Mai multe
|
=)) =)) =)) si la noi tot deaia e 4 pt ca nu suntem in tara..cu tine |
||
|
fluturas_ Postat pe 16 Septembrie 2008 04:10 |
||
|---|---|---|
mai va pierdeti in detalii,,,spatiul virual nu cunoaste nici ore si nici distante,,,asa ca noi sa fim sanatoase,,,,si sa nu ne sparga despina capul maien cand o vedea ca i-am transformat topicul in cafenea despi mama,,,,da tot de gay vorbeam sa stii
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 04:13 |
||
Da...de gay...ma gandeam acum cand ma spalam pe dintzi ca as fi tare timida la o experienta cu o fata...si as fi rusinoasa...nu cred k am sa incerc.
|
||
|
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 04:15 |
||
in ritm cu topicul..ma duc sa visez femei. have fun mai dormit si voi
|
||
|
fluturas_ Postat pe 16 Septembrie 2008 04:15 |
||
|
gata fluturaso,,,o falfaiesti spre nanita??? vezi ca daca te lasa aripioarele iti trimit eu redbull somn usor,,,,, |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 04:17 |
||
|
pai daca ma mai chinui putin prind rasaritul in acelai loc in care am prins si apusul. good night all
|
||
|
fluturas_ Postat pe 16 Septembrie 2008 04:19 |
||
Gata? te bagi la somn? Somnik pufos atunci si ne-a parut bine...eu m-am simtit minunat in seara asta! :D mai ales k mi-ai ascultat si oful.
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 04:19 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-16 04:15:22Da...de gay...ma gandeam acum cand ma spalam pe dintzi ca as fi tare timida la o experienta cu o fata...si as fi rusinoasa...nu cred k am sa incerc. Sa te sarut nu e mare lucru...unele saruta chiar bine,si nu imi spune ca daca te uiti la buzele Angelinei Jollie nu te gandesti ca...ar merge o data...poate chiar de doua ori...Sex nu ma vad nici eu facand cu o alta fata.Oricum asta asa ca si paranteza m-a vazut cineva sarutandu-ma cu o fata si i-am spus ca suntem impreuna...si a spus ca suntem singurele lezbiene veritabile pe care le cunoaste...ca u a vazut niciodata asa sarut pasional intre doua fete si ca daca nu ar fii vazut cu chii lui nu ar fii crezut nicidata he he! |
||
|
sweetpink Postat pe 16 Septembrie 2008 04:19 |
||
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-16 04:15:55in ritm cu topicul..ma duc sa visez femei. Somnic dulce!
|
||
|
sweetpink Postat pe 16 Septembrie 2008 04:21 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-16 04:19:39Gata? te bagi la somn? Somnik pufos atunci si ne-a parut bine...eu m-am simtit minunat in seara asta! :D mai ales k mi-ai ascultat si oful. same..poate maine nici nu mai intru..asa sunt eu..instabila ;)) take care... gata..out. sweetpink
|
||
|
fluturas_ Postat pe 16 Septembrie 2008 04:21 |
||
Mai...uite ca nu m-ai nimerit cu buzele Angelinei... Fostul iubit avea buze super groase si mi-au devenit tare antipatice...parca ma manca! Si eu le am groase...dar...kiar ale Angelinei nu ma innebunesc! Poate un sarut am sa incerc daca apare ocazia
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 04:22 |
||
| Mai...eu asta am incercat...nu mi-e rusine cu mine si recunosc oricand oricui...bine in afara de mama care m-ar renega daca ar auzi asa ceva despre mine.A fost ok...da mie tot barbatii imi pun capac...Ata ete...sunt cat se poate de straight! | ||
|
sweetpink Postat pe 16 Septembrie 2008 04:24 |
||
|
sa te saruti cu o fata nu inseamna sa fii gay sau bisex,,, |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 04:28 |
||
Fetelele va las si eu ca maine am scoala si oricum ma cam ia si pe mine Mos Ene...Vise ciufulite si pufoase va doresc.Pe maine...de fapt azi...da mai tarziu..
|
||
|
sweetpink Postat pe 16 Septembrie 2008 04:29 |
||
| E bine macar ca esti convinsa, ca stii ce vrei! E f ok, eu ma bucur ca esti fericita! Eu asa hetero cum sunt nu-s fericita! Deci fiecare isi alege drumul si daca e intzelept e si fericit...poate! Eu acum ma delectez cu povestioarele! :X:X:X | ||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 04:31 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-09-16 04:29:59Fetelele va las si eu ca maine am scoala si oricum ma cam ia si pe mine Mos Ene...Vise ciufulite si pufoase va doresc.Pe maine...de fapt azi...da mai tarziu.. Somnik pufos, Pink!
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 04:31 |
||
eu ma bag la somn ca nu mai pot, somn usor tuturor si mai vb maine (adica azi dar mai tarziu un pic) |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 04:39 |
||
|
Aricik, sa stii ca am vazut "The Secret" sunt pasionata de ocultism, cred in energii, reincarnare si stiu ce inseamna puterea gandului. Nu fac parte din niciun curent, doar ca am prieteni rockeri pe care pur si simplu ii iubesc, sunt cei mai autentici oameni pe care i-am intalnit vreodata. Sunt prieteni adevarati si oameni cu care n-ai cum sa nu te simti bine daca te accepta. Fetele in stil gothic mi se par foarte sexy si ador negrul si genul asta de haine...imi sta bine. Nu ma makiez gothic si n-o voi face niciodata ca nu sunt adepta stridentului. Ascult rock...dar balade rock si apocalyptica e o slabiciune pt mine(iti recomand Varianta Apocalyptica "Nothing else matters" iti va topi inima... Ascult vama veche si lara fabian... cred in pozitiv si mereu am fost pozitiva...dar sunt lucruri pe care nu le schimbi asa usor...si uneori te apuca disperarea si nu mai stii cum sa te descarci. Si ca sa nu fiu : Am sa sarut o fata! Dar pe cine pacalesc...Despina, te rog iarta-ma! |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 04:44 |
||
Ok, somnic pufos, Aricik draga!
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 04:45 |
||
|
mandisssssss Ce au facut catzele astea aiciiiiii !!
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 12:51 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 12:51:30mandisssssss Pai am povestit despre...orientari sexuale...
|
||
|
sweetpink Postat pe 16 Septembrie 2008 12:52 |
||
| Da...orientari sexuale...pe boone! | ||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 13:25 |
||
|
rapuns la intrebarile ta Despina: 1) nu am fost niciodata atrasa de vreo femeie... daca ma uit dupa o femeie, ma uit pt ca imi place cum e imbracata sau cum arata, dar in nici un caz nu imi zboara mintea la altceva.... doar imi place in sens admirativ... 2) cam incurcata situatia.... sunt destul de open mind dar totusi habar nu am cum as reactiona pusa in fatza faptului implinit... mi-ar fi greu sa accept probabil, dar as incerca sa trec peste si sa imi sustin copilul in tot ceea ce face... zic si eu... habar nu am, cateodata ma inspaimanta anumite probleme care se pun.. de ex ceea ce ai intrebat tu, sau ce ai face in caz de vreo boala sau mai stiu eu ce... pt ca oricat ai incerca sa te gandesti "mie nu mi se poate intampla", stii cum e, never say never... asa ca, orice e posibil in viata si asta e valabil pt toata lumea.... |
||
|
rrammy81 Postat pe 16 Septembrie 2008 15:27 |
||
voiam sa scriu intrebarile tale... merge si cate un dezacord ... nu se pune
|
||
|
rrammy81 Postat pe 16 Septembrie 2008 15:45 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 12:51:30mandisssssss care catzeee sabrinuco??? mai tu nu ai inteles inca?? pe aici problema fac doar,...rock,,,pink,,,,trandafirasi,,,,si arici,,,,adica elementele naturii maica ce vrei mai mult??? ce vroiai sa ii explic lui rock la 3 dimineata cum e cu homosexualitatea nu intelegi ca eaq stie deha hai ca te iert tura asta,,,,,,,,da vezi ca tot nu am primit banii pe factura aia de spitalizare (aia datorata pietrelor ))hai luati cate o berre....poate ne pilim si ne schiombam orientarile asta daca ma lasa sabrinuta,,,, |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 18:17 |
||
Eu sincer nu cred ca e vb de cum e creat fiecare,adica nu e genetic,nu o putem lua ca si pe "ceva din nastere".Dumnezeu ne-a creat in mod minunat si daca El uraste relatiile intre 2 oameni de acelasi sex nu putem gandi ca "asa i-a creat" Cel de Sus,diferiti, s-ar contrazice Dumnezeu, iar asta ...Eu totusi cred ca e vorba si de educatie.Nu am nimic pesonal cu ei,in Usa, manager-ul meu era gay si pot sa spun ca era un tip f de treaba,poate mult mai de treaba decat cei "normali",insa tin sa precizez ca,din cate am observat totul venea din educatie....Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa cei cu principii spirituale bine fundamentate vor intelege...
|
||
|
danandi23 Postat pe 17 Septembrie 2008 00:16 |
||
|
Buna.Cred k este a 3a oara cand scriu aici(prima shi a 2a oara am scris la fazan), dar sper k asta sa nu conteze.Ma bucur k s-a deschis acest subiect "orientari sexuale".Dar mai ales ma bucur de raspunsurile voastre sincere, de lejeritatea cu care abordati subiectul shi faptul k sunteti "open minded".Abia dupa ce am citit de cateva ori tot ce ati scris voi aici mi-am facut curaj sa scriu shi eu.As avea cate ceva de spus shi nu pot oriunde sau cu oricine sa vb asa deschis. Pt prima intrebare:da.De aproape 3 ani frumosi sunt cu o fata.Dupa mai multe relatii fara viitor (cu baieti),bazate mai mult pe sex din partea ambelor parti de cele mai multe ori,am intalnit-o pe ea shi din prima seara in care am cunoscut-o "m-am tinut dupa ea" pana a inteles k voiam sa fim impreuna.(Mentionez k nu ii puteam spune direct pt k nu ii cunosteam orientarea, shi nici cu mine nu stiam ce se intampla, nemai fiind cu o fata pana in acel moment nici nu stiam cum sa reactionez la sentimentele mele.Stiti reclama "pur shi simplu m-a lovit").Shi uitati asa in 2009 la 1 mai facem 3 anisori plini de iubire. Pt a 2a intrebare:ei bine fiind in situatia aceasta (fiind lesbiana), bine inteles k mi-as sustine copilul pana in panzele albe.(Spre deosebire de droguri, alcool shi tigari, orientarea sexuala nu este un viciu sau o boala.)Ce ma doare shi m-ar durea shi in acel caz este atitudinea generala pe care o are societatea fata de noi cei diferiti, anume de respingere.Mai mult, sunt multi care desi la suprafata sunt ok sau indiferenti, in sinea lor dispretuiesc.Macar indiferenti de ar fi oamenii ar fi mai mult decat bine.Iar copilul meu/copiii mei vor face in viata asa cum doreste/doresc shi va/vor avea tot sprijinul meu.Mi-se pare normal k un parinte sa isi iubeasca shi sa isi sprijine copiii neconditionat.Dar spre rusinea mea trebuie sa recunosc k sunt atat de trista cate o data din cauza parerilor shi atitudinii oamenilor, incat sper sa nu fie shi copilul meu homosexual, pt a nu indura shi simti shi el ce simt eu cateodata. Cam astea sunt pe scurt povestea shi parerea mea.Daca aveti intrebari nu ezitati.Pup.Ms. |
||
|
only_crissss Postat pe 17 Septembrie 2008 01:29 |
||
De la: only_crissss, la data 2008-09-17 01:29:32Buna.Cred k este a 3a oara cand scriu aici(prima shi a 2a oara am scris la fazan), dar sper k asta sa nu conteze.Ma bucur k s-a deschis acest subiect "orientari sexuale".Dar mai ales ma bucur de raspunsurile voastre sincere, de lejeritatea cu care abordati subiectul shi faptul k sunteti "open minded".Abia dupa ce am citit de cateva ori tot ce ati scris voi aici mi-am facut curaj sa scriu shi eu.As avea cate ceva de spus shi nu pot oriunde sau cu oricine sa vb asa deschis. Bine ai venit!Eu sper sa nu fie ultima oara cand postezi un comentariu aici pentru ca dupa cum ai vazut atmosfera e destul de ok so poti spune ce doresti tu!Iti multumesc din suflet ca ti-as spus povestea si ca acest topic te-a facut sa te deschizi in fata unor persoane necunoscute!Multumim pt incredere si pentru sinceritate! |
||
|
despinarose Postat pe 17 Septembrie 2008 01:47 |
||
Mesic pt sustinere.O sa incerc sa postez cat mai des.Dar pana una alta va pup k ma bag la somnic.Am consumat f multa energie facandu-mi curaj sa scriu aici. Folositi-va energia iubind, nu alergand dupa relatii in care nu va simtiti bine. |
||
|
only_crissss Postat pe 17 Septembrie 2008 01:59 |
||
De la: only_crissss, la data 2008-09-17 01:59:01Mesic pt sustinere.O sa incerc sa postez cat mai des.Dar pana una alta va pup k ma bag la somnic.Am consumat f multa energie facandu-mi curaj sa scriu aici. faina asta cu energia cat despre ce ai scris tu nu-ti trebuie curaj ci doar o minte deschisa...
|
||
|
fluturas_ Postat pe 17 Septembrie 2008 02:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Drumul sufletului dupa moarte | 65 | De la: thadoogback 13 Martie 2011 11:46 |
| ziua indragostitilor sau doar omasca asnusa a comerciantilor avari dupa bani ! | 36 | De la: priest 3 Aprilie 2009 09:43 |
| HELP!!!:( | 11 | De la: Emmilia 12 Decembrie 2013 19:42 |
|
|
||
| cum sa fac sa fiu cu el....? | 7 | De la: nic0lle 28 Octombrie 2009 16:53 |
| Oare e destinul ?! | 8 | De la: Barbie30 1 Septembrie 2010 10:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.