Mai multe
| ptr d-na care a cerut un sfat ........viitoarea mamica: soacra ta isi permite lucruri care nu va convin deoarece voi amindoi ati permis lucrul asta! incearca sa fi mai scurta cu ea la telefon,daca nu ai chef nu esti obligata sa raspunzi,traseaza niste reguli favorabile pentru ambele parti de bune maniere ceea ce implica bineinteles si vizitele neanuntate! pune-o la punct dar cu respect.......astfel va intelege care este rolul ei ! din pacate meseria de parinte este inca o necunoscuta iar in spatele intentiilor bune putem sa facem rau copiilor nostrii fara sa realizam! sint mama de baiat si observ ca ma domina deja o anumita posesivitate de care vreau sa scap deoarece sint constienta ca am facut un copil pentru viata .......nu pentru mine ......si vine vremea cind rolul meu se schimba! mult succes si fi diplomata(este totusi mama sotului tau).! | ||
|
FRANNNCE Postat pe 20 Octombrie 2009 16:44 |
||
|---|---|---|
De la: buttercup_cris, la data 2009-10-19 19:08:17Citesc si nu imi vine sa cred ca o femeie care banuiesc ca nu are o varsta neglijabila gandeste asa. sunt de acord cu tine!!ai un 10 de la mine!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 20 Octombrie 2009 16:49 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 07:22:28 am mai citit unele comentarii de pe acest topic ale dumneavoastra si cu unele sunt de acord si eu,desi mentin tot ce am scris mai devreme!asa este ,atata timp cat cineva nu va respecta este logic sa nu respectati,dar daca fata incearca ar trebui sa incercati si dumneavoastra si sa nu aveti asteptari prea mari!foarte tare faza cu tigancile:))),iar cand o fata nu va place,cred ca cel mai bine e sa aveti discutie sincere fata in fata toti 3-fata,baiatul dumneavoastra si dumneavoastra si nu sa ii bagati in cap baiatului tot felul de prostii,asa cum fac unele mame!daca baiatul iubeste fata,sa fie lasat in pace,iar daca mai tarziu nu o sa fie bine ,s-a inventat divortul si mai sunt si altele sau altii in lumea asta....astea-s vremurile de azi!cred ca un om la 26 de ani este destul de matur sa ia propria decizie,ca daca se baga mama de fiecare data o sa ajunga la 40 de ani singur...asta e valabil si pentru fete...pentru ca am vecine care au ajuns la 40-50 de ani si din cauza mamei sau tatalui nu s-au mai casatorit si acum dupa ce le-a murit parintii regreta ca sunt singuri |
||
|
|
||
|
andreea_3 Postat pe 20 Octombrie 2009 17:00 |
||
De la: gina37, la data 2009-10-20 09:08:41Draga mea Kudika068864, si mie mi-ar placea o soacra ca dumneavoastra!!!!:>:>dar din pacate deja am una!!sa o tineti tot asa si peste cativa ani!!!BRAVO!! |
||
|
andreea_3 Postat pe 20 Octombrie 2009 17:07 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 17:07:07ca dumneavoastra adica ca dna gina37De la: gina37, la data 2009-10-20 09:08:41Draga mea Kudika068864, ;)
|
||
|
andreea_3 Postat pe 20 Octombrie 2009 17:07 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 09:41:57De la: kudika068864, la data 2009-10-20 09:18:33Draga , sau mai bine zis ,, MAI FATO '' ? Si pe mine m-au deranjat unele comentarii ale doamnei,dar nu am izbucnit ca tine scorpio 67;))..usurel,calmeaza-te:D...fiecare cu parerea lui/ei nu trebuie sa incepem sa ne certam si jignim;) |
||
|
andreea_3 Postat pe 20 Octombrie 2009 17:14 |
||
|
Pt "Colorata nas" Soacra ta mai are copii, sau sotul tau e singurul fiu al ei? Unele mame cand isi vad copiii sau unicul copil cum pleaca de langa ele,iar locul lor(binemeritat) este ocupat de alta femeie devin mai bagacioase, mai posesive,mai geloase...Totusi din cate explici tu, soacra ta te vrea langa ea,nu vrea sa te desparta de sotul tau,va vrea pe amandoi,amantrei(si bebelu') . Eu cred ca nu-si da seama ,nu cred ca este rau intentionata,doar ca ii e teama sa nu ramana singura la batranete.. Singura solutie e sa-i spui tu pesonal in fata tot ceea ce nu-ti convine. Ai nevoie si dreptul la intimitate. NU TE CERTA CU EA,explica-i totul cu frumosul dar in asa maniera incat sa vada ca esti destul de matura incat sa iei propiile decizii... Iar dupa ce ai avut o discutie de genul asta,nu te "umfla in pene" in fata ei, in sensul sa nu incepi sa fi prea "mandra " de tine pt ca tocmai i-ai pus niste restrictii soacrei tale ca mai rau faci. Atunci e posibil ca ea sa se agate de fiul ei, plangandu-se de comportamentul tau. Fi prietenoasa iar in momentul in care iar incepe cu vreo prostie,aminteste-i de discutia avuta... succes,si nastere usoara! |
||
|
lil_devil Postat pe 20 Octombrie 2009 17:16 |
||
De la: gina37, la data 2009-10-20 12:00:12De la: kudika068864, la data 2009-10-20 11:50:03Draguta Scorpiuta ! ai nu ce avetzi fetelor? nu va mai prindeti mintea cu toate retardatele...ma rog e cam plina lumea da asta e.
|
||
|
Valitza88 Postat pe 20 Octombrie 2009 17:58 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 10:59:55Scorpiuto ! Ai pierdut copilul nu din cauza ,, efortului '' de a-ti slugari soacra , ci din cauza lenii tale! Mai bine pentru bietul copil ca nu s-a nascut ! Decat sa aiba o mama( daca te poti numi asa ) ca tine mai bine lipsa ! Sunt convinsa ca dupa cum gandesti la-i fi abandonat din primele zile si la-i fi dat in graija , CATELEI '' de soacra , asa cum o numesti tu. Tu ai fi fost prea ocupata sa redevii ,,FEMEIE '' . Statutul de mama nu ti s-ar fi potrivit . Tu sa alaptezi ? Ti se deformau sanii ! Sa speli hainele copilului , vai ti se rupea unghiuta cand puneai hainutele in masina de spalat ! Sa scoti copilul la plimbare , VAI , nu se asorta culoarea caruciorului cu gentuta , si nu aveai cum sa impigi si caruciorul si sa ti si posetuta de firma pe brat ! Vai de viata ta sarmana fiinta ! Cat referitor la extreme : exista si inferioara si superioara ! Din pacare tu te aflila cea de jos ! Eu in schimb ................ !!!!!! Daca fiu-meu imi aducea acasa o panarama ca tine spalam cu ea dusumelele ! Totusi acum realizez ca fetele pe care mi le-a prezentata fi-miu iti sunt net superioare ! Esti o amarata pisicuta , care se da mare ca s-a urcat in copacel . Nu uita ca va veni vremea cand vei cadea si impactul va fi dureros . Ar fi cazul sa te ,,DESTEPTI '' sa-ti vezi putin lungul nasului , sa nu dai calificative gratuite unor persoane doar ca nu sunt de acord cu ,, PRINTIPIILE TALE DE VIATA '' cultiva-ti neuronul si fa cioculetul mai mic . Citeste cu atentie ( daca esti in stare ) ce se scrie si fa un efort de gandire sa intelegi corect ceea ce ti se transmite . Nu citi cuvintele trunchiate, si inearca sa le intelegi sensul . Daca nu cunosti anumite cuvinte , sensul dublu al unora , te sfatuiesc sa consulti DEX-ul . O poti face si pe net , daca stii cum sa cauti . Pa IUBITEL ! Deci unu la mana daca eu asi avea o mama ca ea, Dumnezeule ce fericita asi mai fii.Nu zic ca mama mea e asa sau pe dincolo ,am eu motivele mele pentru care zic " mare doamna ce esti".Unul dintre ele e apropiata de tineri, NU e batuta in cap (asa ca d-ta), vede si in stanga si in dreapta nu doar in fata, mai sunt multe altele dar nu ma ostenesc sa ti le spun pentru ca nu are rost. Si doi la mana, fiul tau va ramane "o fata batrana" daca in ritmul asta stai cu ochii ca o vulpe pe toate prietenele sale. Ce te bagi tu, chiar nu inteleg? Tu te vei insura la o adica cu ea? Tu iti pierzi din timp cu una dintre ele, tu iti cheltui bani, tu suferi daca isi bate joc de el? NU. Asa ca ar fi bine CA TU sa lasi ifosele de mare madam, si nu scorpio.Si sa mai analizezi problemele tale personale, pt k sunt cam multe. In loc sa judeci un om care sufera dupa pierderea unui copil.Chiar nu inteleg cum poti sa vb atat de urat. Tu vb de "numele de mama" tu te poti numi mama? CAnd stai in spatele fiului tau sa vezi ce mananca, ce f...?? O fii baiatu mamei , un prost si un inapt! Din pacate pentru el. Ne numim toate femeile mame si defapt multe dintre noi suntem niste inadaptate! Bye bye Miss! |
||
|
ralukutzza Postat pe 20 Octombrie 2009 18:17 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 17:00:05De la: kudika068864, la data 2009-10-20 07:22:28 Ma scuzati pentru toate greselile de exprimare,de dezacorduri si orografie,dar am scris repede, fara sa mai citesc...sper sa nu fiu taxata pentru asta:D
|
||
|
andreea_3 Postat pe 20 Octombrie 2009 18:19 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 16:39:45De la: kudika068864, la data 2009-10-19 13:21:57 Taaaaanti revino-ti in fire tantii!! Esti patetica :)) cum poti da vina pe zodie, pentru defectele tale? Nu poti recunoaste ca nu esti perfecta, ca esti si tu om (,, scaparile '') scapari?? Astea se numesc scapari? Astea sunt mari goluri madam, mari de tot. Spui despre fiul tau ca e barbat in toata firea, dar tot il ocrotesti, ok never mind. Dar stii ca omul nu prea invata din greselile altuia,decat pe propia piele? Ceri respect? Dar tu dai? Sa zicem fiul d-ta trebuie sa iti arate respect esti mama sa, l-ai crescut, hranit, etc dar totul cu o anumita masura, daca si meriti madam. Ceri respect de la viitoarea nora, stai cuminte ca nu vei primi daca nu va exista un echilibru, daca nu v-a fii reciproc nu vei primi niciodata respect tanti, dar la felul in care te prezinti momentan, ori vei ajunge la balamuc cu probleme maaari de tot sus la mansarda, ori batuta bine. Asa ca SA CITEZ PE SOCRATE (kathara mami nu mai "plagiez") cunoaste-te pe tine insati!. Apoi judeca pe restu. Bye bye "miss"! |
||
|
ralukutzza Postat pe 20 Octombrie 2009 18:39 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:47:10Scorpiuta ! Pisicuta ! S-a enervat ! Hai mamica , ca inca nu tie complet portretu , hai mama , ca mai poti , da-te in spectacol pana la capat ! Eu invidioasa pe una ca tine ????? Hai ca glumesti ! Daca ca as fi ca tine as rupe-o la fuga si nu m-as opri pana nu mi-as pierde tartacuta ! Si asa o porti degeaba pe umeri ! Sau poate o folosesti in loc de umbrela , sa nu te ploua in gat ! Dar cel mai trist este faptul ca nu realizezi cat de patetica , obscura si demna de mila esti ! Vai de bietul barbat care e cu tine . Ii plang de mila ! Vai de bietii tai copii si viitori gineri sau nurori ! O sa fii mai SOACRA decat noi toate la un loc ! Asta ca nu gandesti , esti o egocentrica . Lumea incepe si se sfarseste cu persoana ta ! Hai ca deja incep sa lacrimez cu gandul la ce vei fi si cum vei fi peste 20 de ani ! jeg uman te bucuri ca mi-a murit copilul ? Hal de om esti nemernica naibii. Ma abtin cat pot sa nu-ti doresc la fel .Copilul tau nu are nici o vina ca are o dementa drept mama. |
||
|
Postat pe 20 Octombrie 2009 18:50 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 18:50:38De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:47:10Scorpiuta ! Pisicuta ! S-a enervat ! Hai mamica , ca inca nu tie complet portretu , hai mama , ca mai poti , da-te in spectacol pana la capat ! Eu invidioasa pe una ca tine ????? Hai ca glumesti ! Daca ca as fi ca tine as rupe-o la fuga si nu m-as opri pana nu mi-as pierde tartacuta ! Si asa o porti degeaba pe umeri ! Sau poate o folosesti in loc de umbrela , sa nu te ploua in gat ! Dar cel mai trist este faptul ca nu realizezi cat de patetica , obscura si demna de mila esti ! Vai de bietul barbat care e cu tine . Ii plang de mila ! Vai de bietii tai copii si viitori gineri sau nurori ! O sa fii mai SOACRA decat noi toate la un loc ! Asta ca nu gandesti , esti o egocentrica . Lumea incepe si se sfarseste cu persoana ta ! Hai ca deja incep sa lacrimez cu gandul la ce vei fi si cum vei fi peste 20 de ani ! lasa mami, nu te lua dupa toate madamele de pe aici , sufera cate una rau de tot cu mansarda, nu se poate numi altfel decat o lepadatura a omenirii tanti asta. lasa-le drq nu le baga in seama noi restul te iubim, si suntem alaturi de tine
|
||
|
ralukutzza Postat pe 20 Octombrie 2009 18:57 |
||
|
Draga mea eu am fost in aceeasi situatie dumnezeu ma jutat si acum eu si sotul meu ne intelegem bine sfatul meu este sa nu o bagi in seama mai ales ca aveti casa voastra. eu cred ca intro buna zi o sa se sature si o sa va lase in pace. si nu uita pentru baiatul mamei nineni nu se ridica la standardele ei. asa ca aratai ca esti fericita si ca ea nu are ce cauta in viata voastra. roxana |
||
|
lazar_r Postat pe 20 Octombrie 2009 18:58 |
||
|
Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo. Bafta fetelor in tumultoasa aventura in lumea mariajului dominat de soacre, iar barbatilor le urez s fie barbati nu baieteii lu mamica. |
||
|
emanuell18 Postat pe 20 Octombrie 2009 19:30 |
||
Hai mai fetelor! Mai cedati si voi! Cel destept cedeaza!De ce trebuie oare sa folosim cuvinte jignitoare???!! Intre noi! Sa ;dovedim ;ca suntem,,,fff, destepte;????!! Nu m-i se pare!Afi destepte, prin a jigni pe cele care posteaza aici! De ce nu lasati ; sa si spuna cuvantul fiecare???!! De ce trebuie mereu sa jigniti! Sunt nurori mult ,,date dracului, fara cei:6-7 ani de acasa!! Sunt si soacre carcotase! Inainte de-a critica, a injura, a blama, fiecare ar trebui sa ;se uite in ograda ei! Daca, voi nu stiti ;respecta; soacra ,mama, cum sa fiti voi respectate???!! V-ati pus vreodata in locul ;;nurorilor((soacrelor carcotase???))) Dar voi nurorilor cu ;;pretentii doar,,v-ati pus vreodata, in locul soacrelor???!! Nuuuuuuuuuu!!! Cred!!! Ca daca ar fi asa atunci a-ti mai ;tacute; mai respectuoase, nu asa ;slobode ;la gura!!!!!!! Eu zic sa incetati cu jignirile, la adresa celor care scriu pe forum! Se pare ca acele care jignesc aici, au si pe alte forumuri, acelasi ;vocabular, aceeasi parere;! Vesnic, nemultumite si nelinistite!! ,,,,RABDARE!! Pt, fiecare!!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 20 Octombrie 2009 20:18 |
||
De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1, Brava, baiatu!! Citezi si tu, dar eu ,,nu cred ca ai o soacra!!! In vreme ce ascunzi ceva!!! ,,,2. Daca: mama ta ar fi: batjocorita, umilita , injurata,, de ,(sortia) ta, cum ai reactiona????!!!! Baiatu????!!! Ai accepta sa-ti batjocoreasca ;mama;????!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 20 Octombrie 2009 20:27 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 13:43:06scorpio....te rog! mentioneaza! Citat din vorbele dragalasei greierash_is_back.
|
||
|
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:28 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 14:04:51I will continue the faith ! Is so funny ! Sorry for my bad english , bau MAMAIA learn only this kind of english ! Will you learn me more than that ! PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!! I don't speak ENLEZA OF BALTA ! and I'm eager to learn it ! Bye , Bye , from MAMAIA . Prostu moare de grija altuia si tu de grija de a te da rotunda cu ce nu ai. |
||
|
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:31 |
||
De la: ratatat, la data 2009-10-20 15:00:06De la: kudika068864, la data 2009-10-20 14:52:18Stii ceva Draguta ! tare as vrea sa-i traduci si mamaiei ce inseamna nickname sau expliciteaza ID -ul . Cauta in DEX si vezi ce sinonime au ! Pa ! Te pupa mamaia 1 Oricand ma iau cu tine la tranta la limba engleza Grasshoper dear ! Afla ca mi-ar fi placut sa invat rusa ! Dar din pacate nu am apucat ! Am avut nerusinarea sa studiez ca limbistraine doar franceza vreo 8 anisori si engleza 7 . Tu ai oare atatia anisori adunati laolata ca sa-mi dai mie lectii si sa-ti dai cu parerea despre persoana mea ! Se pare ca am avut dreptate ca ti-ai ales bine ,, ID-ul sau nick name -ul '' Pe vremuri acestea defineau o trasatura de caracter , cel mai des defectele . BRAVOS PUIUT ! AI SUTATA SI AI MARCAT ! Te pupa MAMAIA Si tu nu atarni pe net stahanovisto.La pus varza ....ce esti! |
||
|
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:33 |
||
De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo. Sper sa te auda barbatii!
|
||
|
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:34 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 20:34:51De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo.
|
||
|
yumy Postat pe 20 Octombrie 2009 20:42 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 20:28:53De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 13:43:06scorpio....te rog! mentioneaza! asa scumpa mea!!!!!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 20 Octombrie 2009 20:44 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:27:57De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, o mamik ca tine merita cu varf si indesat sweetheart!
|
||
|
ralukutzza Postat pe 20 Octombrie 2009 20:50 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 20:34:51De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo. sau baietelul ei mic si drag, pusoful de el
|
||
|
ralukutzza Postat pe 20 Octombrie 2009 20:55 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 13:21:57 Sa dea Dumnezeu ca baiatul dvs. sa faca o alegere care sa va fie pe plac! (aici undeva seamana DEJA a "control") caci altfel, cum ati prezentat situatia, sunteti exact soacra despre care se vorbeste de rau pe forum, in faza COCON - adica inca nu ati iesit inca la suprafata. Sa fereasca Sfantul pe fiul dvs. si viitoarea aleasa a lui sa faca o alegere care sa nu va convina!!! Chiar aveti impresia ca femeile care discuta aici nu isi respecta parintii, ai lor si ai sotilor/logodnicilor/prietenilor lor? Chiar aveti impresia ca femeile acestea nu muncesc, nu se zbat pentru familia lor? Chiar credeti ca nu au destule probleme? Fiecare generatie are problemele sale, nu trebuie sa se desfasoare totul "asa cum ati trait" dvs. De ce minimalizati greutatea pe care o traim noi, astazi, comparand cu ce ati trait dvs. atunci? Nu va dati seama ca interventia (chiar minora) intr-un cuplu creeaza probleme, in special, in interiorul lui? Eu zic ca ar trebui sa va faceti probleme DACA SI NUMAI DACA - dupa alegerea facuta - fiul dvs. ar fi vizibil neingrijit, vizibil nelinistit, vizibil chinuit. Nu incercati sa iscoditi, sa aflati neaparat asta, sa-l trageti de limba, ca, apoi, imediat ce aflati ca ar avea vreo nemultumire, sa porniti atacul!!! |
||
|
ElenushC Postat pe 20 Octombrie 2009 20:59 |
||
De la: ralukutzza, la data 2009-10-20 18:57:50De la: scorpio67, la data 2009-10-20 18:50:38De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:47:10Scorpiuta ! Pisicuta ! S-a enervat ! Hai mamica , ca inca nu tie complet portretu , hai mama , ca mai poti , da-te in spectacol pana la capat ! Eu invidioasa pe una ca tine ????? Hai ca glumesti ! Daca ca as fi ca tine as rupe-o la fuga si nu m-as opri pana nu mi-as pierde tartacuta ! Si asa o porti degeaba pe umeri ! Sau poate o folosesti in loc de umbrela , sa nu te ploua in gat ! Dar cel mai trist este faptul ca nu realizezi cat de patetica , obscura si demna de mila esti ! Vai de bietul barbat care e cu tine . Ii plang de mila ! Vai de bietii tai copii si viitori gineri sau nurori ! O sa fii mai SOACRA decat noi toate la un loc ! Asta ca nu gandesti , esti o egocentrica . Lumea incepe si se sfarseste cu persoana ta ! Hai ca deja incep sa lacrimez cu gandul la ce vei fi si cum vei fi peste 20 de ani ! Te pup dulce fata mea dragalasa,promit ca n-o mai bag in seama pe mamaia iadului. |
||
|
Postat pe 20 Octombrie 2009 21:00 |
||
| Mah, tu nu-i mai da atata importanta! Tu esti la a doua facultate, ai si tu pretentii, trateaz-o cu superioritate, ai si de ce!! Iti faci prea multi nervi, degeaba! Da-i peste bot, ai tot dreptul!!!! Nu-ti mai fa pacate, gandindu-te la rele!!! Fii fericita ca ai alaturi de tine un barbat care te iubeste si las-o pe soacra cu telenovelele ei!!!! | ||
|
sybella_ Postat pe 20 Octombrie 2009 21:03 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 16:49:22De la: buttercup_cris, la data 2009-10-19 19:08:17Citesc si nu imi vine sa cred ca o femeie care banuiesc ca nu are o varsta neglijabila gandeste asa. de asemenea, 10+!!!
|
||
|
ElenushC Postat pe 20 Octombrie 2009 21:07 |
||
De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo. Esti prea taaaare!!! (prea putini BARBATI pe lumea asta!!!!)
|
||
|
ElenushC Postat pe 20 Octombrie 2009 21:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce simtiti dupa ce va despartiti de cineva? | 92 | De la: mushatklaudia 17 Iulie 2009 18:44 |
| Ce e cu mine? | 27 | De la: valutza_healthy 12 Septembrie 2010 01:25 |
| MERITA SA REIEI O RELATIE? | 18 | De la: kudika181175 23 Octombrie 2010 00:20 |
|
|
||
| Ramai insarcinata fara relatii sexuale? | 47 | De la: kudika_9935 23 Iunie 2012 02:35 |
| Dezamagire, incorectitudine....cum ma sfatuti sa fac? | 90 | De la: ema_rice 22 Aprilie 2010 21:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.