Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: kudika068864, la data 2009-10-22 07:58:49Revin cu o precizare , Draga RASELA , ca sa te dezbraci de CARACTER , trebuie s-al ai in primul rand . Dar se pare ca unele mamzele de pe acest forum nu ,, poarta '' asa ceva . Pe cand cineva care poseda asa ceva , isi permite cand este cazul sa dea jos acest accesoriu , dupa mine ar trebui sa-l aibe toti obligatoriu , si sa-si arate goliciunea alaturi de cei cu care vine in contact . Stii este ca la nudisti , cand te duci sa stai intre ei , trebuie sa te dezbraci ca ltel iesi in evidenta si se dau la tine . Asa , fiind la fel ca ei , avand acelasi comportament , te pierzi in multime si nu iesti remarcat . M ainteb de ce o fi trebuind sa inlocuiti pe t ( ti ) cu tz ? E mai sexi ? Daca stii sa citesti si sa scrii corect poti pune virgulele pentru anumite consoane si vocale la locul potrivit fara a poci cuvintele ? Este deasemenea mai interesant sa scrii K in loc de ca ?Atunci vreau sa va spun ca limbajul foflosit de voi pe mess este de KK-t.Unde esti tu TEPES DOAMNE ?

Tepes a murit de inima rea ca i-ai luat tu locul.
Zitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt,mamaie la frecat podele!

Postat pe 22 Octombrie 2009 08:06
Auzi PAPUSICO !

Te-ai trezit ? Se pare ca nu ti-ai luat medicatia inca ! Poftiti domnitelor de vedeti ce limbaj are cucoana ! Se pare ca s-a trezit iar fata la cearceaf , sau nu i-a cantat in struna barbatelul de e asa sifonata de dimineata ! Du-te pui de te calmeaza , uita-te in oglinda , da-i doua palme celei pe care o vezi in ea si apoi revin-o sa mai stam de vorba ! Fara sa scuipi venin si sa improsti cu noroi nu stii sa dai o replica ? Si sa nu te ieie de ea si sa stergi praful de pe jos . Vai , doar o saptamana de ai incapea pe mainile mele ai deveni mielusica ! As face din tine OM ! Ca acum dupa cum te exprimi , ca de gandire nu poate fi vorba , tu nu esti in stare de asa ceva , ca nu ai cu ce , esti o biata musculita care bazaie sa o bage lumea in seama ! Iti repet de doua zile , papusa , ca vei ajunge si tu ,, HOASCA BATRANA '' si se pare ca vei fi , daca nu esti si acuma , la fel de urata precum ti-e sufletul !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 08:08
Draga mea , nu trebuie sa-mi dau nora la o parte ca sa joc un solitaire , pentru ca am propriul meu calculator pe care il folosesc . Daca la nora ii trebuie calculator , sa-si cumpere mamica ! Eu cu lucrurile pe care le-am in casa mea fac ce vreau , nu trebuie sa cer voie la nimeni sa le folosesc si dau dreptul altora sa se atinga de ele numai daca vrea si daca merita ! Daca nu , ,, Ia sctir golane , mergi de munceste si ia-ti palton ? Understand my dear ? By , By !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 08:12
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 08:08:19Auzi PAPUSICO !

Te-ai trezit ? Se pare ca nu ti-ai luat medicatia inca ! Poftiti domnitelor de vedeti ce limbaj are cucoana ! Se pare ca s-a trezit iar fata la cearceaf , sau nu i-a cantat in struna barbatelul de e asa sifonata de dimineata ! Du-te pui de te calmeaza , uita-te in oglinda , da-i doua palme celei pe care o vezi in ea si apoi revin-o sa mai stam de vorba ! Fara sa scuipi venin si sa improsti cu noroi nu stii sa dai o replica ? Si sa nu te ieie de ea si sa stergi praful de pe jos . Vai , doar o saptamana de ai incapea pe mainile mele ai deveni mielusica ! As face din tine OM ! Ca acum dupa cum te exprimi , ca de gandire nu poate fi vorba , tu nu esti in stare de asa ceva , ca nu ai cu ce , esti o biata musculita care bazaie sa o bage lumea in seama ! Iti repet de doua zile , papusa , ca vei ajunge si tu ,, HOASCA BATRANA '' si se pare ca vei fi , daca nu esti si acuma , la fel de urata precum ti-e sufletul !

F*U*C*K OFF !

Postat pe 22 Octombrie 2009 08:13
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 08:12:57Draga mea , nu trebuie sa-mi dau nora la o parte ca sa joc un solitaire , pentru ca am propriul meu calculator pe care il folosesc . Daca la nora ii trebuie calculator , sa-si cumpere mamica ! Eu cu lucrurile pe care le-am in casa mea fac ce vreau , nu trebuie sa cer voie la nimeni sa le folosesc si dau dreptul altora sa se atinga de ele numai daca vrea si daca merita ! Daca nu , ,, Ia sctir golane , mergi de munceste si ia-ti palton ? Understand my dear ? By , By !

Vorbesti singura ,tanti.E clar nici tu nu ti-ai luat medicamentele pentru turbare.

Postat pe 22 Octombrie 2009 08:16
PAPUSA ! Vezi cum te bagi tu in seama ? Cum te bagi singura in c...ru calului . Dar asa cum am mai spus se pare ca-ti place sa stai acolo ! De-ti vedeai de treba ta si nu inepeai sa ma iriti era bine ! Acum ai intrat in catarea pustii mele si tine-te bine ! Cred ca vei iesi sifonata si gaurita ! Asa ca mai bine cioculetu mic , si vezi-ti de treba ta ! Inca nu ai reusit sa ma aduci la limita sa vezi cu adevarat ce pot ! Asa ca mai bine ar fi bati in retragere si sa nu vorbeti neintrebata ! Stai cumintica in banca ta , si asa cum au spus celelalte ,, colege de suferinta '' ale tale , cine-ti da dreptul sa judeci si sa jugnesti in asa halo persoana pe care nu o cunostio si care doar si-a exprimat un punct de vedere referitor la un subiect dat ! Dar mintea te , daca o pot numi asa , nu poatre percepe decat mizerie si mocirla . Este mediul in care se pare ca te simti bine ! Ai citit iubitel in viata ta macar o care , in afara de cea de telefon si revistele de moda ? Nu prea cred ! Hai pa ! ca deja devi enervanta ca musca tete .
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 08:31
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 08:31:19PAPUSA ! Vezi cum te bagi tu in seama ? Cum te bagi singura in c...ru calului . Dar asa cum am mai spus se pare ca-ti place sa stai acolo ! De-ti vedeai de treba ta si nu inepeai sa ma iriti era bine ! Acum ai intrat in catarea pustii mele si tine-te bine ! Cred ca vei iesi sifonata si gaurita ! Asa ca mai bine cioculetu mic , si vezi-ti de treba ta ! Inca nu ai reusit sa ma aduci la limita sa vezi cu adevarat ce pot ! Asa ca mai bine ar fi bati in retragere si sa nu vorbeti neintrebata ! Stai cumintica in banca ta , si asa cum au spus celelalte ,, colege de suferinta '' ale tale , cine-ti da dreptul sa judeci si sa jugnesti in asa halo persoana pe care nu o cunostio si care doar si-a exprimat un punct de vedere referitor la un subiect dat ! Dar mintea te , daca o pot numi asa , nu poatre percepe decat mizerie si mocirla . Este mediul in care se pare ca te simti bine ! Ai citit iubitel in viata ta macar o care , in afara de cea de telefon si revistele de moda ? Nu prea cred ! Hai pa ! ca deja devi enervanta ca musca tete .

VAI,m-am speriat de amenintarile tale,vrajitoareo,am vesta antibabe,pardon antiglont.
Iar nu fii-tu acasa si n-ai pe cine freca la icre?

Postat pe 22 Octombrie 2009 08:36
Azi PAPUSA , Daca aceasta satrareasa , cau corturareasa , cum o numesti a dat educatie si bun simt unor copii inseamna ca a vut ceva in cap si a fost in stare ! Pe cand tu , ce ai realizat Papusa in acesti activa anisori ( mai multe de 5-6 nu-ti dau dupa comprtament si exprimare ) pe acre ii ai ?! In afara de a se sclifosi si si de a improsca cu norori si venin asa cum am mai spus nu cred ca ai facut mare branza ! Eventual o colectie de toale de firma ( de toapa ) .Iti repet inca odata nu te mai lua de toata lumea , ca s-ar putea sa te prinda intr-o zi cineva si sa-ti suceasca tartacuta la spate . Ca se pare ca in directia in care ti-s bucile ar trebiui sa-ti stea si fata !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:10
Si inca ceva Puiut , Eu nu scriu de acasa , sunt la munca , si intre doua alte treburi pe care le fac , reusesc sa-ti frec tie menta ! Asta in comparatie cu tine care probabil; toata ziua nu faci decat sa te sclifosesti , sa-ti plangi de mila si sa scuipi venin ! ( hai ca ma jgnit serii veninosi , dar am sa ma rog de ei sa ma ierte , ca te-am comparat cu ei ) . Pa ,Papusa !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:15

da ce aveti mamica asa de dimineata? ce inseamna sa te trezesti cu cu.r.u in sus!
sa va amenajez un ring de lupta eventual sa impart si bilete!
dragelor putin calm nu v-ar strica!
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:15
De la: one_size, la data 2009-10-22 09:15:22
da ce aveti mamica asa de dimineata? ce inseamna sa te trezesti cu cu.r.u in sus!

propun o terapie in grup....
ce spuneti????
nicol1510
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:20
De la: nicol1510, la data 2009-10-22 09:20:41

ce spuneti????

nuuu ca la cat de rele sunt doamnele astea ne bat si pe noi!
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:21
Draga Andreea 3 ,

Sa stii ca in viata asta , daca ai un pic de bunavointa , dorinta si ambitie , poti face orice . Dar e mai usor sa ridici mainile si sa spui nu pot si sa te lamentezi toata ziua ! Ajuneg intr-adevar sa creada lumea despre tine ca esti neputincioasa , si vrand nevrand sa te ajute si sa te protejeze . Dar gandeste=te la un singur lucru : s-ar putea ca sa ajungi in situatia de a nu mai avea pe nimeni sa te ajute si nu vei sti ce si cum sa faci ! E mai bien sa te obisnuiesti sa scrasnesti din dinti , sa faci un efort sa realizezi ceva , decat sa te trezesti singura in pom si sa constati sa si acesta este in aer ! Nu sunt de acord cu ceea ce spui ca unele saracutele ,, NU POT ! '' Ca NU VOR ! este altceva . De acea ne-a inzestrat natura cu materie cenusie , sa gandim si sa ne rezolvam fiecare singuri problemele , ca daca nu ar fi trebuit sa fie asa , aparea cate un creier la 3-4 oameni , si-l purtau cu schimbul dupa nevoie . Dar in aceasta situatie s-ar fi gasit , cum de altfel exista ,, purtatori ilegali de materie cenusie '' din aceia care sa umble tot timpul fara a avea ceva in cap . Asa ca , repet , daca vrei cu adevarat sa faci ceva , sa demonstrezi lumii ceva , poti , daca nu ramai mereu in conul de umbra , si vei trece neobservata prin aceasta viata ! Si deasemenea facand doar galagie si sa bazai fara rost , vei ajunge sa dea lumea dupa tine ca dupa muste pentru ascapa de tine !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:33

ce spuneti????

mai degraba o orgie!!
geo_xx
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:45
De la: kudika075615, la data 2009-10-22 09:45:18

ce spuneti????

mai degraba o orgie!!

si ti-ar placea sa fii gurul lor?stiu eu !stiu eu
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:48
love guru!
make love, not fight
geo_xx
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:54
De la: one_size, la data 2009-10-22 09:21:48

ce spuneti????

si???care-i problema???scopu-i nobil: LE CALMAM!
nicol1510
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:57
De la: one_size, la data 2009-10-22 09:48:47
De la: kudika075615, la data 2009-10-22 09:45:18

ce spuneti????

mai degraba o orgie!!

si ti-ar placea sa fii gurul lor?stiu eu !stiu eu

doar cu sprijinul tau!!!! STIU ca poti!
nicol1510
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:00
De la: nicol1510, la data 2009-10-22 09:57:37

ce spuneti????

pai mie imi este ca le bat pe ambele amandoua..ca am facut carate cand am fost mica! si le cam bat la fuga!
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:01
De la: kudika075615, la data 2009-10-22 09:54:28love guru!
make love, not fight

in your dream!
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:01
De la: one_size, la data 2009-10-22 10:01:13

ce spuneti????

pai mie imi este ca le bat pe ambele amandoua..ca am facut carate cand am fost mica! si le cam bat la fuga!

BINGOOOOOOOOO!!!!!
nicol1510
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:03
De la: nicol1510, la data 2009-10-22 10:03:03
De la: one_size, la data 2009-10-22 10:01:13

ce spuneti????

BINGOOOOOOOOO!!!!!

am castigat! am castigat! am cstigat!yeeeeee
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:04
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 07:37:09Draguta love stike ,

E foarte frumos ca toate ma judecati doar pe mine , dar cititi reactia Scorpiutei la primele mele inteventii , vedeti intai ce vocabular are maria -sa , ce mod de exprimare , ce epitete a folosit la dresa mea si apoi mai dati in mine bine ?! Pana nu m-a facut ea in tote felurile ,, sclerozata , babaoteoporotica , Hitler cu fusta , etc. nu m-am suparat , dar cand cineva ma calca pe coada , ripostez ca nu mi-am tras chillotii odata cu ea , nu i-am cerut nimic , nu ma-am adesat direct ei . S-a bagat in seama si ca musca-n c..ru calului ! Atunci daca ii place acel loc sa stea colo sa miroasa ! De ce toate tinerelele se iau doar de mine ? Si culmea au un vocabulr de mahala si apoi pretind ca altii sa nu se ia de ele , ca deh , au imunitatea data de varsta nu ? NU UITATI SCUMPELOR CA SI VOI VETI IMBATRANI ! Va vor creste copiii si veti deveni soacre la un moment dat . Si asa cum va purtati voi cu parintii si socrii vostri asa se vor purta si copii vostri cu voi . De regula un copil cam ce vede ca se intampla in casa parintilor , aia va face cand va fi mare !
Ia mai reflectati si voi putin , si dupa aia mai discutam . Pot sa dialoghez cu voi pe diverse teme si mult timp . Dar nu accept sa fiu jugnita de unele care nici macar nu stiu scrie corect .Va bateti dragelor joc de limba romana si nu numai , chiar si de engleza ! E pacat , ca folosind acest tip de limbaj , veti uita si putinele notiuni de gramatica dobandite in scoala si vom ajunge sa nu mai stim scrie si vorbi corect . Sau va credeti foarte ,, inteligente '' cand utilizati jargoanele si pociti cuvintele . Pentru a scrie prescurtat s-a inventat stenografia . Invavati dragutelor sa stenografiati si totul;e OK . Asa cei care nu stiu acest stil de scris ( folosind digferite simbolui pentru cuvinte ) asta ca stiti ce inseamna asta , nu vor putea citi mesajele voastre . La reauzire ! MAMAIA

Va contrazic cand ziceti ca de regula un copil face ceea ce vede in casa familiei cand va creste mare pentru ca de multe ori cei care vad ca parintii lor nu fac bine-ca de ex beau,sau se cearta toata ziua-cand cresc si au propria familie incearca sa fie total opusi...dupa cum am mai zis si mai sus chiar am prieteni care sunt total opusul parintilor...dar in continuare vad ca dumneavoastra cititi din aceste comentarii doar ce va place!cand vi se spune ceva verde in fata nu va convine si tot dupa cele care spuneti dumneavoastra ca va jignesc,sau nu stiu sa scrie corect va luati...daca dumneavoastra aveti o varsta ,ar trebui sa fiti un pic mai matura si sa nu mai bagati in seama aceste jignire ale unor"fete cu vocabular de mahala",asa cum le ziceti dumneavoastra,de ce va coborati la mintea lor daca dumneavoastra sunteti mai desteapta decat noi celelalte "tinerele"??offf ,parca nici nu imi vine a crede ca sunteti cine va dati drept-adica o mama de baiat de 26 de ani....nu stiu ce sa mai cred din toate discutiile dumneavoastra..eu am citit discutiile de la inceput si intr-adevar scorpiuta a inceput cu jigniri dar numai dupa ce dumenavoastra ati facut un comentariu "foarte intelept" si stiti ca se mai zice(ca tot ati dat dumenavoastra multe citate si invataturi) se zice ca cel destept cedeaza si aici vedem ca cea desteapta a fost scorpiuta ca dumneavoastra inca continuati cu jignirile....
andreea_3
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:06
De la: one_size, la data 2009-10-22 10:01:50
make love, not fight

in your dream!

nu nu, in realitate!
geo_xx
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:11
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 09:10:13Azi PAPUSA , Daca aceasta satrareasa , cau corturareasa , cum o numesti a dat educatie si bun simt unor copii inseamna ca a vut ceva in cap si a fost in stare ! Pe cand tu , ce ai realizat Papusa in acesti activa anisori ( mai multe de 5-6 nu-ti dau dupa comprtament si exprimare ) pe acre ii ai ?! In afara de a se sclifosi si si de a improsca cu norori si venin asa cum am mai spus nu cred ca ai facut mare branza ! Eventual o colectie de toale de firma ( de toapa ) .Iti repet inca odata nu te mai lua de toata lumea , ca s-ar putea sa te prinda intr-o zi cineva si sa-ti suceasca tartacuta la spate . Ca se pare ca in directia in care ti-s bucile ar trebiui sa-ti stea si fata !

Cainii latra ,caravana trece.

Postat pe 22 Octombrie 2009 10:12
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 09:15:01Si inca ceva Puiut , Eu nu scriu de acasa , sunt la munca , si intre doua alte treburi pe care le fac , reusesc sa-ti frec tie menta ! Asta in comparatie cu tine care probabil; toata ziua nu faci decat sa te sclifosesti , sa-ti plangi de mila si sa scuipi venin ! ( hai ca ma jgnit serii veninosi , dar am sa ma rog de ei sa ma ierte , ca te-am comparat cu ei ) . Pa ,Papusa !

Mamaie,vezi ca ai spart tastatura,ori ai pierdut Dex-ul de nu mai stii sa scrii.Nu mai inteleg nimic,ai vreun atac cerebral din cauza mea?Off ce rea sunt,Doamne iarta-ma!

Postat pe 22 Octombrie 2009 10:19
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 07:37:09

De regula un copil cam ce vede ca se intampla in casa parintilor , aia va face cand va fi mare !
La reauzire ! MAMAIA

Te contrazic aici!vezi tu eu personal am o familie nu tocmai cu care sa ma mandresc...dar niciodata nu voi fi ca ei! si nici fratii mei nu or sa fie in veci ca ei!
Pot sa iti spun ca eu detest cum s-au purtat ei ca si parinti cu mine! dar eu nu voi face la fel si stii de ce?pt ca mie mi-a lipsit dragostea de mama..de tata..si as da orice ca proprii mei copiii sa nu simta o clipa cum m-am simtit eu ani la rand!

one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:22
De la: kudika075615, la data 2009-10-22 10:11:22
De la: one_size, la data 2009-10-22 10:01:50
make love, not fight

in your dream!

nu nu, in realitate!

uite acum! fii pregatit!
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:28
m-am parfumat special
geo_xx
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:42
De la: ciucurel_inmiresmat, la data 2009-10-22 10:42:39m-am parfumat special

parum cu feromoni?
one_size