Setari Cookie-uri

de la un sot inselat

In orce relatie sunt bune si rele, ce ai cauta in intimitatea ei ai gasit, atat cat timp nu au suferit si alti e ok, a cauta un refugiu de moment si nu e nimeni perfect! Toti gresim dar putin recunosc, nu trebuie spus ca la mine totul e ok, pentru ca mintim, dar nu trebuie sa judecam si orce famile stie cel mai bine adevarul.
vio74
Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:17
daca a fost din plictiseala atunci de ce aventura a tinut 5 ani?!
fluturasalb85
Postat pe 17 Noiembrie 2008 08:25
Am urmarit cu interes acest topic, sunt curioasa daca in timp ce v-ati exprimat cu totii opinia subiectul nostru a luat o decizie sau nu, am obs ca nu a mai postat de ceva vreme...asa ca...asteptam cu totii deznodamantul, cred
oda_tzac
Postat pe 17 Noiembrie 2008 14:14
Cred ca "subiectul" nu avea nevoie de sfaturile de aici, stia foarte bine ce doreste sa faca , dar s-a simtit bine spunand la toata lumea supararea pe care o avea ,fara ca sa il cunoasca cineva
cornelia_leia
Postat pe 17 Noiembrie 2008 14:22
De la: carlaizabela, la data 2008-11-10 12:22:16
De la: dancer, la data 2008-11-08 10:57:36
De la: carlaizabela, la data 2008-11-03 18:20:12Si eu sunt ce care inseala,am o relatie de 3 ani si jumatate cu un barbat care este casatorit si el,amandoi avem copii el o fata eu un baiat si sunt de aceeasi varste.El o inseala pe ea fiindca nu se inteleg in dormitor(nu mai au reletii sexuale dinaite de a ma cunoaste pe mine)
Eu am inselat di cauza ca am fost lasata singura,sotul fiind mai mult plecat adica din 12 luni ne vedeam doar 2.Am dus singura o sarcina(copilul sotului)el a venit acasa cind eu am nascut.Cind copilul a implinit o luna jumate el a plecat si am ramas singura sa cresc un copil fara ajutor din partea nimanui.El a revenit acasa cind copilul avea 9 luni,din nefericire nu ma refacusem dupa nastere asa ca pot spune ca eram durdulie.Iubitul meu sot nici nu ma baga in seama eu eram cea care incercam sa-l mingai sa-l tin in brate...practic ajunsese-m sa ma rog de el sa se culce cu mine,ma jignit urat de tot atunci si nu a stiut sa aprecieze tot ceea ce eu am facut singura si sa ma aropie de el,a crezut ca este suficient sa aduci bani acasa si toata lume e multumita.
Acum o luna sotul a venit sa-mi spuna sa ne despartim pentru ca el
vede ca nu sunt fericita(el continua sa mai plece dar nu asa de des),nu am spus nici da nici nu,e vorba si de copil.
Amantul?...ce sa-ti zic de el?sotia lui a aflat de noi si a vrut sa divorteze de el.El nu vrea sa divorteze de ea fiindca asi iubeste fetita si a sfarsit prin a se culca cu ea si a ma rani pe mine.Acum inca ma mai cauta si zice ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine si eu sunt tare bulversata si nu mai inteleg nimic si stiu ca nu vreau sa mai continui asa ..Cred ca am sa-i mai dau o sansa sotului .dar imi este tare greu...

stai un pic ca totusi nu pricep ceva
cum adica?
sa-i mai dai o sansa sotului?
poate ai vrut sa spui "sa-mi mai dea o sansa sotul si vom vedea ce se va mai intampla"

Sotul meu nu stie de faptul ca eu l-am inselat
Cred ca banuieste..
..asa ca nu asptept sansa de la el.
geuca
Postat pe 21 Noiembrie 2008 11:10
Tocmai, proasto !
EL - sotul tau - ar putea sa iti dea tie o sansa, pentru ca TU ai pacatuit! TU l-ai inselat ! TU esti la picioarele lui ! Ai cazut in pacat, si TU vrei sa dai sanse cuiva ?... Nu tu trebuie sa ii dai lui o sansa, cretino !
geuca
Postat pe 21 Noiembrie 2008 11:13
De la: geuca, la data 2008-11-21 11:13:51Tocmai, proasto !
EL - sotul tau - ar putea sa iti dea tie o sansa, pentru ca TU ai pacatuit! TU l-ai inselat ! TU esti la picioarele lui ! Ai cazut in pacat, si TU vrei sa dai sanse cuiva ?... Nu tu trebuie sa ii dai lui o sansa, cretino !

oare de ce atinudinea asta?!
Alexandra09
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:19

si iar veni mahalaua peste noi

Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:21

heavan,aveai dreptate!
aimee31
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:22
De la: geuca, la data 2008-11-21 11:10:57
De la: carlaizabela, la data 2008-11-10 12:22:16
De la: dancer, la data 2008-11-08 10:57:36
De la: carlaizabela, la data 2008-11-03 18:20:12Si eu sunt ce care inseala,am o relatie de 3 ani si jumatate cu un barbat care este casatorit si el,amandoi avem copii el o fata eu un baiat si sunt de aceeasi varste.El o inseala pe ea fiindca nu se inteleg in dormitor(nu mai au reletii sexuale dinaite de a ma cunoaste pe mine)
Eu am inselat di cauza ca am fost lasata singura,sotul fiind mai mult plecat adica din 12 luni ne vedeam doar 2.Am dus singura o sarcina(copilul sotului)el a venit acasa cind eu am nascut.Cind copilul a implinit o luna jumate el a plecat si am ramas singura sa cresc un copil fara ajutor din partea nimanui.El a revenit acasa cind copilul avea 9 luni,din nefericire nu ma refacusem dupa nastere asa ca pot spune ca eram durdulie.Iubitul meu sot nici nu ma baga in seama eu eram cea care incercam sa-l mingai sa-l tin in brate...practic ajunsese-m sa ma rog de el sa se culce cu mine,ma jignit urat de tot atunci si nu a stiut sa aprecieze tot ceea ce eu am facut singura si sa ma aropie de el,a crezut ca este suficient sa aduci bani acasa si toata lume e multumita.
Acum o luna sotul a venit sa-mi spuna sa ne despartim pentru ca el
vede ca nu sunt fericita(el continua sa mai plece dar nu asa de des),nu am spus nici da nici nu,e vorba si de copil.
Amantul?...ce sa-ti zic de el?sotia lui a aflat de noi si a vrut sa divorteze de el.El nu vrea sa divorteze de ea fiindca asi iubeste fetita si a sfarsit prin a se culca cu ea si a ma rani pe mine.Acum inca ma mai cauta si zice ca ma iubeste si ca nu poate sa traiasca fara mine si eu sunt tare bulversata si nu mai inteleg nimic si stiu ca nu vreau sa mai continui asa ..Cred ca am sa-i mai dau o sansa sotului .dar imi este tare greu...

stai un pic ca totusi nu pricep ceva
cum adica?
sa-i mai dai o sansa sotului?
poate ai vrut sa spui "sa-mi mai dea o sansa sotul si vom vedea ce se va mai intampla"

Sotul meu nu stie de faptul ca eu l-am inselat
Cred ca banuieste..
..asa ca nu asptept sansa de la el.

eu zic sa iti refaci viata fara sotul tau.
daca nu esti fericita acum, nu cred ca vei fi vreodata, crede-ma
anonim12345
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:22
de ce nu vrea nimeni sa-i dea sperante omului?
eu unul asa am procedat cand am aflat despre aventura sotiei mele.
am avut o discutie lunga in care am stabilit care au fost motivele, am stabilit prioritatile pe care le avem pentru a ne salva casnicia, am reusit sa-i demonstrez ca celalalt nu e mai bun ca mine si uite asa am pus-o in situatia sa aleaga din doua rele pe cel mai putin rau, si sa nu uit , am iertat si am incercat sa uit
dancer
Postat pe 22 Noiembrie 2008 17:28
De la: Alexandra09, la data 2008-11-14 19:42:03Mai nene,Balanel nu a aparut?!
Unde p... mea ai disparut?
Asa las esti,lovesti pe la spate si fugi?
Hai ca astept o lamurire.

TU vorbesti de ... mahala ?????
Mi e mila de tine. De sufletul tau.
geuca
Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:51
De la: geuca, la data 2008-11-24 14:51:53
De la: Alexandra09, la data 2008-11-14 19:42:03Mai nene,Balanel nu a aparut?!
Unde p... mea ai disparut?
Asa las esti,lovesti pe la spate si fugi?
Hai ca astept o lamurire.

TU vorbesti de ... mahala ?????
Mi e mila de tine. De sufletul tau.

Tu de unde ai aparut mandro?
Alexandra09
Postat pe 25 Noiembrie 2008 17:01
Oricine gaseste un motiv ca sa insele,fie barbat fie femeie,si mai ales cand este prins,dar adevarul nu il stii niciodata.Eu zic asa ca cine insala odata ,insala si a doua,a treia ..... a zecea oara indiferent ca este femeie sau barbat.Nu imi place sa dau sfaturi,fiecare face ce crede ca este mai bine,dar eu nu asi mai avea niciodata incredere in acea persoana,si ca sa stai ptr un copil cu ea sau el nu se merita ,deoarece si copilul vede distanta care sa creeat intre voi,certurile si nu cred ca este un mediu sanatos ptr el.
Alegerea este a TA.BAFTA
andra_30_tm
Postat pe 29 Noiembrie 2008 02:53
pe mine m ati facut fericita.ma bucur mult ca exista si barbati ca dumneavoastra care sunt capabili sa iubeasca o femeie si sunt capabili ca dupa 10 ani de casnicie sa nu calce stramb.sincer nu am incredere in barbati.stiu ca sunt si unii buni pe lume dar increderea mea e in general scazuta.nici nu stiti cat de bine ma simt acum ca v am citit.
eu cred ca sotia v a inselat pentru ca s a instalat in relatia cu ea o monotonie...adica totul era prea bine.nu pot sa o condamn si nici d-voastra nu ar trebui.sunt unii oameni care nu pot trai intr o astfel de relatie pentru atat timp.cred ca e cazul sa o lasati un timp singura.1 luna spre exemplu.asa dumnevoastra va ganditi mai bine si ea se gandeste ce vrea de la viata.o sa va caute ea doar in momentul cand este sigura ca va poate iubi doar pe d-voastra si poate rupe relatia cu celalalt.sincer nu cred ca ati procedat corect doar cu o discutie si atat.chiar e nevoie sa stati putin timp departe unul de celalalt.mergeti la parinti sau la un prieten si puteti sa veniti eventul in weekend sa va vedeti copiii.d-voastra trebuie sa faceti ceva ca sa schimbati monotonia relatiei.dar nu trebuie sa para fortat.adica....puteti incerca sa o duceti in locuri noi si sa faceti lucruri pe care pana acum nu le ati prea facut.trebuie sa o castigati de partea d-voastra si sa o faceti sa se indragosteasca iar,nu faceti greseala sa bagati copiii la inaintare si sa i spuneti"tu nu te ai gandit ca aveam copii?cum ai putut sa faci asa."nu asta trebuie sa fie abordarea.distantati va putin de ea si aratati i ca inca o iubiti dar ca puteti fi si independent.asta vrea sa vada ea.vrea putina neincredere.vrea sa se vada in postura in care e posibil sa va piarda daca continua asa.asa ca asta e cea mai buna solutie pe care eu o vad.stiu ca e greu.dar trebuie sa gasiti putere.trebuie sa vedeti daca o puteti ierta in primul rand.si de asta nu va puteti da seama stand in continuare in casa cu ea.altfel toata viata veti avea durerea asta in suflet si sigur relatia nu va functiona.stiu ca va e greu dar ca barbat si ca om trebuie sa aveti putere acum sa faceti sacrificiul asta.va doresc tot binele din lume si multa fericire pentru ca o meritati din plin.
elisa_me
Postat pe 29 Noiembrie 2008 19:13
nu am timp si nici rabdare sa citesc toate comentariile care s`au postat insa tie vreau sa iti raspund ma bucur enorm sa vad ca exista barbati asemenea tie. eu sunt acelasi stil nu pot sa insel cred ca o relatie este ceva sfant ..ei bine surpriza!!!! ce proasta sunt ?! nu ...nu este ceva sfant fiecare face cum il taie capu...importanta e persoana si nivelul de afectivitate pe care ea il poseda.pareri si pareri ..unii sunt pro altii contra ba mai mult am auzit o parere care zice k este recomandat sa inseli pt ca te rascoleste si cand vei ajunge acasa in pat cu perechea ta vei fi mai afectiv! ETE NA...singura explicatie la intrebarea de ce m`a inselat este ca .....nu aveti aceleasi idei despre acest lucru.ea poate/vrea, tu nu. in nici un caz nu ai tu o problema din moment ce nu ti`a atras atentia ...cum zicea cineva trebuia sa te gadile si sa sara pe tine sa o asculti...sunt n moduri dragute de a face pe cel de langa tine atent...pacat pentru tine ..esti un barbat atat de rar. si dezamagit.probabil in urma acestei probleme vei ajunge sa iti doresti sa fii ca restul pt ca esti deziluzionat...

Postat pe 29 Noiembrie 2008 19:18
Buna tuturor, o sa tratez acest subiect din alta perspectiva, cea a copilului (din cuplul in care sotia l-a inselat pe sot).
Acum 7 ani mama l-a inselat pe tata chiar in propria noastra casa. Scuza ei a fost ca s-a indragostit (de un tip care era cu vreo 20 de ani mai tanar ca ea, pe care il cunosteam si eu). Tata a hotarat sa o ierte, a vrut sa tina ascunsa aventura fata de mine si sora mea dar am aflat oricum. O iubea si o iubeste foarte mult.
Ce pot sa spun eu dupa 7 ani e ca inca observ o tensiune intre ei, mama parca a trecut mai usor peste situatie, tata e cel afectat, s-a imbolnavit de inima, incearca sa disimuleze dar nu mai e cel de dinainte.
Daca te gandesti la copil atunci cand nu vrei sa divortezi gandeste-te la faptul ca un copil nu poate creste normal intr-o familie dezbinata. Uneori e mai bine sa ai doi parinti fericiti dar separati decat nefericiti si impreuna.

danamaria13
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:57
De la: cornelia_leia, la data 2008-11-14 13:05:37Ce ai cautat in mess..sotiei? Ce ai cautat ai gasit. Pentru ea poate era doar un refugiu din monotonia familiei,nimic serios din punctul ei de vedere. Daca nu ai fi vrut sa suferi nu ii "violai "corespondenta.

ce ai fi cautat si tu daca avea sotul messul deschis... si vorbea cu alta femeie...

Postat pe 18 Decembrie 2008 12:00
De la: danamaria13, la data 2008-12-17 10:57:48Buna tuturor, o sa tratez acest subiect din alta perspectiva, cea a copilului (din cuplul in care sotia l-a inselat pe sot).
Acum 7 ani mama l-a inselat pe tata chiar in propria noastra casa. Scuza ei a fost ca s-a indragostit (de un tip care era cu vreo 20 de ani mai tanar ca ea, pe care il cunosteam si eu). Tata a hotarat sa o ierte, a vrut sa tina ascunsa aventura fata de mine si sora mea dar am aflat oricum. O iubea si o iubeste foarte mult.
Ce pot sa spun eu dupa 7 ani e ca inca observ o tensiune intre ei, mama parca a trecut mai usor peste situatie, tata e cel afectat, s-a imbolnavit de inima, incearca sa disimuleze dar nu mai e cel de dinainte.
Daca te gandesti la copil atunci cand nu vrei sa divortezi gandeste-te la faptul ca un copil nu poate creste normal intr-o familie dezbinata. Uneori e mai bine sa ai doi parinti fericiti dar separati decat nefericiti si impreuna.

sincer imi pare rau pentru tine, ca ai aflat,..si treci prin asemenea probleme la virsta asta...

Postat pe 18 Decembrie 2008 12:07
De la: danamaria13, la data 2008-12-17 10:57:48

Buna tuturor, o sa tratez acest subiect din alta perspectiva, cea a copilului (din cuplul in care sotia l-a inselat pe sot).

danamaria, m-a impresionat povestea ta si gandirea matura pe care o ai. eu sunt casatorita de 6 ani, am un baietel de 5, care isi adora tatal. si invers. probl e ca eu nu imi mai iubesc sotul. as vrea sa o iau de la capat. dar am efectiv un ghem in stomac si in suflet de frica sa nu imi traumatizez copilul printr-un divort si apoi reacomodarea lui cu un alt barbat in casa. Intr-un fel parerea ta ma incurajeaza.
Oricum, numai bine iti doresc!
meg29
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:24
Dar oare numai femeile gresesc barbatii sunt chiar usa de biserica si mai ales atunci cand cineva alege sa insele partnerul de viata inseamna ca ceva nu mai merge in aceea casnicie sigur a intervenit monotonia si rutina de zi cu zi
NICOLETA69
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:54
Si nu sunt de acord cu cautatul in mesengerul partenerului de viata nici telefon pentru ca nu este normal fiecare om are dreptul la intimitatea lui si independenta lui doar nu esti sclavul lui
NICOLETA69
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:58
De la: NICOLETA69, la data 2008-12-19 11:58:43Si nu sunt de acord cu cautatul in mesengerul partenerului de viata nici telefon pentru ca nu este normal fiecare om are dreptul la intimitatea lui si independenta lui doar nu esti sclavul lui

Fiecare om are dreptul sa fie respectat de partener/partenera. Daca ai lucruri de ascuns e mai bine sa stai singura.
Ice1
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:40
Dupa parerea mea, cred ca atat eu cat si el avem dreptul sa ne uitam oriunde(mess, tel si ce ar mai putea fi) odata ce nu ai nimic de ascuns nu vad care e problema. Doi oameni casatoriti impart totul si mai ales intimitatea. A nu se intelege ca ma uit in tel. sotului zilnic, dar daca am chef o data o fac. Daca traim ipreuna de ani de zile, impartim si bune si rele, am ajuns sa-l cunosc f. bine. Nu ar tb sa-i verific tel. sa aflu ca ma inseala, as sti lucrul asta, i l-as citi in ochi.

Postat pe 20 Decembrie 2008 18:11
citind o parte din postari n-am remarcat decat doza uriasa de egoism, posesivitate, gelozie, resentimente, lauda de sine nimic din ce ar salva o relatie, daca asa ai fost (sau esti inca)si in casnicie ma mir ca inca mai sunteti impreuna
zici ca o iubesti enorm, eu cred ca e doar frica ca pierzi ceva de parca sotia ar fi un obiect de uz casnic nu fiinta, nu ai nici " o pata" doar pt ca n-ai facut sex cu altcineva, oare nu egoismul tau, gelozia, posesivitatea au impins-o sa "plece" ?
vorbesti de incredere cand chiar din ceea ce scrii rezulta contrariul, cine are incredere si i se pare ceva suspicios intreaba ,nu cauta peste tot ( in mesagerie, telefoane, facturi, etc) ,cand unul din pateneri se simte mereu urmarit, incoltit, intepat cu replici aiurea, nu va face decat sa-si doreasca sa evadeze
vorbiti de copii, nu se intreaba nimeni daca ea nu cumva a acceptat riscul tocmai pt a nu zdruncina sentimentele copilului care fiind la o varsta prea mica n-ar intelege ce se intampla in cazul in care ar fi ales sa divorteze?
nu ma astept sa fie cineva de acord cu ceea ce am scris, am vazut modul de gandire al multora dintre voi care ori sunteti prea tineri, ori n-ati avut parte de adevarate experiente de viata si va lamentati la lucruri marunte
o casnicie nu e doar "patru picioare" in pat, e comunicare, responsabilitate, incredere, riscuri asumate, tot ce ai sa imparti la doi dar sa nu ceri nimic inapoi, cine nu e in stare sa daruiasca sa nu astepte sa primeasca, nu e acea iubire "roz" scrisa pe toate gardurile, e incercarea si dorinta a doua ganduri, doua suflete, doua destine, doua fiinte total diferite de a urma acelasi drum sprijinindu-se reciproc si bucurandu-se fiecare de succesul celuilalt
sarbatorile ce se apropie sa ne lumineze mintea si sa ne deschida sufletele, va urez SARBATORI FERICITE !!!
lia_nicolla
Postat pe 22 Decembrie 2008 08:13
Eu nu imi dau seama cum 5 ani nu ai banuit nimic... Dar nu mai conteaza asta! Fapta e deja consumata!
Nu dau vina pe cel care este inselat! Pentru ca nu exista motiv ca sa inseli, daca vrei altceva o spui, daca nu mai esti multumit de relatie normal este sa ii spui of-urile partenerului, sa vedeti impreuna ce e de facut, nu te duci si inseli! Sau si daca o faci si iti pare rau, termini atunci dupa cateva saptamani relatia dar nu o lungesti 5 ani...
As fi fost de acord in cazul in care si el ar insela-o pe ea sau ar fi violent, nu ar respecta-o...
Dar cand nu iti lipseste nimic si inseli nu o poti face decat din lasitate!
my_melody
Postat pe 9 Ianuarie 2009 00:10
De la: cornelia_leia, la data 2008-11-14 13:05:37Ce ai cautat in mess..sotiei? Ce ai cautat ai gasit. Pentru ea poate era doar un refugiu din monotonia familiei,nimic serios din punctul ei de vedere. Daca nu ai fi vrut sa suferi nu ii "violai "corespondenta.

ceea ce faceai si tu daca gaseai mailul sotului ...sau prietenului tau..!!! adica te bagai in el sa vezi ce are pe acolo... asa ca daca ai ocazia... nu te baga... in mail ca poate o sa ai surprize...

Postat pe 13 Ianuarie 2009 09:09
De la: , la data 2008-10-17 16:16:34As putea daca imi permiteti sa fiu vocea sotiei care a inselat! in cazul descris de tine, ma regasesc si eu! M-am csatorit cu sotul meu, ne iubim nespus de mult, nu ne lipseste absolut nimic! Toate prietenele imi spun ca ma invidiaza pentru ce persoana mi-am gasit! In schimb, am facut greseala de a pastra legatura cu un fost iubit! Povesteam orice, ne amuzam de situatii, ne-am reindragostit si nu rezistam fara sa ne auzim in fiecare zi! Si tot asa au continuat toate, bune si frumoase! Pana in momentul in care mi-a fost "incalcata" acea intimitate persoanala, adica pana atunci cand mi-a gasit un mesaj in telefon! Atunci a iesit toata povestea la iveala! In cazul nostru, nu era nici o intrevedere fizica, poate si din cauza distantentei care era intre noi, fiecare fiind in alt oras, deci practic nu prea aveam cum sa ne vedem! Insa puteam gasi motive si pretexte sa ne vedem! Dar nu! Logic, ca al meu sot a cerut acea explicatia cu DE CE; e greu de zis de ce exista si am avut nevoie de celalat! Chiar nu pot sa justific ca cineva sa inteleaga ca IMI IUBESC SOTUL , NIMIC NU NE LIPSESTE... si cu toate astea... mai exista cineva! Imi pare rau si imi dau seama ca am gresit chiar si moral fata de sotul meu! DA, exista resentimente chiar daca mai continui sa te vezi cu celalalt! In tot cazul, la noi s-a terminat cu bine povestea! Al meu sot a reusit,zic eu, sa treaca peste situatie pentru ca i-am recapatat increderea! Iti doresc sa ai si tu intelegere sa iti intelegi sotia! Numai bine!

aiurea... de fapt...

Postat pe 13 Ianuarie 2009 09:14
De la: , la data 2008-07-20 17:58:22povestea mea este foarte dureroasa si nu stiu cum sa incep,ma-m hotart sa scriu dupa ce am citit multe comentarii ale femeilor despre infideltate.
nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu,pe scurt in urma cu 2 luni am gasit mesengerul sotiei deschis,din curiozitate am intrat in arhiva si ce am gasit acolo ma socat.
nu va-m spus ca o iubeam foarte mult si aveam o incredere oarba in ea,a fost un soc pentru mine sa descopar ca sotia mea avea o relatie de aproape 5 ani.
suntem casatoriti de 10 ani si avem si un copil,din acel moment in sufletul meu este o mare durere, 5 ani am fost mintit si tradat.
am avut o discutie aprinsa in acele momente,cateva zile nu am fost om,dar dupa ce am putut comunica ne-am mai linistit si am hotarat impreuna sa ne salvam casnicia,nu a fost usor dar faptul ca o iubesc ma ajutat,si ea ma iubeste.
in acele momente am pus-o sa aleaga intre mine si el,si mia spus ca nu sa pus nici o data problema sa aleaga,datorita faptului ca ma iubit,dar in casnicia noastra parca intervenise un sentiment de automultumire din partea mea,nu mai comunicam,se intamplase ceva.
dar tot nu am liniste si nu pot sa inteleg de ce a facut acest lucru,de ce ma tradat,
ma macin singur,incerc sa ma port normal dar nu imi da pace acest lucru.in aceasta perioada ne-am redescoperit unul pe altul, iubirea noastra nu a disparut,dar in sufletul meu este o adevarata furtuna,incerc sa nu ii transmit aceasta stare si ei pentru ca este foarte sensibila,am avut si discutii mai aprinse de la faptul ca o intreb mereu de ce si cum ma inselat.
ma-m gandit si la divort,dar faptul ca o iubesc pe ea si pe copil,ma facut sa am puterea sa incerc sa imi salvez casnicia.
am fost si la un pshihoterapeut,acesta mi-a spus ca problema este la mine,ca pentru ea este mai usor,dar eu am sa ma vindec mai greu,a avut dreptate.
oricat de bine ne intelegem acum nu am liniste.
nu imi vine parca nici acum sa cred,ca am fost tradat,chiar daca ia-m spus ca o iert parca ceva in sufletul meu imi spune ca nu va fi asa.
pentru mine casnicia a fost ceva sfant,si parca sa rupt ceva in mine,nu mai am incredere in oameni,sa nu mai spun in femei.
am incercat sa inteleg ce a determinat-o sa ma insele,totul a pornit de la un prieten din copilarie pe care la intalnit acum 5 ani,mi-a spus ca avea cu cine sa comunice,ca o intelegea,dar daca avea nevoie de un prieten de ce a trebuit sa faca si sex?a fost egoista nu sa gandit ca are un sot,copil,aceste lucruri nu au contat?
acum ce va face daca nu pot trece peste asta,va ramne fara familie,copilul va avea de suferit,la asta nu sa gandit,cel mai mult sufera un copil cand parintii se despart.
in mine se da o lupta intensa,nu stiu cum sa trec peste acest moment distrugator din viata mea.
povestea este lunga si as vrea sa aflu parerea altor persoane,mai ales acelor femei care sunt pro infidelitate.
credeti-ma ca nu as vrea sa treaca prin ce trec eu in aceste momente.

Hm...dar daca ar fi fost invers? Nu te-ai intrebat nici o data? Ei bine, nu sunt in masura sa judec pe nimeni. Dar stiu doar un lucru: fara foc nu iese fum. Deci, ceva a determinat-o sa calce gresit. Daca zici ca o iubesti, ca ai iertat-o, va trebui sa si uiti. Iertarea fara uitare duce la ura. Sincer... eu am o relatie extraconjugala. Deci... mai exista soti inselati. Atat doar ca relatia extraconjugala s-a nascut pe fondul unor probleme de sanatate ce le are sotul meu. Stiam inainte de casatorie ca e bolnav dar m-am incapatanat si ne-am casatorit. Nu regret nimic dar m-am ofilit devreme. Si am inceput sa am si eu probleme de sanatate. Am incercat sa il fac sa inteleaga ca am si eu nevoi ca orice om.... Dar...din pacate...nu am reusit sa il fac sa constientizeze asta. Si, involuntar, chiar sotul meu m-a impins in bratele celui cu care am aceasta relatie extraconjugala. Am "renascut" fizic, muncesc mai mult ca inainte (am doua job-uri), eu nu il mai necajesc cu problemele mele de sanatate, il sustin cat pot in ceea ce face si...credeti-ma ca nu regret ca il insel. Casnicia noastra, la o prima vedere, e super.... Si chiar este super atat timp cat totul decurge normal. Poate ca ma banuieste, chiar am avut o discutie pe aceasta tema... Dar ma iubeste, vede cate eforturi fac, simte ca il sustin, ne crestem copilul impreuna... Asa ca... Barbatilor nu numai voi aveti voie sa fiti sexul tare si sa faceti ce doriti... Si noi, femeile, putem face la fel ca voi si poate ca mai mult... Iar dupa ce imi veti citi randurile, cel ce este fara de pacat, sa ia piatra si sa o arunce in mine.... Va doresc toate cele bune cititorilor!
SPP
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:42
pt.Geo32 Bravo! nu gasesc alte cuvinte scuza-ma dar cind am vazut comentariul tau m-am bucurat ca in sf. mai sint totusi si barbati sensibili.

Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dezorientata, cer ajutor si sfaturi de urgenta ! 23 De la: lyn_ 18 August 2011 19:35
am ajuns la capatul rabdarii 53 De la: extravagant 12 Decembrie 2010 21:33
am inselat un scorpion.cum fac sa ma ierte? 43 De la: kudika_10564 20 Aprilie 2015 14:18
buna ziua 4 De la: Barbie30 11 Septembrie 2010 20:03
un mic sfat 12 De la: veronimus 6 Martie 2012 14:27