Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

France darling, am fost banata draga mea.Poti sa-ti imaginezi? Si m-am plins la admin ca habar n-am avut de ce nu mai pot sa-mi deschid alt cont si si-au facut ei mila de mine , ca-s fata buna, si m-au bagat din nou.
Ei, intre timp m-am inscris pe Garbo ca eram dependenta de forum
Tu ce mai faci? Te mai lupti cu fetele cu voal?
micabis
Postat pe 8 Mai 2009 22:51

O ISTORIOARÃ CU FEMEILE CARE FAC AVORTURI

Toate pãcatele sunt pãcate grele si toate pãcatele se numesc de marele Apostol Pavel "lucruri ale întunericului". Cã auzi ce zice: Lepãdati dar lucrurile întunericului. Apoi începe sã le numere: desfrânarea, lãcomia, betia, hula, necredinta... Tot pãcatul întunecã pe om, dar uciderea este un pãcat si împotriva Duhului Sfânt si strigãtor la cer, si poti sã spui acestui pãcat cum vrei. Cã ce este mai scump la fiecare vietate decât viata?

Nu vezi mata cã si o furnicã si un tântar si o muscã, o jivinã cât de micã, ea vrea sã-si salveze viata. Fuge, aleargã, se pãzeste sã nu o omori. Dar omul, care-i chipul si asemãnarea lui Dumnezeu, cât de scumpã este viata lui înaintea Tatãlui ceresc?

Dacã ar fi omul fiarã, n-ar fi o pagubã mare, cã o fiarã este mult inferioarã omului, dar omul este chipul si asemãnarea lui Dumnezeu. De aceea cei ce fac avorturi distrug chipul lui Dumnezeu din om, icoana Preasfintei Treimi pe pãmânt, si este foarte mare pãcat.

De aceea sfãtuim pe cei ce-au cãzut în acest pãcat, ca sã se sileascã cu toatã puterea sã se mãrturiseascã si sã-si facã canonul în lumea aceasta, ca nu cumva dincolo sã-l facã vesnic. S-a prea înmultit pãcatul acesta si este strigãtor la cer, si aduce osândã vremelnicã si vesnicã si în veacul de acum si în cel viitor. Ia sã vã spun o întâmplare adevãratã si înfricosãtoare:

Într-una din zile, m-am pomenit aici la mine cu o doamnã bine, care a venit si a cãzut în genunchi si a început a plânge:

- Ce este, doamnã?

- Vai de mine, sunt de la Bucuresti, am venit cu mare greutate si cu mare necaz aici.

- Dar ce s-a întâmplat?

- Eu sunt fatã de preot, a zis, si s-a întâmplat de m-a luat în cãsãtorie un mare functionar. Eu i-am spus cã nu merg dupã dânsul. Eu sunt fatã de preot si sunt credincioasã. Am crescut în credinta crestinã ortodoxã, în frica lui Dumnezeu, dar el nu crede în Dumnezeu. El a spus: "Eu nu cred, dar îti dau voie tie sã faci ce vrei: roagã-te, mergi la bisericã, posteste, fã milostenie, roagã-te si acasã. Fã tot ce vrei, numai sã mergi dupã mine în cãsãtorie!"

În felul acesta, ea a întrebat pe pãrintii ei si s-a încumetat si s-a dus. S-au luat în cãsãtorie si au trãit bine vreo câteva luni. Când ea a rãmas gravidã, el atâta i-a spus: "Silvia, copii sã nu-mi faci, cã copiii sunt salba dracilor". Auzi ce expresie! Ea a rãmas uimitã când a auzit: "Fã ce stii, dar copii sã nu-mi faci, cã nici nu vreau sã aud de dânsii!"

Atunci ea i-a spus: "Mãi, criminalule, sã-ti iasã din minte vreodatã cã eu am sã fac aceastã crimã! Eu sunt fatã de preot. Eu ti-am spus înainte de a mã cãsãtori cã vreau sã trãiesc cu tine crestineste, nu pãgâneste". El i-a spus: "Gândeste-te bine, cã eu am vorbit cu un doctor sã dai copilul afarã". Copilul avea douã luni. Ea a spus: "Niciodatã, nu voi face aceastã crimã. Mai bine mor de o mie de ori decât sã omor copilul".

Si a rãmas vorba cã el îi pregãtea doctorul ca sã-i omoare copilul, mai ales primul copil. Ea însã era hotãrâtã pânã la moarte sã nu facã avort. Si iatã ce s-a întâmplat. A venit sãraca aici la mine sã întrebe, dar era hotãrâtã în inima ei sã nu facã aceastã ucidere de om.

- Am auzit de dumneata si am venit sã întreb, a zis ea. Ce zici, pãrinte? Eu sunt în a doua lunã si el m-a amenintat cu moartea, dacã nu fac avort.

- Dacã te-ar tãia de o mie de ori si te-ar împusca, sã nu omori nici un copil, cã nici leoaica, nici lupoaica, nici scroafa sãlbaticã, nici serpoaica, nimeni nu îsi omoarã puii. Dar omul a devenit mai rãu decât toate fiarele de pe fata pãmântului. Omul îsi omoarã copiii. Mai bine sã mori de o mie de ori, dar sã nu faci avort. Spovedeste-te si te pregãteste. Mucenitã ai sã fii cu Sfânta Varvara, cu Sfânta Tecla si cu toate martirele în ceruri, dacã ai sã mori tu, ca sã nu omori copilul.

- Cum sã fac? Mã tem si de el cã mã va omorî, mã tem si de Dumnezeu!

- Sã te temi de Dumnezeu, Care a zis asa: Nu vã temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot sã-l ucidã. Temeti-vã mai vârtos de acela care, dupã ce a ucis trupul, poate sã ducã sufletul în gheenã. Nu te teme! Trupul ãsta este o mânã de pãmânt spre mâncarea viermilor. Azi este, mâine nu mai este. Sufletul nu moare în veci! Du-te hotãrâtã în inima ta, spovedeste-te, împãrtãseste-te si asteaptã moartea! Dar sã nu avortezi!

Ce s-a întâmplat între timp? S-a dus femeia acasã hotãrâtã sã nu facã avort. Si cum era aproape sâmbãta mortilor, adicã "Mosii de varã", anul trecut (1979), ea s-a dus în oras sã cumpere câte ceva, ca sã dea de pomanã. A cumpãrat castroane, cãni frumoase, vase, pahare, portocale, bomboane. Voi stiti cã la noi se dã de pomanã, dupã cum este traditia noastrã ortodoxã, pentru sufletul mortilor. Si a luat si fãinã de grâu, ca sã facã cozonaci si plãcinte pentru pomanã.

A venit acasã din oras cam obositã. A plãmãdit fãina, a pus drojdie si a frãmântat aluatul pânã a dospit si s-a culcat.

Când a adormit, s-a fãcut cã era într-un defileu de munti, adicã douã rânduri de munti. Unul era pe dreapta si unul pe stânga, iar prin mijlocul acelor munti era o sosea dreaptã. Muntii erau foarte înalti si aveau pãdure de brazi pânã la poale. Iar de la marginea pãdurii, de-o parte si de alta, erau flori, douã-trei sute de metri pânã la sosea. Ea mergea - asta era prin vis - pe soseaua aceea printre munti si se minuna de frumusetea acelor locuri.

Dar deodatã, când si-a aruncat privirea în dreapta, spre pãdure, a observat ceva foarte minunat: la poala pãdurii erau arbori de foc, cât vedeai cu ochii. Un rând de arbori care ardeau scânteind de jãratec. Si de fiecare arbore de foc era legatã cu funii de foc câte o femeie goalã, cum a fãcut-o mama sa, si focul le ardea grozav la spate, pe sira spinãrii, si ele tipau groaznic.

Cum se zvârcoleau aceste femei legate de arbori, deodatã a vãzut niste vulturi de foc care veneau din muntii ceilalti, cu gheare de foc, cu aripi de foc si cu ciocul de foc si s-au pus pe sânii lor si îi mâncau si ele strigau: "Vai de noi si de noi si de cei ce ne-au nãscut pe noi!" Vulturii mâncau sânii lor pânã la oase, de se vedeau coastele, si apoi zburau înapoi în munti, iar lor le cresteau sânii înapoi. Si veneau alti vulturi si le mâncau din nou si ele strigau tare si plângeau.

Si s-a minunat biata femeie: "Vai de mine, zice, nu mã mai uit în partea asta, cã mor de fricã". Si a întors capul spre stânga. În partea stângã a vãzut un lucru mai înfricosat. Alt rând de copaci de foc, tot în marginea pãdurii, si erau legate femei goale, dar aici nu le mai mâncau vulturii. Aici erau serpi cu douã capete, niste balauri de foc, încolãciti peste ele si peste copaci, cu coada pânã în pãmânt. Cu un cap era pe o tâtã si cu altul pe cealaltã tâtã si le sugeau de le dãdea sângele. Asa de tare strigau, de se cutremurau pãdurile si muntii aceia.

Atunci ea, când a vãzut cã în stânga vede si mai înfricosat lucru decât în dreapta, de fricã a slãbit si a cãzut în genunchi si striga la Maica Domnului: "Maica Domnului, nu mã lãsa, cã mor de fricã!" si se uita dacã nu mai este cineva pe acolo, cã se temea sã nu vinã serpii aceia si la dânsa.

Deodatã vede în urmã pe drum cã vine un tânãr prea frumos, cu hainã albã ca zãpada, cu cruce în frunte si cu un baston de aur în mânã. Când l-a vãzut a zis:

- Multumesc Tie, Doamne, cã nu m-ai lãsat în iadul ãsta singurã. Si a cãzut cu fata la pãmânt, zicând: "Doamne Iisuse, nu mã lãsa!"

- Eu nu sunt Iisus Hristos, a rãspuns îngerul.

- Dar cine esti, Doamne?

- Eu sunt îngerul pãzitor al vietii tale. Eu totdeauna te pãzesc pe tine, si acum m-am arãtat tie cu porunca lui Hristos.

- Doamne, scoate-mã de aici, cã mor de fricã! Fã milã cu mine si nu mã lãsa aici!

A sculat-o din genunchi si i-a zis:

- Nu te teme si mergi dupã mine!

El mergea înainte si ea în urmã. Si în urma lui se vedeau raze de luminã si era o mireasmã a Duhului Sfânt, cum nu mai este pe pãmânt.

Mergând cu îngerul pe drumul acela, ea a întrebat:

- Doamne, de ce pe femeile acestea le sug balaurii acestia cu douã capete si pe acelea le mãnâncã vulturii de foc. Le mãnâncã sânii lor si iar cresc si ele se chinuiesc? Si a zis îngerul:

- Acestea n-au voit sã le sugã copiii lor. N-au vrut sã alãpteze copii si de aceea balaurii acestia de foc le vor suge în vecii vecilor si vulturii de foc le vor mânca sânii, cã au fost criminale si au omorât copiii nevinovati din pântecele lor. Femeile care au omorât copiii prin avort, cu bãi, cu injectii, cu pastile si i-au otrãvit cu buruieni de la babe, asa se vor munci în veci, cã nu s-au pocãit, nici nu s-au spovedit, ci au crezut cã-i glumã pãcatul acesta.

Mergând asa, i se pãrea ei cã au mers câtiva kilometri. S-a uitat în dreapta si a vãzut un singur arbore de foc, unde nu era legatã nici o femeie. Si ea a întrebat:

- Doamne, uite aici un singur copac care nu are legatã nici o femeie de dânsul! Zice îngerul:

- Vezi copacul ãsta de foc? Acesta era copacul tãu, dacã n-ascultai de preot si te duceai sã omori copilul! Tu n-ai nici un copil pe lume si era primul copil. Dar avea sã te pedepseascã Dumnezeu, pentru cã aveai sã mori în timpul avortului la doctor. Dar fiindcã ai avut fricã de Dumnezeu si te-ai hotãrât în inima ta sã nu omori copilul si ai întrebat pe preot si te-ai hotãrât mai bine sã mori decât sã omori copilul, iatã cã ai scãpat de acest copac!

Apoi a zis ea: "Doamne, scoate-mã de aici! Încotro este tara mea? Unde sunt eu aici?" Îngerul i-a zis: "Sã-i spui bãrbatului tãu cel criminal ce ti-am spus eu. Dacã te mai îndeamnã pe tine la avort, nu aici se va munci el, ci în alt loc, unde de o mie de ori va fi mai greu ca aici! Tu esti fatã de preot si te-ai mãritat fecioarã, cum te-a fãcut mama ta, iar el este un preacurvar. El s-a însurat cu tine, dar înainte el a trãit cu trei femei nemãritate si le-a obligat sã facã avort si le-a plãtit el la doctor. Acele trei femei au pierdut câte un copil. Deci are pe sufletul lui trei avorturi fãcute de el. Are sã mãnânce carne în vecii vecilor, în focul gheenei!

El nu ti-a spus tie, dar este un mare curvar si spurcat. Tu te-ai cãsãtorit curatã cum te-a fãcut mama ta, iar el a fost un preacurvar si ucigas, care a plãtit pentru acelea sã facã avort. Sã-i spui, cã el n-a zis nimãnui".

Atunci ea a zis: "Doamne, pe unde sã mã duc eu acasã? Pe unde sã ies?" Îngerul Domnului i-a spus: "Dar unde esti, acasã esti! Tu scoalã-te si frãmântã aluatul, cã a dospit în covatã". Si l-a vãzut ca un fulger când a zburat, si ea s-a trezit în casã.

S-a trezit femeia foarte spãimântatã si aluatul dãdea jos din covatã, cum i-a spus îngerul. Se culcase la sapte fãrã un sfert si acum era ceasul nouã si un sfert seara. Deci douã ore jumãtate. În timpul acesta a fost prin iad si a vãzut unde se muncesc femeile criminale care fac ucidere de om.

Când s-a sculat, de fricã a început sã strige în gura mare. Sotul ei venise de la serviciu si dacã a vãzut cã este obositã si se odihneste, n-a mai deranjat-o. Când a auzit rãcnind, el a crezut cã a luat foc ceva la cuptorul de pâine.

A venit bãrbatul ei:

- Ce-ai pãtit, Silvia? Ce ti s-a întâmplat?

- Vai de mine! Vai de mine! Am fost în iad. Am vãzut iadul! Am vãzut unde se muncesc femeile care fac avorturi.

- Cum?

Si i-a spus sotului tot ce i-a zis îngerul.

- Iatã, zice, ce mi-a mai spus: cã tu m-ai luat pe mine curatã cum m-a fãcut mama, dar tu ai trãit cu trei femei necãsãtorite, si le-ai îndemnat sã facã avorturi la doctori. Asa-i?

- Asa este.

- Auzi, cã te asteaptã pe tine muncã mult mai mare ca aceea. Cã tu ai si plãtit la doctori ca sã omori copiii, nu numai cã le-ai îndemnat. Banii aceia sunt spre pierzarea ta în veci!

El, când a auzit cã i-a descoperit pãcatele, a zis:

- Sã stii cã adevãrul ti-a spus. De azi înainte mã pocãiesc si eu pânã la moarte. Dar du-mã la un duhovnic sã-mi spun pãcatele, sã pun si eu început bun, cã am auzit cã Dumnezeu primeste pe cel pãcãtos!

Apoi a venit cu sotia si s-au mãrturisit amândoi, îndreptându-si viata. L-am mãrturisit si i-am spus: "Iatã, frate, ce a fãcut Dumnezeu cu tine! Câtã milã a avut de tine! Prin femeie ti-a descoperit urgiile si fãrãdelegile tale, ca sã te întorci la pocãintã".

Atunci mi-am adus aminte de cuvântul Sfântu-lui Apostol Pavel, care zice: De unde stii, femeie, cã nu-ti vei mântui bãrbatul? Nu stii tu, zice, cã se sfinteste bãrbatul necredincios prin femeia credin-cioasã? si invers.

Iatã o femeie crestinã! O femeie cu frica lui Dumnezeu, care a fost hotãrâtã în inima ei mai bine sã moarã, decât sã facã avorturi! Si s-a rugat lui Dumnezeu si a câstigat si pe sotul ei la adevãrata credintã si i-a îndreptat si viata lui. Si asa, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt pânã astãzi împreunã si duc viatã cinstitã si curatã înaintea lui Dumnezeu.

I-am dat si lui canon sã nu se împãrtãseascã 20 de ani, cã pentru un avort Sfintii Pãrinti opresc 20 de ani, iar cu iconomie 10 ani, dacã omul posteste toate posturile si miercurile si vinerile si face milostenie. "Fac toate!" a zis el. Atunci i-am redus canonul la 10 ani. Zece ani i-am dat canon si sã plângã toatã viata cã a omorât trei oameni. Cãci ori vei omorî copilul, cum ti-am spus, când l-a semãnat Dumnezeu în pântecele mamei sale, când este cât o sãmântã; ori îl omori când este mai mare, tot acelasi pãcat ai.

Sã vã iasã din minte, cum zic unele femei: "Pãrinte, nu era decât de-o lunã, cã nu se stia ce-a fost!" Nu minti pe Dumnezeu, Care a zidit si Care a zãmislit în tine. Nu auzi ce spune Ieremia Proorocul? Doamne, au nu Tu zidesti duhul omului la zãmislire?

Pe Dumnezeu nu-l poate minti nimeni. Aveti frica lui Dumnezeu, pãziti-vã de gândul acesta al uciderii de copii, mai tare decât toti balaurii din lumea asta si decât toate. Pãziti-vã! Cã dacã tot veti face mereu avort, poporul nostru se împutineazã. Vom rãmâne numai bãtrânii si vor veni alte popoare si ne vor robi, cã vom fi putini si nu vom mai avea copii ca sã fie ostasi ai tãrii si oameni de ispravã sã conducã tara!

Tineti nu numai la natalitatea poporului si la scumpa noastrã tarã, tineti la sufletul vostru, care-i mai scump decât toatã lumea, cã dacã îl veti pierde, cu toatã lumea nu puteti sã-l rãscumpãrati. Toate femeile care aveti bãrbati si v-ati cununat, ca si acelea care ati gresit si ati fãcut nuntã fãrã cununie, sã nu omorâti copiii. Copilul este un înger si prin el te mântuiesti si tu! Naste-l, boteazã-l, creste-l si printr-însul te mântuiesti si tu.

Sã te duci la mãrturisire, cã esti o crestinã bunã, si te iartã Dumnezeu. Iar a ucide copilul este cea mai mare crimã, cea mai mare fãrãdelege si împotrivire înaintea lui Dumnezeu, Care l-a creat în pântecele tãu si ti-a dat tie nastere, iar lui i-a dat suflet viu si cuvântãtor.

Vã rog din toatã inima sã tineti minte aceastã întâmplare. Aduceti-vã aminte, femeilor, de vulturii cei de foc si de copacii cei de foc care ard pe femeile care fac avort, ca si de balaurii cei de foc, care au sã vã sugã pieptul!

Pãziti-vã, vã rog, nu numai de-a face pãcatul, ci si de-a gândi la aceasta, cãci crimã si prea cumplitã crimã este fatã de constiinta ta, fatã de Dumnezeu si fatã de tara în care ne-am nãscut si trãim.

lourdess
Postat pe 9 Mai 2009 00:26
da lourdess am inteles.. ai facut avort.. iti pare rau si acu' vrei sa pari mare credincioasa.... da' nu'i nevoie sa ne stresezi zi de zi
Diavolyta_
Postat pe 9 Mai 2009 00:31
ce dor imi era de ea
ralu_zar
Postat pe 9 Mai 2009 00:32
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-09 00:31:34da lourdess am inteles.. ai facut avort.. iti pare rau si acu' vrei sa pari mare credincioasa.... da' nu'i nevoie sa ne stresezi zi de zi

adevarul ca majoritatea dupa ce au facut ei un pacat..o i-au asa pe aratura..cred ca este si cazul lui lourdess..da asa nu se iarta pacatele oare nu stie?
coffeeta
Postat pe 9 Mai 2009 00:33
De la: micabis, la data 2009-05-08 22:51:58France darling, am fost banata draga mea.Poti sa-ti imaginezi? Si m-am plins la admin ca habar n-am avut de ce nu mai pot sa-mi deschid alt cont si si-au facut ei mila de mine , ca-s fata buna, si m-au bagat din nou.
Ei, intre timp m-am inscris pe Garbo ca eram dependenta de forum
Tu ce mai faci? Te mai lupti cu fetele cu voal?
ma bucur ca ai revenit! acu ma specializez in avorturi.......am abandonat islamul! pupici!
FRANNNCE
Postat pe 9 Mai 2009 15:17
Deh France darling, si fata asta sarca nu poate scapa de amintiri...negre amintiri...
Eu am cunoscut o femeie care era o prostituata a anilor '70 si care in '90 facea parte din secta "oastea Domnului" si racola lume.
Si vorbea frate cu un asa patos de iti veana sa crezi ca e vreo arhanghelita nu alta.
micabis
Postat pe 9 Mai 2009 17:49

ma faceti sa rad....
voi chiar credeti k eu o sa trec prin asa ceva?...chiar asa de inapoiata ma considerati....???
deci...situatia din Romania se prezinta cam asa....*avort k sa termin liceul,avort k sa intru la facultate,avort k sa termin faculatea.avort k sa intru la masterat,avort k n-am servici,avork k stau cu chirie,avort k nu am ink masina,k nu am bani,bani,bani....*
si asa a ajuns romania pe primul loc in lume k numar de avorturi....!!!
oare toate lucrurile astea sunt mai importante decat viata proprilul copil?
stiu sigur k nu veti fii mame bune...puteti voi sa va pacaliti oricat...sa va inselati singure k va iubiti copiii....dak nu il iubiti si pe ACELA nici nu va puteti numi mame....!!!...doar niste fiinte ordinare kr s-au uscat complet pe interior de la cate avorturi au facut...
apropo de religie...sunt ortodoxa....va da vreo religie dreptul sa avortati?
haideti...faceti cate spume la gura vreti....!!!...sa va vad....curajoaselor...!!!
16 milioane de avorturi in romania....in numai 20 de ani....stiti cum se numeste asta?...genocid!!!!
CRIMINALELOR LA PUSCARIE CU VOI OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE
MOARTE PENTRU MOARTE PEDEAPSA CU MOARTEA
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:03
iar a ascapat lourdess ne era dor de tine
donttouch
Postat pe 14 Mai 2009 16:05
De la: donttouch, la data 2009-05-14 16:05:06 iar a ascapat lourdess ne era dor de tine

BUNA DRAGA TU MAI INVATA SA SCRII
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:06
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:06:21
De la: donttouch, la data 2009-05-14 16:05:06 iar a ascapat lourdess ne era dor de tine

BUNA DRAGA TU MAI INVATA SA SCRII

zi zau micutza samariteanca
donttouch
Postat pe 14 Mai 2009 16:07
De la: coffeeta, la data 2009-05-09 00:33:49
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-09 00:31:34da lourdess am inteles.. ai facut avort.. iti pare rau si acu' vrei sa pari mare credincioasa.... da' nu'i nevoie sa ne stresezi zi de zi

adevarul ca majoritatea dupa ce au facut ei un pacat..o i-au asa pe aratura..cred ca este si cazul lui lourdess..da asa nu se iarta pacatele oare nu stie?

in viata mea nu am facut si nu voi face O CRIMA 1 din cele zece porunci este SA NU UCIZI!!!
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:08
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:03:39
ma faceti sa rad....
voi chiar credeti k eu o sa trec prin asa ceva?...chiar asa de inapoiata ma considereti....???
deci...situatia din romania se prezinta cam asa....*avort k sa termin liceul,avort k sa intru la facultate,avort k sa termin faculatea.avort k sa intru la masterat,avort k n-am servici,avork k stau cu chirie,avort k nu am ink masina,k nu am bani,bani,bani....*
stiu sigur k nu veti fii mame bune...puteti voi sa va pacaliti oricat...sa va inselati singure k va iubiti copiii....dak nu il iubiti si pe ACELA nici nu va puteti numi mame....!!!...doar niste fiinte ordinare kr s-au uscat complet pe interior de la cate avorturi au facut...
haideti...faceti cate spume la gura vreti....!!!...sa va vad....curajoaselor...!!!
16 milioane de avorturi in romania....in numai 20 de ani....stiti cum se numeste asta?...genocid!!!!

bai fata da tu esti chiar proasta..nimeni nu a zis ca este pt avort..chiar iti este asa de greu sa pricepi?!
sau stai nu ai cu cine te certa,...cata suferinta la capul tau
coffeeta
Postat pe 14 Mai 2009 16:08
iar te'ai intors cosmarule??
Diavolyta_
Postat pe 14 Mai 2009 16:09
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:08:00

in viata mea nu am facut si nu voi face O CRIMA 1 din cele zece porunci este SA NU UCIZI!!!

si celelalte cum suna ?din cate stiu cam faci abstractzie de la ele hai repede da copy/paste
donttouch
Postat pe 14 Mai 2009 16:09

asta-i foarte bine..dar nu iti da dreptul sa le judeci tu pe altele..sau nu ai aflat ca toti o sa fim judecati mai devreme sau mai tarziu?!

da am si eu o intrebare...ai luat vreodata anticonceptionale?!
coffeeta
Postat pe 14 Mai 2009 16:10
De la: coffeeta, la data 2009-05-14 16:10:26

asta-i foarte bine..dar nu iti da dreptul sa le judeci tu pe altele..sau nu ai aflat ca toti o sa fim judecati mai devreme sau mai tarziu?!

da am si eu o intrebare...ai luat vreodata anticonceptionale?!

nu ma protejez ,este un pacat sa te protejezi si sa fugi de un viitor copil care vrea Dumnezeu sa ti-l dea ,voi face atati copii cati imi da Dumnezeu
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:12
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-14 16:09:47iar te'ai intors cosmarule??

TU CE VREI DIAVOLE????????????????????????????????tu ce te bagi genocid ce esti
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:14
De la: coffeeta, la data 2009-05-14 16:08:51
ma faceti sa rad....
voi chiar credeti k eu o sa trec prin asa ceva?...chiar asa de inapoiata ma considereti....???
deci...situatia din romania se prezinta cam asa....*avort k sa termin liceul,avort k sa intru la facultate,avort k sa termin faculatea.avort k sa intru la masterat,avort k n-am servici,avork k stau cu chirie,avort k nu am ink masina,k nu am bani,bani,bani....*

bai fata da tu esti chiar proasta..nimeni nu a zis ca este pt avort..chiar iti este asa de greu sa pricepi?!

PROASTA ESTI TU
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:15
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:15:06
De la: coffeeta, la data 2009-05-14 16:08:51
ma faceti sa rad....

PROASTA ESTI TU

imi pare rau sa te dezamagesc...dar nu eu sunt cea care nu intelege..ca nimeni nu este pro avorturi!
coffeeta
Postat pe 14 Mai 2009 16:17
[quote name='lourdess' date='2009-05-14 16:12:41'[/quote]
nu ma protejez ,este un pacat sa te protejezi si sa fugi de un viitor copil care vrea Dumnezeu sa ti-l dea ,voi face atati copii cati imi da Dumnezeu[/quote]

Aaaaaa daaa? Si madame lourdess.......daca tot esti asa de credincioasa.....cum se face ca ai ramas insarcinata inainte de a te casatorii? hmm???
Sau asta pt tine nu e un pacat??
Cat poti fi de ipocrita.........o tot ti cu cele 10 porunci.....dar tu ai preacurvit inainte de a te casatorii........sau ii fi si tu ca fecioara maria

Aaaa si o alta intrebare........al tau sot...s-a bucurat ca era nevoit sa te ia de nevasta dupa ce i-ai trantit un copil????
andreea1976
Postat pe 14 Mai 2009 16:33
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:14:08

ce scoate fatuca asta plina de vb marete! mah! hai sa ti spun ceva k vad k esti cam limitata din pct meu d vdr in ceea ce priveste acst subiect! ok. am inteles cu totii shi cu toatele k esti contra chiuretajului! bv tie! shi bv tie k nu ai aj in sit in care tb sa renunti la un bebe nedorit de tata sau care are o malformatie... sau care pur shi simplu nu s a mai dezvoltat in tn. de sarcina orpita in evolutie ai auzit? shi cand te curata shi l scoate de acolo.... sau de cazuri in care aproape de nastere ..... descoperi k are o boala ceva... fara tratament sau fara lecuire...? la ce aduci un copil bolnav in lumea asta shi asha plina de oameni rai? k sa l chinui? k sa ce?
nu te mai da tu rotunda, femeia lui dzeu!
nu ti doresc sa fii pusa in situatia in care ai alege intre viatza ta shi a copilului tau!
e alegerea fiecareia dintre noi dc il facem sau nu!
shi ti ash mai spune io multe... dar trebuie sa o intind k afara e minunat... shi tu era sa imi strici ziua!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 14 Mai 2009 18:33
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:14:08

Vreau sa te EVAPOREZI
Diavolyta_
Postat pe 14 Mai 2009 18:37
De la: andreea1976, la data 2009-05-14 16:33:34[quote name='lourdess' date='2009-05-14 16:12:41'

nu ma protejez ,este un pacat sa te protejezi si sa fugi de un viitor copil care vrea Dumnezeu sa ti-l dea ,voi face atati copii cati imi da Dumnezeu[/quote]

Aaaaaa daaa? Si madame lourdess.......daca tot esti asa de credincioasa.....cum se face ca ai ramas insarcinata inainte de a te casatorii? hmm???
Sau asta pt tine nu e un pacat??
Cat poti fi de ipocrita.........o tot ti cu cele 10 porunci.....dar tu ai preacurvit inainte de a te casatorii........sau ii fi si tu ca fecioara maria

Aaaa si o alta intrebare........al tau sot...s-a bucurat ca era nevoit sa te ia de nevasta dupa ce i-ai trantit un copil????
[/quote]
Andreea scumpa, musai sa-ti dau niste lamuriri. In Biblie scrie sa nu PREA curvesti, nu sa nu curvesti. Deci poti sa o faci, da' nu PREA mult. Prin urmare, Lourdes bine a interpretat porunca aia. S-o fi... asa... o singura data, a ramas insarcinata si gata, s-a maritat. Care-i problema?
Lucia1971
Postat pe 14 Mai 2009 18:38
Cata cearta.nu inteleg de ce unele utilizatoare de aici,sunt pornite doar pt cearta.am inteles,ca nu sunteti pro avort.ok,atunci de jigniti o persoana care este impotriva lui.si 2,chiar daca ati facut avort,cine stie din ce motiv,ar trebui sa va uitati in sufletul vostru,si sa va faceti procese de constiinta,nu sa va certati,si sa jigniti o persoana care va spune ca avortul este o crima.sincer vb,daca as fi facut un avort,mi-as apleca capul in jos,si nu as comenta nimic,stiind ce pacat am facut.,dar in nici un caz sa ma cert cu cineva,si sa jignesc.stiindu-mi pacatul,as tacea ,si as incerca poate sa fac ceva,pt a-mi rascumpara gresala cat de cat,ducandu-ma la biserica,sau cel putin,sa nu ma mai bat cu pumini in piept,ca am facut avort,si ca sunt mandra de decizia mea.haide-ti ,nu mai jigniti,nu pe subiectl acesta macar.fiecare a facut ce a facut,dar totusi,avortul nu este o decizie de laudat.iar o persoana care este impotriva,nu este o nebuna.ganditi-va putin.
nefertitiafrodita
Postat pe 14 Mai 2009 18:41
Nefertiti, nu ai inteles ideea. Nimeni nu se lega de Lourdes daca ea nu ar fi aruncat cu noroi in cele care nu au nimic impotriva avortului sau in cele care au recunoscut ca au trecut printr-o asemenea experienta, extrem de traumatizanta de altfel. Problema e ca nimeni, dar absolut NIMENI nu are dreptul sa judece pe altcineva pentru faptele sale, cu atat mai putin Lourdes, o femeie ca noi toate celelalte. Acu ai inteles?
Lucia1971
Postat pe 14 Mai 2009 18:45
De la: Lucia1971, la data 2009-05-14 18:45:07Nefertiti, nu ai inteles ideea. Nimeni nu se lega de Lourdes daca ea nu ar fi aruncat cu noroi in cele care nu au nimic impotriva avortului sau in cele care au recunoscut ca au trecut printr-o asemenea experienta, extrem de traumatizanta de altfel. Problema e ca nimeni, dar absolut NIMENI nu are dreptul sa judece pe altcineva pentru faptele sale, cu atat mai putin Lourdes, o femeie ca noi toate celelalte. Acu ai inteles?

Eu stiu cel mai bine,ca nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni,pt ca nici eu nu as suporta sa ma judece cineva,dar hai sa recunoaste cu toatele ca avortul totusi este o crima,si ma repet de 10000 de ori,DE CE SA NU EVITAM.sunt atatea metode,ce naiba,chair traim in evul mediu??? decat sa fac avort,mai bine iau pastile cu pumnul(anticonceptionale).sper sa nu se supere lourdes,dar asa cred.sunt foarte credincioasa,dar nu cred ca pastilele sau mai stiu eu,este un pacat.pacat e mai mare cand faci crima.si tare ,le-as ruga pe toate femeile,sa nu mai faca avort,sa isi is masuri de protectie,ca e mai bine.si da,daca raman insarcinate,si sunt casatorite,si fac avort,ca nu au situatie materiala,sa stiu ca nu fac bine.d-zeu are grija de toate,eu stiu asta mai bine.asa imi spunea toata lumea,si au avut dreptate.
nefertitiafrodita
Postat pe 14 Mai 2009 18:52
Iti dau perfecta dreptate, mai ales ca lucrez in domeniu. Dar pe mine m-a deranjat modul in care le judeca pe respectivele. Si normal ca acuma, cum apare Lourdes, sar o gramada la jugulara ei.
Lucia1971
Postat pe 14 Mai 2009 18:56
De la: Lucia1971, la data 2009-05-14 18:56:26Iti dau perfecta dreptate, mai ales ca lucrez in domeniu. Dar pe mine m-a deranjat modul in care le judeca pe respectivele. Si normal ca acuma, cum apare Lourdes, sar o gramada la jugulara ei.

Eu m-am gandit ca atunci cand lourdes a postat acele poezioare si povestioare,sa le sensibilizeze pe femei,nu sa le faca mai rele si sa inceapa sa se certe si sa se jigneasca.totusi poezioara e un adevar,consider ca nu spune ceva stintifico-fantastic.
nefertitiafrodita
Postat pe 14 Mai 2009 19:05
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-14 19:05:13
De la: Lucia1971, la data 2009-05-14 18:56:26Iti dau perfecta dreptate, mai ales ca lucrez in domeniu. Dar pe mine m-a deranjat modul in care le judeca pe respectivele. Si normal ca acuma, cum apare Lourdes, sar o gramada la jugulara ei.

Eu m-am gandit ca atunci cand lourdes a postat acele poezioare si povestioare,sa le sensibilizeze pe femei,nu sa le faca mai rele si sa inceapa sa se certe si sa se jigneasca.totusi poezioara e un adevar,consider ca nu spune ceva stintifico-fantastic.
inainte de poezioare credeincioasa a injurat si blestemat o fata in ziua de PASTE.tot inainte a pus poze cu avortoni masacrati de a lesinat o fata gravida de pe forum.........au urmat injuraturi ,blesteme crezindu-se un justitiar ceresc!............Oricum cei ce se comporta asa sint cei ce au facut pacate,avorturi ,etc inainte devenind apoi fanatici deoarece in subconstientul lor asteapta confirmarea iertarii divine!.........aceasta fata este un suflet nefericit cu o minte bolnava care refuleaza pe aci (avortul este unul din motivele refularii).sper sa se trateze spre binele copilului pe care il are!
FRANNNCE
Postat pe 14 Mai 2009 19:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
medicamente avortive!!! 37 De la: tekuka_dea 9 Martie 2011 21:21
:D 14 De la: pisicuta_razboinica 1 Iulie 2009 15:16
Ajutor 11 De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:42
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/10455/http-aghinita-ro-e2-80-9c-de-lege-ferenda-e2-80-9c-e2-80-93-o-noua-lege-a-avortului.html 5 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:19
HELP!!!! 14 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:26