Setari Cookie-uri

de la un sot inselat

El e de vina DOAR PT ca nu si-a dat seama, dar nu e de vina pt ca nu s-a purtat frumos, ca nu i-a dat suficienta atentie, etc (vrajeala..cum ar veni) iar femeia s-a refugiat in bratele altuia si l-a inselat timp de 5 ani, dar nu a avut nici curajul sa ii spuna ca are pe altcineva.
Ia ce decizie vrei, dar sa traiesti in continuare cu ea nu e o alegere buna. Daca se ducea 1 data din curiozitate poate se punea problema altfel, dar 5 ani e cam grav. Probabil ca o sa te urmareasca gandul asta mereu.
florin
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:03
Buna,si eu am facut o gresala fata de sotul meu sint in prenatal si ne-am bagat si noi net din una in alta am intrat pe diferite chaturi si am vb cu tot felul de pers. la un momentdat am cunoscut un tip care avea o relatie si la fel si eu ma confesam lui,el mie si uite asa am devenit prieteni(amici)orice numai amanti nu vb despre orice si intro zi mia scris ca ii este dor de mine iar eu iam rsp ca si mie imi e dor de el.dupa cum iti spuneam eram doar amici imi era dor de a vb cu el nu de el de pers lui.Sotul meu a venit intr-o zi de la lucru mai devreme si a gasit mesajul lui dar si al meu si a ramas socat.Am inceput sa ne certam,zicandu-mi ca nu ma crezut in stare de a face asa ceva sincera sa fiu mam jurat in fel si chip am si ingenunchiat in fata lui spunandui ca nu l-a inselat altfel decat comunicand cu aceea pers nu prin sex sau intalniri.Sotul meu cand are ocazia ma tot tachineaza cu cestia asta apunandumi tot felul de lucruri cu toate ca vreau s readuc discutia si sa ii spun ca nu am avut nimic de impartit cu aceea pers vb cu el pe ascuns pt ca el niciodata nu a fost deacord cu chestia asta.Stiu ca s-ia pierdut increderea in mine si ca ma iertat intr-un fel dar de uitat nu o sa uite niciodata dar daca ierti si nu uiti degeaba mai ierti pt ca asta nu e iertare.Si mai stiu un lucru el lucreaza ca sofer u il pot cotrola nicicand dar sint sigura ca o sa ma insele deoarece l-am auzit vb cu un coleg la tel niste chestii si daca ii reprosez o sa imi scoata ochii toata viata ca si eu am vb cu tipul respectiv.Cel mai tare ma dernjeaza ca nu vrea sama asculte ca nu am avut nici o relatie cu tipul respectiv tot timpul ese din camera si pleaca sau vb peste mine.Eu nu ma consider vinovata pt ca am vb cu o persoana straina.Apropo mai intreab-o si u pe sotie daca nu mergeti la cofetarie sau in diverse locuri poate de aceea a cautat alinare in alta parte,dar sa nu crezi ca te invinovatesc pe tine,nu nici pe departe ea nu trebuia sa aia 2 relatii in acelasi timp trebuia sa fie corecta cu tine.Nici sotul meu nu ma scoate i oras sau la cofetarie tot timpul apare vbdespre nu am chef,nu sint bani las ca o sa ne vina si noua randul,etc.Dar cand toate astea can o sa am 35-40 de ani,nu acum ca sint tanara si acum am nevoie.Incearca sa o ierti de tot aici intrand si uitarea daca o iubesti asa de mult daca nu vb si alegeti calea cea mai buna ceea de a merge fiecare pe drumul sau.GANDESTE_TE DE @ ORI INAINTE DE A FACE UN PAS
oana04
Postat pe 17 Septembrie 2008 13:22

foarte acid mesajul lui KarasCristina...
din pacate vorbesti in necunostinta de cauza...

Postat pe 18 Septembrie 2008 11:01
foarte acid di partea unei femei divortate,as fi curios as fi curios sa cunosc motivul pentru care este divortata,nu cum va tot infidelitatea...

Postat pe 18 Septembrie 2008 11:06
De la: distrus_sufleteste, la data 2008-09-18 11:01:53

foarte acid mesajul lui KarasCristina...
din pacate vorbesti in necunostinta de cauza...

ai mare dreptate mai "distrus sufleteste"
eu unul pot spune din propria mea experienta , ca am trecut si eu nu de mult prin asa ceva, vina are si el dar cea mai mare vina o are ea, daca a observat ca ceva nu merge in casnicie avea obligatia morala de a vorbi cu el si ai arata unde greseste sau ce doreste, dar ea s-a complacut in a avea relatii cu ambii timp de 5 ani . Oare de ce?
se poate ca la mijloc sa fie si dorinta ei de a nu destrama casnicia sau pur si simplu la inceput a incercat sa vada cum este cu altul iar apoi nu a mai scapat de amant.
Si daca acesta este si un nemernic care vrea doar sa-l nenoroceasca pe sot atunci eu cred ca exista doar un singur sfat. Da de tip si vezi totusi ce vrea acesta.
dancer
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:16
Pentru binele familiei �i al dvs. �n primul r�nd,cu c�t trece�i mai repede peste escapada so�iei,cu at�t mai bine.Nu trebuie s� o �ntreba�i de ce v-a �n�elat trebuie s� v� axa�i pe viitor,trebuie s� �i ar�ta�i mai des c� o iubi�i �i s� fi�i receptiv la ea.C�nd zic asta,m� refer la descoperire,s� fi�i atent la detalii,ce anume �i face pl�cere,ce ruj poart�,cercei(am�nunte care conteaz� pentru o femeie)nu se va a�tepta s� �i spune�i dup� ce o s�ruta�i pe g�t, "ce cercei,frumo�i ai!",crede�i-m�,c� o va mi�ca complimentul.Pt c� barba�ii �n general nu sunt receptivi la detalii.Noi femeile,suntem foarte dornice s� fim admirate �i s� ne etal�m ce avem mai frumos.pentru a da pe spate b�rba�ii �i a face concuren�� cu celelalte femei.Sper s� va fie de folos sfatul.

Postat pe 21 Septembrie 2008 05:19
te simti GOL cand afli ca ai fost inselat... mai ales cand se intampla intr-o relatie la distanta(exemplul meu)... chiar nu intelegi cum tu, ca barbat, ai reusit sa fii abstinent iar ea nu... nu poti ierta niciodata in totalitate... si ai nevoie de un spatiu al tau, in care sa te regasesti, daca se pune punct... ideea este ca o relatie are viata, e ca o floare... fara apa, ingrasaminte si ceva "condimentat" se ofileste...
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:27
in orice relatie vinovat nu este numai unul...eventual unul mai vinovat decat celalalt. ceva i-a lipsit sotiei tale, poate chiar comunicarea, sau monotonia s-a instalat intre voi ca la ea acasa? incearca sa ierti, dar stii si tu ca oricum in totalitate nu vei uita niciodata, rana este prea adanca!

Postat pe 25 Septembrie 2008 18:05
tot timpul am urat infidelitatea...sincer nu inteleg cum ai putut sa o ierti..inteleg ca o faci pentru ca o iubesti si pentru copilul vostru dar totusi...nu as putea sa-i gasesc nici o explicatie ei..am vazut aici comentarii care tot pe tine te acuzau ca nu ai fost atent cu ea...daca sotiei tale nu ii placea cata atentie i-ai dat de ce nu ti-a vorbit deschis???sunt femeie,dar in cazul asta nu pot sa fiu de partea ei,pentru ca oricine are suflet si iubeste si e dureros sa fi inselat..tu crezi ca vei reusi sa traiesti o viata cu ea,si sa te intrebi mereu de ce a facut asta???mai gandeste-te o data daca se merita..aici nu e vorba de cateva luni,e vorba de 5 ani...ai grija de tine si gandeste-te bine..doar tu stii cu adevarat ce lupta se duce in sufletul tau si cat de mult o iubesti....esti singurul care are raspunsul la asta..

Postat pe 26 Septembrie 2008 01:27
Buna si eu sunt un sot inselat si poate ca eu il inteleg cel mai bine pe el ca si eu am un copil(care nu stiu inca daca este al meu).
Voi femeile TOT TIMPUL va doriti ceva ce NU AVETI
Tot timpul intrebati de ce se poarta asa, de ce este obosit, inseamna ca are pe cineva.
Daca va aducem flori inseamna ca vrem sex, daca spalam vasele inseamna ca vrem sex, daca..........
DA voi vreti ceea ce nu aveti, va omoara nesiguranta, va excita, va Doamne Iarta-ma.
Ce folos ca m-am purtat frumos cu ea, ce folos ca uitam toate problemele de la servici cand ajungeam acasa, ce folos ca faceam cate odata curat sau mancare, ce folos ca aveam grija de copil zilnic, ce folos?
Pentru ca dadea bine la imagine, mama ce sot avea care era un fraier ce o iubea si inca o mai iubeste si stia ca ma avea acasa si ea se ducea cu altul care era unul mai mic de statura ca ea, un golan, un camatar, un tatuat, pentru ca vroia aventura.
Crezi ca vei putea trai vreodata cu gandul ca ea saruta pe altcineva, ca atingea pe alcineva, ca alinta pe altcineva, ca.............
Niciodata nu voi uita toate astea, dar durerea mare este ca poate voi da peste o femeie care nu e ca ea si nu voi mai crede in dragoste, nu voi ma crede in nimic si atunci acea femeie va ingrosa randurile femeilor nefericite si noi al barbatilor porci.
Cum spunea Toma Caragiu "c-asa-i in tenis"
Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa alegi calea cea buna...........

ai perfecta dreptate,eram sigura ca va fi cineva sa exprime exact ceea ce gandesc. si eu am inselat si crede-ma ca am avut motive. eu am renuntat la baiatul pe care l-am inselat desi il iubeam enorm de mult,nu am renuntat la el pt un alt baiat ,am renuntat pur si simplu pt ca eram constienta ca in primul rand nu ma puteam ierta eu pe mine si repet ca aveam foarte motive sa il insel dar asta nu e o scuza.sunt de parare: atunci cand vrei altceva sau pe altcineva e mai bine sa nu faci pe nimeni sa sufere si mai intai de toate sa rezolvi problemele sau sa le pui capat si dupaia poti face ce vrei in viata. eu dupa ce m-am despartit de acel baiat mi-am trait viata la maxim si am facut absolut tot ceea ce am vrut. intradevar am suferit mult dar am suferit mult mai mult cand l-am inselat deoarece cred ca indiferent cat de"rau" a fost sau s-a purtat cu mine nimeni nu-mi da dreptul sa insel sau sa mint.iar daca este un copil la mijloc nici asta nu e o scuza adica: nu divortez t copil...nu e deloc adevarat....adica copii sa traiasca in minciuni si inselaciuni? copilul are nevoie de iubire,atentie si educatie nu de casnicia parintilor care e plina de minciuni si inselatori. au trecut 3 ani decand am inselat si nici in ziua de azi nu ma pot ierta eu ce sa mai zic de iertarea acelui baiat....si chiar daca ma batea sau ma insela sau nu-mi dadea atentie sau....sau....N motive asta nu inseamna ca am dreptul sa insel si eu sau sa mint....asta inseamna ca imi da dreptul sa merg mai departe renuntand la el, aceste motive imi dau dreptul la libertate....acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am un baiat cu care ma inteleg extraordinar si credeti-ma ca nu l-asi insela pt nimik in lume iar daca vreodata s-ar schimba in rau nu asi gresi fata de el cu nimik ci doar asi renunta la el ca sa pot merge mai departe....asa ca fetelor eu zic sa nu mai cautam motive sa inselam...eu zic ca ar fi mai bine sa punem punct anumitor capitole urate sau neplacute din viata noastra si sa trecem mai departe.....asta e solutia...nu inselatul sau minciuna....
di_cristina
Postat pe 26 Septembrie 2008 04:46
Ce iti voi spune poate te va surprinde. Eu am fost cea care mi-am inselat sotul si mai grav decat in situatia ta am facut si un copil cu acel barbat. Ne-a prins si pe noi fostul meu sot care la fel ca si tine ma iubea enorm. Amandoi au asteptat 6 luni pentru a ma hotara pe care dintre cei doi aleg. Am ales sa raman cu amantul din pacate. Fostul sot s-a recasatorit eu m-am despartit de amant dupa 7 ani. As da orice ca fostul sot sa ma ierte si sa se intoarca inapoi dar e mult prea tarziu acum. regretele sunt tardive. Stiu ca ti-e enorm de greu. Daca ar fi sa dau timpul inapoi n-as mai face aceeasi greseala. Poate ca asa crede si sotia ta. Incearca sa faci eforturi pentu a trece peste greseala ei si poate s-o ierti.Si eu am suferit poate la fel de mult pentru ce-am facut si stiu ca sunt de condamnat dar la mine nu mai e nimic de facut. Incearca si sper sa reusesti sa treci peste. Mult succes!

da poate ca daca nu renuntai la sot pt amant nici nu-ti dadeai seama de greseala si poate o mai faceai si a 2-a oara. de obicei nu ne dam seama de ce avem decat atunci cand pierdem......daca relatia cu amantul mergea bine iti zic eu ca nu iti mai doareai sotul innapoi..
di_cristina
Postat pe 26 Septembrie 2008 05:13
si eu mi am inselat sotul 2 ani, cu un tip pe care l am cunoscut pe internet.....si stii de ce? pentru ca stia sa mi spuna cuvinte frumoase, sa mi fac un cadou, o surpriza , pentru ca era plin de viata si ma facea sa simt ca traiesc....pe cand sotul meu era monoton si enervant desi ma iubeste foarte mult de 11 ani.am intrerupt aceea relatie si am incercat sa mi salvez casnicia dar e tot mai rau, ma streseaza cu telefoane, nu mai are deloc incredere in mine si eu asa nu mai pot sa traiesc.....asa ca am hotarat sa divortez si sa mi refac viata....din fericire cu acelasi tip....pt ca si el isi doreste acest lucru.
imi pare rau ca suferi si poate la tine va fi altfel, avand in vedere ca exista un copil si ca ea te iubeste , eu cred sincer ca o sa va puteti salva casnicia. nu are rost sa te mai stresezi zi de zi.....stii cum se spune.....de ce iti e frica, de aia nu scapi.
succes si numai bine.

Postat pe 26 Septembrie 2008 08:34
[quote name=\'distrus_sufleteste\' date=\'2008-08-05 11:22:52\']observ ca sunt persoane care ma judeca pe mine,cineva ma facut prost,nu mi se pare normal.
ma-m hotarat sa scriu aici pentru ca am nevoie de un sfat,de puterea de a intelege ceea ce mi sa intamplat,
nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.
sunt de acord sa primesc criticile dar nu mi se pare normal sa fiu facut
prost.
daca a iubi pe cineva si a avea incredre in el inseamna ca esti prost...
oricum eu incerc sa imi gasesc linistea in sufletul meu,am avut puterea sa iert,iar acum incerc sa imi salvez casnicia,am momente cand cred ca am sa reusesc,pentru ca noi doi ne iubim,de asta sunt sigur...
problema mea este faptul ca nu reusesc sa uit,si ma macina acest lucru...
din aceasta cauza incerc sa inteleg,sa vad ce gandesc si alti oameni.[/quote]
Naivi cei care cred ca se mai poate salva o casnicie dupa o tradare. E frica de-a accepta ca nu se mai poate si ca totul s-a dus! De ce? Pentru ca uitam ca toate-s muritoare....si toti! Sentimente, fapte, lucruri....! Nimic nu e vesnic. Nici macar zeii!
De ce credeti ca o gramada de lume isi insuseste principul antic roman: Carpe diem!...????
Clipa e tot ce avem. Si chiar si intr-o casnicie, sa apreciem clipa, dar sa avem curajul sa mergem mai departe, cand se termina bateria.
Nu serveste la nimic sa nu recunoastem. E politica strutului. Oricum aceea nu mai e viata. Abia atunci devine o inchisoare a sufletului.
cristinarudi
Postat pe 26 Septembrie 2008 08:38
[quote name=\'di_cristina\' date=\'2008-09-26 05:13:00\']Ce iti voi spune poate te va surprinde. Eu am fost cea care mi-am inselat sotul si mai grav decat in situatia ta am facut si un copil cu acel barbat. Ne-a prins si pe noi fostul meu sot care la fel ca si tine ma iubea enorm. Amandoi au asteptat 6 luni pentru a ma hotara pe care dintre cei doi aleg. Am ales sa raman cu amantul din pacate. Fostul sot s-a recasatorit eu m-am despartit de amant dupa 7 ani. As da orice ca fostul sot sa ma ierte si sa se intoarca inapoi dar e mult prea tarziu acum. regretele sunt tardive. Stiu ca ti-e enorm de greu. Daca ar fi sa dau timpul inapoi n-as mai face aceeasi greseala. Poate ca asa crede si sotia ta. Incearca sa faci eforturi pentu a trece peste greseala ei si poate s-o ierti.Si eu am suferit poate la fel de mult pentru ce-am facut si stiu ca sunt de condamnat dar la mine nu mai e nimic de facut. Incearca si sper sa reusesti sa treci peste. Mult succes!

da poate ca daca nu renuntai la sot pt amant nici nu-ti dadeai seama de greseala si poate o mai faceai si a 2-a oara. de obicei nu ne dam seama de ce avem decat atunci cand pierdem......daca relatia cu amantul mergea bine iti zic eu ca nu iti mai doareai sotul innapoi..[/quote]

Chiar nu intelegeti oameni buni ca regrete exista oricum, dar cand s-a intamplat, s-a intamplat si gata? Luptati sa nu se intample, constientizati ca flacara trebuie intretinuta!Daca nu, nu...si in ciuda eforturilor s-a stins...asta este, nu mai ajuta la nimic sa te intorci! Daca nu te parasea amantul dupa 7 ani, nu mai regretai fostul sot, nu? Dar daca ai fi cunoscut necasatorita find, un barbat si te desparteai dupa 7 ani? Asa cum au patit o gramada de femei?... Inteleg sa-ti faci procese de constiinta daca te lasa dupa 6 luni sau un an, dar dupa 7?......Ia ce a fost frumos din acesti 7 ani....si gata. Nu aveai cum stii daca mai tine inca 7 sau 17. Mergi mai departe. Cauta alta persoana care sa iti umple viata. Cine poate spune daca cu fostul sot mai stateai acesti 7 ani oricum?
cristinarudi
Postat pe 26 Septembrie 2008 09:07
[quote name=\\\'KarasCristina\\\' date=\\\'2008-09-16 09:25:19\\\']hahahaha ....scuze dar nu ma pot aptine! ���������� cineva s-a gandit asa...fara suparare ca ....femeia a avut o RELAȚIE de 5 ani mai oameni buni! Fetele atenție la mine! Care ar fi viata voastra daca a-ti fi obligate sa traiti langa un om 5 ani si cu gandul la altul? Toate dintre noi am avut in copilarie povbesti de genul asta...daca sa fiu cu georgica sau cu...vasilica..Sincer eu cred ca el este de vina . Fara suparare. Semne au fost in toti acesti 5 ani. Oare cine nu a fost in acea relatie el? care nu a vaziut ca sotia lui (casnicia pt el era sfanta asa zicea nu?) nu mai este fericita ci decat ....obligata SAU ea care a renuntata la fericirea ei ca sa fie langa acesta familie nefuncionala...VB din experienta...CONCLUZIA ....este o problema psihica cand barbatul respectiv, chiar dupa ce afla de problema femeii, nu doreste sa EVOLUEZE. Mai de prietenie ( sincer mai importanta si calitativa decat o iubire la mana a2 a) nu a-ti auzit? Sigur acolo este o problema de INCOMPATIBILITATE. Femeia si-a dat seama ca decizia luata si momentul casatoriei au fost GRESIT ALESE . Sper ca nu am zicnit pe nimeni.... [/quote]

Si eu sunt de parere ca se amageste de fapt, evident nu mai are rost sa incerce sa o ierte. Nu va putea niciodata sa o faca! Tu ai perfecta dreptate. Se autosugestioneaza ca a fost totul Ok. El dormita in acea casnicie si se complacea intr-o stare dulce de confort, dar era evident absent. Barbatii se multumesc in timp cu un pic de atentie, ceva sex si sa li se faca menajul...dar bine spunea candva Sharon Stone: Femeile pot mima un orgasm, barbatii pot mima o intreaga relatie!
Practic acum incearca sa bage capul in pamant ca strutul,sa ingroape problemele si sa se reintoarca la matca lui de confort si stabilitate. Nu are curaj sa recunoasca ca de fapt, s-a cam terminat si e timpul sa mearga mai departe.
cristinarudi
Postat pe 26 Septembrie 2008 09:15
De la: ladina1306, la data 2008-09-26 08:34:46si eu mi am inselat sotul 2 ani, cu un tip pe care l am cunoscut pe internet.....si stii de ce? pentru ca stia sa mi spuna cuvinte frumoase, sa mi fac un cadou, o surpriza , pentru ca era plin de viata si ma facea sa simt ca traiesc....pe cand sotul meu era monoton si enervant desi ma iubeste foarte mult de 11 ani.am intrerupt aceea relatie si am incercat sa mi salvez casnicia dar e tot mai rau, ma streseaza cu telefoane, nu mai are deloc incredere in mine si eu asa nu mai pot sa traiesc.....asa ca am hotarat sa divortez si sa mi refac viata....din fericire cu acelasi tip....pt ca si el isi doreste acest lucru.
imi pare rau ca suferi si poate la tine va fi altfel, avand in vedere ca exista un copil si ca ea te iubeste , eu cred sincer ca o sa va puteti salva casnicia. nu are rost sa te mai stresezi zi de zi.....stii cum se spune.....de ce iti e frica, de aia nu scapi.
succes si numai bine.

O intrebare: Nu ti-e frica de schimbarea aceasta de statut? De la amanta la sotie? Stii ce se spune despre asta, nu? Esti convinsa ca va fi exact acelasi lucru? Ma tem ca nu prea cunosti suficient barbatii. E OK ca esti increzatoare, dar iti urez sa ai o minte incredibil de ascutita ca sa poti face fata noii relatii! Acel barbat va fi cu ,,pleoapa pe tine'' pentru tot restul relatiei tale! Crezi ca uita conjuncura in care v-ati cunoscut?
Eu am trecut prin asta.
cristinarudi
Postat pe 26 Septembrie 2008 09:24
Buna
Eu sunt una dintre acele femei care si-a inselat sotul...dar ....dupa ce mi-am pierdut increderea in el...si cand spun incredere nu ma gandesc numai la infidelitate! De multe ori nu am fost priorita ca sotie sau apreciata ca mama a copiilor lui. O relatie trebuie intretinuta tot timpul.L-am prins chiar cu o minciuna (neinsemnata pt. el dar foarte importanta pt. mine).Incet,incet relatia s-a racit si inevitabil se ajunge si la alte complicatii.Deci eu,ca femeie, cred ca pur si simplu a vrur sa-ti dea o lectie!!! Nu stiu motivele dar ceva e neinregula...ce femeie care primeste respect,atentie si dragoste de la sotul ei face asa ceva? NICI UNA....deci daca te-ai decis sa continui casnicia atunci CONTINU-O...daca nu aveti putere sa continuati atunci ...nu stiu ce sa spun.
In cazul nostru nu mai avem deloc o relatie "normala" de casnicie cu tot ceea ce implica o asemenea relatie, dar am convenit ca pt. copii sa locuim impreuna si sa ne abtinem de la certuri.
Si pot spune ca e perfect asa...iar cu celalat barbat nu mai am nici un fel de contact.
E bine ca s-au dat cartile pe fata...asta e singura chestie pozitiva din tot circul asta.
dar daca se intampla din nou ...atunci trebuiesc luate masuri! Deja nu mai e dragoste!Infidelitatea este si un fel de a incerca granitele unul altuia
O zi buna...peste inca zece ani ..va-ti iertat deja!

Postat pe 26 Septembrie 2008 10:43
O doamn� intr� �n farmacie si �i cere farmacistului arsenic. Farmacistul �ntreab�:
- Doamn�, la ce v� trebuie arsenicul?
- Ca s�-l omor pe sotul meu.
- Doamn�, nu pot s� v� v�nd arsenic pentru acest motiv, spune farmacistul.
Femeia scotoceste �n poset� si scoate o fotografie cu sotul ei surprins �n timp ce se s�ruta cu sotia farmacistului. Acesta se uit� la fotografie si spune:
- Ah, n-am stiut c� aveti retet�!
googoodoll
Postat pe 26 Septembrie 2008 11:08
Buna!
Raspund si eu acestui mesaj, cu toate ca a fost postat de foarte mult timp...
Ca sa intelegeti de la inceput din ce postura vorbesc, va spun ca am fost inselata dar am si inselat...
Motivele? ar putea fi foarte multe, mai ales dureroase, in ambele cazuri.
Ca si ,, cea care a inselat'' nu pot decat sa iti spun ca nu a fost nevoie ca,, el, cel de acasa'' sa simta sau sa isi dea seama de acest lucru- am fost foarte discreta- ceea ce vreau eu sa subliniez aici este faptul ca MI-A PARUT RAU CA AM INSELAT!!! Si acest lucru il regret si acum, numai pentru faptul ca m-am pus la dispozitia altuia, care nu voia decat sex...
Din pacate, putine femei care inseala admit faptul ca amantii lor sunt niste oameni de nimic,,, unele din ele spun chiar ca sunt fericite din ipostaza de vioara a doua, sau din ipostaza de sotie adultera; in ceea ce te priveste pe tine- ai descoperit O RELATIE de 5 ani, ceea ce este din start cu totul si cu totul diferit!!! Ea nu te mai insela fizic, ci si pshic, (daca ma intelegi despre ce vorbesc)si nu stiu care din ele doare mai tare!!!
Nu vreau sa fiu o persoana care judeca...te rog sa admiti aceste randuri ca si o opinie personala...
Din punctul meu de vedere- repet, din punctul meu de vedere- si, cu scuzele de rigoare in caz ca jignesc- nu este intentionat, avand in vedere ca si eu am inselat la randul meu- pot sa iti spun ca ea nu a constientizat timp de 5 ani ca te-ar putea pierde...jumatate din timpul tau cu ea( din 10 ani impreuna)...si nici acum nu constientizeaza asta, pentru ca sunt mai mult decat sigura( ghici oare de ce???spre amaraciunea mea...)ca se intalnesc si se vor intalni pe ascuns!!! oricat de sincera ti s-ar parea NU o crede!!! Iubirea ei este mincinoasa...
Obisnuinta...asta e primul lucru de care trebuie sa va dezvatati amandoi-obisnuinta unul de celalalt- din cauza asta va e teama sa va despartiti-iubiea pe care i-o porti tu nefiind impaertasita si de ea...Un alt motiv pentru care nu ar vrea sa se desparta de tine este confortul cu care a fost obisnuita, invatata- nu i-ar place sa piarda asa ceva, nuu?
Si lista ar putea continua...daca vrei...insa nu vreau sa te ranesc mai mult!!
Faptul ca ai avut curaj sa iti expui aici durerea din sufletul tau vorbeste foarte mult despre tine...AI COMUNICAT , desi o femeie cand inseala asta spune prima data:,, nu comunicam, nu mai esti atent cu mine, bla, bla''.NU E ADEVARAT!!! FEMEILE INSEALA PENTRU CA LE PLACE IDEEA DE CUCERITOARE!! LE PLACE SA FLIRTEZE, LE PLACE SA SIMTA CA SE JOACA CU BARBATII!!! ceea ce nu stiti dragelor care inselati...este ca de fapt voi nu sunteti decat o prada!!! si chiar daca acest,, doar o data, ca o data nu se pune'' ajunge sa dureze ani, va dedicati viata unei persoane care nu face altceva decat se foloseste de voi, consumandu-va toata energia pe care voi ar trebui sa o aveti in casnicie.
Revenind la tine, draga sotule inselat...te inteleg perfect din amandoua ipostazele- si cea de inselata si cea care inseala.
Te inteleg si sincer imi pare rau ca treci prin asta, pari o persoana care chiar a tinut la relatia asta, si, in afara de copilul vostru, poate singurul liant al relatiei...
Faptul ca ai spus ca o ierti este de fapt o minciuna pe care si mintea ta refuza sa o creada- din simplul fapt ca NU O POTI IERTA...NU, CEL PUTIN ACUM...
Timpul si viata sunt singurele care decid...din pacate pentru tine, si daca nu s-a intampolat deja, EA va fi cea care se va desparte de tine,iar daca nu a facut-o pana acum....sigur o va face, cand se va considera pregatita sa infrunte lumea cu un copil- pentru ca nu o sa ti-l lase, asa sunt femeile-cand altcineva ii va oferi confortul si lucrurile despre care iti vorbeam mai sus...
Imi pare rau sa iti spun asta, ti-o spun cu toata sinceritatea, NU uita ca acesta este punctul de vedere al unei femei care a trecut prin destule si vazut destule !
Stiu ca normal ar fi trebuit sa ii gasesc o scuza ei...poate asta ti-ai fi dorit...din pacate, CAND INSELI, NU AI NICI O SCUZA!!! DRAGOSTEA E PENTRU 2, NU PENTRU MAI MULTI, SI TREBUIE SA FIE RECIPROCA!!
In speranta ca nu te-am ranit prea mult, si ca realitatea va deveni din ce in ce mai putin dureroasa pentru tine, te las cu bine, si fie ca intr-o zi sa gasesti dragostea adevarata, care nu raneste niciodata!!
Simona O.
SIM74
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:34
... daca el de-abia dupa 5 ani a aflat ca este inselat ... si asta printr-o curiozitate tipic feminina (scotocitul prin arhiva :D ) ... nu pot sa-i inteleg "marea dragoste" ... sincer , este imposibil ca in 5 ani sa nu observi ca persoana de langa tine e schimbata radical , poti juca teatru o luna , doua , dar atatia ani la rand ... nope ... probabil ca era fooooarte interesat de ea :D
aurasha
Postat pe 26 Septembrie 2008 14:06
De la: aurasha, la data 2008-09-26 14:06:12... daca el de-abia dupa 5 ani a aflat ca este inselat ... si asta printr-o curiozitate tipic feminina (scotocitul prin arhiva :D ) ... nu pot sa-i inteleg "marea dragoste" ... sincer , este imposibil ca in 5 ani sa nu observi ca persoana de langa tine e schimbata radical , poti juca teatru o luna , doua , dar atatia ani la rand ... nope ... probabil ca era fooooarte interesat de ea :D

.......nu...ai dreptate...daca ai fler...te scoti...cum si cat vrei...
natural sa fii,profesionist daca se poate spune....
nico1234
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:59
parca ziceai ca nu mai comunicati, ca nu mai exista comunicare intre voi inseamna ca greseala a fost la tine, ca nu ai mai fost deschis la intrebari la parerile ei, ca nu mai stiai s-o asculti sa o intelegi... asa a plecat tot. singur iti dai raspunsul de ce, dar in acelasi timp iti pui si o intrebare de ce a facut sex? daca se plictisise de pozitiile de acasa, daca tu nu erai deschis la nou? raspunsul e tot la voi. intr-un cuplu ca si in orice alta relatie de durata trebuie sa vi cu noutati, sa nu lasi monotonia sa se instaleze si plictiseala, atunci unul din cei doi clacheaza si daca nu se refuleaza cumva, urmarile sunt grave in timp. cheia e la voi nu in alta parte, e acolo intre voi in comunicare, in interiorul casei voastre si nu in afara ei. cautati raspunsurile la intrebarile care va framanta.
mitzura
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:10
am stat mult si m-am gandit inainte de a-mi spune si eu parerea si m-am hotarat sa-ti scriu tocmai ptr a-ti veni in ajutor SOT INSELAT.sunt o femeie casatorita care am inselat. am vazut ca multi te critca pe tine ca nu ti-ai dat seama ca nevasta te insala.este adevarat ca totusi sunt 5 ani dar daca aceea femeie a stiut sa minta frumos eu zic ca nu aveai cum sa-ti dai seama.de ce spun asta?ptr ca si eu am mintit ''frumos''.vin in apararea ta ptr ca sincer ma doare sufletul ptr sotul meu si am macina in fiecare zi sentimentul de vina. el nu stie nimic cu toate ca banuieste ceva am continuat sa-l mint ''frmos''de fiecare data ma gandesc cum am putut face asa ceva unde mi-a fost capul cum am putut risca atatia ani cu bune si rele ptr ca sotul era cu mine mai indiferent.stiu clar acuma ca pe vremea aia de fapt incercam sa-mi gasesc scuze ptr ceea ce faceam.nu zic a avut si el partea lui de vina dar principala vinovata eu am fost.iar barbatul acela care a aparut in vietile noastre a fost un lup in costum de oaie.era tot timpu acolo la momentu potrivit era atent chipurile un bun amic pe care asa il si vedeam gata gata sa faca orice numai ca sa ma vada fericita.recunosc sotu si-a dat seama inainte de intentiile lui dar eu tot pe el pe sot am dat vina si i-am spus ca e nebun ca acea pers imi e amic si atat si ma credea dar pe de alta parte m-a facut pe mine sa ma uit la acel cineva cu alti ochi.off iar acel cineva stia exact unde sa atace .practic ne-a urmarit pe amandoi se vedea cu ochiu clar ca ceva e ruginit intre mine si sot. ma plangeam lui asta pana sa devenim urat cuvant amanti. culmea e ca orice imi placea mie ii placea si lui deci ma rog cum spuneam ne-a obs si eu ca proasta am cazut.nu zic ca acea pers ar fi de vina ca vb aia pana nu ridica femeia coada ... dar a stiut sa-mi aduca in viata acel ceva de care eu aveam nevoie.off ma uit vad ca am scris mult si nu stiu daca m-am facut inteleasa.pe scurt iti spun asa m-am trezit destule de repede nu am facut sex cu amantu ptr ca ma simteam vinovata.nu stiu daca vroiam sau nu dar nu am facut m-am gandit fff mult si mi-am dat seama ca indiferet de defectele sotului meu ma iubeste si il iubesc.dar ma chinuie vina in fiecare zi chiar daca nu au fost decat saruturi si vorbe frumoase.si iti mai zic ceva inainte gandeam in felul urmator cum sa insel eu??? niciodata .mda...SOTULE INSELAT NORMAL CA DECIZIA NUMAI TU O POTI LUA dar gandeste bine inainte.pe mine una sotul meu m-ar fi parasit de fap si acum m-ar parasi daca ar afla ca l-am inselat chiar si cu un sarut cu toate ca acum avem un cpoil. stiu sigur ca n-ar putea trece si nu m-ar putea ierta chair daca ma iubeste nespus. asa ca nevasta ta e norocoasa ca inca mai traiesti cu ea dupa tot ce ti-a facut chiar daca normal ai si tu indoielile tale.imi dau seama ca suferi enorm si vei continua sa suferi chiar daca ramai cu ea chiar daca o parasesti. trebuie sa faci ceea ce crezi ca iti va aduce putina fericire in viata ta, chiar daca asta ar insemna s-o lasi.stiu e greu e copilul la mijoc dar eu nu sunt de acord cu ideea de dragul copilului sa stau langa o pers care m-a facut sa sufar (asta daca stai doar de dragul lui).dar daca mai simti ceva ptr ea dupa tot ceea ce ti-a facut incearca .acum nu stiu si varianta ei poate si ea sufera si se preface.dar aproape in totalitate vina e a ei caci totusi in 5 ani trebuia sa puna capat uneia dintre relatii asta indiferent daca tu poate erai mai distant cu ea.o iubesti parerea mea asta e ca tu inca o iubesti si nu din cauza copilului faci aceste eforturi. si eu una sincer te apreciez ca poti fi atat de tare.imi pare rau daca te-am plictisit scriind atatea dar sincer iti doresc tot binele din lume caci il meriti :)
pysykat2006
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:14
De la: geo32, la data 2008-07-20 18:03:45doua intrebari:
1. ce cautai in messengeru' sotiei?
2. de ce o intrebi pe ea de ce te-a inselat? intreaba-te pe tine!!

trb neaparat sa fie el vinovatu?
morticia_adams
Postat pe 27 Septembrie 2008 14:12
pana sa dea vina pe ea, avea motiv serios sa se gandeasca de ce anume l-a inselat. din pacate unii barbati nu-si recunosc partea de vina nici macar in ultimul ceas.

Postat pe 27 Septembrie 2008 14:37
aurasha,stii ce ma surprinde pe mine?
faptul ca te mai surprinde ipocrizia
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:48
aaaa, si sa nu uit, ma mai surprinde si longevitatea acestui forum
googoodoll
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:49
De la: googoodoll, la data 2008-09-26 11:08:55O doamn� intr� �n farmacie si �i cere farmacistului arsenic. Farmacistul �ntreab�:
- Doamn�, la ce v� trebuie arsenicul?
- Ca s�-l omor pe sotul meu.
- Doamn�, nu pot s� v� v�nd arsenic pentru acest motiv, spune farmacistul.
Femeia scotoceste �n poset� si scoate o fotografie cu sotul ei surprins �n timp ce se s�ruta cu sotia farmacistului. Acesta se uit� la fotografie si spune:
- Ah, n-am stiut c� aveti retet�!

....................................................................
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 27 Septembrie 2008 17:52
...si cred ca vor mai dura comentariile ceva timp...pe toate forumurile sunt numai astfel de comentarii...ca si aici..am inselat , sunt inselat..imi da senzatia ca ne lamentam cam mult pentru cat de des se intampla...
annemmone
Postat pe 27 Septembrie 2008 19:11
Cred ca aceasta casnicie nu va putea redeveni ca inainte de incident .Poate ca ar trebui sa-ti cauti un suflet pereche in care sa-ti gasesti fericirea.Copiii cresc, au viata lor ,dupa 18 ani nu ii mai intereseaza de parinti ! Tu vei imbatrani singur si ursuz si vei regreta ca te-ai sacrificat.
darius2007
Postat pe 28 Septembrie 2008 01:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de un sfat...... 6 De la: MotanulDanila 16 Noiembrie 2009 19:26
Intentia adulterului este infidelitate sau nu? 316 De la: northstar 15 August 2009 19:09
e rau sa iubim? 36 De la: TiaDalma 11 Aprilie 2008 15:32
Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort 76 De la: jasmine_94 12 Ianuarie 2012 22:35
ce retete culinare mai stiti? 34 De la: denis_roxana 26 Februarie 2011 13:09