Setari Cookie-uri

Nu vreau sa ma judecati, vreau sa ma ajutati...

offff. imi pare rau pt tine.si eu traiesc o poveste de dragoste...intotdeauna e nevoie de putina nebunie,...insa trebuie sa primeze ratiunea. nu risca totul pt el....cand e vorba de casatorie lucrurile sunt mai complicate....timpul, are el un dar de a le rezolva pe toate, daca ai incredere, desi ne ia din viata, ne face mai batrane...ai grija de tine, eu te sustin,indiferent ce decizie iei, pt ca te inteleg intr-un fel....
ana_71
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:47
te inteleg ca lucrurile cu sotul nu mai merg. e ok mergi mai departe. dar nu cu unul pe care l-ai intalnit pe net....am avut prietene care s-au implicat cu negri si nici o poveste n-a durat prea mult. ei sunt foarte iubitori, te fac sa te simti regina, crezi ca iti aduc si luna de pe cer....cu stele cu tot.pana isi arata fata.... dupa aia sa vezi cum te iubeste...... degeaba esti pornita sa inveti diferentele de cultura, sunt unele lucruri pe care sigur nu o sa le poti trece cu vederea....
oricum daca chiar te incapatanezi sa mergi dupa el, asigurate ca e intradevar divortat inainte sa pleci in america si nu pleca singura, sub nici o forma.
apropo te-ai gandit ca daca va intalniti si nu o sa te atraga din punct de vedere fizic?dupa aia ce faci? mai gandeste-te un pic inainte sa te bagi in ceva care poate fi la fel ce ai acuma......
akinom
Postat pe 25 Septembrie 2008 10:14
Daca tot asa sta treaba ....eu zic sa mergi inainte.......nu-ti lasa servicul ...cheama-l pe el aici.......si de restu lumii...ce pot zice ..in fond si la urma urmei nu tariesti cu nimeni....nu merita sa te sacrifici , conteaza doar viata ta....ca o gaura avem....

merita sa-ti traiesti viata din plin
emoke_grindeanu
Postat pe 25 Septembrie 2008 10:53
Daca nu ar fi si el casatorit ti-as spune sa faci ce iti dicteaza inima.
Dar in conditiile astea, ce este bine pt tine este rau pt altii.
alina86
Postat pe 25 Septembrie 2008 11:16
Draga mea, te inteleg perfect, si o parte din situatie imi este cunoscuta (cea cu statul prin casa fara sa va atingeti, sau stirile sportive). Fireste, nu se aseamana deloc cu ce traiesti tu, dar: Tu in aceste momente iti doresti pe cineva care sa intruchipeze printul din povesti, si iti imaginezi ca daca l-ai gasit depaaaarte, peste mari si tari, va fi exact cum iti doresti, se va purta cu tine cum nici nu ai visat, vei fi printesa lui si veti trai fericiti pana la adanci batranete. Ei bine, s-ar putea sa nu fie chiar asa, ai mare grija pentru ca dezamadirea s-ar putea sa fie mai mare decat crezi. Pot pune pariu ca singuratatea te impinge la asemenea iluzii, am vazut foaaaaarte multe cazuri, si pentru fiecare dintre ele imi pare tare rau sa spun ca am avut dreptate. Nu te judec, nu iti dau decat un singur sfat, ai grija ce iti doresti, judeca de doua ori inainte de a lua o hotarare, iar atunci cand ai luat acea hotarare, oricat de greu ar fi pastreaza-ti decizia. Sper sa fie bine, nu mi-as dori sa fiu in locul tau, nu as sti ce sa fac. Si imi doresc tare mult ca macar in cazul tau sa ma insel.
noriynne
Postat pe 25 Septembrie 2008 12:03
1.Pina atunci iesi afara cu colegi de servici. Nu exista in romania after work party? Du-te la sala de sport. Iesi in pauza cu colegi la o cafea... Deschideti ochi la viata reala din împrejurul tau.
2. Consiliera merge daca esti pregatit sufleteste pentru asta. Daca amîndoi sunteti deacord. In rest daca tu vrei sa mergi pentru linistea sufletului tau, atunci mergi acolo. La o adica tu stai intr-o colivie de aur si esti lipsita de anumite calitati de baza ale vietii pe plan sentimental si sexual. Iti lipseste gingasie, dragoste, respect, sex ...Ei daca sotul incapabil de ati oferi ce-ti doresti-orcit de urit suna- exista altii care ar face-trebuie numai sa-l gasesti ;-)Deschide ochii si o sa vezi.
Love see no color- practic este un no go mai ales pentru o societate care nu este nevoita si obisnuita sa convietuiasca cu 30% de populatie migranta. Sigur ca o sa crape toti. Si o sa faca crize.
Ce religie are? sa vedem daca numai crapa sau se demoleaza de tot;-)

3. Pe mine chestia cu banii nu ma deranjeaza. Dar nu i-as trimite pe nevazute. Biletul sa-l cumpere, iar bani i-as da daca vine ca partaj....
4. eu vad chestia positiv ca te-a sculat din letargia de linga sotul tau. sunt sigura ca acum vezi partile negative ale relatiei si ai invat pentru urmatorul ce comportament îti doresti de la el. Prin el ai descoperit sentimentele adormite din tine. Acum stii din nou ce inseamna bucurie, fluturasi si ce stiu eu ce. Chiar daca sansele relatiei sunt spre zero-macar te-a facut din nou sa ai vise, sa ai sperante sau sa fii in momentul de fata fericita...ti-a trezit semnimente, pe care nu le-ai avut de mult... Sa stii ce vrei de la un partener.



si eu sunt de acord cu bestdevilinside. iti spun din proprie experienta, insa, ca americanul tau e exact doar un "american dream". cand (daca) vei ajunge sa stai o perioada mai indelungata langa el vei vedea ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si cu siguranta n`o sa dureze mai mult decat a durat cu sotul tau. Deschide ochii si traieste "live". Oricum, degeaba iti spunem noi acum ca nu e bine, ca vei ramane mereu cu gandul la american... intotdeauna vrem ce nu putem avea, ca asa suntem noi, oamenii. incearca, vezi.... dar te previn, nu astepta prea multe. nu vreau sa ti se deschida pamantul sub picioare si sa cazi in vreo prapastie. Te sfatuiesc, asa cum au facut`o si altii, sa iti gasesti pe cineva aproape de tine.
Sotul tau ... daca vrei sa`i mai dai o shansa... eu zic sa ii spui ce te supara si daca reactioneaza nasol... faci si tu la fel. Nu te lasa intimidata de duritatea lui. ce seamana povestea ta cu a mea... incredibil... (cu niste exceptii, evident). Daca face pe durul poti sa incepi sa`i razi in fatza sa vada ca nu te simti intimidata de el si sa fii tu putin mai "nervoasa" sa iti poti spune punctul de vedere. Va fi shocat. Daca dupa ce vb cu el nu merge, da`i un timeout... muta`te cateva zile de acasa... nush unde.. gasesti tu... cateva zile n`o sa mori. Si daca gasesti un hotel mai ieftin sau ceva, sa vezi cum reactioneaza. Se va speria si isi va reveni putin. Daca o ia de la inceput... e intr`adevar o cauza pierduta si in cazul asta... scapa de el cat mai repede posibil pt ca nu face decat sa iti distruga nervii si viata.
Pusi
mainedimineata
Postat pe 25 Septembrie 2008 12:42
Se vede de la distanta ca esti inca foarte tanara si fara experienta .ca daca era altfel stiai ce ai de facut....si pe toti dracii din lume l-ai fi facut pe sotul tau dependent de tine si sa te iubeasca si sa te respecte .asa-i bine-nteles pe langa el puteai sa faci toti ,,americanii ,,sa te iubeasca.
Viata este foarte scurta si nu merita nimeni sa ti-o distrugi.
Parerea mea este sa-ti recuceresti sotul si sa-ti vezi de treaba .Dragostea este un hormon care nu tine mai mult de 3 luni.Crezi ca daca aici ai gresit ceva cu celalalt va fi perfect?Poate ca daca faci un copil te va implinii si nu-l mai baga atat in seama pe sotul tau da-i de lucru ...tine-l ocupat Este si el doar un om .ca si tine sau tu te crezi superwomen si nu mai corespunde standardelor.??
rrooddii
Postat pe 25 Septembrie 2008 13:06
De la: rain, la data 2008-09-18 23:51:02 Nici nu stiu cum sa incep...
Pana acum 6 ani credeam ca sunt cea mai fericita femeie din lume, dupa, m-am maritat si castelul meu din povesti s-a transformat intr-o cocioaba... Am facut un pas mare convinsa fiind ca toti imi vor raul mai putin iubitul meu, actual sot. Stiti cum e, eu 15 ani, el, printul fermecat de 24, dragoste mare, certuri cu parintii, lacrimi si tot tacamul. Printul fermecat locuia in alt oras, eu fetita indragostita nu stiam cum sa termin mai repede liceul si sa fug in bratele lui. Asa s-a si intamplat, am plecat de acasa imediat dupa ce am terminat liceul, m-am inscris la facultate ca sa scap de parinti si desigur m-am maritat.Am ajuns intr-un oras strain, fara prieteni, fara famile, dar cu inima plina de iubire.Ei bine, am auzit ca dragoste dureaza 3 ani la mine a durat 3 zile dupa nunta... Dar au trecut 6 ani de atunci cu mai multe rele decat bune, am ajuns sa detin o functie importanta, sunt o femeie respectata si invidiata in acelasi timp, dar nu am acea implinire sufleteasca de care am atat de mult nevoie. Nu avem copii pt ca nu putem( pt lume) dar adevarul este ca noi mai facem sex, nu dragoste, cam o data pe luna...Sotul meu nu mai stie sa spuna " te iubesc", nu mai vrea sa ma tina in brate ba pt ca e prea cald, ba ca am picioarele reci, ba ca e meci... Nu cred ca are pe alcineva pt ca e mult prea comod sa faca asemea efort...Acum eu , de plictiseala as putea spune, am intrat pe un site cu jocuri online ( pool games)sa mai fac timpul sa treaca... Am cunoscut acolo un barbat care efectiv m-a fermecat, am acceptat sa-i dau ID-ul meu de messenger ( o sa radeti dar am crezut ca mess-ul e doar pt copii, pana acum) Ei si uite asa am inceput sa vorbim in fiecare zi despre tot felul de prostioare. Dupa un timp am inceput sa devin efectiv dependenta de prietenul meu de pe messenger... Au trecut 4 luni de cand ne vedem in fiecare dimineata si seara( prin webcam), ne trimitem mesaje, vorbim cel putin o data pe saptamana la telefon, daca suntem singuri acasa( si el e casatorit) stam cate o noapte intreaga la povesti...il iubesc cum nu credeam ca se poate iubi. Ei si acum, bomba, el este din America! Eeee unde am gasit si eu iubire, pe alt continent! El imi spune in fiecare zi sa divortez si sa ma duc la el sau daca nu vreau, se muta el in Romania. Simt ca nu mai pot ! Mai oameni buni , ce pot sa fac?! Ma uit in pat si vad o persoana care de mult nu mai e sufletul meu pereche, ma gandesc la parintii mei care ar fi devastati la gandul ca "fetita" lor ar divorta, ma uit la telefon si citesc mesaje care imi fac inima sa zboare. Nu stiu daca puteti sa intelegeti ce lupta se da in sufletul meu... Repet sunt o femeie care a luptat mult pentru aceasta casnicie, pentru confortul celor dragi, am renuntat la mine de atatea ori ca nici nu mai stiu cine sunt. Stiti cum e sa-ti doresti sa nu mai ajungi acasa? Asa ma simt eu cand stiu ca acasa este...nimic. Ce pot eu sa fac?!
O situatie exact ca a ta ba mai rea poate s-a terminat nu demult cu un...divort.In final daca ai facut totul si nu s-a schimbat sitautia tot acolo ai sa ajungiu sau in....mormant.Cat despre american,poate ai sa castigi poate ai sa pierzi.Esti singura care hotaraste.Vezi numai ca americanul sa nu fie o himera.Iti urez sa iei decizia cea mai buna si sa fii fericita,cum erai cand alergai in bratele pretenului tauy actualmernte sot,daca se poate numi asa.Decat cu un lemn sau o piatra ,in pat pe care l-ai iubit, mai bine cu un om,pe care-l vei iubi,Bafta?
numai
Postat pe 25 Septembrie 2008 13:19
in primul rand...nu merge pe messenger..eu am trecut prin asta..pur si simplu e absurd sa divortezi ca sa pleci fiindca l-ai cunoscut pe net. nu poti sa cunosti o persoana cu adevarat decat daca stai langa ea,ii vorbesti fata in fata nu prin web(si stiu ca acum o sa iti zici ca tu il cunosti ca vorbiti de atat timp,si ca ai ajuns sa il cunosti foarte bine,si o sa ai tendinta sa nu asc de nimeni cand zice asta..dar te minti singura)..te asigur..tu ti-ai format o parere despre tip..asa se intampla in cazul "idilelor" de pe messenger,fiecare isi formeaza o anumita parere despre celalalt care de obicei e foarte diferita de realitate(mai mult sau mai putin)...in al 2-lea rand..te ai gandit ca treci prin asta fiindca nu ai avut perioada aia din adolescenta in care sa experimentezi..sa iesi cu mai multi baieti, zic eu...te cred ca esti singura ca sotul nu iti mai acorda atentie..dar daca tu stii ca mai tii la el..incearca sa faci sa mearga..sa vb cu el..daca stii ca nu mai tii la el..atunci eu zic sa divortezi..dar nu din cauza tipului din america ci ca daca nu mai merge nu mai lasa timpul sa treaca pe langa tine..ca si aici poti gasi flacara aia..si sa fi implinita si fericita..la asta ar trebui sa te gandesti..daca e cazul sa divortezi sau sa incerci sa vb cu sotul tau...daca nu..stiu ca suna putin absurd..:D si ca multi o sa arunce cu pietre..fa-ti un amant :D,in romania sa iti fie aproape sa il simti cand te ia de mana nu sa iti trimita emoticoane pe mess,ca e frustrant..si inca ceva nush daca e cazu tau..e interesant sexul virtual si poate ca zice multe care te fac sa te urci pe pereti =)) dar in realitate poate sa fie varza la capitolul asta :D am zis ca nush daca e cazul tau

Postat pe 25 Septembrie 2008 13:39
a si inca ceva.. ca nu citisem paginile celelalte..tot pe kudika am gasit un articol foarte interesant..despre femeile cu temperament de leoaica...inceteaza sa lupti tu pt barbati lasa-i pe ei sa lupte pt tine..e cea mai proasta idee sa pleci asa acolo fara sa rezolvi intai situatia cu sotul tau..nu te judec..dar e un act de tradare si lasitate sa strangi bani si sa pleci tu la el......in al 2-lea rand..ca ii verifici sinceritatea..nu ai cum fiindca e departe..no chance..daca tu divortezi parintii tai ar trebui sa te sustina,nici copii nu ai,deci care e baiu,in al treilea rand te gandesti la ei ca se supara ca divortezi..dar te ai gandit ce fata o sa faca daca aud de american?? lasa-l pe el sa vina la tine..nu fi naiva si asculta-i si pe ceilalti..chiar daca nu te cunosc gandim la rece si vrem sa te ajutam..sincer ce vad eu..pe cineva singur si ff naiv si ma enerveaza persoanele care ar fi in stare sa profite de asta...sper sa nu fie si cazul tau....peace

Postat pe 25 Septembrie 2008 14:00
Buna rain,eu cred ca mai intai de toate ar fi cazul sa pui in balanta faptul daca il mai iubesti totusi pe sotul tau,si sa cantaresti cum ar fi relatia dintre voi ar evolua mai bine daca" n-ar mai sta el cu burta la soare si ar fi mai activ"? Prima data fi tu sigura de lucrul acesta,fara sa fii deloc influentata de american care in acest timp ar trebui sa dati o pauza intre voi,si urmator poti sa te decizi ce sa faci cu viata ta.Deci din cate am inteles,durererea ta este provocata de faptul ca el este "inactiv si se scarpina pe burta". Daca lucrul acesta s-ar rezolva ai fii multumita?-asta trebuie sa aflii tu prima data.Astept raspunsul tau

Postat pe 25 Septembrie 2008 14:38
naspa treaba....am citit tot ce s-a scris pana acum...e pacat, ceea ce se intampla in casnicii, nimeni nu a spus ca e usoara, de aia fug unii barbati si femei ca draq de tamaie..ca nu e usor ...e munca zi de zi...dar din partea amandurora.....nu stiu cum sa iti zic dar o parte din tine are nevoie de adrenalina aia care ti-o da CEVA INTERZIS..asa ai patit la inceput cu sotul tau, pt ca era impotriva parintilor era relatia si mai excitanta si nu ai cunoscut omul cu care te-ai maritat...asa patesti si momentan...sotul tau s-a potolit, relatia a intrat in monotonie...tu traiesti aceeasi "excitare si adrenalina" ca acum 6 ani.....tu ai nevoie de ceva extra care sa te faca fericita.e drept ca nici sotul tau nu mai "raspunde" la toate apelurile tale disperate....deschide ochii ca nu poti avea asa incredere in americani, ei traiesc cu capul in nori....imagineaza-ti dak sta acuma cu tine 4 -5 ore la telefon ce o sa faca dak va sta cu tine....o va cauta pe alta k e clar k omu' ala nu munceste in casa....crede-ma e acelasi tip de om ca sotul tau.....si mai ales sa ii platesti tu...asa ceva...si el e paznic,,,ia spune dak avea acelasi job in romania te mai intalneai cu el? tu ditamai omul la banca???
e pacat, e diferenta prea mare....ceva nu vezi in el, nu ii vezi defectele care s-ar putea sa te socheze....
eu zic sa te trezesti la realitate CA NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA...ESTI PREA NAIVA SI NU MAI CREDE IN BASME, IN PRINTI SI FANTASME ...REALITATEA E CRUNTA....poate te mai duce la produs pe acolo, draq stie....
YASMINE1280
Postat pe 25 Septembrie 2008 14:59
apropos, nu vreau sa fiu rea....dar ai incercat sa ii faci un blow job....???stiu ca barbatii mor dupa asa ceva.....ai incercat ??ia vezi ce iese???
YASMINE1280
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:04
YASMINE1280
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:07
la sot......k la american doar prin web cam kiar nu poti...
e totusi de admirat la tine k nu te-ai apucat sa iti "traiesti" viata cu alti barbati in afara casniciei asa cum fac muuuuuulte femei si barbati; si sfatul cu amantul...kiar e prost.........spune-i sotului in fata k ai facut sex cu altcineva si vezi cum reactioneaza.....
YASMINE1280
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:16
sincer m-a impresionat povestea ta rain,nu stiu cu ce ti-am putea fi noi aici de folos...niste sfaturi,bun,dar tot tu esti singura care decizi ce vrei sa faci cu viata ta.inteleg ce simti si chiar imi pare rau k treci prin asemenea situatie cu sotul tau.nu am eu asa multa experienta(sau poate f putina)in domeniul asta insa am trecut si eu prin ceva asemanator cu messul si webul...ajungi sa-l iubesti si el la fel,spuneti k nu renuntati unul la celalalt...insa ia in calcul k este insurat,bun,probabil ti-a spus k pt u divorteaza insa te rog din suflet nu crede pana nu face acest lucru pt u,dak te iubeste cu adevarat asa cum il iubesti tu o va face.dak nu lasa-l si lasa-l si pe sotul tau k nu te merita,nu merita sa-ti irosesti viata alaturi de el!asta nu e viata!fa ceva bun pt tine ca sa-ti fie bine!imi cer scuze dak te-am suparat cu ceva.ai grija de tine!
angel_05
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:30
De la: Robertihno, la data 2008-09-24 11:27:10Am citit cu interes aproape toate posturile legate de ce ai spus ca ai nevoie: ajutor si sfaturi!
Imi lacrimeaza ochii de la atatea caractere :)) dar e un gest frumos din partea fiacarei persoane care a scris aici!
Am 10 ani diferenta intre mine si iubita mea ...si e frumos acum chiar daca mai sunt mici probleme, trecem peste ele destul de usor.
Am fost divortat si am avut nevoie de aproape 1 an sa uit si sa ma REGASESC pe mine insumi.
Relatia de acum a inceput pe mess si ciudat ...si eu credeam ca mess e pt copii :)))
Fi tu insuti, rezolva-ti problemele pana cand vine americanul sa va vedeti si o sa vezi ca va conta f mult ca atunci cand intalnesti aceea persoana sa fi impacata cu tine si sa sti ce iti doresti de la viata si de la tine....de la altii.
Acum toate pot parea bune si frumoase cand vine vorba de el, dar eu cred ca e doar nevoia de afectiune care te face sa te simti asa ...esti atat de receptiva la modul in care comunicati si dai alte dimensiuni fiecarui cuvant spus de el.
Altceva: nu plati nimic...vei avea ocazia sa faci asta atunci cand ajunge aici ca o surpriza placuta daca consideri tu ca merita.
Daca si el considera ca merita, va face un efort sa gaseasca mijl. materiale necesare unui bilet de avion.E barbat! si tu iti doresti un barbat care sa se descurce..un invingator! gandeste-te la asta.

Postat pe 25 Septembrie 2008 16:08
Ok. Fara bani! Dar cum sa fac acum ? Deja am avut discutia legata de bani si de faptul ca eu am sa suport o parte din cheltuieli. Cum sa fac acum, sa zic ... aaa stii ca de fapt eu nu mai am bani... Cred ca ar fi destul de aiurea ...


Meet him half way!!!!
Daca vrei sa il intalnesti si sa contribui la cheltuieli mergi undeva unde esti in siguranta si puteti fi numai voi fara sa fi expusa cunostintelor care va pot vedea intamplator.Spune-i ca vrei sa faci asta si supoti tu cheltuiala cu cazarea etc ...si se compenseaza :)))
Unde mergi tu sa petreci timp cu prietenul tau in romania fara sa atragi atentia ?
sper sa o consideri o idee stupida :)
si ce faci cu tine insuti pana atunci ?
asta e cel mai important!
ai grija de tine.


Postat pe 25 Septembrie 2008 16:12
Esti pe cat se poate de normala, nu te speria. Se poate intampla oricand, oricui. Exista doua laturi, cea data de educatie, de cultura, familie, tot ceea ce inseamna si o alta, care inseamna dorinte, ganduri, care nu se potrivesc in anumite situatii cu ceea ce ai dobandit tu ca structura sociala. Cand cele doua laturi nu se potrivesc, cand se bat cap in cap, intervine neacceptarea, contradictiile, mai clar: lupta ta interioara. Te sfatuiesc sa incerci sa potrivesti cele doua aspecte, sau daca cunosti analiza SWOT, care insemna puncte slabe, puncte tari, sa vezi ce merita si ce nu. SINGURA mare problema de care trebuie sa ai grija este aceea de a nu alerga dupa o himera.
Iti doresc din suflet sa reusesti!
pergolese
Postat pe 25 Septembrie 2008 16:16
o gaura avetzi...?
P.S.: nu vreau sa par misogin!!!
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:59
Salut,rain
Am citit cu interes situatia ta.Multi o numesc problema,dar nu este.Sti cel mai bine este sa faci ce iti dicteaza inima.Nu te gandi monentan la parinti,poate ei nu inteleg acum calvarul prin care treci.Stiu,am zis calvar,pt ca asta este.Atunci cand tu iti doresti atingerea celui de langa tine,vorbele celui de langa tine si el nu ti le da,sta ca o leguma pe canapea si se uita la tv de parca nici nu existi.Partea acum cu americanul,parerea mea,nu e prea buna.Tu te-ai indragostit de cineva care ti-a dat ce ti-a lipsit,dar nu chiar de el,poate.Atunci cand cineva iti da si iti spune cuvinte pe care tu vrei sa le auzi de mult ai impresia ca esti indragostita,dar nu esti.Ci doar iti mangaie inima.De ce nu faci intr-o zi un lucu,anume:punete pe o banca in parc si urmareste barbatii care trec pe langa tine,cati isi intorc privirea dupa tine?cati iti urmaresc privirea?sau intr-o cafenea,te pui la masa si bei o cafea.Ai sa observi ca multi ar dori sa intre in vorba cu tine si multi ar dori sa fie in prezenta ta.Sau poate din colegii d ela munca sau prieteni,dra faptul ca esti casatorita si stiuta ca nu esti dispusa pt un adulter ,nimeni nu are curajul sa intre in vorba cu tine.
Iti doresc multa bafta in continuare.
soryanca
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:35
nu prea stiu cum sa incep...
am citit cam tot ce s-a scris si...se pare ca tu acum...nu prea ai ochi pt nimic...iar sfaturile de aici...oricum...se lovesc de tine ca de o stanca....
tu...deja ai apucat sa auzi...ceea ce iti face bine tie...dar...de undeva de departe...
pacatul e ca...nimeni nu stie daca ceea ce ai auzit e...cantecul sirenei sau...o bufnita in noapte...
oricum...n-ai putea sa mai faci diferenta acum...pt ca...nu mai ai urechi sa mai asculti decat ce ti-a incantat deja auzul...
poate ca...daca ti-ai face timp pt tine...ai reusi sa intelegi...
e adevarat ca...relatia ta cu sotul...poate a ajuns intr-un impas si...exact ceea ce tu aveai nevoie sa-ti gadile placut auzul si...simturile...ai descoperit la acest...american...
dar...el fiind sub nivelul tau...cu mult...esti dispusa totusi...sa faci oerice nebunie...doar pt a te simti din nou gadilata la auz...asa cum simti tu ca-ti face bine...si...starneste fluturashii!!!
parerea mea e ca...trebuie sa iti iei o pauza...si...sa incerci sa te intrebi pe tine...cam ce ai vrea sa faci cu viata ta...
nu e chiar usor s-o iei de la capat...mai ales in cazul tau daca e real ceea ce ai spus aici...
ai ramane fara...nimic...si...sincer...o dragoste...chiar si pe meleagurile noastre...nu prea tine de foame...in sensul ca...nu te implineste intotdeauna...
iar daca ...ai incerca sa te eliberezi putin de...aceasta himera care te bantuie si...sa descoperi ca...sant multi barbati care merita atentie si in jurul tau...poate ti-ai schimba putin...opiniile...
ok...ai face totul sa te vezi cu...americanu...inclusiv...imprumut la banca...si...daca va fi bine...ce urmeaza?
cum va fi?
ce ve-ti face?
ramane el...cu tine aici?
mergi tu...acolo?
cine...renunta la ...cultura lui si la lumea lui pemtru celalalt?
cine poate spune ca merita sa faca asta...oricare din voi?
si...ar mai fi...o imensitate de intrebari la care ar trebui sa fii pregatita sa ai raspunsuri...
dar...ar fi bine sa-ti deschizi totusi inima si pt alti barbati...
pt ca...americanul...si...ceilalti...sa aibe sanse egale pt a te determina sa te indrepti catre ei si...sa poti alege in cunostinta de cauza...
si...iata ca...de scris...ar mai fi enorm de mult dar...astept ca si tu sa incerci sa pui pb in ecuatie si...sa incerci sa vezi daca ...din ce am scris noi pe aici...ceva iti poate sugera cam ce cale ar trebui sa alegi pt a rezolva intr-un mod avantajos pt tine aceasta pb.
voi mai reveni cu un alt post daca topicul continua...
totul e catu...sa poti sintetiza fiecare mesaj...si...sa extragi din el...ceea ce crezi ca ti se potriveste!!!
sa ai o zi frumoasa...si...gandeste lucid...
good luck!!!
ovidiu_42
Postat pe 26 Septembrie 2008 05:24
ce poti tu sa faci?...sa te trezesti la realitate!!!! si relatiile pe messenger nu prea sunt reale,nu crezi?sa vorbesti pe net cu cineva e doar un mod de evadare din cotidian,dar nimic real,concret. pe net poti sa fii cine vrei,poti sa spui ce vrei,nu te impiedica nimic sa visezi si sa dai frau liber imaginatiei.dar atat!si asta nu e realitatea!realitatea e aia la care te intorci dupa ce stingi calculatorul! de unde poti sa stii ca americanul nu e la fel de rau ca sotul tau,sau poate si mai si?tu nu-l cunosti pe el...tu cunosti doar personajul pe care a vrut el sa ti-l prezinte...asa ca,mai gandeste-te!!
norusk
Postat pe 26 Septembrie 2008 10:53
sfatul meu e sa divortezi caci si eu am patit cu fostul ce patesti tu acum cu sotul tau.eu am si un copil,culmea.si tot am renuntat.am 26 de ani si am toata viata inainte.stii vorba aia:sa nu-ti para rau de ce ai facut ci de ceea ce nu ai facut.eu dupa asta imi ghidez viata acum.si mi-e f bine.incearca si tu.tu singura poti decide ce vei face si ce e mai bine nu noi.mult succes
roscatika23
Postat pe 26 Septembrie 2008 12:11
De la: draguta_belea, la data 2008-09-26 12:11:59sfatul meu e sa divortezi caci si eu am patit cu fostul ce patesti tu acum cu sotul tau.eu am si un copil,culmea.si tot am renuntat.am 26 de ani si am toata viata inainte.stii vorba aia:sa nu-ti para rau de ce ai facut ci de ceea ce nu ai facut.eu dupa asta imi ghidez viata acum.si mi-e f bine.incearca si tu.tu singura poti decide ce vei face si ce e mai bine nu noi.mult succes


da, da' tu nu cunosti un american. si negru pe deasupra!!

Postat pe 26 Septembrie 2008 12:15
buna la toata lumea.nici nu stiu care sfat ar fi cel mai indicat ptr rain dar cred ca toti la un moment-dat in viata ne-am confruntat cu astfel de dileme.parerea mea ar fi sa-si urmeze instinctul si sa-si incerce sansa.uneori regretam ca am stat cu mana-n san fara a lua atitudine si sunt trenuri care nu opresc decat o singura data-n gara.acum tu alegi daca urci sau nu.multa bafta.

Postat pe 26 Septembrie 2008 12:18
De la: geo32, la data 2008-09-18 23:58:02veeeei doamna, in primul rand n-as crede ca respectivu' e din america.
in al doilea rand e ca si cum ai da cioara din mana pe porumbelu' de pe gard!

...si daca 'cioara din mana" e lesinata iar porumbelul fictiv?!
parerea mea : daca a fost dragoste si nu inchipuire atunci cand ai facut marele pas, sta in puterea ta sa aduci fericirea in caminul tau; ai nevoie de putin timp, putina intelegere pentru omul de langa tine, compasiune si iubire. Arata-i ca-l iubesti. Inainte de a cere trebuie sa daruiesti...repet, parerea mea!
annanna
Postat pe 26 Septembrie 2008 12:47
si de ce dati quote la mesaju' mieu!?

Postat pe 26 Septembrie 2008 12:49
Rain prima data incearca sa iti salvezi casnicia si realizeaza ca daca ai injuns in stadiul asta cu sotul tau asta inseamna ca nu e el doar vinovat,cu siguranta ca santeti amandoi.De cand raceala asta intre voi?,ai fost si tu la randul tau vreodata rece cu el?,ai stat sa vorbesti deschis cu el despre situatia in care va aflati? Se poate ca ai fost probabil si tu rece cu el si nu ai oferit caldura ptr ca un barbat daca are caldura nu pleaca sa stii si nici nu se raceste asa usor.Dupa parerea mea este bine ,ca prima data sa incerci sa fii si tu mai calda cu el si impreuna sa treceti peste asta.Stiu ti-e greu ptr ca tu in acest timp te-ai atasat de cineva,dar asta nu e o rezolvare deloc.Cum te intreaba atunci cand te casatoresti? "Esti de acord si la bine si la rau?".Acum e rau si trebuie sa veniti cu o rezolvare nu sa fugi in bratele nimanui....deocamdata

Postat pe 26 Septembrie 2008 13:40
draga mea te inteleg prfect! situatia mea e identica cu a ta cu diferenta ca eu am un copil iar el nu e casatorit. eu zic sa te intalnesti cu el sa vezi daca in realitate e l fel. in cazul meu a fost mai mult decat ma asteptam. de cat timp vorbiti voi pe mess??? nu cred ca ai mentionat sau poate nu am citit eu. daca vrei sa mai vorbim despre "problemele" noastre id-ul meu de mess deea1082.te astept si mult curaj in decizii pt ca ai muuuulta nevoie.

Postat pe 26 Septembrie 2008 16:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 3 De la: kudika_1020447 7 Decembrie 2016 11:43
Ma simt singura si lui nu-i pasa! 22 De la: Domina1828 12 Aprilie 2011 17:19
Cadou pentru iubitul meu 3 De la: Max2 16 Noiembrie 2011 22:11
vreau un sfat... 3 De la: kudika421339 28 Noiembrie 2011 07:21
Ajutor!!! 5 De la: anybody 10 August 2009 15:56