Setari Cookie-uri

cine are amant si dc?

Iti multumesc mult pentru aprecieri draga heaven_gate,insa crede-ma, ca inteleg umorul ,insa doar umorul de calitate si de bun gust,ori cel al lui Roco, nu mi se pare intocmai demn de inteles si de luat in seama.Il ignor,pt. ca ignorantza doare cel mai mult,in ceea ce-l priveste, ma abtin de la replica, nu ma mai obosesc sa-i raspund, nu vad rostul, pt. ca si acum,in ceasul al 12-lea nu inceteaza cu catalogari de genul "Ma astept la tine sa ai ceva minte si nu sa bati campii.."...aici intr-adevar"a dat dovada" inca odata de caracter,si intelepciune...eu nu ma voi cobora la nivelul lui, nu-mi sta in caracter sa vorbesc astfel cu nimeni, iar referitor la mintea de care pomeneste...ar vrea el s-o aiba cata am eu.Dar mai sti?...vorba proverbului " da Doamne mintea romanului cea de pe urma"...niciodata nu-i tarziu, ca omul sa-si revina , sa incerce sa se corijeze.El considera cuvantul trivial spus ca "glumitza"si ca "mura-n gura' nu e nici injuratura , nici nu are conotatii sexuale (vai de cap de om!!!).dar a pierdut esentialul.Nici nu era vb de asa ceva in ce spuneam eu acolo..."unde dai si unde crapa"...REPET,ce am spus nu demult tot aici,iar tu m-ai punctat cu o bulina rosie.Noi femeile avem un singur cap,si acela musai sa fie bun si sa-l folosim asa cum trebuie ,insa multi dintre barbati au 2 capete si de multe ori nu e bun nici unul!Adevarul zbarleste parul...corect?insa nu voi accepta niciodata ideea ca noi, femeile avem parul lung si mintea scurta, nu s-a incetatzenit aceasta idee, si ei toti stiu f. bine acest lucru. Am demonstrat-o de-a lungul timpului fiecare dintre noi...Iar cine denigreaza femeile si le catalogheaza negativ in orice fel, sa nu uite nici o clipa,ca tot dintr-o femeie au "aparut"si ei pe Terra!!!.Te pup si iti doresc tot binele din lume,un sfarsit de saptamana placut.
P.S.Data: 2008-12-20 12:04:06
Roco..."Poate ca e o tipa finuta, dar am vazut ca a inteles diferit si postarile altora...
dar se mai intampla si poate nu ma impusca."
Am inteles exact ce era de inteles, - esentzele tari intotdeauna stau in sticlutze mici!!!! sa fie clar - iar eu nu omor pe mineni,nu impusc, din contra, prin profesia pe care o am , tre sa-i apar si sa-i scot cu un capat de acuzare cat mai "subtire si usor" posibil.
magda_65
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:53
Te pup si iti doresc tot binele din lume,un sfarsit de saptamana placut.

ms magda...la fel si tie...........

Postat pe 20 Decembrie 2008 14:55
aaa....Ms ca ai raspuns asa r/d...nu am vazut ca esti on line...
magda_65
Postat pe 20 Decembrie 2008 14:58
De la: magda_65, la data 2008-12-20 14:58:06 aaa....Ms ca ai raspuns asa r/d...nu am vazut ca esti on line...

mda.......sunt on-line.....

Postat pe 20 Decembrie 2008 15:04
claudio,de ce m-ai sters din lista?

Postat pe 21 Decembrie 2008 17:56
Daca aveti nevoie de ajutor, astept mesaje pe privat. Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 23 Decembrie 2008 16:46
De la: alinadanielalazar, la data 2008-12-18 15:43:03M-am casatorit cu primul barbat din viata mea.
Ne iubim, e perfect, toate pritenele mele si rudele imi spun asta...ca sunt o norocoasa cu un asa sot.Face tot ce trebuie in casa, e f bun in pat, cand trebuie e serios cand trebuie glumeste.E prea perfect...Sunt adepta ideii femeii unui singur barbat.E ciudat, niciodata nu fac sau nu spun ceva care sa nu fi gandit , analizat si intors pe toate partile inainte...Mi-e groaza ca intr-o zi o sa ma trezesc din vis si o sa aflu ca zicala "toti barbatii inseala"- e valabila si in cazul meu.Si calculand asa...ma gandesc ca daca apare ocazia...o sa insel in mod preventiv...ca sa nu sufar mai apoi...ca am stat eu asa floricica mandra cuminte crezand in povesti...e totul prea roz , ceva nu e ok...E totul prea bine sa fie adevarat!!!! Ajutati-ma cu o parere, voi cei care iubiti, ati iubit si ati fost iubiti la randul vostru....cei care aveti experiente de tot felul...

Hey, merci de sugestii...
Au trecut 15 zile de cand am postat mesajul de mai sus...si ispita s-a si prezentat la onor. Va descriu cat pot de scurt situatia si daca asta inseamna inselat, e bai!
Am fost la o peterece, mi-am intalnit fostul iubit (cum sa-i zic eu..iubit da`..acu 8 ani...a fost o iubire sincera si fara "incidente fizice")invatam amandoi pt faculta, dormeam unu la celalalt, best friends...daca poate exista asa ceva intre un baiat si o fata si ambii zodia leului...asa a fost vremuri memorabile...am fost impreuna asa vreo 5 luni, a plecat in armata, el nu intrase la faculta ,eu da...Pe cand s-a intors din armata s-a intors la exa si s-a insurat, mie nu m-a zis un cuvintel...am trecut peste.Acu la petrecere, m-a luat la separeu..mi-a plans si si-a cerut scuze pe tot ce mi-a facut...e divortat...i-am zis ca a fost de mult am trecut peste..ma bucur sa-l vad..(arata f bine).I-am dat nr de tel..nu a mai plecat de langa mine pana dimineata, am si dansat ceea ce nu facusem altadata..cand m-a condus acasa...Whatever..de atunci vine la mine cand e sotul plecat...vorbim, e exact ca altadata..jucam table, rummy, facem tot ce faceam altadata, bunatati, TV...si ma simt happy...Sotului i-am zis doar ce s-a petrecut la petrecere..nu mai stie si de vizite..ce ziceti? Se numeste inselare asta?nu vreau sa-l mai pierd odata..dar nici nu vreau mai mult de atat, chiar un best friend cu care pot vb orice, oricand , oricat...si nici nu-i pot spune asta sotului meu cel perfect descris mai sus...ca nu i-ar cadea bine si inteleg si de ce...
psyluv
Postat pe 28 Decembrie 2008 00:29
Celia eu am fost in situatia ta, am avut o rel de 5 ani si un amant , parasindu-l pe ex meu ptr amant...........greseala mare.Nu din caua ca nu sunt bine acum ci ca traiesc cu vina in carca si ca fostul meu nu m-a putu ierta si nici nu ma va...Asadar eu te sfatuiesc sa incerci sa reiei rel sa faceti lucuri noi... e greu dar poate merge.Sau daca stii ca nu-l mai iubesti desparte-te de el dar din cauza amantului ci ptr ca asa simti tu.Inainte sa apara timpul asta in viata ta , cum era viata cu pritenul tau?Il iubeai, te simteai atrasa de el?Cum erau toate lucurile astea?Ptr ca normal ca acum te simti altfel, e ceva nou, e un alt barbat sunt alte senzatii.........Ideea e ca peste ceva timp daca e sa stai cu el 7 -8 ani vei simti poate aceasi plictiseala, ptr ca din pacate asa devine la un momendat.Si nu ca nu ne mai iubim partenrul ci ca suntem obisnuiti cu el.Secretul este sa cautam mereu lucuri noi, sa repetam nebvuniile de la inceput.Corpul nostru este un stimul care odata obsinuit cu acelasi lucru oboseste, dar care cand primeste ceva nou revine, intelegi?
jeanpierre
Postat pe 6 Ianuarie 2009 21:42
De la: psyluv, la data 2008-12-28 00:29:47
De la: alinadanielalazar, la data 2008-12-18 15:43:03M-am casatorit cu primul barbat din viata mea.
Ne iubim, e perfect, toate pritenele mele si rudele imi spun asta...ca sunt o norocoasa cu un asa sot.Face tot ce trebuie in casa, e f bun in pat, cand trebuie e serios cand trebuie glumeste.E prea perfect...Sunt adepta ideii femeii unui singur barbat.E ciudat, niciodata nu fac sau nu spun ceva care sa nu fi gandit , analizat si intors pe toate partile inainte...Mi-e groaza ca intr-o zi o sa ma trezesc din vis si o sa aflu ca zicala "toti barbatii inseala"- e valabila si in cazul meu.Si calculand asa...ma gandesc ca daca apare ocazia...o sa insel in mod preventiv...ca sa nu sufar mai apoi...ca am stat eu asa floricica mandra cuminte crezand in povesti...e totul prea roz , ceva nu e ok...E totul prea bine sa fie adevarat!!!! Ajutati-ma cu o parere, voi cei care iubiti, ati iubit si ati fost iubiti la randul vostru....cei care aveti experiente de tot felul...

Hey, merci de sugestii...
Au trecut 15 zile de cand am postat mesajul de mai sus...si ispita s-a si prezentat la onor. Va descriu cat pot de scurt situatia si daca asta inseamna inselat, e bai!
Am fost la o peterece, mi-am intalnit fostul iubit (cum sa-i zic eu..iubit da`..acu 8 ani...a fost o iubire sincera si fara "incidente fizice")invatam amandoi pt faculta, dormeam unu la celalalt, best friends...daca poate exista asa ceva intre un baiat si o fata si ambii zodia leului...asa a fost vremuri memorabile...am fost impreuna asa vreo 5 luni, a plecat in armata, el nu intrase la faculta ,eu da...Pe cand s-a intors din armata s-a intors la exa si s-a insurat, mie nu m-a zis un cuvintel...am trecut peste.Acu la petrecere, m-a luat la separeu..mi-a plans si si-a cerut scuze pe tot ce mi-a facut...e divortat...i-am zis ca a fost de mult am trecut peste..ma bucur sa-l vad..(arata f bine).I-am dat nr de tel..nu a mai plecat de langa mine pana dimineata, am si dansat ceea ce nu facusem altadata..cand m-a condus acasa...Whatever..de atunci vine la mine cand e sotul plecat...vorbim, e exact ca altadata..jucam table, rummy, facem tot ce faceam altadata, bunatati, TV...si ma simt happy...Sotului i-am zis doar ce s-a petrecut la petrecere..nu mai stie si de vizite..ce ziceti? Se numeste inselare asta?nu vreau sa-l mai pierd odata..dar nici nu vreau mai mult de atat, chiar un best friend cu care pot vb orice, oricand , oricat...si nici nu-i pot spune asta sotului meu cel perfect descris mai sus...ca nu i-ar cadea bine si inteleg si de ce...

Draga mea "psyluv" ! E frumos ca esti casatorita cu primul iubit, el te iubeste, se poarta frumos cu tine, tu il iubesti... nu este pacat sa strici o frumoasa poveste de dragoste si de incredere? Pt. care motiv? Increderea se castiga tare greu. Eu stiu ca iti cauti amant/iubit, doar atunci cand chiar iti lipseste ceva, si iti lipseste mult, mult, nu asa doar putin... asta daca vorbim despre oamenii responsabili si caractere puternice. Tu cum esti? Vrei sa strici ceva frumos doar pt. ca "toata lumea" spune ca oricum isi va gasi amanta? Nu ai cum sa stii ca va fi asa! Trebuie doar sa ai sufletul si spiritul pregatit pt.asta ca sa nu ...sa nu "cazi de pe luna". Trebuie sa stii ca barbatii sunt "vizuali", adica reactioneaza la stimuli vizuali, si e posibil ca dupa un timp, chiar si un barbat care te iubeste, sa reactioneze la un alt stimul vizual,respectiv o alta, dar daca nu se transforma intr-o relatie stabila, nu trebuie sa te afecteze pe tine, de asta se zice ca e bine sa nu stii.
Dar daca o aventura se transforma intr-o relatie, inseamna ca e si vina ta. Iar pt. asta, observ ca deja ai facut primul pas.
Eu sunt adepta prieteniilor dintre un barbat si o femeie, dar asa de rar apar ! Stiu ce spun. In general, doar caracterele puternice pot pastra asa o prietenie sau cand exista o nepotrivire fizica destul de mare, respectiv o lipsa totala de atractie fizica, sau o dif.mare de ani. Acum in situatia ta, prietenul tau probabil ca este vulnerabil, cauta afectiune... iar tu ... tu ce cauti? Oricum, daca in lipsa ta ar veni la sotul tau (acasa) o fosta prietena, tu cum te-ai simti?
Ideea este ca daca iti este prieten, este normal sa-l cunoasca si sotul tau,... si ce mai tura-vura, la tine e clar ca ori inceteaza aceste vizite care au un scop clar, ori iti vei insela sotul si apoi vei plange mult, dar raul facut nu se va mai putea repara.
Mai vorbim ! Spune ce s-a mai intamplat !
Mult noroc si un pic de intelepciune, in noul an!
Cer_instelat
Postat pe 6 Ianuarie 2009 22:26
... am vazut ca n-ai mai dat nici un semn de viata ... m-am gandit ca poate ai alte treburi , mai placute , mai interesante ...
claudio
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:39
cine dragule????? "ioooo"??????
buna claudio, sper ca esti pe acasa de data asta...
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:43
hehe, esti curios daca a tradat?
googoodoll
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:43
Mda.....si eu care ii acuzam pe barbati.Cum spunea un prieten de-al meu:''de ce va inselam?pt ca si voi faceti la fel!''dreptate avea saracu'!fetelor e ok sa te simti bine in prezenta unui barbat dar cand intervin doi trebuie sa te hotarasti.trebuie sa cantaresti bine lucrurile caci daca gresesti iti vei reprosa asta toata viata.Nu poti iubi doua persoane in acelasi timp si daca stai cu tipul ala de atata timp cred ca pe langa faptul ca il inseli merita mai mult.Nu trebuie sa stai intr-o chestie care te face nefericita.Nu stii ce vrei si asta e foarte grav.Sa-ti spun o chestie:faptul ca esti cu un tip de foarte mult timp asta nu garanteaza ca ve-ti ramane impreuna pana la adanci batraneti!Sfatul meu este urmatorul:daca il iubesti pe amant si el la randul lui te iubeste,da-i papucii celuilalt.Asa pui capat unei chestii care te roade.Ok pe moment ai sa spui ca esti o ticaloasa,ca nu trebuia sa ii faci asta si alte prostii.....starile astea o sa treaca.Bafta!
sky_demon2001
Postat pe 14 Februarie 2009 18:08
eu am o relatie cu un prieten care ma iubeste si ma satisface si in pat dar nu il pot uita pe fostul prieten exista o atractie si ma intalnesc cu el rar knd vine in orasul meu si pot sa spun ca e atras de mine dar nu ma iubeste,asa spune el,dar eu nu cred.si nu pot sta fara el.treaba cu amantu aduce si multa suferinta,dar amantul e un drog pt mn e puterea de a merge mai departe,de a face viata asta mai palpitanta.
georgiscumpy
Postat pe 15 Februarie 2009 13:34
... un prieten care te satisface si in pat este minunat ... chiar o necesitate fiziologica pe alocuri , mai ales daca nu-l prea duce mintea (in pat nu mintea tre' sa-l duca bine ) si nu te prea streseaza cu panseuri post-impresioniste sau dileme existentiale ... dar ce te faci ca nu poti sa-l uiti pe celalalt ,care batea asa bine covoarele , gatea asa de bine , lipsea de acasa asa de oportun si se lasa cu atata elegantza dus de nas ca boul de belciug ... zau , viata asta poate fi atat de cruela uneori ! ... este ok cand te simti bine langa un barbat dar cand intervin doi , deja ai o problema ... trebuie sa te hotarasti daca nu cumva 3 sau chiar 4 ti-ar face viata cu mult mai placuta sau mai palpitanta ... sentimentele astea nu-s o problema chiar asa de simpla , nu ? mai ales daca ti-e teama ca intr-o zi vei afla ca 'toti barbatii insala' sau ca 'toti barbatii e porci' si tu nici macar nu te gandisei la asta ... cand te gandesti ca poate uneori radeai de prietenele tale 'trendy' , adepte ale 'inselatului preventiv' ... nu conteaza ca el nu te-a inselat pana acum ... poti fii sigura in ziua de azi ? ceva tot trebuie sa aibe el pe constiinta ... o ocheada secreta aruncata posterului sexy de pe perete ... o pasiune secreta in copilarie pentru educatoarea stagiara de la gradinitza care purta mini-jupe ... o traversare prin loc nepermis ... raspunsul este 'da; fetelor , poti iubi doi barbati (sau chiar trei) in acelasi timp , mai ales cand te iubesti cel mai mult pe tine insuti ...
claudio
Postat pe 16 Februarie 2009 07:33
..."poti fii sigura in ziua de azi ? ceva tot trebuie sa aibe el pe constiinta ... o ocheada secreta aruncata posterului sexy de pe perete ... o pasiune secreta in copilarie pentru educatoarea stagiara de la gradinitza care purta mini-jupe ... o traversare prin loc nepermis"...pai draga Claudio,sti cum se spune, hotul neprins e om cinstit..."de-o fi una ,de-o fi alta...ce e scris si pentru noi, bucurosi" sau nu...ca deee, am vrut drepturi egale...si uite ca avem!!!
..."raspunsul este 'da; fetelor , poti iubi doi barbati (sau chiar trei) in acelasi timp , mai ales cand te iubesti cel mai mult pe tine insuti ..."pai da, desigur...daca tu pe tine insuti/insati nu te iubesti, cum sa te mai iubeasca altul/alta... ....deci...cum e cu egalitatea...nu poate ea ramane doar intre catei...no way....deci....fiecare cu "talentele lui"...daca unul stie numai sa bata "asa bine covoarele", sa gateasca" asa de bine" , lipseste "de acasa asa de oportun si se lasa cu atata elegantza dus de nas"...iar altul..".un prieten care te satisface si in pat este minunat "...poti alege dupa preferinte : din doua una, pe cea mai putin rea, pe cea mai buna, pe ambele bune, pe ambele rele, sau pe niciuna ...depinde de fiecare....ca la piata...sau dam cu zarul...doar putem da vina usor..si ne-am scos, "zau , viata asta poate fi atat de cruela uneori ! "....cine da mai mult ...dar sa fim optimisti..."la vi en rose"...vorba cantecului
magda_65
Postat pe 16 Februarie 2009 21:58
Am amant ma iubeste il iubesc,dar..........amandoi suntem casatoriti de peste 10 ani,eu si copii....complicate relatiile de acest fel dar cand gasesti persoana potrivita se merita orice sacrificiu,lupta sau "altele necesare"........
o_inima_pustie
Postat pe 17 Februarie 2009 02:18
de la magda_65
..."poti fii sigura in ziua de azi ? ceva tot trebuie sa aibe el pe constiinta ... o ocheada secreta aruncata posterului sexy de pe perete ... o pasiune secreta in copilarie pentru educatoarea stagiara de la gradinitza care purta mini-jupe ... o traversare prin loc nepermis"...pai draga Claudio,sti cum se spune, hotul neprins e om cinstit..."de-o fi una ,de-o fi alta...ce e scris si pentru noi, bucurosi" sau nu...ca deee, am vrut drepturi egale...si uite ca avem!!!
..."raspunsul este 'da; fetelor , poti iubi doi barbati (sau chiar trei) in acelasi timp , mai ales cand te iubesti cel mai mult pe tine insuti ..."pai da, desigur...daca tu pe tine insuti/insati nu te iubesti, cum sa te mai iubeasca altul/alta ... ....deci...cum e cu egalitatea...nu poate ea ramane doar intre catei...no way....deci....fiecare cu "talentele lui"...daca unul stie numai sa bata "asa bine covoarele", sa gateasca" asa de bine" , lipseste "de acasa asa de oportun si se lasa cu atata elegantza dus de nas"...iar altul..".un prieten care te satisface si in pat este minunat "...poti alege dupa preferinte : din doua una, pe cea mai putin rea, pe cea mai buna, pe ambele bune, pe ambele rele, sau pe niciuna ...depinde de fiecare....ca la piata...sau dam cu zarul...doar putem da vina usor..si ne-am scos, "zau , viata asta poate fi atat de cruela uneori ! "....cine da mai mult ...dar sa fim optimisti..."la vi en rose"...vorba cantecului
Vezi si tu...daca merita...alanizeaza, compileaza, suceste pe toate partile, vezi...avantaje si dezavantaje...apoi tragi linie si aduni...cu atentie!!!! (nu uita, nu da pasarea din mana pt. cea de pe gard si nu fugi dupa trenul care nu te-asteapta...vine altul,cel bun!!!)
magda_65
Postat pe 17 Februarie 2009 13:08
Bravo Silvie, iata o explicatie inteleapta, logica, pertinenta. Sper sa o asculte!!!
magda_65
Postat pe 18 Februarie 2009 19:16
salut
ce situatie cunoscuta
paremi-se ca toti aamantii fac sex doar 1 data pe luna shi atunci cind vor ei
de fiecare data cind vin de la el zic ca a fost super dar imi promit CA A FOST PENTRU ULTIMA DATA, el fiind insurat
am incervat sa schimb situatia
adica sa incerc o relatie cu alta persoana dar cind am ajuns la partida de sex...........
in dimineata ceia am zis ca mai bine 1 data in luna fara obligatiuni dar sex la NIVEL
ASTA E....................

Postat pe 3 Iunie 2009 13:01
eu nu am si nu am mvut niciodata. Dar parerea mea e ca amatii sau amantele nu trebuie sa ii iubesti.Atunci cand incepi sa observi ca exista o legatura de iubire intre tine si amant.trebuie sa pui punct, ca atunci ti se duce si relatia ta cu prietenul, si o sa fi in dilema.nu sti pe cine alegi....Amantul este o piesa de joc in sex.Doar atat.Nu e voie sa ajungi sa pui suflet, pt ca atunci e nasol rau---Parerea mea.....

Postat pe 3 Iunie 2009 15:01
parerea mea,de ce sa fiu amanta cand pot sa fiu libera ,sa fac ce vreau si cu cine vreau .Pt ca el nu-si va lasa niciodata ce are acasa pt mine.Ce iti ofera el?nimik ,doar ca cauta in alta parte ce nu are langa sotia lui.si tot acasa se intoarce .pupici
kudika030058
Postat pe 3 Iunie 2009 15:14
mda....mai nou am observat ca e un trend in ati face un amant...si nu mi se pare deloc ok

Daca stai cu un barbat din comoditate, pentru ca iti ofera stabilitate si iti place...atunci stai cu el. Daca iti place aventura...aatunci distreaza`te...dar nu mi se pare corect! in primul rand ca femeie iti atasezi singura o anume eticheta de gat
In al doilea rand, oricum nu ai sa gasesti omul perfect, nimic nu e perfect, viata nu e perfecta.....chiar daca "combini" doi barbati pentru a rezulta o viata implinita nu e chiar asa...daca unul te satisface fizic iar altul sentimental..poti sa spui cu mana pe inima ca esti complet fericita?

Sunt total impotriva inselatului, mi se par oameni slabi cei care insala....si mi se pare ca oricum nu au prea multe de oferit, si de`aia fac ce fac..in conculuzie fara amant!
Cherry_bob
Postat pe 3 Iunie 2009 15:39
amant pey lumea are amanti, amante si tot asa bla bla blapt ca asa vor
yumy
Postat pe 3 Iunie 2009 15:42
bravo tie daca esti iubita si de sot si de amant esti TARE
helgiugeorgeta
Postat pe 3 Iunie 2009 17:18
De la: helgiugeorgeta, la data 2009-06-03 17:18:46bravo tie daca esti iubita si de sot si de amant esti TARE

Eu cunosc barbati (insurati) care au amante (femei maritate) , carora le declara o maaaaaaare dragoste (bla bla) si au recunoscut ca este mai sigur(sanatos) si mai putin cheltuitor , ca de vorbe nu duc lipsa dar de bani uneori da.
valita76
Postat pe 3 Iunie 2009 17:28
De la: valita76, la data 2009-06-03 17:28:17
De la: helgiugeorgeta, la data 2009-06-03 17:18:46bravo tie daca esti iubita si de sot si de amant esti TARE

Eu cunosc barbati (insurati) care au amante (femei maritate) , carora le declara o maaaaaaare dragoste (bla bla) si au recunoscut ca este mai sigur(sanatos) si mai putin cheltuitor , ca de vorbe nu duc lipsa dar de bani uneori da.

pey de aici se faca marile telenovele
yumy
Postat pe 3 Iunie 2009 17:29
De la: yumalai, la data 2009-06-03 17:29:50

Viata bate filmul
valita76
Postat pe 3 Iunie 2009 17:31
De la: valita76, la data 2009-06-03 17:31:58
De la: yumalai, la data 2009-06-03 17:29:50

Viata bate filmul

si regizorul il bate pe nicolaescu
yumy
Postat pe 3 Iunie 2009 17:33
valita76
Postat pe 3 Iunie 2009 17:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
As dori si eu pareri despre scurta mea descriere... 3 De la: bebambina 8 August 2009 22:30
dilema.. 7 De la: anutzzaa 13 Iulie 2010 23:06
Nu stiu ce sa fac 24 De la: kudika029282 11 Aprilie 2010 16:25
Am o Problema in Dragoste 4 De la: SpiK_Alex 26 Ianuarie 2015 20:24
in doua ape 13 De la: Nehotarata88 5 Aprilie 2014 22:47