Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 08:03:32[eu nu am zis k ele sunt vinovate si ei nu.....chiar deloc eu vb despre altceva...si intreaba orice copil a carui parinti sunt divortati pe cine da vina...te asigur k nu pe tata...in fine nu cred k are rost sa mai discut pe marginea acestui subiect.....dak citesti si restu postarilor vei vedea k nu am blamat amanta si am aparat barbatu....aici e vb de copii iar copii le condamna pe ele nu pe tati!!!!!

1.Eu il blamez pe tatal meu, nu pe amanta lui.
2. Faptul ca intrebati, copiii nu vor spune niciodata ca tatal lor e de vina pentru situatia creata nu spune nimic. E pur si simplu o reactie emotionala - nu tatal lor care ii iubeste,care sigur nu i-ar neglija si sigur nu i-ar parasi e de vina, ci o necunoscuta fara fata. Asta nu inseamna ca au dreptate. In realitate exista multi barbati carora nu le pasa de familiile lor, si eu sunt cei care trebuie invinovatiti pentru asta, nu amantele.Intotdeauna persoana casatorita care nu-si vede de familia ei, si ma refer aici si la barbati si al femei, e de vina.E o dovada de iresponsabilitate si de slabiciune sa dai vina pe celalalt/cealalta.Cei din urma evident ca au si ei o vina, dar, if I may say so, infinit mai mica.
beyonce_indragostita
Postat pe 6 Iulie 2009 19:13
De la: Kathara, la data 2009-07-06 16:36:51Ce inseamna jejejeje? Asta: ?

Da. L-au copiat de pe undeva fara sa stie ce inseamna... E din spaniola, unde "j" se citeste "h"... dar poti sa-ti pariezi toti banii ca cel/cea care a scris habar nu are Jajaja!
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 19:30
De la: Dor_a, la data 2009-07-06 19:30:35
De la: Kathara, la data 2009-07-06 16:36:51Ce inseamna jejejeje? Asta: ?

L-au copiat de pe undeva fara sa stie ce inseamna... E din spaniola, unde "j" se citeste "h"... dar poti sa-ti pariezi toti banii ca cel/cea care a scris habar nu are Jajaja!

Am intuit eu, de unde si
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 19:31
De la: wolfy, la data 2009-07-06 19:13:04
2. Faptul ca intrebati, copiii nu vor spune niciodata ca tatal lor e de vina pentru situatia creata nu spune nimic. E pur si simplu o reactie emotionala - nu tatal lor care ii iubeste,care sigur nu i-ar neglija si sigur nu i-ar parasi e de vina, ci o necunoscuta fara fata. Asta nu inseamna ca au dreptate. In realitate exista multi barbati carora nu le pasa de familiile lor, si eu sunt cei care trebuie invinovatiti pentru asta, nu amantele.Intotdeauna persoana casatorita care nu-si vede de familia ei, si ma refer aici si la barbati si al femei, e de vina.E o dovada de iresponsabilitate si de slabiciune sa dai vina pe celalalt/cealalta.Cei din urma evident ca au si ei o vina, dar, if I may say so, infinit mai mica.

Hmm... Hai sa impartim vina juma-juma, Wolfy... Pana la urma, barbatii sunt iresponsabili... Iar ele, care tot la statutul de oficiala tanjesc, sunt fara scrupule... Plus, asa cum ziceam in alt topic, e tentatia fructului oprit... Eu as opta pentru taman jumi-juma, zau!
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 19:34
Imi permit sa te contrazic.....jejejeje se scrie pe mess.....jajaja in contex....clar trebuia sa scriu ajajaja dar obisnuita cu mess'ul......dupa 2 ani de spania jtiu cat de cat crede ma ::*:*:*:*:
denys_
Postat pe 6 Iulie 2009 19:37
De la: denys_, la data 2009-07-06 19:37:31Imi permit sa te contrazic.....jejejeje se scrie pe mess.....jajaja in contex....clar trebuia sa scriu ajajaja dar obisnuita cu mess'ul......dupa 2 ani de spania jtiu cat de cat crede ma ::*:*:*:*:

Dragutza, ai o problema mare cu limba muma si cu capacitatea de comprehensiune in primul rand... dar azi sunt generoasa, si o sa incerc sa te dumiresc (pe tine, Kathara a inteles din prima, ea are IQ mare). "Jeje" sau "Jajaja" sau "Jijiji", nu conteaza. E SCRIEREA spaniola a "Hehe", "Hahaha", "Hihihi" ... Nu'sh ce miercoles ai facut tu in Spania, ca studii clar nu

Da' lasa, nu te tensiona, ii impresionezi tu pe aia de la scara cu cunostintele tale elaborate si elevate de "Jeje"
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 19:47
De la: Dor_a, la data 2009-07-06 19:34:48
De la: wolfy, la data 2009-07-06 19:13:04

Hmm... Hai sa impartim vina juma-juma, Wolfy... Pana la urma, barbatii sunt iresponsabili... Iar ele, care tot la statutul de oficiala tanjesc, sunt fara scrupule... Plus, asa cum ziceam in alt topic, e tentatia fructului oprit... Eu as opta pentru taman jumi-juma, zau!

Nu, eu as imparti vina in felul urmator: persoana casatorita, femeie sau barbat, e de vina in proportie de 90%, iar amantul/amanta, in proportie de 10%.Iar daca amantele cauta sa ia locul sotiilor, toata mila pentru ele. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, nu mila merita, ci dispret.
beyonce_indragostita
Postat pe 6 Iulie 2009 20:15
Amantele:femei proaste .Cersesc mila unor barbati afemeiati.
kassandry
Postat pe 7 Iulie 2009 01:19
De la: kassandry, la data 2009-07-07 01:19:53Amantele:femei proaste .Cersesc mila unor barbati afemeiati.

Scurt si la obiect!
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 08:33
atunci cand apare infidelitatea se creaza un triunghi conjugal....in 70% din cazuri barbatul e de vina pt k nu stie sa spuna nu tentatiei!!!! in rest sunt de vina amanta sau nevasta...pt k tre sa recunoastem k sunt si neveste care-si imping barbatul spre asa ceva!! in orice caz in cazul de fata e 100% de vina EA pt k EA s-a indragostit de un barbat insurat si cu copil dupa cum declara!!!
bruneagra25
Postat pe 7 Iulie 2009 09:29
Mai sunt si cazuri - vezi Camilla.

Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 09:32
Buna fetelor.
Acum 8-9 ani am intalnit un baiat frumos ,in perioada aceea avea o prietena care se tinea scai dupa el .Ea prietena lui era si prietena mea,nu cea mai buna.Vreau sa specific ca ei ii placea de cutotul altcineva fiind in acelas timp si cu acest baiat ,care mie imi cazuse cu tronc.

Dar anii au trecut, ei s-au casatorit in cele din urma si au un baietel frumos.

Eu imediat dupa ei m-am casatorit si am plecat in alt oras.Va spun fetelor ca am o casnicie foarte frumoasa si va doresc si voua lafel.
In perioada cand eu eram singura ,am fost si eu la mai multe chefuri pe ici pe colo cu gasca .Asa l-am intalnit pe el . A durat putin relatia ,daca o pot numi asa ptr ca noi nu am facut nimic impreuna .Doar mangaieri tandre si mici jocuri ale noastre sarutari o gramada .
Noi ne vedeam foarte rar desi stateam in acelas cartier la un bloc distanta, ii vedeam geamul si el la fel imi facea cu mana.
Ideea e ca ea prietena noastra comuna ,locuia in acelas bloc cu el dar la demisol ,si avea fereastra pe cealanta parte a blocului, asta mai putin interesant.Se tinea dupa el doar ca sa plece de la ea din casa la el in casa sa scape de conditiile in care ea traia, la mai bine .
Nu mai pot sa scriu .Concluzia e ca eu imi vizitez destul de des parintii si de fiecare data privesc de la fereasta spre geamul lui si astept sa il vad. Nu va mai spun ca il visez in aproape fiecare noapte,
si asta cand eu am deja 7 ani de casnicie.Imi iubesc sotul si Dumnezeu imi este martor dar nu inteleg, dece mintea mea se mai gandeste la el .
Nu stiu cum sa va spun dar inca mai sunt indragostita de el , dar nu am facut nimic in cazul acesta si nu mi-l pot scoate din suflet .Eu nu stiu cat intelegeti voi dar as vrea cateva sfaturi si opinii de la voi.
aveti grija de voi.
kolla
Postat pe 7 Iulie 2009 10:10
De la: kudika043110, la data 2009-07-07 10:10:32Buna fetelor.
Acum 8-9 ani am intalnit un baiat frumos ,in perioada aceea avea o prietena care se tinea scai dupa el .Ea prietena lui era si prietena mea,nu cea mai buna.Vreau sa specific ca ei ii placea de cutotul altcineva fiind in acelas timp si cu acest baiat ,care mie imi cazuse cu tronc.

Eu imediat dupa ei m-am casatorit si am plecat in alt oras.Va spun fetelor ca am o casnicie foarte frumoasa si va doresc si voua lafel.
In perioada cand eu eram singura ,am fost si eu la mai multe chefuri pe ici pe colo cu gasca .Asa l-am intalnit pe el . A durat putin relatia ,daca o pot numi asa ptr ca noi nu am facut nimic impreuna .Doar mangaieri tandre si mici jocuri ale noastre sarutari o gramada .
Noi ne vedeam foarte rar desi stateam in acelas cartier la un bloc distanta, ii vedeam geamul si el la fel imi facea cu mana.
Ideea e ca ea prietena noastra comuna ,locuia in acelas bloc cu el dar la demisol ,si avea fereastra pe cealanta parte a blocului, asta mai putin interesant.Se tinea dupa el doar ca sa plece de la ea din casa la el in casa sa scape de conditiile in care ea traia, la mai bine .
Nu mai pot sa scriu .Concluzia e ca eu imi vizitez destul de des parintii si de fiecare data privesc de la fereasta spre geamul lui si astept sa il vad. Nu va mai spun ca il visez in aproape fiecare noapte,
si asta cand eu am deja 7 ani de casnicie.Imi iubesc sotul si Dumnezeu imi este martor dar nu inteleg, dece mintea mea se mai gandeste la el .
Nu stiu cum sa va spun dar inca mai sunt indragostita de el , dar nu am facut nimic in cazul acesta si nu mi-l pot scoate din suflet .Eu nu stiu cat intelegeti voi dar as vrea cateva sfaturi si opinii de la voi.
aveti grija de voi.
Eu zic ca in cazul tau nu este vorba de iubire! este pur si simplu faptul ca dragostea voastra nu sa consumat si a ramas ceva platonic! de tine depinde sa il scoti din particica de suflet si poti incepe prin a te gindii ca nu este cu nimic mai presus decit sotul tau.uneori din cauza unor himere se pot strica casnicii si lucruri pe care oamenii le cladesc o viata! ca sa putem fi fericiti trebuie sa traim in prezent ,sa facem planuri de viitor si sub nici o forma sa nu raminem ancorati in trecut!
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 10:22
De la: kudika043110, la data 2009-07-07 10:10:32Buna fetelor.

aveti grija de voi.
trebuie sa te gandesti la sotul tau daca zici ca il iubesti, si eu am treccut printr-o perioada ca a ta dar este doar un gand trecator ,asa a fost la mn ,nu stiu in cazul tau
kudika030058
Postat pe 7 Iulie 2009 10:31
De la: Kathara, la data 2009-07-07 09:32:47Mai sunt si cazuri - vezi Camilla.

Asta cu Camilla e complicata, Kathara.... Nu uita ca Urechila era indragostit de ea inca de dinainte de a o fi cunoscut pe Diana...
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 10:34
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 10:34:20

Asta cu Camilla e complicata, Kathara.... Nu uita ca Urechila era indragostit de ea inca de dinainte de a o fi cunoscut pe Diana...

zau k habar nu am despre ce vorbiti....
bruneagra25
Postat pe 7 Iulie 2009 11:59
De la: kassandry, la data 2009-07-07 01:19:53Amantele:femei proaste .Cersesc mila unor barbati afemeiati.

Ai dreptate, numai ca nu sunt singurele proaste. Si sotiile sunt proaste. Femeile in general sunt proaste, de ce sa nu recunoastem?
beyonce_indragostita
Postat pe 7 Iulie 2009 12:12
De la: wolfy, la data 2009-07-07 12:12:37

Ai dreptate, numai ca nu sunt singurele proaste. Si sotiile sunt proaste. Femeile in general sunt proaste, de ce sa nu recunoastem?

Wolfy, stii foarte bine ca mare procent al populatiei globului are un IQ mediocru. Si vorbim de majoritatea zdrobitoare. Barbati sau femei, tot un drac...
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 12:18
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 12:18:18

Wolfy, stii foarte bine ca mare procent al populatiei globului are un IQ mediocru. Si vorbim de majoritatea zdrobitoare. Barbati sau femei, tot un drac...

Mda, numai ca barbatii au facut niste reguli care sa-i avantajeze, iar femeile tin cu dintii de regulile astea. Din cauza asta daca in trecut o fata indraznea sa-si piarda virginitatea intr-o noapte alta decat a nuntii, nu barbatii, ci femeile erau primele persoane care s-o faca stricata. Si exemplele pot continua. Sa-ti dau unul on-topic: din discutiile mele cu femeile cu varste cuprinse intre 35 si 40 de ani, nu am intalnit nici macar una care sa divorteze fiindca a fost inselata. Sau care macar sa puna piciorul in prag cand se intampla asa ceva. Stii care e prima reactie a femeilor inselate? Daca nu stii, iti spun eu: nu stiu ce sa mai faca ca sa-i intre barbatelului in gratii, ce arome sa adauge la mancarea lui preferata, cum sa-i calce camasa astfel incat sa nu aiba nicio cuta, cum sa nu-l streseze cu telefoanele, cum sa-l lase sa se bucure de timpul lui liber, etc. Deci care-i mesajul care se transmite barbatului? Tine-o tot asa mama, ca nu-i problema! Si sa nu zici ca sunt proaste? Macar amantele si-o trag la greu - excuse my dirty language - si ii si usureaza de ceva bani.
beyonce_indragostita
Postat pe 7 Iulie 2009 12:22
Stii ceva?
Ai dreptate aici, si am sa fiu foarte sincera: nici eu nu as face-o decat daca ar exista circumstantze agravante. Adica sa aiba o relatie cu ea si sa nu renunte la acea relatie. Daca e vorba de un simplu f** nici nu mi-as pierde somnul. Un abonament la spa pentru o saptamana sa-mi treaca si gata.

Daca as afla (pentru ca eforturi sa aflu nu fac, sunt discreta din fire (si comoditate), in viata mea nu am controlat telefonul, buzunarele, nu am pus la indoiala "a priori" nici una din afirmatiile facute cu privire la statul peste program... Zi-mi fatalista, dar ma gandesc ca - daca e sa aflu - tot o sa aflu, fara sa trebuiasca sa-mi distrug manichiura scotocind)... Daca as afla, zic... atunci el ar avea de ales, dar nu, ai dreptate, nu as divortza imediat.
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 12:34
Cat despre regulile impuse de societate, eu le accept selectiv: cele care imi plac, cele care ma avantajeaza, cele care nu ma deranjeaza in mod special... Pe celelalte sa le accepte cine vrea, ca mie mi se frange intr-un mare fel
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 12:35
De la: wolfy, la data 2009-07-07 12:22:09
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 12:18:18

Mda, numai ca barbatii au facut niste reguli care sa-i avantajeze, iar femeile tin cu dintii de regulile astea. Din cauza asta daca in trecut o fata indraznea sa-si piarda virginitatea intr-o noapte alta decat a nuntii, nu barbatii, ci femeile erau primele persoane care s-o faca stricata. Si exemplele pot continua. Sa-ti dau unul on-topic: din discutiile mele cu femeile cu varste cuprinse intre 35 si 40 de ani, nu am intalnit nici macar una care sa divorteze fiindca a fost inselata. Sau care macar sa puna piciorul in prag cand se intampla asa ceva. Stii care e prima reactie a femeilor inselate? Daca nu stii, iti spun eu: nu stiu ce sa mai faca ca sa-i intre barbatelului in gratii, ce arome sa adauge la mancarea lui preferata, cum sa-i calce camasa astfel incat sa nu aiba nicio cuta, cum sa nu-l streseze cu telefoanele, cum sa-l lase sa se bucure de timpul lui liber, etc. Deci care-i mesajul care se transmite barbatului? Tine-o tot asa mama, ca nu-i problema! Si sa nu zici ca sunt proaste? Macar amantele si-o trag la greu - excuse my dirty language - si ii si usureaza de ceva bani.
wolfy cum nu ai intinit mai nici o femeie care sa divorteze ca a fost inselata?eu ce sint? ..............................;am facut punct si de la capat!
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 12:39
concluzia este ca in final avem viata pe care o dorim si traim asa cum alegem!................eu am ales bine dar ma rasplatit si Dumnezeu cu un actual sot minunat care pentru o gaura nu este dispus sa piarda ce am construit impreuna(nu ma refer numai la material ci la partea spirituala).pina la urma este real proverbul cum tragi asa ajungi!
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 12:44

Iti apreciez postarile, dar aici nu ai dreptate. Este dovedit stiintific ca femeile mostenesc inteligenta de la ambii parinti, iar barbatii doar de la mama. Femeile au insa creierul mai "spalat" de societate si sunt influentate de emotiile lor mai mult decat barbatii.

Cat despre cine e de vina intr-un caz de adulter, sunt de acord cu tine. Daca barbatul n-ar cauta din capul locului, alta ar fi situatia. Sa spui ca amanta e de vina, pentru ca l-a sedus pe sarmanul barbat insurat, inseamna sa-l reduci pe acesta la instinctele lui. Sa fim seriosi, inseala cu buna stiinta! Si multi o fac, doar pentru ca pot, nu ca ar fi ceva in neregula in mariaj (mai ales in societatea noastra, sunt multi tati care le-au spus fiilor lor sa "f*ta tot ce prind" si tot stand in cercuri masculine, am constatat ca se si indeamna unul pe altul sa f*ta tot ce prind....)
kitty_krieger
Postat pe 7 Iulie 2009 12:51

Daca o sotie nu stie de escapadele barbatului ei,nu poate fi numita proasta.Ma pun in locul unei sotii inselate.Crede-ma,as avea inima franta,m-as simti umilita,dispretuita.Daca mai ai si un copil,e si mai grav si nu stii ce sa faci. Cred ca e foarte greu sa pui punct deodata unei casnicii si sa accepti ca nu mai esti dorita.Nu am fost pana acum pusa in situatia asta dar pe de-o parte incerc sa le inteleg si pe sotiile care incearca sa-si salveze casnicia.Cred ca e ceva instinctual sa faca tot posibilul sa-i intre in gratii barbatului.Desi logic ar fi sa divorteze,sa renunte sa mai faca compromisuri.Nu cred ca toate femeile sunt proaste,doar ca acestea se comporta uimitor de prostesc in unele situatii.Nu conteaza cata scoala ,educatie au,asta nu e de nici un ajutor cand e vorba sa te indragostesti innebuneste de un barbat(fie el casatorit sau nu). O femeie ajunsa amanta unuia, constienta ca el are o sotie(fie ca acesta e in relatii bune sau rele cu ea,nu conteaza,exista un mariaj), consider ca nu are mandrie.Ce sa mai zic de barbatii care isi inseala nevestele: oameni de nimic.
Sunt pro familie,nu mi-a placut niciodata expresia traieste-ti viata(care pt majoritatea inseamna sa fii flusturatic).Pana si faptul de a-ti insela partenerul cu care nu esti casatorit mi se pare foarte imoral.Bineinteles,se poate intampla sa nu-ti mai fie pe plac partenerul,dar decat sa-l inseli,mai bine te desparti de el.In orice relatie ,intr-o situatie de genul asta,unul din doi are de suferit.Dar ca sa inseli si sa ai grija sa nu afle sotul sau sotia.....e bataie de joc.
I
kassandry
Postat pe 7 Iulie 2009 14:24

Da, dar mai exista si un Edward al VIII-lea. Aia da dovada de iubire!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:01
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 12:34:04Stii ceva?
Ai dreptate aici, si am sa fiu foarte sincera: nici eu nu as face-o decat daca ar exista circumstantze agravante. Adica sa aiba o relatie cu ea si sa nu renunte la acea relatie. Daca e vorba de un simplu f** nici nu mi-as pierde somnul. Un abonament la spa pentru o saptamana sa-mi treaca si gata.

Daca as afla (pentru ca eforturi sa aflu nu fac, sunt discreta din fire (si comoditate), in viata mea nu am controlat telefonul, buzunarele, nu am pus la indoiala "a priori" nici una din afirmatiile facute cu privire la statul peste program... Zi-mi fatalista, dar ma gandesc ca - daca e sa aflu - tot o sa aflu, fara sa trebuiasca sa-mi distrug manichiura scotocind)... Daca as afla, zic... atunci el ar avea de ales, dar nu, ai dreptate, nu as divortza imediat.

Really? Eu as ierta sau intelge mai degraba o relatie decat a one night stand.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:03
De la: Kathara, la data 2009-07-07 15:01:48

Da, dar mai exista si un Edward al VIII-lea. Aia da dovada de iubire!

Cum se nuumea actritza cu care s-a casatorit? Stii, ma intrebam intr-o zi... Cum o fi fost viata lor, dupa? O fi regretat vreodata?
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 15:04
Parca Simpson. Iti dai seama, alea da reprosuri!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:08
De ce naiba nu ai ierta un one night stand?

Aia e "a fost, a trecut" ...
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 15:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa ma mai intalnesc sau nu cu el? Doar pt Sex? 94 De la: Diavolyta_ 6 Mai 2009 10:59
Dirty talking 39 De la: _oktober_ 25 Noiembrie 2009 17:56
Hahahahaaaaa v-am ciuruit 20 De la: matracuca 6 Ianuarie 2010 22:58
Risc sarcina 12 De la: kudika517135 18 Aprilie 2012 22:20
Sex in apa 215 De la: kudika418821 23 Octombrie 2012 15:08