Mai multe
| nu-mi permit sa dau nici un sfat in astfel de cazuri. spun doar ca si un cazul unei femei adultere, n-ar trebuie sa se faca mari diferente, ca e cam la fel, daca se spala e ca noua! Consider ca nu infidetitatea e sfarsitul drumului, dar indiferenta este cu siguranta! | ||
|
anca_v Postat pe 21 August 2008 13:55 |
||
|---|---|---|
| Corect. Doar ca nu e chiar asa de simplu. Uneori, infidelitatea unuia dintre soti conduce la indiferenta celuilalt. Si invers. | ||
|
aciri Postat pe 21 August 2008 16:26 |
||
M-am ...turtit,de tot Ce se intampla cu noi?Cu omul,in general? Odata cu civilizatia,omul a inventat reguli ,legi scrise si nescrise pt a mentine o anumita ordine in societate.Iaca,de aia nu mai poate el,omul,de reguli.Ca de aia se zice ca"legile au fost facute pt a fi incalcate"El a ramas la stadiul de primata,in multe cazuri ,chiar daca piloteaza un avion sau conduce un bmw.Trimite navete spatiale in cosmos,construieste tuneluri pe sub mari,ridica turnuri pana la cer,stie cum va fi vremea cu o luna inainte,toate ,dupa calcule matematice,fizice,chimice,extraordinar de grele si sofisticate,au creiere geniale,dar nu isi pot tine pantalonii pe ei,mai mult de cateva luni,nu reusesc sa fie fideli sotiei ,sotului,familiei...De ce? EEE,aici e marea problema.Aici s-a gresit cu ceva la "creearea omului"
|
||
|
|
||
|
crinaD Postat pe 22 August 2008 05:20 |
||
creare,faurire,infiintare
|
||
|
crinaD Postat pe 22 August 2008 05:44 |
||
| Da. Complicata fiinta omul. Are hormoni. Si - prin deductie, daca stai sa te gandesti si la fapte din istorie - ei, hormonii, conduc lumea! :) | ||
|
aciri Postat pe 22 August 2008 11:05 |
||
De la: acigri, la data 2008-08-21 12:41:56Mii de scuze pentru "mistypings". N-ar trebui sa scriu, cand sunt grabita, dar recunosc ca m-a cam enervat atitudinea asta de "victima inocenta" afisata de unii barbati si generalizarea asta, repetata ostentativ, referitoare la femeile c... Da, o fi unele asa cum sugereaza Stefancel.., dar exista un "titlu de onoare", corespunzator, si pentru barbatii care inseala. cred ca ai inteles gresit!!! eu nu am aparat barbatii... si am culpabilizat femeile... adica totdeauna femeile sint de vina... ci am tinut sa subliniez, ca ,,motivele difera'', si ca diferenta o faceti voi.... si nu trebuie sa te enervezi.... personal... vorbeam la modul general.... si barbatii inseala din diverse motive.... dar.... de asta spuneam ca tot cu o femeie, care ...sa zicem..... nu considera ca partenerul nu mai face sex cu ea ca e obosit...etc...etc...(poate fi si invers) ci ca ,, sigur'' are pe altcineva...si actioneaza in consecinta.... adica ca sa intelegi"" pot sa fiu eu brad pit si tu baba cotoroanta... ca daca tu nu ma bagi in seama cu tot cu ,,frumusetea'' mea, ma duc la to topicul cu masturbarea....
|
||
|
Postat pe 22 August 2008 12:04 |
||
| Dragii mei, eu una niciodata n-am sa inteleg barbatii si, practic, am obosit sa mai incerc! asta e sigur! Chiar daca sotul meu, dupa 9 ani de casnicie, doi copii superbi, sanatosi) afirma ca e multumit de ce are (ma refer aici la relatie, sex....bla, bla) tot ii sclipesc ochii cand vede o femeie pe strada (chiar daca e mai grasa decat mine - cum imi reprosa -. Oricum am ajuns la concluzia ca m-am saturat sa mai fiu cea care da fara sa primeasca decat un acoperis deasupra capului.Am ajuns sa nu fiu nici macar salutata cand intra in casa. Am stat mai deunazi si m-am intrebat cand am avut ultimul orgasm.... nu imi mai amintesc. Si nu e vorba aici de faptul ca sotul meu nu a depus eforturi, dar.... nimic. Ma poate cineva scapa de senzatia ca sunt o papusa gonflabila? Nu cred. | ||
|
szclaudia Postat pe 22 August 2008 23:03 |
||
Mey,claudia...,mey! Eu cred ca,gresim si noi,femeile.Uite,am avut eu,acum,asa o revelatie si am aflat raspunsul problemelor ,multor femei,de pe acest forum. Tu zici ca sotul tau nu te mai iubeste cum te iubea,dar tu te mai iubesti cum te iubeai? Zici ca,aproape nu te mai saluta cand intri in casa,dar tu,de cand nu l-ai mai primit cu un zambet,larg,sincer,urandu-i bun venit,de cand nu i-ai mai sarit de gat sa-l saruti cu drag? De cand nu i-ai mai facut desrtul preferat? De cand nu ti-ai mai facut o placere ,concentrandu-te asupra mangaierilor,miscarilor,jocurilor,pt a avea un orgasm? De cand nu ai fost la o sala,ai tinut o dieta,ai fost preocupata ca,persoana ta sa arate bine,sa "ii sclipeasca ochii si dupa tine",ca ,dupa cele de pe strada,le sclipesc oricum,si de urate si de frumoase,si de slabe si de grase,dar nu neaparat te inlocuieste cu vreo una. De cand nu ti-ai mai propus sa nu il mai spionezi,sa nu il mai cauti in telefon(macar pt o vreme ),sa nu ii mai pui la indoiala vorbele,sa il asculti,sa il mangai pe par,sa te cuibaresti la pieptul lui ca odinioara?Pe bune,de cand? Si de ce? Daca nu vrei sa faci nimic pt el,nu faci nimic nici pt tine?Asa de tare te urasti,de te autopedepsesti??? ![]() "Singurii care gasesc ceea ce cauta in viata sunt cautatorii de greseli"-Murphy |
||
|
crinaD Postat pe 23 August 2008 01:21 |
||
De la: geo32, la data 2008-07-20 18:03:45doua intrebari: nu te supara, e sotia lui, are dreptul sa-i umble prin messneger. si nu intotdeauna e de vina celalalt. nu mai cauta scuze acolo unde ele sunt mai putine. vina pt tradare apartine tradatorului, nu victimei. e ca si cum un criminal ar spune ca de ce victima era acolo cand el i-a dat in cap? vina e a victimei, nu? sunt oameni care nu pot avea o singura iubire, care simt nevoia de diversitate, care simt ca le este mai bine daca au mai multi amanti/amante. sunt egoisti si nu le pasa de partenerul oficial, asta e realitatea. eu nu as mai avea incredere in ea, nu cred ca a intrerupt acea relatie, ci doar ca au devenit mai discreti... |
||
|
Luan4 Postat pe 23 August 2008 08:45 |
||
|
Nu exista sa nu simti sa nu-ti dai seama, doar ca atunci nu realizezi, abia dupa, iti amintesti aceste lucruri si le pui cap la cap. Atunci, prea tarziu, iti dai seama ca aveai semnale o mie , doar ca tu nu le-ai perceput asa. Totul tine de perceptia noastra. Mereu cautam scuze in apararea celor pe care-i iubim. Si da, daca a durat 5 ani, inseamna ca ea nu te iubeste. Eu daca as iubi pe cineva n-as putea sa-l insel. Trebuia sa renunte la casnicia cu tine si sa-si vada de merea dragoste. Dar mai mult ca sigur ii convenea siguranta ca are alaturi de tine tot ce-i trebuie, iar alaturi de el tot ce-si dorea sufleteste. Apoi... Cum ti-am mai spus, iart-o doar daca crezi ca nu-i vei reprosa niciodata, daca crezi ca poti trece peste si numai daca sunteti siguri ca va iubiti cu adevarat! O zi buna tuturor! |
||
|
ilona6411 Postat pe 23 August 2008 09:28 |
||
|
Draga CrinaD, tocmai aici e problema. In fiecare zi il astept cu zambetul pe buze, il imbratisez, il sarut cu pasiune, il astept cu masa calda chiar daca am doi copii plus serviciu, scoala, ba chiar merg si la sala, tin diete; nu sunt pasionata sa-i caut in telefon. Si NU ma urasc, din contra ma iubesc si ma simt foarte bine in pielea mea. Ba chiar m-am saturat sa fac doar EU eforturi ca aceasta relatie sa mearga.Am facut tot ce am crezut ca e bine pt familia mea. A avut tentative sa ma insele iar cand l-am intrebat care ar fi motivele mi-a raspuns ca "nu stie, probabil e o boala"!!! Deci, NU ma acuza pe mine ca nu fac aia, sau cealalta.... O zi buna! |
||
|
szclaudia Postat pe 24 August 2008 14:10 |
||
De la: , la data 2008-08-01 15:13:26nu am spus nici o data ca eu nu am nici o vina,vina mea este ca am avut o incredere prea mare in persoana de langa mine,tot timpul a iubit-o si iam aratat lucrul acesta,a fost alintata,iubita de catre mine... |
||
|
dancer Postat pe 26 August 2008 08:11 |
||
|
un coleg de-al meu spunea "sa nu credeti voi ca daca niciodata in viata voi nu ati vrut sa va culcati cu nevasta altuia , altii nu se culca cu nevasta ta" |
||
|
dancer Postat pe 26 August 2008 08:14 |
||
| pacat de tine si de copil.trebuie sa te gindesti daca mai poti sa uiti ca de iertat am inteles ca ai iertato.am fost si eu in situatia ta si te inteleg.o aventura e cand te intilnesti o data ,de doua ori,dar cinci ani e cam mult.cauta in inima ta si ai sa gasesti raspunsul. | ||
|
Postat pe 26 August 2008 09:22 |
||
| eu zic,draga domnule,sa lasi lucrurile,asa cum sunt,o vreme;pana cand crezi tu ca poti lua o decizie corecta,nu una sub influenta emotiilor,a amaraciunii...etc. Eu zic ca poti ierta si poti merge mai departe daca o iubesti si daca intelegi de ce a facut-o(daca stie sa explice).Ma gandesc ca,poate il stia de 5 ani si se intalnea din cand in cand,dar ,asta nu insemna,neaparat ,ca are o relatie stransa.Sunt femeie si,incerc sa ma pun in pielea ei: daca l-ar fi iubit,ar fi fost usurata ca ai prins-o,ca sa se scuteasca ea de supliciul de a -ti spune"am pe altul,te parasesc".Zbura imediat,fara explicatii prea multe.Daca te alege pe tine,inseamna ca e constienta ca tu ai mai multa valoare pt ea decat respectivul,tu si copilul.De ce a facut-o?Dumnezeu stie de ce face omul multe tampenii...Poate ca,era intr-un moment de vulnerabilitate si individul a sedus-o,poate ,la pat nu e tocmai perfect si n-a indraznit sa iti spuna asta sau ti-a spus,dar nu ai considerat ca ar merita sa iti bati capul cu asa ceva.Poate era intr-un alt moment critic al vietii ei....toti suntem slabi,toti avem momente de slabiciune in viata ,scapari de luciditate,de care altii profita.Puteai fi tu in locul ei,nu gandi ca vei ramane neprihanit in toata viata ta,nu judeca prea aspru,nu se stie cand vei fi in aceeasi situatie(de acuzat).E bine sa judeci rational,nu cu inima si ,daca se poate sa ramaneti impreuna,daca mai sunt sentimente,cu conditia ca ea,sa NU MAI REPETE IN VECI ,acest pacat si nici sa nu te mai minta cu ceva vreodata.Daca e perversa,interesata,micinoasa...numai tu poti stii,iti poti da seama,de aceea zic sa lasi lucrurile o vreme,sa se aseze si,in acest timp.o observi.Tradarea e groaznica,mai ales cand vine din partea celui iubit,dar,totusi,nu e sfarsitul lumii.Drama o facem noi,scenariul e numai in capul nostru;depinde de atitudine,cum interpretezi...,cat de victima te consideri,cat de mult lasi sa te afecteze un fapt care se intampla de mii de ani,de cand e omul OM. | ||
|
crinaD Postat pe 27 August 2008 03:56 |
||
| Si ma mai gandesc la un lucru; sa sufere cel ce a gresit,cel ce a provocat suferinta.De ce sa imi cer eu scuze si sa sufar pt ca tu ai gresit ,ca nu ai fost demn de increderea ce ti-am acordat-o? Eu am constiinta curata, am avut sentimente sincere,mai am inca,am jucat cinstit.NU E VINA MEA deci nu are rost sa imi rup eu sufletul.Sa indrepte lucrurile cel ce a gresit si nu e treaba mea cum o face.Eu,doar,stau linistit si astept sa vad cum evolueaza lucrurile.Nu sunt fericit de ceea ce s-a intamplat,dar nici nenorocit;nu eu.Sa fie nenorocit pacatosul.Eu ,doar sunt trist.Dar o sa imi treaca. | ||
|
crinaD Postat pe 27 August 2008 04:17 |
||
| Claudia,imi pare rau ca ti se intampla asa,dar mesajul dinainte e valabil si pt tine.De ce sa te simti tu o victima? Sa fie el victima faptelor sale.El pierde,nu tu.La ce ti-ar fi bun un partener care te face sa devii un om nenorocit,suferind?Ai castiga daca te-ar lasa in pace sa traiesti si tu ca un om normal,sa te bucuri de viata.Nu il mai lasa sa iti faca asta,"rupe pisica".Vei reintineri,te asigur. | ||
|
crinaD Postat pe 27 August 2008 04:22 |
||
| Ai pus punctul pe "I"!..Scurt si la obiect... | ||
|
Postat pe 27 August 2008 08:06 |
||
| nu anormal, dar foarte adevarat..oricum nu e anormal petru ca traim in "secolul sexului"..iar ofertele abunda mapamondul.. | ||
|
Postat pe 27 August 2008 08:09 |
||
| Ca si in alte cazuri discutate pe forum, sfaturile Crinei mi se par sincere si pertinente. Daca am avea puterea/taria sa le si urmam, ar fi bine si pentru noi, si pentru celalalt. Intr-o relatie in care isi baga codita... adulterul sufera si cel care calca stramb, si cel care greseste. Doar ca natura suferintei e diferita. Daca cei doi reusesc sa-si depaseasca singuratatea, voi reusi sa "neutralizeze" si suferinta. Dar stiu ca, de cele mai multe ori, odata ajunsi in situatia de "tradati", nu mai reusim sa redevenim un cuplu, ramanem singuri... | ||
|
aciri Postat pe 27 August 2008 11:41 |
||
|
imi pare rau.. dar daca te-a inselat nu ins ca e vina ta. trebuia sa-ti spuna ca nu merge ceva, nu sa se arunce pe altu direct. 5ani ....e uitmior de mult! mi se pare nesimtire grasa~! |
||
|
morticia_adams Postat pe 28 August 2008 22:17 |
||
|
Am citit mesajele voastre pe sarite, deci daca repet ceva din ce au zis altii, imi cer scuze. M`a interesat mai mult ce au avut de spus barbatii inselati. Nu am fost niciodata casatorita, dar am avut o relatie de 7 ani, dintre cate aproape 3 am stat impreuna... deci as putea sa o consider ca pe o casatorie. Autorul vroia sa stie parerile unor femei care au inselat. L`am inselat! Motivele: m`a inselat el primul. am fost distrusa... pana cand am aflat... ash fi bagat mana in foc pt el. Foarte multa lume se mira cata incredere ii pot acorda. A fost f dureros... am vrut sa pun punct relatiei, dar n`am avut puterea necesara, il iubeam enorm... si el imi spunea ca n`a insemnat nimic pt el si ca el pe mine ma iubeshte ... si ca rupe orice legatura, lucru pe care l`a si facut. in momentul in care am aflat.... am plans o saptamana intreaga, nici la scoala n`am mers in saptamana aia.. nu puteam sa ies din casa... si mi`am promis eu mie ca n`o sa mai trec prin asta si ca o sa incerc sa ma indepartez de el ca sa il pot parasi fara sa sufar SAU ca i`o platesc inapoi sa vada si el ce am simtit eu. l`am inselat de 2 ori. m`am indepartat de el exact cum am zis. prima data l`am inselat cu un tip... care ii semana izbitor. asta m`a si atras la el. am facut`o fara sa gandesc. n`a durat mult. asta am regretat`o. apoi a venit al doilea... amandoua aventurile au fost in aceeasi vara... de data asta... am facut`o cu un tip pe care il cunoscusem exact inainte sa fiu cu el si intotdeauna a existat o atractie intre noi... doar ca nu i`am dat importantza. asta n`am regretat`o. a fost cea mai fericita perioada din viata mea. asta a simtit`o prietenul meu... pt ca ne`am intalnit intamplator cu respectivul pe strada si a vazut fulgerarea din priviri. atat! deci... cand iubeshti... simti! am recunoscut pana la urma.. i`am zis si de cealalta aventura si am vrut sa inchei relatia, lucru pe care l`am si facut... vreo o saptamana :)). culmea... ca el a aflat dupa ce aventurile mele se incheiasera. mnah.. apoi a venit al meu plangand sa imi spuna cat ma iubeste el si ca ma iarta si ca promite sa nu`mi reproseze niciodata. i`am spus exact ce am simtit cand l`am inselat. i`am spus ca o durere mai mare ca si atunci cand m`a inselat el nu am simtit si i`am spus si ca in momentul in care l`am inselat nu l`am iubit si nu am simtit nimic pt el. se intreba si el de ce nu i`am zis atunci, daca tot am vrut sa ma razbun.. si i`am raspuns. dupa ce am avut prima aventura am avut remuscari.. a fost ceva de moment.. eram confuza si furioasa si as fi preferat sa n`o fac... m`am gandit sa ii spun, sa il fac sa sufere, dar mi`am amintit ce am simtit eu.. si am zis ca nu merita NIMENI sa simta asa ceva... si am mers pe ideea ca ce nu stie, nu`i poate face rau. dar la a doua aventura a fost cu totul altceva... l`am inselat trup si suflet... l`am iubit pe omul ala. a apreciat ca i`am zis ca nu l`am iubit cand l`am inselat. pana la urma, la insistentele lui am hotarat sa reluam relatia... a fost totul foarte bine, ne`am rezolvat toate divergentele... am luat`o de la inceput, ne`am reindragostit... cel putin eu.. dupa un timp ne`am si mutat impreuna... si atunci a inceput calvarul. de fapt nu ma iertase niciodata... si scopul lui in viata a fost sa ma distruga psihic. de cate ori eram pe punctul de a`l parasi se prefacea ca ma iubeste si reusea sa ma convinga sa raman. eu ma simteam vinovata, desi de la "noul inceput" nu mai calcasem stramb nicio secunda. de prima aventura nici nu l`a interesat, dar pe al 2-lea l`a urat de moarte si de cate ori il vedeam intamplator pe strada era razboi. la fiecare cearta imi doream sa fi ramas singura... pt ca era exact cum imi imaginasem ca va fi. poate in momentele alea as fi vrut sa fiu in bratele celuilalt.. n`a mai putut sa ma iubeasca. relatia noastra s`a incheiat efectiv cand a murit cel cu care il inselasem intr`un accident tragic... si m`a afectat... iar el s`a comportat efectiv ca un dobitoc... nici nu indraznesc sa va spun cum anume. am uitat sa spun ca in ultimul an ma inselase el din nou.. si l`am iertat... si nu am incercat sa ma razbun sau ceva. mnah.. asta e cazul meu. a incercat sa se tina iar dupa mine... dar pana la urma i`am spus ca am pe altcineva ca sa ma lase in pace. dupa 10 luni de la despartirea noastra s`a casatorit cu alta... ca sa imi faca mie rau... si`a facut defapt lui. eu acum am o relatie deschisa cu cineva si mi`e mai bine asa... decat cum eram in ultimii 2 ani in care am plans zi de zi fara exceptie. macar acum stiu ce sa astept de la celalalt sau sa nu astept. oricum eu incredere in barbati n`o sa mai am. concluzii: 1. femeile nu inseala intotdeauna cu sufletul 2. ce nu stii nu iti poate face rau... de aici "meschinaria" sotiilor care ascund relatiile 3. firul odata rupt, oricat de fin il innozi, nu mai e ca la inceput.. va agatza mereu 4. nu e neaparat rau sa inseli. sunt cupluri deschise care accepta ideea. in plus oamenii mai au uneori nevoie de diversitate. de ce sa vii acasa cu remuscari? stai si iti vezi de treaba si acasa vii la nevasta bine dispus pareri: 1. nu te mai macina. ori uiti, ori o lasi. vad ca de uitat e mai greu... e mai bine sa o lasi. te va urmari toata viata gandul ca te`a inselat, o vei banui la fiecare pas... in primul rand cu chestiile astea te autodistrugi. sunt oameni si oameni. eu am putut uita ca m`a inselat, el nu. ai sa vezi ca odata ce te linistesti sufleteste, toate o vor lua pe un drum bun. 2. nu o inteleg pe a ta de ce te`a inselat. poate de fapt a aburit`o ala bine... nu cred ca ai avut tu vreo vina. urat din partea ei ca a tinut atata timp relatia extraconjugala... daca vroia aventura trebuia sa se limiteze la 2-3 intalniri. cel mai bine e s`o intrebi pe ea de ce si sa nu accepti scuze uzuale si lipsite de imaginatie. cere`i adevaratul motiv. stiu ca ti`e mila de ea ca e atat de sensibila... dar fa un efort... e ceva ascuns acolo. E adevarat ca femeile inseala si pt ca se simt neglijate, dar din cate spui tu, nu pare sa fie cazul tau. mi`e cam somn acum... poate revin cu ceva mesaje daca e cazul. poti trimite si mesaj privat daca vrei sa discutam mai mult. pt o concluzie buna se cer detalii. |
||
|
mainedimineata Postat pe 29 August 2008 04:37 |
||
De la: szclaudia, la data 2008-08-22 23:03:58Dragii mei, eu una niciodata n-am sa inteleg barbatii si, practic, am obosit sa mai incerc! asta e sigur! Chiar daca sotul meu, dupa 9 ani de casnicie, doi copii superbi, sanatosi) afirma ca e multumit de ce are (ma refer aici la relatie, sex....bla, bla) tot ii sclipesc ochii cand vede o femeie pe strada (chiar daca e mai grasa decat mine - cum imi reprosa -. Oricum am ajuns la concluzia ca m-am saturat sa mai fiu cea care da fara sa primeasca decat un acoperis deasupra capului.Am ajuns sa nu fiu nici macar salutata cand intra in casa. Am stat mai deunazi si m-am intrebat cand am avut ultimul orgasm.... nu imi mai amintesc. Si nu e vorba aici de faptul ca sotul meu nu a depus eforturi, dar.... nimic. Ma poate cineva scapa de senzatia ca sunt o papusa gonflabila? Nu cred. intereant este ,,ca tu vezi cum ii sclipesc ochii'' pe strada... hmm... nu vreau sa ii iau apararea... dar poate si tie ,,iti sclipesc'' si nu iti dai seama...(ca poate a observat si el) interesant e faptul.... ca el este multumit cu ce are, si tu nu... din cite inteleg, omul depune eforturi, nu gluma.... si yu? nimik...si din ceea ce vad, tot el este de vina ca tu nu ai orgasm...hmm... pt faptul ca nu saluta.... ti-ai pus intrebari vreodata in legatura cu tine? si daca da, cred ca ti-ai dat raspunsuri subiective.... de ce nu ai orgasm? intreaba-te tot pe tine! te simti papusa gomflabila? intreaba-te tot pe tine.... inca odata... nu vreau sa ii iau apararea... dar daca omul se comporta normal in pat si se straduieste... si tu nu ,,simti''.... de ce crezi ca problema e la el?nu cumva ,,te-ai plictisit''? si ai nevoie de niste...... ,,mici portite''?
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 10:35 |
||
| buna eu sunt o femeie maritata dar sa stii ca nu mi-am inselat sotul niciodata si asta pt ca il iubesc enorm,dar sa revin la ceeea ce ai scris tu acolo sa stii ca te inteleg foarte bine pt ca si eu am fost inselata de sotul meu si stiu ce este in sufletul tau si la fel pot spune si eu ca nu mai am incredere in barbati .mi-ar placea sa imi poti povesti mai multe despre tine si daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva ma gasesti la adresa ionely14 | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 15:20 |
||
| foarte bun sfat sa stii ca si eu m-am gandit sa fac acelasi lucru si paote ca atunci mas fi simtit mult mai bine | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 15:22 |
||
| Foarte interesant de urmarit cum evolueaza discutia. O femeie casatorita semnalizeaza ca se simte neglijata (ceea ce, in mintea unei femei, este egal cu inceputul sfarsitului unei relatii!), si un barbat vine imediat cu o reactie tipica unui sot care se simte cu musca pe caciula :) - tot femeia e de vina! Se confirma celebra constatare: femeile mimeaza orgasmul de dragul relatiei, iar barbatii mimeaza relatia de dragul orgasmului. | ||
|
aciri Postat pe 12 Septembrie 2008 17:46 |
||
|
Dragule si dragule... Imi pare sincer rau, stiind ca sunt si barbati inselati, de ce nu?! Dar totusi dupa abia cinci ani..daca tot ai indraznit sa te uiti in telefonul ei...inseamna ca totusi te-ai trezit cam tarziu, nu crezi? Normal ca ea bine mersi dupa cinci ani de ,,concubinaj amoros,, cu prietenul tau, iar ea iti spune ca te iubeste numai pe tine si doar pe tine.. Ca ce, ca frate, sora...??? Ce frumoase sunt vorbele..Nu contest, s-ar putea sa te iubeasca,e foarte comod pentru ea, dar parerea mea ar fi sa divortati ,,un pic mai mult,, si daca cu adevarat te iubeste, atunci ea se va intoarce la tine, dupa divort, asta daca si tu o vei rea... La capitolul copii, ai dreptate intr-un fel, dar..copiii vor intelege..pana la urma ambii sunteti parintii lui biologici, daca va mai intelegeti si cand sa-i vedeti...atunci acesta nu e un imperdiment. Daca de zece ani v-ati casatorit si de cinci te-a inselat..cat ati fost in aceasta casatorie fircare...?!! hmmm...Inca o data imi pare sincer rau, dar asta este parerea mea..restul e destin...???!!! Habar n-am, oricum SUCCES! |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:27 |
||
| oare cat s-ar fi comentat daca era inselata o femeie? doua -trei zile? foarte dragutz din partea doamnelor care "acuza" mai tare decat barbatii!!! asta m-a mirat mereu la noi, femeile, imediat ridicam piatra asupra alteia si tinem partea barbatuui...care precis e cumsecade si "mai bine" decat celalalt...oare de ce barbatii isi tin partea unul altuia si se acopera unul pe altul chiar daca nu sunt cei mai buni prieteni??? De comentat sunt multe, la fiecare persoana totul este altfel, simte altfel, intelege altfel, actioneaza altfel...daca am inteles eu bine (daca nu, imi cer scuze) celalalt era o fosta iubire...daca e asa nu e de mirare...e flatant sa vina cineva spre tine dupa cine stie cati ani si sa-ti spuna ca ai ramas in inima lui in tot acest timp...poate i-a atins un punct sensibil pe care nici ea nu s-il cunostea... si nu uitati replica celebra din "Love story" : "niciodata sa nu spui niciodata"... viata e ciudata si minunata in acelasi timp, surprizele vin cand te astepti mai putin iar felul nostru de a reactiona este ,cateodata, surprinzator in primul rand pentru noi insine...despre sfaturi....fiecare decide pentru el insusi...nu traieste nimeni in locul tau. | ||
|
annemmone Postat pe 13 Septembrie 2008 20:20 |
||
![]() bvbvbvbv 1234567a! Ai pus punctul pe i! Felicitari! |
||
|
szclaudia Postat pe 13 Septembrie 2008 21:57 |
||
| hahahaha ....scuze dar nu ma pot aptine! ââââââââââ cineva s-a gandit asa...fara suparare ca ....femeia a avut o RELAȚIE de 5 ani mai oameni buni! Fetele atenție la mine! Care ar fi viata voastra daca a-ti fi obligate sa traiti langa un om 5 ani si cu gandul la altul? Toate dintre noi am avut in copilarie povbesti de genul asta...daca sa fiu cu georgica sau cu...vasilica..Sincer eu cred ca el este de vina . Fara suparare. Semne au fost in toti acesti 5 ani. Oare cine nu a fost in acea relatie el? care nu a vaziut ca sotia lui (casnicia pt el era sfanta asa zicea nu?) nu mai este fericita ci decat ....obligata SAU ea care a renuntata la fericirea ei ca sa fie langa acesta familie nefuncionala...VB din experienta...CONCLUZIA ....este o problema psihica cand barbatul respectiv, chiar dupa ce afla de problema femeii, nu doreste sa EVOLUEZE. Mai de prietenie ( sincer mai importanta si calitativa decat o iubire la mana a2 a) nu a-ti auzit? Sigur acolo este o problema de INCOMPATIBILITATE. Femeia si-a dat seama ca decizia luata si momentul casatoriei au fost GRESIT ALESE . Sper ca nu am zicnit pe nimeni.... | ||
|
KarasCristina Postat pe 16 Septembrie 2008 09:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pt VERISOARA cretinei!! | 21 | De la: Alexandr_a 8 Martie 2011 16:03 |
| orele de liceu:( | 1 | De la: black_eyes 31 Ianuarie 2011 17:54 |
| ajutati-ma | 35 | De la: kudika053420 31 August 2009 07:54 |
|
|
||
| ajutati-ma | 4 | De la: Barbie30_ 21 Martie 2011 14:28 |
| CE TREBUIE SA FACA O FEMEIE CAND BARBATUL O NEGLIJEAZA SEXUAL??? | 41 | De la: kudika374451 7 Martie 2011 12:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.