Setari Cookie-uri

de la un sot inselat

Foarte interesant...surprinzator si eu trec prin aceeasi situatie, mai exact eu sunt cea care a inselat. Din perspectiva unei femei care inseala intr-o relatie in care aparent nimic nu merge prost, va spun ca nici acum nu pot defini motivul exact pentru care am facut acel lucru...monotonia este cea mai periculoasa si sunt de parere ca ea te impinge sa faci anumite "greseli" care sa te ajute sa te redescoperi la un moment dat. Eu si iubitul meu am decis sa ne salvam relatia, il iubesc si ma iubeste foarte mult, incearca sa fie mai atent, mai tandru, mai comunicativ, si cred acum ca tot raul a fost spre bine, pentru ca mi-am dat seama ce om extraordinar am langa mine, iar el a realizat ce inseamna sa ma piarda. As vrea sa mai adaug ca dupa acest "incident" el s-a schimbat foarte mult, este din nou cel de care m-am indragostit, cel care ma cucerea in fiecare zi, cel care ma surprinde la fiecare pas. In concluzie, atunci cand o femeie inseala o face din motive diverse, chiar daca relatia in care este deja implicata "pare" perfecta...cred ca lipsa de comunicare si monotonia sunt top of the list la capitolul motive pentru care noi femeile ne cautam pe noi insene alaturi de un alt barbat. Multa bafta tuturor si iubiti-va mult
mrskattousa
Postat pe 28 Septembrie 2008 09:13
Te rog sa ma crezi nu este "salvarea casniciei"Indraznesc sa spun asta deoarece eu am divortat dupa 20anisi tot timpul acesta am sperat ca lucrurile se vor rezolva. Din pacate omul spera degeaba nu le poti inrepta si cea mai mare prostie ce o cam face lumea este ca isi gaseste motivul COPLIL. Cu ce e mai bine acelui copil daca aude discutii, scandal, sau in multe cazuri mai rau. Intradevar este un pas greu de facut, dar trebuie facut.Sant de acord cu unele comentarii:ca poate sotiei ia lipsit ceva ,nu ai fost destul de atent, tandru,dar totusi ea atunci trebuia sa-ti spuna ce o dore si abea dupa aceea cand vedea ca nu ii poti oferii ce doreste sa recurga la cazul extrem. Desi aici fiind vorba totusi de 5ani, dupa cum am inteles nu te-ai gandit ca ea sa indragostit si a ajuns la concluzia ca nu tu ai fost alesul.Se intampla in multe cazuri dar nu avem curajul sa-l spunem sau sa facem pasul. Sincera crede-ma ca imi pare rau ca nu am divortat la timpul potrivit.Poate ca reuseam sa ne refacem viata fiecare, asa de 15ani singura, copii au crescut, sant la casele lor. Gandeste-te bine intreab-o si pe ea ce doreste si dativa sansa sa traiti fericiti fiecare ca o viata aveti. Scuze daca am fost prea dura dar asta este viata trebuie sa o infrunti si reusesti daca vrei. O spun asta ca eu am reusit si am fost in situatie mult mai dura si grea ca tine. Daca vrei povestea putem vorbii. Iti urez succes i decizie si toate cele bune
iuliana1356
Postat pe 28 Septembrie 2008 13:10
Am trait si eu ce traiesti tu acum.
Am divortat la un moment dat, dar nu atunci dupa alti 4 ani. De ce nu atunci? De proasta ce am fost.Daca s-a rupt ceva, il mai poti innoda, doar , nu? La fel nu mai poti lipi acel ceva. El m-a inselat , eu am facut la fel si acum ne vedem fiecare de viata lui cu altcineva. Sunt rece ati spune in tot ceea ce spun, nu?
Nu sunt rece , asta este realitatea. Si nu incerca sa raspunzi la intrebari care nu au raspuns. A facut asta pentru ca asa a vrut ea. Toti trebuie sa raspundem pentru greselile noastre si sa n-i le asumam.
neyla
Postat pe 28 Septembrie 2008 17:55
De la: , la data 2008-07-24 18:38:25cineva spunea intr-un mesaj ca sunt subiectiv,poate are dreptate,dar as dori sa vad si alte pareri,as vrea sa vad o femeie care isi inseala sotul care este motivele ei pentru care face acest lucru.sa iti inseli partenerul este cel mai dureros lucru din lume,din cauza asta multe casnicii sau destramat,pentru niste momente de fericire al unuia din parteneri multi copii cresc fara unul di parinti.pentru ca unul din ei a fost egoist.
unul din motivele pentru care am fost inselat a fost in opinia ei greutatile pe care le-a avut la un moment dat,am stat cativa ani la mama ei datorita faptului ca nu am avut locuinta,intre timp am reusit sa ne luam o locuinta,dar oare aceleasi greutati nu le-am avut si eu?cati tineri in tara asta nu au o locuinta?
nu este fraza aceea ,,la bine si la greu,, valabila pentru toti oamenii.
era acest lucru un motiv pentru a ma trada si minti?

-----------------------------------------------------------------------
daca nu poti ierta, divorteaza, dar daca o iubesti pe ea si copii, vei gasi in aceasta dragoste puterea iertarii. Incearca sa te pui in locul ei, ca tu ai insela-o........ce atitudine ai vrea sa aiba ea ?
multi au trecut prin asta, au inteles si au iertat, si traiesc fericiti in continuare. Altii nu, si si-au refacut viata. Copii, te condamna oricum si daca te complaci si daca divortezi. Motivele ei ? cred ca nici ea nu le mai stie...... daca era faptul ca nu-i mai ofereai destula atentie, ar fi trebuit sa abordeze subiectul cu tine mai intai. Faptul ca a durat 5 ani......ridica mari semne de intrebare. Sunt oameni care iubesc doua persoane odata, pentru ca amndoua fac acel tot de care au nevoie. Ar trebui sa fim foarte intelepti si foarte deschisi, sa intelegem si sa acceptam nevoile celorlalti...........este un subiect foarte sensibil.......bafta si nu te mai tortura.......
schmarc
Postat pe 29 Septembrie 2008 13:01
Daca te-a inselat, gandeste-te bine unde ai gresit tu, apoi fa astfel incat niciodata, sa nu o mai aduci in starea in care sa aiba nevoie de altcineva ,care s-o inteleaga..................
cornelia_leia
Postat pe 29 Septembrie 2008 14:53
eu cred ca si tu inseli. ceea ce i-ai spus autorului e doar constiinta incarcata, astea nu sunt motive sa ai 5 ani o relatie pe ascuns. Daca nu iti convine te desparti, nu ai dreptul sa ti pe nimeni de prost.
ctwmn
Postat pe 29 Septembrie 2008 15:19
daca ar fi avut o aventura intr-adevar ar fi trebuit sa se intrebe asta, dar pentru o "aventura" de cinci ani......
ctwmn
Postat pe 29 Septembrie 2008 15:23
5 ani? Pt o aventura e cam mult....spui k te iubeste? Atunci in acesti 5 ani d c a stat cu "amantul"? Nu cred k acel barbat este amantul ei ci este chiar un "substitut". El ii da ceea ce are nevoie .... dragoste ....cuvinte frumoase....complimente....imbratisari. Tu spui k i le dadeai si tu. Oare asa sa fie? Si atunci ce cauti pe forum cautand raspunsuri? A trecut ceva vreme de la post ai reusit sa afli ce vroiai? Eu cred k vroiai doar k lumea sa o invinovateasca pe ea sa it spuna cat de bun esti tu si cat ai suferit tu saracutule. Te lauzi ca arati mai bine! Atunci de ce s-a dus la "amant timp de 5 ani"? Pacat pt sarmanul copilas....el este singurul care poate fii compatimit....tu esti VINOVAT .....si ea este VINOVATA! Nu mai incerca sa o invinovatesti doar pe ea. Mergi mai departe...vezi ce ai gresit....si incearca pe viitor sa nu mai faci aceleasi greseli.
Ps: Nu am inselat si nici nu as putea vreodata. Am avut relatii mai lungi iar in momentul in care am "SIMTIT"( pt k ar trebui daca intradevar iubesti) k nu mai merge ceva am renuntat la relatie si am inceput alta cu un om care imi oferea acel ceva.
Iti doresc sa iti gasesti pacea si pe acea femeie care te va iubi asa cum meriti
axyalexya
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:22
Lasa autoanaliza. Cine inseala nu trebuie sa aiba un motiv anume. Am si eu un copil si am trecut prin asa ceva. M-am autoanalizat pana nu am mai putut. Ma intrebam cu ce am gresit, daca sunt mai proasta mai urata sau ce ? Si el a avut toata incredera mea. Ce motive a avut sotul meu? Am stat prea mult in spital sa tin sarcina si nu putea sa atea fara sex. ( Relatia s-a prelungit si dupa ce am venit acasa ) Nu l-am putut ierta si am preferat ruptura definitiva. Numai ai puterea de a decide. Ce spun altii = 0. Este greu, te inteleg. Si eu l-am iubit foarte mult, am suferit ca un caine, dar am preferat despartirea. Eu nu am inselat si nu am putut accepta de la el altceva. In cazul in care nu vei ramane cu ea dar vei cunoaste o alta femeie, nu gresi si sa te uiti la ea prin prisma sotiei tale sau sa te schimbi si sa devi ce urasti mai mult. Este sfatul meu.
maimu
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:37
De la: crisstina_ank, la data 2008-09-29 15:19:13eu cred ca si tu inseli. ceea ce i-ai spus autorului e doar constiinta incarcata, astea nu sunt motive sa ai 5 ani o relatie pe ascuns. Daca nu iti convine te desparti, nu ai dreptul sa ti pe nimeni de prost.

-----------------------------------------------------------------------
draga cristina, nu ma pot abtine, asa ca o spun : limiteaza-te doar la citirea mesajelor.....cred ca esti tare rea si frustrata........sa faci astfel de aprecieri, este de prost gust.....si in plus denota nu atat atat lipsa de experienta, cat dorinta de a ne arata noua ca ai fii mai buna........reusesti sa ai prieteni draga mea ?
schmarc
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:48
De la: maimu, la data 2008-09-29 16:37:25Lasa autoanaliza. Cine inseala nu trebuie sa aiba un motiv anume. Am si eu un copil si am trecut prin asa ceva. M-am autoanalizat pana nu am mai putut. Ma intrebam cu ce am gresit, daca sunt mai proasta mai urata sau ce ? Si el a avut toata incredera mea. Ce motive a avut sotul meu? Am stat prea mult in spital sa tin sarcina si nu putea sa atea fara sex. ( Relatia s-a prelungit si dupa ce am venit acasa ) Nu l-am putut ierta si am preferat ruptura definitiva. Numai ai puterea de a decide. Ce spun altii = 0. Este greu, te inteleg. Si eu l-am iubit foarte mult, am suferit ca un caine, dar am preferat despartirea. Eu nu am inselat si nu am putut accepta de la el altceva. In cazul in care nu vei ramane cu ea dar vei cunoaste o alta femeie, nu gresi si sa te uiti la ea prin prisma sotiei tale sau sa te schimbi si sa devi ce urasti mai mult. Este sfatul meu.

----------------------------------------------------------------------
Bravo maimu, imi pare rau ca ai suferit, nu esti singura, sunt oameni barbati si femei care inseala si apoi gasesc motive....de fapt nu au neaparat unul, ci asa sunt ei......mai ,, slabi de inger,, Sfatul tau este foarte bun, indiferent ce decide, sa nu mearga mai departe cu neincredere si sa traiasca prin prisma suferintei de acum, toata viata. Este o lectie pe care viata ne-o da uneori.....noi avem ceva de invatat de aici........
schmarc
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:56
parerea mea este ca spre deosebire de barbati, femeile inseala si cu sufletul, nu doar cu trupul. stiu ca poate e dureros pentru tine, dar daca te-a inselat, fi sigur ca s-a atasat de partenerul ei intr-un oarecare fel... cred ca cel mai bine este sa cauti raspunsul la tine..stii ca de multe ori m-am intrebat ce as face daca as afla ca sotul m-a inselat si am ajuns la concluzia ca...nu stiu!!! pana nu m-as vedea in fata faptului implinit nu cred ca as putea sa ma pronunt.
acum daca vrei sa asculti sau macar sa citesti un sfat din partea mea.. sincer: du-te cateva zile undeva,singur, rupt de lume si stabileste-ti prioritatile. e adevarat ca ai un copil dar totusi pune in balanta faptul ca un copil are nevoie de o familie in care sa existe armonie si intelegere intre parinti, iubire mai ales.
gandeste-te daca prin gestul tau nu ii faci rau copilului si mai ales tie.
in ceea ce o priveste pe sotia ta... cred ca nici ea nu isi poate explica ce a indemnat-o sa faca acest gest. daca era hotarata sa se detaseze de tine ar fi divortat, daca te-ar fi iubit mai presus de orice, nu ar fi facut asta. asa ca adevarul este undeva la mijloc, pentrru ea e mai simplu sa se disculpe decat sa accepte gravitatea faptelor sale.
faptul ca a trait timp de 5 ani o viata dubla spune multe...
offf mi-e atat de greu si acum cand scriu ma gandesc cum ar fi daca as fi fost eu, iar cel in cauza era sotul meu...
curaj mult, si incredere in tine, asta iti doresc...
ba nu de fapt iti doresc ..sa-ti doresti din nou :)
si nu uita... raspunsul e la tine, trebuie doar sa-l cauti si sa-ti asumi raspunderea pentru decizia luata.
bafta
Dumitru_crys
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:52
De la: Dumitru_crys, la data 2008-09-29 21:52:34parerea mea este ca spre deosebire de barbati, femeile inseala si cu sufletul, nu doar cu trupul.

iti spun eu ce ar trebui sa stii mai bine decat mine :)
in primul rand femeile inseala cu mintea. dupa ratiune urmeaza trupul si apoi sufletul. in aceasta ordine.
sorin65
Postat pe 29 Septembrie 2008 23:43
impulsul... si tentatia spre interzis.. cred ca te inteleg, pt ca nu am trecut prin asa ceva, eu mi-am inselat prietenul, dar el nu stia, dar imi pare sincer rau.. dar nu poti vb de rau de femei, pt ca si barbatii fac multe lucruri rele. asa e viata, cruda.. ai primit-o treb sa o traiesti si stii ca intr-o zi s-a va termina si asta ne impinge sa facem pacate... nu stiu daca as fi capabila sa-ti dau un sfat. dar sincer merita sa mai lupti pt casnicia ta.. poate o sa mai calce stramb, dar merita sa lupti. dar daca o sa-ti faci o alta relatia, o alta casnicia poate va fi la fel. pt ca femeile se poate spun ca sunt niste scarbe.. dar nici barbatii nu sunt niste sfanti. vorba aia daca barbatii sunt boi cu femeile atunci si noi o sa fim vaci...sunt curioasa ce se va intampla cu viata ta mai departe.. succes
Sweet_Rodica
Postat pe 30 Septembrie 2008 06:02
da ... oarecum. nu cred ca inseala intai cu mintea, nu sunt atat de cerebrale cand fac asta, mai degraba o fac cu sufletul, care inseamna altceva, poate chiar intai de toate pun suflet dupa care se daruiesc cu trupul, ca intr un final sa inceapa sa fie cerebrale... cel putin asa cred eu pentru ca si intr-o relatie tot cam aceasta e ordinea.
daca ar fi inselat cu mintea, nu cred ca ar fi ajuns atat de departe, poate s-ar fi oprit la un flirt, tocmai pentru ca "mintea" i-ar fi dictat ca nu e bine ce face. oricat ai spune, nu mintea e prima care reactioneaza ci sufletul...
:)
Dumitru_crys
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:37
De la: pysykat2006, la data 2008-09-26 16:14:31am stat mult si m-am gandit inainte de a-mi spune si eu parerea si m-am hotarat sa-ti scriu tocmai ptr a-ti veni in ajutor SOT INSELAT.sunt o femeie casatorita care am inselat. am vazut ca multi te critca pe tine ca nu ti-ai dat seama ca nevasta te insala.este adevarat ca totusi sunt 5 ani dar daca aceea femeie a stiut sa minta frumos eu zic ca nu aveai cum sa-ti dai seama.de ce spun asta?ptr ca si eu am mintit ''frumos''.vin in apararea ta ptr ca sincer ma doare sufletul ptr sotul meu si am macina in fiecare zi sentimentul de vina. el nu stie nimic cu toate ca banuieste ceva am continuat sa-l mint ''frmos''de fiecare data ma gandesc cum am putut face asa ceva unde mi-a fost capul cum am putut risca atatia ani cu bune si rele ptr ca sotul era cu mine mai indiferent.stiu clar acuma ca pe vremea aia de fapt incercam sa-mi gasesc scuze ptr ceea ce faceam.nu zic a avut si el partea lui de vina dar principala vinovata eu am fost.iar barbatul acela care a aparut in vietile noastre a fost un lup in costum de oaie.era tot timpu acolo la momentu potrivit era atent chipurile un bun amic pe care asa il si vedeam gata gata sa faca orice
numai ca sa ma vada fericita.recunosc sotu si-a dat seama inainte de intentiile lui dar eu tot pe el pe sot am dat vina si i-am spus ca e nebun ca acea pers imi e amic si atat si ma credea dar pe de alta parte m-a facut pe mine sa ma uit la acel cineva cu alti ochi.off iar acel cineva stia exact unde sa atace .practic ne-a urmarit pe amandoi se vedea cu ochiu clar ca ceva e ruginit intre mine si sot. ma plangeam lui asta pana sa devenim urat cuvant amanti. culmea e ca orice imi placea mie ii placea si lui deci ma rog cum spuneam ne-a obs si eu ca proasta am cazut.nu zic ca acea pers ar fi de vina ca vb aia pana nu ridica femeia coada ... dar a stiut sa-mi aduca in viata acel ceva de care eu aveam nevoie.off ma uit vad ca am scris mult si nu stiu daca m-am facut inteleasa.pe scurt iti spun asa m-am trezit destule de repede nu am facut sex cu amantu ptr ca ma simteam vinovata.nu stiu daca vroiam sau nu dar nu am facut m-am gandit fff mult si mi-am dat seama ca indiferet de defectele sotului meu ma iubeste si il iubesc.dar ma chinuie vina in fiecare zi chiar daca nu au fost decat saruturi si vorbe frumoase.si iti mai zic ceva inainte gandeam in felul urmator cum sa insel eu??? niciodata .mda...SOTULE INSELAT NORMAL CA DECIZIA NUMAI TU O POTI LUA dar gandeste bine inainte.pe mine una sotul meu m-ar fi parasit de fap si acum m-ar parasi daca ar afla ca l-am inselat chiar si cu un sarut cu toate ca acum avem un cpoil. stiu sigur ca n-ar putea trece si nu m-ar putea ierta chair daca ma iubeste nespus. asa ca nevasta ta e norocoasa ca inca mai traiesti cu ea dupa tot ce ti-a facut chiar daca normal ai si tu indoielile tale.imi dau seama ca suferi enorm si vei continua sa suferi chiar daca ramai cu ea chiar daca o parasesti. trebuie sa faci ceea ce crezi ca iti va aduce putina fericire in viata ta, chiar daca asta ar insemna s-o lasi.stiu e greu e copilul la mijoc dar eu nu sunt de acord cu ideea de dragul copilului sa stau langa o pers care m-a facut sa sufar (asta daca stai doar de dragul lui).dar daca mai simti ceva ptr ea dupa tot ceea ce ti-a facut incearca .acum nu stiu si varianta ei poate si ea sufera si se preface.dar aproape in totalitate vina e a ei caci totusi in 5 ani trebuia sa puna capat uneia dintre relatii asta indiferent daca tu poate erai mai distant cu ea.o iubesti parerea mea asta e ca tu inca o iubesti si nu din cauza copilului faci aceste eforturi. si eu una sincer te apreciez ca poti fi atat de tare.imi pare rau daca te-am plictisit scriind atatea dar sincer iti doresc tot binele din lume caci il meriti :)

Ma bucura faptul ca mai exista si femei care gandesc ca tine , m-a surprins povestea ta, am cautat la profil sa vad daca nu cumva aveam surpriza sa dau de sotia mea si spun asta deoarece povestea ta este identica cu ceea ce a facut ea.
Am glumit pe seama multora pe diferite topicuri dar de data asta nu glumesc, nu mi-as permite sa fac glume stiind ca prin ce trece el am trecut si eu. Parerea mea este ca sa aiba mai multa incredere in ea si sa poarte o discutie serioasa privind acest subict.
SA va spun cum am trecut eu peste, simplu , am redevenit barbatul care eram la inceputul casniciei, tandru , iubaret , indragostit, ceea ce a facut ca consoarta sa-si analizeze singura ce se poate intampla.Ideea este ca i-am aratat si demonstrat ca amicul ei( nu pot spune amant ca nu sunt sigur daca au ajuns la sex, iubire etc) care pe motivul ca o intelege si o compatimeste s-a lipit de ea , are alte ganduri ascunse, si-a dat seama si a analizat ce pierde. un lucru e cert si ea totdeauna imi spune asta, stie ca am iertat-o dar e sigura ca nu am sa uit ceea ce a facut.
dancer
Postat pe 1 Octombrie 2008 17:22
nu ma consider mai buna cu nimic, poate am fost prea dura, imi cer scuze daca da, totusi imi mentin parerea, sunt convinsa ca nu e usor sa pui capat unei casnici, dar nu cred ca e mai usor sa "duci" doua...o casnicie si o relatie in acelasi timp, oamenii dupa cum bine stim toti pot fi extrem de fatarnici iar cu persoanele pe care le iubim tindem sa fim mai putin perspicaci.
ctwmn
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:57
De la: dancer, la data 2008-10-01 17:22:47
SA va spun cum am trecut eu peste, simplu , am redevenit barbatul care eram la inceputul casniciei, tandru , iubaret , indragostit, ceea ce a facut ca consoarta sa-si analizeze singura ce se poate intampla.

:))) si s-a lasat cu impacare ca in povesti si au trait bine pana la adanci batraneti...
Cum ma sa devii tandru, iubaret si indragostit dupa ce te inseala si afli?
Esti mancat ce sa mai.
florin
Postat pe 3 Octombrie 2008 10:05
Hai sa fim realisti...Ce conteaza ce vina si ce defecte inchipuite sau reale a avut bietul om inselat?
Ideea e ca daca nu-ti convine ceva, intr-o relatie, trage-l pe celalalt de maneca si incercati sa remediati, nu te obliga nimeni sa mai ramai cu el daca te neglijeaza, daca s-a schimbat in rau, etc. si daca desi atentionat fiind continua sa se comporte la fel. Dar nimic nu scuza faptul ca inseli, nici un motiv oricat de intemeiat ar fi el. Si eu mi-am inselat sotul si nu incerc sa-mi gasesc circumstante atenuante, pt ca eu consider ca nu exista intr-o astfel de situatie.Oricat de rau ar fi celalalt, exista intotdeauna o ultima solutie:divortul.
monalisa2000
Postat pe 5 Octombrie 2008 18:37
A, si inclin sa-l cred pe bietul om cand spune ca intre ei era totul ok, ca n-a neglijat-o, ca sexul era in regula s.a.m.d.De ce? Pt ca si in cazul meu e la fel. Si totusi, de ce l-am inselat? Sincer, nu stiu. Pt ca intr-o relatie oricat de perfecta intervine la un moment dat plafonarea, monotonia, senzatia ca vrei altceva,ca nu-l mai iubesti pe celalalt, plictiseala, frustarari din diverse motive, independente de partenerul tau si nu stiu cate alte motive care la momentul respectiv par sa justifice aventura extraconjugala.E vorba de o criza, adicatelea, din cate mi-am dat eu seama.Pe care fiecare om o gestioneaza dupa cum il duce capul. Pe mine si pe soata ta nu prea ne-a dus capul, dovada fiind in principiu faptul ca fiecare doreste sa ramana cu sotul. Ideea e ca fiecare tb sa constientizeze ca orice relatie are suisuri si coborasuri, ca poti a te dai si peste cap si dupa nu s cati ani de convietuire nu prea mai ai cum sa simti fluturasii de la inceputul relatiei, pt ca e imposibil rational vorbind, tocmai de-aia zic psihologii ca tb sa te reinventezi, tb sa-l surprinzi pe celalalt etc. Treaba e ca atunci cand survine criza sa fii cu picioarele pe pamant si sa o rezolvi cum trebuie.Ca cei mai multi/multe dintre noi n-o facem o dovedeste nr mare de oameni care spun ca si-au inselat partenerul si au ramas totusi cu el. Oricum, ca sa revin, ca am inceput sa filosofez cam mult, nu pt tine imi fac griji in ce priveste refacerea relatiei voastre.Pt ca tu daca o iubesti , o s-o ierti , o sa treci peste, cu greu, e adevarat, cu multa suferinta si durere, dar o sa depasesti momentul, daca si ea e hotarata sa va refaceti casnicia.Bun si dup-aia?Inteleg ca ea a fost obligata sa ia o hotarare si sa renunte la amant pt ca ai descoperit tu totul, nu pt ca a hotarat ea.Nu vreau sa te descurajez, dar o femeie de obicei intr-o situatie de genul asta, isi da seama intuitiv cu cine i-ar fi mai bine si alege in consecinta.Si vb in cunostinta de cauza. Situatia mea difera putin, in sensul ca eu am fost cea care i-am spus sotului meu despre infidelitate dupa ce o rupsesem cu amantul (relatia a durat cam 1 an).Adica dupa ce am hotarat eu in deplina cunostinta de cauza si putin obligata de imprejurari (celalalt, necasatorit fiind , incepuse sa-mi dea ultimatumuri)
monalisa2000
Postat pe 5 Octombrie 2008 19:43
Asa-s femeile. Usoe de "fentat" pe net... Le hranesti cu iluzii si gata, te trezesti dimineata cu ele. Nu inteleg cum pot fi asa naive, citeodata...
Daca le oferi sinceritate, se sterg la fund cu ea. Daca esti magar, macar e ok pentru tine, ca nu suferi ca prostu.

Postat pe 6 Octombrie 2008 23:53
In urma comentariului tau acid care caracterizeaza toate femeile, ma oblig sa-ti aduc aminte ca si mama ta este tot femeie.
maimu
Postat pe 7 Octombrie 2008 17:03
intr-o relatie nu exista doar un vinovat, eventula unul mai vinovat decat celalalt...la un moment dat relatia mea mergea prost, am fost tentata...sa caut afectiune in alta parte, dar mi-era greu sa las in urma o relatie frumoasa de 3 ani...an reflectat, m-am chinuit, tentatia era mare! dar pana la urma am decis sa vb cu prietenul meu pentru a incerca totusi sa remediem, sa salvam relatie...si a mers! acum am revenit la normal si-mi pare bine ca nu am facut acel pas...

Postat pe 7 Octombrie 2008 17:37
OMG, nu stiu cine te poate intelege mai bine decat unul care a patit la fel.... Sunt de aproape 12 ani cu sotia si pe 18 august am aflat ca ma insela de 1 an.... EXACT aceeasi poveste... Ne-am impacat, totul e perfect de parca suntem proaspat indragostiti dar sufletul meu plange continuu.Fiecare zi o incep ascultand "Smiley - In lipsa mea"....
Asta e..

Postat pe 10 Octombrie 2008 11:05
Uite aici: http://www.trilulilu.ro/Nick67/92bb577c7cc8b9

Postat pe 10 Octombrie 2008 11:21
eu nu inteleg o chestie:te-a inselat pe bune sau doar a vorbit cu cineva pe mess?
mkdisk
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:08
As putea daca imi permiteti sa fiu vocea sotiei care a inselat! in cazul descris de tine, ma regasesc si eu! M-am csatorit cu sotul meu, ne iubim nespus de mult, nu ne lipseste absolut nimic! Toate prietenele imi spun ca ma invidiaza pentru ce persoana mi-am gasit! In schimb, am facut greseala de a pastra legatura cu un fost iubit! Povesteam orice, ne amuzam de situatii, ne-am reindragostit si nu rezistam fara sa ne auzim in fiecare zi! Si tot asa au continuat toate, bune si frumoase! Pana in momentul in care mi-a fost "incalcata" acea intimitate persoanala, adica pana atunci cand mi-a gasit un mesaj in telefon! Atunci a iesit toata povestea la iveala! In cazul nostru, nu era nici o intrevedere fizica, poate si din cauza distantentei care era intre noi, fiecare fiind in alt oras, deci practic nu prea aveam cum sa ne vedem! Insa puteam gasi motive si pretexte sa ne vedem! Dar nu! Logic, ca al meu sot a cerut acea explicatia cu DE CE; e greu de zis de ce exista si am avut nevoie de celalat! Chiar nu pot sa justific ca cineva sa inteleaga ca IMI IUBESC SOTUL , NIMIC NU NE LIPSESTE... si cu toate astea... mai exista cineva! Imi pare rau si imi dau seama ca am gresit chiar si moral fata de sotul meu! DA, exista resentimente chiar daca mai continui sa te vezi cu celalalt! In tot cazul, la noi s-a terminat cu bine povestea! Al meu sot a reusit,zic eu, sa treaca peste situatie pentru ca i-am recapatat increderea! Iti doresc sa ai si tu intelegere sa iti intelegi sotia! Numai bine!

Postat pe 17 Octombrie 2008 16:16
durere,speranta,minciuna ,tradare,suspiciune.....in fiecare zi astept sa vina sa-mi ceara iertare ca m-a inselat dupa 15 ani de casatorie cand eu eram sigura ca totul este ok.....inca mai sper sa-mi recapat increderea in el....pt ca il iubesc ,avem un copil care nu trebuie sa afle niciodata ce a facut tatal lui.
eu sunt ca tine....cum te cheama? diferenta este ca sunt sotia inselata...mai vb
miti_miau
Postat pe 17 Octombrie 2008 19:57
De la: dyeve, la data 2008-09-12 20:27:30Dragule si dragule...
Imi pare sincer rau, stiind ca sunt si barbati inselati, de ce nu?! Dar totusi dupa abia cinci ani..daca tot ai indraznit sa te uiti in telefonul ei...inseamna ca totusi te-ai trezit cam tarziu, nu crezi? Normal ca ea este bine mersi dupa cinci ani de ,,concubinaj amoros,, cu prietenul tau, iar ea iti spune ca te iubeste numai pe tine si doar pe tine.. Ca ce, ca frate, sora...??? Ce frumoase sunt vorbele..Nu contest, s-ar putea sa te iubeasca,e foarte comod pentru ea, dar parerea mea ar fi sa divortati ,,un pic mai mult,, si daca cu adevarat te iubeste, atunci ea se va intoarce la tine, dupa divort, asta daca si tu o vei rea... La capitolul copii, ai dreptate intr-un fel, dar..copiii vor intelege..pana la urma ambii sunteti parintii lor biologici, daca va mai intelegeti si cand sa-i vedeti...atunci acesta nu e un imperdiment. Daca de zece ani v-ati casatorit si de cinci te-a inselat..cat ati fost in aceasta casatorie fircare...?!! hmmm...Inca o data imi pare sincer rau, dar asta este parerea mea..restul e destin...???!!! Habar n-am, oricum SUCCES!

Postat pe 28 Octombrie 2008 11:41
De la: mrskattousa, la data 2008-09-28 09:13:21Foarte interesant...surprinzator si eu trec prin aceeasi situatie, mai exact eu sunt cea care a inselat. Din perspectiva unei femei care inseala intr-o relatie in care aparent nimic nu merge prost, va spun ca nici acum nu pot defini motivul exact pentru care am facut acel lucru...monotonia este cea mai periculoasa si sunt de parere ca ea te impinge sa faci anumite "greseli" care sa te ajute sa te redescoperi la un moment dat. Eu si iubitul meu am decis sa ne salvam relatia, il iubesc si ma iubeste foarte mult, incearca sa fie mai atent, mai tandru, mai comunicativ, si cred acum ca tot raul a fost spre bine, pentru ca mi-am dat seama ce om extraordinar am langa mine, iar el a realizat ce inseamna sa ma piarda. As vrea sa mai adaug ca dupa acest "incident" el s-a schimbat foarte mult, este din nou cel de care m-am indragostit, cel care ma cucerea in fiecare zi, cel care ma surprinde la fiecare pas. In concluzie, atunci cand o femeie inseala o face din motive diverse, chiar daca relatia in care este deja implicata "pare" perfecta...cred ca lipsa de comunicare si monotonia sunt top of the list la capitolul motive pentru care noi femeile ne cautam pe noi insene alaturi de un alt barbat. Multa bafta tuturor si iubiti-va mult
motanmiau
Postat pe 28 Octombrie 2008 12:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hello 17 De la: JustAGrl 19 Mai 2010 16:23
As avea si eu nevoie de un sfat! 9 De la: ioanab90 16 Ianuarie 2011 11:49
ce retete culinare mai stiti? 34 De la: denis_roxana 26 Februarie 2011 13:09
ce sa fac????? 15 De la: Eva32 12 Mai 2011 02:58
mi e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 7 De la: yumy 14 Octombrie 2011 08:24