Mai multe
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-07 12:39:44wolfy cum nu aimanici o femeie care sa divorteze ca a fost inselata?eu ce sint? Ma refeream la cele pe care le cunosc in viata reala. Iti stiu povestea si te felicit pentru modul in care ai reactionat. Pentru mine te afli exact la punctul opus fata de doamna care ii creste barbatului ei copilul facut cu alta femeie. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 14:44 |
||
|---|---|---|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 12:51:27 Exact la asta ma refeream cand spuneam ca sunt mai proaste. Isi lasa conduse vietile de niste reguli sociale care sunt impotriva lor. De fapt sunt primele care au grija ca regulile respective sa fie respectate. De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 12:51:27Cat despre cine e de vina intr-un caz de adulter, sunt de acord cu tine. Daca barbatul n-ar cauta din capul locului, alta ar fi situatia. Sa spui ca amanta e de vina, pentru ca l-a sedus pe sarmanul barbat insurat, inseamna sa-l reduci pe acesta la instinctele lui. Sa fim seriosi, inseala cu buna stiinta! Si multi o fac, doar pentru ca pot, nu ca ar fi ceva in neregula in mariaj (mai ales in societatea noastra, sunt multi tati care le-au spus fiilor lor sa "f*ta tot ce prind" si tot stand in cercuri masculine, am constatat ca se si indeamna unul pe altul sa f*ta tot ce prind....) In sfarsit cineva care gandeste normal. Nu stiu daca as fi putut spune mai bine ce ai spus tu. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 14:48 |
||
| da sa-mi raspunda si mie cine este amnta de mai multi ani de ce barbatul daca isi iubeste asa de mult amnta nu vrea sa divorteze si sa fie fericit cu amanta, asa nu sufera nici amanta si nici el. | ||
|
|
||
|
kudika1403 Postat pe 8 Iulie 2009 14:55 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 14:45:54[Wolfy, nu stiu, zau... Cred ca atitudinea ei transanta fata de situatii de genul asta ar putea sa-l impiedice sa faca asta( e adevarata ca nu neaparat). Daca barbatelul aude din gura nevestei ca barbatul e barbat, ceea ce presupune ca din cand in cand sa si-o mai traga cu altele, iar asta nu e important atat timp cat se intoarce acasa, cu siguranata ca ala chiar o sa f@@@ tot ce prinde, cum zicea cineva pe-aici. Si mai cred ca daca femeile ar parasi cand ar afla ca sunt inselate, treaba asta ar pune o presiune asupra barbatilor care, fortati de imprejurarai, ar vedea ei ca f@@@@@ in stanga si-n dreapta nu e chiar asa o trasatura masculina cum credeau ei. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 14:57 |
||
De la: kudika1403, la data 2009-07-08 14:55:12da sa-mi raspunda si mie cine este amnta de mai multi ani de ce barbatul daca isi iubeste asa de mult amnta nu vrea sa divorteze si sa fie fericit cu amanta, asa nu sufera nici amanta si nici el. Eu stiu cel putin un caz de genul asta. Dar in general nu divorteaza fiindca le convine situatia. Sa va explic: cand a vrut sa se insoare, norbert a luat-o pe mimi care spala, calca si gateste ca nimeni alta. Se imbraca cu haine largi si nu se infrumuseteaza niciodata. Cand a vrut pasiune, norbert a luat-o pe X-uleasa care arata trasnet. Cele doua impreuna formeaza femeia ideala. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 15:00 |
||
De la: wolfy, la data 2009-07-08 14:57:08bine zis si ganditDe la: Dor_a, la data 2009-07-08 14:45:54[Wolfy, nu stiu, zau... dar doamna a-ti fost inselata cumva?
|
||
|
kudika030058 Postat pe 8 Iulie 2009 15:03 |
||
De la: wolfy, la data 2009-07-08 14:57:08De la: Dor_a, la data 2009-07-08 14:45:54[Wolfy, nu stiu, zau... Eh, bine-nteles ca in principiu si eu i-am zis ca jar mananca daca Il PRIND (se sesizeaza nuanta), dar nu cu foarte mare convingere, mai mult hlizita... Pesemne ca tre' sa gasesc ocazia sa pun mai mult accent pe daca O FACE si sa nu ma mai hlizesc cand o spun... |
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 15:16 |
||
De la: kassandry, la data 2009-07-07 14:24:32Daca o sotie nu stie de escapadele barbatului ei,nu poate fi numita proasta.Ma pun in locul unei sotii inselate.Crede-ma,as avea inima franta,m-as simti umilita,dispretuita.Daca mai ai si un copil,e si mai grav si nu stii ce sa faci. Cred ca e foarte greu sa pui punct deodata unei casnicii si sa accepti ca nu mai esti dorita.Nu am fost pana acum pusa in situatia asta dar pe de-o parte incerc sa le inteleg si pe sotiile care incearca sa-si salveze casnicia.Cred ca e ceva instinctual sa faca tot posibilul sa-i intre in gratii barbatului.Desi logic ar fi sa divorteze,sa renunte sa mai faca compromisuri. Sunt de-acord ca in situatii de genul asta exista niste stari carora cu greu orice persoana, indiferent de sex, le face fata, dar dupa ceva timp de nehotarare ar trebui sa apara mandria si demnitatea.Respectiv femeia trebuie sa-si ia copilul si sa se duca la parinti. Care trebuie s-o primeasca, nu s-o trimita inapoi la barbat spunandu-i ca trebuie sa-i suporte toate mizerille. Asa ca inteleg umilintele la care se lasa supuse femeile, dar numai pentru o perioada de timp, respectiv pentru perioada de timp necesara pentru a intelege si accepta ca barbatii lor nu sunt cei care au crezut ele ca sunt. Provided that umilintele nu sunt extreme,le inteleg. La urma urmei toata lumea trece in viata prin situatii in care se lasa umilit, indiferent ca cei care umilesc sunt parintii, profesorii, angajatorii, iubitii sau alte categorii de persoane. Nu mi se pare normal insa ca umilintele sa nu aiba in final o urmare, adica ruperea de persoanele care provoaca suferinta. De la: kassandry, la data 2009-07-07 14:24:32Nu cred ca toate femeile sunt proaste,doar ca acestea se comporta uimitor de prostesc in unele situatii.Nu conteaza cata scoala ,educatie au,asta nu e de nici un ajutor cand e vorba sa te indragostesti innebuneste de un barbat(fie el casatorit sau nu). O femeie ajunsa amanta unuia, constienta ca el are o sotie(fie ca acesta e in relatii bune sau rele cu ea,nu conteaza,exista un mariaj), consider ca nu are mandrie.Ce sa mai zic de barbatii care isi inseala nevestele: oameni de nimic. Cand spun cuvantul educatie eu nu ma gandesc la cei care au scoala, in sensul de institutie care produce o diploma ce ii ajuta pe mai departe sa faca bani, ci la persoane care au deprins prin citit sau orice alte mijloace(ori din familie, desi situatia e foarte rara), un mod de a gandi care sa le confere demnitate.Sigur, conceptul de educatie e mai larg, dar o sa ma opresc doar la un singur aspect pentru discutia asta.Spui ca cele care accepta o relatie cu un barbat casatorit nu au demnitate. Nu stiu ce sa zic, depinde de situatie. Cineva de aici spunea ca amantele sunt femei fara scrupule. Desi moralmente vorbind nu apreciez astfel de persoane, cred totusi ca o amanta fara scrupule, care se foloseste de barbatul casatorit pentru binele ei si intre timp sau apoi isi vede de treaba are de departe mult mai multa demnitate decat o femeie maritata care accepta sa fie inselata de barbat s icare ii mai si tine mancarea calda desi stie foarte clar ca intarzie fiindca e la amanta. Cat despre dragoste, da, existenta ei complica foarte mult lucrurile, insa nu am luat-o in seama deoarece in opinia mea nici macar 1% din oamenii de pe lumea asta nu ajung sa stie ce e ea. Dar daca in opinia ta a te indragosti de un barbat, fie el si casatorit, e o situatie din care nimic nu te scoate, probabil ca nu ar trebui sa le condamni pe toate femeile care accepta relatii cu barbati casatoriti. E o mica contradictie in ce spui. De la: kassandry, la data 2009-07-07 14:24:32Sunt pro familie,nu mi-a placut niciodata expresia traieste-ti viata(care pt majoritatea inseamna sa fii flusturatic).Pana si faptul de a-ti insela partenerul cu care nu esti casatorit mi se pare foarte imoral.Bineinteles,se poate intampla sa nu-ti mai fie pe plac partenerul,dar decat sa-l inseli,mai bine te desparti de el.In orice relatie ,intr-o situatie de genul asta,unul din doi are de suferit.Dar ca sa inseli si sa ai grija sa nu afle sotul sau sotia.....e bataie de joc. Dupa mine expresia traieste-ti viata nu inseamna sa fii flusturatic(a). Inseamna sa ai grija sa te pui in situatii in care sa te bucuri de toate lucrurile care te fac fericit(a), fara sa fie nevoie sa faci pe altii sa sufere. Ok, daca se ajunge la situatii in care ori eu sunt fericita, ori altcineva, voi alege propria mea fericire.Asta e teoria, si da Doamne sa fie pusa si in practica. Cat despre familie, ce pot spune? Eu o vad ca pe o lant care leaga o femeie de un barbat. Deci nu ma intereseaza nici casatoria, nici familia. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 15:42 |
||
De la: kudika030058, la data 2009-07-08 15:03:04De la: wolfy, la data 2009-07-08 14:57:08bine zis si ganditDe la: Dor_a, la data 2009-07-08 14:45:54[Wolfy, nu stiu, zau... bine zis si gandit dar doamna ATI fost inselata cumva?Nu stiu, tot ce se poate! : |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 15:44 |
||
|
Daa, si pe mine ma scoate din sarite cand aud faza cu "a-si trai viata" = una scurta |
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 15:44 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 15:44:40Daa, si pe mine ma scoate din sarite cand aud faza cu "a-si trai viata" = una scurta Pai ce altceva poti sa faci decat sa iti traiesti viatza asa cum vrei tu fara acordul nimanui Viatza e scurta si doar una ai ,asa ca traieste intens fiecare clipa si nu regreta nimik care te face sa zambesti
|
||
|
jojo86 Postat pe 8 Iulie 2009 15:50 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 15:11:27De ce naiba nu ai ierta un one night stand? Am si eu o intrebare pentru tine: tu crezi ca barbatii ar ierta femeilor a one night stand? Cat despre femei, nu stiu ce sa zic, unele merg in continuare cu principiile lor, altele se mai inmoaie. De la " nu as accepta ca el sa ma insele nici daca ar fi departe de mine", la " asta e, trebuie sa faca si el sex, io-l primesc acasa". Dar chestia tare e ca ele sunt pe post de Penelopa. Deci cand el vine acasa are in spate niste partide grozave in spate si un nou himen de rupt. Nu sariti, stiu ca la unele femei se reface in timp, cu exceptia .cazului in care au copii. Deci astea ar fi niste penelope fara copii Si repet intrebarea: in situatii de genul asta, oare barbatii ar ierta femeile?De la: Kathara, la data 2009-07-07 17:28:26Majoritatea poate ca nu. Actualul stie ca daca face asta ma pierde, si la cate a facut pentru mine nu vrea asta. Dai in penibil, really. Daca tu crezi ca pe mine ma intereseaza cate a facut pentru tine amicul tau, te inseli. Si vezi ca mi-ai mai spus o data ca te-a cerut in casatorie(pe mess), you can save your breath. I already know that piece of information. Cat despre faptul ca el se ocupa de casa si esti mandra de asta, nu uita ca dupa parerea ta si cleoptra s-a maritat printre altele pentru case. Si doar toti stim ce e cleopatra pentru tine. A, si a propos, vezi ca un intp ar trebui sa duca discutii la un nivel teoretic, nu sa-si discute viata(asta in cazul in care n-o discuta pe-a altora) toata ziua buna-ziua pe forumuri. Nu-i de mirare ca rationalii te-au perceput drept sensing. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 16:08 |
||
De la: wolfy, la data 2009-07-08 15:44:24De la: kudika030058, la data 2009-07-08 15:03:04De la: wolfy, la data 2009-07-08 14:57:08bine zis si ganditDe la: Dor_a, la data 2009-07-08 14:45:54[Wolfy, nu stiu, zau... ah,iar inteligenta personoficata. ai lipsit o vreme si a fost ca o gura de oxigen insa ai aparut din nou si o sa ne ia din nou cu diaree bine zis si gandit dar doamna ATI fost inselata cumva?Nu stiu, tot ce se poate! :[/quote] si pupincuristele sunt la apel
|
||
|
rena Postat pe 8 Iulie 2009 20:41 |
||
De la: irisgirl2007, la data 2009-07-08 20:41:28[Nu stiu, tot ce se poate! : ah,iar inteligenta personoficata. ai lipsit o vreme si a fost ca o gura de oxigen insa ai aparut din nou si o sa ne ia din nou cu diaree bine zis si gandit dar doamna ATI fost inselata cumva?Nu stiu, tot ce se poate! :[/quote] si pupincuristele sunt la apel [/quote]Bine, ok, daca tu crezi ca cele care nu stiu ce-ai aia gramatica trebuie tolerate, ce pot sa spun?Cu-atat mai rau pentru tine! Cat despre limbajul tau, no comment! Sau hai unul mic, ca nu ma pot abtine: trebuie sa fii tare frustrata ca sa fii asa agresiva dpvd al cuvintelor pe care le folosesti, si sa ma urmarersti pe forum ca sa-mi mai zici cate una! Si tu nu ma consideri un dusman, nu? Ma rog, te las pe tine s afaci acordul
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Iulie 2009 21:17 |
||
poate k l-as ierta...mai greu dar probabil k as face-o....insa el nu va sti niciodata acest lucru....el stie k las lasa in secunda 2 in schimb cred k mi-ar fi extrem de greu...ma refer k poate i-as ierta un one night stand pt k dak simt k au aparut si sentimente sau dureaza de ceva vreme clar ar fi pa si la revedere
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 9 Iulie 2009 08:43 |
||
De la: kudika042227, la data 2009-07-06 14:59:07Mor ras, mi-e mila de voi, cinste voua si barbatilor vostri. Auzi draga......tu esti sigur sotie sau AMANTA?? Dupa cum vb mai degraba esti pe post de amanta, iar daca sotul te iubeste si tu il iubesti chiar crezi ca atunci cand e la seervici si vrea sa se .......nu o va face????? Cand vrei cu adeavarat ceva poti................ |
||
|
gongonica Postat pe 9 Iulie 2009 10:45 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-07 09:29:24atunci cand apare infidelitatea se creaza un triunghi conjugal....in 70% din cazuri barbatul e de vina pt k nu stie sa spuna nu tentatiei!!!! in rest sunt de vina amanta sau nevasta...pt k tre sa recunoastem k sunt si neveste care-si imping barbatul spre asa ceva!! in orice caz in cazul de fata e 100% de vina EA pt k EA s-a indragostit de un barbat insurat si cu copil dupa cum declara!!! Corect!!! Ma intreb cum oare pot unele femei sa se indragosteasca de barbati insurati??? Chiar nu gandesc ca va veni ziua cand vor suferi ca binenteles barbatul tot la familie se intoarce......si pe langa asta mai sufera si familia barbatului ......deci din cauza unei " super destepte care arata super bine nu face mancare nu e grasa nu e devreme acasa" nu zic ca ei nu au vina deloc........ |
||
|
gongonica Postat pe 9 Iulie 2009 10:59 |
||
vreau sa iti spun doar atat ...cum te-ai simti daca ai fi casatorita , ai avea un copil , ti-ai iubi sotul si el ar avea o amanta asa cum esti tu acum???
|
||
|
FuckBine Postat pe 9 Iulie 2009 11:03 |
||
|
"Mda, numai ca barbatii au facut niste reguli care sa-i avantajeze, iar femeile tin cu dintii de regulile astea. Din cauza asta daca in trecut o fata indraznea sa-si piarda virginitatea intr-o noapte alta decat a nuntii, nu barbatii, ci femeile erau primele persoane care s-o faca stricata. Si exemplele pot continua. Sa-ti dau unul on-topic: din discutiile mele cu femeile cu varste cuprinse intre 35 si 40 de ani, nu am intalnit nici macar una care sa divorteze fiindca a fost inselata. Sau care macar sa puna piciorul in prag cand se intampla asa ceva. Stii care e prima reactie a femeilor inselate? Daca nu stii, iti spun eu: nu stiu ce sa mai faca ca sa-i intre barbatelului in gratii, ce arome sa adauge la mancarea lui preferata, cum sa-i calce camasa astfel incat sa nu aiba nicio cuta, cum sa nu-l streseze cu telefoanele, cum sa-l lase sa se bucure de timpul lui liber, etc. Deci care-i mesajul care se transmite barbatului? Tine-o tot asa mama, ca nu-i problema! Si sa nu zici ca sunt proaste? Macar amantele si-o trag la greu - excuse my dirty language - si ii si usureaza de ceva" Daca ne gandim bine asa este , nu stim sa spunem ...ai gresit???.....gata...pa! |
||
|
gongonica Postat pe 9 Iulie 2009 11:07 |
||
|
Daca te inseala si vine acasa si se poarta ca un bou cu tine ...da- i papucii si dupa 50 de ani de casatorie ...in nici un caz nu incerca sa-i faci pe plac ca si cum ar fi vina ta .......multe femei( nu generalizez ) dupa casatorie se neglijeaza de parca hartia aia le va face fericite ...ceea ce e gresit ...iar barbatii se plictisesc si nu le mai place ce vad ...si apeleaza la ''back up planuri :D''..daca cineva nu vrea sa stea langa tine nu are nici un sens sa-l obligi ...e absurd ...e ca si cum viata ta nu ar face 2 lei 50 ..zic sa va iubiti mai mult ..si ma refer si la femei si la barbati ...n am citit topicul ..doar ultimile postari ...
|
||
|
___LL___ Postat pe 9 Iulie 2009 11:15 |
||
|
@ Wolfy Hai sa-mi explic atitudinea (si punctul de vedere): In general, tot ceea ce ne tenteaza mai mult e fructul interzis. E "the ultimate temptation", ca sa zic asa... Nu pentru ca e mai copt, mai aratos, mai gustos, mai parfumat, mai suculent. NU. Pentru ca e interzis. Nu ne repezim cu capu'nainte exact la ceea ce ni se interzice? Pentru ca prohibitia (daca cateodata folosesc cuvinte ciudate va rog sa ma scuzati, mi se mai incurca limbile-n cap) face ca imaginatia noastra sa picteze fructul ala cu toate culorile dezirabilului. De aceea eu ma gandeam la "psihologia inversa" - Nu fac "big deal" despre asta, cand vine vorba despre subiect ii spun in treacat sa aiba decentza sa nu ma lase sa aflu ca jar mananca si cu asta, basta! De stressat nu ma stressez, pentru ca... daca e sa se intample, se intampla oricum si indiferent de amenintarile mele. Pe de alta parte... s-ar putea sa nu se intample. Eu sunt de genul "treci puntile cand ajungi la ele". Tine de comoditate sufleteasca, stiu, si stiu ca nu sunt nici cea mai profunda persoana dar ma accept :) ... Ce rost are sa adun energii negative pentru ceea ce s-ar putea intampla? |
||
|
Dor_a Postat pe 9 Iulie 2009 11:28 |
||
De la: wolfy, la data 2009-07-08 15:00:56De la: kudika1403, la data 2009-07-08 14:55:12da sa-mi raspunda si mie cine este amnta de mai multi ani de ce barbatul daca isi iubeste asa de mult amnta nu vrea sa divorteze si sa fie fericit cu amanta, asa nu sufera nici amanta si nici el. Ba te contrazic........poate arata sotia super de frumoasa ....daca e sa se duca tot se duce .....tot vede altceva la alta.....cel putin e alta gaura so tot se duce................asa ca................ |
||
|
gongonica Postat pe 9 Iulie 2009 11:31 |
||
| Daca ai fi in locul sotiei lui nu cred ca ti-ar place!Din atatia barbati de ce tocmai unul insurat cu copil?Nu crezi ca meriti unul numai pt tine,care sa iti faca tie un copil?Iti petreci viata alaturi de el,el va ramane cu familia,tu vei fi numai o placere pt el,un refugiu,iar sotia o doamna!Scuza-ma ca iti spun,dar din cauza unor femei ca tine ..suferim tot noi femeile!Tu poti destrama o familie numai pt un capriciu...mai apoi viata te va face sa platesti pt asta..vei pati la fel ca sotia lui intr-o zi ...poate chiar mai rau..Ai grija de tine..sincer meriti mai mult!O zi buna sa ai! | ||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 11:40 |
||
De la: lory24hdbh, la data 2009-07-09 11:40:01Daca ai fi in locul sotiei lui nu cred ca ti-ar place!Din atatia barbati de ce tocmai unul insurat cu copil?Nu crezi ca meriti unul numai pt tine,care sa iti faca tie un copil?Iti petreci viata alaturi de el,el va ramane cu familia,tu vei fi numai o placere pt el,un refugiu,iar sotia o doamna!Scuza-ma ca iti spun,dar din cauza unor femei ca tine ..suferim tot noi femeile!Tu poti destrama o familie numai pt un capriciu...mai apoi viata te va face sa platesti pt asta..vei pati la fel ca sotia lui intr-o zi ...poate chiar mai rau..Ai grija de tine..sincer meriti mai mult!O zi buna sa ai! BRAVOOOOO Oare le-o place viata asta sa fie mereu pe locul 2 ???..........Intotdeauna familia e familie cu bune cu rele cu suferinte .......dar ramane familie..........iar sarbatorile femile ca ea raman mereu singue............. Isi strica viata ..........ca asa vor ele.............dar uite ca strica viata si altor femei sau copii chiar...... RUSINE,rusine rusine sa le fie...........................sunt barbati garla ......................... |
||
|
gongonica Postat pe 9 Iulie 2009 16:17 |
||
| buna ,imi plac raspunsurile tale parca ai fi experta dar sunt unele chestii care-ti scapa | ||
|
fflorin Postat pe 9 Iulie 2009 23:11 |
||
De la: fflorin, la data 2009-07-09 23:11:17buna ,imi plac raspunsurile tale parca ai fi experta dar sunt unele chestii care-ti scapa Cu cine vb??? Si la ce te referi ca-i scapa ceva?????
|
||
|
gongonica Postat pe 10 Iulie 2009 09:26 |
||
amanta este amanta sa faci sex cu ia si sa-ti satisfaci fanteziile pe cand cu sotia trebuie sa fi dragalas sa o alinti si sa faci dragoste asa ca amanta sta cu tine pt anumita facilitati si te minte ca te iubeste mai destrama si casa unele
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 10 Iulie 2009 09:33 |
||
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face? Ce c***a esti.Nu, tu nu ar trebui sa ai nimic de spus.Te intelegi bine cu sotia lui?Cum poti sa stai in fata ei cand stii ca ti-o trage sotul ei?Plus ca are si copil?Sau stai ca, copilul nu conteaza.De fapt la ce desteapta esti atat meriti sa fi f****a si atat. |
||
|
therapsong2 Postat pe 10 Iulie 2009 11:27 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-09 11:28:39@ Wolfy Dora, pentru mine comportamentul femeii inainte de nefericitul eveniment, in cazul in care el se produce, e important insa nu la fel de important ca cel de dupa sus-numitul eveniment. Adica daca sunt inselate(scuza-mi cacofonia), mi se pare normal ca femeile sa paraseasca. Sau sa insele, in cazul in care circumstantele materiale nu le permit treaba asta. Atat timp cat nu fac niciuna din chestiile astea doua, nu au niciun drept sa se planga de lipsa de scrupule a amantelor. Ar trebui sa se planga mai degraba de propria slabiciune sau dupa caz, prostie(bine, ca sa se planga de faptul ca sunt proaste ar presupune sa nu fie chiar atat de proaste). |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Iulie 2009 16:48 |
||
De la: gongonica, la data 2009-07-09 11:31:41De la: wolfy, la data 2009-07-08 15:00:56De la: kudika1403, la data 2009-07-08 14:55:12da sa-mi raspunda si mie cine este amnta de mai multi ani de ce barbatul daca isi iubeste asa de mult amnta nu vrea sa divorteze si sa fie fericit cu amanta, asa nu sufera nici amanta si nici el. Sunt de acord. Sunt cazuri in care sotia arata foarte bine. Si atunci, sa nu zici ca e proasta o femeie care e si frumoasa si mai si accepta sa fie inselata? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Iulie 2009 16:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sunt sanse sa raman insarcinata? | 2 | De la: kudika_937536 12 Octombrie 2013 21:41 |
| Problema mea?...sexul. | 70 | De la: flameus 16 August 2011 23:59 |
| Sunt complexata! Un sfat va rog... | 154 | De la: love_is_precious 5 Aprilie 2010 21:20 |
|
|
||
| Climinax !!!??? | 30 | De la: alegro6543 9 Octombrie 2011 21:42 |
| Sex oral sau pa! | 23 | De la: Dany_elle 5 Mai 2016 09:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.