Mai multe
Honey, nu mai comenta ce nu intelegi. Era vorba ca nu trebuie sa arati ca un top-model pentru a ti se spune "Ce frumoasa esti" sau altele asemenea...nicidecum sa inceapa sa va placa grasele Of, Doamne, ce zic eu si ce intelegi tu. Si nu stiu de ce ti s-a casunat fix pe ce-am zis eu, ca sunt multe alte femei care au avut aceeasi parere.... anyway...whatever Ice, vb pe privat |
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:26 |
||
|---|---|---|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-26 09:18:59De la: Ice1, la data 2008-11-26 08:54:19 Ce sa spun! Mare vitejie a facut acea femeie...era si greu de gasit vreun armasar in calduri? Deci asta e solutia in optica femeilor? Daca nu ma mai place barbatul, il pedepsesc si ma duc cu altul? De ce nu a introdus ea divortul prima, nu fiindca el n-o mai placea, ci fiindca ea gasise un alt barbat? Consider ca omul nu face deloc pe victima, ci e victima pentru ca a incercat sa fie sincer si ptr ca valorile morale efectiv s-au rescris si nu in modul cel mai fericit. Constat cat de idioata optica pot avea majoritatea tipelor de pe site, care s-ar vrea efectiv tolerate de soti in orice chip, fara ca ele sa faca cel mai mic efort sa se schimbe. Si chestia cu bucata mare de carne, e de departe deplasata si rautacioasa! |
||
|
Cristian_Q Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:35 |
||
|
[quote name=\\\'crista_galli\\\' date=\\\'2008-11-27 23:12:58\\\']Bine ca esti tu destept si ai venit sa ma luminezi, domnul \\\"poate considera vreo ,,doamna\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' ca e indreptatia sa ,,bage in ea\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' ca o sparta fara sa faca nimic in arata cat de cat decent\\\" Nici tu nu stii nimic despre fiziologia femeii dupa nastere [/quote]problema nr 1: O sa ramai surprinsa stimata doamna, dar chiar am cunostinta....daca calitatea mea de fost medic (acum retras din activitatea medicala)imi poate conferi acest lucru. Nu va ascundeti dupa degete ca nu se poate lupta impotriva efectelor nasterii. Nimic mai fals! O fac cu succes mii de femei. problema nr 2: Sa ridice piatra si sa dea, cineva care ar curaj sa isi arate chipul in lumina, nu user fanntomatic fara poza, fara identitate...deci o umbra. Eu stau in lumina, exist real, iar acesta mi-e numele. Are cineva argumente? Sa ma combata decent si pertinent, respectand regula neutralitatii.Eu sunt fair play si nu atac pe nimeni direct. Sunt admise mici deviatii de limbaj cate vreme sunt inofensive, nu depasesc anumite limite si nu sunt indreptate concret impotriva cuiva. Cei care nu inteleg aceste reguli, trebuie sa afle cateva amanunte tehnice: daca sunt sesizati catre administratorii site-ului, pot fi banati. Iar apoi, in zadar se vor chinui sa mai intre aici, cu acest user sau cu un altul. Userele, adresele lor de IP si cele de mac ale placii de retea vor fi oricum restrictionate. Doar sa-si cumpere vreun alt calculator cumva! Deci accept disputele, cata vreme incercam sa nu ne jignim. Sarutari de maini! |
||
|
|
||
|
Cristian_Q Postat pe 28 Noiembrie 2008 00:00 |
||
| Ceea ce ai pretins sotiei este de neiertat.Daca o iubesti nu-ti pasa daca are cu20kg mm sau mp.Singur ai distrus ceea ce a-ti constuit,sau poate ca ti-a dat doar o lectie de viata.E isteata sotia si ar fi pacat s-o pierzi. | ||
|
flor38T Postat pe 28 Noiembrie 2008 00:01 |
||
De la: pollypolly, la data 2008-11-28 00:01:44Ceea ce ai pretins sotiei este de neiertat.Daca o iubesti nu-ti pasa daca are cu20kg mm sau mp.Singur ai distrus ceea ce a-ti constuit,sau poate ca ti-a dat doar o lectie de viata.E isteata sotia si ar fi pacat s-o pierzi. Este efectiv incredibil cum se pot coaliza femeile, mai ale la rele! Pe de alta parte, cum sa nu conteze aspectul? Doamnelor dumneavoastra cititi ce scrieti aici? Sa iasa in fata femeia care are curaj sa afirme ca s-a indragostit sincer de un barbat, inainte sa apuce sa il vada. Doar corespondand cu el, sau asa ceva...pentru ca, doar asa nu ar avea importanta aspectul. Altfel lasati-o balta, tot la corp si la fizic in general, iti fug ochii in primele secunde cand cunosti pe cineva. Cum putem sa devenim atat de ipocriti? Adica e isteata sotia ca l-a inselat! Si de ce ma rog ar fi asa de pacat sa o piarda? Ca el castiga o caruta, deci poate sute de femei ar fi tentate sa bantuie in jurul lui si pentru ca are si coloana vertebrala? Macar a recunoscut ca e dezorientat si cere sfaturi, acceptand majoritatea parerilor, desi a fost cumplit jignit si de femei si de barbati. E unul din momentele in care regret ca s-a inlaturat din sistemul de drept incadrarea de adulter. Dar cred ca pedeapsa pe aceasta incadrare, ar fi facut prapad in societatea noastra prea bolnava si justitiabilii s-au temut ca arata cat de putreda e sanatatea morala a natiei. Poate ar fi interesant de reamintit doamnelor si domnilor, un fapt adiacent. Soldatul american care l-a omorat pe basistul Teo Peter, a fost achitat de justitiarii americani complet de acuzatiile pentru incadrarea omor din culpa, desi aceasta era evidenta, dar a fost degradat, a pierdut pensia militara si a primit si trei ani de inchisoare militara cu suspendare (daca mai trece macar pe rosu ii executa)si toate acestea, pentru ca a fost gasit vinovat de adulter! Nu va suna nici un beep? Pe alte meleaguri, inca se considera ceva deosebit de grav acest fapt, in timp ce noi ne coalizam la rele....si ne miram pe urma de ce duplicitatea si fatarnicia sufoca acest popor! E normal sa ne mearga prost de vreme ce curvenia pleaca de la celula de baza a societatii. Toti gresim...ok...asa sa admitem, dar sa mai si incurajam si sa sustinem ca e isteata sotia tipului, asta e de-a dreptul prea deplasat. |
||
|
Cristian_Q Postat pe 28 Noiembrie 2008 00:26 |
||
|
Sper din suflet sa nu trec prin ce treceti voi,nu stiu-cum spuneai si tu- cum as reactiona.Si cand ai gresit nu mai poti repara ce a fost. Dar cred ca viata merge inainte si veti gasi calea de urmat. Noi putem aici sa ne dam cu parerea , dar nu stiu cum as reactiona intr-o astfel de situatie. Teoria o cunoastem cu totii,dar la practica vedem cine suntem cu adevarat. Cu placere! |
||
|
simona31 Postat pe 28 Noiembrie 2008 09:57 |
||
|
d-le cristian,de acord cu dumneata ca aspectul conteaza...cu ce nu suntem noi,femeile de pe forum,de acord este felul in care dl ICE a procedat...cum vine asta:daca nu slabesti poate ajungem la divort? nu credeti ca putea adopta o alta atitudine care ar fi avut rezultate mai bune?e normal sa incerci,ca femeie, sa arati bine, dar eu cred ca sotia d-lui ICE astepta un sprijin moral in lupta ei cu kg acumulate in timpul sarcinii si nu un ultimatum...din aceasta cauza noi tinem cu ea si nu cu el...nu zic ca facut bine ca s-a aruncat in bratele instructorului,dar o cred ca nu s-a simtit prea bine la ce i-a zis sotul. |
||
|
fluffy Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:05 |
||
De la: Cristian_Q, la data 2008-11-27 23:35:01 prietene iti doresc din suflet o nevasta grasa diforma si care sa te insele cu cel mai bun prieten pt ca tu ti cu tot dinadinsul s-o ai pe naomi cambell in pat ,dupa ce tocmai a nascut a doua oara,sa te vad atunci draguta!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:18 |
||
De la: Cristian_Q, la data 2008-11-28 00:00:10 nu esti fair play si pot sa pun pariu ca n-ai citit in urma cu mai mult de o pagina subiectul asta. impresia mea certa este ca nu ai habar ce inseamna o femeie dupa nastere, sau ce inseamna cu adevarat a iubi o persoana nu imaginea ei. n-ai urmarit nici faptul ca doamna in cauza desi a slabit,... incontestabil a fost tentata sa incerce fructul interzis...dupa ce revenise la forme acceptabile de sotul inselat. problema e pusa numai de o parte si pana nu asculti ambele variante, ma indoiesc de faptul ca cineva poate emite vreo judecata pertinenta. eu mi-am spus punctul de vedere ,sunt sigura ca in spatele imaginii de victima pe care o afiseaza domnul cu pricina se ascunde si alt buboi, sunt sigura ca pana nu aud varianta ei ...de ce a facut ceea ce a facut nu pot sa imi arat decat dispretul pt un barbat care vrea langa el un fotomodel....(scuze ice, dar asta a fost prima impresie) cum a spus si crista, cel mai bine probabil ca ii poate ajuta un consilier marital, si eventual un psiholog bun,al naibii de bun. cat despre problema cu userele si cu numele si cu pozele.... dragule din sapte sute si ceva de poze...imi poti admira doar pisicile si eventual cateva peisaje urbane ale orasului in care traiesc...restul sunt albume private,dar exista.... nick-ul si pozele si le alege fiecare dupa chef... cred totusi ca realizezi ca esti pe un forum public,nu-i asa????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:24 |
||
De la: Cristian_Q, la data 2008-11-28 00:00:10[quote name=\\\'crista_galli\\\' date=\\\'2008-11-27 23:12:58\\\']Bine ca esti tu destept si ai venit sa ma luminezi, domnul \\\"poate considera vreo ,,doamna\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' ca e indreptatia sa ,,bage in ea\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' ca o sparta fara sa faca nimic in arata cat de cat decent\\\" problema nr 1: O sa ramai surprinsa stimata doamna, dar chiar am cunostinta....daca calitatea mea de fost medic (acum retras din activitatea medicala)imi poate conferi acest lucru. Nu va ascundeti dupa degete ca nu se poate lupta impotriva efectelor nasterii. Nimic mai fals! O fac cu succes mii de femei. problema nr 2: Sa ridice piatra si sa dea, cineva care ar curaj sa isi arate chipul in lumina, nu user fanntomatic fara poza, fara identitate...deci o umbra. Eu stau in lumina, exist real, iar acesta mi-e numele. Are cineva argumente? Sa ma combata decent si pertinent, respectand regula neutralitatii.Eu sunt fair play si nu atac pe nimeni direct. Sunt admise mici deviatii de limbaj cate vreme sunt inofensive, nu depasesc anumite limite si nu sunt indreptate concret impotriva cuiva. Cei care nu inteleg aceste reguli, trebuie sa afle cateva amanunte tehnice: daca sunt sesizati catre administratorii site-ului, pot fi banati. Iar apoi, in zadar se vor chinui sa mai intre aici, cu acest user sau cu un altul. Userele, adresele lor de IP si cele de mac ale placii de retea vor fi oricum restrictionate. Doar sa-si cumpere vreun alt calculator cumva! Deci accept disputele, cata vreme incercam sa nu ne jignim. Sarutari de maini![/quote] Cred ca imi pot permite sa comentez ceea ce ai scris, atata timp cat si eu am poze postate aici, iar prenumele meu este exact cel din id. Iti dau dreptate atunci cand spui ca o nastere nu e o scuza pentru o femeie ca sa ramana grasa sau neingrijita pe motiv ca acel copil ii rapeste tot timpul. Si asta am zis-o din propria-mi experienta. Dar sa spui ca sexul slab este dator sa intretina flacara intr-o casnicie, da-mi voie sa nu fiu deloc de acord cu tine. Nu stiu daca esti casatorit sau nu, dar pot sa-ti spun (tot din propria-mi experienta de 14 ani de casnicie) ca pentru a merge bine o relatie, e nevoie de amandoi partenerii. Da, unul lasa mai mult de la el, e adevarat, dar asta nu inseamna ca celalalt doar primeste si nu da nimic in schimb. Si, daca tot ai vrut sa intemeiezi o familie, atunci lupta alaturi de partener pentru familia aia. Iar daca se ajunge intr-un impas grav, o discutie intre cei doi sau chiar apelarea la un consilier marital ajuta mult. Deci, domnule Cristian, iata ca s-a gasit si femeia aceea care sa indeplineasca cerintele tale si care a avut curajul sa te combata. Si, evident, care asteapta replica ta.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:36 |
||
De la: Cristian_Q, la data 2008-11-28 00:26:38De la: pollypolly, la data 2008-11-28 00:01:44Ceea ce ai pretins sotiei este de neiertat.Daca o iubesti nu-ti pasa daca are cu20kg mm sau mp.Singur ai distrus ceea ce a-ti constuit,sau poate ca ti-a dat doar o lectie de viata.E isteata sotia si ar fi pacat s-o pierzi. mai citeste draga domnule dramele existentiale care se petrec zi de zi in spatul asta virtual si poate ca o sa vezi, femei fara picioare care s-au casatorit cu barbati frumosi, sau iubiri pe net ...etc... or fi ele in mare parte fabulatii dar...se vede cu varf si indesat ca nu ai decat cateva mesaje pe forumul asta cel putin, se vede ca nu iti dai silinta sa citesti tot subiectul...si permite-mi sa iti mai spun o chestie... faptul ca esti doctor, nu te face neaparat "mama omida" asta in limbaj urban inseaman atoate stiutor. nu poti cunoste psihologia unei fiinte....cum ar fi sotia in cauza si nici nu poti lua in calcul doar o singura opinie... mi e imi place totusi ca se sufoca poporur de duplicitatea noastra...care noi nu prea stiu.... ca eu una nu prea ma simt.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:41 |
||
|
Lucia si Ema sunt de acord cu voi ... si tind sa cred ca voi ati inteles corect mesajele mele, mai ales ala cu aspectul de top-model. Domnul Cristian cred ca avea un exces de inteligenta aseara sau o fi suparat pe femei, in general, dracu' stie. Sau o fi si asta vreun schizo, de a dat-o asa, tam-nesam, cu usere si poze si nick-uri O idee mai am sa adaug: daca iti plac femeile slabe, in general, evident ca nu te poti indragosti de una grasa. Dar nici sa-ti pierzi iubirea fata de consoarta pentru ca s-a ingrasat nu mi se pare normal (asta nu iti e adresat tie Ice, e la modul general). PS: pozele mele sunt TOATE publice, am chiar si poze in costum de baie, dl Cristi. Daca eu, care ma consider de frumusete peste medie si atragatoare peste medie (scuzati lipsa modestiei), nu pot spune ceea ce am spus, apai nu stiu cine o poate face. |
||
|
Postat pe 28 Noiembrie 2008 11:08 |
||
Plus de asta, se pare ca eu, la 27 de ani, sunt mai trecuta prin viata si, indraznesc sa zic, mai inteligenta decat dvs la 39 de ani, Q (asta-mi aduce aminte de un personaj din Star Trek ), pentru ca realizez ca inselatul nu este ceva in alb si negru, ci are nenumarate nuante de gri....Apropo, isi mai aduce cineva aminte ce fel de prsonaj era acel Q? |
||
|
Postat pe 28 Noiembrie 2008 11:12 |
||
De la: sotia_lui_ice, la data 2008-11-19 19:59:53De la: aly_b, la data 2008-11-18 09:46:51De la: Ice1, la data 2008-11-16 13:08:25De la: izzabella, la data 2008-11-16 12:28:21ice sotul meu nu ridica nici un ac ... ii e lene sa si respire se ocupa doar de afacerile lui si atat... ce vreau sa zic e k mai bn ai sta si ai frecao toata ziua dar s-o respecti si sa ii arati k o iubesti ... inca odata imi cer scuze dak jignesc Vezi ca ai incurcat conturile draga domnule ICE1...io-s intr-o ceata totala...tu esti din CT ea e din AR...pfff ce ti-e si cu relatiile astea la distanta. Si n-am vazut niciun post relevant, explicativ etc, de-al sotiei aici...ne pacalesti? La subiect : Zi merci ca nu ti-a dat un mare sut in oua, ca eu personal daca i-as face unuia 2 copii ca dupa aceea sa ma ameninte ca divorteaza ca m-am ingrasat...vai de mama si zilele lui. Esti un egoist de prima clasa. Si nesimtit. Si mai esti si tractorist ca daca erai un domn nu puneai problema asa. Ti-a raspuns un tip pe aici, el fiind intr-o situatie similara cu sotia mai plinuta, dar ala e domn, pentru ca a stiut in primul rand sa fie alaturi de ea si atunci cand nu mai avea masurile dinaintea sarcinii si a mai stiut ca o psihologie buna, face minuni. Te vaiti atat ca te-a inselat...pai cum dracu...ar fi trebuit sa te implore in genunchi sa faci dragoste cu ea nu? Ie-te ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. In general femeile calca in strachini cand le lipseste ceva: dragoste, afectiune, SEX, bunastare, intelegere...Asta e valabil si pentru barbati desigur. Si-o sa revin cu alt post ca acum a venit sefu'.
|
||
|
koph Postat pe 28 Noiembrie 2008 11:23 |
||
De la: Cristian_Q, la data 2008-11-27 23:20:12De la: crista_galli, la data 2008-11-24 16:45:26Ice, numai barbatii superficiali tin neaparat sa arati bine ca sa-ti spuna cuvinte frumoase. Pentru un barbat (altul decat tine, de ex iubitul meu), este de ajuns sa-l atrag fizic.... si asta se face prin mult mai mult decat aspectul de top-model. a...Cristian draga da te-ai ofuscat rau de tot...incepi sa lovesti in toate romancele....dar te contrazici singur...pe deoparte spui ca asa e femeia romanca, e de departe extrem de comoda ...te contrazic categoric in aceasta afirmatzie si stiu ce vb pt ca nu mai locuiesc demult in Romania, si-mi permit sa vb pt ca si eu am nascut doi copii si am revenit urgent la greutatea initziala pt ca am avut norocul sa-mi functzioneze bine metabolismul, cunosc multe romance frumoase si dupa ce au nascut, si tot asa multe de alta nationalitate care chiar nu sunt curioase de modul cum arata, pe de alta parte áfirmi faptul ca pe net sunt mii de fete de zahar( si aici presupun ca te refereai tot la romance)care chipurile , plang de ani buni sa-si gaseasca pe cineva ...nu pot sa cred ca vorbeai serios.so...tot nu am priceput bine... ai impresia ca e normal pt un barbat sa-si refuze sotzia in pat?? sa nu uitam ca si sexul e o metoda foaaaarte buna pt slabit ...daca voia sa ii slabeasca nevasta trebuia sa o puna mai des la treaba ...am sau nu dreptate???PS: Ice....unde tzi-e sotzia???...ne-a promis ca ne delecteaza si ea cu niste detalii picante
|
||
|
laurie32 Postat pe 28 Noiembrie 2008 19:48 |
||
| Care-i problema dragule? Arati cumva ca Banderas?Ti-a demonstrat clar ca inca poate avea succes la barbati si cu acele kg.in plus,kg.ce nu s-au depus pe creier.Nu-mi permit sa te jignesc,dar ce ti-as trage-o frate.....Ce noroc sa nu mai practici meseria de medic.....sa te joci cu suflet de om e cea mai urata pedeapsa de la DUMNEZEU.I-ti doresc numai bine si sa te iubeasca vreo NAOMI CAMPBEL. | ||
|
flor38T Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:12 |
||
[quote Vezi ca ai incurcat conturile draga domnule ICE1...io-s intr-o ceata totala...tu esti din CT ea e din AR...pfff ce ti-e si cu relatiile astea la distanta. Si n-am vazut niciun post relevant, explicativ etc, de-al sotiei aici...ne pacalesti? La subiect : Zi merci ca nu ti-a dat un mare sut in oua, ca eu personal daca i-as face unuia 2 copii ca dupa aceea sa ma ameninte ca divorteaza ca m-am ingrasat...vai de mama si zilele lui. Esti un egoist de prima clasa. Si nesimtit. Si mai esti si tractorist ca daca erai un domn nu puneai problema asa. Ti-a raspuns un tip pe aici, el fiind intr-o situatie similara cu sotia mai plinuta, dar ala e domn, pentru ca a stiut in primul rand sa fie alaturi de ea si atunci cand nu mai avea masurile dinaintea sarcinii si a mai stiut ca o psihologie buna, face minuni. Te vaiti atat ca te-a inselat...pai cum dracu...ar fi trebuit sa te implore in genunchi sa faci dragoste cu ea nu? Ie-te ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. In general femeile calca in strachini cand le lipseste ceva: dragoste, afectiune, SEX, bunastare, intelegere...Asta e valabil si pentru barbati desigur. Si-o sa revin cu alt post ca acum a venit sefu'. [/quote]Eu am venit aici ca anonim asa ca nu cautai legatura intre orase. O sa raman in continuare anonim tocmai pentru a putea fi in totalitate sincer. Nu am nici un motiv sa pierd atata timp pe acest forum ca sa pacalesc niste necunoscuti cu care nu am nici o treaba. Vreau sa raman anonim si sa primesc niste pareri de la alte persoane anonime care nu au nici un interes direct din acest subiect. "Te vaiti atat ca te-a inselat...pai cum dracu...ar fi trebuit sa te implore in genunchi sa faci dragoste cu ea nu? Ie-te ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. In general femeile calca in strachini cand le lipseste ceva: dragoste, afectiune, SEX, bunastare, intelegere...Asta e valabil si pentru barbati desigur." Nu trebuia sa ma implore sa fac dragoste cu ea. Cred ca trebuie sa va spun ca lipsa relatiilor sexuale intre noi se intamplau in lunile Feb,Martie, si ceva din Aprilie. Infidelitatea a inceput in Iulie-August prin telefoane si s-a concretizat abia in Septembrie. In acest timp lucrurile chiar se schimbase intre noi. Ne intelegeam foarte bine. Din Aprilie si pana in septembrie a beneficiat de toate lucrurile bune care i se pot intampla unei femei: sa i se aduac flori, sa fie iubita cu pasiune, sa i se vorbeasca frumos, sa i se spuna cuvinte de dragoste, sa fie dusa la munte si la mare fara liita de buget. Toate aceste lucruri poate nu erau la o intensitate foarte mare dar cu siguranta erau peste media din tara si din cercul nostru de prieteni. Acum ea imi spune ca nu isi poate da seama cum de s-a intamplat asa ceva, ca nu stie ce a fost in capul ei. In ultimul timp eu m-am uitate pe pozele din acea perioada si m-am gandit la cum erau relatiile intre noi. Am constatat cu spupoare ca desi ne intelegeam foarte bine (dupa cum va spuneam mai sus), lucru recunoscut de ea, in acea perioada vorbea cu el la telefon si isi alimenta acea dorinta. A vorbit cu el si cand eram la mare si ne intelegeam foarte bine si imi spunea ca era fericita. In acea perioada i-am facut si alte cadouri: cercei de aur pe care ea sii dorea, un inel foarte frumos care am vazut ca i-a placut. DA ca stia ca simte ceva pentru o alta persoana sde ce nu a spus sa ne despartim, sau si mai mult de ce a mai profitat material de mine, de ce nu s-a limitat la faptul sa intretinem casa in care traia. De ce s-a aapucat in acea perioasda s-si faca dantura, sa mearga la cosmetica, manichiuta de cateva ori pe luna (si nu era deloc scup la cosmetica doar 100RON). Eu stiu care este situatia materiala in romania, si majoritatea oamenilor nu isi permit sa isi alinte femeile prea mult din cauza muncii pe care o presteaza precum si din cauza lipsei banilor. Acum dupa ce am analizat foarte bine ce m-a spus ea, dupa ce am incadrat cronologic comportamentul meu si al ei, am ajuns la concluzia ca acest lucriu s-a intamplat de prea mult bine. Psihologic vorbind omul cu cat are mai mult cu atat dorintele sunt mai mari. Plecad de la acest lucru cred ca nu i-am oferit tot ce trebuia. Dar raportanduma la media europeana cred ca in perioada in care ea a fost infidela eu eram peste acea medie din Europa (nu neaparat din romania). Acum eu trec prin aceasta situatie si deja o mare parte din suferinta s-a consumat. Acum incer sa-mi ling ranile si sa ma decid ce vreau sa fac in continuare. Voua tuturor care veti citi aceste randuri si care considerati ca un om are dreptul sa fie infidel (indiferent de situatie) va doresc doar sa aveti intr-o noapte un cosmar in care sa simtiti ce am simtit eu in aceste doua saptamani. Nu doresc sa vi se intample acest lucru pentru ca ar fi mare pacat. Vreu sa tineti cont de faptul ca eu eram un tip foarte sigurr pe mine care considera ca daca ar fi vreodata inselat nu ar spune nimanui ci i-ar da acele femei un sut in fund si si-ar continua viata cat mai frumos posibil.Cei care acum se cred la fel de puternici le spun ca nu este char atat de simplu si ca nimic nu este sigur in aceasta lume. Nu trebuie sa ai incredere oarba in nimeni de pe acest pamant, chiar daca esti impreuna cu el de peste 16ani si l-ai simtit mereu aproape. Chiar daca ai simtit in tot aces timp ca el/ea traiete prin tine si numai pentru tine. Este foarte trist ceea ce va spun dar se pare ca este adevarat. |
||
|
Ice1 Postat pe 30 Noiembrie 2008 14:19 |
||
|
1.Dupa nastere se pot intampla tot felul de "neplaceri endocrinologice". 2.Cu totii ne indragostim de sufletul si corpul celuilalt , si cu totii suntem datori sa ne ingrijim aspectul , grija care cateodata presupune eforturi , dar presupune "cel putin efortul de a incerca sa o facem".Atat barbatii cat si femeile suntem datori celuilalt din cuplu sa facem eforturi de a ne ingrijii si a incerca sa avem un aspect cat se poate de placut. Nici unei femei nu-i place cand sotul face "burtica". 3.Santajul , amenintarile sau lipsa sexului in cuplu nu fac decat sa inrautateasca situatia -BIG MISTAKE ! 4.Aducerea in discutie a unui al treilea/treia sau a unui Open Marriage este tabu si nu trebuie facuta numai daca esti absolut sigur ca poti suporta asa ceva (preferabil nici in gluma, darmite intr-o discutie serioasa )-Huge Mistake!! 5.Din doua sau mai multe greseli insumate nu rezulta niciodata un lucru bun. 6.Daca vrei sa repari ceva in cuplu nu o poti face in nici un caz iesind in afara lui. Nimic , dar nimic nu poate justifica adulterul , singurele lucruri mai grave sunt doar cele cu caracter penal, abuzurile fizice , care nu intra in discutia de fata . 6.Adulterul savarsit in propriul pat conjugal este si mai grav , cel mai respingator lucru cu putinta , denota lipsa oricarui respect fata de casnicie, fata de prtener si FATA DE TINE INSUTI. Recunoasterea propriilor greseli de catre ambele parti este necesara , sotia a gresit categoric si ea , parte de vina ai si tu , Categoric ! dar in mod absolut are o parte uriasa de vina si ea! 7.Trebuie sa te gandesti si la "facutul banilor"care ocupa o mare parte din timpul si energia oamenilor -fapt care invariabil duce la neglijarea partenerului si la reducerea timpului petrecut impreuna. In timp ce siguranta si bunastarea financiara acopera unele aspecte va lasa descoperite altele care sunt cel putin la fel de importante daca nu mai importante - petrecerea impreuna a timpului, activitati care va aproprie si va dau satisfactii comune si care actioneaza ca un liant nu mai au loc si atunci oamenii simt ca nu mai au nimic in comun unul cu celelalt , ca nu mai au teluri , placeri, obiective comune . 8. In cazul de fata sunt implicati si copii, terbuie sa va ganditi ca pentru ei merita sa treceti peste trecut si sa va ganditi spre viitor. Increderea se recastiga greu , va dura mult sau nu se va restaura niciodata pe deplin , va cere timp si efort de ambele parti. Dar eu zic ca va merita in cele din urma, la urma urmei asta inseamna dragostea adevarata , sa treci peste dificultati , sa invingi viata care cateodata pare a-ti sta impotriva. De acum trecutul trebuie analizat impreuna, trase invataminte de ambele parti si trebuie sa ramana ce este : TRECUT! Trebuie sa eviti sa il mai pomenesti, sa il arunci in fata sotiei . Sa mergi mai departe ! Pardon , SA MERGETI MAI DEPARTE ! |
||
|
northstar Postat pe 30 Noiembrie 2008 14:22 |
||
De la: laurie32, la data 2008-11-28 19:48:16De la: Cristian_Q, la data 2008-11-27 23:20:12De la: crista_galli, la data 2008-11-24 16:45:26Ice, numai barbatii superficiali tin neaparat sa arati bine ca sa-ti spuna cuvinte frumoase. Pentru un barbat (altul decat tine, de ex iubitul meu), este de ajuns sa-l atrag fizic.... si asta se face prin mult mai mult decat aspectul de top-model. |
||
|
Ice1 Postat pe 30 Noiembrie 2008 14:29 |
||
De la: pollypolly, la data 2008-11-30 00:12:31Care-i problema dragule? Arati cumva ca Banderas?Ti-a demonstrat clar ca inca poate avea succes la barbati si cu acele kg.in plus,kg.ce nu s-au depus pe creier.Nu-mi permit sa te jignesc,dar ce ti-as trage-o frate.....Ce noroc sa nu mai practici meseria de medic.....sa te joci cu suflet de om e cea mai urata pedeapsa de la DUMNEZEU.I-ti doresc numai bine si sa te iubeasca vreo NAOMI CAMPBEL. Draga mea eu nu sunt doctor. Cred ca ma confunzi cu un alt user care a postat aici. Eu nu sunt Banderas nci nu arat ca el , eu sunt eu si sunt unic. Sunt la fel ca in urma cu 10 ani. Voi nu intelegeti un lucru si imi este mila de voi. Eu deja am patit-o si deja incep sa-mi revin. Ma gandesc ca poate asa este mai bine, poate chiar o sa divortez si o sa-mi caut o fata de 20de ani pentru ca eu arat de maxim 25 chiar daca am 33, deci inseamna ca as putea. Inca ma simt foate bine in pielea mea si chiar foarte capabil sa cuceresc orice femeie peste media de frumusete, si asta fara sa-i arat ca am si bani. Dar voi dragelor care ganditi atat de superficial, care considerati ca ambitii de acest gen isi au locul intr-o relatie de familie (repet, indiferent de ce se intampla si cum se comporta partenerul), cred ca o sa aveti o viata amara. Sa va fereasca Dumnezeu de acest lucru si in acelasi timp sa va fereasca de cresterea rapida a satisfactiei materiale, pentrui ca asta va poate duce sa cautati mai mult decat vi se poate oferi. Cat despre ce fel de femeie imi doream eu, sa stii ca nu doream sa fiu in pat cu Naomi..., . Am gresit foarte mult abordarea, dar va spuneam ca acest lucru se intampla cu mult timp inainte. Asta a fost pretextul sotiei cand mi-a spus prima parte " ca i-a placut instructorul dar ca nu s-a intamplat nimic intre ei". Cred ca acum este un subiect depasit pentru acest topic. |
||
|
Ice1 Postat pe 30 Noiembrie 2008 14:43 |
||
|
A ! Si in legatura cu penultimul tau post, acela in care este totusi o detaliere cronologica a evenimentelor , sper ca nu incalc politica siteului si postez un link care cred ca te-ar ajuta (daca stii engleza ) sa intelegi mai bine ce, de ce, cum si in ce fel poti sa treci peste problemele tale, sa intelegi ce e "ceata", daca ati depasit acest stadiu,studiaza-l cand ai vreme , o sa-ti prinda bine: http://www.survivinginfidelity.com/forums.asp Bafta |
||
|
northstar Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:23 |
||
De la: northstar, la data 2008-11-30 14:22:441.Dupa nastere se pot intampla tot felul de "neplaceri endocrinologice". Multumesc pentru mesaj. Cred ca in cateva randuri ai reusit sa spui esentialul pentru aceasta situatie. As vrea totusi sa fac cateva remarci: "4.Aducerea in discutie a unui al treilea/treia sau a unui Open Marriage este tabu si nu trebuie facuta numai daca esti absolut sigur ca poti suporta asa ceva (preferabil nici in gluma, darmite intr-o discutie serioasa )-Huge Mistake!!" Aceasta discutie a deschis-o sotia dupa ce si-a dat seama ca simte ceva pentru el iar el i-a propus sa aiba o relatie sexuala, pe care ea a refuzat-o dar nu categoric ("sexul nu este prea important pentru mine, daca nu sunt sentimente"; din asta deduc faptul ca nu l-a refuzat total ci i-a spus ca ar vrea ca si el sa o iubeasca; va dati seama ca de aici pentru el a fost foarte simplu; acest lucru se intampla la sfarsitul lunii iulie). Cred ca ea incerca sa se puna la adapost pentru ce va urma. Intradevar aici a fost momentul de cotitura ("MY HUGE MISTAKE"), cand in loc sa fiu suspicios si sa refuz categorig, i-am spus ca si eu ii pot accepta o relatie strict sexuala cu un necunoscur sau un profesionist, daca vreodata va simti nevoia sa "experimenteze" ceva nou. Cred ca asta a fost greseala mea fatala. Aceasta discutie a mai fost adusa de mai multe ori de ea si din pacate eu am fost la fel de permisiv. "6.Adulterul savarsit in propriul pat conjugal este si mai grav , cel mai respingator lucru cu putinta , denota lipsa oricarui respect fata de casnicie, fata de prtener si FATA DE TINE INSUTI." Acesta este principalul lucru de care nu pot trece. Pentru acest lucru nu il pot ierta nici pe el, pentru ca eu l-am angajat pentru instruirea sotiei in ale codusului iar el a profitat de slabiciunea ei si a Intrat la mine in casa, in dormitorul si in patul meu. Pentru acest lucru i-am spus ca ar trebui sa renunte la meseria de instructor. Probabil o sa mergem mai departe , pentru ca simt ca ma iubeste, ca si-a dat seama de greseala facuta si mi-a spus fara ca eu sa o intreb acest lucru, pentru ca eu nu stiu de ce dar o iubesc la fel de mult, pentru ca copii sa creasca alaturi de noi. Dar in acelasi timp va trebui sa vad cum pot trece peste faptul ca in aceasta perioada ea profita din plin de avantajele materiale ale casatoriei cu mine si isi pregatea intalnirea finala cu el. Trebuie sa trec peste faptul ca l-a primit la noi in dormitor (trebuiau sa se duca la hotel sau oriunde in alta parte, dar se pare ca nu era prea sigura ca vrea sa faca acest lucru si i-a fost mai usor sa nu plece de acasa; ea i-a dat beep dupa cum el ii ceruse iar el a sunat-o si cand a vazut-o ca inca nu este pe deplin hotarata, i-a spus ca vine le ea ca este noapte. NU este scuzail dar pare plauzibil). Cred ca lucrurilr vor fi mai complicate decat am crezut initial. Va trebui probabil sa discut si cu un psiholog sa inteleg ce cum de s-a intamplat acest lucru. Sotia este bulversata si imi spune ca nu stie ce i s-a intamplat si ca pe 8 Noiembrie s-a trezit parca si si-a dat seama cat de mult ma iubeste pe mine si ce greseala a facut. De atunci s-a schimbat radical si a pregatit cateva seriii romantice cu lumanari si petale de trandafiri iar pe data de 15noiembrie a inceput sa-mi spuna ce s-a intamplat (si asta din proprie initiativa). Cand am intrebat-o de ce mi-a spus ea a afirmat ca "nu putea sa traiasca cu mine in continuare ascunzandu-mi acest lucru; ca avea constiinta incarcata si ca in ultimul timp s-a rugat pentru a avea puterea sa-mi spuna si pentru ca eu sa fiu tolerant" Ce simplu ar fi fost daca imi spunea ca nu ma mai iubeste si ca ar fi bine sa e despartim. Despartirea era ceva la care incepusem sa ma gandesc serios pe la jumatatea lunii septembrie (dupa intoarcerea din delegatie, cand au avut prima acventura)cand am simtit ca s-a departat brusc de mine si ca nu ma mai iubeste. Acest lucru l-am simtit imediat ce m-am intors din delegatie si nu imi dadeam seama ce se intampla. In acele momente m-am gandit ca trebuie sa fac ceva asa ca m-am gandit bine si am hotarat urmatoarele: 1. sa ma ocup in principal de ea si de familie in perioada urmatoare si sa las munca pe planul doi (sa fac tot posibilul pentru a fi cel maiu bun sot din lume). 2. sa limitez bugetul familiei la striuctul necesar iar surplusul sa-l strang intr-un cont separat si sa aman achizitionarea unei masini pentru sotie. 3. sa ma ingrizesc mai mult de mine (vestimentatie, si altele personale). 4. s-ai ofer o excursie la munte fara copii si apoi de sarbatori o excursie in stranatate, si orice alte ocazii de a fi impreuna cayt mai mult. 5. inainte de Pasti (2009) sa evaluez situatia si dac nu s-a schimbat nimic sa discut cu ea serios despre despartirea noastra. Am pus planul in aplicare si rezultatul s-a vazut pe 15 noiembrie (dupa 2 luni), cand dupa ce mi-am dat seama ca planul functioneaza si sotia ma iubeste din nou,ea mi-a spus ca despre ce i s-a intamplat. Acum va trebui sa fac alt plan si peste ceva timp sa analizez daca pot trece peste infidelitatea ei, sau daca va fi mai bine sa ne despartim. |
||
|
Ice1 Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:49 |
||
De la: northstar, la data 2008-11-30 15:23:38A ! Si in legatura cu penultimul tau post, acela in care este totusi o detaliere cronologica a evenimentelor , sper ca nu incalc politica siteului si postez un link care cred ca te-ar ajuta (daca stii engleza ) Multumesc inca odata pentru mesaje si in acelasi timp multumesc pentru link. Cu siguranta o sa citesc, pentru ca vreu sa fiu foarte bine informat cand voi lua o hotarare in ceea ce ne priveste pe noi ca familie. |
||
|
Ice1 Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:53 |
||
De la: Ice1, la data 2008-11-16 11:36:00De la: andra_30_tm, la data 2008-11-16 10:57:42Buna, Incearca sa te apropii mai mult de ea,aratai ca iti pare rau de vorbele pe care le-ai spus,si fi mai atent cu ea,si atunci vei vedea daca te iubeste ,vei observa reactiile ei,iti vei da seama ca te iubeste sau nu.Eu sincer nu cred ca il iubeste pe acel tip,ca a fost un refugiu ptr ea DA ,asa ca incerca sa vezi reacctile ei la atentiile ei. Eu iti doresc BAFTA |
||
|
andra_30_tm Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:26 |
||
Northstar, ai de la mine o bere pentru ceea ce ai postat!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:34 |
||
|
am citit tot , de la inceput pana la sfarsit. 1. tu ai fost intotdeauna sefu in casa si te consideri sau considerai superior fata de ea . eu cred ca tu erai asa de sigur pe tine si pe intreaga situatie ca nici prin cap nu ti-ar fi trecut ca ea , orice ai fi facut tu ar avea puterea sa te raneasca cu ceva, mai ales cand tu esti frumos , tanar , destept, cu bani etc., pe cand ea e grasa , fara banii ei cum ar veni etc. cand ea a ajuns la un punct peste care nu a mai putut tece, aici ma refer la faptul cu amenintarea ca daca nu slabesti , divortez si nici sex nu mai fac cu tine, a intervenit altcineva care o facea sa se simta in primu rand femeie nu numai casnica , grasa si cu 2 copii .tu cand ai aflat ca altcineva se uita la ea , si ca si ea nu e chiar asa orbita de tine ai avut un soc , repet ,deoarece erai asa de sigur ca ea e numai a ta si ca niciodata nu ar mai avea ochi pt altcineva ,si ai inceput sa iti dai seama ca ar trebui totusi sa faci si tu ceva , adica sa o duci in conediu sa ii oferi atentie etc.dar ea totusi dupa ce tu i-ai oferit atentie tot te-a inselat.sper ca am inteles cat de cat.bun acum hai sa iti spun parerea mea: in primu rand pe mine cel mai tare ma deranjeaza la tine e faptul ca tot vbesti de banii aia pe care tu i castigi si pe care ea ii cheltuie ,ceea ce mi se pare de prost gust , adica ce, nu sunt si banii ei?in relatia mea nu exista asa ceva banii, indiferent cine ii face sunt ai nostri ca doar suntem impreuna , stam in aceeasi casa etc.si noi nu suntem casatoriti si nici nu avem copii.in fine sa nu deraiez, in al doilea rand nu poti sa ii ceri ca dupa ce tu ai jignito extrem de urat si poate intr-un moment deloc potrivit ca ea daca tu vi acasa cu flori si o duci intr-un concediu sa uite faza care ai facut-o, nu a uitat , chiar daca incerca si sunt sigura ca te iubeste dar poate in momentele acelea nu era asa sigura ,si atunci a venit unul care stie cam cum functioneaza femeile sice sa zica daca vrea sa obtina ceva.a avut un moment de ratacire atata tot, acuma e problema ta daca poti sa treci peste sau nu desi eu ma indoiesc deoarece nu esti genul care sa ierti asa ceva , chiar daca sunt copii la mijloc, o ierti fie vorba ca nu uiti e sigur si o sa ai grija sa simta chestia asta fara urlete si reprosuri ci mai grav, psihologic si cu restrictii la bani etc ceea ce mi se pare extrem de urat. dar e doar parerea mea , nu zic ca ea nu are nici o vina insa pe tine te vad mai vinovat pt ca ea sincer cred ca e mai "naiva' sa zic asa decat tine si sigur mai romantica si de aceea cu sentimentele unei femei care este asa nu este bine sa te joci .cred ca deja am scris cam mult eu sincer sper sa puteti sa treceti peste aceasta problema , dar in primul rand eu cred ca ar trebui sa iti lasi aerele de superioritate acasa. |
||
|
witcher Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:50 |
||
|
In acest moment vreau sa va multumesc inca odata pentru mesejele voastre si sa va spun ca din punctul meu de vedere acest topic este inchis. Nici eu si nici sotia mea nu mai suntem interesati de acest subiect. Vrem sa mergem mai departe si sa uitam tot ce s-a intamplat. Sper sa invatati si voi ceva din ceea ce am scris si ce s-a intamplat. Iubiti-va si discutati inainte sa ajungeti la asa ceva pentru ca este foarte dureros si nu se merita. Oricand putem face ceva ce nu merita (care nu ne face sa fim mai fericiti ci ne va amara viata) si cred ca in orice situatie trebuie sa ne respectam si sa ne iubim cat se poate de mult. Pentru fetele care cred ca nu trebuie sa faca nimic pebntru a arata decent, as vrea sa va spun ca pentru barbati acest lucru este foarte important si impreuna cu un suflet bun puteti avea o relatie plina de iubire si sinceritate. Viata aeste scurta si merita traita frumos si sincer. Oricand poti face rau sau poti considera ca ai nevoie de ceva ce partenerul/partenera tau/ta nu-ti poate oferi. Va doresc tot binele din lume! Cu respect, Ice1 |
||
|
Ice1 Postat pe 1 Decembrie 2008 17:27 |
||
da esti unicul vinovat.si tu stii asta se vede prin faptul ca vrei sa justifici prin tot felul de motive cum ar fii ca tu cistigi bani frumosi si ca ea beneficieaza de asta.dragul meu ,parerea mea este ca voi nu mai aveti o de mult o familie dc ati ajuns la asemenea cicaturi...cit despre tine la cum ai pus problema zii mersi ca mai locuiti sub aceelasi acoperis ...de erai barbatul meu ...da n ai avea cum sa fii la cum te vad...te aruncam in strada in momentul in care m ai amenintat cu divortul....
|
||
|
moldovan_filip Postat pe 6 Decembrie 2008 23:13 |
||
din cauza barbatilor ca tine nu mai vrem noi femeile sa ne maritam.........poate inveti din asta cum sa respecti o femeie ca din cite vad habar nu ai ,pardon cum sa ti respecti mama copiilot tai...
|
||
|
moldovan_filip Postat pe 6 Decembrie 2008 23:19 |
||
|
Cred ca fiecare la un moment dat a spus lucruri pe care apoi le-a regretat. O casatorie inseamna si bune si rele. Ca femeie, casatorita si cu 2 copii, nu mi se pare normal sa te arunci in bratele altui barbat, oricate probleme ai avea acasa. Si asta pentru nici un motiv. Si din ce am citi,daca nu ma insel, acel instructor era si casatorit. Se spune despre barbati ca sunt porci, sunt multi intr-adevar, dar nu toti, ca inseala, ca nu stiu ce mai fac. Dar vad in jurul meu ce fac femeile si imi este greata. Pentru decizia pe care ai luat-o, de a merge inainte si a ierta, esti intr-adevar de laudat, avand in vedere imprejurarile. Cu siguranta ai defectele tale, fiecare avem, dar faptul ca "mama copiilor " sa se intinda cu unul in patul meu,este mult prea mult. |
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2008 10:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna`..sunt indragostita de un tip de la varsta de 13 ani :| | 7 | De la: Micaell 13 Octombrie 2011 11:45 |
| ia sa-i mai dam dracu pe barbati!! | 327 | De la: DieMann 19 Iulie 2009 18:29 |
| Iubit VS Amant | 76 | De la: pattyy 25 Septembrie 2010 09:36 |
|
|
||
| vreau sa simt asta! dar nu pot! | 13 | De la: InDark 25 Martie 2009 17:11 |
| poti iubi un barbat mai mare ca tine cu aproape 19 ani? | 31 | De la: venera17 10 Iulie 2011 22:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.