Setari Cookie-uri

Virgina la 23 de ani...

Buna,
Imi pare bine sa te cunosc.Si eu am fost la 23 ani virgina si ma mandresc foarte mult cu asta si tu ar trebui sa te simti la fel. mie imi spuneau niste prieteni ca sunt ciudata, cum de nu am facut pana la varsta aia, dar eu ma simteam foarte foarte bine asa cum eram. si daca nu am facut primul pas pana la varsta aia a fost pentru ca nu am vrut sa ma grabesc sa fac acest pas care a fost foarte important pentru mine si cred ca asa ar trebui sa fie pentru fiecare in parte. Un alt motiv a fost pentru ca visam sa ma marit virgina, dar e mai greu in ziua de azi (dar nu imposibil )
Eu una m-am hotarat sa renunt la virginitate in momentul in care l-am intalnit pe prietenul meu,care mi-a oferit toata increderea si pe buna dreptate si toata iubirea de care nu avusesem parte pana atunci. De la bun inceput a existat respect,incredere si nu in cele din urma dragoste. Daca toate astea le simti cand esti cu cu el e ok.
Si sa nu crezi ca sunt nici eu urata,cu toata modestia , sunt cam mititica de statura , dar de obicei intorc cam toti baietii privirea dupa mine.
Inca ceva, asa cum te respecti pe tine asa vei fi si tu la randul tau respectata, parerea mea, asa ca ai grija de tine si nu lasa gurile rele sa-ti umbreasca intelepciunea si fericirea.
Iti doresc numai bine si sa ai mult noroc in alegerea ta!:)
denny_2008
Postat pe 17 Noiembrie 2008 14:46
Denny, nu inteleg care-i faza cu mandria, oi fi eu mai redusa imi explici te rog?
Kathara
Postat pe 17 Noiembrie 2008 14:59
ehe chiar ca stai bine :P eu am 24 si sunt virgina la fel ca si tine nu arat deloc rau si binenteles fostul meu prieten cand a auzit ca sunt virgina a disparut de parca aveam vreo boala :)).
Cred totusi ca odata ce inaintezi in varsta e tot mai greu sa gasesti pe cineva cu care sa vrei sa faci pasul asta.
Totusi eu sper ca o sa reusesc !!!
Ma bucur ca mai exista si fete cuminti cu toate ca uneori le invidiez pe cele cu experienta!
ramiii
Postat pe 17 Noiembrie 2008 21:03
De la: ramiii, la data 2008-11-17 21:03:35ehe chiar ca stai bine :P eu am 24 si sunt virgina la fel ca si tine nu arat deloc rau si binenteles fostul meu prieten cand a auzit ca sunt virgina a disparut de parca aveam vreo boala :)).
Cred totusi ca odata ce inaintezi in varsta e tot mai greu sa gasesti pe cineva cu care sa vrei sa faci pasul asta.
Totusi eu sper ca o sa reusesc !!!
Ma bucur ca mai exista si fete cuminti cu toate ca uneori le invidiez pe cele cu experienta!


nu le invidia ramii ca o sa ti vina randul cand o sa ai si tu experienta...si sa vezi ce bine va fi
gratuit89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 17:10
Nu esti deloc o ciudata....e pur si simplu optiunea ta si cred ca fiecare are dreptul si libertatea sa aleaga ce crede ca e mai ok pentru el...
Nu conteaza ce zice oricine...important e sa fii tu ok cu tine...cand o sa vina momentul potrivit si mai ales omul potrivit o sa vina de la sine....
black_cherry
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:05
De la: kitty_grl, la data 2008-10-18 16:07:30
1. Exista o varsta ideala pentru a incepe activitatea sexuala??
2. Sunt o fata ciudata??
3. Ar trebui sa nu mai spun nimic inainte ca sa nu-i mai fac pe barbati sa zica ca sunt o freack..???


Raspunsuri:
1. Nu, la o varsta mica (12-17) nu cred ca e prea bine nici pentru minte nici pentru corp.
2. Da, dar deocamdata nu doare.
3. Da.

Postat pe 23 Noiembrie 2008 07:48
Hi there! In cazul de fata nu exista o regula in ceea ce priveste varsta, important este sa simti tu ca ai nevoie de activitate sexuala. Personal nu cred in faza cu "pastrarea inocentei pentru THE ONE", dar parerile sunt impartite si fiecare este liber sa aleaga ceea ce face cu viata lui/ei. In adolescenta insa am primit un sfat care mi-a prins f bine de la matusa mea si anume - important este sa te simti tu pregatita MENTAL pentru pasul asta; nu te astepta sa fie o pagina de poveste, va fi realitate; dar trebuie sa fii constienta de ceea ce faci si pregatita psihic pentru eventualitatea in care barbatul respectiv va fi un mare bou si te va parasi dupa, astfel incat sa nu cazi in depresii si sa crezi ca viata ta se termina o data cu ruperea relatiei cu respectivul.

Mie nu imi place sa dau sfaturi, dar cred ca in cazul de fata ar trebui sa gandesti realist, la rece si sa pui in balanta ce gandesti/simti/doresti.

Nu ma intelege gresit, dar o femeie nu este speciala doar pt ca este virgina. Virginitatea nu ramane pentru toata viata, insa caracterul, stilul, eleganta, rafinamentul te vor defini si te vor face distinsa mereu:)

Si inca ceva: sa nu iti fie niciodata frica sa IUBESTI

raniya
Postat pe 23 Noiembrie 2008 08:50
De la: Coman_, la data 2008-10-19 02:20:46
Kitty, bravo tie!

O parte din consideratia mea pt tine!

Eu nu inteleg care-i faza cu baietii care se tem de o virgina ?! ca, ce chestie ? Se vorbeste de faze gen n-au rabdare, etc... Acestia sunt cei care vor sex la comanda (trupului, pe care nu si-l prea pot controla). N-au decat!

Exista si baieti (nu de ãia "de treaba", care nici ei nu stiu ce vor de la ei, k sa nu mai zic de la ceilalti - despre care am vorbit intr-un alt context), care stiu sa aprecieze acest fapt, in esenta o onoare si o dovada de respect, fatza de tine in primul rand (e o dovada ca stii ce vrei, iar nu o forma de egoism, cum ar spune adeptii sexului) si fatza de celalalt, in acelasi timp.

Eu, dimpotriva as adora o astfel de fata, si as invata-o EU -cu placere- toata arta in domeniu. Si asta, indiferent de varsta. Poa' sa aiba 30 de ani, care-i problema ?



Best wishes

coman draga,noi,fetele din grupul "virginelor" iti multumim din suflet pt aceste cuvinte frumi:*
esti un "specimen" pe cale de disparitie,pls,te putem clona?:x
sorinabby
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:00
De la: ramiii, la data 2008-11-17 21:03:35ehe chiar ca stai bine :P eu am 24 si sunt virgina la fel ca si tine nu arat deloc rau si binenteles fostul meu prieten cand a auzit ca sunt virgina a disparut de parca aveam vreo boala :)).
Cred totusi ca odata ce inaintezi in varsta e tot mai greu sa gasesti pe cineva cu care sa vrei sa faci pasul asta.
Totusi eu sper ca o sa reusesc !!!
Ma bucur ca mai exista si fete cuminti cu toate ca uneori le invidiez pe cele cu experienta!

h3h3...same feeling
sorinabby
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:02
esti foarte normala mami nu pe bune e foarte bn daca ai reusit sa ramai virgina pana la varsta asta.nu ai putut accepta sa faci sex ceea ce nu este o problema stai lin fostul tau iubit sa speriat dar ai putina rabdare ca nu toti sunt asa
djryan
Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:23


eu un lucru stiu...imi era sila (gandindu-ma la aspectul sexual) de colegii si prietenii mei aflati la varsta adolescentei (stiu si o replica celebra intr-un film, o adolescenta indragostita de un tip de 30 de ani ii zice acestuia din urma - Tu nu ai avut niciodata 18 ani! Nu pot sa cred ca ai fost vreodata idiot! - daca intelegeti ce a vrut sa zica...fetele poate stiu!.......iar in cercul meu numai "pubertati" din astia erau (scuze daca lezez baietii dar asa gandeam eu atunci si imi asum imaturitatea de care dadeam dovada )....asa.... mi se pareau disperati sa faca sex oricum/in orice conditii si de asta nu ii suportam, apoi eu chiar eram un copil la 16 ani si gandeam ca un copil.....si nici nu ma gandeam sa devin prietena vreunuia dintre ei!....nu le-as fi facut aceasta onoare din prea mult orgoliu ce aveam....multe fete si-au pierdut cu ei virginitatea, cam in spatele blocului de regula, si dispretuiam mult asta.....asa ca dupa ce am terminat liceul am intalnit si eu pe cineva pe gustul meu si care a stiut sa ma cucereasca intr-un mod frumos asa cum imi inchipuiam ca trebuie sa se intample....dar acum constat ca sunt din ce in ce mai multi tipi care nu depun nici un efort sau nu stiu sa cucereasca intr-un mod frumos o fata si ma gandesc ca poate daca nu era acel baiat eram si eu in tabara asta a virginelor!....parerea mea e ca sunt mai multe fete dragute decat baieti carismatici in ziua de azi ....si cred ca sunt mai multe virgine decat se declara.....numai eu am cateva prietene


Postat pe 3 Decembrie 2008 16:18
Buun..deci mai e cineva in afara de mine care simte ca virginitatea e o povara


Sfaturi nu dau, nu sunt in masura
ramo_88
Postat pe 5 Decembrie 2008 14:52
Eu aveam ap 22 cand s-a intamplat. Eram cam panicata deja si usor complexata. Nici nu mai spuneam ca sunt virgina, pur si simplu nu comentam. Apoi a aparut 'The One', care nu a aflat decat in momentul 'magic'. Ma bucur mult ca am asteptat. Am fost mult mai bine informata decat as fi fost la 17 ani, de ex, si mult mai constienta de ce se intampla acolo. Pot sa spun ca s-a intamplat repejor dupa ce l-am cunoscut pe El si a fost super de prima data, tocmai pt ca stiam ce presupune un act sexual, pt ca mai apoi sa devina totul WOW. Asa ca nu e nimeni vreo ciudatie a naturii daca e virgina la 22, 23, 24 de ani si nici nu inseamna ca vor ramane domnisoare batrane. Relaxati-va si nu va mai ganditi la fiecare barbat ca la un potential deflorator, ci ca la un potential iubit. Cand iubesti, vrei sa-ti oferi si trupul celui pe care il iubesti. Toate vor veni de la sine!
sad_eyes
Postat pe 5 Decembrie 2008 15:02
nasol
Asynia
Postat pe 5 Decembrie 2008 20:02
De la: ramiii, la data 2008-11-17 21:03:35
Cred totusi ca odata ce inaintezi in varsta e tot mai greu sa gasesti pe cineva cu care sa vrei sa faci pasul asta.


Gresesti, ai uitat ca mai exista si viagra
OrizonturiDeschise
Postat pe 5 Decembrie 2008 20:18
Virginitatea nu este o rusine mai degraba prostitutia este o rusine.In romania raportul dintre numarul barbatilor si al femeilor este de 1 la 6 adica 6 femei la un barbat.Cred ca este un lucru natural si logic sa existe atatea femei virgine. .Si jumatate dintre barbati nu stiu ca o femeie are nevoie de sex oral ca sa se inclazeasca si sa poata avea relatii intime.Cred ca multe femei raman virgine din cauza barbatilor nepriceputi.
Baiat_Rezervat
Postat pe 5 Decembrie 2008 20:26
De la: kitty_grl, la data 2008-10-18 16:07:30Da exact.. am 23 de ani si pana acum nu am intretinut relatii sexuale cu nici un baiat..
Poate va ganditi ca sunt urata, grasa etc..
No way..sunt foarte ok.. sunt chiar mult peste medie.. majoritatea prietenilor mei fiind draguti.. dar.. pur si simplu nu am simtit ca este momentul potrivit sa fac sex cu nici unul dintre ei...
Acum ma gandesc ca daca o sa-mi fac un iubit.. o sa i se para deplasat ca pana la varsta asta sunt inca virgina..
Ultimului meu prieten i-am spus ..si a fost foarte surprins..(asta e si motivul pt care nu mai suntem impreuna cred..s-a speriat..:))
Exista o varsta ideala pentru a incepe activitatea sexuala??
Sunt o fata ciudata??
Ar trebui sa nu mai spun nimic inainte ca sa nu-i mai fac pe barbati sa zica ca sunt o freack..???



Stand pe net si cautand sa vad ce se mai scrie despre virginitate, am dat peste acest post ( pana acum avand cont doar pe Yuppy.ro) si am vrut sa raspund pentru ca DA, recunosc, sunt virgin, am 21 ani si nu mi-e rusine. Majoritatea prietenilor mei rad de mine, insa trec cu vederea, nu-i bag in seama, ei trecand peste acest pas ba printr-o simpla aventura, ba printr-o relatie serioasa.
De ce n-am facut-o pana acum ? Cred ca n-am simtit nevoia sau nu m-am straduit indeajuns sa gasesc o fata pe placul meu si sa port o relatie stabila.
Nu mi se pare a se lua in ras chestia asta .. asadar am sa iti spun parerea mea: vei face sex cand vei simtzi nevoia sau vei fi pregatita, iar daca stai sa te uiti dupa ce zice unul si altul ("Ultimului meu prieten i-am spus ..si a fost foarte surprins..(asta e si motivul pt care nu mai suntem impreuna cred..s-a speriat..:))" gresesti foarte mult, inseamna ca ai dat doar peste idioti, altfel nu le pot spune.
Referitor la intrebarile tale: O varsta ideala la fete nu cred, acum o sa te rog sa imi scuzi limbajul, dar voi aveti o "gaura" (doua), pe cand la noi baietii un muschi, care tocmai trebuie si antrenat (de aici si masturbarea) pentru ca dupa cum bine stii vestita problema cu viagra :))) ..asadar la fete o varsta ideala nu cred, insa la baieti 19-22 ani .. dupa cica ar aparea probleme cu erectia.
O fata ciudata .. cred ca glumesti.. ori ma faci sa te cred o tipa cu o minte inuiata.. asadar esti o fata ciudata ? ? :)
Ideea e din cate am observat multi fug de virgine, de ce treaba asta ? deoarece nu doresc sa-si bata capul cu ele, sa astepte ..ei sunt pusi pe fapte nenica :))) .. parerea mea e sa recunosti acest fapt inainte astfel iti vei da seama cu ce fel de persoana iti petreci timpul.. un "speriat/ deplasat"ori cum vrei tu sa ii spui :)) sau unu care chiar ar fi mandru sa fie primul din viata ta :) ... pup si ai grija de tine :*
dano87b
Postat pe 17 Decembrie 2008 03:32
Nu este o pb ca esti virgina este pacat ca pana acum nu ai gasit persoana care merita.Cu cat vei sta mai mult cu atat iti va fi mai greu sa gasesti pe cineva vei fi mai stresata si mai inhibata. Sa faci dragoste este frumos este placut sa ai langa tine persoana care te iubeste il simti mai aproape asa.Eu l-am tinut pe sotul meu 9 luni fara sa facem nimic, era disperat. Acum ma uit inapoi si cred ca m-am speriat degeaba si ca nu avea rost sa stam atat , dat a fost alegerea mea.
mary79
Postat pe 30 Decembrie 2008 14:08
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 14:50
Nu mi se pare deloc ciudat k eshti inca virgina... Dimpotriva, eu ca baiat, shi poate sunt o exceptzie cu modul asta de gandire, dar e F BINE k nu ai facut-o cu oricine doar de dragul de "a vedea cum ii" cum fac majoritatea feteleor... Eu mi-am inceput viatza sexuala mai tarziu shi nu regret cu cine am facut-o... NU TE LASA INFLUENTZATA de nimeni, ci doar de inima shi ratziune cand converg amandoua k e cazul sa o faci! Crede-ma k nu greshesc prea mult in tot ce spun, dar nush dak totzi baietzii gandesc asha, eu unu prefer o fata virgina decat una cutreierata ca Europa!
scrumcristian
Postat pe 31 Decembrie 2008 21:20
Nu e o crima,stai linistita....si nici un pacat ..asa ca..nu te mai gandi..
liza24_84
Postat pe 31 Decembrie 2008 21:26
De la: aditza70, la data 2008-10-18 16:56:21cunosc pe cineva,un el care are o prietena cam de varsta ta virgina stie asta si nu se atinge de ea ,de ce,
se gandeste ca dupa ce vor face primul pas ea o sa vrea sa se casatoreasca deci eu cred ca nu are intentii serioase si atunci nu merita osteneala asa si cu fostul tau prieten nu te merita oricum.
cauta un baiat care te iubeste si te merita nu are rost sa o faci cu primul venit daca nu ai facut-o pana acum.
bafta.

subscriu.
mkdisk
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:21
Si eu aveam o prietena care era vrigina la 25 ani, ptr ca nu gasise barbatul perfect.Barbatul/femeia perfect/a nu exista asta e clar.Eu inteleg, respect femeile care au ales sa astepte dar nu inteleg de ce unele vor ca acela sa fie ''barbatul de la altar''.Sa fim serioase...Doamne fereste daca gasiti asa ceva go for it, dar nu sunt oare amagiri?Si e si normal ca daca un barbat te aude vb de casatorie fiind sau nu virgina se sperie.Nu cred neaparat ca este vb de neseriozitate din partea lui sau samdp cu toate ca mai sunt si netrebnici.dar se simt obligati de ceva ce nu cunosc f bine.Aici nu incerc sa scuz pe nimeni, dar din ce am obs motivele eschivarii lor este ca ba au auzit ca asa sunt virginile, ba ca na daca fata a asteptat atat vrea sa aiba un rezultat......ba ca daca are 30 de ani e ceva in nergula cu ea.Sexul e ceva normal sia duce unele schimabri hormanale de care corpul nostru are nevoie.Aici poate nici barbatii nu sunt de ajutor ptr ca fug imediat ce aud dar nici noi femeile ca ne gandim sa-i transformam in alesul vietii noastre.Nu zic ca-i cazul tau, dar stim ca unele dintre noi la asta ne gandim.Din pacate societatea, oamenii s-au schimbat foarte mult iar asteptarile sunt altele.....
jeanpierre
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:42
cine ti a zis tie fetito ca esti ok? prietenii intotdeauna te vor minti..ai vazut urati cu spume pe hi5 care au numai commenturi: vai..ce frumos esti...un dragut..etc?
Si in cazul tau la fel..daca erai in firea ta nu mai erai virgina pana acum...hai siktir zdreanta ordinara ca imi provoci sila...
Teodutza84
Postat pe 13 Ianuarie 2009 03:06
cu cat trec anii cu atat cresc si pretentiile fata de cel p care il vei vrea langa tine..Te admir si eu k ink mai esti virgina...cam putine in ziua de azi...,dar acu cel mai important e sa iti gasesti o persoana potrivita si care sa inteleaga ce inseamna asta.. Eu am stat pana la vreo 20 si intradevar am intalnit omul perfect atunci...si acum tot cu el sunt, avem aproape 3 ani impreuna...un pik indiferent apoi...sau poate inchipuirile mele de atunci de fata fara experienta, plina de temeri k o sa ma paraseasca, k nu se poarta asa cum il vreau eu...acu il ador...si ii multumesc k a fost el.. Sunt povesti intregi despre cum au patit alte fete cu niste "tarani"... Mai avusesem 2 relatii...oarecum serioase, una din care nu stiu nici eu cum am facut...kci dintr-o prostie am terminat-o pt k ar fi trebuit sa ma marit...dar poate k asa a vrut Dumnezeu...poate k asa a fost mai bine...si cu siguranta
menthol_22
Postat pe 28 Ianuarie 2009 06:47
salut...si eu sunt virgina si am 22 de ani...am o relatie la distanta cu un american pe care l-am cunoscut acum 3 ani in timpul unui semestru petrecut ca exchange student acolo.Peste 4 luni ma voi intoarce iarasi in America pt.inca 6 luni ca sa imi continuu studiile,dupa care ma voi stabili cu familia mea in Austrlia:( Stiu clar ca ne vom desparti si poate nu ne vom mai revedea niciodata,dar sunt hotarata sa fac pasul cel mare.Cred ca voi regreta si voi suferi enorm,dar in momentul de fata simt ca este singura persoana pe care am iubit-o si pe care o s-o iubesc.

Postat pe 28 Ianuarie 2009 06:53
cel mai bine faci ce vrei, important e sa te bucuri de viata ta si de trupul tau .... bucura-te mereu ... cat mai mult, viata ta sa fie o imensa clipa frumoasa .... cat poti tu ! :d Si asta indiferent cat de 'virgina' sau nu esti, chiar nu conteaza asta, important e sa fii fericit! Nu e nimic in neregula, in neregula ar fi doar sa nu fii fericita ... :d
roby1k
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:42
De la: ninasave, la data 2008-11-16 12:17:21nu cred ca trebuie sa fii frumos sau urat gras sau slab ca sa ai viata sexuala
trebuie sa simti placere nu frica de bts sau vreun copil nedorit
daca astepti casatoria pt asa ceva nu cred ca merita
gandeste ca cel de langa tine are deja o experienta si a petrecut clipe minunate langa cineva
eu am fost virgina pana la 24 de ani si credema ca nu i-mi pare rau
ce stiu e ca trebuia sa nu pierd timpul
viata trece asa de repede...
sanatate la toti si tot ce va doriti


e o fraza cheie acolo "nu trebuia sa pierd timpul". si eu am fost virgina pana la 21 de ani, mai toate prietenele mele o facusera, iar eu eram asa de inccesibila ca toate ma vedeau fata batrana:D. chiar stiu despre ce vorbesc. virginele nu vor vrea sa auda ce voi avea de zis, insa:
1. de acord - nu o fa ca sa scapi urgent. daca nu te simti confortabil cu omul de langa tine n-o sa fie grozav si ramai marcata.
2. nu te astepta la artificii din prima. dar ceva sa simti pt omul ala. al meu chiar m-a invatat enorm despre sex, si am stiut ce asteptari sa am in continuare de la ceilalti. dar asta e si o chestie de noroc.
3. orice, oriunde, o femeie simte, are dreptul si dreptatea sa simta. bagati-va bine asta in cap. iar dupa ce ai sa o faci ai sa intelegi ca nu e mare scofala, ai o putere a ta ca femeie, si ca te simti femeie.
4. un singur lucru: apropo de timp. este adevarat ca e cel mai pretios. daca esti virgina la 24-25, f bine. dar daca ai cu cine si vrei, nu astepta. viata este un sir lung de experiente pe care le vei trai vrand-nevrand. da, prima noapte de dragoste, primul orgasm, primele stele in ochi, totul e perfect. prima despartire, primul barbat care te inseala, samd. sunt ani de experienta de care ai nevoie ca sa intelegi barbatii, sau sa il gasesti pe cel potrivit, si nu ma gadesc la pat.
5.importanta, frumusetea si mai ales ceea ce poate si nu poate sa-ti dea sexul este bine de inteles repede. cauta sa te bucuri de el, nu-l irosi, si niciodata nu fa ceva ce nu vrei sa faci.
si ca regula de viitor. aceleasi dezamagiri, regrete, lacrimi, placeri ne asteapta pe toti. singurul lucru pe care ti-l vei reprosa e ca nu ti-ai dat mai mult timp sa inveti si sa cauti. am o prietena care are 29 de ani si inca e....si crede-ma ca sufera enorm. da, e adevarat, acceptati asta. barbatii cam fug de ea. ea nu are mare incredere in ea ca femeie si se simte respinsa. si o inteleg.
deci. curaj. e doar un prag al maturizarii care e necesar si f placut. iar garantii nu exista pt nimic.
21_grams
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:18
Si eu ma alatur clubului.... am aproape 21 si sunt virgina..nu ma deranjeaza deloc acest fapt.
insa cred k la mine problemele sunt un pic mai complicate si vin din alta parte... ceea ce ma deranjeaza DE FAPT este faptul k nu am avut niciun iubit. doar o incercare de relatie ce a durat 2 saptamani, dar asta nu se poate numi "prieten". Nu stiu de ce.. cei de varsta mea sunt majoritatea in relatii serioase , in trecut au legat , rupt relatii ,n-aveau treaba . Dar la mine nu s-a intamplat ...pur si simplu.. nu inteleg de ce. Adev e ca nu am prea intalnit baieti,am stat prin colective de fete la liceu si facultate.. Nu mi-a iesit in cale persoana potrivita. Aici am de reprosat felului in care am fost crescuta.
Copil unic la parinti, ai mei m-au supraprotejat si mi-au dat prea putina libertate,knd ieseam undeva:cat stai,unde ,cu cine,etcc......plus ca am fost crescuta cu o batranica-bona ce avea datoria de a sta tot timpu cu okii pe mine sa vada daca invat.. daca faceam si eu vreo greseala,ma turna mamei . Si ea locuia cu noi permanent si a stat pana cand am facut eu 19 ani ,ca se atasase. Tot respectu,dar atatea controale ?! va imaginati ce presiune se exercita asupra mea.
Si knd vorbeam de vreun baiat, mama imi spunea cu frica : de unde l-ai cunoscut, cine e.. baietii sunt mari mincinosi, sa nu ai incredere in ei...etccc. Cred ca am interiorizat aceasta anxietate si sunt prea precauta.. Ma enerveaza felul asta RETROGRAD in care am fost crescutttaaa !!!!!
De parca e vina mea ca mama si-a facut tarziu primul prieten, pe la 21 sau 22, si ca a avut o foarte mare deceptiiieeee . Asta inseamna ca si mie mi se va intampla la fel ???!!??

A fost trist ca in anii adolescentei nu m-am bucurat si eu de saruturi sau de vreo amintire frumoasa de acest gen... dar asta e.

Eu nu ma ingrijorez ca nu voi gasi perechea potrivita, pe care sa o iubesc si care sa imi corespunda.
Sunt multumita de aspectul meu fizic si de calitati. Dar ma ingrijorez ca intarzie sa apara..si ca pierd cei mai frumosi ani.... mai tarziu nu ma voi bucura de TIMPUL pe care il am acum si nici de varsta inocenta..vor aparea grijile ,responsabilitatile mari si maturitatea.... Imi doresc mult sa traiesc o iubire si la varsta asta si sa o percep ca la 21 ani ! Sa vad cum e sa iubesti in fiecare etapa a vietii ! ! daca tot am pierdut ocaziile in adolescenta...

Ma simt subdezvoltata emotional ...in comparatie cu cei de varsta mea ...... :-(
Pana la urma sunt problemele mele si in definitiv depinde doar de mine cum le rezolv....
Salutari tuturor si sa aveti grija de voi ! ! Good luck
Sweetie88
Postat pe 29 Ianuarie 2009 06:19
De la: Sweetie88, la data 2009-01-29 06:19:49Si eu ma alatur clubului.... am aproape 21 si sunt virgina..nu ma deranjeaza deloc acest fapt.
insa cred k la mine problemele sunt un pic mai complicate si vin din alta parte... ceea ce ma deranjeaza DE FAPT este faptul k nu am avut niciun iubit. doar o incercare de relatie ce a durat 2 saptamani, dar asta nu se poate numi "prieten". Nu stiu de ce.. cei de varsta mea sunt majoritatea in relatii serioase , in trecut au legat , rupt relatii ,n-aveau treaba . Dar la mine nu s-a intamplat ...pur si simplu.. nu inteleg de ce. Adev e ca nu am prea intalnit baieti,am stat prin colective de fete la liceu si facultate.. Nu mi-a iesit in cale persoana potrivita. Aici am de reprosat felului in care am fost crescuta.
Copil unic la parinti, ai mei m-au supraprotejat si mi-au dat prea putina libertate,knd ieseam undeva:cat stai,unde ,cu cine,etcc......plus ca am fost crescuta cu o batranica-bona ce avea datoria de a sta tot timpu cu okii pe mine sa vada daca invat.. daca faceam si eu vreo greseala,ma turna mamei . Si ea locuia cu noi permanent si a stat pana cand am facut eu 19 ani ,ca se atasase. Tot respectu,dar atatea controale ?! va imaginati ce presiune se exercita asupra mea.
Si knd vorbeam de vreun baiat, mama imi spunea cu frica : de unde l-ai cunoscut, cine e.. baietii sunt mari mincinosi, sa nu ai incredere in ei...etccc. Cred ca am interiorizat aceasta anxietate si sunt prea precauta.. Ma enerveaza felul asta RETROGRAD in care am fost crescutttaaa !!!!!
De parca e vina mea ca mama si-a facut tarziu primul prieten, pe la 21 sau 22, si ca a avut o foarte mare deceptiiieeee . Asta inseamna ca si mie mi se va intampla la fel ???!!??

A fost trist ca in anii adolescentei nu m-am bucurat si eu de saruturi sau de vreo amintire frumoasa de acest gen... dar asta e.

Eu nu ma ingrijorez ca nu voi gasi perechea potrivita, pe care sa o iubesc si care sa imi corespunda.
Sunt multumita de aspectul meu fizic si de calitati. Dar ma ingrijorez ca intarzie sa apara..si ca pierd cei mai frumosi ani.... mai tarziu nu ma voi bucura de TIMPUL pe care il am acum si nici de varsta inocenta..vor aparea grijile ,responsabilitatile mari si maturitatea.... Imi doresc mult sa traiesc o iubire si la varsta asta si sa o percep ca la 21 ani ! Sa vad cum e sa iubesti in fiecare etapa a vietii ! ! daca tot am pierdut ocaziile in adolescenta...

Ma simt subdezvoltata emotional ...in comparatie cu cei de varsta mea ...... :-(
Pana la urma sunt problemele mele si in definitiv depinde doar de mine cum le rezolv....
Salutari tuturor si sa aveti grija de voi ! ! Good luck




primul prieten mi l-am facut la 18 ani...de ce? pt ca nu mi-a placut niciun baiat pana la acea varsta, toti superficiali, nu aveau nimic deosebit, propuneri aveam insa refuzam mereu. Acest baiat despre care vorbesc este in continuare prietenul meu, il iubesc la nebunie, este minunat, m-am maturizat in 2 ani de relatie mai mult decat prietene care se cuplau de la 15 ani
asa ca, ai rabdare, o sa intalnesti acea persoana...merita sa astepti

Postat pe 29 Ianuarie 2009 06:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna fetelor 33 De la: midi_junkiex 5 Ianuarie 2009 16:53
caut de munca rubrica erotism 11 De la: kudika228425 17 Aprilie 2012 14:38
sexul intre verisori primari 101 De la: angelradios 25 August 2010 13:00
care ar putea fi cauza??? 62 De la: leo_ 6 Decembrie 2010 10:02
Buna : o intrebare -niste pareri 22 De la: oanutz 22 Martie 2013 14:59