Setari Cookie-uri

cine are amant si dc?

Buna! Ideea este urmatoarea... in cazul in care incerci cu toata fiinta ta sa-ti intalnesti barbatul potrivit tie si nu se intampla asta, nici o data, nici a doua oara..nici a treia oara... atunci singura alternativa este sa lupti singura in viata...iar pentru ca esti femeie, atunci poate exista si un amant. Unul pe care eu il plac f mult... acela care apare si dispare dupa cum apare si dispare LUNA.
michaela70
Postat pe 3 August 2009 13:52

Multa suferinta e pe lumea asta.
valita76
Postat pe 3 August 2009 14:27
De la: kytte, la data 2008-09-23 15:14:55traim intr-o societate plina de prejudecati. se spune ca femeia e egala cu barbatul, dar cum se face ca barbatii sint "mai egali"?! (scuzati comparatia) adica, o femeie e considerata "bagaboanda" daca se culca cu mai multi, pe cind un barbat e ridicat in slavi daca polenizeaza cit mai multe flori!!!! poate e timpul sa se intoarca roata. mai nasol e ca la femei, in cele mai multe cazuri intervine partea emotionala si unele se indragostesc de amant. poate fi de bine, poate fi de rau. cert este ca si femeile si barbatii au la baza acelasi material. prin urmare, hai sa nu mai judecam femeile cu amant, hai sa nu ne batem in piept ca "eu niciodata n-o sa-l insel" si alte d'astea!!!!
parerea mea

ai perfecta dreptate! de ce sa judecam femeile cu amant? chiar si acelor femei care le ponegresc pe cele care au un amant li se poate intampla--spun asta ca asa mi s-a intamplat mie!

nu ma gandeam vreodata sa ajung sa-l insel pe cel cu care sunt de mai bine de 10 ani...dar...s-a intamplat fara sa vreau...intre noi a fost atractie "fatala" sa zic asa...atractie care la inceput amandoi am incercat sa o ignoram deoarece suntem colegi la job...am ignorat tutul aprox 8 luni de zile...si in cele din urma am cedat amnadoi.

el este putin mai mare decat mine-cu 8 ani!
cum spusese cineva legat de acest topic--pana acum nu am cunoscut adevarata satisfactie in pat!

de la inceput am discutat ce imi palce mie, ce ii place lui, ce ne-ar place sa facem...si uite ca incet incet le punem in practica....e ceva extraordinar de frumos!

e putin zis ca e amantul meu--in primul rand e un om deosebit, stie sa ma asculte....e un adevarat prieten. ..etc etc.

..cat ne va merge...ne va merge...asta e...de la el am invatat "SA TRAIESC CLIPA"...si are ft mare dreptate!!
oana434
Postat pe 3 August 2009 15:42
De la: kudika029676, la data 2009-08-03 13:52:22Buna! Ideea este urmatoarea... in cazul in care incerci cu toata fiinta ta sa-ti intalnesti barbatul potrivit tie si nu se intampla asta, nici o data, nici a doua oara..nici a treia oara... atunci singura alternativa este sa lupti singura in viata...iar pentru ca esti femeie, atunci poate exista si un amant. Unul pe care eu il plac f mult... acela care apare si dispare dupa cum apare si dispare LUNA.

ai de capul meeeeeeeeu
paaaaaaartzzzzzzzzz
matracucu
Postat pe 3 August 2009 15:50
De la: just_laura, la data 2009-08-03 15:50:08
De la: kudika029676, la data 2009-08-03 13:52:22Buna! Ideea este urmatoarea... in cazul in care incerci cu toata fiinta ta sa-ti intalnesti barbatul potrivit tie si nu se intampla asta, nici o data, nici a doua oara..nici a treia oara... atunci singura alternativa este sa lupti singura in viata...iar pentru ca esti femeie, atunci poate exista si un amant. Unul pe care eu il plac f mult... acela care apare si dispare dupa cum apare si dispare LUNA.

ai de capul meeeeeeeeu
paaaaaaartzzzzzzzzz

pe mine nici macar capul nu ma mai doare ma doare mai jos si drept in dos
anybody
Postat pe 3 August 2009 15:51
De la: anybody, la data 2009-08-03 15:51:09

ai de capul meeeeeeeeu
paaaaaaartzzzzzzzzz

no spune tu any...asa cum exista femeia,exista amantu........acela care apare si dispare dupa cum apare si dispare luna.....
deci am ras ,sa pi jos de pe scaun.......
matracucu
Postat pe 3 August 2009 15:53
De la: just_laura, la data 2009-08-03 15:53:05
De la: anybody, la data 2009-08-03 15:51:09

ai de capul meeeeeeeeu
paaaaaaartzzzzzzzzz

no spune tu any...asa cum exista femeia,exista amantu........acela care apare si dispare dupa cum apare si dispare luna.....
deci am ras ,sa pi jos de pe scaun.......

parerea mea lauriciule inca un morcov in plus in c u r asa ca la cat mai multzi mai fetelor
anybody
Postat pe 3 August 2009 15:55
exact any...tot ce nu face nevasta face amanta....deci matracuci,hai,repejor,c u r u la bataieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
matracucu
Postat pe 3 August 2009 15:57
DECI TREBUIE AMANT
DON_LUCIANO
Postat pe 3 August 2009 16:00
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-03 16:00:54DECI TREBUIE AMANT

te oferi ????..........
etta
Postat pe 3 August 2009 16:14
pai ce trebuie sa ofer si ce primesc?????
DON_LUCIANO
Postat pe 3 August 2009 16:16
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-03 16:16:57pai ce trebuie sa ofer si ce primesc?????

pai...de regula ...cam ce oferi....cam aia primesti !!!........cel putin eu asa gandesc !!!......... ....si-apoi intrebarea mea ....corespundea topicului !!........
etta
Postat pe 3 August 2009 16:26
De la: etta, la data 2009-08-03 16:26:36
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-03 16:16:57pai ce trebuie sa ofer si ce primesc?????

pai...de regula ...cam ce oferi....cam aia primesti !!!........cel putin eu asa gandesc !!!......... ....si-apoi intrebarea mea ....corespundea topicului !!........

pentru inceput
DON_LUCIANO
Postat pe 3 August 2009 16:29
am sa plec acasa am terminat serviciul pe ziua de azi va astept dimineata la o cafea
DON_LUCIANO
Postat pe 3 August 2009 16:33
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-03 16:29:15
De la: etta, la data 2009-08-03 16:26:36

pentru inceput

..........tot pentru inceput !!........ .........

te astept maine la cafeluta.......cu continuarea !!.........
etta
Postat pe 3 August 2009 16:44
De la: kudika046054, la data 2009-06-29 22:37:03sincer pot sa spun ca si eu am un amant de prin octombrie,dar e un amant mai mult virtual.l-am intalnit doar de 2 ori ...e un barbat minunat casatorit {ca si mine dealtfel}...fericiti si nemultumiti de rutina ce s-a instalat in fam chiar daca am totul ,pot sa spun ca am totul multam doamne,ceva lipsea....e minunat sentimentul cel am acum de cand sunt cu el,relatia cu sotu,la el sotia sunt ok nu sufera nimeni dar distanta si felul de iubire ce o simt acum e diferita de cea din tinerete am 40 de ani....am tinut mult la reputatia mea si nu vroiam sa risc nimik.de multe ori -vb cu el -i spun ca daca era mai aproape de mine {ne despart 400km}nu as fi facut acest pas.durerea cea mare e ca sunt indragostita{il rog pe dumnezeu sa nu-mi ia mintile}si sper sa o ducem asa mult timp....nu cer nimik mai mult decat ofer...mie f bine cum sunt stim mereu ce facem,ce ne doare ,ce ne dorim... acum e cu sotia la felix in concediu ....e minunata aceasta relatie si nu as schimba-o pt una apropiata in veci....

Oare cand treci de 35 de ani si n-ai calcat niciodata "pe langa" incepi sa cauti adrenalina? l-am cunoscut pe sotul meu acum 20 de ani. Sunt fericita cu el ca in prima zi. Nu am nicio dovada de infidelitate din partea lui si il iubesc. Totusi am cunoscut pe cineva pe un forum. Nu ne-am intalnit niciodata, dar am vorbit la telefon. Cred ca daca mai vorbim cateva zile nu o sa mai rezist si ma voi duce "o data" la el. Spune-mi cum te descurci? Dati-mi sfaturi, va rog!
iuliactn
Postat pe 4 August 2009 17:42
si apropo de amanti...nah ca am patit si eu ceva dubios.
Am cunoscut pe cineva cu care credeam ca ma inteleg foarte bine ca amic,prieten stiind ca el are nevasta si el stiind ca eu am relatie veche. Si ce ne mai hlizeam, si ce ne mai distram bine impreuna pana a cam inceput sa`mi dea de inteles....una alta

Eu acum sunt confuza...uneori se comporta ca amicul, alteori...nu prea. In alte conditii sigur ar fi iesit ceva dar asa eu oricum nu vreau nimic.Exact chestia asta...de ca sa ai AMANT??? dar de ce sa vrei s afii AMANTA??? nu concep eu..e prea mutl pt mine

desi trebuie sa recunosc ca ce e interzis e tentant...si mi`a mai zburat mintea asa dar pana la urma realitatea difera de fantezie

Cherry_bob
Postat pe 4 August 2009 17:50
De la: felixcat, la data 2009-08-02 12:29:21tot narcisista ramai

Iar tu esti prea inflexibil ,te grabesti sa tragi concluzii dupa 3 vorbe pe care le spune omul si cred ca vreau de acum inainte sa-ti tii parerile pentru tine atata timp cat nu cunosti pe cineva cu adevarat ci numai dupa aparente.

Postat pe 5 August 2009 11:35
De la: iuliactn, la data 2009-08-04 17:42:24
De la: kudika046054, la data 2009-06-29 22:37:03sincer pot sa spun ca si eu am un amant de prin octombrie,dar e un amant mai mult virtual.l-am intalnit doar de 2 ori ...e un barbat minunat casatorit {ca si mine dealtfel}...fericiti si nemultumiti de rutina ce s-a instalat in fam chiar daca am totul ,pot sa spun ca am totul multam doamne,ceva lipsea....e minunat sentimentul cel am acum de cand sunt cu el,relatia cu sotu,la el sotia sunt ok nu sufera nimeni dar distanta si felul de iubire ce o simt acum e diferita de cea din tinerete am 40 de ani....am tinut mult la reputatia mea si nu vroiam sa risc nimik.de multe ori -vb cu el -i spun ca daca era mai aproape de mine {ne despart 400km}nu as fi facut acest pas.durerea cea mare e ca sunt indragostita{il rog pe dumnezeu sa nu-mi ia mintile}si sper sa o ducem asa mult timp....nu cer nimik mai mult decat ofer...mie f bine cum sunt stim mereu ce facem,ce ne doare ,ce ne dorim... acum e cu sotia la felix in concediu ....e minunata aceasta relatie si nu as schimba-o pt una apropiata in veci....

Oare cand treci de 35 de ani si n-ai calcat niciodata "pe langa" incepi sa cauti adrenalina? l-am cunoscut pe sotul meu acum 20 de ani. Sunt fericita cu el ca in prima zi. Nu am nicio dovada de infidelitate din partea lui si il iubesc. Totusi am cunoscut pe cineva pe un forum. Nu ne-am intalnit niciodata, dar am vorbit la telefon. Cred ca daca mai vorbim cateva zile nu o sa mai rezist si ma voi duce "o data" la el. Spune-mi cum te descurci? Dati-mi sfaturi, va rog!

Cum spun americanii"Curiozitatea a omorat pisica."

Postat pe 5 August 2009 11:37
De la: scorpio67, la data 2009-08-05 11:37:54
De la: iuliactn, la data 2009-08-04 17:42:24

Cum spun americanii"Curiozitatea a omorat pisica."

Ai dreptate! Cred ca-mi dau doua palme si-mi sch nr de tel! Merci, m-ai salvat! Scorpiutzo, tepoooop!
iuliactn
Postat pe 5 August 2009 17:59
am o vecina care are 40 de ani...e proaspat divoratata si cred ca are iubiti mai multi decat am avut eu vreodata nu ca mi`as fi dorit....

E posibil ca la o anumita varsta sa vrei sa refuzi ca imbatranesti si asta sa fie o cale??? Este amanata a vre0 patru barbati insurati, plus relatii pasagere (care incep dar se termina prin a fi doar folosita un pic) plus incercari d ereveniri la vechi iubiri

Si daca pana de curand nu credeam eu ca mai toata lumea are amant/amanta..incep s acred ca s`a format un trend
Cherry_bob
Postat pe 6 August 2009 00:55
nu am amant..dar mi-as face macar odata...si asta pt o razbunare ca si el m-a inselat.....daca ma credeti au trecut 10 luni decand am aflat ca m-a inselat si eu inca nu am trecut peste...si cred ca solutia ar fi sa il insel si eu......oare ???????????

Postat pe 11 August 2009 16:08
Este destul de complicata treaba cu amantul si cu emotiile dintre voi...pote fi ceva gen fructul interzis! Tu esti constienta ca ceea ce faci nu este corect si poti fi prinsa oricand...aceste idei...oricat ar parea de absurde pentru unii...te fac pe tine sa simti altfel situatia cu el si este foarte posibil ca in clipa in care nu va mai exista o bariera intre voi toate sentimentele sa dispara. Si nu te simti vinovata pentru asta...fiecare avem o singura viata de care ar trebui sa ne bucuram la maximum...nu esti nici prima, nici ultima femeie care are amant !!!
P.S. sper ca esti constienta care e diferenta dintre sot/iubit si amant...nu este prea dragut nici sanatos pentru tine sa ii incurci intre ei...sunt 2 barbati diferiti care iti ofera placeri diferite
yvonne_ayana
Postat pe 20 Decembrie 2014 03:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa imi fac sotul sa manance variat? 151 De la: gamyco 31 Martie 2013 14:43
--- O parere !!! Pro sau contra ???--- 160 De la: papusika_kudika 20 Mai 2012 16:44
Impreuna sau separat 14 De la: kudika503694 8 Iunie 2014 17:08
zodia rac 12 De la: pisicuta_trista 14 Octombrie 2009 20:54
intelegeti barbatii care iubesc dar nu o spun? 25 De la: cristiana_cris 12 Noiembrie 2009 15:36