Setari Cookie-uri

In interior cu totzii suntem niste bestii..suntetzi de acord?

De la: Kathara, la data 2008-10-24 22:33:10Depinde cum a fost conventia. Imi spal hainele, imi fac de mancare, sterg praful unde trebuie etc.

Conventia nu trebuia sa fie ca faceti totul impreuna ? ca doar nu impartiti casa in doua nu ?

Uite de ex cum faceam cu prietenul meu : el dadea cu aspiratorul eu stergeam praful sau ...el spala geamurile ca era mai inalt decat mine si eu aspiram

Dimineata ..el taia painea iar eu taiam sunca presata
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:43
Bun, intrebarea era ce se face in momentul in care unul incalca respectiva conventie. Daca de la un timp trebuie tu sa speli si geamurile.

Nu stiu daca as putea sa-mi gatesc numai mie si lui nu (lasand la o parte ca sase luni cat am stat singura am mancat numai salate), dar n-as avea nicio problema daca pleaca de-acasa cu o camasa murdara pur si simplu ca i-a fost lene. Ii sunt partenera, nu mama, iar el e barbat nu copil.
Kathara
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:45
De la: wolfy, la data 2008-10-24 22:35:11Iris, daca 99% din oamnei sunt atat de limitati incat sa judece o femeie dupa altceva decat mintea si cariera ei, atunci nu poate decat sa-mi fie mila de ei.

In cazul in care ar trebui sa mergem la o petrecere si menajera ar fi bolnava, eu mi-as spala camasa mea si el si-ar spala camasa lui. Ce e asa greu de inteles?

Nu am sef, am sefa.

Acum e prima data cand am intrat e profilul tau sa vad ce varsta ai Multi inainte daca asta e varsta ta reala dar sincer ....ceea ce spui suna tare ciudat pana si pentru mine care sunt jalnica din punct de vedere al gospodariei
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:46
De la: etta, la data 2008-10-24 22:40:41
De la: wolfy, la data 2008-10-24 22:35:11Iris, daca 99% din oamnei sunt atat de limitati incat sa judece o femeie dupa altceva decat mintea si cariera ei, atunci nu poate decat sa-mi fie mila de ei.

In cazul in care ar trebui sa mergem la o petrecere si menajera ar fi bolnava, eu mi-as spala camasa mea si el si-ar spala camasa lui. Ce e asa greu de inteles?

Nu am sef, am sefa.

atunci o intelegem ,Iris !!!!......TRAIASCA MATRIARHATUL !!!!....JOS BARBATIIIIII !!!!......

Nu cred ca poate fi vorba de matriarhat atat timp cat si eu imi curat propria mizerie. Daca il puneam pe el sa curete pt mine atunci era matriarhat. Greu tare, nu?
beyonce_indragostita
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:46
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:36:44
De la: Kathara, la data 2008-10-24 22:33:10Depinde cum a fost conventia. Imi spal hainele, imi fac de mancare, sterg praful unde trebuie etc.

si casnicia ce rost mai are in cazul asta daca tu iti faci numai tie,,,,sau explica ,eu nu inteleg.deci faceti impreuna love,ca sa ma exprim ok,banii in comun (asa e in casnicie sau relatie) si tu iti faci numai tie ,,,,sau....tu vrei banii tai, sa fie ai tai,ai lui ai lui,,,mancare numai tie spalat numai tie,,

Casnicia e doar asa ...de ochii lumii
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:47
unde s-a ajuns de la un fir de praf!!!!!

Postat pe 24 Octombrie 2008 22:50
De la: etta, la data 2008-10-24 22:38:16

contract prenuptial : "io ,mireasa, nu fac nimic pentru tine !!!!.....da' tu,mirele ,imi dai jumate din averea ta ,in cazul unui divort !!!!"........sa nu uiti sa semnezi !!!....... .....traiasca tinerele femei democrate !!!.....uraaaa.......uraaaa.......

Io i-am zis lu' al meu sa facem contract prenuptial dar nu a vrut ms de idee etta
iris_4_ever
mai, n-auzi...pe aici de ce va mai certati? n-ati auzit de "cate bordeie, atatea obiceie"?
la mine acasa, muierea mea nu calca niciodata. doar slapa rufele si gateste, dupa caz. e drept ca prin casa face mai mereu ea, dar de gatit facem cu randu' sau dupa placere.

ce imi place e ca de cate ori vin acasa, are asa o grija sa fie fresh si parfumata, de parca toata ziua n-ar fi facut decat sa citeasca reviste si sa isi faca manichiura...
nu va mai certati atata...
va pup

De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 22:46:18

Nu am sef, am sefa.

Acum e prima data cand am intrat e profilul tau sa vad ce varsta ai Multi inainte daca asta e varsta ta reala dar sincer ....ceea ce spui suna tare ciudat pana si pentru mine care sunt jalnica din punct de vedere al gospodariei

De ce te indoiesti ca ar fi varsta mea reala? Stiu ca gandesc ciudat pt Romania, am de gand sa emigrez in Suedia!
beyonce_indragostita
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:51
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 22:50:51mai, n-auzi...pe aici de ce va mai certati? n-ati auzit de "cate bordeie, atatea obiceie"?
la mine acasa, muierea mea nu calca niciodata. doar slapa rufele si gateste, dupa caz. e drept ca prin casa face mai mereu ea, dar de gatit facem cu randu' sau dupa placere.

ce imi place e ca de cate ori vin acasa, are asa o grija sa fie fresh si parfumata, de parca toata ziua n-ar fi facut decat sa citeasca reviste si sa isi faca manichiura...
va pup

Nu ne certam, discutam si noi ca oamenii!

De la: wolfy, la data 2008-10-24 22:51:37
De ce te indoiesti ca ar fi varsta mea reala? Stiu ca gandesc ciudat pt Romania, am de gand sa emigrez in Suedia!

Eu in UK!
Kathara
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:52
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 22:50:51mai, n-auzi...pe aici de ce va mai certati? n-ati auzit de "cate bordeie, atatea obiceie"?

va pup

si cand te lasi de gatit sa vii sa ne zici ce atitudine ia muierea ta
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:53
De la: wolfy, la data 2008-10-24 22:46:57
De la: etta, la data 2008-10-24 22:40:41

Nu am sef, am sefa.

atunci o intelegem ,Iris !!!!......TRAIASCA MATRIARHATUL !!!!....JOS BARBATIIIIII !!!!......

Nu cred ca poate fi vorba de matriarhat atat timp cat si eu imi curat propria mizerie. Daca il puneam pe el sa curete pt mine atunci era matriarhat. Greu tare, nu?

ti-am zis io ca apelezi la DEX,da' nu m-ai crezut !!!!.....da' macar nu fac greseli ortografice (prea multe...... ).......
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:56

De la: Kathara, la data 2008-10-24 22:52:54
Eu in UK!

Emigrati amandoua doar pentru ca ganditi diferit fata de cum se impart treburile gospodaresti in familie ?
Opps , iar m-am apucat de intrepretari
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:57
De la: Kathara, la data 2008-10-24 22:52:54

va pup

Nu ne certam, discutam si noi ca oamenii!

Eu in UK!

nu scapati de mine nicaieri !!!!.....ca am bilete gratuite pe trenul personal si va gasesc oriunde !!!!.......
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:58
Eu v-as propune america , acolo chiar nu ai nimic de facut ....plus ca poti da vina pe aragazul electric ca nu stii sa-l folosesti sau pe faptul ca nu gatesti nimic pentru ca nu se gasesc aceleasi legume ca si aici
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:59
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:28:17
De la: wolfy, la data 2008-10-24 22:24:02
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-24 22:02:29mai daca voi vreti va pun lista la dispozitie aici pe site sa va vedeti care cum cate masterate ati facut ,unde ce si cum lucrati,ce ip -uri folositi de unde tastati.voi chiar credeti ca pe cineva intereseaza lucrurile astea?sau nascocim al treilea topic pentru a demasca pe cineva?vad ca e la moda sa spui in public despre userii de aici.ori nu ma intereseaza soarta nimanui.am postat aici strict la obiect,hop si voi sa va luati de mine.puteti s-o faceti in continuare,nu ma deranjeaza. scrieti ce vreti,raman la parera mea despre voi si nu vreau sa o repet stiti si voi care e. asa ca,o seara placuta !

Domnule gentleman, nu stiu daca v-a anuntat cineva, dar este ilegal sa puneti pe un forum ip-urile calculatoarelor unor utilizatori si numele lor. Puteti fi actionat in instanta pentru asta.

Da, cred ca sunt unii pe care ii intereseaza daca khatara lucreaza la academie, si oricum domnule gentleman, ati promis ca orice ati afla - ca minte sau ca nu, veti spune pe forum.

Si noi ramanem la parerea noastra despre dumneavoastra. Sunteti un adevarat gentleman. A bred in the bone!

Tu citesti aiurea?tocmai am spus ca nu pun ip-urile,ca nu ma intereseaza,nu deschidem topic sa aratam cine sunt unii sau ce nu sunt.Ce parte nu ai inteles?Pe cine de pe forumul asta intereseaza ip tau?sau adresa ta din buletin?nu de alta dar la cati "fani"aveti mai sunt unii nebuni si vin la voi acasa,stai linistita,nu sunt chiar mia sau cum o cheama .Good night!

Draga, tu ai spus ca daca vrem noi pui ip-urile pe forum. Si eu iti spun ca poate sa vrea tot forumul(inclisiv noi) sa faci asta, nu ai voie. Pricepi? Eu iti spun ce se intelege din mesajul tau, nu inventez.

Si asa de curiozitete, imi trimiti si mie un mesaj privat in care sa-mi spui numele meu real?
beyonce_indragostita
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:59
De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 22:57:29
Emigrati amandoua doar pentru ca ganditi diferit fata de cum se impart treburile gospodaresti in familie ?

Exact, ne-ai ghicit la fix!
Kathara
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:03
cred ca numai la romani si la oameni saraci si prosti, adica tot la romani, exista mentalitatea asta de "sclavie".
sex si sclavie, si pana si in sex se aplica subordonarea. am lucrat multa vreme cu irlandezi, de ex. si m-a uimit cat sunt de luminosi si de detasati de probleme atat de "usual". e drept ca erau oameni cu f multi bani si multa educatie, dar puii mei: aveau asa o abordare a lucrurilor. numai romanii parca mi se par asa de inversunati si de limitati, de plini de ura si de agresivitate in general. care pe care, sa faca ala si ala, nu fac aia si aia....
wtf..... oare chiar stati toata ziua numai la menaj sau in focurile ...tragerii?

ganduri light si roz cand ati mai avut, ultima data?
in interior suntem niste bestii? ca asa se chema topicul...
no way...

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:05
De la: Kathara, la data 2008-10-24 23:03:07
De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 22:57:29

Exact, ne-ai ghicit la fix!

Nu degeaba mi se mai spune si lazarus
iris_4_ever
si iata bestiile din noi.... vorba topicului...
doamnelor va las la pagina 2-3 si voi imi umpleti de teorie alte 3 pagini???
si eu care credeam ca ,daca tocmai mi-am permis sa imi hranesc "Romeo" se cheama a-i multumi pt ca a condus vreo 200 de km ca sa vina sa ma vada.....
daca a-i aranja hainele din bagaj pe umeras se cheama a pastra ordinea in casa.... (ca daca le aseaza el e vai soarta lui de dulap) etc...
si eu sunt fixista ...dar nici chiar asa.
si apropo ...el duce intotdeauna gunoiul...desi am convenit ca facem treaba asta cu randul.... stie doar ca mie nu imi place asta si atunci se preface ca a uitat ca e randul meu....
de asta eu ii calc totusi camasile....

pana la urma pt mine asta se numeste.... comunicare,doar ca e la un alt nivel...legile comertului se aplica chiar si intr-o relatie.
se numeste reciprocitate.
apropo .... mi-am adus aminte de "danuta" noastra..... care nici ea nu crede in reciprocitate si acum se tot intreaba de ce nu vrea x-ulescu sa faca amor cu ea.
ce s-ar mai intampla daca s-ar recurge tot timpul la reciprocitati de genul.... tu faci aia eu fac ailalta.... daca tu nu faci una eu n-o fac pe cealalta.....

vb lui iris ...m-as trezi cu casa in varful capului ca astept ca dan sa isi spele farfuria dupa 10 ore de munca si 3 ore de condus ...

pe dracu!!!!

dandanaua_reloaded
De la: etta, la data 2008-10-24 22:26:37
......... necizelata si needucata m-au determinat ,de-a lungul vietii, sa fiu, oameni ca tine si ca multi altii asemeni tie,care la 25-26 de ani(daca atat ai !!!) se cred buricul pamantului si desteptii desteptilor.......dar la capitolul viata si familie sunt corigenti ,fara posibiliate de promovare !!!........asta e o latura a caracterului meu de geamana ,pe care o aplic cand trebuie !!!!.......caci cealalta latura ,de DOAMNA,o cunosc oamnenii adevarati din anturajul meu !!!!......SI ORICUM ESTI MAI NEEDECATA TU DECAT MINE ,CACI EU NU TI-AM ADRESAT CUVINTE JIGNITOARE DIRECTE (MAHALAGIOAICA),CI N-AM FACUT DECAT SA MA DISTREZ OLEACA CU VOI !!!!!......dar,de la litere nu te invata si ce e aia distractie !!!!......saru' mana ,doamna profesoara si ma iertati pentru comportamentul meu de baba necizelata !!!!......

Am 24 de ani, nu 25-26. Si ce sa inteleg din ce spui tu? Ca ma crezi mai mare?

Nu ma intereseaza corijenta la viata de familie! Si tu esti corijenta la studii din punctul meu de vedere!

Serios? Si cum sunt oamenii ca mine? Eu nu ti-am spus nimic jignitor, si tu vii cu niste jigniri de birjar!

Nu, tu mi-ai spus numai ca stiu ce gust are sperma! Pai scauza-ma, dar daca faci o asemenea remarca nu te poti numi altfel decat mahalagioaica. CUvantul asta e o jignire numai in momentul in care il spui unei femei educate. Pentru o needucata ca tine e potrivit, conform cu realitatea.
beyonce_indragostita
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:07
Dandana, nu se pune problema de reciprocitate. Intrebarea era ce se intampla cand unul dintre parteneri nu mai face nimic in casa. Nu exceptia era discutata aici ci regula.
Kathara
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:07
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 23:05:16cred ca numai la romani si la oameni saraci si prosti, adica tot la romani, exista mentalitatea asta de "sclavie".
sex si sclavie, si pana si in sex se aplica subordonarea. am lucrat multa vreme cu irlandezi, de ex. si m-a uimit cat sunt de luminosi si de detasati de probleme atat de "usual". e drept ca erau oameni cu f multi bani si multa educatie, dar puii mei: aveau asa o abordare a lucrurilor. numai romanii parca mi se par asa de inversunati si de limitati, de plini de ura si de agresivitate in general. care pe care, sa faca ala si ala, nu fac aia si aia....
wtf..... oare chiar stati toata ziua numai la menaj sau in focurile ...tragerii?

no way...

Vezi tu , cand cineva incepe sa-si puna intrebari care din partener face mai mult sau mai putin atunci isi face aparitia bestia din tine.

Intr-o relatie nu ar trebui sa existe acest gen de intrebari pentru ca vine totul de la sine , nu stai sa contorizezi cine ce face decat daca incepe sa bata la ochi.

iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:09
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 23:05:16cred ca numai la romani si la oameni saraci si prosti, adica tot la romani, exista mentalitatea asta de "sclavie".

no way...

Frumoasa si Bestia !!!!....ce adevar.....tataieee.....uite ca-mi starnisi ganduri roz cu matale !!!!...te bagi ????.......ca laura e dusa ,asa ca n-o tradezi !!!!.....
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:09
ce se intampla pe aici? sunt prea multe pagini de citit,poate e dragut vreo unul dintre voi sa imi faca un rezumat

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:11
ete simplu cand unu face totul si celalat nimic inseamna ca pe undeva unul dintre cei doi nu isi exprima parerile in mod evident.

la mine merge totul pe baza de "palavre" nu ai cuvant in fata mea... a 2-a oara ...risti sa iti explodeze "bomba" in fata si ma refer la faptul ca tac tac tac dar si cand le spun .... explodez pur si simplu.

ca sa ma exemplific ,in trecut am avut un iubit care isi inchipuia ca locuim impreuna dar ca e ca la ma-sa acasa... adica nu face nimic. si cand i-am cerut cheia inapoi ....a ramas neplacut surprins de explicatia mea:

nu dai de mancare la pisici, nu aerisesti dupa ce fumezi in bucatarie, nu duci gunoiul pe care tot tu l-ai facut si pe deasupra ma enervezi ca ajungi mereu la ore imposibile si suni la usa desi ai cheie.

deci ca sa ma exprim cum trebuie. sunt cateva chestii pe care in casa mea sunt aproape obsedata sa le fac: nu bag in dulap "boarfele" necalcate, nu suport ca cineva sa imi loveasca pisicile ,eventual sa specifice ca nu ii plac si le inchid la locul lor in dormitor si mai am un fix.... nu se fumeaza in casa,eventual in balcon.

cine nu se conformeaza n-are decat sa suporte consecintele... adica pufaituri ,uitaturi piezise si pana la urma... chiar apropouri nesimtite.

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:15
nu stiu, soro, ca la noi acasa nu ne gandim care face ce si cat. le impartim, inclusiv shopping, gatit, curat, bla bla. ei, ca se intampla ca unu sa fie mai liber si sa le faca, uneori mai mult, in absenta celuilalt, e alta. si daca e si de buna voie, nu e nici un bai. dar de regula e sanatos sa nu existe in relatie contor la nimic: la bani, munca, afecte, daruri, si alte alea. ca altfel te enervezi. cat esti tu de femeie, poti castiga mai mult, poti munci mai mult, poate si contribui mai mult, si atunci ce ii faci? il iei la bataie sau la cearta? da-o naibii.
pt mariaj exista devalmasia, nu contorizarea, si asa e firesc sa fie, daca lucrurile sunt facute cu cap. ei, daca e srl sau S.A. atunci da.. e altceva, dar nu relatie.

etta, vorbesc cu tine, inclusiv roz. dar azi sunt boem si roz. vorbesc de orice, dar nu mai vreau avansuri sau sex. nu asta seara, draga mea.
stiu ca esti capabila si perversa, dar azi am chef de fiinte diafane

Postat pe 24 Octombrie 2008 23:15
De la: carmengirl, la data 2008-10-24 17:50:40 In momentul in care o femeie are un barbat langa ea, se simte responabila de bunastarea acestuia: mancare, spalat, calcat,casa.

Diferenta dintre responsabilitate si servitoare e una foarte mare !

De la: carmengirl, la data 2008-10-24 17:50:40
E povestea vietii fiecaruia dintre noi asa ca fetelor fiti mai atente cu voi inseva si nu-i invatzati pe barbati cu narav ca mai devreme sau mai tarziu se va intoarce impotriva voastra. Facetii partasi la fiecare dintre activitatile casei pentru ca numai asa veti avea timp si pentru voi.

De aici rezulta ca in afara de vasi nimeni nu a mai citit mesajul autoarei topicului
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:16
De la: wolfy, la data 2008-10-24 23:07:29
De la: etta, la data 2008-10-24 22:26:37
......... necizelata si needucata m-au determinat ,de-a lungul vietii, sa fiu, oameni ca tine si ca multi altii asemeni tie,care la 25-26 de ani(daca atat ai !!!) se cred buricul pamantului si desteptii desteptilor.......dar la capitolul viata si familie sunt corigenti ,fara posibiliate de promovare !!!........asta e o latura a caracterului meu de geamana ,pe care o aplic cand trebuie !!!!.......caci cealalta latura ,de DOAMNA,o cunosc oamnenii adevarati din anturajul meu !!!!......SI ORICUM ESTI MAI NEEDECATA TU DECAT MINE ,CACI EU NU TI-AM ADRESAT CUVINTE JIGNITOARE DIRECTE (MAHALAGIOAICA),CI N-AM FACUT DECAT SA MA DISTREZ OLEACA CU VOI !!!!!......dar,de la litere nu te invata si ce e aia distractie !!!!......saru' mana ,doamna profesoara si ma iertati pentru comportamentul meu de baba necizelata !!!!......

Am 24 de ani, nu 25-26. Si ce sa inteleg din ce spui tu? Ca ma crezi mai mare?

Nu ma intereseaza corijenta la viata de familie! Si tu esti corijenta la studii din punctul meu de vedere!

Serios? Si cum sunt oamenii ca mine? Eu nu ti-am spus nimic jignitor, si tu vii cu niste jigniri de birjar!

Nu, tu mi-ai spus numai ca stiu ce gust are sperma! Pai scauza-ma, dar daca faci o asemenea remarca nu te poti numi altfel decat mahalagioaica. CUvantul asta e o jignire numai in momentul in care il spui unei femei educate. Pentru o needucata ca tine e potrivit, conform cu realitatea.

WRONG AGAIN !!!!!....iote ca stiu si engleza !!!...minune mareeeee......dar un premiant din clasa intai pana in clasa a-12-a si care a terminat liceul cu 9,00 si postlicealul cu 9,30 (scuzati,dar facultatea de medicina am ratat-o ca s-a intrat cu 8,52 si io am avut 8,53 !!!!),se cheama azi in viziunea unor pustoaice corigent la studii !!!....eee...asta e....ma multumesc cu scoala vietii,care in opinia mea e mult mai importanta !!!....deci....WRONG AGAIN....nu ti-am ZIS ca stii gustul spermei ,ci TE-AM INTREBAT DACA STII !!!.....e o mica -mare diferenta !!!!....pe cand tu mi-ai ZIS ca sunt cum crezi tu....si mai si repeti.....deeecii......aloha !!.....
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:17
lasa gura
bancul vine mai incolo stai sa mi-l amintesc
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SUNT CU UN BAIAT E 11 LUNI SI DECAND SUNTEM IMPREUNA NU MI-A CERUT NICIODATA SA FACEM DRAGOSTE MA INTREB E OARE NORMAL AVEM 24 DE ANI AMANDOI ????? HELP :) 16 De la: EKaterina 3 Martie 2010 14:53
buna vreau sa ma insor 4 De la: Costel_Piu_1 23 Noiembrie 2014 16:24
Cum vi se pare ea taur... el taur? 21 De la: valita76 26 August 2009 14:21
vreau sa imi sterg contullllllllllll 5 De la: mahy33 26 Februarie 2010 22:55
raspunde-ti va rog 63 De la: darksukkubus69 21 Noiembrie 2009 22:48