Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

ptr d-na care a cerut un sfat ........viitoarea mamica: soacra ta isi permite lucruri care nu va convin deoarece voi amindoi ati permis lucrul asta! incearca sa fi mai scurta cu ea la telefon,daca nu ai chef nu esti obligata sa raspunzi,traseaza niste reguli favorabile pentru ambele parti de bune maniere ceea ce implica bineinteles si vizitele neanuntate! pune-o la punct dar cu respect.......astfel va intelege care este rolul ei ! din pacate meseria de parinte este inca o necunoscuta iar in spatele intentiilor bune putem sa facem rau copiilor nostrii fara sa realizam! sint mama de baiat si observ ca ma domina deja o anumita posesivitate de care vreau sa scap deoarece sint constienta ca am facut un copil pentru viata .......nu pentru mine ......si vine vremea cind rolul meu se schimba! mult succes si fi diplomata(este totusi mama sotului tau).!
FRANNNCE
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:44
De la: buttercup_cris, la data 2009-10-19 19:08:17Citesc si nu imi vine sa cred ca o femeie care banuiesc ca nu are o varsta neglijabila gandeste asa.
V-ati gandit vreodata ca barbatii nostri ne iubesc si ne fac cat pot de mult pe plac tocmai pentru ca ne apreciaza si pentru ca dragostea sa dovedeste prin fapte nu doar prin vorbe?
Ma intreb, a-ti ajuns sa ganditi asa pentru ca poate sunteti soacra si va simtiti amenintata, sau pentru ca sotul dumneavoastra poate nu va facea toate poftele desi faceati sex cu el?
Chiar nu poate nimeni sa gandeasca cu maturitate si sa dea sfaturi obiective?
Nu sustin ca toate soacrele ar fii rele, dar sunt realista cand spun ca 90% din soacrele de baieti sunt daca nu rele, atunci prefacute si mai ales geloase. Este pacat cand vezi ca femei trecute de 50 de ani, nu inteleg ca fii lor au nevoie de independenta pentru a se forma cu adevarat ca barbati, si mai ales nu inteleg ca certurile intre soacra si nora provoaca durere in sufletul barbatului. Sunt sigura ca majoritatea barbatilor isi doresc ca mama si sotia lor sa impartaseasca o relatie de prietenie, sau macar una bazata pe respect reciproc.
Doamelor soacre, poate va parem proaste, strambe, urate, slabe, grase, imbecile dar nu uitati:
1. Poate si dumneavoastra a-ti fost considerate la fel de soacrele dumneavoastra
2. Baietii dumneavoatra nu ne vad asa, altfel nu ne-ar fi ales
3. Ganditi-va ca intelegandu-va bine cu nora sunteti si mai aproape de fiul dumneavoastra, nu atat fizic, cat sufleteste

sunt de acord cu tine!!ai un 10 de la mine!
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:49
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 07:22:28
Draga Kudika017520 ,

Fiul tau are doar 16 ani , vei vedea dupa inca 10 ani , dupa ce va avea mai multe relatii , si-ti va aduce probabil fetele cu care este prieten acasa , ce fel de ,, DOAMNE '' gasesti in ziua de azi ! Da , este adevarat nici eu nu-mi doresc pentru fiul meu o ,, menajera '' dar ca sa fi o ,, DOAMNA '' nu presupune doar sa fii bine imbracata , machiata , parfumata sa mananci la restaurant si sa ai ifose de ,, printesa africana '' , a fi catalogata ,,DOAMNA '' cred eu nu se rezuma doar la atat . Consider ca o femeie , chiar daca nu este imbracata la ultima moda , nu epataeaza prin haine , dar in momentul in care apare intr-o incapere , insasi prezenta ei trebuie sa impuna respect , cu atat mai mult cand deschide gura . Degeaba imbraci ,, toapa '' in haine scumpe , o machiezi si o parfumezi sa o duci la reastaurant , daca ea nu stie cum sa se poarte , ce tacamuri sa foloseasca si ce mancare sa comande . Asa poti manca gratar cu cartofi prajiti si acasa , sa bei un vin si sa topai pe masa dupa ce te ametesti . Sa stii ca am avut si eu parte de lucruri frumoase , distractie in tinerete si pentru asta nu mi-am neglijat casa , copilul si sotul . Mi-am respectat socrii , parintii . Si referitor la acest cuvant ,, DOAMNA '' la care aspira multe domnisoare si care se ataseaza atat de usor oricarei femei in ziua de azi , as vrea sa va relatez o situatie reala si mie mi s-a parut foarte amuzanta : Imediat dupa revolutia din 1989 , stateam la rand la potocale . La un moment dat apare o ceata de tiganci , din alea cu fuste largi , cu vreo doi tigani dupa ei , si se posteaza in fata langa tejghea fara a sta la rand . Un barbat ce statea de ceva vreme la rand din spatele meu ii soune uneia din tiganci ,, DOAMNELOR '' va rog sa va aseziati la rand nu va baga in fata ! Noi stam aici de o jumatate de ora ! '' La care se intoarce una din tiganci si striga in gura mare catre unul din tigani ,, AUZI BRE !!! ACUM DUPA RIVOLUTIE AM DEVENIT SI NOI DOAMNE ! NU NE MAI ZICE NIMENI TIGANI ! Bineinteles calumea de la coada care a sesizat nuanta celor spuse de tiganca a inceput sa rada si le-au dat pace . Aceastea si- au luat victorioase pungile cu portocale si au iesit victorioase , sfidand pe toata lumea dim magazin . Ei prin acest exemplu vreau sa va spun ca asa cum am mai amintit inainte , prea usor atasam apelativul ,, DOAMNA '' unei persoane de sex feminin . Poate ca sunt putin demodata , dar asa am fost educata si am incercat prin ceea ce fac sa ma etalez cat mai putin , sa dau dovada ca ma un pic de bun simt si in primul rand sa respect pe cei din jurul meu , bineanteles daca o meritau . Eu mai am o vorba pe care o folosesc destul de des ,, Imi palce ca omul sa fie om , si porcul care este porc fript '' . Cu asta inchei ! Va salut pe toti !

am mai citit unele comentarii de pe acest topic ale dumneavoastra si cu unele sunt de acord si eu,desi mentin tot ce am scris mai devreme!asa este ,atata timp cat cineva nu va respecta este logic sa nu respectati,dar daca fata incearca ar trebui sa incercati si dumneavoastra si sa nu aveti asteptari prea mari!foarte tare faza cu tigancile:))),iar cand o fata nu va place,cred ca cel mai bine e sa aveti discutie sincere fata in fata toti 3-fata,baiatul dumneavoastra si dumneavoastra si nu sa ii bagati in cap baiatului tot felul de prostii,asa cum fac unele mame!daca baiatul iubeste fata,sa fie lasat in pace,iar daca mai tarziu nu o sa fie bine ,s-a inventat divortul si mai sunt si altele sau altii in lumea asta....astea-s vremurile de azi!cred ca un om la 26 de ani este destul de matur sa ia propria decizie,ca daca se baga mama de fiecare data o sa ajunga la 40 de ani singur...asta e valabil si pentru fete...pentru ca am vecine care au ajuns la 40-50 de ani si din cauza mamei sau tatalui nu s-au mai casatorit si acum dupa ce le-a murit parintii regreta ca sunt singuri
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 17:00
De la: gina37, la data 2009-10-20 09:08:41Draga mea Kudika068864,

Eu am baiatul de 16 ani si mai sus mi-am exprimat opiniile, nu Kudika017520.
Nu stiu ce fel de fete a adus fiul tau in casa, dar eu am incredere in copilul meu ca va sti sa aleaga. A fost dintotdeauna un copil selectiv, nu are multi prieteni, dar cei pe care ii are sunt copii de calitate. Asa ca nu-mi fac griji ca atunci cand va sosi momentul nu va fi in stare sa separe falsul de adevar. S-ar parea ca tu nu-i prea acorzi credit fiului tau, ceea ce din punctul meu de vedere nu este tocmai ok. Subliminal este o recunoastere a faptului ca nu ci incredere in calitatatile tale de mama. Si atunci incerci sa "repari" acest lucru alegand tu in locul lui.
De asemeni nu stiu ce emisiuni urmaresti la TV de vezi numai "fitze" si nici ce tinere ai in jurul tau. Eu lucrez intr-un colectiv tanar, cu fete intre 20 si 30 de ani si toate, absolut toate sunt minunate. Pe fiecare dintre ele mi-as dori-o de nora. Sunt frumoase, destepte, elegante, harnicute, lucreaza intr-o ordine desavarsita. Sunt haioase, respectoase si stiu sa se distreze. Este o incantare a ochiului si a sufletului sa le vad zilnic. Consider ca asta este generatia tanara care ne reprezinta si nu muhaielile care apar la TV pentru raiting.

si mie mi-ar placea o soacra ca dumneavoastra!!!!:>:>dar din pacate deja am una!!sa o tineti tot asa si peste cativa ani!!!BRAVO!!
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 17:07
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 17:07:07
De la: gina37, la data 2009-10-20 09:08:41Draga mea Kudika068864,

Eu am baiatul de 16 ani si mai sus mi-am exprimat opiniile, nu Kudika017520.
Nu stiu ce fel de fete a adus fiul tau in casa, dar eu am incredere in copilul meu ca va sti sa aleaga. A fost dintotdeauna un copil selectiv, nu are multi prieteni, dar cei pe care ii are sunt copii de calitate. Asa ca nu-mi fac griji ca atunci cand va sosi momentul nu va fi in stare sa separe falsul de adevar. S-ar parea ca tu nu-i prea acorzi credit fiului tau, ceea ce din punctul meu de vedere nu este tocmai ok. Subliminal este o recunoastere a faptului ca nu ci incredere in calitatatile tale de mama. Si atunci incerci sa "repari" acest lucru alegand tu in locul lui.
De asemeni nu stiu ce emisiuni urmaresti la TV de vezi numai "fitze" si nici ce tinere ai in jurul tau. Eu lucrez intr-un colectiv tanar, cu fete intre 20 si 30 de ani si toate, absolut toate sunt minunate. Pe fiecare dintre ele mi-as dori-o de nora. Sunt frumoase, destepte, elegante, harnicute, lucreaza intr-o ordine desavarsita. Sunt haioase, respectoase si stiu sa se distreze. Este o incantare a ochiului si a sufletului sa le vad zilnic. Consider ca asta este generatia tanara care ne reprezinta si nu muhaielile care apar la TV pentru raiting.

si mie mi-ar placea o soacra ca dumneavoastra!!!!:>:>dar din pacate deja am una!!sa o tineti tot asa si peste cativa ani!!!BRAVO!!
ca dumneavoastra adica ca dna gina37 ;)
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 17:07
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 09:41:57
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 09:18:33Draga , sau mai bine zis ,, MAI FATO '' ?
Afi femeie nu inseamna a ti-o trage pe unde apuci si cu cine apuci ! Eu stiu ca munca , cel putin asa am invatat , innobileaza fiinta umana , nu o indobitoceste . Dobitoci devin doar cei care nu au nimic in cap , muncesc doar fara sa gandeasca . A face agricultura , iubitel , nu este o rusine , si iti trebuie un dram de minte cel putin sa poti deosebi planta cultivata de buruiana . Daca nu cand mergi la prasit tai tot ce e verde , si se cheama ca ai muncit degeaba .Intr- adevar iti mai rupi o unghie , te murdaresti pe maini , dar de aceea s-a inventat apa , sapunul si foarfeca . A fi femeie nu inseamna sa ai ungiile lungi , sa umbli tot timpul pe tocuri ( inclusiv la muls vaca , asa cum a facut SIMONA SENSUAL intr-o emisiune televizata ) si sa ai poseta atarnata mereu de brat . Toate pe lumea asta trebuie facute cumpatat .,, Extremele si excesele dauneaza grav sanatatii '' mai ales celei mintale .

Munca de salahor pe care ai facut-o tu sigur prosteste,se vede cu ochiul liber la tine.Cat despre a fi femeie e clar ca nu mai idee ce inseamna,daca slugarind ai ajuns la conluzia ca nu trebuie sa fii ingrijita.
Da ,sa ai ungii lungi ,sa porti tocuri,sa fii sexy asta vor barbatii din ziua de azi,nu una cu par nevopsit,buhaita ,mirosind a vaca si a ceapa prajita,nu se culca cu tocana in pat.
Mai iesi din caverna " bubulina gospodina".Lumea a evoluat,barbatii vor altfel de femei decat esti tu si generatia ta de bucatarese ,chiar le plac e viata traita la extrem,dar tu de unde sa stii de acolo din preistorie.
Pun pariu ca habar nu ai ce-si doreste fii-tu referitor la cum trebuie sa fie o femeie ca sa-i placa .
Pun pariu ca nu stii ce isi doreste in general,pentru ca tu nu asculti doar impui reguli tepene ca si tine.Inca odata ,la azil cu tine hoasca invechita.

Si pe mine m-au deranjat unele comentarii ale doamnei,dar nu am izbucnit ca tine scorpio 67;))..usurel,calmeaza-te:D...fiecare cu parerea lui/ei nu trebuie sa incepem sa ne certam si jignim;)
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 17:14
Pt "Colorata nas"
Soacra ta mai are copii, sau sotul tau e singurul fiu al ei? Unele mame cand isi vad copiii sau unicul copil cum pleaca de langa ele,iar locul lor(binemeritat) este ocupat de alta femeie devin mai bagacioase, mai posesive,mai geloase...Totusi din cate explici tu, soacra ta te vrea langa ea,nu vrea sa te desparta de sotul tau,va vrea pe amandoi,amantrei(si bebelu') . Eu cred ca nu-si da seama ,nu cred ca este rau intentionata,doar ca ii e teama sa nu ramana singura la batranete..

Singura solutie e sa-i spui tu pesonal in fata tot ceea ce nu-ti convine. Ai nevoie si dreptul la intimitate. NU TE CERTA CU EA,explica-i totul cu frumosul dar in asa maniera incat sa vada ca esti destul de matura incat sa iei propiile decizii... Iar dupa ce ai avut o discutie de genul asta,nu te "umfla in pene" in fata ei, in sensul sa nu incepi sa fi prea "mandra " de tine pt ca tocmai i-ai pus niste restrictii soacrei tale ca mai rau faci. Atunci e posibil ca ea sa se agate de fiul ei, plangandu-se de comportamentul tau. Fi prietenoasa iar in momentul in care iar incepe cu vreo prostie,aminteste-i de discutia avuta...

succes,si nastere usoara!
lil_devil
Postat pe 20 Octombrie 2009 17:16
De la: gina37, la data 2009-10-20 12:00:12
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 11:50:03Draguta Scorpiuta !

Se spune de obicei ca ''Gura bate sti tu ce ........''. Daca asagandesti , ai un asfel de comportament si fata de parintii , fata de mama ta in special , nu e de mirare ca primesti reprosuri . Zi merci ca nu ma ai pe mine de mama ca pe langa reprosuri , pana la varsata asta mancai foarte multa,, papara '' . Cu fiintele ca tine care nu inteleg de vorba buna trebuie procedat ca la circ . APA , PAIE SI BATAIE , pana se imblanzesc . Nu esti tu cea care ai inventat roata , ai pus coada la pruna , si ai dat gauar in macaroana . Au fost altii inaintea ta si pentru asta cred ca merita respectul urmasilor . Lumea nu incepe cu voi si nu se termina la voi . Ar fi bine sa constientizezi acest lucru , si sa nu te crezi cea mai tare din parcare . Si apropo de statui , suntem in criza m, nu se mai fac statui ci se impaiaza , ca e mai ieftin . Pa !

Frate, da frustrata mai esti! Mai odihneste-te femeie ca te-o lovi anevrismul!
Din ceea ce spui s-ar parea ca tu esti cea care, citez: "ai inventat roata , ai pus coada la pruna , si ai dat gaura in macaroana." Cred ca la tine faci referire cand afirmi: "Au fost altii inaintea ta si pentru asta cred ca merita respectul urmasilor . "
Tot cu "invatamite" din astea l-ai crescut si pe fiul tau? Si, esti mandra? Este un demn urmas? Bravos natiune, halal sa-ti fie! ( ca tot iti place Nenea Iancu)
Ca ai facut scoala se vede, dar din pacate nu s-a lipit nimic de tine: doar sloganuri! Banuiesc c-ai fost un fruntas membru de partid, nu-i asa?

ai nu
ce avetzi fetelor?
nu va mai prindeti mintea cu toate retardatele...ma rog e cam plina lumea da asta e.
Valitza88
Postat pe 20 Octombrie 2009 17:58
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 10:59:55Scorpiuto ! Ai pierdut copilul nu din cauza ,, efortului '' de a-ti slugari soacra , ci din cauza lenii tale! Mai bine pentru bietul copil ca nu s-a nascut ! Decat sa aiba o mama( daca te poti numi asa ) ca tine mai bine lipsa ! Sunt convinsa ca dupa cum gandesti la-i fi abandonat din primele zile si la-i fi dat in graija , CATELEI '' de soacra , asa cum o numesti tu. Tu ai fi fost prea ocupata sa redevii ,,FEMEIE '' . Statutul de mama nu ti s-ar fi potrivit . Tu sa alaptezi ? Ti se deformau sanii ! Sa speli hainele copilului , vai ti se rupea unghiuta cand puneai hainutele in masina de spalat ! Sa scoti copilul la plimbare , VAI , nu se asorta culoarea caruciorului cu gentuta , si nu aveai cum sa impigi si caruciorul si sa ti si posetuta de firma pe brat ! Vai de viata ta sarmana fiinta ! Cat referitor la extreme : exista si inferioara si superioara ! Din pacare tu te aflila cea de jos ! Eu in schimb ................ !!!!!! Daca fiu-meu imi aducea acasa o panarama ca tine spalam cu ea dusumelele ! Totusi acum realizez ca fetele pe care mi le-a prezentata fi-miu iti sunt net superioare ! Esti o amarata pisicuta , care se da mare ca s-a urcat in copacel . Nu uita ca va veni vremea cand vei cadea si impactul va fi dureros . Ar fi cazul sa te ,,DESTEPTI '' sa-ti vezi putin lungul nasului , sa nu dai calificative gratuite unor persoane doar ca nu sunt de acord cu ,, PRINTIPIILE TALE DE VIATA '' cultiva-ti neuronul si fa cioculetul mai mic . Citeste cu atentie ( daca esti in stare ) ce se scrie si fa un efort de gandire sa intelegi corect ceea ce ti se transmite . Nu citi cuvintele trunchiate, si inearca sa le intelegi sensul . Daca nu cunosti anumite cuvinte , sensul dublu al unora , te sfatuiesc sa consulti DEX-ul . O poti face si pe net , daca stii cum sa cauti . Pa IUBITEL !

Deci unu la mana daca eu asi avea o mama ca ea, Dumnezeule ce fericita asi mai fii.Nu zic ca mama mea e asa sau pe dincolo ,am eu motivele mele pentru care zic " mare doamna ce esti".Unul dintre ele e apropiata de tineri, NU e batuta in cap (asa ca d-ta), vede si in stanga si in dreapta nu doar in fata, mai sunt multe altele dar nu ma ostenesc sa ti le spun pentru ca nu are rost.
Si doi la mana, fiul tau va ramane "o fata batrana" daca in ritmul asta stai cu ochii ca o vulpe pe toate prietenele sale. Ce te bagi tu, chiar nu inteleg? Tu te vei insura la o adica cu ea? Tu iti pierzi din timp cu una dintre ele, tu iti cheltui bani, tu suferi daca isi bate joc de el? NU.
Asa ca ar fi bine CA TU sa lasi ifosele de mare madam, si nu scorpio.Si sa mai analizezi problemele tale personale, pt k sunt cam multe. In loc sa judeci un om care sufera dupa pierderea unui copil.Chiar nu inteleg cum poti sa vb atat de urat. Tu vb de "numele de mama" tu te poti numi mama? CAnd stai in spatele fiului tau sa vezi ce mananca, ce f...?? O fii baiatu mamei , un prost si un inapt! Din pacate pentru el.
Ne numim toate femeile mame si defapt multe dintre noi suntem niste inadaptate! Bye bye Miss!
ralukutzza
Postat pe 20 Octombrie 2009 18:17
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 17:00:05
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 07:22:28
Draga Kudika017520 ,

Fiul tau are doar 16 ani , vei vedea dupa inca 10 ani , dupa ce va avea mai multe relatii , si-ti va aduce probabil fetele cu care este prieten acasa , ce fel de ,, DOAMNE '' gasesti in ziua de azi ! Da , este adevarat nici eu nu-mi doresc pentru fiul meu o ,, menajera '' dar ca sa fi o ,, DOAMNA '' nu presupune doar sa fii bine imbracata , machiata , parfumata sa mananci la restaurant si sa ai ifose de ,, printesa africana '' , a fi catalogata ,,DOAMNA '' cred eu nu se rezuma doar la atat . Consider ca o femeie , chiar daca nu este imbracata la ultima moda , nu epataeaza prin haine , dar in momentul in care apare intr-o incapere , insasi prezenta ei trebuie sa impuna respect , cu atat mai mult cand deschide gura . Degeaba imbraci ,, toapa '' in haine scumpe , o machiezi si o parfumezi sa o duci la reastaurant , daca ea nu stie cum sa se poarte , ce tacamuri sa foloseasca si ce mancare sa comande . Asa poti manca gratar cu cartofi prajiti si acasa , sa bei un vin si sa topai pe masa dupa ce te ametesti . Sa stii ca am avut si eu parte de lucruri frumoase , distractie in tinerete si pentru asta nu mi-am neglijat casa , copilul si sotul . Mi-am respectat socrii , parintii . Si referitor la acest cuvant ,, DOAMNA '' la care aspira multe domnisoare si care se ataseaza atat de usor oricarei femei in ziua de azi , as vrea sa va relatez o situatie reala si mie mi s-a parut foarte amuzanta : Imediat dupa revolutia din 1989 , stateam la rand la potocale . La un moment dat apare o ceata de tiganci , din alea cu fuste largi , cu vreo doi tigani dupa ei , si se posteaza in fata langa tejghea fara a sta la rand . Un barbat ce statea de ceva vreme la rand din spatele meu ii soune uneia din tiganci ,, DOAMNELOR '' va rog sa va aseziati la rand nu va baga in fata ! Noi stam aici de o jumatate de ora ! '' La care se intoarce una din tiganci si striga in gura mare catre unul din tigani ,, AUZI BRE !!! ACUM DUPA RIVOLUTIE AM DEVENIT SI NOI DOAMNE ! NU NE MAI ZICE NIMENI TIGANI ! Bineinteles calumea de la coada care a sesizat nuanta celor spuse de tiganca a inceput sa rada si le-au dat pace . Aceastea si- au luat victorioase pungile cu portocale si au iesit victorioase , sfidand pe toata lumea dim magazin . Ei prin acest exemplu vreau sa va spun ca asa cum am mai amintit inainte , prea usor atasam apelativul ,, DOAMNA '' unei persoane de sex feminin . Poate ca sunt putin demodata , dar asa am fost educata si am incercat prin ceea ce fac sa ma etalez cat mai putin , sa dau dovada ca ma un pic de bun simt si in primul rand sa respect pe cei din jurul meu , bineanteles daca o meritau . Eu mai am o vorba pe care o folosesc destul de des ,, Imi palce ca omul sa fie om , si porcul care este porc fript '' . Cu asta inchei ! Va salut pe toti !

am mai citit unele comentarii de pe acest topic ale dumneavoastra si cu unele sunt de acord si eu,desi mentin tot ce am scris mai devreme!asa este ,atata timp cat cineva nu va respecta este logic sa nu respectati,dar daca fata incearca ar trebui sa incercati si dumneavoastra si sa nu aveti asteptari prea mari!foarte tare faza cu tigancile:))),iar cand o fata nu va place,cred ca cel mai bine e sa aveti discutie sincere fata in fata toti 3-fata,baiatul dumneavoastra si dumneavoastra si nu sa ii bagati in cap baiatului tot felul de prostii,asa cum fac unele mame!daca baiatul iubeste fata,sa fie lasat in pace,iar daca mai tarziu nu o sa fie bine ,s-a inventat divortul si mai sunt si altele sau altii in lumea asta....astea-s vremurile de azi!cred ca un om la 26 de ani este destul de matur sa ia propria decizie,ca daca se baga mama de fiecare data o sa ajunga la 40 de ani singur...asta e valabil si pentru fete...pentru ca am vecine care au ajuns la 40-50 de ani si din cauza mamei sau tatalui nu s-au mai casatorit si acum dupa ce le-a murit parintii regreta ca sunt singuri

Ma scuzati pentru toate greselile de exprimare,de dezacorduri si orografie,dar am scris repede, fara sa mai citesc...sper sa nu fiu taxata pentru asta:D
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 18:19
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 16:39:45
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 13:21:57 Da pot sa spun caeste atasat de mine , dar nu in sensul de ,, MAMOS '' ca vai fara mine nu poate face nimic , si nu-mi iese din vorba ! Am incercat pe cat posibil sa-i acord o oarecare ,, autonomie '' inca de la varsta de 14-15 ani . Controlul a fost in limite normale zic eu . Acuma este barbat in toata firea , are 26 de ani si deplina libertate de a alege . Eu doar imi ,, dau cu parerea '' cand sunt intrebata ! In rest este problema lui . Este destul de matur sa hotarasca singur . Nu voi trai eu cu aleasa lui , dar ma simt datoare sa-l protejez atat cat se poate sa nu sufere . M-ar durea sufletul ca dupa cate am tras impreuna ( am avut probleme cu sotul meu , iar copilul mii-a fost singurul sprijin ) sa sufere si el . Tocmai asta incerc sa fac sa nu trebuiasca sa treaca si el ( ei ) prin ce am trecut eu . Toate aceste lucruri ma indreptatesc sa am pretentia sa fiu respectata , atat de copilul meu cat si de viitoarea lui sotie . Sunt constienta ca am si eu ,, scaparile '' mele dar de regula nu sunt nejustificate . Nascandu-ma sub semnul zodiacal al ,, Taurului '' cu ascendent in ,, Capricorn '' ambele semne fixe - pamant - sunt zic eu destul de ancorata in realitate , cu picioarele pe pamant , pentru a da voie cuiva sa incerce sa ma doboare . Ma inclin dar nu ma rastorn . Sunt genul de om care IARTA dar nu UITA . Pot fi foarte rea cu cei ce merita acest lucru .
In concluzie daca viitoarea nora va avea un dram de bun simt , va sti sa ma respecte atat pe mine cat si pe sotul meu ( desi poate acesta cateodata nu merita ) si mai ales pe fiul meu pe care as vrea sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca macar jumatate cat am facut-o eu, totul va fi bine . Sa nu crezi ca am pretentii ca fiul meu sa nu faca nimic , din contra i-am spus mereu sa-si respecte consoarta , sa o ajute si sa fie in primul rand prieteni unul cu altul ca dupa o oarecare perioada in casnicie este mai importanta buna intelegere , prietenia si respectul decat dragostea .Asa vad eu lucrurile dupa 27 de ani de casnicie . Nu pretind ca fiul meu si nora mea sa treaca prin ce am trecut eu , dar pentru toate sacrificiile facute am pretentia sa fiu respectata si atunci voi face tot ce-mi sta in putinta sa le usurez viata si sa -i ajut cu ce pot .
Poate ca suna totul prea a ,, telenovela '' dar asa gandesc eu !

si din pacate sunt si aceeasi zodia ca mama,care nu gandeste deloc ca dumneavoastra!!

Taaaaanti revino-ti in fire tantii!! Esti patetica :)) cum poti da vina pe zodie, pentru defectele tale? Nu poti recunoaste ca nu esti perfecta, ca esti si tu om (,, scaparile '') scapari?? Astea se numesc scapari? Astea sunt mari goluri madam, mari de tot.
Spui despre fiul tau ca e barbat in toata firea, dar tot il ocrotesti, ok never mind. Dar stii ca omul nu prea invata din greselile altuia,decat pe propia piele?
Ceri respect? Dar tu dai? Sa zicem fiul d-ta trebuie sa iti arate respect esti mama sa, l-ai crescut, hranit, etc dar totul cu o anumita masura, daca si meriti madam. Ceri respect de la viitoarea nora, stai cuminte ca nu vei primi daca nu va exista un echilibru, daca nu v-a fii reciproc nu vei primi niciodata respect tanti, dar la felul in care te prezinti momentan, ori vei ajunge la balamuc cu probleme maaari de tot sus la mansarda, ori batuta bine. Asa ca SA CITEZ PE SOCRATE (kathara mami nu mai "plagiez") cunoaste-te pe tine insati!. Apoi judeca pe restu. Bye bye "miss"!
ralukutzza
Postat pe 20 Octombrie 2009 18:39
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:47:10Scorpiuta ! Pisicuta ! S-a enervat ! Hai mamica , ca inca nu tie complet portretu , hai mama , ca mai poti , da-te in spectacol pana la capat ! Eu invidioasa pe una ca tine ????? Hai ca glumesti ! Daca ca as fi ca tine as rupe-o la fuga si nu m-as opri pana nu mi-as pierde tartacuta ! Si asa o porti degeaba pe umeri ! Sau poate o folosesti in loc de umbrela , sa nu te ploua in gat ! Dar cel mai trist este faptul ca nu realizezi cat de patetica , obscura si demna de mila esti ! Vai de bietul barbat care e cu tine . Ii plang de mila ! Vai de bietii tai copii si viitori gineri sau nurori ! O sa fii mai SOACRA decat noi toate la un loc ! Asta ca nu gandesti , esti o egocentrica . Lumea incepe si se sfarseste cu persoana ta ! Hai ca deja incep sa lacrimez cu gandul la ce vei fi si cum vei fi peste 20 de ani !

jeg uman te bucuri ca mi-a murit copilul ? Hal de om esti nemernica naibii.
Ma abtin cat pot sa nu-ti doresc la fel .Copilul tau nu are nici o vina ca are o dementa drept mama.

Postat pe 20 Octombrie 2009 18:50
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 18:50:38
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:47:10Scorpiuta ! Pisicuta ! S-a enervat ! Hai mamica , ca inca nu tie complet portretu , hai mama , ca mai poti , da-te in spectacol pana la capat ! Eu invidioasa pe una ca tine ????? Hai ca glumesti ! Daca ca as fi ca tine as rupe-o la fuga si nu m-as opri pana nu mi-as pierde tartacuta ! Si asa o porti degeaba pe umeri ! Sau poate o folosesti in loc de umbrela , sa nu te ploua in gat ! Dar cel mai trist este faptul ca nu realizezi cat de patetica , obscura si demna de mila esti ! Vai de bietul barbat care e cu tine . Ii plang de mila ! Vai de bietii tai copii si viitori gineri sau nurori ! O sa fii mai SOACRA decat noi toate la un loc ! Asta ca nu gandesti , esti o egocentrica . Lumea incepe si se sfarseste cu persoana ta ! Hai ca deja incep sa lacrimez cu gandul la ce vei fi si cum vei fi peste 20 de ani !

Ma abtin cat pot sa nu-ti doresc la fel .Copilul tau nu are nici o vina ca are o dementa drept mama.

lasa mami, nu te lua dupa toate madamele de pe aici , sufera cate una rau de tot cu mansarda, nu se poate numi altfel decat o lepadatura a omenirii tanti asta.

lasa-le drq nu le baga in seama noi restul te iubim, si suntem alaturi de tine
ralukutzza
Postat pe 20 Octombrie 2009 18:57
Draga mea eu am fost in aceeasi situatie dumnezeu ma jutat si acum eu si sotul meu ne intelegem bine sfatul meu este sa nu o bagi in seama mai ales ca aveti casa voastra. eu cred ca intro buna zi o sa se sature si o sa va lase in pace. si nu uita pentru baiatul mamei nineni nu se ridica la standardele ei. asa ca aratai ca esti fericita si ca ea nu are ce cauta in viata voastra.

roxana
lazar_r
Postat pe 20 Octombrie 2009 18:58
Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo.
Bafta fetelor in tumultoasa aventura in lumea mariajului dominat de soacre, iar barbatilor le urez s fie barbati nu baieteii lu mamica.
emanuell18
Postat pe 20 Octombrie 2009 19:30
Hai mai fetelor! Mai cedati si voi! Cel destept cedeaza!De ce trebuie oare sa folosim cuvinte jignitoare???!! Intre noi! Sa ;dovedim ;ca suntem,,,fff, destepte;????!! Nu m-i se pare!
Afi destepte, prin a jigni pe cele care posteaza aici! De ce nu lasati ; sa si spuna cuvantul fiecare???!! De ce trebuie mereu sa jigniti! Sunt nurori mult ,,date dracului, fara cei:6-7 ani de acasa!! Sunt si soacre carcotase! Inainte de-a critica, a injura, a blama, fiecare ar trebui sa ;se uite in ograda ei! Daca, voi nu stiti ;respecta; soacra ,mama, cum sa fiti voi respectate???!! V-ati pus vreodata in locul ;;nurorilor((soacrelor carcotase???))) Dar voi nurorilor cu ;;pretentii doar,,v-ati pus vreodata, in locul soacrelor???!! Nuuuuuuuuuu!!! Cred!!! Ca daca ar fi asa atunci a-ti mai ;tacute; mai respectuoase, nu asa ;slobode ;la gura!!!!!!! Eu zic sa incetati cu jignirile, la adresa celor care scriu pe forum! Se pare ca acele care jignesc aici, au si pe alte forumuri, acelasi ;vocabular, aceeasi parere;! Vesnic, nemultumite si nelinistite!! ,,,,RABDARE!! Pt, fiecare!!!
kudika017520
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:18
De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo.
Bafta fetelor in tumultoasa aventura in lumea mariajului dominat de soacre, iar barbatilor le urez s fie barbati nu baieteii lu mamica.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1, Brava, baiatu!! Citezi si tu, dar eu ,,nu cred ca ai o soacra!!! In vreme ce ascunzi ceva!!! ,,,2. Daca: mama ta ar fi: batjocorita, umilita , injurata,, de ,(sortia) ta, cum ai reactiona????!!!! Baiatu????!!! Ai accepta sa-ti batjocoreasca ;mama;????!!
kudika017520
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:27
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 13:43:06scorpio....te rog! mentioneaza!

Citat din vorbele dragalasei greierash_is_back.

Postat pe 20 Octombrie 2009 20:28
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 14:04:51I will continue the faith ! Is so funny ! Sorry for my bad english , bau MAMAIA learn only this kind of english ! Will you learn me more than that ! PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!! I don't speak ENLEZA OF BALTA ! and I'm eager to learn it ! Bye , Bye , from MAMAIA .

Prostu moare de grija altuia si tu de grija de a te da rotunda cu ce nu ai.

Postat pe 20 Octombrie 2009 20:31
De la: ratatat, la data 2009-10-20 15:00:06
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 14:52:18Stii ceva Draguta ! tare as vrea sa-i traduci si mamaiei ce inseamna nickname sau expliciteaza ID -ul . Cauta in DEX si vezi ce sinonime au ! Pa ! Te pupa mamaia 1 Oricand ma iau cu tine la tranta la limba engleza Grasshoper dear ! Afla ca mi-ar fi placut sa invat rusa ! Dar din pacate nu am apucat ! Am avut nerusinarea sa studiez ca limbistraine doar franceza vreo 8 anisori si engleza 7 . Tu ai oare atatia anisori adunati laolata ca sa-mi dai mie lectii si sa-ti dai cu parerea despre persoana mea ! Se pare ca am avut dreptate ca ti-ai ales bine ,, ID-ul sau nick name -ul '' Pe vremuri acestea defineau o trasatura de caracter , cel mai des defectele . BRAVOS PUIUT ! AI SUTATA SI AI MARCAT ! Te pupa MAMAIA
PA LA TOATA LUMEA MA DUC ACASA LA SCHIMBUL DOI SA PUN MURATURI ! VOI MI-ATI PREA INDULCIT ZIUA ! Va astept la mine la o gogonica murata !

apoi daca esti cu asa multa carte de ce tai frunze la caini frate pe internet, sa te certi ca o mahalagioaica, ca noi astea care nu prea avem scoala, ne permitem, ce sa facem altceva?

Si tu nu atarni pe net stahanovisto.La pus varza ....ce esti!

Postat pe 20 Octombrie 2009 20:33
De la: emanuell18, la data 2009-10-20 19:30:21Mai ce stresate sunteti voi cu soacrele astea! Eu cred (desi experienta nu imi sustine vorbele) k aici de vina sunt barbtii care nu sunt in stare sa impuna nish limite in viata lor si nu pot sa tr seze o linie de granita pana unde mama lor are voie sa se bage. Mama mea nu ar fi in stare sa faca aceste grozavii pe care alte mame le face si daca i-ar trece prin gand asa ceva nu cred ca si-ar permite pt k in secunda urmatoare i-as explica cam care rfi rolul ei de acum in colo.

Sper sa te auda barbatii!

Postat pe 20 Octombrie 2009 20:34
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 20:34:51

yumy
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:42
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 20:28:53
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 13:43:06scorpio....te rog! mentioneaza!

Citat din vorbele dragalasei greierash_is_back.

asa scumpa mea!!!!!
greierash_is_back
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:44
De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:27:57
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1, Brava, baiatu!! Citezi si tu, dar eu ,,nu cred ca ai o soacra!!! In vreme ce ascunzi ceva!!! ,,,2. Daca: mama ta ar fi: batjocorita, umilita , injurata,, de ,(sortia) ta, cum ai reactiona????!!!! Baiatu????!!! Ai accepta sa-ti batjocoreasca ;mama;????!!

o mamik ca tine merita cu varf si indesat sweetheart!
ralukutzza
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:50
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 20:34:51

sau baietelul ei mic si drag, pusoful de el
ralukutzza
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:55
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 13:21:57 Da pot sa spun caeste atasat de mine , dar nu in sensul de ,, MAMOS '' ca vai fara mine nu poate face nimic , si nu-mi iese din vorba ! Am incercat pe cat posibil sa-i acord o oarecare ,, autonomie '' inca de la varsta de 14-15 ani . Controlul a fost in limite normale zic eu . Acuma este barbat in toata firea , are 26 de ani si deplina libertate de a alege . Eu doar imi ,, dau cu parerea '' cand sunt intrebata ! In rest este problema lui . Este destul de matur sa hotarasca singur . Nu voi trai eu cu aleasa lui , dar ma simt datoare sa-l protejez atat cat se poate sa nu sufere . M-ar durea sufletul ca dupa cate am tras impreuna ( am avut probleme cu sotul meu , iar copilul mii-a fost singurul sprijin ) sa sufere si el . Tocmai asta incerc sa fac sa nu trebuiasca sa treaca si el ( ei ) prin ce am trecut eu . Toate aceste lucruri ma indreptatesc sa am pretentia sa fiu respectata , atat de copilul meu cat si de viitoarea lui sotie . Sunt constienta ca am si eu ,, scaparile '' mele dar de regula nu sunt nejustificate . Nascandu-ma sub semnul zodiacal al ,, Taurului '' cu ascendent in ,, Capricorn '' ambele semne fixe - pamant - sunt zic eu destul de ancorata in realitate , cu picioarele pe pamant , pentru a da voie cuiva sa incerce sa ma doboare . Ma inclin dar nu ma rastorn . Sunt genul de om care IARTA dar nu UITA . Pot fi foarte rea cu cei ce merita acest lucru .
In concluzie daca viitoarea nora va avea un dram de bun simt , va sti sa ma respecte atat pe mine cat si pe sotul meu ( desi poate acesta cateodata nu merita ) si mai ales pe fiul meu pe care as vrea sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca macar jumatate cat am facut-o eu, totul va fi bine . Sa nu crezi ca am pretentii ca fiul meu sa nu faca nimic , din contra i-am spus mereu sa-si respecte consoarta , sa o ajute si sa fie in primul rand prieteni unul cu altul ca dupa o oarecare perioada in casnicie este mai importanta buna intelegere , prietenia si respectul decat dragostea .Asa vad eu lucrurile dupa 27 de ani de casnicie . Nu pretind ca fiul meu si nora mea sa treaca prin ce am trecut eu , dar pentru toate sacrificiile facute am pretentia sa fiu respectata si atunci voi face tot ce-mi sta in putinta sa le usurez viata si sa -i ajut cu ce pot .
Poate ca suna totul prea a ,, telenovela '' dar asa gandesc eu !

Sa dea Dumnezeu ca baiatul dvs. sa faca o alegere care sa va fie pe plac! (aici undeva seamana DEJA a "control") caci altfel, cum ati prezentat situatia, sunteti exact soacra despre care se vorbeste de rau pe forum, in faza COCON - adica inca nu ati iesit inca la suprafata. Sa fereasca Sfantul pe fiul dvs. si viitoarea aleasa a lui sa faca o alegere care sa nu va convina!!!
Chiar aveti impresia ca femeile care discuta aici nu isi respecta parintii, ai lor si ai sotilor/logodnicilor/prietenilor lor? Chiar aveti impresia ca femeile acestea nu muncesc, nu se zbat pentru familia lor? Chiar credeti ca nu au destule probleme? Fiecare generatie are problemele sale, nu trebuie sa se desfasoare totul "asa cum ati trait" dvs. De ce minimalizati greutatea pe care o traim noi, astazi, comparand cu ce ati trait dvs. atunci?
Nu va dati seama ca interventia (chiar minora) intr-un cuplu creeaza probleme, in special, in interiorul lui?
Eu zic ca ar trebui sa va faceti probleme DACA SI NUMAI DACA - dupa alegerea facuta - fiul dvs. ar fi vizibil neingrijit, vizibil nelinistit, vizibil chinuit. Nu incercati sa iscoditi, sa aflati neaparat asta, sa-l trageti de limba, ca, apoi, imediat ce aflati ca ar avea vreo nemultumire, sa porniti atacul!!!
ElenushC
Postat pe 20 Octombrie 2009 20:59
De la: ralukutzza, la data 2009-10-20 18:57:50
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 18:50:38

lasa mami, nu te lua dupa toate madamele de pe aici , sufera cate una rau de tot cu mansarda, nu se poate numi altfel decat o lepadatura a omenirii tanti asta.

lasa-le drq nu le baga in seama noi restul te iubim, si suntem alaturi de tine

Te pup dulce fata mea dragalasa,promit ca n-o mai bag in seama pe mamaia iadului.

Postat pe 20 Octombrie 2009 21:00
Mah, tu nu-i mai da atata importanta! Tu esti la a doua facultate, ai si tu pretentii, trateaz-o cu superioritate, ai si de ce!! Iti faci prea multi nervi, degeaba! Da-i peste bot, ai tot dreptul!!!! Nu-ti mai fa pacate, gandindu-te la rele!!! Fii fericita ca ai alaturi de tine un barbat care te iubeste si las-o pe soacra cu telenovelele ei!!!!
sybella_
Postat pe 20 Octombrie 2009 21:03
De la: andreea_3, la data 2009-10-20 16:49:22
De la: buttercup_cris, la data 2009-10-19 19:08:17Citesc si nu imi vine sa cred ca o femeie care banuiesc ca nu are o varsta neglijabila gandeste asa.
V-ati gandit vreodata ca barbatii nostri ne iubesc si ne fac cat pot de mult pe plac tocmai pentru ca ne apreciaza si pentru ca dragostea sa dovedeste prin fapte nu doar prin vorbe?
Ma intreb, a-ti ajuns sa ganditi asa pentru ca poate sunteti soacra si va simtiti amenintata, sau pentru ca sotul dumneavoastra poate nu va facea toate poftele desi faceati sex cu el?
Chiar nu poate nimeni sa gandeasca cu maturitate si sa dea sfaturi obiective?
Nu sustin ca toate soacrele ar fii rele, dar sunt realista cand spun ca 90% din soacrele de baieti sunt daca nu rele, atunci prefacute si mai ales geloase. Este pacat cand vezi ca femei trecute de 50 de ani, nu inteleg ca fii lor au nevoie de independenta pentru a se forma cu adevarat ca barbati, si mai ales nu inteleg ca certurile intre soacra si nora provoaca durere in sufletul barbatului. Sunt sigura ca majoritatea barbatilor isi doresc ca mama si sotia lor sa impartaseasca o relatie de prietenie, sau macar una bazata pe respect reciproc.
Doamelor soacre, poate va parem proaste, strambe, urate, slabe, grase, imbecile dar nu uitati:
1. Poate si dumneavoastra a-ti fost considerate la fel de soacrele dumneavoastra
2. Baietii dumneavoatra nu ne vad asa, altfel nu ne-ar fi ales
3. Ganditi-va ca intelegandu-va bine cu nora sunteti si mai aproape de fiul dumneavoastra, nu atat fizic, cat sufleteste

sunt de acord cu tine!!ai un 10 de la mine!

de asemenea, 10+!!!
ElenushC
Postat pe 20 Octombrie 2009 21:07

Esti prea taaaare!!!
(prea putini BARBATI pe lumea asta!!!!)
ElenushC
Postat pe 20 Octombrie 2009 21:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce simtiti dupa ce va despartiti de cineva? 92 De la: mushatklaudia 17 Iulie 2009 18:44
Ce e cu mine? 27 De la: valutza_healthy 12 Septembrie 2010 01:25
MERITA SA REIEI O RELATIE? 18 De la: kudika181175 23 Octombrie 2010 00:20
Ramai insarcinata fara relatii sexuale? 47 De la: kudika_9935 23 Iunie 2012 02:35
Dezamagire, incorectitudine....cum ma sfatuti sa fac? 90 De la: ema_rice 22 Aprilie 2010 21:44