Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

France darling, am fost banata draga mea.Poti sa-ti imaginezi? Si m-am plins la admin ca habar n-am avut de ce nu mai pot sa-mi deschid alt cont si si-au facut ei mila de mine , ca-s fata buna, si m-au bagat din nou.
Ei, intre timp m-am inscris pe Garbo ca eram dependenta de forum
Tu ce mai faci? Te mai lupti cu fetele cu voal?
micabis
Postat pe 8 Mai 2009 22:51

O ISTORIOAR� CU FEMEILE CARE FAC AVORTURI

Toate p�catele sunt p�cate grele si toate p�catele se numesc de marele Apostol Pavel "lucruri ale �ntunericului". C� auzi ce zice: Lep�dati dar lucrurile �ntunericului. Apoi �ncepe s� le numere: desfr�narea, l�comia, betia, hula, necredinta... Tot p�catul �ntunec� pe om, dar uciderea este un p�cat si �mpotriva Duhului Sf�nt si strig�tor la cer, si poti s� spui acestui p�cat cum vrei. C� ce este mai scump la fiecare vietate dec�t viata?

Nu vezi mata c� si o furnic� si un t�ntar si o musc�, o jivin� c�t de mic�, ea vrea s�-si salveze viata. Fuge, alearg�, se p�zeste s� nu o omori. Dar omul, care-i chipul si asem�narea lui Dumnezeu, c�t de scump� este viata lui �naintea Tat�lui ceresc?

Dac� ar fi omul fiar�, n-ar fi o pagub� mare, c� o fiar� este mult inferioar� omului, dar omul este chipul si asem�narea lui Dumnezeu. De aceea cei ce fac avorturi distrug chipul lui Dumnezeu din om, icoana Preasfintei Treimi pe p�m�nt, si este foarte mare p�cat.

De aceea sf�tuim pe cei ce-au c�zut �n acest p�cat, ca s� se sileasc� cu toat� puterea s� se m�rturiseasc� si s�-si fac� canonul �n lumea aceasta, ca nu cumva dincolo s�-l fac� vesnic. S-a prea �nmultit p�catul acesta si este strig�tor la cer, si aduce os�nd� vremelnic� si vesnic� si �n veacul de acum si �n cel viitor. Ia s� v� spun o �nt�mplare adev�rat� si �nfricos�toare:

�ntr-una din zile, m-am pomenit aici la mine cu o doamn� bine, care a venit si a c�zut �n genunchi si a �nceput a pl�nge:

- Ce este, doamn�?

- Vai de mine, sunt de la Bucuresti, am venit cu mare greutate si cu mare necaz aici.

- Dar ce s-a �nt�mplat?

- Eu sunt fat� de preot, a zis, si s-a �nt�mplat de m-a luat �n c�s�torie un mare functionar. Eu i-am spus c� nu merg dup� d�nsul. Eu sunt fat� de preot si sunt credincioas�. Am crescut �n credinta crestin� ortodox�, �n frica lui Dumnezeu, dar el nu crede �n Dumnezeu. El a spus: "Eu nu cred, dar �ti dau voie tie s� faci ce vrei: roag�-te, mergi la biseric�, posteste, f� milostenie, roag�-te si acas�. F� tot ce vrei, numai s� mergi dup� mine �n c�s�torie!"

�n felul acesta, ea a �ntrebat pe p�rintii ei si s-a �ncumetat si s-a dus. S-au luat �n c�s�torie si au tr�it bine vreo c�teva luni. C�nd ea a r�mas gravid�, el at�ta i-a spus: "Silvia, copii s� nu-mi faci, c� copiii sunt salba dracilor". Auzi ce expresie! Ea a r�mas uimit� c�nd a auzit: "F� ce stii, dar copii s� nu-mi faci, c� nici nu vreau s� aud de d�nsii!"

Atunci ea i-a spus: "M�i, criminalule, s�-ti ias� din minte vreodat� c� eu am s� fac aceast� crim�! Eu sunt fat� de preot. Eu ti-am spus �nainte de a m� c�s�tori c� vreau s� tr�iesc cu tine crestineste, nu p�g�neste". El i-a spus: "G�ndeste-te bine, c� eu am vorbit cu un doctor s� dai copilul afar�". Copilul avea dou� luni. Ea a spus: "Niciodat�, nu voi face aceast� crim�. Mai bine mor de o mie de ori dec�t s� omor copilul".

Si a r�mas vorba c� el �i preg�tea doctorul ca s�-i omoare copilul, mai ales primul copil. Ea �ns� era hot�r�t� p�n� la moarte s� nu fac� avort. Si iat� ce s-a �nt�mplat. A venit s�raca aici la mine s� �ntrebe, dar era hot�r�t� �n inima ei s� nu fac� aceast� ucidere de om.

- Am auzit de dumneata si am venit s� �ntreb, a zis ea. Ce zici, p�rinte? Eu sunt �n a doua lun� si el m-a amenintat cu moartea, dac� nu fac avort.

- Dac� te-ar t�ia de o mie de ori si te-ar �mpusca, s� nu omori nici un copil, c� nici leoaica, nici lupoaica, nici scroafa s�lbatic�, nici serpoaica, nimeni nu �si omoar� puii. Dar omul a devenit mai r�u dec�t toate fiarele de pe fata p�m�ntului. Omul �si omoar� copiii. Mai bine s� mori de o mie de ori, dar s� nu faci avort. Spovedeste-te si te preg�teste. Mucenit� ai s� fii cu Sf�nta Varvara, cu Sf�nta Tecla si cu toate martirele �n ceruri, dac� ai s� mori tu, ca s� nu omori copilul.

- Cum s� fac? M� tem si de el c� m� va omor�, m� tem si de Dumnezeu!

- S� te temi de Dumnezeu, Care a zis asa: Nu v� temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot s�-l ucid�. Temeti-v� mai v�rtos de acela care, dup� ce a ucis trupul, poate s� duc� sufletul �n gheen�. Nu te teme! Trupul �sta este o m�n� de p�m�nt spre m�ncarea viermilor. Azi este, m�ine nu mai este. Sufletul nu moare �n veci! Du-te hot�r�t� �n inima ta, spovedeste-te, �mp�rt�seste-te si asteapt� moartea! Dar s� nu avortezi!

Ce s-a �nt�mplat �ntre timp? S-a dus femeia acas� hot�r�t� s� nu fac� avort. Si cum era aproape s�mb�ta mortilor, adic� "Mosii de var�", anul trecut (1979), ea s-a dus �n oras s� cumpere c�te ceva, ca s� dea de poman�. A cump�rat castroane, c�ni frumoase, vase, pahare, portocale, bomboane. Voi stiti c� la noi se d� de poman�, dup� cum este traditia noastr� ortodox�, pentru sufletul mortilor. Si a luat si f�in� de gr�u, ca s� fac� cozonaci si pl�cinte pentru poman�.

A venit acas� din oras cam obosit�. A pl�m�dit f�ina, a pus drojdie si a fr�m�ntat aluatul p�n� a dospit si s-a culcat.

C�nd a adormit, s-a f�cut c� era �ntr-un defileu de munti, adic� dou� r�nduri de munti. Unul era pe dreapta si unul pe st�nga, iar prin mijlocul acelor munti era o sosea dreapt�. Muntii erau foarte �nalti si aveau p�dure de brazi p�n� la poale. Iar de la marginea p�durii, de-o parte si de alta, erau flori, dou�-trei sute de metri p�n� la sosea. Ea mergea - asta era prin vis - pe soseaua aceea printre munti si se minuna de frumusetea acelor locuri.

Dar deodat�, c�nd si-a aruncat privirea �n dreapta, spre p�dure, a observat ceva foarte minunat: la poala p�durii erau arbori de foc, c�t vedeai cu ochii. Un r�nd de arbori care ardeau sc�nteind de j�ratec. Si de fiecare arbore de foc era legat� cu funii de foc c�te o femeie goal�, cum a f�cut-o mama sa, si focul le ardea grozav la spate, pe sira spin�rii, si ele tipau groaznic.

Cum se zv�rcoleau aceste femei legate de arbori, deodat� a v�zut niste vulturi de foc care veneau din muntii ceilalti, cu gheare de foc, cu aripi de foc si cu ciocul de foc si s-au pus pe s�nii lor si �i m�ncau si ele strigau: "Vai de noi si de noi si de cei ce ne-au n�scut pe noi!" Vulturii m�ncau s�nii lor p�n� la oase, de se vedeau coastele, si apoi zburau �napoi �n munti, iar lor le cresteau s�nii �napoi. Si veneau alti vulturi si le m�ncau din nou si ele strigau tare si pl�ngeau.

Si s-a minunat biata femeie: "Vai de mine, zice, nu m� mai uit �n partea asta, c� mor de fric�". Si a �ntors capul spre st�nga. �n partea st�ng� a v�zut un lucru mai �nfricosat. Alt r�nd de copaci de foc, tot �n marginea p�durii, si erau legate femei goale, dar aici nu le mai m�ncau vulturii. Aici erau serpi cu dou� capete, niste balauri de foc, �ncol�citi peste ele si peste copaci, cu coada p�n� �n p�m�nt. Cu un cap era pe o t�t� si cu altul pe cealalt� t�t� si le sugeau de le d�dea s�ngele. Asa de tare strigau, de se cutremurau p�durile si muntii aceia.

Atunci ea, c�nd a v�zut c� �n st�nga vede si mai �nfricosat lucru dec�t �n dreapta, de fric� a sl�bit si a c�zut �n genunchi si striga la Maica Domnului: "Maica Domnului, nu m� l�sa, c� mor de fric�!" si se uita dac� nu mai este cineva pe acolo, c� se temea s� nu vin� serpii aceia si la d�nsa.

Deodat� vede �n urm� pe drum c� vine un t�n�r prea frumos, cu hain� alb� ca z�pada, cu cruce �n frunte si cu un baston de aur �n m�n�. C�nd l-a v�zut a zis:

- Multumesc Tie, Doamne, c� nu m-ai l�sat �n iadul �sta singur�. Si a c�zut cu fata la p�m�nt, zic�nd: "Doamne Iisuse, nu m� l�sa!"

- Eu nu sunt Iisus Hristos, a r�spuns �ngerul.

- Dar cine esti, Doamne?

- Eu sunt �ngerul p�zitor al vietii tale. Eu totdeauna te p�zesc pe tine, si acum m-am ar�tat tie cu porunca lui Hristos.

- Doamne, scoate-m� de aici, c� mor de fric�! F� mil� cu mine si nu m� l�sa aici!

A sculat-o din genunchi si i-a zis:

- Nu te teme si mergi dup� mine!

El mergea �nainte si ea �n urm�. Si �n urma lui se vedeau raze de lumin� si era o mireasm� a Duhului Sf�nt, cum nu mai este pe p�m�nt.

Merg�nd cu �ngerul pe drumul acela, ea a �ntrebat:

- Doamne, de ce pe femeile acestea le sug balaurii acestia cu dou� capete si pe acelea le m�n�nc� vulturii de foc. Le m�n�nc� s�nii lor si iar cresc si ele se chinuiesc? Si a zis �ngerul:

- Acestea n-au voit s� le sug� copiii lor. N-au vrut s� al�pteze copii si de aceea balaurii acestia de foc le vor suge �n vecii vecilor si vulturii de foc le vor m�nca s�nii, c� au fost criminale si au omor�t copiii nevinovati din p�ntecele lor. Femeile care au omor�t copiii prin avort, cu b�i, cu injectii, cu pastile si i-au otr�vit cu buruieni de la babe, asa se vor munci �n veci, c� nu s-au poc�it, nici nu s-au spovedit, ci au crezut c�-i glum� p�catul acesta.

Merg�nd asa, i se p�rea ei c� au mers c�tiva kilometri. S-a uitat �n dreapta si a v�zut un singur arbore de foc, unde nu era legat� nici o femeie. Si ea a �ntrebat:

- Doamne, uite aici un singur copac care nu are legat� nici o femeie de d�nsul! Zice �ngerul:

- Vezi copacul �sta de foc? Acesta era copacul t�u, dac� n-ascultai de preot si te duceai s� omori copilul! Tu n-ai nici un copil pe lume si era primul copil. Dar avea s� te pedepseasc� Dumnezeu, pentru c� aveai s� mori �n timpul avortului la doctor. Dar fiindc� ai avut fric� de Dumnezeu si te-ai hot�r�t �n inima ta s� nu omori copilul si ai �ntrebat pe preot si te-ai hot�r�t mai bine s� mori dec�t s� omori copilul, iat� c� ai sc�pat de acest copac!

Apoi a zis ea: "Doamne, scoate-m� de aici! �ncotro este tara mea? Unde sunt eu aici?" �ngerul i-a zis: "S�-i spui b�rbatului t�u cel criminal ce ti-am spus eu. Dac� te mai �ndeamn� pe tine la avort, nu aici se va munci el, ci �n alt loc, unde de o mie de ori va fi mai greu ca aici! Tu esti fat� de preot si te-ai m�ritat fecioar�, cum te-a f�cut mama ta, iar el este un preacurvar. El s-a �nsurat cu tine, dar �nainte el a tr�it cu trei femei nem�ritate si le-a obligat s� fac� avort si le-a pl�tit el la doctor. Acele trei femei au pierdut c�te un copil. Deci are pe sufletul lui trei avorturi f�cute de el. Are s� m�n�nce carne �n vecii vecilor, �n focul gheenei!

El nu ti-a spus tie, dar este un mare curvar si spurcat. Tu te-ai c�s�torit curat� cum te-a f�cut mama ta, iar el a fost un preacurvar si ucigas, care a pl�tit pentru acelea s� fac� avort. S�-i spui, c� el n-a zis nim�nui".

Atunci ea a zis: "Doamne, pe unde s� m� duc eu acas�? Pe unde s� ies?" �ngerul Domnului i-a spus: "Dar unde esti, acas� esti! Tu scoal�-te si fr�m�nt� aluatul, c� a dospit �n covat�". Si l-a v�zut ca un fulger c�nd a zburat, si ea s-a trezit �n cas�.

S-a trezit femeia foarte sp�im�ntat� si aluatul d�dea jos din covat�, cum i-a spus �ngerul. Se culcase la sapte f�r� un sfert si acum era ceasul nou� si un sfert seara. Deci dou� ore jum�tate. �n timpul acesta a fost prin iad si a v�zut unde se muncesc femeile criminale care fac ucidere de om.

C�nd s-a sculat, de fric� a �nceput s� strige �n gura mare. Sotul ei venise de la serviciu si dac� a v�zut c� este obosit� si se odihneste, n-a mai deranjat-o. C�nd a auzit r�cnind, el a crezut c� a luat foc ceva la cuptorul de p�ine.

A venit b�rbatul ei:

- Ce-ai p�tit, Silvia? Ce ti s-a �nt�mplat?

- Vai de mine! Vai de mine! Am fost �n iad. Am v�zut iadul! Am v�zut unde se muncesc femeile care fac avorturi.

- Cum?

Si i-a spus sotului tot ce i-a zis �ngerul.

- Iat�, zice, ce mi-a mai spus: c� tu m-ai luat pe mine curat� cum m-a f�cut mama, dar tu ai tr�it cu trei femei nec�s�torite, si le-ai �ndemnat s� fac� avorturi la doctori. Asa-i?

- Asa este.

- Auzi, c� te asteapt� pe tine munc� mult mai mare ca aceea. C� tu ai si pl�tit la doctori ca s� omori copiii, nu numai c� le-ai �ndemnat. Banii aceia sunt spre pierzarea ta �n veci!

El, c�nd a auzit c� i-a descoperit p�catele, a zis:

- S� stii c� adev�rul ti-a spus. De azi �nainte m� poc�iesc si eu p�n� la moarte. Dar du-m� la un duhovnic s�-mi spun p�catele, s� pun si eu �nceput bun, c� am auzit c� Dumnezeu primeste pe cel p�c�tos!

Apoi a venit cu sotia si s-au m�rturisit am�ndoi, �ndrept�ndu-si viata. L-am m�rturisit si i-am spus: "Iat�, frate, ce a f�cut Dumnezeu cu tine! C�t� mil� a avut de tine! Prin femeie ti-a descoperit urgiile si f�r�delegile tale, ca s� te �ntorci la poc�int�".

Atunci mi-am adus aminte de cuv�ntul Sf�ntu-lui Apostol Pavel, care zice: De unde stii, femeie, c� nu-ti vei m�ntui b�rbatul? Nu stii tu, zice, c� se sfinteste b�rbatul necredincios prin femeia credin-cioas�? si invers.

Iat� o femeie crestin�! O femeie cu frica lui Dumnezeu, care a fost hot�r�t� �n inima ei mai bine s� moar�, dec�t s� fac� avorturi! Si s-a rugat lui Dumnezeu si a c�stigat si pe sotul ei la adev�rata credint� si i-a �ndreptat si viata lui. Si asa, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt p�n� ast�zi �mpreun� si duc viat� cinstit� si curat� �naintea lui Dumnezeu.

I-am dat si lui canon s� nu se �mp�rt�seasc� 20 de ani, c� pentru un avort Sfintii P�rinti opresc 20 de ani, iar cu iconomie 10 ani, dac� omul posteste toate posturile si miercurile si vinerile si face milostenie. "Fac toate!" a zis el. Atunci i-am redus canonul la 10 ani. Zece ani i-am dat canon si s� pl�ng� toat� viata c� a omor�t trei oameni. C�ci ori vei omor� copilul, cum ti-am spus, c�nd l-a sem�nat Dumnezeu �n p�ntecele mamei sale, c�nd este c�t o s�m�nt�; ori �l omori c�nd este mai mare, tot acelasi p�cat ai.

S� v� ias� din minte, cum zic unele femei: "P�rinte, nu era dec�t de-o lun�, c� nu se stia ce-a fost!" Nu minti pe Dumnezeu, Care a zidit si Care a z�mislit �n tine. Nu auzi ce spune Ieremia Proorocul? Doamne, au nu Tu zidesti duhul omului la z�mislire?

Pe Dumnezeu nu-l poate minti nimeni. Aveti frica lui Dumnezeu, p�ziti-v� de g�ndul acesta al uciderii de copii, mai tare dec�t toti balaurii din lumea asta si dec�t toate. P�ziti-v�! C� dac� tot veti face mereu avort, poporul nostru se �mputineaz�. Vom r�m�ne numai b�tr�nii si vor veni alte popoare si ne vor robi, c� vom fi putini si nu vom mai avea copii ca s� fie ostasi ai t�rii si oameni de isprav� s� conduc� tara!

Tineti nu numai la natalitatea poporului si la scumpa noastr� tar�, tineti la sufletul vostru, care-i mai scump dec�t toat� lumea, c� dac� �l veti pierde, cu toat� lumea nu puteti s�-l r�scump�rati. Toate femeile care aveti b�rbati si v-ati cununat, ca si acelea care ati gresit si ati f�cut nunt� f�r� cununie, s� nu omor�ti copiii. Copilul este un �nger si prin el te m�ntuiesti si tu! Naste-l, boteaz�-l, creste-l si printr-�nsul te m�ntuiesti si tu.

S� te duci la m�rturisire, c� esti o crestin� bun�, si te iart� Dumnezeu. Iar a ucide copilul este cea mai mare crim�, cea mai mare f�r�delege si �mpotrivire �naintea lui Dumnezeu, Care l-a creat �n p�ntecele t�u si ti-a dat tie nastere, iar lui i-a dat suflet viu si cuv�nt�tor.

V� rog din toat� inima s� tineti minte aceast� �nt�mplare. Aduceti-v� aminte, femeilor, de vulturii cei de foc si de copacii cei de foc care ard pe femeile care fac avort, ca si de balaurii cei de foc, care au s� v� sug� pieptul!

P�ziti-v�, v� rog, nu numai de-a face p�catul, ci si de-a g�ndi la aceasta, c�ci crim� si prea cumplit� crim� este fat� de constiinta ta, fat� de Dumnezeu si fat� de tara �n care ne-am n�scut si tr�im.

lourdess
Postat pe 9 Mai 2009 00:26
da lourdess am inteles.. ai facut avort.. iti pare rau si acu' vrei sa pari mare credincioasa.... da' nu'i nevoie sa ne stresezi zi de zi
Diavolyta_
Postat pe 9 Mai 2009 00:31
ce dor imi era de ea
ralu_zar
Postat pe 9 Mai 2009 00:32
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-09 00:31:34da lourdess am inteles.. ai facut avort.. iti pare rau si acu' vrei sa pari mare credincioasa.... da' nu'i nevoie sa ne stresezi zi de zi

adevarul ca majoritatea dupa ce au facut ei un pacat..o i-au asa pe aratura..cred ca este si cazul lui lourdess..da asa nu se iarta pacatele oare nu stie?
coffeeta
Postat pe 9 Mai 2009 00:33
De la: micabis, la data 2009-05-08 22:51:58France darling, am fost banata draga mea.Poti sa-ti imaginezi? Si m-am plins la admin ca habar n-am avut de ce nu mai pot sa-mi deschid alt cont si si-au facut ei mila de mine , ca-s fata buna, si m-au bagat din nou.
Ei, intre timp m-am inscris pe Garbo ca eram dependenta de forum
Tu ce mai faci? Te mai lupti cu fetele cu voal?
ma bucur ca ai revenit! acu ma specializez in avorturi.......am abandonat islamul! pupici!
FRANNNCE
Postat pe 9 Mai 2009 15:17
Deh France darling, si fata asta sarca nu poate scapa de amintiri...negre amintiri...
Eu am cunoscut o femeie care era o prostituata a anilor '70 si care in '90 facea parte din secta "oastea Domnului" si racola lume.
Si vorbea frate cu un asa patos de iti veana sa crezi ca e vreo arhanghelita nu alta.
micabis
Postat pe 9 Mai 2009 17:49

ma faceti sa rad....
voi chiar credeti k eu o sa trec prin asa ceva?...chiar asa de inapoiata ma considerati....???
deci...situatia din Romania se prezinta cam asa....*avort k sa termin liceul,avort k sa intru la facultate,avort k sa termin faculatea.avort k sa intru la masterat,avort k n-am servici,avork k stau cu chirie,avort k nu am ink masina,k nu am bani,bani,bani....*
si asa a ajuns romania pe primul loc in lume k numar de avorturi....!!!
oare toate lucrurile astea sunt mai importante decat viata proprilul copil?
stiu sigur k nu veti fii mame bune...puteti voi sa va pacaliti oricat...sa va inselati singure k va iubiti copiii....dak nu il iubiti si pe ACELA nici nu va puteti numi mame....!!!...doar niste fiinte ordinare kr s-au uscat complet pe interior de la cate avorturi au facut...
apropo de religie...sunt ortodoxa....va da vreo religie dreptul sa avortati?
haideti...faceti cate spume la gura vreti....!!!...sa va vad....curajoaselor...!!!
16 milioane de avorturi in romania....in numai 20 de ani....stiti cum se numeste asta?...genocid!!!!
CRIMINALELOR LA PUSCARIE CU VOI OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE
MOARTE PENTRU MOARTE PEDEAPSA CU MOARTEA
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:03
iar a ascapat lourdess ne era dor de tine
donttouch
Postat pe 14 Mai 2009 16:05
De la: donttouch, la data 2009-05-14 16:05:06 iar a ascapat lourdess ne era dor de tine

BUNA DRAGA TU MAI INVATA SA SCRII
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:06
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:06:21
De la: donttouch, la data 2009-05-14 16:05:06 iar a ascapat lourdess ne era dor de tine

BUNA DRAGA TU MAI INVATA SA SCRII

zi zau micutza samariteanca
donttouch
Postat pe 14 Mai 2009 16:07
De la: coffeeta, la data 2009-05-09 00:33:49
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-09 00:31:34da lourdess am inteles.. ai facut avort.. iti pare rau si acu' vrei sa pari mare credincioasa.... da' nu'i nevoie sa ne stresezi zi de zi

adevarul ca majoritatea dupa ce au facut ei un pacat..o i-au asa pe aratura..cred ca este si cazul lui lourdess..da asa nu se iarta pacatele oare nu stie?

in viata mea nu am facut si nu voi face O CRIMA 1 din cele zece porunci este SA NU UCIZI!!!
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:08
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:03:39
ma faceti sa rad....
voi chiar credeti k eu o sa trec prin asa ceva?...chiar asa de inapoiata ma considereti....???
deci...situatia din romania se prezinta cam asa....*avort k sa termin liceul,avort k sa intru la facultate,avort k sa termin faculatea.avort k sa intru la masterat,avort k n-am servici,avork k stau cu chirie,avort k nu am ink masina,k nu am bani,bani,bani....*
stiu sigur k nu veti fii mame bune...puteti voi sa va pacaliti oricat...sa va inselati singure k va iubiti copiii....dak nu il iubiti si pe ACELA nici nu va puteti numi mame....!!!...doar niste fiinte ordinare kr s-au uscat complet pe interior de la cate avorturi au facut...
haideti...faceti cate spume la gura vreti....!!!...sa va vad....curajoaselor...!!!
16 milioane de avorturi in romania....in numai 20 de ani....stiti cum se numeste asta?...genocid!!!!

bai fata da tu esti chiar proasta..nimeni nu a zis ca este pt avort..chiar iti este asa de greu sa pricepi?!
sau stai nu ai cu cine te certa,...cata suferinta la capul tau
coffeeta
Postat pe 14 Mai 2009 16:08
iar te'ai intors cosmarule??
Diavolyta_
Postat pe 14 Mai 2009 16:09
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:08:00

in viata mea nu am facut si nu voi face O CRIMA 1 din cele zece porunci este SA NU UCIZI!!!

si celelalte cum suna ?din cate stiu cam faci abstractzie de la ele hai repede da copy/paste
donttouch
Postat pe 14 Mai 2009 16:09

asta-i foarte bine..dar nu iti da dreptul sa le judeci tu pe altele..sau nu ai aflat ca toti o sa fim judecati mai devreme sau mai tarziu?!

da am si eu o intrebare...ai luat vreodata anticonceptionale?!
coffeeta
Postat pe 14 Mai 2009 16:10
De la: coffeeta, la data 2009-05-14 16:10:26

asta-i foarte bine..dar nu iti da dreptul sa le judeci tu pe altele..sau nu ai aflat ca toti o sa fim judecati mai devreme sau mai tarziu?!

da am si eu o intrebare...ai luat vreodata anticonceptionale?!

nu ma protejez ,este un pacat sa te protejezi si sa fugi de un viitor copil care vrea Dumnezeu sa ti-l dea ,voi face atati copii cati imi da Dumnezeu
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:12
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-14 16:09:47iar te'ai intors cosmarule??

TU CE VREI DIAVOLE????????????????????????????????tu ce te bagi genocid ce esti
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:14
De la: coffeeta, la data 2009-05-14 16:08:51
ma faceti sa rad....
voi chiar credeti k eu o sa trec prin asa ceva?...chiar asa de inapoiata ma considereti....???
deci...situatia din romania se prezinta cam asa....*avort k sa termin liceul,avort k sa intru la facultate,avort k sa termin faculatea.avort k sa intru la masterat,avort k n-am servici,avork k stau cu chirie,avort k nu am ink masina,k nu am bani,bani,bani....*

bai fata da tu esti chiar proasta..nimeni nu a zis ca este pt avort..chiar iti este asa de greu sa pricepi?!

PROASTA ESTI TU
lourdess
Postat pe 14 Mai 2009 16:15
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:15:06
De la: coffeeta, la data 2009-05-14 16:08:51
ma faceti sa rad....

PROASTA ESTI TU

imi pare rau sa te dezamagesc...dar nu eu sunt cea care nu intelege..ca nimeni nu este pro avorturi!
coffeeta
Postat pe 14 Mai 2009 16:17
[quote name='lourdess' date='2009-05-14 16:12:41'[/quote]
nu ma protejez ,este un pacat sa te protejezi si sa fugi de un viitor copil care vrea Dumnezeu sa ti-l dea ,voi face atati copii cati imi da Dumnezeu[/quote]

Aaaaaa daaa? Si madame lourdess.......daca tot esti asa de credincioasa.....cum se face ca ai ramas insarcinata inainte de a te casatorii? hmm???
Sau asta pt tine nu e un pacat??
Cat poti fi de ipocrita.........o tot ti cu cele 10 porunci.....dar tu ai preacurvit inainte de a te casatorii........sau ii fi si tu ca fecioara maria

Aaaa si o alta intrebare........al tau sot...s-a bucurat ca era nevoit sa te ia de nevasta dupa ce i-ai trantit un copil????
andreea1976
Postat pe 14 Mai 2009 16:33
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:14:08

ce scoate fatuca asta plina de vb marete! mah! hai sa ti spun ceva k vad k esti cam limitata din pct meu d vdr in ceea ce priveste acst subiect! ok. am inteles cu totii shi cu toatele k esti contra chiuretajului! bv tie! shi bv tie k nu ai aj in sit in care tb sa renunti la un bebe nedorit de tata sau care are o malformatie... sau care pur shi simplu nu s a mai dezvoltat in tn. de sarcina orpita in evolutie ai auzit? shi cand te curata shi l scoate de acolo.... sau de cazuri in care aproape de nastere ..... descoperi k are o boala ceva... fara tratament sau fara lecuire...? la ce aduci un copil bolnav in lumea asta shi asha plina de oameni rai? k sa l chinui? k sa ce?
nu te mai da tu rotunda, femeia lui dzeu!
nu ti doresc sa fii pusa in situatia in care ai alege intre viatza ta shi a copilului tau!
e alegerea fiecareia dintre noi dc il facem sau nu!
shi ti ash mai spune io multe... dar trebuie sa o intind k afara e minunat... shi tu era sa imi strici ziua!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 14 Mai 2009 18:33
De la: lourdess, la data 2009-05-14 16:14:08

Vreau sa te EVAPOREZI
Diavolyta_
Postat pe 14 Mai 2009 18:37
De la: andreea1976, la data 2009-05-14 16:33:34[quote name='lourdess' date='2009-05-14 16:12:41'

nu ma protejez ,este un pacat sa te protejezi si sa fugi de un viitor copil care vrea Dumnezeu sa ti-l dea ,voi face atati copii cati imi da Dumnezeu[/quote]

Aaaaaa daaa? Si madame lourdess.......daca tot esti asa de credincioasa.....cum se face ca ai ramas insarcinata inainte de a te casatorii? hmm???
Sau asta pt tine nu e un pacat??
Cat poti fi de ipocrita.........o tot ti cu cele 10 porunci.....dar tu ai preacurvit inainte de a te casatorii........sau ii fi si tu ca fecioara maria

Aaaa si o alta intrebare........al tau sot...s-a bucurat ca era nevoit sa te ia de nevasta dupa ce i-ai trantit un copil????
[/quote]
Andreea scumpa, musai sa-ti dau niste lamuriri. In Biblie scrie sa nu PREA curvesti, nu sa nu curvesti. Deci poti sa o faci, da' nu PREA mult. Prin urmare, Lourdes bine a interpretat porunca aia. S-o fi... asa... o singura data, a ramas insarcinata si gata, s-a maritat. Care-i problema?
Lucia1971
Postat pe 14 Mai 2009 18:38
Cata cearta.nu inteleg de ce unele utilizatoare de aici,sunt pornite doar pt cearta.am inteles,ca nu sunteti pro avort.ok,atunci de jigniti o persoana care este impotriva lui.si 2,chiar daca ati facut avort,cine stie din ce motiv,ar trebui sa va uitati in sufletul vostru,si sa va faceti procese de constiinta,nu sa va certati,si sa jigniti o persoana care va spune ca avortul este o crima.sincer vb,daca as fi facut un avort,mi-as apleca capul in jos,si nu as comenta nimic,stiind ce pacat am facut.,dar in nici un caz sa ma cert cu cineva,si sa jignesc.stiindu-mi pacatul,as tacea ,si as incerca poate sa fac ceva,pt a-mi rascumpara gresala cat de cat,ducandu-ma la biserica,sau cel putin,sa nu ma mai bat cu pumini in piept,ca am facut avort,si ca sunt mandra de decizia mea.haide-ti ,nu mai jigniti,nu pe subiectl acesta macar.fiecare a facut ce a facut,dar totusi,avortul nu este o decizie de laudat.iar o persoana care este impotriva,nu este o nebuna.ganditi-va putin.
nefertitiafrodita
Postat pe 14 Mai 2009 18:41
Nefertiti, nu ai inteles ideea. Nimeni nu se lega de Lourdes daca ea nu ar fi aruncat cu noroi in cele care nu au nimic impotriva avortului sau in cele care au recunoscut ca au trecut printr-o asemenea experienta, extrem de traumatizanta de altfel. Problema e ca nimeni, dar absolut NIMENI nu are dreptul sa judece pe altcineva pentru faptele sale, cu atat mai putin Lourdes, o femeie ca noi toate celelalte. Acu ai inteles?
Lucia1971
Postat pe 14 Mai 2009 18:45
De la: Lucia1971, la data 2009-05-14 18:45:07Nefertiti, nu ai inteles ideea. Nimeni nu se lega de Lourdes daca ea nu ar fi aruncat cu noroi in cele care nu au nimic impotriva avortului sau in cele care au recunoscut ca au trecut printr-o asemenea experienta, extrem de traumatizanta de altfel. Problema e ca nimeni, dar absolut NIMENI nu are dreptul sa judece pe altcineva pentru faptele sale, cu atat mai putin Lourdes, o femeie ca noi toate celelalte. Acu ai inteles?

Eu stiu cel mai bine,ca nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni,pt ca nici eu nu as suporta sa ma judece cineva,dar hai sa recunoaste cu toatele ca avortul totusi este o crima,si ma repet de 10000 de ori,DE CE SA NU EVITAM.sunt atatea metode,ce naiba,chair traim in evul mediu??? decat sa fac avort,mai bine iau pastile cu pumnul(anticonceptionale).sper sa nu se supere lourdes,dar asa cred.sunt foarte credincioasa,dar nu cred ca pastilele sau mai stiu eu,este un pacat.pacat e mai mare cand faci crima.si tare ,le-as ruga pe toate femeile,sa nu mai faca avort,sa isi is masuri de protectie,ca e mai bine.si da,daca raman insarcinate,si sunt casatorite,si fac avort,ca nu au situatie materiala,sa stiu ca nu fac bine.d-zeu are grija de toate,eu stiu asta mai bine.asa imi spunea toata lumea,si au avut dreptate.
nefertitiafrodita
Postat pe 14 Mai 2009 18:52
Iti dau perfecta dreptate, mai ales ca lucrez in domeniu. Dar pe mine m-a deranjat modul in care le judeca pe respectivele. Si normal ca acuma, cum apare Lourdes, sar o gramada la jugulara ei.
Lucia1971
Postat pe 14 Mai 2009 18:56
De la: Lucia1971, la data 2009-05-14 18:56:26Iti dau perfecta dreptate, mai ales ca lucrez in domeniu. Dar pe mine m-a deranjat modul in care le judeca pe respectivele. Si normal ca acuma, cum apare Lourdes, sar o gramada la jugulara ei.

Eu m-am gandit ca atunci cand lourdes a postat acele poezioare si povestioare,sa le sensibilizeze pe femei,nu sa le faca mai rele si sa inceapa sa se certe si sa se jigneasca.totusi poezioara e un adevar,consider ca nu spune ceva stintifico-fantastic.
nefertitiafrodita
Postat pe 14 Mai 2009 19:05
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-05-14 19:05:13
De la: Lucia1971, la data 2009-05-14 18:56:26Iti dau perfecta dreptate, mai ales ca lucrez in domeniu. Dar pe mine m-a deranjat modul in care le judeca pe respectivele. Si normal ca acuma, cum apare Lourdes, sar o gramada la jugulara ei.

Eu m-am gandit ca atunci cand lourdes a postat acele poezioare si povestioare,sa le sensibilizeze pe femei,nu sa le faca mai rele si sa inceapa sa se certe si sa se jigneasca.totusi poezioara e un adevar,consider ca nu spune ceva stintifico-fantastic.
inainte de poezioare credeincioasa a injurat si blestemat o fata in ziua de PASTE.tot inainte a pus poze cu avortoni masacrati de a lesinat o fata gravida de pe forum.........au urmat injuraturi ,blesteme crezindu-se un justitiar ceresc!............Oricum cei ce se comporta asa sint cei ce au facut pacate,avorturi ,etc inainte devenind apoi fanatici deoarece in subconstientul lor asteapta confirmarea iertarii divine!.........aceasta fata este un suflet nefericit cu o minte bolnava care refuleaza pe aci (avortul este unul din motivele refularii).sper sa se trateze spre binele copilului pe care il are!
FRANNNCE
Postat pe 14 Mai 2009 19:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
botezarea unui copil ..... 11 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58
Topic impotriva utilizatoarei l_diana_c 20 De la: l_diana_c 3 Iunie 2009 12:57
c sa fac?? 22 De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:14
avort 2 De la: kudika_25462 9 Ianuarie 2013 09:57
vreau sa aflu daca o sa am un frate de 17 ani 13 De la: Barbie30_ 24 Martie 2011 20:10