Mai multe
| Of si am uitat sa mentionez ca daca o fac numai oral si anal nu au cum sa se inmulteasca...deci cum transmit ei boala asta? ca m-ai bagat in ceata...o fac probabil asa fara placere doar ca sa populeze planeta cu alti amatori de sex anormal. De aia nu au voie chinezii sa faca prea multi copii? Hmm...de cate ori citesc ceva pe forumul acesta invatz chestii noi....lucky me. | ||
|
Oceansoul Postat pe 14 Martie 2009 11:42 |
||
|---|---|---|
De la: _dulcik_, la data 2009-03-14 11:22:53intre sexul anormal si avon exista o legatura... nu stii ca daca e faci reprezentant la avon castigi gratuit o partida de sex anormal, oral si anal.... Ai avut si tu parte de o sesiune de sexuiala anormala in toate orificiile ' ca 'cadou'' ????Prea vorbesti in cunostiinta de cauza
|
||
|
__LL__ Postat pe 14 Martie 2009 11:42 |
||
despre ce se vorbeste acilisea bre??? ce ieste hala sex hanormal???
|
||
|
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 14 Martie 2009 12:32 |
||
De la: , la data 2008-08-13 20:26:00Putini oameni stiu ca sexul anormal,oral si anal,tradeaza grave probleme de sanatate ale celor ce practica acest gen de sex.In fapt,este vorba de o boala autosomal-recesiva,provocata de lipsa,din organism, a factorului ereditar (gena), responsabil cu asigurarea senzatiei de placere in cazul sexului normal,prin care se asigura si perpetuarea speciei umane.Din pacate, aceasta boala este ereditara,adica se transmite si la urmasi,chiar daca numai unul dintre parteneri este bolnav,iar celalalt sanatos,dar vulnerabil in fata provocarilor.Cautand prin Google "Solutia problemelor prodanciu" se pot afla amanunte in aceasta privinta. aham,deci stai k acusika am vazut eu aceata aberatie....daca pentru tine oralul si analul sunt anormale,ce zici de teo???eheeee,fata aia face di tãti,aia ce mai e,cu pipilika pe sanisori??? parerea mea umila,este k oralul (din cate stiu eu) nu provoaca nicio boala,ba dincontra .... unele BTS se transmit si pe cale orala,dar de boli provocate de acest fapt mirific nu am auzit de anal nu stiu ce sa zic,k nu cunosc :D o intrebare am: DE UNDE ATI MAI SCOS O SI PE ASTA FRATILOR????
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 14 Martie 2009 12:37 |
||
|
hai mai fluturico, ai luat in serios ce scrie nene maida??? de vizitat site-ul ala recomandat de domnia sa ai incercat??? acolo mami, aberatii cat cuprinde. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Martie 2009 13:55 |
||
asta cu sexul anormal a fost un banc chiar bun. chiar am ras
|
||
|
ionyy88 Postat pe 14 Martie 2009 15:08 |
||
Suri, ce faci mamica ???/ te cauta omu si numa' pe la sexuieli te gaseste:))))
|
||
|
__LL__ Postat pe 14 Martie 2009 15:52 |
||
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-14 11:42:54De la: _dulcik_, la data 2009-03-14 11:22:53intre sexul anormal si avon exista o legatura... nu stii ca daca e faci reprezentant la avon castigi gratuit o partida de sex anormal, oral si anal.... NU... |
||
|
_dulcik_ Postat pe 15 Martie 2009 11:34 |
||
tare de tot raspunsul tau.................
|
||
|
kudika225134 Postat pe 5 Iulie 2010 08:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum iti dai seama daca te iubeste? | 18 | De la: anastasia_m 24 Iunie 2010 22:35 |
| Cand v-ati simtit femei pt prima oara? | 33 | De la: Ramyta 30 Aprilie 2009 12:47 |
| locuri ciudate pentru a face sex cu un stain | 159 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:17 |
|
|
||
| E adevarat ca la penitenciar se practica homosexualitatea...? | 49 | De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:36 |
| "preacurvia" feminina vs. "potenta" masculina..??!!! | 17 | De la: luckyyyLuke 7 Martie 2009 22:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.