Setari Cookie-uri

cine are amant si dc?

yumy
Postat pe 3 Iunie 2009 17:39
de ce amant?, simplu pt diversitate , pt ceva nou, pt ca vrei sa auzi din nou ca esti frumoasa , speciala , sa stii ca cineva se gandesti mai mult la tine decat cel de acasa, si toate astea te fac sa te simti mai speciala, mai importanta ,dorita, sa fii in permaneta aranjata , frumoasa, pt ca cineva te doreste mai mult EL,si toate astea duc de multe ori la schimbare in bine in relatia de acasa,
kudika012484
Postat pe 3 Iunie 2009 19:57
pentru heaven gate.salut. esti cumva zodia pesti si amantul scorpion?
marisandy
Postat pe 4 Iunie 2009 11:54
io nu am
dc?
de aia
matracucu
Postat pe 4 Iunie 2009 11:55
De la: marisandy, la data 2009-06-04 11:54:53pentru heaven gate.salut. esti cumva zodia pesti si amantul scorpion?

mai incearca........................sunt atatea variante
donttouch
Postat pe 4 Iunie 2009 11:57
De la: kudika012484, la data 2009-06-03 19:57:50de ce amant?, simplu pt diversitate , pt ceva nou, pt ca vrei sa auzi din nou ca esti frumoasa , speciala , sa stii ca cineva se gandesti mai mult la tine decat cel de acasa, si toate astea te fac sa te simti mai speciala, mai importanta ,dorita, sa fii in permaneta aranjata , frumoasa, pt ca cineva te doreste mai mult EL,si toate astea duc de multe ori la schimbare in bine in relatia de acasa,
cazam
Postat pe 4 Iunie 2009 14:23
De la: kudika012484, la data 2009-06-03 19:57:50de ce amant?, simplu pt diversitate , pt ceva nou, pt ca vrei sa auzi din nou ca esti frumoasa , speciala , sa stii ca cineva se gandesti mai mult la tine decat cel de acasa, si toate astea te fac sa te simti mai speciala, mai importanta ,dorita, sa fii in permaneta aranjata , frumoasa, pt ca cineva te doreste mai mult EL,si toate astea duc de multe ori la schimbare in bine in relatia de acasa,

cazam
Postat pe 4 Iunie 2009 14:23
Cata dreptate ai .....orice relatie dupa ceva ani se deterioreaza si ..tot acolo ajungi fara sa vrei :(
cazam
Postat pe 4 Iunie 2009 14:24
Ce m`am mai balbait, doamneeee !!!!
cazam
Postat pe 4 Iunie 2009 14:30
tata are amanta! de ce? mai ibne intr p el!
anca0704
Postat pe 4 Iunie 2009 14:35
De la: cazam, la data 2009-06-04 14:23:38

Este foarte adevarat ce spui tu. Cum ramane insa cu diversitatea pe care o poti cauta alaturi de sotul iubit? Nu intotdeauna ce este nou, este si bun. Pana la urma vad ca pleaca de la neincredere in propria persoana. Oare sunt frumoasa numai daca un barbat imi spune asta? Daca eu stiu ca sunt frumoasa si ma mentin frumoasa ( ma ingrijesc), nu pentru barbati ci pentru mine in primul rand, ce nevoie mai am sa-mi spuna un amant ca sunt frumoasa si speciala? Sau trebuie sa am amant ca sa ma aranjez in permanenta? Iar complimente poti primi si de la barbati cu care nu ajungi in pat.
Nu sunt de acord cu schimbarea in bine a relatiei de acasa atunci cand ai amant. Din contra, responsabilitatea devine povara, micile defecte ale sotului devin dintr-o data de nesuportat, in timp suferinta creste si apare ruptura.
valita76
Postat pe 4 Iunie 2009 14:58

De la: andrastancia, la data 2008-09-29 10:46:20heaven_gate locuieste o luna cu amantul tau sa vezi cum iti trece dragostea. Nu mai visati fetelor cai verzi pe pereti. Am o prietena care avea o relatie f frumoasa si era chair indragostita de pritenul ei (erau de 4-5 ani impreuna) pana cand un coleg de serviciu a inceput sa-i suceasca capul. Si-a parasit iubitul, si dupa 2 luni de convietuire cu amantul sta si plange in pumni.

f bine ai spus...dragostea e mult mai mult decat pasiunea de moment si sex!!!
Dragostea inseamna si aceeptarea defectelor celuilalt si sa-l iubesti cu toata fiinta ta.Cel putin asa cred eu.Nu sunt casatorita inca,locuiesc cu iubitul meu de aproape 2 ani,am trecut prin bune si rele,pt ca asa e viatza,dar nu doresc pe nimeni altcineva ....PT CA IL IUBESC pe omul de langa mine enorm si stiu ca asa va fi si peste muuuulllttt timp.Nu cred in ideea ca poti iubi la fel 2 barbati sau 3,incat sa nu poti hotari pt tine.Mie imi pare chiar rau pt relatiile acelea de fatada,in vazul lumii sunt cuplul perfect ,iar in particular,fiecare joaca dublu stand cu stresul de a nu fi prinsi si traind o viatza nefericita doar pt ca sunt de 10,8,9 sau nu stiu cati ani impreuna.Chiar am discutat cu multe prietene casatorite si ma afecteaza oarecum faptul ca in procent de 70%ele si-ar insela sotul
Daca le intreb "il mai iubesti"(sotul),raspunsul e .... ,adica poate dragostea s-a pierdut pe undeva,pt ca nu au avut grija de ea,desi la inceput de adorau!
Va doresc sa fiti adorate/adorati si sa va ganditi bine inainte de a va lasa dusi de un miraj...si sa va inselati perechea,pe care singuri v-ati ales-o!
luyyzz
Postat pe 6 Iunie 2009 11:26
De la: heaven_gate, la data 2008-09-17 11:49:14dorinta e mare .................vointa ne trebuie..............
kudika046054
Postat pe 29 Iunie 2009 22:25
sincer pot sa spun ca si eu am un amant de prin octombrie,dar e un amant mai mult virtual.l-am intalnit doar de 2 ori ...e un barbat minunat casatorit {ca si mine dealtfel}...fericiti si nemultumiti de rutina ce s-a instalat in fam chiar daca am totul ,pot sa spun ca am totul multam doamne,ceva lipsea....e minunat sentimentul cel am acum de cand sunt cu el,relatia cu sotu,la el sotia sunt ok nu sufera nimeni dar distanta si felul de iubire ce o simt acum e diferita de cea din tinerete am 40 de ani....am tinut mult la reputatia mea si nu vroiam sa risc nimik.de multe ori -vb cu el -i spun ca daca era mai aproape de mine {ne despart 400km}nu as fi facut acest pas.durerea cea mare e ca sunt indragostita{il rog pe dumnezeu sa nu-mi ia mintile}si sper sa o ducem asa mult timp....nu cer nimik mai mult decat ofer...mie f bine cum sunt stim mereu ce facem,ce ne doare ,ce ne dorim... acum e cu sotia la felix in concediu ....e minunata aceasta relatie si nu as schimba-o pt una apropiata in veci....
kudika046054
Postat pe 29 Iunie 2009 22:37
De la: cazam, la data 2009-06-04 14:24:33Cata dreptate ai .....orice relatie dupa ceva ani se deterioreaza si ..tot acolo ajungi fara sa vrei :(

ori ce relatie care vine din atractia fizica se deterioreaza, dupa oamenii de stiinta, ei spun k sa descoperit stintific k iubirea dureaza 2 ani si 10 luni, apoi ramine doar comoditatea sau obisnuinta cu partenerul, in schimb orice om care are o capacitate mai dezvoltata de spiritualitate isi alege partenerul dupa gradul de comunicare sufleteasca, apoi atractia fizica, ptr k este constient k dupa disparitia atractiei fizice ramine doar gradul de comunicare si atractie sufleteasca, in majoritatea cazurilor de aici, disparuta atractia fizica, nu a mai ramas nimic, dar nu au curaj de a incepe o alta viata si sar pur si simplu in bratele unei atracti fizice, chinuind in acelasi timp mai multe persoane.......... de ce? ptr k le este teama de adevar si necunoscut, preferind sa traiasca in minciuna...............
mario_valentino
Postat pe 30 Iulie 2009 10:44
dupa cate stiu eu nu am....de ce? pt ca nu am nevoie....nu suport sa am lucruri inutile prin casa
_oktober_
Postat pe 30 Iulie 2009 10:46
Fetelor incepeti sa-mi dati idei.Poate ar trebui si eu sa incep sa-mi insel barbatul?Pare foarte amuzant si refreshing.

Postat pe 30 Iulie 2009 15:43
valeu mamaaaaaaaaaaa eu nu am amant.....
.............dc??
..................nu am nevoie....am tot ce imi trebuie acasa
cristiana_cris
Postat pe 30 Iulie 2009 15:47
dar....am pus ochii pe unu acum..... lucianooooooooooooooo unde umbli mama.....
cristiana_cris
Postat pe 30 Iulie 2009 16:04
trebuie sa fi ori un/o nenorocita sa recurgi la amanti/te ori in pragul disperarii.
parerea mea
felixcat
Postat pe 30 Iulie 2009 17:35
De la: felixcat, la data 2009-07-30 17:35:07trebuie sa fi ori un/o nenorocita sa recurgi la amanti/te ori in pragul disperarii.
parerea mea

Nu fi asa suparat noi doar glumeam si ceea ce spui este si parerea mea.Trebuie sa fii low class ca sa faci asa ceva,sa nu ai principii de viata ,moralitate,nici macar respect de sine.nimeni nu spune ca relatiile de cuplu sunt usor de intretinut dar nici sa dai fuga sa iei cireasa de pe tort alteia sau altuia dupa ce oamenii s-au chinuit sa-si faca o relatie .E multa lasitate in oamenii care devin amanti,le lipseste curajul de a-si face ordine in propriile vieti .

Postat pe 31 Iulie 2009 08:57
denisadarius
Postat pe 31 Iulie 2009 14:26
@scorpio67 nu sunt suparat ^^ pur si simplu am o parere clara si transanta pana intr'un anumit punct, oamenii sunt perfizi si egoisti in diverse situatii si fiecare are momentele sale bune si rele, doar ca a insela doar denota o lipsa de caracter, frica de consecinte si o intelegere proasta a ce inseamna viata si responsabilitatile pe care le avem.
felixcat
Postat pe 31 Iulie 2009 15:16
De la: felixcat, la data 2009-07-31 15:16:50@scorpio67 nu sunt suparat ^^ pur si simplu am o parere clara si transanta pana intr'un anumit punct, oamenii sunt perfizi si egoisti in diverse situatii si fiecare are momentele sale bune si rele, doar ca a insela doar denota o lipsa de caracter, frica de consecinte si o intelegere proasta a ce inseamna viata si responsabilitatile pe care le avem.

Exact ce spusei si eu mai devreme.

Postat pe 31 Iulie 2009 16:14
ce vampiroaica super imi place poza ta
denisadarius
Postat pe 31 Iulie 2009 16:18
De la: rinoraul, la data 2009-07-31 16:18:49ce vampiroaica super imi place poza ta

Merci,dragalasule.Si eu ma iubesc de nu mai pot in poza aia cu colti.

Postat pe 31 Iulie 2009 16:20
denisadarius
Postat pe 31 Iulie 2009 16:41
De la: scorpio67, la data 2009-07-31 16:20:13
De la: rinoraul, la data 2009-07-31 16:18:49ce vampiroaica super imi place poza ta

nici nu esti narcisista :))
felixcat
Postat pe 31 Iulie 2009 16:56
De la: felixcat, la data 2009-07-31 16:56:49
De la: scorpio67, la data 2009-07-31 16:20:13

nici nu esti narcisista :))

Era vorba de colti !!!!!

Postat pe 31 Iulie 2009 22:29
tot narcisista ramai
felixcat
Postat pe 2 August 2009 12:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Carduri de sanatate in sistemul privat 156 De la: calutul 28 Ianuarie 2011 20:41
CE E DE FACUT? 46 De la: rockk 7 Noiembrie 2010 10:29
sunt confuza... 20 De la: rashela 24 Noiembrie 2009 08:40
Baiat gemeni Fata balanta ? 16 De la: Broscaru 13 Ianuarie 2012 18:30
De ce inseala barbatii?Se poate ierta asta,si daka da atunci cum? 535 De la: aleera 27 August 2012 15:55