca-l iubeste si ca vrea ceva al lui, sa fie al ei....plus ca nu are resurse financiare!!
Sa nu mai spun de materie cenusie!!!

Fara suparare, cum s-o inteleg? Adica..a pastrat copilul mai mult pt a forta pe cineva sa stea langa ea, s-o iubeasca. Adica ...sa am mila fata de cineva care trateaza copii ca pe niste obiecte si pe care ii foloseste pentru a obtine propria fericire?

Ce ii spune copilului cand e mare? "dragule....eu de fapt te-am pastrat...ca am crezut ca asa il fortez pe tatal tau sa renunte la familia lui, si sa stea cu mine,sa formam o familie.Bine.....te-am si iubit....dar adevarul e ca mi-am dorit sa am ceva care sa fie al lui...."
POFTIM!!

P.S :nu sunt nici sotie, nici amanta. Dar la varsta de "copil" si mintea de om "prost" (cum ve-ti spune) am principii morale !

cris_b_
Postat pe 7 Iulie 2009 22:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Se va intampla intr-un final..[ovestea se va asterne intr-un jurnal...? 4 De la: meekk 29 Decembrie 2008 00:19
el scorpion (26.10.73), eu leoaica (27.07.72) 10 De la: Ameelya 3 Octombrie 2010 23:21
povestea mea... 17 De la: kudika019386 10 Mai 2009 15:43
iubirea imposibila este intotdeauna posibila 141 De la: sirghea 13 Februarie 2010 19:33
nu inteleg cum am ajuns in situatia asta.... 26 De la: Madamadalina69 17 Noiembrie 2009 18:40