Setari Cookie-uri

cine are amant si dc?

...poate ca unii ne judeca..poate ca si noi la randul nostru nu ne-am dori sa stim ca sotii..iubiti...,au si ei o amanta..sau poate ei ar trebui sa stie cum sa ne pastreze langa ei..si nu vb de banii sau cadouri,ci de acel zambet pe fata cand il intalnesti..acei fluturasi in stomac cand te suna..(amantul)...am si eu povestea mea ,stiu ce inseamna,am si o relatie de trei ani care e mai mult obisnuinta si comoditate,si la fel am intalnit un barbat care mi-a schimbat viata in bine,am invatat din nou sa iubesc,sa rad si sa plang..el este casatorit si are un ingeras de 2 anisori..dar ne-am intalnit doar cu 2 ani mai tarziu decat trebuia...nu regret..am renuntat, pentru a creste aceea fetita alaturi de taticul ei pt ca eu stiu cum este sa cresti fara un parinte...nu e chiar asa simpla chestia cu amantii:)..uneori e chiar cel mai frumos lucru care ti-se poate intampla in viata..si care iti va ramene mereu in suflet si tu lui..

...va pup pe toti si toate sa fiti cuminti:)
isabellaciorda
Postat pe 15 Noiembrie 2008 10:56
De la: Rock__, la data 2008-09-16 02:44:12aaa...MI-A VENIT UN CITAT ....Citeam deunazi o carte "Manipularea erotica" si am gasit o fraza care m-a cucerit definitiv, imi venea sa o scriu pe toate gardurile: "O femeie adevarata isi alege barbatul cu judecata si amantul cu inima!"



Rock,cat adevar!!!Sigur pt unele este mai greu de acceptat,dar viata mi-a demonstrat ca,mai devreme sau mai tarziu,in viata vei avea un amant/amanta,iar dragostea pt sot este una,iar dragostea pt amant alta.
Alexandra09
Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:29
cine are amant si dc?Eu,sus manuta.Pentru ca e-atat de bine si chiar as vrea sa-mi cer scuze fata de consoarta care m-a inselat din primul an de casnicie,iar eu l-am condamnat. Si-apoi dupa alti 15 sa-mi dau seama cat e de bine.Ce bine e atunci cand cineva te iubeste nu pentru faptul ca ai grija de casa,de copii,pentru ca vii la timp acasa ,pentru ca esti o buna gospodina ci te iubeste pentru simplu fapt ca existi,pentru ca esti frumoasa,senzuala,desteapta si pentru ca pur si simplu este fermecat de privirea si zambetul tau!
ana_lili36
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:30
La varsta pe care o am, evident, nu am experienta...insa, nu inteleg cum poti sa ai amant/a..atata timp cat esti casatorit...adica, oare o sa mi se intample si mie asta ? o sa fiu insealata? nici nu vreau sa imi imaginez Cum poate un barbat sa spuna...ok..sunt insurat...insa as vrea sa ne cunoastem pt ca esti feminina, frumoasa, inteligenta, imi place cum gandesti, ma faci sa ma simt bine...dar nevasta-ta ce face frate ? ce inseamna asta ? de ce te mai casatoresti ?

Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:36
De la: Georgia99, la data 2008-11-20 22:36:50La varsta pe care o am, evident, nu am experienta...insa, nu inteleg cum poti sa ai amant/a..atata timp cat esti casatorit...adica, oare o sa mi se intample si mie asta ? o sa fiu insealata? nici nu vreau sa imi imaginez Cum poate un barbat sa spuna...ok..sunt insurat...insa as vrea sa ne cunoastem pt ca esti feminina, frumoasa, inteligenta, imi place cum gandesti, ma faci sa ma simt bine...dar nevasta-ta ce face frate ? ce inseamna asta ? de ce te mai casatoresti ?

AM avut si eu draga mea varsta ta.Si totul era roz atunci. Si dupa inca un an m-am casatorit.Atat de frumos a fost,dar pentru scurt timp.Nu trebuie sa generalizezi poate tie nu ti se va intampla.Poate vei intalni acel barbat care se va multumi cu o singura femeie. Asa am sperat si eu. Dar totul s-a naruit.Si-a trebuit sa sufar multi ani si sa nu ma pot considera femeie.Eu am luat acest lucru ca o compensare.Pentru ca in viata totul are un echilibru.Dar aici deja,atentie mare!
ana_lili36
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:43
De la: ana_lili36, la data 2008-11-20 22:30:38cine are amant si dc?Eu,sus manuta.Pentru ca e-atat de bine si chiar as vrea sa-mi cer scuze fata de consoarta care m-a inselat din primul an de casnicie,iar eu l-am condamnat. Si-apoi dupa alti 15 sa-mi dau seama cat e de bine.Ce bine e atunci cand cineva te iubeste nu pentru faptul ca ai grija de casa,de copii,pentru ca vii la timp acasa ,pentru ca esti o buna gospodina ci te iubeste pentru simplu fapt ca existi,pentru ca esti frumoasa,senzuala,desteapta si pentru ca pur si simplu este fermecat de privirea si zambetul tau!






Postat pe 21 Noiembrie 2008 01:08
De la: babbydoll, la data 2008-11-21 01:08:15
De la: ana_lili36, la data 2008-11-20 22:30:38cine are amant si dc?Eu,sus manuta.Pentru ca e-atat de bine si chiar as vrea sa-mi cer scuze fata de consoarta care m-a inselat din primul an de casnicie,iar eu l-am condamnat. Si-apoi dupa alti 15 sa-mi dau seama cat e de bine.Ce bine e atunci cand cineva te iubeste nu pentru faptul ca ai grija de casa,de copii,pentru ca vii la timp acasa ,pentru ca esti o buna gospodina ci te iubeste pentru simplu fapt ca existi,pentru ca esti frumoasa,senzuala,desteapta si pentru ca pur si simplu este fermecat de privirea si zambetul tau!





lynx
Postat pe 21 Noiembrie 2008 23:07
... tare faza ! cum ar veni , tu te-ai maritat pentru ca sotul te iubea deoarece ai grija de casa , de copii , ca vii la timp acasa si ca esti o buna gospodina , nu pentru simplul fapt ca existi , ca esti frumoasa , senzuala , desteapta sau pur si simplu ca era fermecat de privirea si zambetul tau ... de regula se intampla exact pe dos , adica intai partea cu frumusetea ... adica oamenii in mod normal ar trebui sa se ia din dragoste ... mi se pare ca aici cineva pune carul inaintea boilor . in cazul asta , daca tot adori amantii si amorul liber de ce te-ai mai maritat ? mai ales ca 'onorabilu' te-a luat doar pentru ca veneai devreme acasa ... toate fetele de pe kudica tipa din toti rarunchii ca barbatii 'e porci' dar cel putin 3 fete din 5 de pe forum spun ca adora sa-si insele prietenii sau sotii si sa le puna niste coarne cat mai solide si mai ramuroase , ca ce minunat este sa ai un sot si vreo 20 de amanti care sa nu stie unul de altul ... mi se pare mie sau este ceva putred in danemarca ?
claudio
Postat pe 22 Noiembrie 2008 12:21
ceva putred este, insa poate impresia ta nu e cea reala,cred ca fiind virtuale pe aici, fetele pot pretinde ca fanteziile lor sunt reale, un soi de Second Life
googoodoll
Postat pe 22 Noiembrie 2008 12:28
E un lucru atât de specific uman, atât de adânc înrãdãcinat, încât face parte din zestrea umanitãþii noastre. Eu rãmân la convingerea cã suntem construiþi natural sã fim poligami ºi doar morala ºi religia ne inoculeazã conceptul de vinã. Egoismul joacã ºi de o parte ºi de alta. Sã vrei ca ce-i al tãu sã fie pus deoparte e la fel de egoist ca ºi setea de plãcere.Restul sunt infinite cazuri particulare. Never say never !
ionutsk
Postat pe 23 Noiembrie 2008 11:39



Hai sa va explic eu: viata este o jungla, daca tie iti atarna halcile de carne pe ceafa si pe burta, mananci friptura cu usturoi si ii ragai in fata,iar cand vine de la birou,santier etc. te gaseste in treningul pe care il porti de 20 de ani si pe deasupra mereu ai ceva sa ii reprosezi este normal sa te insele, iar dupa ce te paraseste u sa suferi pt k normal...nu te mai vrea nimeni,ai moralul la pamant si bineinteles mai pui 20 de kg pe tn.Haideti sa va zic ceva:eu am foarte mare grija de corpul meu, mananc sanatos, merg la sala, nu am celulita si sunt mereu vesela,iar dak pe mn ma inseala prietenul asta e, are balta peste...Km am specificat acum ceva timp, eu am un amant pentru ca prietenul meu nu e f bun la pat,singurul lucru care ma tine langa el este ca ma trateaza ca p o printesa.Poate multi o sa ma judecati,dar asta e...eu sunt o fire libera si daca nu am gasit la el lucrul asta l-am completat, nu l-am inlocuit,l-am completat doar.Bineinteles pana ma plictisesc d amant,iar rietenul meu nu are dc sa afle,iar daca si el face acelasi lucru (desi ma indoiesc) prefer sa nu aflu,probabil ca si el vrea o completare la mine.E democratie oamenilor, simtiti-va liberi si stiu fetelor ca desi o sa ma judecati in proportie de 99%, toate ati vrea sa fiti ca mn pentru ca toate ganditi la fel,doar ca sunteti pline de prejudecati...si acum astept opinii negative normal...Intr-o lume in care daca barbatii au mai multe sunt smecheri, iar dak femeile au mai multi sunt tarfe...
missy_ingerash
Postat pe 23 Noiembrie 2008 18:22
si tu chiar crezi ca te iubeste?un barbat nu iubeste stiind ca te imparte cu altul,si ca acel alt barbat te are 24 din 24 si el pintre picaturi!sunteti impreuna pt ca va simtiti bine,si nu pt ca si-ar dori mai mult cu tine!
stuff
Postat pe 23 Noiembrie 2008 19:51
De la: missy_ingerash, la data 2008-11-23 18:22:06


Hai sa va explic eu: viata este o jungla, daca tie iti atarna halcile de carne pe ceafa si pe burta, mananci friptura cu usturoi si ii ragai in fata,iar cand vine de la birou,santier etc. te gaseste in treningul pe care il porti de 20 de ani si pe deasupra mereu ai ceva sa ii reprosezi este normal sa te insele, iar dupa ce te paraseste u sa suferi pt k normal...nu te mai vrea nimeni,ai moralul la pamant si bineinteles mai pui 20 de kg pe tn.Haideti sa va zic ceva:eu am foarte mare grija de corpul meu, mananc sanatos, merg la sala, nu am celulita si sunt mereu vesela,iar dak pe mn ma inseala prietenul asta e, are balta peste...Km am specificat acum ceva timp, eu am un amant pentru ca prietenul meu nu e f bun la pat,singurul lucru care ma tine langa el este ca ma trateaza ca p o printesa.Poate multi o sa ma judecati,dar asta e...eu sunt o fire libera si daca nu am gasit la el lucrul asta l-am completat, nu l-am inlocuit,l-am completat doar.Bineinteles pana ma plictisesc d amant,iar rietenul meu nu are dc sa afle,iar daca si el face acelasi lucru (desi ma indoiesc) prefer sa nu aflu,probabil ca si el vrea o completare la mine.E democratie oamenilor, simtiti-va liberi si stiu fetelor ca desi o sa ma judecati in proportie de 99%, toate ati vrea sa fiti ca mn pentru ca toate ganditi la fel,doar ca sunteti pline de prejudecati...si acum astept opinii negative normal...Intr-o lume in care daca barbatii au mai multe sunt smecheri, iar dak femeile au mai multi sunt tarfe...


stai linistita ...nimeni nu te judeca ....pina la urma e decizia ta ....si eu cel putin o respect....insa .....nu imi doresc sa fiu ca tine .....pt ca imi place de mine
ninushk
Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:02
De la: ionutsk, la data 2008-11-23 11:39:28 suntem construiþi natural sã fim poligami

Nu zau? Cata "intelepciune"?!?!?! Eu nu vad lucrurile asa deloc. Suntem oameni si e bine sa gandim cu capul, nu cu altceva Cand o relatie nu merge mai bine punem punct si mergem mai departe decat sa ranim sau sa fim raniti. Nu acuz !!! pe nimeni pt ca toti gresim intr-un fel sau altul dar de aici pana la ridica greseala la rang de principiu de viata si convingere e mare distanta. Mai bine singura decat infidela sau inselata. Ma amuza si ma enerveaza in acelasi timp cum pun unii textul cu egoismul sa-si explice "libertateaa".

Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:51
Pana la urma fiecare cu parerea lui, cu stilul lui de viata....eu una nu's de acord insa nu am nimic cu cei care au o viata dubla, tripla, etc...dar vorba aia : ,, what goes around, comes around''

Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:53
De la: Georgia99, la data 2008-11-23 20:53:42Pana la urma fiecare cu parerea lui, cu stilul lui de viata....eu una nu's de acord insa nu am nimic cu cei care au o viata dubla, tripla, etc...dar vorba aia : ,, what goes around, comes around''

Ai dreptate, Georgia Nu doream sa ii schimb stilul de viata sau optiunea. Doar ca mi se pare cam aiurea un om la varsta sa sa dea asemenea "verdicte", "lectii de viata" pe un site pe care sunt si copii/ persoane care nu au varsta si capacitatea sa discearna si au tendinta de a prelus ce pare trendy.

Postat pe 23 Noiembrie 2008 21:00
mãi, cu sau fãrã "verdictul" meu, lumea tot aia e. Ce sã fac, sã dau cu pietre ?
ionutsk
Postat pe 23 Noiembrie 2008 22:50
... cateodata mai foloseste sa dai cu pietre , amice . te mai calmeaza ... lumea-i plina de orbi care bajbaie si care incearca sa calauzeasca ati orbi . sincer ma doare-n cot daca cineva are 1 , 2 sau n amanti . la urma urmei fiecare face ce vrea cu viata lui ... problema este ca foarte putini realizeaza ca cele mai mici si insignifiante fapte ale lor ii afecteaza si pe cei din jur . facand 'ce vrei' cu viata ta si tinand si pe altii atarnati de tine nu vei realiza fapte demne de lauda . o fata 'desteapta' spunea mai sus despre sotul incornorat ca "...eu vreau sa-l las da' el nu vrea sa ma lase" ... asemenea aberatie n-am mai auzit de mult . ca si cum ea n-ar putea sa-l lase-n durerea lui decat daca i-ar da el voie ! nu s-a nascut inca barbatul care sa poata tine cu forta o femeie langa el ... aici nu se ascunde decat egoism ... cum mai spuneam , pe kudika foarte multe femei tipa ca "barbatii e porci" dar din 5 femei cel putin 3 spun ca ce bine este sa ai un sot si cel putin 20 de amanti , de preferat care sa nu stie unul de celalalt . si ce vrednic de lauda este sa-ti incoronezi barbatul cu o pereche de coarne cat mai mari si mai ramuroase ! dupa care unele mai cu mot se plang ca nimeni nu intelege cum sufera ele din dragoste ... mai intelege cineva ceva ? ... marea majoritate a celor care scriu pe aici imi face impresia ca nu vorbesc din propria lor experienta .. sau vorbesc din imaginatie , altfel ar fi greu de explicat teoriile care le intalnim pe aici . din fericire legile vietii sunt mult mai simple si nimeni nu le poate trisa . ce dai , aia primesti in schimb . sau cum iti asterni asa dormi . simplu , nu ? din fericire ...
claudio
Postat pe 23 Noiembrie 2008 23:25
Ba, sã am iertare, onorabile coleg, dar pe raþiuni de iubire n-am sã dau niciodatã cu piatra, iar dac-o fi sã fie, ºi sã aflu cã fata mea, spre exemplu, dupã ce s-a cãsãtorit, s-ar amoreza de altul, tot fata mea ar fi ºi aº sta cât se poate de deschis de vorbã cu ea. Gãsesc sinceritatea ºi respectul mai presus decât o fidelitate impusã cu frica. Nu e locul aici sã facem o analizã exhaustivã a fenomenului, dar, dacã oamenii o fac de bunã-voie, înseamnã c-o avea ºi ceva motivaþii serioase. Cât despre educaþia prichindeilor fãrã discernãmânt în era Internetului, s-avem pardon. Putem noi sã ne tot rãcim gura ºi sã-i ducem în fiecare zi la bisericã; gata - realitatea e la îndemâna tuturor ochiºorilor micuþi prin sute de milioane de ecrane de calculator. Geaba arunci cu piatra, geaba þii predici, geaba baþi cu pumnu-n piept. Am mai zis, ºi-o susþin în continuare, ar trebui coborâtã vârsta majoratului la 16 ani, pentru cã sunt mai copþi ºi mai tãvãliþi prin viaþã decât eram noi la 19.
ionutsk
Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:22
... chestia cu datul cu piatra era doar o figura de stil , colegu ... perfect de acord cu tine , pe chestii de amor logica incepe sa-si piarda sensul si cam schioapata debusolata ... tot despre siceritate si respect pornite din dragoste adevarata pentru partener(a) vorbeam si eu ! si nu ma refeream nici la situatia dubioasa si ciudata a unui 'menage a trois' in care toate partile participa din convingere sau placere ... imi dadeam cu parerea ca daca unei persoane ii place sa-si complice temeinic si gospodareste viata asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa complice si sa minjeasca si viata celorlalti de langa ei , fara ca ei sa aiba macar un cuvant de spus . nu poti lua hotarari si pentru ceilalti fara sa-i lasi sa aleaga ... si revenim iar la ceea ce spuneam mai sus : la siceritatea si respectul pornite din dragoste adevarata pentru cel de langa tine . viata merita traita , fiecare face ce vrea , corect , dar chiar oricum ? eu vad lucrurile asa , acum vorbesc si din proprie experienta : 'vrei sa incepi o viata noua ? ok , foarte bine , atunci lasa-ma si pe mine sa mi-o incep pe a mea ! nu te ascunde , nu ma minti si nu ma tine legat de tine doar pentru ca tu sa te simti in continuare in siguranta . nu poti sa stai cu c...ul in doua luntre !' simplu si corect , nu ?
claudio
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:06
De la: missy_ingerash, la data 2008-11-23 18:22:06


Hai sa va explic eu: viata este o jungla, daca tie iti atarna halcile de carne pe ceafa si pe burta, mananci friptura cu usturoi si ii ragai in fata,iar cand vine de la birou,santier etc. te gaseste in treningul pe care il porti de 20 de ani si pe deasupra mereu ai ceva sa ii reprosezi este normal sa te insele, iar dupa ce te paraseste u sa suferi pt k normal...nu te mai vrea nimeni,ai moralul la pamant si bineinteles mai pui 20 de kg pe tn.Haideti sa va zic ceva:eu am foarte mare grija de corpul meu, mananc sanatos, merg la sala, nu am celulita si sunt mereu vesela,iar dak pe mn ma inseala prietenul asta e, are balta peste...Km am specificat acum ceva timp, eu am un amant pentru ca prietenul meu nu e f bun la pat,singurul lucru care ma tine langa el este ca ma trateaza ca p o printesa.Poate multi o sa ma judecati,dar asta e...eu sunt o fire libera si daca nu am gasit la el lucrul asta l-am completat, nu l-am inlocuit,l-am completat doar.Bineinteles pana ma plictisesc d amant,iar rietenul meu nu are dc sa afle,iar daca si el face acelasi lucru (desi ma indoiesc) prefer sa nu aflu,probabil ca si el vrea o completare la mine.E democratie oamenilor, simtiti-va liberi si stiu fetelor ca desi o sa ma judecati in proportie de 99%, toate ati vrea sa fiti ca mn pentru ca toate ganditi la fel,doar ca sunteti pline de prejudecati...si acum astept opinii negative normal...Intr-o lume in care daca barbatii au mai multe sunt smecheri, iar dak femeile au mai multi sunt tarfe...


tulai doamne~!!!
no si io merg la sala ,si io ma hranesc bine da pentru aia n-am amant ..... ca imi ajunge numa' unu...

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:11
De la: claudio, la data 2008-11-23 23:25:41... cateodata mai foloseste sa dai cu pietre , amice . te mai calmeaza ... lumea-i plina de orbi care bajbaie si care incearca sa calauzeasca ati orbi . sincer ma doare-n cot daca cineva are 1 , 2 sau n amanti . la urma urmei fiecare face ce vrea cu viata lui ... problema este ca foarte putini realizeaza ca cele mai mici si insignifiante fapte ale lor ii afecteaza si pe cei din jur . facand 'ce vrei' cu viata ta si tinand si pe altii atarnati de tine nu vei realiza fapte demne de lauda . o fata 'desteapta' spunea mai sus despre sotul incornorat ca "...eu vreau sa-l las da' el nu vrea sa ma lase" ... asemenea aberatie n-am mai auzit de mult . ca si cum ea n-ar putea sa-l lase-n durerea lui decat daca i-ar da el voie ! nu s-a nascut inca barbatul care sa poata tine cu forta o femeie langa el ... aici nu se ascunde decat egoism ... cum mai spuneam , pe kudika foarte multe femei tipa ca "barbatii e porci" dar din 5 femei cel putin 3 spun ca ce bine este sa ai un sot si cel putin 20 de amanti , de preferat care sa nu stie unul de celalalt . si ce vrednic de lauda este sa-ti incoronezi barbatul cu o pereche de coarne cat mai mari si mai ramuroase ! dupa care unele mai cu mot se plang ca nimeni nu intelege cum sufera ele din dragoste ... mai intelege cineva ceva ? ... marea majoritate a celor care scriu pe aici imi face impresia ca nu vorbesc din propria lor experienta .. sau vorbesc din imaginatie , altfel ar fi greu de explicat teoriile care le intalnim pe aici . din fericire legile vietii sunt mult mai simple si nimeni nu le poate trisa . ce dai , aia primesti in schimb . sau cum iti asterni asa dormi . simplu , nu ? din fericire ...



cento per cento d'accodo!!!

bine le zici cand le zici.

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:14
Cred cã fiecare cuplu îºi stabileºte un nivel al tolerabilitãþii. Ceea ce e acceptabil pentru unii (replici gen "e OK dacã vine ºi doarme acasã") e insuportabil pentru alþii ("îþi rup picioarele !"). Divorþând, arunci la coº o parte din viaþa ta. E ireversibil. Acuma, depinde dacã o "vacanþã", o "evadare", devine o bubã care coace dureros - semn al unei infecþii profunde, sau rãmâne un mic secret încuiat în sipetul sufletului.
ionutsk
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:21
ionut intotdeauna am fost de acord ca ceea ce nu stiu nu ma poate rani.
cand insa "secretul" iese la iveala.....e dureros pt toti cei implicati voluntar sau involuntar in "chestiunea cu pricina" adica a avea amant.

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:23
De la: ionutsk, la data 2008-11-24 14:22:20Ba, sã am iertare, onorabile coleg, dar pe raþiuni de iubire n-am sã dau niciodatã cu piatra, iar dac-o fi sã fie, ºi sã aflu cã fata mea, spre exemplu, dupã ce s-a cãsãtorit, s-ar amoreza de altul, tot fata mea ar fi ºi aº sta cât se poate de deschis de vorbã cu ea. Gãsesc sinceritatea ºi respectul mai presus decât o fidelitate impusã cu frica. Nu e locul aici sã facem o analizã exhaustivã a fenomenului, dar, dacã oamenii o fac de bunã-voie, înseamnã c-o avea ºi ceva motivaþii serioase. Cât despre educaþia prichindeilor fãrã discernãmânt în era Internetului, s-avem pardon. Putem noi sã ne tot rãcim gura ºi sã-i ducem în fiecare zi la bisericã; gata - realitatea e la îndemâna tuturor ochiºorilor micuþi prin sute de milioane de ecrane de calculator. Geaba arunci cu piatra, geaba þii predici, geaba baþi cu pumnu-n piept. Am mai zis, ºi-o susþin în continuare, ar trebui coborâtã vârsta majoratului la 16 ani, pentru cã sunt mai copþi ºi mai tãvãliþi prin viaþã decât eram noi la 19.



De acord ca e fata ta .....dar un el ...e baiatul meu......
crezi ca ar fi cazul sa il educ ceva in genul ....mergi dragul mamii....scutura-ti ciucurelul pe unde poti ....nu conteaza sotia ....copilul...ca TU TOT BAIATUL MAMII VEI FI?
cred ca cinstit ar fi sa le spunem ceva in genul ....nu sta in relatii imposibile ....nu irosi timpul partenerului inutil ....renunta cu demnitate ...mergi inainte ...cauta ...si nu renunta la cautare pina nu vei gasi ...acel ceva ..care sa te faca sa te simti implinit si fericit.
ninushk
Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:53
iar daca ar exista sinceritate si respect .....nu ar ajunge sa iti spuna never ...ca s-a amorezat cu altul( parerea meaaaaaaaaaa)
ninushk
Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:01
De la: missy_ingerash, la data 2008-11-23 18:22:06


Hai sa va explic eu: viata este o jungla, daca tie iti atarna halcile de carne pe ceafa si pe burta, mananci friptura cu usturoi si ii ragai in fata,iar cand vine de la birou,santier etc. te gaseste in treningul pe care il porti de 20 de ani si pe deasupra mereu ai ceva sa ii reprosezi este normal sa te insele, iar dupa ce te paraseste u sa suferi pt k normal...nu te mai vrea nimeni,ai moralul la pamant si bineinteles mai pui 20 de kg pe tn.Haideti sa va zic ceva:eu am foarte mare grija de corpul meu, mananc sanatos, merg la sala, nu am celulita si sunt mereu vesela,iar dak pe mn ma inseala prietenul asta e, are balta peste...Km am specificat acum ceva timp, eu am un amant pentru ca prietenul meu nu e f bun la pat,singurul lucru care ma tine langa el este ca ma trateaza ca p o printesa.Poate multi o sa ma judecati,dar asta e...eu sunt o fire libera si daca nu am gasit la el lucrul asta l-am completat, nu l-am inlocuit,l-am completat doar.Bineinteles pana ma plictisesc d amant,iar rietenul meu nu are dc sa afle,iar daca si el face acelasi lucru (desi ma indoiesc) prefer sa nu aflu,probabil ca si el vrea o completare la mine.E democratie oamenilor, simtiti-va liberi si stiu fetelor ca desi o sa ma judecati in proportie de 99%, toate ati vrea sa fiti ca mn pentru ca toate ganditi la fel,doar ca sunteti pline de prejudecati...si acum astept opinii negative normal...Intr-o lume in care daca barbatii au mai multe sunt smecheri, iar dak femeile au mai multi sunt tarfe...




bravo tie ca esti sincera,te admir

Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:03
"....renunta cu demnitate ...mergi inainte ...cauta ...si nu renunta la cautare pina nu vei gasi ...acel ceva ..care sa te faca sa te simti implinit si fericit."

sã zicem cã la 20 de ani crezi cã l-ai gãsit. Totul e frumos ºi ai un copil, doi. Apoi la 30 dai peste jumãtatea "perfectã". Ce faci ? Arunci totul la gunoi, iei copii dupã tine ºi te muþi în noua relaþie, dupã ce, bineînþeles, în prealabil aþi dat ºi tu ºi respectivul divorþ, nu ? Mai faci un copil, cã de, relaþia trebuie fructificatã. Apoi, la 42, rutina îþi e zdruncinatã de o personalitate care-þi trezeºte din nou fiori. Ce faci ? Dacã ºi el vrea, iar baþi sãlile tribunalelor, iar partaje, copii îi împarþi dupã algoritmi complicaþi. La 50, jarul ce pãrea stins mai rãbufneºte o datã. Ce faci ? Sã-mi fie cu iertare, dar ori tragi definitiv cortina la primul "DA" ºi nu mai ai ochi decât pentru "cel ales", impus sau auto-impus, ori îþi faci viaþa ferfeniþã ºi îmbogãþeºti avocaþi. Mai e, evident, a treia cale. Recunosc, pentru o femeie, copii sunt ancore foarte solide, iar un bãrbat pare, prin comparaþie, liber ca pasãrea cerului... Suntem niºte bigoþi care prea-mãrim virtuþile iubirii, fãcând-o piatra de boltã a existenþei. Realul pare, de multe ori, prea fad, în comparaþie cu legenda iubirii perfecte ºi ne face sã cãutãm cu ochii ºi inima în continuare. Credem cã avem dreptul la iubire ! Aici e problema.
ionutsk
Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:23
ms babbydoll, pana akm doar tu ma admiri,poate ca eram mult mai aprobata daca faceam p Maica Tereza...pe sistemul: eu nu fac,eu nu dreg:)))doar barbatii nenorocitii...fiecare traieste cum isi alege,doar k viata asta e asa de scurta incat nu merita sa nu fi fericit sau sa faci compromisuri.Si sunt convinsa ca toate ma aprobati la un moment dat,doar ca principiile nu va dau voie sa ganditi
missy_ingerash
Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:24
Am..si este foarte bine..de ce? ..pt ca iubitul meu imi ofera de toata mai putin o viata sexuala satisfacatoare...si credeti-ma am stat de vorba , am incercat n chestii, am fost si la terapeut, dar degeaba..asa ca am amant, iubitul meu clar nu stie, stiu cum sa fac sa nu simta ca mai exista cineva in viata mea ...si asa eu sunt satisfacuta, el linistit oarecum
puzzle
Postat pe 25 Noiembrie 2008 20:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pur si simplu...s-a intamplat 62 De la: utad 9 Noiembrie 2010 16:47
Intrigi la serviciu 13 De la: kudika083117 4 Februarie 2015 09:21
Ce pareri aveti? 29 De la: miss_darine 7 Iulie 2011 21:47
Ce cred femeile ca vor barbatii de la femei? 84 De la: scorpio67 4 Decembrie 2009 07:24
fond de ten 6 De la: ___LL___ 21 Mai 2009 02:19