Mai multe
|
Salut dragelor, Nu inteleg de ce unele dintre noi se hazardeaza in a intelege anumite situatii daca nu sunt capabile...poate ca si asta ar putea fi unul si motivele pentru care barbatii apeleaza la altele....saracii...si tot de aici si dorinta de a avea altceva, care se adevereste a fi la fel ca ceea ce au acasa. Normal ca nu isi lasa nevestele pentru ca toate suntem la fel si ei sunt niste lasi care nu au curajul sa incerce si altceva, plictisiti find de ceea ce au avut deja. Probabil ca tipa careia ii citeam povestea a si nascut si copilasul e marisor deja, eu ii admir curajul si sunt sigua ca multe dintre noi am fi facut la fel. Sa iti traiasca cel mic si mai revin cu noutati daca poti :) Si eu traiesc o poveste asemanatoare, in sensul ca sunt cu un barbat insurat(nu ma pot numi amanta pentru ca nu este un "amantlac" in adevaratul sens a cuvantului). Povestea noastra a inceput cu ceva vreme in urma, dar inca nu am eusit sa ne indragostim unul de celalalt, e doar prietenie si sex intre noi si e excelent asa. Eu si sotia lui ne cunoastem (nu stiu daca ea stie ca noi doi suntem impreuna), insa sunt doua lucruri total diferite. Si eu sunt femeie si cunosc sentimentul de a fi inselata, insa nu consider relatia noastra ca fiind periculoasa pentru casnicia lui, avand in vedere ca suntem doi oameni maturi care stiu foarte bine ce vor de la viata si care indiferent cat ar fi de entuziati, stiu ca totul este limitat. Chiar si dupa atata timp, consider ca suntem mai mult prieteni decat amanti... |
||
|
kudika476166 Postat pe 23 Noiembrie 2011 21:30 |
||
|---|---|---|
De la: kudika476166, la data 2011-11-23 21:30:24Salut dragelor, Si uite asa, inca o fraiera se rateaza, dar are senzatia ca e cireasa de pe tort...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 24 Noiembrie 2011 19:15 |
||
De la: kudika476166, la data 2011-11-23 21:30:24 daca fumati tigarea de dupa, nu prea mai sunteti prieteni. |
||
|
|
||
|
guru_ion Postat pe 24 Noiembrie 2011 19:17 |
||
|
nu am senzatia ca as fi cireasa de pe tort, ma simt speciala pentru moment si sentimentul asta nu ti-l poate da orice situatie sauorice o din jurul tau. oricum apreciez consecventa complexatelor inselate de barbati care abia asteapta sa judece bucuria alteia!
|
||
|
kudika476166 Postat pe 25 Noiembrie 2011 23:37 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-11-24 19:17:22De la: kudika476166, la data 2011-11-23 21:30:24 daca ai sti ce bine ne intelegem si ce importanta e prietena asta pentru amandoi...:) |
||
|
kudika476166 Postat pe 25 Noiembrie 2011 23:42 |
||
|
Nu trebuia sa aduci un copil pe lume pentru a spera sa fii cu un anume barbat. Un copil e o binecuvantare oricum ai lua-o , dar ar fi trebuit sa iei in considerare alte optiuni pentru a avea barbatul respectiv langa tine. |
||
|
kudika_970125 Postat pe 3 Iulie 2014 22:57 |
||
De la: , la data 2008-06-24 15:04:33il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar[/quoteai facut ,copil cu speranta ca te va lua de nevasta????? |
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 3 Iulie 2014 23:01 |
||
|
Claudea: de cand ma aflu , sa zicem, intr-o relatie barbat insurat -amanta, am citit foarte multe despre cum ceea ce faci, te face sa te simti. Toate povestile incep cam asa: lucram impreuna de doi ani, ori l-am cunoscut intr-un cerc de prieteni, nu am stiut ca este casatorit, mi-a promis ca isi lasa nevasta, bla, bla, bla... Dar ce te faci cand relatia asta a inceput acum 21 de ani, cand ambii umblau pe strada fara sa se gandeascala faptul ca intr-o zi se vor feri sa fie vazuti impreuna? Asta se intampla acum cand vin in Romania. Nu visez sa il iau de langa nevasta pentru ca l-am avut in mana si apoi l-am lasat sa plece, chiar il reped cand pomeneste despre viitorul nostru, pentru ca este absurd, iar peste toate fac eforturi pentru ca elsa sa isi faca doctoratul aici, apoi sa isi aduca familia cu el. O sa imi arog vreun merit? Nu. Vreau ca el sa aiba o viata mai buna pe masura valorii lui, pentru ca este un om exceptional. Nu cred ca 3 saptamani /an in tara mea ma descriu ca fiind cealalta femeie, dar imi doresc un singur lucru. Sa se stie ca din dragoste, si nu dintr-o relatie de 1-2 ani, ,oamenii se ajuta. Ciudata situatie sa constati ca femeia din umbra poate oferi o viata mai buna pt familia lui.... |
||
|
kudika_970125 Postat pe 3 Iulie 2014 23:37 |
||
| Din nefericire povestea ta tinde sa devina universala...(cred ca fiecare dintre noi cunoaste sau a auzit de cel putin un caz ca al tau...) nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca suntem mai multe femei decat barbati...din punctul meu de vedere nu consider ca decizia de a face un copil trebuie luata pe considerentele pe care le-ai spus tu...nu faci un copil nici ca "moneda de schimb" si nici ca si dar pentru cel iubit...Si mai ales in conditiile in care "tatal" este deja angajat in alta parte(insurat cu alta femeie)...Primul lucru de care trebuie sa tina cont o femeie intr-o astfel de situatie este faptul ca intr-un barbat care nu-si respecta angajamentele luate fata de o alta femeie va face la fel si cu ea...deci nu te poti baza pe el si nici sa ai incredere intr-un astfel de om....de ce crezi ca si daca iesea asa cum ai crezut si el isi parasea sotia si va casatoareati povestea nu se repeta si in cazul tau?...nu stii ca "lupul isi schimba parul dar naravul, ba"?! Cred ca tot ce mai conteaza acum pentru tine este ca ai un copil (al tau si atat) si sa iti faci viata asa cum iti doresti fara sa mai privesti in urma...ia-ti din trecut doar lectia ce ai invatat-o si mergi mai departe...oricum ce a fost nu mai poti schimba...Si fereste-te de barbati insurati ...si "nefericiti" ...pt ei s-a inventat divortul...restul sunt doar escroci sentimentali sau "papagali" care oricum nu merita sa-i tii in viata ta! Astfel de specimene trebuie doar folosite (pt procreere sau distractie de moment ) si apoi aruncate ca orice obiect care nu-ti mai foloseste...si asta cred ca le convine si lor... | ||
|
kudika386615 Postat pe 24 Iunie 2015 09:35 |
||
Te-ai trezit cam tarziu. Copilul merge deja "copacel"...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 Iunie 2015 09:39 |
||
|
Tot amanta te numesti. Mai poti fi si prietena de beneficiu, atasament sau escapada dar toate se rezuma la moment. Am cunoscut cateva persoane care spuneau ca nu vor nimic mai multy dar dupa o vreme incep sa devina treptat egoiste si sa vrea pertenerul din ce in ce mai mult in relatie si sa puna conditii. Daca nu vrei sa ajungi intr-o situatie similara cu autoarea mesajului, gandeste-te ce-ti ofera bun si ce ai putea regreta in viitor. Punct de vedere al unui barbat..neinsurat |
||
|
Darius_ Postat pe 24 Iunie 2015 14:53 |
||
| Daca te iubea si el nu te punea in postura de a fi amanta de la inceput si isi dorea acest copil, acum are o scuza ca este insurat si o foloseste sa nu vina langa voi. Imi pare rau pentru tine, sa iti cresti copilul frumos si treci peste atat este de facut. | ||
|
kudika_956081 Postat pe 11 Octombrie 2015 17:36 |
||
Dsoara nu era mai simplu sa fie liber si el cat dura un divort? O luna la notar, nu te respecta dar nici tu nu te respecti, incerc sa inteleg cum poti.
|
||
|
kudika_956081 Postat pe 11 Octombrie 2015 17:46 |
||
| Dar cum este când ești căsătorit, ai un copilaș mic care este sufletul meu iar soția te părăsește pentru amant spunând familiei că m-am părăsit pentru că mi-am găsit pe alta (nimic mai fals) și pe urmă nu mă mai lasă să-mi văd copilul și chiar îi impune copilului să-i spună tată amantui !Acel bărbat care a strigat o familie cum poate fi catalogat ? | ||
|
kudika_998247 Postat pe 27 Decembrie 2020 08:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| merita lupta sau nu? | 25 | De la: ninushk 29 Iunie 2009 09:49 |
| Se va intampla intr-un final..[ovestea se va asterne intr-un jurnal...? | 4 | De la: meekk 29 Decembrie 2008 00:19 |
| 7 ani de iubire, 7 ani de chin...vreau un sfat | 54 | De la: kudika010681 24 Noiembrie 2009 13:48 |
|
|
||
| Doar daca vreti sa dati cu adevarat un sfat ...daca aveti chef sa faceti misto duceti-va la alt subiect | 47 | De la: printesaaaa_x 18 Ianuarie 2011 19:21 |
| Cum sa procedez? sa-i dau o sansa? | 26 | De la: rashela 2 Februarie 2010 11:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.