Mai multe
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 21:00:09De la: ralukutzza, la data 2009-10-20 18:57:50De la: scorpio67, la data 2009-10-20 18:50:38De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:47:10Scorpiuta ! Pisicuta ! S-a enervat ! Hai mamica , ca inca nu tie complet portretu , hai mama , ca mai poti , da-te in spectacol pana la capat ! Eu invidioasa pe una ca tine ????? Hai ca glumesti ! Daca ca as fi ca tine as rupe-o la fuga si nu m-as opri pana nu mi-as pierde tartacuta ! Si asa o porti degeaba pe umeri ! Sau poate o folosesti in loc de umbrela , sa nu te ploua in gat ! Dar cel mai trist este faptul ca nu realizezi cat de patetica , obscura si demna de mila esti ! Vai de bietul barbat care e cu tine . Ii plang de mila ! Vai de bietii tai copii si viitori gineri sau nurori ! O sa fii mai SOACRA decat noi toate la un loc ! Asta ca nu gandesti , esti o egocentrica . Lumea incepe si se sfarseste cu persoana ta ! Hai ca deja incep sa lacrimez cu gandul la ce vei fi si cum vei fi peste 20 de ani ! mamicutza mea asa sa faci
|
||
|
ralukutzza Postat pe 20 Octombrie 2009 21:21 |
||
|---|---|---|
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:03:33Dragelor , Cred ca va cotraziceti singura, doamna! Nu cred ca in toata Romania asta exista mai multi barbati nenorociti de sotii, cat femei nenorocite de niste indobitociti! Majoritatea femeilor (nu vorbesc de sclifositele pe care le-ati descris) sunt femei care au un servici, tin gospodaria si isi si educa singure copiii (copii facuti cu sotul, copilul domniilor voastre). Si majoritatea dintre dumneavoastra nu stiti sa va educati baiatul, sa-si respecte si sa-si ajute sotia, sa-i fie alaturi si la bine, dar si la greu. Eu ii multumesc lui D-zeu ca am o soacra care a stiut sa-si educe copilul... si eu la randul meu, ii spun de pe acum baiatului meu, care nu e decat un copil, sa respecte fetitele. De multe ori am auzit "doamne" spunandu-le fiilor sa nu cumva sa ajute sotiile, iar daca cumva nu sunt de acord cu ei, sa le mai "trezeasca" cu cate o palma. Asa ca vedeti-va de telenovele d-voastra! Nu mai generalizati atat! Fiecare sa-si traiasca viata proprie... Asa cum majoritatea mamelor de fete nu se baga in viata fiicelor, asa si mamele de baieti ar trebui sa-si vada de propria ograda. Una e sa-ti oferi ajutorul, alta e sa te muti cu tot cu bagaje, neinvitat, in casa copiilor. |
||
|
krisla Postat pe 20 Octombrie 2009 21:59 |
||
|
Dar daca dai soacrei ce cere.....si chiar mai mult! Ceva gen.....na sa ai! Din experienta mea......nu rezista mult.... Va spune ceva gen ca sa va mai vedeti si voi de viatza voastra si sa o lasati in pace. Vrea sa va sfatuiasca....dati-i ocazia.....si mai ales alegeri care sigur le face gresit.....apoi trageti-o la raspundere....daca sfatuieste....sa raspunda. Va suna mereu......da voi doi cat o puteti suna?Faceti asta si renunta de bunavoie.....altfel va bate la cap permanent! |
||
|
|
||
|
catyboy69 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:33 |
||
SFAT; Niciodata,,, URA,,, nu pune capat ;; URII!! Ci numai ;;Dragostea!! O neintelegere nu ste risipita printr-o discutie, ci prin;tact, diplomatie si dorinta generoasa de-a ne pune in locul; celuilalt! Omul care vrea sa se ridice, nu are timp de pierdut in certuri, acestea iti inacresc tie caracterul si te face sa ti pierzi controlul asupra ta. . Nu va temeti in a face concesii. Mai bine sa cedezi ;calea; unui caine, decat sa te muste,,certandu-te tu cu el!! Nevrand sa-l lasi sa treaca, !! Daca:omori cainele, nu veti anula nicidecum, efectul ;muscaturii;!! -- Cel mai bun mijloc de a triumfa intr-o cerata este;de a evita;!! -Stiu un singur lucru!! Acela ca: Nu stiu nimic!! Nu am pretentia ca; sunt ceea mai tare, ,de aceea eu de mult nu le mai spun ,,,nurorilor mele, ca; nu au dreptate;! Nu merita! Sa ma cert! Fiti diplomate! asa veti ajunge mai repede la tinta voastra!!((( ,,,NU OMORAND SOACRELE!! )) Daca vreti sa va castigati, soacrele de partea voastra, ;;;Respectatile parerile, ,nu le spuneti niciodata ca gresec,, si atunci cand ;;;Gresesc;;!! Va spune o soacra ,,,de ((2X))
|
||
|
kudika017520 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:35 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! |
||
|
justmeandmyself Postat pe 21 Octombrie 2009 00:51 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 Stii ce mai lasati-ma cu sfaturi impaciuitoare,nu vi le-am cerut,putin imi pasa ca nu va convin vocabularul si exprimarile mele.Nu va sunt adresate atunci ignorati-le,ok? Suport orice dar sa nu vorbeasca asa despre situatia care adus la moartea copilului meu. " Mai bine ca ai pierdut copilul ,ca murea oricum cu o mama ca tine." Ce mizerie de om face o " gluma " ca asta? Nu-mi spune sa respect parerile uneia ca asta,asa ca mai bine lasa-ma asa cum sunt. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 07:50 |
||
|
Buna dragutelor ! A revenit MAMAIA pe forum! Frumoase comentarii ! Bravos ! Trebuie sa va aliati toate ca sa incercati sa biruiti o ,,comunista '' o ,, biata babuta dementa ?!!!!''' cum ma considerati voi. Aveti pretentia de la actualele soacre sa va inteleaga , sunteti saracutele de voi tare obosite , dupa 8 ore de servici . Nu comentez despre cele care merg si la facultate , toata stima pentru ele . Nu intra in categoria celor al caror comportament il comentez . Bravo lor , ca desi sunt casatorite, muncesc doresc sa invete si sa evolueze ! Vorbesc despe cele care , de regula au trecut cel mult prin liceu , si asta ca gasca prin apa , care au in cap numai fite , si daca s-au maritat vai Doamne , ce mare lucru au facut. Daca au servici , fac un efort deosebit ??!!!!!! Ganditi-va la un singur lucru : si SOACRA are servici , lucreaza si ea poate amarata munca grea , vine si ea obosita de la servici ! Dar cui ii pasa ? Cuconita Mita , la 20 si ceva de ani are pretentia de la SOACRA ( pe care vrea chiar sa o ucida ) sa o serveasca , ca e oarte obosita saracuta si stresata ca la servici si-a rupt o unghiuta i s-a stricat frizura si i s-au rupt ciorapii !! Si colac peste pupaza colega de servici si-a luat o pereche de pantofi noi pe care adat doua milioane , si eu nu am acum bani sa-mi cumpar !Vai ce zi cumplita a avut !. In schimb ,, SOCRA '' la varsta pe care o are ( de regula in jur de 50 sau daca nu mai mult ), nu e obosita , e foarte odihnita cand vine de la lucru , si atunci hai s-o punem, la treba ca deh , si asa nu are ce face ! Pune masa , aduna masa , fa curat , spala-i nurorii hainutele cu care vrea sa se imbrace a doua zi , si mai pune-o sa si zambeasca si sa faca sluj in fata ta , ca un catelus . Iar dimineata , Ca deh , a dormit si ea acolo cateva ceasuri si e super odihnita , trebuie sa se trezeasca cu o ora inantea ta , sa pregateasca , cafeluta , ceaiul si lapticul ( in functie de ce-si doresc cei care au innoptat la EA IN CASA , pune -le pachetel si apoi uscheste-o BABO la lucru , ca doar n-o sa te intretinem noi . Si asa nu faci nimc toata ziua . Ar trebui mai ,, comunisto ,, mai ,, maimuta antropoida '' ,, sa-ti mai iei o slujba , ca prea stai degeaba . Asa poate ne mai da in plus niste bani , sa mergem si noi ,, adica EU si fi-tu '' sa ne distram nitel ! Poate asa reusesti si tu sa pui niste bani deoparte pentru concediul nostru din vara viitoare , sa mergem si noi in DUBAI ca asa am vazut ca a facut si RAMONA GABOR ! Asta e concluzia pe care o trag din cele scrise de voi ! Vedeti , unele din voi va contraziceti , ba ca e bine sa stai cu soacra , ba ca e mai bine sa stai separat , ba ca soacra ar trebui sa fie asa , ba ca e mai bine altfel ! Sunteti inconsecvente ! Sa nu credeti ca sunt chiar asa o ,, HOASCA INDOBITOCITA '' dar fac alergie la ,, PROSTIE '' ,,, LENE '', si ,, NESIMTIRE '' lucruri care li se potrivesc unei majoritati a fetelor , femeilor intre 16- 36 de ani ! Sa stiti ca am atata diplomatie sa nu-i spun viitoarei nurori ce nu-mi convine , i-am spus si fiului meu ca daca lui ii place nu are decat sa o ia dar faptul ca nu sunt de acord sa locuim impreuna este exact pentru a nu ajunge in situatii de genul ,, Vr sa imi ucid soacra !!!!!!!!!'' . Am mai spus si inainte - Mai rarut ca-i mai dragut ! Stati voi tinerii la casa voastra , eu va ajut cu ce pot si cand pot , dar decat cearta permanenta , mai bine lipsa ! Ce e asa de greu de inteles ?!!!! Nu am fost niciodata si nu voi putea fi o prefacuta si o ipocrita ! Pe fata sa te ling si in spate sa te scuip si sa te vorbesc de rau ! Imi pare rau ca ,, DOAMNELE MELE '' va-ti dat arama pe fata ! Oare soacrele voastre stiu ce ganditi despre ele ? Stiu ca vreti sa le dati cianura ? Stiti , ceea ce faceti voi este sa ,, muscati mana care va hraneste '' asta metaforic vorbind .Dupa ce DOBITOCII de socrii va primesc in casa lor , veniti voi ( marea majoritate ) cu ifose de PRINTESE AFRICARE , si vreti sa impuneti niste reguli proprii in casa altuia ! Trebuie toata lumea sa se invarta dupa voi ca dupa soare ca deh , voi suntei miezul . Nu va convine de soacra , ia-ti fat-o barbatul ., fa-ti bagajele si muta-te cu chirie , sau la parintii tai , sau pune mana si munceste si ia-ti o casa ! Renunta la toalele de firma la cosmeticale si alte prostii si distractii fara numar , pune bani deoparte impreuna cu barbatu , poarta-te frumos cu soacra , ca poate iti mai da si ea ceva , si ia-ti o casa ! DACA NU , CIOCU MIC SI BEA LAPTIC ! Vorba aia si saraca si cu pretentii !!! Ganditi-va ca ,, HODOROGII AIA '' au muncit pana la varsata pe care o au acum , ca TU sa ai unde sa-ti pui capul pe perina noaptea alaturi de barbat ! Ar trebui un pic mai mult RESPECT fata de ei ! Dar multe din voi nu stiu ce inseamna acest lucru ! Hai ca deja ma apuca scarba si greata cand vat cata PROSTIE , NESIMTIRE si PUTUROSENIE exista in lumea asta si mai ales in tara asta de rahat ! Vai si amar de copiii pe care o sa-i aveti ( unele din voi ) . Va saluta MAMAIA ! P.S . Am observat faptul ca cele care nu sunt in stare sa faca un comentariu pertinent , recurg la jigniri , insulte si batjocura la adresa mea ! Atat va poate capul , atat aratati ! Va iarta MAMAIA , ca vorba aia ,, Ferice de cei saraci cu duhul '' si , Iarta-o Domane ca nu stie ce vorbeste si ce face '' si inca una dupa care momentan inchei ,, Ma uit la cine zice , nu ce zice ! '' |
||
|
kudika068864 Postat pe 21 Octombrie 2009 08:07 |
||
Scorpio, scorpio, scorpio......rautate mica! de la mine, poate nu se mai incing spiritele asa tare!In rest.........puteti sa vb ce vreti, cat vreti, cum vreti (desi nu e frumos sa av certati si sa va jigniti!) si
|
||
|
anca0704 Postat pe 21 Octombrie 2009 08:33 |
||
De la: anca0704, la data 2009-10-21 08:33:41Scorpio, scorpio, scorpio......rautate mica! Stai linistita m-am lamurit ,e irecuperabila baba asa ca renunt,deja bate campii cu aceleasi chestii obosite si nu merita nici macar un scuipat.pup
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 08:51 |
||
|
Ai facut ochisori Scorpiuto ? Cam matinal pentru o PRINTESA ?????? !!!!!!!!! ca tine ! Hai ca te saluta MAMAIA ! Vreau sa te anunt un lucru iubita , peste 20 de ani o sa fii si tu BABA ! SIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si pe langa faptul ca o sa fii urata si zbarcita , cocosata si paroasa - asa arata BABA CLOANTA - pentru rolul careia te potrivesti perfect , vei si acra , posaca , cicalitoare si nesuferita ! Inca de pe acum ma surclasezi la aceste calitati . Sunt mic copilas in comparatie cu tine la aceste lucruri ! Pacat ca nu am o poza sa -ti vad fata ! Asa vei fi tu peste 20 de ani ! Trista imagine nu ? Eu ca tine am fost , TU ca mine vei ajunge - sper - ceea ce-ti doresc din tot sufletul si sper sa te pot vedea si eu !!! Mai vorbim pana atunci !!!!!!!!! PA ! de la MAMAIA ! Sper ca ti-ai luat doza de calmante pe ziua de azi ! Nu de alta dar sa nu-ti pleznesca ceva prin haul ala care-l ai in cap !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 21 Octombrie 2009 09:08 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 09:08:32Ai facut ochisori Scorpiuto ? _|_
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 09:14 |
||
|
certuri intre soacre si nurori! faaaaain! continuati, ca-i superb spectacolul. cel mai castigat din treaba asta e barbatu'. |
||
|
geo_xx Postat pe 21 Octombrie 2009 09:24 |
||
Ce-i mamica ? Ai ramas fara cuvinte ???? Ti-ai inghitit limbuta aia venionoasa ? I-ati repere un antiviperin sa nu dai coltul ca strici distractia de pe forum !!!!!! Sau vai !!!! Acum imi dau seama , cesa-i faci maica , varsta ...... bat-o vina ! Ai fost draguta si mi-ai trimis poza ta ! Estiexact asa cum mi te-ma imaginat !!!!!! VERDE !!!!!!!!!!! De furie ? De invidie ( ca-s mai tare -n ,, clanta '' ca tine ? _) Oricum este o poza reusita ! PA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si PU ! MAMAIA
|
||
|
kudika068864 Postat pe 21 Octombrie 2009 09:32 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 09:32:53Ce-i mamica ? Ai ramas fara cuvinte ???? Ti-ai inghitit limbuta aia venionoasa ? I-ati repere un antiviperin sa nu dai coltul ca strici distractia de pe forum !!!!!! Sau vai !!!! Acum imi dau seama , cesa-i faci maica , varsta ...... bat-o vina ! Ai fost draguta si mi-ai trimis poza ta ! Estiexact asa cum mi te-ma imaginat !!!!!! VERDE !!!!!!!!!!! De furie ? De invidie ( ca-s mai tare -n ,, clanta '' ca tine ? _) Oricum este o poza reusita ! PA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si PU ! MAMAIA
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 09:35 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 09:32:53Ce-i mamica ? Ai ramas fara cuvinte ???? Ti-ai inghitit limbuta aia venionoasa ? I-ati repere un antiviperin sa nu dai coltul ca strici distractia de pe forum !!!!!! Sau vai !!!! Acum imi dau seama , cesa-i faci maica , varsta ...... bat-o vina ! Ai fost draguta si mi-ai trimis poza ta ! Estiexact asa cum mi te-ma imaginat !!!!!! VERDE !!!!!!!!!!! De furie ? De invidie ( ca-s mai tare -n ,, clanta '' ca tine ? _) Oricum este o poza reusita ! PA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si PU ! MAMAIA da tu de ce esti asa de rea?
|
||
|
one_size Postat pe 21 Octombrie 2009 09:35 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 09:14:32De la: kudika068864, la data 2009-10-21 09:08:32Ai facut ochisori Scorpiuto ?
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 09:36 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 08:07:54Buna dragutelor ! povestea asta sincer este cam de domeniul SF-ului....si nu stiu cate suflete sunt asa de rele cum le descrii tu!poate ar trebui sa lasi oamenii sa fie ei insasi ..caci cu asemenea caracterizari crede-ma ca ai sa obtii doar ce este mai rau din oameni..si tu ai sa ramai singura! si culmea crezand ca lumea este rea...este ipocrita si vrea sa se foloseasca de tine...ceea ce nu este adevarat!
|
||
|
one_size Postat pe 21 Octombrie 2009 09:38 |
||
One.neatza! Ca sa ne mearga bine azi.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 09:43 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 09:43:50One.neatza! neatza! am un chef de munca!de imi vine sa ma urc pe pereti! da las ca trece ca doar nu o tine o vesnicie!
|
||
|
one_size Postat pe 21 Octombrie 2009 09:45 |
||
De la: one_size, la data 2009-10-21 09:45:22De la: scorpio67, la data 2009-10-21 09:43:50One.neatza! Asa cum vine asa pleaca,o pastilutza de leneveala si trece sigur.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 09:49 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 09:49:05De la: one_size, la data 2009-10-21 09:45:22De la: scorpio67, la data 2009-10-21 09:43:50One.neatza! daaaa pai deja am luat 2...si acum astept!
|
||
|
one_size Postat pe 21 Octombrie 2009 09:55 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 17:07:47De la: andreea_3, la data 2009-10-20 17:07:07ca dumneavoastra adica ca dna gina37De la: gina37, la data 2009-10-20 09:08:41Draga mea Kudika068864, Multumesc draguta mea! Iti doresc sa te intelegi cu soacra ta, iar daca nu o faceti inca, sa gasiti amandoua puterea de a va accepta una pe cealalta! Pana la urma, iubiti amandoua acealsi barbat, nu?
|
||
|
gina37 Postat pe 21 Octombrie 2009 10:18 |
||
|
Pentri one size ! Referitor la comentariul tau ! Sa stii ca nu este o poveste SF . Am vazut in ,, matusalemica '' mea viata cazuri ! Ba daca era nevoie , scumpica de nora , o mai si injura si o pleznea pe biata soacra ! Asta cand nu era nimeni s-o vada , si apoi tot ea era cea cu gura mare cand venea bartat-su acasa si se plangea ca ma-sa o persecuta si o pune la munca , cand saracuta de ea e asa stresata si obosita ! Stii cand vezi asemenea chestii mergi pe principiul ,, suflatului in iaurt .....''' . Daca imi permiti , la cum vorbeste si ce idei are prietena mea ,, GANDACEL VENINOS '' o vad facand chestii din astea ! Asa ca nu sunt aberatii cele relatate de mine sa stii ! Stii cum ajunsese biata femeie cand a devenit mai neajutorata ? O scoteau pe casa scarii , ii insirau pantofii tuturor celor din casa , o punea sa-i faca cu crema si sa-i lustruiasca , dupa care drept rasplata primea mancare ( portia pe o zi - un ou fiert cu o felie de paine si o cana cu apa ! Asta in zilele bune , cand avea in meniu si ou , in rest paine cu untura ! Si acum o vad in fata ochilor pe biata batranica stand pe scari si lustruind pantofii lu ginerisu , fiisa , nepoatasa , barbatului acesteia si stranepotului . Bine ca s-a dus biata , si nu mai e batjocorita de nimeni . Cat a fost in putere a muncit pentru doua generatii - familia lu fiisa si mai apoi a lu nepoatasa . Asta pentru ca a avut bunatatea sa-i accepte sa locuiasca impreuna ! Si poftim rasplata ! Si aici a fost caz in care era vorba de relatia ginere - soacra , nu nora - soacra . Cu atat mai grav !!!!!! Asa ca in lumea asta este totul posibil . De aceea va spun ca e grav faptul ca tinerelele din ziua de azi gandesc asa ! Asta daca intr-adevar o fac si au cu ce !Va pupa MAMAIA . Hai ca si mie mie lene dar stii serviciul e servici si am de lucru revin in urmatoarea pauza ! |
||
|
kudika068864 Postat pe 21 Octombrie 2009 10:27 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 10:27:19Pentri one size ! nu neg or fi si nebuni de genul asta! dar sa speram ca nu o sa avem parte de asemenea fenomene pe langa noi! oricum cred ca te pripesti tragand repede concluzii dupa ce posteaza cineva! daca vreau si eu pot posta urat ...dar...nu sunt eu..si numa las condusa de rautate! da ce sa facem trebuie sa muncim |
||
|
one_size Postat pe 21 Octombrie 2009 10:34 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! draga mea...soacra mereu isi baga coada...stiu cum este..insa nu dispera daca ai sot intelegator....ai spui clar ca este viata ta si tu stii cum sa o controlezi...si ca nu vrei sa se mute la tine..evident impreuna cu sotul stati de vb civilizat si ai spuneti ca vreti intimitate....scurt si la obiect...pina la urma nu trebuie sa te stresezi..ai un bebe...ai fericire...nu pune la suflet tot....ea o sa incerce multe..ignora...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 10:40 |
||
De la: ElenushC, la data 2009-10-20 21:11:38De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo. te contrazic....degeaba se impun ei...daca ele soacrele tot nu inteleg....tot ca ele fac.....si asa ai dispera si pe ei...trebuie ignorate daca insista cu ale lor....
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 10:41 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 10:27:19Pentri one size ! Nu-mi mai pune in carca aberatii.Cum sunt si cum ma vezi tu sunt 2 lucruri complet diferite. Imi faci scarba prefacuto.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 10:43 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 mai dar nu mai exista respect in lumea asta? cum puteti sa jigniti o mama care sufera?.....nu aveti suflet pe bune...cine se ia de scorpio se ia si de mine mai bine rugati va sa nu treceti prin ce trece ea....sau puneti va o secunda in locul ei....terminati cu criticile si jignirile...of ce suflete
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 10:52 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 10:52:14De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 Pup Cris,lasa lumea sa latre ,caravana trece mai departe.Astea perfecte nu au cum sa inteleaga si n-am nevoie de mila lor.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 10:55 |
||
...de mai citesc mult...eu nu ma mai marit de frica soacrei
|
||
|
blue_moonbutterfly Postat pe 21 Octombrie 2009 10:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| I-a trecut atat de repede? | 12 | De la: Miss_Stardust 23 Martie 2010 11:13 |
| foarte suparata si dezamagita | 21 | De la: visitor 25 Iulie 2009 02:30 |
| buna fetelor! | 14 | De la: Micaell 20 Iulie 2011 18:24 |
|
|
||
| cum sa reactionez? | 49 | De la: Muse__ 7 August 2013 20:25 |
| despartire | 19 | De la: kudika018755 30 Aprilie 2009 01:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.