Setari Cookie-uri

Nu vreau sa ma judecati, vreau sa ma ajutati...

EU TRAIESC IN AMERICA. DACA E NEGRU MAI BINE LASA. VORBESC SERIOS. NU CREDE CA SUNT RASISTA SAU PROSTI DE GENUL ACESTA. SPUN UN ADEVAR: MAI BINE UITA DE NEGRU!!!

Subscriu!
Stii, cineva mi-a spus o vorba, care este adevarata!(..si o spun nu pentru ca as fi rasista!): "Ce-i negru, pute!" ..si asta spune tot!
PS : Pina in martie ......poate iti revii!
Bafta!...lasa "fluturasii"...cred ca esti destul de matura, ca sa-ti poti da seama ca exista ....doar "fluturasi pe creier" !
ella_688_2008
Postat pe 26 Decembrie 2008 11:06
Nu sunt in masura sa judec pe cineva, nici un sfat nu pot da. Eu iti voi spune ce-as face eu sa fiu in locul tau. Pentru mine casatoria are o valoare deosebita...este un legamant facut in fata Domnului...este un moment pe care-l oficiezi din dragoste, cu dragoste ... in care promiti sa-i fi aproape celui iubit si la rau si la bine. In orice poveste exista si momente mai putin placute, chiar si-n basmele pe care le citeam candva:) ... eu as lupta pentru casnicia mea. E usor sa dai vina pe celalalt...dar cred ca amandoi partenerii au partea lor de vina cand intervine situatia de care povestesti tu in discutie.
Eu m-as ruga Domunului sa-mi salveze casatoria, as merge la biserica, as vorbi cu un duhovnic, as vorbi cu sotul meu, as incerca eu sa fac cat mai multe pentru noi chiar daca el nu mista un deget in acesta privinta ...nu stiu...
As intrerupe legatura cu celalalt, macar pentru o perioada de timp, pentru a-mi putea canaliza atentia numai asupra relatiei mele !
Gandeste-te la momentele in care va iubeati si lupta inca putin ...macar pentru acele momente...
Dumnezeu sa te lumineze sa iei cea mai buna si inteleapta decizie !
"O inima vesela este un leac minunat !"

arina_urziceanu
Postat pe 26 Decembrie 2008 11:10
sfatul meu este sa divortezi de sotul tau, vorbeste serios cu el si gasiti o solutie daca nu se mai poate divortati.....si sunt sigura cai sa gasesti barbatul care sa te faca fericita...care sa te faca sa te simti iubita si implinita din toate punctele de vedere.....iar americanul nu e o solutie....sau daca americanul crezi k este pentru tine zii sa vina el in romania ....lasal pe el sa vina la tine.....sau daca nu merge cu americanul stai linistita...caci caci ce este scris sa fie a tau al tau va fi....mult succes
bella_for_ever
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:35
rain...nu am pretentii de sfatuitor...dar,daca oferi si nu ti se ofera ,cauta in alta parte!
...am o varsta...mi-am pus intrebarea ce am facut in ultimii 15 ani....
raspunsul m-a uimit...un zero!
consider ca este lipsa de comunicare...omul de langa tine daca te face sa te simti nimeni...sa suporte consecintele!...sa nu mergi pe...lungeste-mi doamne zilele...schimba-te tu prima!
iesi din rutina ...unde nu sunt cioburi nu ai ce aduna...timpul este adversarul tau,nu te asteapta si nu se intoarce...america nu e o solutie....nu te judec,nu mi-as permite,dar ....refa-ti viata,este una singura!
timur99
Postat pe 26 Decembrie 2008 18:07
salut rain,despre sotul tau: daca nu stie sa te aprecieze si nici nu vrea sa invete,well nu are rost sa -i mai daruesti timp. dar pana la urma tu o sa decizi ce este mai bine in legatura cu el. cat despre barbatul din america, fii foarte atenta. nu sunt rasista,dar barbati de culoare nu sunt fericiti decat daca au mai multe femei. poate printre ei sunt cativa care stiu ce inseamna monogamia,dar majoritatea nu au auzit de acest cuvant. si sunt si foarte profitori. ei gandesc ca a profita este o calitate si se si lauda cu asta. si doamne cum se mai lauda.
prin prietenele mele am cunoscut o fata care avea un iubit negru de aproape 2ani. nu eram prietene dar pt. ca eram romance am inceput sa vorbim mai mult. mi-a povestit despre el. el era casatorit cu o alta fata(pentru viza, cica,dar avea 2 copii cu ea si cel mic cateva luni numai), locuia cu fata romanca in zilele lucratoare (la fata acasa unde el nu platea nimic) . cu cateva luni in urma ei au avut o mare cearta.de ce? pt ca la prins in pat cu o alta fata (o prietena de a ei). dar nu el era de vina(scuza lui) ci prietena ei ca s-a tinut de capul lui. si dupa ce s-au inpacat el i-a spus cat de mult o iubeste ,pt. ca este foarte puternica si lupta pt. el. cum nu o cunosteam pe fata prea bine nu mi-am permis sa spun prea multe ,doar am ascultat. la cateva zile am primit telefon de la ea ca are liber si daca avem timp sa luam cina. ne-am intalnit si a venit si el ca sa-l cunosc. a mancat cu noi ,a luat si ceva mancare la pachet(pt prieteni lui) si a plecat. consumatia a platit-o fata. cum eu sunt de parere ca el ar fi trebuit sa plateasca (cel putin partea lui,eu oricum imi plateam partea mea) am intrebat-o de ce a platit ea. pt. ca saracul de el nu are un salariu f. mare si are doi copii..... si asa mi-a spus ca ea plateste mereu si il mai si imprumuta de bani cateodata. am ramas masca.
la ceva timp dupa aceea am mers la disco cu un grup de prietene. la masa alaturata era si el cu o alta fata si prieteni(nu sotia lui). cum noi eram numai fete si ei foarte comunicativi au incercat sa intre in vorba cu noi. fata care era cu el era
tot din romania. din discutii am inteles ca ea tocmai ii imprumutase bani (o suma destul de mare) ca saracul avea tare nevoie . si cand eu plecat a platit ea.
nu stiu daca prietenul dau american este fat-frumos sau nu. dar fii atenta. la revedere
kuroiangi
Postat pe 27 Decembrie 2008 11:41
Mergi pe negru.

Postat pe 27 Decembrie 2008 11:46
Nu trebuie sa pleci in America ca iti rezolvi problema. Desfa ce ai innodat, adica casnicia, traieste o vreme doar pentru tine. O sa vezi ca problemele nu sunt asa de complicate. Pastreaza relatia cu prietenul tau dar nu iti vinde iar libertatea. De fapt cred ca de asta ai nevoie.

Postat pe 27 Decembrie 2008 11:57
OLIMPIA E CAPITALA WASHINGTON STATE. CELE MAI MULTE PROBLEME ACI, EU L-AM AVUT CU NEGRII SI NEGRESELE. SUNT FOARTE PUTUROSI, SUNT MINCINOSI SI-I URASC PE ALBI. AU UN POTENTIAL SEXUAL ATIT DE MARE INCIT POTI SA UITI DE FIDELITATE... NU-MI SPUNE CA SUNT 5 DEGETE LA O MINA SI NICI UNUL NU SEAMANA, CA LA CAPITOLUL NEGRU, CHESTIA ASTA NU FUNCTIONEAZA. TRAIESC IN USA DE APROAPE 7 ANI SI LASA-MA SA CRED CA-I CUNOSC. DACA TU CHIAR CREZI CA RELATIA TA NU MAI MERGE, EU ZIC SA MAI INCERCI, SA INCERCI SA INTELEGI SI DACA TOT NU MERGE... VEI LUA TU HOTARIREA CEA MAI BUNA, DAR CU NEGROTEIUL NICI SA NU TE GINDESTI. DACA AI FII SORA MEA, I-AS ZICE EU CITEVA CIOROIULUI CARE VREA SA TE AMAGEASCA SI APOI SA DEVI SERVITOAREA UNUI SERVITOR! ASCULTA, NU TE MINTI PE TINE CREZIND CA-S RASISTA, FIINDCA NU SUNT, SCRIU UN ADEVAR PE CARE NIMENI NU TI-L VA SPUNE ACI, DAR PE CARE TOTI IL STIU SI-L GINDESC. MI-A FOST GREU CU UN ALB, IMAGINEAZA-TI CUM ITI VA FII CU UN NEGRU!? VEI SARI DIN LAC IN PUT... CREDE-MA!

Postat pe 27 Decembrie 2008 21:16
6 ANI? E MULT PREA MULT TIMP PIERDUT PT O RELATIE NEFUNCTIONALA.PUNE-I PUNCT SI APOI ACORDA-TI UN TIMP DE GANDIRE...

Postat pe 28 Decembrie 2008 11:48
IN CEEA CE-L PRIVESTE PE NEGRU...
CE ASTEPTI DE LA UN TIP CASATORIT??

Postat pe 28 Decembrie 2008 11:50
parerea mea e ca daca tu nu esti fericita cu sotul tau, nu se merita sa mai traiesti langa el...femei divortate exista de cand lumea, si nu te mai gandi cum ar reactiona ceilalti daca divorta...nu e treaba lor. Cat despre american...permite-mi sa fiu sceptica.Am vb si eu o perioada pe mess cu persoane de alte religii sau alta culoare...si am ajuns la o singura concluzie...SUNT CEI MAI MINCINOSI.Te imbrobodesc cu cuvinte dulci, frumoase...ajung sa te iubeasca numai dupa 2 sau 3 conversatii...si apoi se pune problema intalnirii...cu tot setul..plata de catre tine a biletului...cheltuieli aici...sa fim realisti! Cred ca esti o femeie destul de matura si trecuta prin viata ca sa faci diferenta intre realitate si iluzie.Eu nu cred ca il iubesti pe acest negru...este doar iluzia a ceea ce nu ai avut pana acum si ai tanjit atata timp.

Eu personal cred ac ar trebui sa te ocupi mai mult de tine, timpul liber sa ti-l dedici tie si sa incerci sa cunosti mai multa lume...si de ce nu un alt barbat...care sa fie ceva palpabil...sa fie aici, langa tine. Oricum, orice ai alege, e viata ta, si numai tu poti decide ce faci cu ea.Iti doresc sa fii fericita!
yunita
Postat pe 30 Decembrie 2008 09:06
In primul rand nu trebuie sa iei nici o decizie cand esti suparata si ravasita,n-ar fi mai bine sa incerci sa iti pastrezi sotul?
Daca spui ca aceea dragoste dintre voi nu ai este,fii convinsa ca este si vina ta.Merge-ti frate undeva la plimbare,bucurati-va de viata,incearca sa vezi ce mai gandeste,ce mai face,ce-i mai place sotului tau.Si tu te-ai schimbat in 6 ani si el. Doamne,sa nu crezi cumva vreodata ca prietenia in lumea reala sau pe net se compara cu o casnicie,cu faptul ca stai zi si noapte cu un om.Eu ma bucur sincer ca este in America,altfel ....aveai probleme mai mari.
ancuta3
Postat pe 30 Decembrie 2008 14:40
Sunt total de acord cu ce ai zis tu .
alexutza_sct
Postat pe 30 Decembrie 2008 17:15
Buna...
mda..am citit poveste ta...esti intr-o mare confuzie...ca si mine de altfel..daca ai placere si rabdare citeste si povestea mea si poate te ajuta cu ceva...de aceea pot spune ca te inteleg perfect
Nu pot pretinde ca sunt in stare sa iti dau sfaturi pentru ca nici mie nu imi pot da macar un sfat....insa ce iti pot spune este ca:

in primul rand trebuie sa clarifici situatia din casnicia ta...decat o singuratate in doi...decat o suferinta fara sfarsit mai bine un sfarsit cu suferinta!!

Mai exact esti tanara, plina de viata cu multe de oferit si primit in acelasi timp. Eu am avut o relatie minunata de 10 ani care s-a terminat dintr-o prostie...nu a mea..

Nusunt adepta ideii sa stai casatorita doar de ochii lumii sau de dragul parintilor. Nu e de dragul parintilor ca daca ei ar stii suferinta ta nu ar mai fi la fel de incantati ...ei nustiu adevarul..
Eu ti-as spune asa...spune-le parintilor tai adevarul..spune-le prin ce treci...si incearca sa comunici cu sotul tau...e clar ca intre voi e o raceala instalata foarte confortabil de ceva vreme...insa sa suferi asa la nesfarsit la ce bun? unde ai sa ajungi? Incearca sa salvezi ceva...lupta tu pentru casnicia ta ..daca simti ca mai ai pentru ce..ca mai tz sa nu iti reporsezi ca nuai facut totul sa va fie bine amandurora...insa..daca in continuare nu e nimic de ce a fost..nu te mai chinui..pentru ca la un moment dat nu ai sa mai rezisti...

Deabia dupa ce ai lamurit situatia cu casnicia ta ai sa poti si ai sa te simti usurata si pregatita pentru o alta relatie...momentan esti foarte vulnerabila...

Iti doresc multa intelepciune si curaj...si spune-mi ce ai facut...meriti sa fii fericita
alice25
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:12
Dai o sansa....spune NU casatoriei...asta e secretul.Nu te lua dupa parinti!
CICI72
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:15
pussy, cine ti-a dat calculator rau a facut....si gura, si maini sa tastezi si cap sa gandesti prost
kitty_krieger
Postat pe 6 Ianuarie 2009 16:17
vad ca este lume pe aici:))
bogdan_zima2001
Postat pe 6 Ianuarie 2009 16:21
Pussy?mda.....draga mea daca tu ai avut o experienta nu prea plakuta cu un tip de culoare asta nu inseamna ca toti sunt o apa si-un pamant.Si daca folosesti nicknameul asta si akolo e de inteles..............

Scuze ca sunt rautacioasa dar o meriti.......
jeanpierre
Postat pe 6 Ianuarie 2009 21:19
DACA ITI PLAC NEGRII, ESTI LIBERA SA FACI CE VREI. VEI FII FOARTE FERICITA!

Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:26
IRY24, PAREREA TA MA INTRESEAZA ATIT DE MULT CA NICI NU-TI POTI IMAGINA.

Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:28
De la: pussy, la data 2009-01-07 17:28:23IRY24, PAREREA TA MA INTRESEAZA ATIT DE MULT CA NICI NU-TI POTI IMAGINA.

de-aia mi-ai vizualizat profilul

PS vezi ca am si poze cu negrii daca vrei sa-ti scalzi nitel ochii
kitty_krieger
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:09
DACA VA PLAC NEGRII ATIT DE MULT, POATE AVETI NOROCUL CA MAGICUL OBAMA SA VA LASE SA INVADATI SI AMERICA, DUPA CUM FACURATI CU EUROPA. S-AU SATURAT SI EI, MEXICANII SI NEGRII SA FACA MUNCA A DA JOS SI PORNIND DE LA IDEEA PROMOVARII NEGRILOR (MAGICUL MAGNIFIC DE CULOARE DORIND CA RASA LUI SA-SI PETREACA MAI MULT TIMP IN UNIVERSITATI DECIT IN PUSCARII - PASTE TU, MURGULE!)VA VOR CEDA LOCUL LOR IN SOCIETATEA AMERICANA!
CIND VETI AJUNGE IN TARA TUTUROR POSIBILITATILOR, SA-MI DATI DE STIRE. AM CASA MARE, NUMAI BUNA DE FACUT CURAT IN EA (MESERIA MEXICANILOR SI A GUNOAIELOR ALBE DE PE ACI) SI O CURTE SPLENDIDA, CARE TREBUIE INTRETINUTA. VA VOI PLATI CU 8$ PE ORA, MULT MAI MULT DECIT SUNTETI PLATITI VOI IN ROMANIA SI MAI BINE DECIT ATI FII IN EUROPA LA CULES DE PRODUSE AGRICOLE. UNDE MAI PUNETI CA VETI AVEA SI SANSA DE-A VA IMPREUNA CU BAIETII, MAI TUCIURII , DAR SI MAI "OCCIDENTALI" DECIT VOI. SI DUPA CE LE VETI PLATI PENSIILE ALIMENTARE CELOR 5-6 NEGRII MITITEI, FACUTI CU TOT ATITEA IUBITOARE DE CIOROI, CA SI VOI (CA NEGRILOR NU LE PLACE SA MUNCEASCA, DAR LE PLACE SA IA BANI DE LA ALTII), VETI VEDEA VOI CIT DE PROST GINDESC EU!

Postat pe 8 Ianuarie 2009 01:28
......
nico1234
Postat pe 8 Ianuarie 2009 01:31
De la: pussy, la data 2009-01-08 01:28:16DACA VA PLAC NEGRII ATIT DE MULT, POATE AVETI NOROCUL CA MAGICUL OBAMA SA VA LASE SA INVADATI SI AMERICA, DUPA CUM FACURATI CU EUROPA. S-AU SATURAT SI EI, MEXICANII SI NEGRII SA FACA MUNCA A DA JOS SI PORNIND DE LA IDEEA PROMOVARII NEGRILOR (MAGICUL MAGNIFIC DE CULOARE DORIND CA RASA LUI SA-SI PETREACA MAI MULT TIMP IN UNIVERSITATI DECIT IN PUSCARII - PASTE TU, MURGULE!)VA VOR CEDA LOCUL LOR IN SOCIETATEA AMERICANA!
CIND VETI AJUNGE IN TARA TUTUROR POSIBILITATILOR, SA-MI DATI DE STIRE. AM CASA MARE, NUMAI BUNA DE FACUT CURAT IN EA (MESERIA MEXICANILOR SI A GUNOAIELOR ALBE DE PE ACI) SI O CURTE SPLENDIDA, CARE TREBUIE INTRETINUTA. VA VOI PLATI CU 8$ PE ORA, MULT MAI MULT DECIT SUNTETI PLATITI VOI IN ROMANIA SI MAI BINE DECIT ATI FII IN EUROPA LA CULES DE PRODUSE AGRICOLE. UNDE MAI PUNETI CA VETI AVEA SI SANSA DE-A VA IMPREUNA CU BAIETII, MAI TUCIURII , DAR SI MAI "OCCIDENTALI" DECIT VOI. SI DUPA CE LE VETI PLATI PENSIILE ALIMENTARE CELOR 5-6 NEGRII MITITEI, FACUTI CU TOT ATITEA IUBITOARE DE CIOROI, CA SI VOI (CA NEGRILOR NU LE PLACE SA MUNCEASCA, DAR LE PLACE SA IA BANI DE LA ALTII), VETI VEDEA VOI CIT DE PROST GINDESC EU!

Si zi asa, Pussy, mama! Daca vin romanii in State, nu au loc decat la curatat casele, ha? Ca si mexicanii! Ca si mexicanii, DOAR aia fac... NU sunt deloc doctori, profesori, academicieni, politicieni, actori, cantareti, arhitecti, bancheri, diplomati latini... NUU, DELOC!
Pai si atunci cum ti-ai facut, fata draga, casa si curte "spelndida" curatand alte case? Ca parca si tu esti romanca si de! Stii tu ce stii, daca spui ca DOAR asta ii asteapta pe romani in State

Uite, eu, una stiu ca de-o fi sa viu pe acolo (departe o fi, mai copii? Ca eu habar nu am... Ajung avioanele pe-acolo?).. ca eu, de! ca romanu' destinat sa faca curatenie! Nu prea am iesit din batatura. Poparlaca si-napoi...
Dor_a
Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:12
pussy, asa-i ca mori de ciuda ca a iesit Obama presedinte?
kitty_krieger
Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:34
pussy, vezi ca ti-am dedicat un videoclip la mine in profil cantecul e cantat de un "servitor" d-ala
Apropo, Obama e tot un "servitor", nu? De fapt, e, ca-si serveste tara si mama lui (ALBA) o "servitoare la servitori"
kitty_krieger
Postat pe 8 Ianuarie 2009 15:36
Frustratuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te-ai uitat in chiloti si ai vz ca nu te tine a?Vaide de capul vostru, toata oftica asta a venit de la anumiti oameni care au ales si alte rase, ce va e frica ca va fura femeile?Inainte sa va uitati la ''negrii'' uitati-va la arbai si la italieni care au dovedit ca au mai mult tact decat niste caciosi inculti ca tine.
In Spania, Italia si dupa 89 ce a-ti facut a-ti sters cururile altora, a-ti spalat geamurile iar cand vi se dadea 100 dolari ziceati ca a-ti prins pe Dumnezeu de-un picor.

Habar nu ai de cultura oamenilor de culoare, .............macar ai citi vreo carte sau te uiti la povestiri adevarte si crezi ca esti destept..........du-te la scoala si zi-le profesorilor ca esti un vaide de curul tau si vrei sa inveti bunele maniere ca esti .................bleahhhhhhhhh
Ai curaj sa vb aici dar pe strada taci ca mutu, halal barbat phiuuuuuuuuu
jeanpierre
Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:30
ups, pussy nu mai exista i-o fisters kudika contu'??
kitty_krieger
Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:58
Frustratuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee te-ai uitat in chiloti si ai vz ca nu te tine a?Vaide de capul vostru, toata oftica asta a venit de la anumiti oameni care au ales si alte rase, ce va e frica ca va fura femeile?Inainte sa va uitati la ''negrii'' uitati-va la arbai si la italieni care au dovedit ca au mai mult tact decat niste caciosi inculti ca tine.
In Spania, Italia si dupa 89 ce a-ti facut a-ti sters cururile altora, a-ti spalat geamurile iar cand vi se dadea 100 dolari ziceati ca a-ti prins pe Dumnezeu de-un picor.

Habar nu ai de cultura oamenilor de culoare, .............macar ai citi vreo carte sau te uiti la povestiri adevarte si crezi ca esti destept..........du-te la scoala si zi-le profesorilor ca esti un vaide de curul tau si vrei sa inveti bunele maniere ca esti .................bleahhhhhhhhh
Ai curaj sa vb aici dar pe strada taci ca mutu, halal barbat phiuuuuuuuuu


N-am inteles daca tu esti pro sau contra negrilor. Eu am o parere execrabila despre ei ca si despre arabi.

Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:05
..voi...unii sunteti rasisti......
nico1234
Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubesti sau faci ceea ce trebuie? 14 De la: Heavenly_angel 8 Septembrie 2009 10:37
doar atit .... il iubesc. 35 De la: SIDONIA69 15 Mai 2009 11:52
cum pot sa repar? 50 De la: ancaaurora_busu 29 Iulie 2009 16:20
O alta iubire imposibila 23 De la: kudika081126 8 Ianuarie 2010 01:15
Cum suporti egoismul unui barbat ? 33 De la: kudika226898 23 Iulie 2010 07:33