Setari Cookie-uri

sunt casatorita si m-am indragostit

Draga mea, E GREU SA IEI O HOTARARE CARE SA Fie valida in viitor. Dar sfatul meu e sa incerci sa scapi de vecine, apoi sa vezi daca potzi sa-tzi refaci relatzia cu sotul . INTRE TIMP TE LAMURESTI SI IN PRIVINTA LUI. ITI DORESC SANATATE ...si multa rabdare.
Lulusa
Postat pe 17 Decembrie 2009 17:39
De la: Lulusa, la data 2009-12-17 17:39:25

Draga mea, E GREU SA IEI O HOTARARE CARE SA Fie valida in viitor. Dar sfatul meu e sa incerci sa scapi de vecine, apoi sa vezi daca potzi sa-tzi refaci relatzia cu sotul . INTRE TIMP TE LAMURESTI SI IN PRIVINTA LUI. ITI DORESC SANATATE ...si multa rabdare.

scumpa mea...iti multumesc pt sfat.
eu am scapat de vecine, pt totdeauna. de fostul sot, de asemenea, intrucat am divortat de el.
sunt bine si fericita si sanatoasa.
te pup
anonim12345
Postat pe 17 Decembrie 2009 17:44
De la: DRAGOMIR_ALEXANDRA, la data 2009-12-17 16:39:12De ce dracului va casatoriti frate???? Ca sa aveti de ce divorta??? Care e ideea?

Daca suferi, trateaza-te! Nimeni nu se casatoreste in ideea ca va divorta, dar se ajunge la asta daca sunt neintelegeri ireconciliabile.

Postat pe 17 Decembrie 2009 17:55
De la: lupsinguratic, la data 2009-07-13 21:28:56
De la: AndreiD, la data 2009-07-13 20:33:10
De la: zeita_zeita, la data 2009-07-13 17:04:59 Merita sa imi sacrific fericirea pt cineva?

Nu.

Din ce spui tu eu cred ca divortul e cea mai buna optiune mai ales ca, din cate am inteles, nu aveti un copil. Iar acest divort nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu un nou tip interesant care a aparut la orizont, ci ar trebui sa aiba cu faptul ca asa e mai bine pentru tine pe termen lung.
Apropo, am o intrebare: Cate relatii (sex included ) ai avut inainte de a-l cunoaste pe cel cu care te-ai maritat?

Cat despre tipul asta nou:
Tu vezi ca acum esti intr-o perioada in care ai o nevoie crunta de a te indragosti de cineva..de a simti...de a evada din rutina, de a primi si da iubire.
Ai grija pe cine alegi sa iti dea aceste sentimente.

Pe net sunt si oameni ok si mai putin ok. Cel putin eu am cunoscut acolo din toate categoriile. Cred ca cel mai bine ar fi sa cunosti cativa inainte sa te repezi la unul singur.

Sa fii fericita!
multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Mentionez ca eu am vrut deja de doua ori sa divortez, insa m-am razgandit de fiecare data , pe motiv de mila, pt ca sotul meu a plans ca un copil si pt rugamintele mamei mele de a mai incerca.
Deci, motivul de divort nu ar fi acest baiat pe care l-am cunoscut virtual.Oirum, il voi cunoaste curand si in realitate , pt ca va veni el din Bucuresti sa ma vada.In ceea ce priveste aventura, nu vad motivul pt care sa vina aici, in salaj, sa aiba o aventura de o noapte cu mine.Iubirea se simte, dar intr-adevar am si mare nevoie sa ma simt iubita, sa ma simt in siguranta si sa iubesc.Insa el isi doreste o relatie stabila cu cineva, cu care sa poata intemeia o familie, pt ca are imediat 30 de ani.Este dispus sa astepte, pt ca stie ca mi-e greu si ma sustine dpdv moral, pt ca deocamdata nu o poate face altfel.
Inaintea sotului meu am avut doar o realatie stabila , sex inclus, dar nu cred ca asta e motivul pt care sa ma fi indragostit acum, pt ca eu imi doresc afectiune, nu sex. va astept cu alte comentarii, oricand .
va multumesc din suflet :)

Nu esti nici singura nici ultima care va trece prin asa ceva importanta este ca dupa ce ai ales sa nu iti para rau, parerea mea daca ai incercat deja sa divortezi eu spun ca ar fi bine ca asta s'o faci in primul rand gandindu'te la tine ...daca nu poti de mila si din recunostinta fata de parinti eu spun ca ei nu pot trai pt tine si tu stii cel mai bine ca parintii orice decisie ai lua e buna pt ca parintii ok sunt cei care vor fericirea copilului lor si nimic altceva si daca te vor vedea hotarata vor fi si ei linistiti atata timp cat nici tu nu esti decisa vei sta in dubii oricat de mult...Numai bine
eva_sun
Postat pe 17 Decembrie 2009 18:37
De la: scorpio67, la data 2009-12-17 17:55:12
De la: DRAGOMIR_ALEXANDRA, la data 2009-12-17 16:39:12De ce dracului va casatoriti frate???? Ca sa aveti de ce divorta??? Care e ideea?

Daca suferi, trateaza-te! Nimeni nu se casatoreste in ideea ca va divorta, dar se ajunge la asta daca sunt neintelegeri ireconciliabile.

aper sa nu ajung niciodata in situatia asta
yumy
Postat pe 17 Decembrie 2009 18:44
Nici o robie nu este mai rusinoasa, decat cea de bunavoie!!!
asta spune tot despre tine
Te-ai casatorit ca asa au vrut parintii, probabil si de foarte tanara. probabil un aranjament material pe care si tu l-ai savurat din plin. Te-ai cultivat, ai un statut, o scoala, un serviciu bun - adica ai ajuns sa fii bine - si acum ai inceput sa vezi si altceva. Daca nu ai copii cu el - rupe-o mama. Dar nu te uita in curtea alteia ca nu o sa-ti fie bine. Casca ochii in jurul tau si alege cu creierul si inima de acuma -inteleptita- de acuma. Sa nu regreti ca ai facut un alt mariaj mai rau decat primul. Dupa inca ceva ani de casnicie cu noul o sa fi surpinsa sa vezi ca inca te mai poti indragosti si de un al 3 -lea si asa mai departe, pana la batranete cand nu te mai intereseaza nici , nici nici.... doar intelegerea tihna si tandretea care o primesti de la cel cu care esti si ai reusit sa-l iubesti neconditionat la maturitate.
Katty03
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:26
De la: yumalai, la data 2009-12-17 18:44:14
De la: scorpio67, la data 2009-12-17 17:55:12

aper sa nu ajung niciodata in situatia asta

Trebuie sa ajungi sa-ti cunosti foarte bine partenerul de viatza inainte de aface pasul spre casatorie.E poate printre putinele lucruri care nu trebuie grabite in viatza.Eu m-am maritat la 37 de ani cand am fost sigura ca pot duce frumos o viatza in doi.

Postat pe 17 Decembrie 2009 20:32
Nu ii lasa pe altii sa decida pentru tine. Fa doar ce te-ar putea face fericita. Deja ai acordat destule sanse acestei casnicii...nu merge si nu merge. Asta e ghinion. Daca pe baiatul ala il iubesti si va intelegeti bine....atunci merita sa suporti gura maica-tii si fitele din familia "aliata". O evadare binemeritata. Succes!!
melly_jo
Postat pe 17 Decembrie 2009 21:31
Mi-a zis mai demult un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Nu, pana nu ti-a murit sotul, nu te poti recasatori. Asta si ca sa nu sufere el. Sunt convinsa ca il iubesti, macar putin. Si ca sa nu suferi nici tu.
kudika081126
Postat pe 18 Decembrie 2009 00:07
De la: kudika081126, la data 2009-12-18 00:07:14Mi-a zis mai demult un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Nu, pana nu ti-a murit sotul, nu te poti recasatori. Asta si ca sa nu sufere el. Sunt convinsa ca il iubesti, macar putin. Si ca sa nu suferi nici tu.

iubesc? putin ? pe cine ?
asadar ar trebui sa moara fostul sot , ca sa ma recasatoresc ?
Shit
anonim12345
Postat pe 18 Decembrie 2009 08:12
De la: lupsinguratic, la data 2009-12-18 08:12:22
De la: kudika081126, la data 2009-12-18 00:07:14Mi-a zis mai demult un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Nu, pana nu ti-a murit sotul, nu te poti recasatori. Asta si ca sa nu sufere el. Sunt convinsa ca il iubesti, macar putin. Si ca sa nu suferi nici tu.

Shit

cred ca e vb de calugaru ca....catolic si de suferinta lui, ca el n-are voie sa iubeasca Ai inteles? Nici io nu stiu ce am scris, deci nu-mi cereti traduceri
miss_darine
Postat pe 18 Decembrie 2009 11:51
De la: miss_darine, la data 2009-12-18 11:51:53
De la: lupsinguratic, la data 2009-12-18 08:12:22

Shit

cred ca e vb de calugaru ca....catolic si de suferinta lui, ca el n-are voie sa iubeasca Ai inteles? Nici io nu stiu ce am scris, deci nu-mi cereti traduceri

anonim12345
Postat pe 18 Decembrie 2009 12:55
In Primul rand Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.
Felicitari pentru decizia si pasul dat. Acum, vreau sa ti spun ca pe cat de mult m a bucurat decizia pe atat de mult m a dezamagit felul in care ai raspuns altor cititoare sau asa zise "sfatuitoare".
Trebuie sa inveti ca si criticile fac parte din drumul vietii si ca le accepti sau nu, exista persoane care au curajul sa o spuna.
Ca unele o fac de manera educata iar altele o fac de manera care lasa de dorit, exista persoane pentru tot si toate situatiile.
Nu cred ca era necesar sa te "cobori " la nivelul lor sau mai jos.
Incearca sa inveti din lectiile care ti le viata si sa apreciezi criticile chiar daca sunt de cele mei multe ori rau voitoare din toate ai ceva de invatat.
Sincer, poti lua mesajul meu ca pe orice sa comentezi orice pentru ca nu ma supar.
Eu da, am invatat sa respect parerile oricare ar fi natura lor.
Si am mai invatat ca lucrul acesta nu ma face cu cinci minute mai desteapta ca nimeni.
iti doresc numai bine.
Lunera
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:39
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine.
Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere, s-ar putea sa nu fie intotdeauna ceea ce doriti sa auziti, dar intotdeauna va fi adevarul.

Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/
Cristinakitty
Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:49
feteloooor....demult nu v-am mai scris
eu sunt bine, fericita si sper ca in max 2 luni sa fiu mutata in Bucuresti cu printul meu
anonim12345
Postat pe 6 Februarie 2010 17:43
care print?....
freakbabe
Postat pe 6 Februarie 2010 17:45
printul de care vorbeam in acest topic
anonim12345
Postat pe 6 Februarie 2010 17:47
Doamne ce mult timp a trecut de cand am deschis acest topic....
Ciudata mai este viata si niciodata nu se stie pe unde ne duce cararile vietii
anonim12345
Postat pe 17 Aprilie 2010 17:01
Buna fetelor,

Desi nu e cel mai bun moment din viata unei fete, daca se ajunge la divort poti trece mult mai usor daca ai langa tine un avocat care sa te inteleaga si sa fie alaturi de tine. Eu cu asta ma ocup si sunt aici sa va ajut. Pentru mai multe informatii legate de divort intrati pe site-ul meu, http://divort-rapid-si-ieftin.ro .

Va pup
avocat_divort
Postat pe 23 Aprilie 2010 11:08
De la: lupsinguratic, la data 2009-07-13 17:04:59Buna fetelor
Sper sa nu ma judecati pt ceea ca voi scrie.
Sunt indragostita de un baiat , pe care il cunosc de ceva timp si pe care l-am cunoscut pe internet...vorbim doar pin intermediul netului, insa, la sf acestei luni vrem sa ne intalnim si pt asta el vine aici din Bucuresti, pt ca el acolo este asistent medical.Simt ca ma iubeste enorm de mult, la fel si eu si ne dorim aceleasi lucruri de la viata.
In ceea ce priveste casnicia mea, nu sunt deloc fericita.Si asta pt ca familia lui ma uraste.Mi-au provocat multa suferinta, au aruncat multe cuvinte asupra mea, care m-au durut, sotul meu nu a fost atat de puternic sa ma apere si a tacut mereu, fapt pt care eu am fost mereu cea care am spus ceam pe suflet si pt asta nu sunt suportata.Imi e groaza sa ies si in curte , t ca, casa noastra este situata intre casa soacrei si casa surorii lui....sunt ca intr-un live show.El nu a vrut sa se mute cand i-am propus!Acum, ar fi dispus, dar nu mai vreau eu.M-am ales cu o depresie cu care ma tratez la tg mures.Am mai deschis un topic, cand inca nu stiam ce am.De doua ori am avut intentia de a divorta, pt ca nu ma mai simt bine aici si simt ca ma sufoc.Am renuntat la divort pt insistentele mamei mele si ale plansetelor lui!Dar oare merita sa ma sacrific ?Merita sa imi sacrific fericirea pt cineva?
Acum, il cunosc pe el...si inima stiti ce imi spune, nu?Pe el il alege.Doar ca sunt constienta ca parintii mei vor exclude orice fel de legatura cu mine, va iesi un scandal monstruos.Insa cred ca pt a fi fericita sunt dispusa sa fac orice.
Voi ce credeti?Astept pareri , sfaturi, pt ca sunt intr-un moment al vietii mele , cand sunt foarte confuza, dar in acelas timp fericita,trista , speriata.Un amalgam de sentimente , care ma obosesc, pana iau o decizie. Mi-e greu, insa, mai devreme sau mai tarziu, oricum va trebui sa ma hotarasc ce sa fac.
Pt cei ce nu ma vor intelege, ii rog sa se abtina de la orice fel de comentariu de prost gust, pt ca nu le voi raspunde.Multumesc pt intelegere !
pai nu puteai sa te indragostesti inainte de casatorie
YullyNar3
Postat pe 29 Aprilie 2010 19:12
De la: YullyNar3, la data 2010-04-29 19:12:04
De la: lupsinguratic, la data 2009-07-13 17:04:59Buna fetelor
Sper sa nu ma judecati pt ceea ca voi scrie.
Sunt indragostita de un baiat , pe care il cunosc de ceva timp si pe care l-am cunoscut pe internet...vorbim doar pin intermediul netului, insa, la sf acestei luni vrem sa ne intalnim si pt asta el vine aici din Bucuresti, pt ca el acolo este asistent medical.Simt ca ma iubeste enorm de mult, la fel si eu si ne dorim aceleasi lucruri de la viata.
In ceea ce priveste casnicia mea, nu sunt deloc fericita.Si asta pt ca familia lui ma uraste.Mi-au provocat multa suferinta, au aruncat multe cuvinte asupra mea, care m-au durut, sotul meu nu a fost atat de puternic sa ma apere si a tacut mereu, fapt pt care eu am fost mereu cea care am spus ceam pe suflet si pt asta nu sunt suportata.Imi e groaza sa ies si in curte , t ca, casa noastra este situata intre casa soacrei si casa surorii lui....sunt ca intr-un live show.El nu a vrut sa se mute cand i-am propus!Acum, ar fi dispus, dar nu mai vreau eu.M-am ales cu o depresie cu care ma tratez la tg mures.Am mai deschis un topic, cand inca nu stiam ce am.De doua ori am avut intentia de a divorta, pt ca nu ma mai simt bine aici si simt ca ma sufoc.Am renuntat la divort pt insistentele mamei mele si ale plansetelor lui!Dar oare merita sa ma sacrific ?Merita sa imi sacrific fericirea pt cineva?
Acum, il cunosc pe el...si inima stiti ce imi spune, nu?Pe el il alege.Doar ca sunt constienta ca parintii mei vor exclude orice fel de legatura cu mine, va iesi un scandal monstruos.Insa cred ca pt a fi fericita sunt dispusa sa fac orice.
Voi ce credeti?Astept pareri , sfaturi, pt ca sunt intr-un moment al vietii mele , cand sunt foarte confuza, dar in acelas timp fericita,trista , speriata.Un amalgam de sentimente , care ma obosesc, pana iau o decizie. Mi-e greu, insa, mai devreme sau mai tarziu, oricum va trebui sa ma hotarasc ce sa fac.
Pt cei ce nu ma vor intelege, ii rog sa se abtina de la orice fel de comentariu de prost gust, pt ca nu le voi raspunde.Multumesc pt intelegere !
pai nu puteai sa te indragostesti inainte de casatorie

asa se pare ca nu
anonim12345
Postat pe 30 Aprilie 2010 19:47
Lupuletzule care mai e treaba pe la tine? Bine, sanatoasa?

Postat pe 2 Mai 2010 14:09
De la: scorpio67, la data 2010-05-02 14:09:34Lupuletzule care mai e treaba pe la tine? Bine, sanatoasa?

da :)
anonim12345
Postat pe 3 Mai 2010 17:03
De la: lupsinguratic, la data 2010-05-03 17:03:32
De la: scorpio67, la data 2010-05-02 14:09:34Lupuletzule care mai e treaba pe la tine? Bine, sanatoasa?

Tot in al 9 lea cer , sper!

Postat pe 3 Mai 2010 20:21
De la: scorpio67, la data 2010-05-03 20:21:06
De la: lupsinguratic, la data 2010-05-03 17:03:32

Tot in al 9 lea cer , sper!

daaaaaa........
Suntem bine amandoi.
anonim12345
Postat pe 4 Mai 2010 22:36
si eu sunt divortata pt ca am avut o casnicie nefericita si abia am scapat cu viata.eu cred ca esti vulnerabila pt ca esti nefericita si de fapt te-ai agatat de acest tip de pe net pt ca te gandesti ca este asa cum ti-ai dorit sa fie sotul tau.o sa iti dai seama curand ca ceea ce simti nu este atat de puternic.divorteaza daca nu mai suporti dar stai un timp si puneti ordine in viata,in gandire si dupa ce o sa iti revii poti face ce doresti.mie mi-a luat aproape trei ani dupa divort sa am o alta relatie dar asa sunt sigura ca este ceea ce vreau si nu folosesc pe nimeni pe post de cobai pt a putea sa trec mai usor peste divort sau sa il uit pe fostul sot.iti doresc intelepciune si decizia iti apartine.gandeste-te de doua ori inainte de a face pasul cu tipul de pe net.bafta
amika29
Postat pe 28 Mai 2010 00:17
De la: amika29, la data 2010-05-28 00:17:13si eu sunt divortata pt ca am avut o casnicie nefericita si abia am scapat cu viata.eu cred ca esti vulnerabila pt ca esti nefericita si de fapt te-ai agatat de acest tip de pe net pt ca te gandesti ca este asa cum ti-ai dorit sa fie sotul tau.o sa iti dai seama curand ca ceea ce simti nu este atat de puternic.divorteaza daca nu mai suporti dar stai un timp si puneti ordine in viata,in gandire si dupa ce o sa iti revii poti face ce doresti.mie mi-a luat aproape trei ani dupa divort sa am o alta relatie dar asa sunt sigura ca este ceea ce vreau si nu folosesc pe nimeni pe post de cobai pt a putea sa trec mai usor peste divort sau sa il uit pe fostul sot.iti doresc intelepciune si decizia iti apartine.gandeste-te de doua ori inainte de a face pasul cu tipul de pe net.bafta

Iti multumesc din suflet pt sfat.
Intre timp problemele mele s-au rezolvat Am divortat legal de 7 luni. In fapt de si mai mult timp. Singura legatura pe care o mai am cu fostul sot este partajul, care si acela se va rezolva in curand. Ceea ce simt eu pt "tipul de pe net" este foarte puternic. Nu este nici pe departe un cobai in viata mea. Ne-am mutat impreuna de o luna. Acum pot sa spun ca este barbatul pe care il am alaturi la bine si la greu. :) Ne intelegem mult mai bine decat inainte. Este intr-adevar genul de barbat pe care m-i l-am dorit. Am linistea necesara alaturi de el. Poate ca e mai rara iubirea ca a noastra. Insa, nimic nu e imposibil si D-zeu a tinut si tine cu noi.
Te pup si iti doresc o zi frumoasa!
anonim12345
Postat pe 28 Mai 2010 16:20
ma bucur mult pt voi.eu am o relatie cu tipul care a venit sa imi puna netul si e minunat.acum avem ceva probleme si de o luna stam separati.el vrea un copil eu nu pot de moment din cauza unor probleme medicale.asa era la inceput si la noi dar parca s-a rupt ceva.sa nu iti pese ce spune lumea sau familia ta.important e ca voi sa fiti fericiti.iti doresc tot binele din lume.
amika29
Postat pe 30 Mai 2010 14:30
ce face netul din uni...?!
roz5blue6lila7
Postat pe 30 Mai 2010 14:34
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-05-30 14:34:27ce face netul din uni...?!

pai ce face netul din unii?
anonim12345
Postat pe 6 Iulie 2010 21:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ne-am despartit dar nu pot fara ea 24 De la: zdup 27 Ianuarie 2011 11:36
nush ce sa fac :( 11 De la: Barbie30 25 August 2010 20:33
trec printr-o despartire foarte grea 26 De la: kudika_958264 12 August 2014 15:14
Vrea sa ne despartim? 39 De la: Khristie 11 Mai 2010 13:48
Sa lupt sau sa il uit? 17 De la: dannyloveanku 10 Iulie 2010 04:52