Setari Cookie-uri

cine are amant si dc?

euforic ? euforic suna bine ... macar daca luam o tzuica inainte sa am coraj ...
claudio
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:07
De la: claudio, la data 2008-12-10 17:07:01euforic ? euforic suna bine ... macar daca luam o tzuica inainte sa am coraj ...

esti timid de fel?

Postat pe 10 Decembrie 2008 17:14
... da d c intrebi ? tu c crezi ?
claudio
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:09
nu cred ca esti timid
chiar indraznetz..as spune

Postat pe 11 Decembrie 2008 18:06
... ei , bine ca acum ne-am lamurit ... m-ai scos si pe mine din ceatza ... deci , revenim la cestiune ? sau modificam skimbarea ? ... vaz oricum ca n-au prea mai fost musterii pe aici ... ori a ramas lumea fara ibovnici , ori n-au prea mai fost stimulate iubaretzele sa faca tumbe si sa-si expuna panseurile pe aici ... mai arunca si tu o grenada (spune d exemplu , ca iubesti 3 deodata!) si dupa aia inchide usa ... vedem dupa aia c iese ...
claudio
Postat pe 12 Decembrie 2008 04:30
"mai arunca si tu o grenada (spune d exemplu , ca iubesti 3 deodata!) si dupa aia inchide usa ... vedem dupa aia c iese ..."...pai Claudio,nu-i cam mult 3?zic si eu.Si, dupa ce-o arunca...ce sa spuna "dupa noi potopul"?.... [asta apropo de timiditate... ]...si-apoi sti si tu vb aceea...ca "ce poate face o femeie,nu poate face un barbat,in vecii vecilor"...asta ca sa-mi sara toti in cap...n-am spus-o eu,tot voi barbatii odata ne ridicati...odata ne coborati...pai hotarati-va odata!ca incep femeile sa creada ca cine nu e cu noi...e impotriva...si ramaneti singuri
magda_65
Postat pe 12 Decembrie 2008 08:31
... zicala corecta suna asa : " ce leaga o femeie proasta cu p...a nu dezleaga 100 de intelepti cu capul " ... scuzati expresia indecenta "100 d intelepti" ...
claudio
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:11
Durerea barbatilor e mare... va inteleg Claudio,insa nu uita ca nu toate suntem proaste,din contra,chiar daca avem toate cum spui tu sau zicala corecta p...a,(popular sau indecent)iar ce avem,ma refer la CAP avem unul singur si tre sa-l avem bun si sa-l si folosim bine...(pe cand unii barbati au 2 CAPETE si uneori niciunul nu e bun)cine nu stie asta,suporta consecintzele,fiecare este raspunzator pentru faptele sale.Sa nu uitam ca...si barbatii,au iesit tot dintr-o femeie(Nu vreau sa mai folosesc acel cuvant indecent)insa, iti pot da replica la fel de acida si la fel de...pe masura,referitoate la barbati "cand p..a se ridica,la unii(!!!mentionez,nu la toti,nu-i bag pe toti in aceeasi oala,sunt o femeie realista si corecta,incerc sa nu fiu partinitoare,sa fiu obiectiva) mintea coboara-n C_R!!!"....si de aici toate concecintele...deci cum e?egalitate egalitate,insa numai intre catei?si nu uita, ca o femeie desteapta stie sa faca in asa fel,incat barbatul sa creada si sa fie ferm convins chiar, ca el e capul,insa de fapt, ea sa fie si capul si gatul.(ordinea nu conteaza,e doar alfabetica insiruirea lor)....
magda_65
Postat pe 12 Decembrie 2008 13:00
De la: magda_65, la data 2008-12-12 13:00:47Durerea barbatilor e mare... va inteleg Claudio,insa nu uita ca nu toate suntem proaste,din contra,chiar daca avem toate cum spui tu sau zicala corecta p...a,(popular sau indecent)iar ce avem,ma refer la CAP avem unul singur si tre sa-l avem bun si sa-l si folosim bine...(pe cand unii barbati au 2 CAPETE si uneori niciunul nu e bun)cine nu stie asta,suporta consecintzele,fiecare este raspunzator pentru faptele sale.Sa nu uitam ca...si barbatii,au iesit tot dintr-o femeie(Nu vreau sa mai folosesc acel cuvant indecent)insa, iti pot da replica la fel de acida si la fel de...pe masura,referitoate la barbati "cand p..a se ridica,la unii(!!!mentionez,nu la toti,nu-i bag pe toti in aceeasi oala,sunt o femeie realista si corecta,incerc sa nu fiu partinitoare,sa fiu obiectiva) mintea coboara-n C_R!!!"....si de aici toate concecintele...deci cum e?egalitate egalitate,insa numai intre catei?si nu uita, ca o femeie desteapta stie sa faca in asa fel,incat barbatul sa creada si sa fie ferm convins chiar, ca el e capul,insa de fapt, ea sa fie si capul si gatul.(ordinea nu conteaza,e doar alfabetica insiruirea lor)....

felicitari...asta da raspuns........

Postat pe 12 Decembrie 2008 14:18
De la: claudio, la data 2008-12-12 04:30:34... ei , bine ca acum ne-am lamurit ... m-ai scos si pe mine din ceatza ... deci , revenim la cestiune ? sau modificam skimbarea ? ... vaz oricum ca n-au prea mai fost musterii pe aici ... ori a ramas lumea fara ibovnici , ori n-au prea mai fost stimulate iubaretzele sa faca tumbe si sa-si expuna panseurile pe aici ... mai arunca si tu o grenada (spune d exemplu , ca iubesti 3 deodata!) si dupa aia inchide usa ... vedem dupa aia c iese ...

tot ironic ai ramas.....!!!!

iubesc 3 de o data? ......suna bn......
sa vedem......imi iubesc catelusul....
imi ador iubitul.....
aa.....si nu in ultimul rand ....imi iubesc puiul.....:)))

Postat pe 12 Decembrie 2008 14:19
... asa se intampla cand vrei sa corectezi pe cineva ... incep colegii sa arunce cu cocoloase de hartie si te fac tocilar ... va vine voua roaga la teza , n-o sa va dau sa copiati ...
claudio
Postat pe 12 Decembrie 2008 14:34
De la: claudio, la data 2008-12-12 14:34:38... asa se intampla cand vrei sa corectezi pe cineva ... incep colegii sa arunce cu cocoloase de hartie si te fac tocilar ... va vine voua roaga la teza , n-o sa va dau sa copiati ...

pe cine ai corectat?
app nu copiez......nu am copiat......

Postat pe 12 Decembrie 2008 14:36
m-a mincat ... in spate sa fac pe desteptu' si sa corectez proverbu' , sa dau varianta corecta ... ce , daca o stiu !
claudio
Postat pe 12 Decembrie 2008 14:52
De la: claudio, la data 2008-12-12 14:52:25m-a mincat ... in spate sa fac pe desteptu' si sa corectez proverbu' , sa dau varianta corecta ... ce , daca o stiu !

daca ma chemai ..te scarpinam eu si nu mai corectai proverbul....

Postat pe 12 Decembrie 2008 15:00
nu vorbi d funie in casa spanzuratului ...
claudio
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:13
De la: claudio, la data 2008-12-12 15:13:02nu vorbi d funie in casa spanzuratului ...

si totusi....

Postat pe 12 Decembrie 2008 15:25
haven_gate...iti multumesc ca mi-ai acordat "1 punct rosu"in "dulelul"asta pe forum...nu de alta insa,sa nu se incetatzeneasca ideea ca toate femeile au "parul lung si mintea scurta"...nu e cazul...din contra...stiu multe femei cu parul lung,cu minte cat 10 barbati la un loc(cel putin)si cu o retorica foarte"ascutzita"...asa ca aviz amatorilor,evident de sex masculin!la noi muschii stau in Puterea mintzii.S a fie clar.Iar acum sa ne relaxam si sa glumim mai departe.
magda_65
Postat pe 12 Decembrie 2008 16:04
De la: magda_65, la data 2008-12-12 16:04:24haven_gate...iti multumesc ca mi-ai acordat "1 punct rosu"in "dulelul"asta pe forum...nu de alta insa,sa nu se incetatzeneasca ideea ca toate femeile au "parul lung si mintea scurta"...nu e cazul...din contra...stiu multe femei cu parul lung,cu minte cat 10 barbati la un loc(cel putin)si cu o retorica foarte"ascutzita"...asa ca aviz amatorilor,evident de sex masculin!la noi muschii stau in Puterea mintzii.S a fie clar.Iar acum sa ne relaxam si sa glumim mai departe.

oricand ca prea bine ai zis-o.........si apoi glumim......glumim....dar sa nu o dam in serios

Postat pe 12 Decembrie 2008 16:28
"Oricand ca prea bine ai zis-o.........si apoi glumim......glumim....dar sa nu o dam in serios "...no way... oricum crede-ma ca stiu de gluma...iar pe onorabilul Claudio,nu am cum sa ma supar...deloc.Ii cu muuult deasupra multor "MEN" (nu pot pune din pacate la plural ca nu are forma...e la fel si la sing. si la plural!!!)so...ar trebui unii sa mai puna mana sa invete ca sa-l ajunga...merita nota 10* din partea mea. ...daca toti ar judeca asa...eheeee...
magda_65
Postat pe 12 Decembrie 2008 20:26
De la: lynx, la data 2008-12-10 13:41:31Frumos te mai aperi in fata propriei constiinte,asta daca o ai...dar nu cred..Esti cu moralitatea la pamant...Asta e si explicatia pt care iti gasesti scuze.Ai tu impresia ca "ca si voi de altfel",adica barbatii...asta pt ca te invarti doar in cercuri de barbati de acest gen,ceea ce nici nu iti displace,nu?...ca altfel nu ai mai avea tu cu cine sa te "freci" cum iti place...ca doar e "pasarica" ta nu?NU-i asa ca faci ce vrei cu ea?Doar pt asta au "luptat feministele" in anii '50,sa faci tu ce vrei,asa-i?Si nu au luptat doar pt dreptul tau la vot-la care probabil nu ai fost-k esti prea ocupata..,la slujbe mai bune,etc.Asta e norocul pe care il ai,ca o ai in chilotei si daca o ai,poti sa faci absolut ce vrei...Mda...daca nu m-am nascut femeie...

mi-ai dat impresia ca ai inteles ceva din mesajele mele dar se pare ca m-am obosit degeaba...

Postat pe 16 Decembrie 2008 04:44
... nu-i nimic , bine ai venit in clubul celor care se obosesc degeaba ... si eu sunt teribil de obosit si as avea nevoie de un masaj , niste pirisnitze , un ceai d musetzel , un epilat intercostal ... si daca vrei si tu sa tragi un pui de somn , vino langa mine , este loc destul
claudio
Postat pe 16 Decembrie 2008 12:31
De la: claudio, la data 2008-12-16 12:31:52 ... nu-i nimic , bine ai venit in clubul celor care se obosesc degeaba ... si eu sunt teribil de obosit si as avea nevoie de un masaj , niste pirisnitze , un ceai d musetzel , un epilat intercostal ... si daca vrei si tu sa tragi un pui de somn , vino langa mine , este loc destul

hmmmmmm...eu abea mi am terminat ceaiul de musetel
alina_luminita
Postat pe 17 Decembrie 2008 22:53
De la: magda_65, la data 2008-12-12 20:26:04"Oricand ca prea bine ai zis-o.........si apoi glumim......glumim....dar sa nu o dam in serios "...no way... oricum crede-ma ca stiu de gluma...iar pe onorabilul Claudio,nu am cum sa ma supar...deloc.Ii cu muuult deasupra multor "MEN" (nu pot pune din pacate la plural ca nu are forma...e la fel si la sing. si la plural!!!)so...ar trebui unii sa mai puna mana sa invete ca sa-l ajunga...merita nota 10* din partea mea. ...daca toti ar judeca asa...eheeee...

Cand vorbesti de plurale te referi la penis sau barbati?
in englezeste pentru barbat e: MAN (una bucata) si MEN (mai multe bucati)

Postat pe 18 Decembrie 2008 12:48
M-am casatorit cu primul barbat din viata mea.
Ne iubim, e perfect, toate pritenele mele si rudele imi spun asta...ca sunt o norocoasa cu un asa sot.Face tot ce trebuie in casa, e f bun in pat, cand trebuie e serios cand trebuie glumeste.E prea perfect...Sunt adepta ideii femeii unui singur barbat.E ciudat, niciodata nu fac sau nu spun ceva care sa nu fi gandit , analizat si intors pe toate partile inainte...Mi-e groaza ca intr-o zi o sa ma trezesc din vis si o sa aflu ca zicala "toti barbatii inseala"- e valabila si in cazul meu.Si calculand asa...ma gandesc ca daca apare ocazia...o sa insel in mod preventiv...ca sa nu sufar mai apoi...ca am stat eu asa floricica mandra cuminte crezand in povesti...e totul prea roz , ceva nu e ok...E totul prea bine sa fie adevarat!!!! Ajutati-ma cu o parere, voi cei care iubiti, ati iubit si ati fost iubiti la randul vostru....cei care aveti experiente de tot felul...

FELICITARI!
nu mai intreba pe nimeni..oricum vei face ce crezi tu!
si..ai grija!
atunci cind incepe sa ti fie frica ca e prea bine...incepi sa faci greseli!
nu are de ce sa ti fie frica...multumeste domnului pentru ce ai!
exista si astfel de oameni..eu i am intilnit!
sunt putini dar ei ne fac sa speram!
pupici..si numai bine in continuare!
alinadanielalazar
Postat pe 18 Decembrie 2008 15:43
De la: Roco, la data 2008-12-18 12:48:19
De la: magda_65, la data 2008-12-12 20:26:04"Oricand ca prea bine ai zis-o.........si apoi glumim......glumim....dar sa nu o dam in serios "...no way... oricum crede-ma ca stiu de gluma...iar pe onorabilul Claudio,nu am cum sa ma supar...deloc.Ii cu muuult deasupra multor "MEN" (nu pot pune din pacate la plural ca nu are forma...e la fel si la sing. si la plural!!!)so...ar trebui unii sa mai puna mana sa invete ca sa-l ajunga...merita nota 10* din partea mea. ...daca toti ar judeca asa...eheeee...

Cand vorbesti de plurale te referi la penis sau barbati?
in englezeste pentru barbat e: MAN (una bucata) si MEN (mai multe bucati)

Te rog nu proceda ca strutzul,si mai ales nu arunca cu sticle si borcane,...sti f. bine la ce m-am referit in acel context.La mine lb romana este foarte clara,lucru care la tine se pare ca nu.Altfel nu gandeai si nu postai asemenea aberatii.Eu nu folosesc pe forum cuvinte triviale.Asta e politica mea.Civilizatia cu tot ce presupune si tot ce incumba din ea..Iar daca limba romana nu-ti este clara,ce sa mai ma astept in legatura la limba engleza? si apropo de ce postam mai sus, repet, MEN are o singura forma, care e aceeasi, atat pt, forma de plural cat si pt.cea de singular.Insa nu vad de ce ma mai obosesc,oricum pricepi ce vrei tu si, f.greu de trebuie priceput.Adica exact esentialul,realitatea.Si daca citesc printre randuri,vad ca ai o problema cu onorabilul Claudio,esti invidios pe el?!!oricum imi mentin declaratia scrisa,are nota 10*din partea mea, si crede-ma ca pana il ajungi...mai ai de citit si de invatzat.Toata problema de fapt, asta era, nu-i asa?fiecare cu ce si cat poate pricepe. Sau fiecare cu ce-l doare! Dupa cum se poate vedea,(asta daca cineva si poate observa acest lucru si vad ca sunt persoane pe aici, care se pare ca vad si observa, puncteaza si constata, lucru care ma bucura, bravo lor)prefer calitatea vorbelor si-a faptelor , nicidecum cantitatea lor.
magda_65
Postat pe 19 Decembrie 2008 18:47
Magda65,
Ce tot vorbeti tu acolo?! ce tot vorbesti ca m-am luat de Claudio, ca sunt invidios pe el, etc??!!
Ma astept la tine sa ai ceva minte si nu sa bati campii...
Acolo era o mica glumita combinata cu o corectura din limba engleza, si tu...

Se pare ca aici pe forum la multe persoane trebuie sa le dai mura-n gura ca altfel nu pricep si sar la gat imediat, sau citesc prea rapid...
Atentie! 'mura-n gura' nu e nici injuratura , nici nu are conotatii sexuale (vai de cap de om!!!).

Postat pe 20 Decembrie 2008 07:43
Roco dar parerea ta despre acest topic?
sau nu ai avut amanta?

Postat pe 20 Decembrie 2008 11:26
Bun topic!
Nu mi-am dat cu parerea pentru ca din titlu se putea intelege ca se face referire doar la amant, si nu doream sa sara cu gura pe mine vreo catza din cauza asta...
Dar daca ma intrebi, iti raspund... Am avut si sper sa mai am. Interesant este ca amantei i-am fost foarte fidel - ciudat, nu?

Prin Sheherezada era o fraza care zicea ca a nu cunoaste dragostea de amant/a e ca si cum te-ai duce la pescuit fara undita, dar cu dorinta de a prinde peste (aproximativ, am auzit asta azi la radio smart, ioi ma!), asa ca...

Postat pe 20 Decembrie 2008 11:48
eee..parca e ceva cand rasp la topic...
si magda e o tipa finuta.....
doar ca nu a inteles umorul tau finut....

Postat pe 20 Decembrie 2008 12:00
Poate ca e o tipa finuta, dar am vazut ca a inteles diferit si postarile altora...
dar se mai intampla si poate nu ma impusca.

Postat pe 20 Decembrie 2008 12:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"Ma lasi sa-ti ofer un orgasm?" 19 De la: licuriciul_zapacit 8 Mai 2010 01:24
Barbatii... 59 De la: _dulcik_ 7 Mai 2009 16:30
nu stiu ce sa fac 54 De la: sweety_mady 4 Decembrie 2009 13:21
Ce parere au Barbatii despre Femei 115 De la: puiut_77 1 Martie 2011 09:37
Lucruri care se intampla si care nu le spune nimeni....E subiect TABU 0 De la: 18 Septembrie 2010 14:34