Mai multe
| ba al meu este mai frumos ! tu rastalmacesti ... recunosc , mai cu mot ca mine ! faci ca "tenisul" lui caragiu sa para chiar fairplay si demn de a fi jucat ... apropos , vezi ultima mea rastalmacire de pe minunatul topic "poti iubi 2 ... etc. etc. in acelasi timp ?" ... da , stiu ca poti ! | ||
|
claudio Postat pe 4 Decembrie 2008 16:35 |
||
|---|---|---|
De la: claudio, la data 2008-12-04 16:35:59ba al meu este mai frumos ! tu rastalmacesti ... recunosc , mai cu mot ca mine ! faci ca "tenisul" lui caragiu sa para chiar fairplay si demn de a fi jucat ... apropos , vezi ultima mea rastalmacire de pe minunatul topic "poti iubi 2 ... etc. etc. in acelasi timp ?" ... da , stiu ca poti ! am crezut ca pot...si totusi.......iti sta in caracter sa rastalmacesti .....am obs la postarile tale......dai sfaturi.....dar spune din experienta......ti s-a intamplat...referitor la acest topic |
||
|
Postat pe 4 Decembrie 2008 16:55 |
||
|
Babydoll Daca pt tine a devenit ceva normal sa inseli atunci inseamna ca lumea pt tine nu mai are nici un fel de reguli morale.Ti-a mai ramas vreun respect pt tine insati?Mai stii cine esti? |
||
|
|
||
|
lynx Postat pe 4 Decembrie 2008 17:13 |
||
eu incerc sa talmacesc ... tu nu , o tii 'langa' ca rastalmacesc ! ... numai un pic , cand am nevoie ! si io NU dau sfaturi , am renuntat de mult - eu imi dau cu parerea ... ca orice roman impartial ... din experienta , referitor la acest topic , daca mi s-a intamplat ce ? sunt cam greu de cap .... fii mai explicita .
|
||
|
claudio Postat pe 4 Decembrie 2008 21:30 |
||
Claudio,nu te enerva...fata n-a inteles...poate se uita la tot ce-ai postat la acest topic si o sa se convinga.Tu esti profund,esti matur,...ea poate e mai...tinerica...se va coace ea.
|
||
|
magda_65 Postat pe 4 Decembrie 2008 21:42 |
||
| asa este , sunt foarte copt si matur ! ... care aveti masinute de fier si bile colorate la schimb ? | ||
|
claudio Postat pe 4 Decembrie 2008 22:14 |
||
De la: magda_65, la data 2008-12-04 21:42:54Claudio,nu te enerva...fata n-a inteles...poate se uita la tot ce-ai postat la acest topic si o sa se convinga.Tu esti profund,esti matur,...ea poate e mai...tinerica...se va coace ea. cat de profund este? cat de matur? crezi ca daca ai o varsta esti matur? da sunt tanara ......so what? coapta nu am cum sa fiu .......nu sunt fruct...leguma.....
|
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 11:39 |
||
| nici macar o cireasa ? o capsunica ? | ||
|
claudio Postat pe 5 Decembrie 2008 12:44 |
||
| �nainte s� zv�rli�i cu pietricele, ca ni�te oameni maturi �i profunzi, g�ndi�i-v� dac� lumea nu ar fi cumva mai s�rac� f�r� por�i de rai. Provocarea, a�a virtual� cum e, r�sun� ciudat de aproape �i, s-o recunoa�tem, treze�te fantezii c�rora mul�i nu avem curaj s� le d�m glas. O fac al�ii pentru noi, �i asta cere curaj (sau incon�tien��). Mai bine a�a dec�t un puritanism searb�d �i tern :) | ||
|
ionutsk Postat pe 5 Decembrie 2008 13:20 |
||
| aeluia brother ! bine ai grait ! o poarta , este o poarta ... dar o porta de rai este ceva catre fiecare tragem cel putin cu coada ochiului ... fiecare-si cauta poarta sa de rai in felul sau , unii o gasesc altii nu . subiectul topicului este mai mult decat la obiect si foarte-foarte de actualitate ... poate ca in unii trezeste fantezii dar in altii trezeste ... altceva . asa ca poarta raiului n-ar trebui sa se supere ... din can in cand mai trebuie sa si zambim , nu-i bine sa ne luam chiar tot timpul in serios ...prea serios si prea matur uneori n-are nici un haz ... eu unul am recunoscut , cautam pe cineva cu care sa fac schimb de masinutze de fier si bilutze colorate ... mai aveam la skimb si niste reviste 'pif' si 'arici pogonici' mai veki ... | ||
|
claudio Postat pe 5 Decembrie 2008 13:34 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-04 22:14:53asa este , sunt foarte copt si matur ! ... care aveti masinute de fier si bile colorate la schimb ? io... dar dau la schimb pe surprizele de la guma tirbo.... imi lipseste numarul 50 din prima serie de 100.....te bagi????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Decembrie 2008 13:36 |
||
| Eu mai am ni�te sold��ei, cam ro�i de-at�tea b�t�lii, dar ascult� �nc� de ordine �i se av�nt� cu curaj. Intereseaz� ? | ||
|
ionutsk Postat pe 5 Decembrie 2008 13:37 |
||
| dau la schimb cu ceva cowboys si indieni cu cai cu tot ...ca m-am saturat de cum arata pe langa bonsai.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Decembrie 2008 13:48 |
||
De la: lynx, la data 2008-12-04 17:13:22Babydoll te inseli draga,daca nu stii despre ce e vorba abtine-te! am inselat o singura data in cativa ani,si atunci pentru ca m-am indragostit,asa ca daca nu stii nu arunca cu piatra ok? |
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 13:56 |
||
| ok fratilor , punem de un 'nu te supara frate' sau de u 'razboi si pace' ori 'popa prostu'' ? si facem 2 ekipe : una a maturilor profunzi si una a coptilor elevati ... pe dezbracate , da ? | ||
|
claudio Postat pe 5 Decembrie 2008 14:20 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-05 14:20:03ok fratilor , punem de un 'nu te supara frate' sau de u 'razboi si pace' ori 'popa prostu'' ? si facem 2 ekipe : una a maturilor profunzi si una a coptilor elevati ... pe dezbracate , da ?
|
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 15:35 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-05 14:20:03ok fratilor , punem de un 'nu te supara frate' sau de u 'razboi si pace' ori 'popa prostu'' ? si facem 2 ekipe : una a maturilor profunzi si una a coptilor elevati ... pe dezbracate , da ? nud suna bn..........dar cu pipa in gura
|
||
|
Postat pe 5 Decembrie 2008 17:44 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-05 14:20:03ok fratilor , punem de un 'nu te supara frate' sau de u 'razboi si pace' ori 'popa prostu'' ? si facem 2 ekipe : una a maturilor profunzi si una a coptilor elevati ... pe dezbracate , da ? dar imi dai voie sa spun ca io-s de la munte si ca-i frig al naibii????? adica ma imbrac bine ca nu8 prea am noroc la carti.... poate jucam un 66 totusi....acolo stiu semnele... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Decembrie 2008 17:46 |
||
| gata sefa , pe tine te lasam sa porti izmene ... jucam si 66 si ... 69 , ceva sa ne incalzim . pe aici pe la mine este urat tare , vant , ploua , ninge , ploua , ninge ... scotland sucks ! peste 11 zile vin si eu ... daca vreti , ne aratam si "maturitatile" unii altora , sa vedem care-i mai cu motz ! | ||
|
claudio Postat pe 5 Decembrie 2008 23:30 |
||
|
ma bag la treaba asta... cu jucatul cartilor si cu aratatul maturitatilor.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Decembrie 2008 14:37 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-05 23:30:41gata sefa , pe tine te lasam sa porti izmene ... jucam si 66 si ... 69 , ceva sa ne incalzim . pe aici pe la mine este urat tare , vant , ploua , ninge , ploua , ninge ... scotland sucks ! peste 11 zile vin si eu ... daca vreti , ne aratam si "maturitatile" unii altora , sa vedem care-i mai cu motz ! sa fie cu plete....codite sa le fac....in bataie vantului sa stea..... |
||
|
Postat pe 6 Decembrie 2008 14:38 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-05 12:44:42nici macar o cireasa ? o capsunica ?....pai nu ca tot fructe sunt si ele...si vb aceea cu "gustatul fructul oprit"pai daca-i oprit... s-o iei in freza nu cred ca merita incercat
|
||
|
magda_65 Postat pe 6 Decembrie 2008 22:24 |
||
|
Babydoll Si totusi,daca te indragostesti in timp ce ai o relatie(ceea ce doar la femei e valabil starea de indragostire spontana)e si obligatoriu sa inseli?Fara sa mai ai puterea sa judeci?Eu nu stiu cum ganditi voi... |
||
|
lynx Postat pe 7 Decembrie 2008 22:45 |
||
De la: lynx, la data 2008-12-07 22:45:24Babydoll ca si voi de altfel........
|
||
|
Postat pe 8 Decembrie 2008 17:25 |
||
| Frumos te mai aperi in fata propriei constiinte,asta daca o ai...dar nu cred..Esti cu moralitatea la pamant...Asta e si explicatia pt care iti gasesti scuze.Ai tu impresia ca "ca si voi de altfel",adica barbatii...asta pt ca te invarti doar in cercuri de barbati de acest gen,ceea ce nici nu iti displace,nu?...ca altfel nu ai mai avea tu cu cine sa te "freci" cum iti place...ca doar e "pasarica" ta nu?NU-i asa ca faci ce vrei cu ea?Doar pt asta au "luptat feministele" in anii '50,sa faci tu ce vrei,asa-i?Si nu au luptat doar pt dreptul tau la vot-la care probabil nu ai fost-k esti prea ocupata..,la slujbe mai bune,etc.Asta e norocul pe care il ai,ca o ai in chilotei si daca o ai,poti sa faci absolut ce vrei...Mda...daca nu m-am nascut femeie... | ||
|
lynx Postat pe 10 Decembrie 2008 13:41 |
||
De la: lynx, la data 2008-12-10 13:41:31Frumos te mai aperi in fata propriei constiinte,asta daca o ai...dar nu cred..Esti cu moralitatea la pamant...Asta e si explicatia pt care iti gasesti scuze.Ai tu impresia ca "ca si voi de altfel",adica barbatii...asta pt ca te invarti doar in cercuri de barbati de acest gen,ceea ce nici nu iti displace,nu?...ca altfel nu ai mai avea tu cu cine sa te "freci" cum iti place...ca doar e "pasarica" ta nu?NU-i asa ca faci ce vrei cu ea?Doar pt asta au "luptat feministele" in anii '50,sa faci tu ce vrei,asa-i?Si nu au luptat doar pt dreptul tau la vot-la care probabil nu ai fost-k esti prea ocupata..,la slujbe mai bune,etc.Asta e norocul pe care il ai,ca o ai in chilotei si daca o ai,poti sa faci absolut ce vrei...Mda...daca nu m-am nascut femeie... cu cine parlesti? si de unde atata misoginism? cine esti?..... |
||
|
Postat pe 10 Decembrie 2008 13:44 |
||
... ma insel eu sau incepe sa miroasa a ploaie de sticle si borcane sau oua clocite cu rosii stricate ? ... run for cover ! incoming ! ... de asta-mi plac mie forumurile ! parca te-ai plimba pe la zoo ... nu te plictisesti ! pot sa fac si eu ce vreau cu ce am in chilotzei ? promit sa nu fac prea multe pagube ...
|
||
|
claudio Postat pe 10 Decembrie 2008 15:56 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-10 15:56:20... ma insel eu sau incepe sa miroasa a ploaie de sticle si borcane sau oua clocite cu rosii stricate ? ... ce faci tu cu ce ai in chilotei? sper ca nu coditze?
|
||
|
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:57 |
||
| lucruri foarte interesante ... aplic corectii cui merita ... la nevoie zugravesc ... coditze ? hell , no ! prefer stilul cazon stilului flower-power ! nu sunt genul caruia ii place sa-i sufle vantul prin plete ! ... da' parca era vorba de ibovnici si ibovnice ... ce facem , modificam skimbarea ? | ||
|
claudio Postat pe 10 Decembrie 2008 16:15 |
||
De la: claudio, la data 2008-12-10 16:15:57lucruri foarte interesante ... aplic corectii cui merita ... la nevoie zugravesc ... coditze ? hell , no ! prefer stilul cazon stilului flower-power ! nu sunt genul caruia ii place sa-i sufle vantul prin plete ! ... da' parca era vorba de ibovnici si ibovnice ... ce facem , modificam skimbarea ? corectii peste funduletz? zugravesti in placere.....totul nu o modificam in totalitate......doar ii dam un aer euforic..... |
||
|
Postat pe 10 Decembrie 2008 16:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| b�rbatul din zodia Pe�ti | 2 | De la: kudika149722 18 Aprilie 2010 12:58 |
| eu 21 de ani, el 20 | 19 | De la: adyna2905 20 Ianuarie 2011 12:33 |
| abuzul emotional | 31 | De la: maimai_no1 20 Septembrie 2011 23:27 |
|
|
||
| sentimente fata de un barbat gemeni? | 33 | De la: kudika_14249 13 Aprilie 2013 04:09 |
| need an advice...... | 32 | De la: capriciosa 5 Septembrie 2009 20:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.