Setari Cookie-uri

de la un sot inselat

SI EU AM ,,DORMIT ,,CA TINE ,DAR DEOSEBIREA ESTE CA EU AM SIMTIT CU MULT MAI RPD CE SE INTAMPLA,SI POT SA SPUN CA SE POATE IERTA TOTUL,IN FOND SI TU AI GRESIT F. MULT ,5 ANI ESTE O VIATA DE OM.INCEARCA SA TE TREZESTI,SA GANDESTI LA RECE SI POATE AI SANSA SA O LUATI DE LA INCEPUT.NU SANT BISERICOS DE FEL,DAR PREOTUL POATE FI TOT UN PSIHOLOG.DACA MAI EXISTA VREO FARAMA DE IUBIRE INTRE VOI MERITA INCERCAT.SI NU UITA,TU TREBUIE SA TRECI PESTE TOT,SA STERGI CU BURETELE...PAREREA MEA.
motanmiau
Postat pe 28 Octombrie 2008 12:31
mrskattousa IMI PLACE CUM GANDESTI
motanmiau
Postat pe 28 Octombrie 2008 12:34
E greau sa ai incredere si sa iubesti mult pe cineva si apoi descopri ca, te-a dejamagit, mai rau e ca , daca nu poti uita nu numai ierta vor fi discuti mereu pe tema asta , am trecut prin asa ceva, poate tu ai avut liniste in casa dar casa mea sa transformat in certuri discuti jigniri, cel ce sufera e copilul!
vio74
Postat pe 3 Noiembrie 2008 08:54
Si eu sunt ce care inseala,am o relatie de 3 ani si jumatate cu un barbat care este casatorit si el,amandoi avem copii el o fata eu un baiat si sunt de aceeasi varste.El o inseala pe ea fiindca nu se inteleg in dormitor(nu mai au reletii sexuale dinaite de a ma cunoaste pe mine)
Eu am inselat di cauza ca am fost lasata singura,sotul fiind mai mult plecat adica din 12 luni ne vedeam doar 2.Am dus singura o sarcina(copilul sotului)el a venit acasa cind eu am nascut.Cind copilul a implinit o luna jumate el a plecat si am ramas singura sa cresc un copil fara ajutor din partea nimanui.El a revenit acasa cind copilul avea 9 luni,din nefericire nu ma refacusem dupa nastere asa ca pot spune ca eram durdulie.Iubitul meu sot nici nu ma baga in seama eu eram cea care incercam sa-l mingai sa-l tin in brate...practic ajunsese-m sa ma rog de el sa se culce cu mine,ma jignit urat de tot atunci si nu a stiut sa aprecieze tot ceea ce eu am facut singura si sa ma aropie de el,a crezut ca este suficient sa aduci bani acasa si toata lume e multumita.
Acum o luna sotul a venit sa-mi spuna sa ne despartim pentru ca el vede ca nu sunt fericita(el continua sa mai plece dar nu asa de des),nu am spus nici da nici nu,e vorba si de copil.
Amantul?...ce sa-ti zic de el?sotia lui a aflat de noi si a vrut sa divorteze de el.El nu vrea sa divorteze de ea fiindca asi iubeste fetita si a sfarsit prin a se culca cu ea si a ma rani pe mine.Acum inca ma mai cauta si zice ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine si eu sunt tare bulversata si nu mai inteleg nimic si stiu ca nu vreau sa mai continui asa ..Cred ca am sa-i mai dau o sansa sotului,dar imi este tare greu...
carlaizabela
Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:20
De la: geo32, la data 2008-07-20 18:35:39daca zici ca tineti unu' la altu si amandoi vreti sa functioneze casnicia, uita tot, nu-i mai scoate ochii.
daca intrun fel te face sa te simti bine , insealo si tu si sunteti chit. daca nu, divortu' e cea mai bua solutie. pentru ca restu' vietii vei trai intro continuua intrebare " de ce , de ce , de ce!?" si de fiecare data cand vei incerca sa te apropii fiziceste de ea , vei avea in fata imaginea ei in bratele celuilat.
uita, mergi mai departe sau divorteaza!

Sa uite CINCI ANI de inselat____
BERBEACA
Postat pe 7 Noiembrie 2008 08:24
nu stii de ce te-a inselat? cat de des faceti dragoste? cat de bine crezi k se simte sotia ta langa tine? cat timp petreceti impreuna? si mai ales, 5 ani de zile tu nu ai observat k sotia ta isi ocupa timpul liber cu altceva sau altcineva? niciodata nu ai observat k lipseste de acasa? eu cred k a cautat ce nu a gasit acasa.
timoana
Postat pe 7 Noiembrie 2008 08:57
Am citit pareri pro si contra. Sfaturile celorlalti nu ni se potrivesc intotdeauna chiar daca fiecare este bine intentionat. Important este sa faci ceea ce simti si indiferent de decizia luata sa nu mai privesti in urma ... cu regret si durere.
isaba
Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:03
poate sa zica lumea vrute si nevrute. tu esti in masura sa alegi... totul tine de tine si de puterea ta de a merge mai departe. Suferi si te doare enorm si te gandesti la copil dar pune totul intr-o balanta si bune si rele si decide. E mult 5 ani... Ceva s-a intamplat intre voi in anii astia de ea s-a dus la altul.Uneori femeile sunt de neinteles dar asa cum zicea cineva mai sus ... s'a dus pt-ca u nu ii ofereai ceva , daca te iubea cu adevarat incerca sa te modeleze pe tine sa ai acele calitati. nu vei gasi raspuns la intrebarea ta "de ce". Nu cred c-ai s'o poti ierta vreodata. Ea nu are scuza pt ce a facut iar daca avea lipsuri in casnicia voastra trebuia sa traga de tine ca sa va rezolvati problemele. iti doresc multa putere sa iei decizia cea mai buna pt tine si familia ta !
jade_geo
Postat pe 7 Noiembrie 2008 15:55
De la: BERBEACA, la data 2008-11-07 08:24:06
De la: geo32, la data 2008-07-20 18:35:39daca zici ca tineti unu' la altu si amandoi vreti sa functioneze casnicia, uita tot, nu-i mai scoate ochii.
daca intrun fel te face sa te simti bine , insealo si tu si sunteti chit. daca nu, divortu' e cea mai bua solutie. pentru ca restu' vietii vei trai intro continuua intrebare " de ce , de ce , de ce!?" si de fiecare data cand vei incerca sa te apropii fiziceste de ea , vei avea in fata imaginea ei in bratele celuilat.
uita, mergi mai departe sau divorteaza!

Sa uite CINCI ANI de inselat____

poti trai o viata alaturi de cineva si abia la sfarsitul ei sa-ti dai seama pe cine ai avut aproape
dancer
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:54
De la: carlaizabela, la data 2008-11-03 18:20:12Si eu sunt ce care inseala,am o relatie de 3 ani si jumatate cu un barbat care este casatorit si el,amandoi avem copii el o fata eu un baiat si sunt de aceeasi varste.El o inseala pe ea fiindca nu se inteleg in dormitor(nu mai au reletii sexuale dinaite de a ma cunoaste pe mine)
Eu am inselat di cauza ca am fost lasata singura,sotul fiind mai mult plecat adica din 12 luni ne vedeam doar 2.Am dus singura o sarcina(copilul sotului)el a venit acasa cind eu am nascut.Cind copilul a implinit o luna jumate el a plecat si am ramas singura sa cresc un copil fara ajutor din partea nimanui.El a revenit acasa cind copilul avea 9 luni,din nefericire nu ma refacusem dupa nastere asa ca pot spune ca eram durdulie.Iubitul meu sot nici nu ma baga in seama eu eram cea care incercam sa-l mingai sa-l tin in brate...practic ajunsese-m sa ma rog de el sa se culce cu mine,ma jignit urat de tot atunci si nu a stiut sa aprecieze tot ceea ce eu am facut singura si sa ma aropie de el,a crezut ca este suficient sa aduci bani acasa si toata lume e multumita.
Acum o luna sotul a venit sa-mi spuna sa ne despartim pentru ca el
vede ca nu sunt fericita(el continua sa mai plece dar nu asa de des),nu am spus nici da nici nu,e vorba si de copil.
Amantul?...ce sa-ti zic de el?sotia lui a aflat de noi si a vrut sa divorteze de el.El nu vrea sa divorteze de ea fiindca asi iubeste fetita si a sfarsit prin a se culca cu ea si a ma rani pe mine.Acum inca ma mai cauta si zice ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine si eu sunt tare bulversata si nu mai inteleg nimic si stiu ca nu vreau sa mai continui asa ..Cred ca am sa-i mai dau o sansa sotului .dar imi este tare greu...

stai un pic ca totusi nu pricep ceva
cum adica?
sa-i mai dai o sansa sotului?
poate ai vrut sa spui "sa-mi mai dea o sansa sotul si vom vedea ce se va mai intampla"
dancer
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:57
E usor a zice sa uiti totul si sa mergi inainte, dar trecand prin asa ceva stii cel mai bine, orcat te-ai straduii si ai incerca sa uiti sa mergi ianinte , revine in fata imagine si gandurile acelea cum doamne de sa intamplat, si e foarte greu sa uiti chiar daca ierti trec ani buni sa poti sa ai din nou increde in persoana respectiva si cum a fost nu va mai fi, ori de cate ori o atingi subconstientul tau gandeste alfel si sufletul si iar intrebarea de ce ? u ? , daca crezi ca poti afce toate acestea a uita si a merge inainte m-as bucura pentru tine, dar trebuie sa faci mari eforturi ca sa treci peste toate ce au fost, sa mergi ianinte ar fi bine sa reusesti, iar soluta insala si tu nu cred ca e ceea mai buna, se ziec ca razbunarea e arma prostului, dar conteaza ceea ce tu doresti cu adevarat.
vio74
Postat pe 8 Noiembrie 2008 16:20
De la: dancer, la data 2008-11-08 10:57:36
De la: carlaizabela, la data 2008-11-03 18:20:12Si eu sunt ce care inseala,am o relatie de 3 ani si jumatate cu un barbat care este casatorit si el,amandoi avem copii el o fata eu un baiat si sunt de aceeasi varste.El o inseala pe ea fiindca nu se inteleg in dormitor(nu mai au reletii sexuale dinaite de a ma cunoaste pe mine)
Acum o luna sotul a venit sa-mi spuna sa ne despartim pentru ca el
vede ca nu sunt fericita(el continua sa mai plece dar nu asa de des),nu am spus nici da nici nu,e vorba si de copil.
Amantul?...ce sa-ti zic de el?sotia lui a aflat de noi si a vrut sa divorteze de el.El nu vrea sa divorteze de ea fiindca asi iubeste fetita si a sfarsit prin a se culca cu ea si a ma rani pe mine.Acum inca ma mai cauta si zice ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine si eu sunt tare bulversata si nu mai inteleg nimic si stiu ca nu vreau sa mai continui asa ..Cred ca am sa-i mai dau o sansa sotului .dar imi este tare greu...

stai un pic ca totusi nu pricep ceva
cum adica?
sa-i mai dai o sansa sotului?
poate ai vrut sa spui "sa-mi mai dea o sansa sotul si vom vedea ce se va mai intampla"

Sotul meu nu stie de faptul ca eu l-am inselat
Cred ca banuieste..
..asa ca nu asptept sansa de la el.
carlaizabela
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:22
De la: geo32, la data 2008-07-21 09:34:50motive exista, da' suntem prea orbi sa le vedem!

adevarat!
cautam tot felul de scuze,dar adevaratele greseli nu le vedem,uneori chiar refuzam sa le acceptam.
o femeie care a iubit,a intemeiat o casnicie,a facut un copil,nu inseala de dragul inselatlui.
cauta mai adinc in tine.
Alexandra09
Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:48
BA ALEXANDRA DA PROASTA ESTI

Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:54
De la: motanel21, la data 2008-11-13 21:54:12BA ALEXANDRA DA PROASTA ESTI

ia baga rezon!! ca altfel esti doar unu' cu gura mare!

Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:56
daca iasa bataie renunt la telenovela si stau sa fac galerie!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:58
De la: , la data 2008-10-17 16:16:34As putea daca imi permiteti sa fiu vocea sotiei care a inselat! in cazul descris de tine, ma regasesc si eu! M-am csatorit cu sotul meu, ne iubim nespus de mult, nu ne lipseste absolut nimic! Toate prietenele imi spun ca ma invidiaza pentru ce persoana mi-am gasit! In schimb, am facut greseala de a pastra legatura cu un fost iubit! Povesteam orice, ne amuzam de situatii, ne-am reindragostit si nu rezistam fara sa ne auzim in fiecare zi! Si tot asa au continuat toate, bune si frumoase! Pana in momentul in care mi-a fost "incalcata" acea intimitate persoanala, adica pana atunci cand mi-a gasit un mesaj in telefon! Atunci a iesit toata povestea la iveala! In cazul nostru, nu era nici o intrevedere fizica, poate si din cauza distantentei care era intre noi, fiecare fiind in alt oras, deci practic nu prea aveam cum sa ne vedem! Insa puteam gasi motive si pretexte sa ne vedem! Dar nu! Logic, ca al meu sot a cerut acea explicatia cu DE CE; e greu de zis de ce exista si am avut nevoie de celalat! Chiar nu pot sa justific ca cineva sa inteleaga ca IMI IUBESC SOTUL , NIMIC NU NE LIPSESTE... si cu toate astea... mai exista cineva! Imi pare rau si imi dau seama ca am gresit chiar si moral fata de sotul meu! DA, exista resentimente chiar daca mai continui sa te vezi cu celalalt! In tot cazul, la noi s-a terminat cu bine povestea! Al meu sot a reusit,zic eu, sa treaca peste situatie pentru ca i-am recapatat increderea! Iti doresc sa ai si tu intelegere sa iti intelegi sotia! Numai bine!

''intimitate persoanala'',ei asta este,nu toti,fie femei sau barbati,inteleg asta.fiecare avem nevoie de spatiu,de...bine ai spus,intimitate personala.
este un lucru foarte important!

si mai adaug ceva la ce am spus mai sus,nicioadata nu mi-am intrebat sotul unde pleaca si de unde vine.

Alexandra09
Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:59
De la: oktober, la data 2008-11-13 21:58:39daca iasa bataie renunt la telenovela si stau sa fac galerie!!!!!!!!!!!!!!

poti vinde si bilete, daca vrei

Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:59
eu intru de gratis, nuuu?

Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:00
De la: oktober, la data 2008-11-13 22:00:31eu intru de gratis, nuuu?

evident, prieteni au vizionare gratuita. da' io il tot astept pe miaunel sa bage un motiv serios de ce o facuto pe alexandra asa!
se pare ca-i lipsesc oole in seara asta si din spatele monitorului e gigi tupu!

Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:07
tre' sa-l intelegem, e ora de varf a telenovelelor, nu poate rata episodul asta

Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:17
De la: motanel21, la data 2008-11-13 21:54:12BA ALEXANDRA DA PROASTA ESTI[/quote

Explicate?
Alexandra09
Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:26
De la: Alexandra09, la data 2008-11-13 22:26:21
De la: motanel21, la data 2008-11-13 21:54:12BA ALEXANDRA DA PROASTA ESTI[/quote

Explicate?

Hai frate unde esti? Lamureste faza ca nu am inteles!!
Alexandra09
Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:30
De la: geo32, la data 2008-11-13 22:07:12
De la: oktober, la data 2008-11-13 22:00:31eu intru de gratis, nuuu?

evident, prieteni au vizionare gratuita. da' io il tot astept pe miaunel sa bage un motiv serios de ce o facuto pe alexandra asa!
se pare ca-i lipsesc oole in seara asta si din spatele monitorului e gigi tupu!

nuuu,te-ai uitat la profilul lui?
scrie ''sef''!! fack off!!
Alexandra09
Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:33
o fi vreun gigi becali. mai mic!

Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:46
tot nu a aparut asta?
si ce pofta aveam sa simt un nas,o limba calda intre fese!!!!si le am...la 85 kg ale mele....
Alexandra09
Postat pe 13 Noiembrie 2008 23:01
Ce ai cautat in mess..sotiei? Ce ai cautat ai gasit. Pentru ea poate era doar un refugiu din monotonia familiei,nimic serios din punctul ei de vedere. Daca nu ai fi vrut sa suferi nu ii "violai "corespondenta.
cornelia_leia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:05
Mai nene,Balanel nu a aparut?!
Unde p... mea ai disparut?
Asa las esti,lovesti pe la spate si fugi?
Hai ca astept o lamurire.
Alexandra09
Postat pe 14 Noiembrie 2008 19:42
De la: cornelia_leia, la data 2008-11-14 13:05:37Ce ai cautat in mess..sotiei? Ce ai cautat ai gasit. Pentru ea poate era doar un refugiu din monotonia familiei,nimic serios din punctul ei de vedere. Daca nu ai fi vrut sa suferi nu ii "violai "corespondenta.

nu e frumos sa cauti, dar nu e regula ca "ce ai cautat ai gasit". Sa si-o traga cu unul 5 ani e refugiu? Daca te uiti in corespondenta nu inseamna ca trebuie sa si suferi. Daca vreau sa o fac, o fac si fara corespondenta si fara nimic, iar corespondenta nu e doar pt amor si pentru vrajeala si acolo se ascund toate iesirile amoroase.
florin
Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:20
In orce relatie sunt bune si rele, ce ai cauta in intimitatea ei ai gasit, atat cat timp nu au suferit si alti e ok, a cauta un refugiu de moment si nu e nimeni perfect! Toti gresim dar putin recunosc, nu trebuie spus ca la mine totul e ok, pentru ca mintim, dar nu trebuie sa judecam si orce famile stie cel mai bine adevarul.
vio74
Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de 2 ori tradare 17 De la: creatzacreatza 11 Septembrie 2009 18:32
Iubitul meu face parte din mafie 86 De la: kudika226898 11 Septembrie 2011 00:57
amanta 49 De la: steffy91 30 Decembrie 2009 22:00
iubita a"inselat" 25 De la: kudika033142 1 Iulie 2009 16:28
sotia inselata 92 De la: rmarius 12 August 2009 08:38