Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

scorpio....te rog! mentioneaza!
greierash_is_back
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:43
Scorpiuta ! Pisicuta ! S-a enervat ! Hai mamica , ca inca nu tie complet portretu , hai mama , ca mai poti , da-te in spectacol pana la capat ! Eu invidioasa pe una ca tine ????? Hai ca glumesti ! Daca ca as fi ca tine as rupe-o la fuga si nu m-as opri pana nu mi-as pierde tartacuta ! Si asa o porti degeaba pe umeri ! Sau poate o folosesti in loc de umbrela , sa nu te ploua in gat ! Dar cel mai trist este faptul ca nu realizezi cat de patetica , obscura si demna de mila esti ! Vai de bietul barbat care e cu tine . Ii plang de mila ! Vai de bietii tai copii si viitori gineri sau nurori ! O sa fii mai SOACRA decat noi toate la un loc ! Asta ca nu gandesti , esti o egocentrica . Lumea incepe si se sfarseste cu persoana ta ! Hai ca deja incep sa lacrimez cu gandul la ce vei fi si cum vei fi peste 20 de ani !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:47
Drag GREIERAS 1
Imi place cea ce scrie cu litere mici , sub mesajul tau ! Chestia cu cearta ! Pe mine chiar ma amuza faptul ca ma reusit sa o ,, fac '' pe Scorpiuta sa-si piarda cumpatul si sa-si arate adevara fata de doamna ,, Cu casa ce se invarte dupa soare si un sot care-i face toate poftele "" . Nu este decat , asa cum am banuit o biata pipita cu ifose ! Hai pa ! Te saluta MAMAIA ( Hai ca-mi place numele meu ! HA!HA ! HA !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:51
ai iem so angri nobodi vin!bat za fait continua!
fait! fait! fait!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:51
nu sunt greierash 1!
greierash_is_back
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:52
De la: one_size, la data 2009-10-20 13:51:49ai iem so angri nobodi vin!bat za fait continua!
fait! fait! fait!

cil cil!!!!! spumosu cam end calm u'r lav pliz!!!!!!!!
greierash_is_back
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:52
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-20 13:52:59
De la: one_size, la data 2009-10-20 13:51:49ai iem so angri nobodi vin!bat za fait continua!
fait! fait! fait!

spomosu cam doar if i uant mi!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:55
De la: love_strike, la data 2009-10-15 13:36:35Draga Colorata,
O poveste similara cu soacra am si eu dar mi se pare ca e si mai grava. Noi suntem de 4 ani impreuna, de anul trecut m am mutat la el in apartament(eu terminand intre timp facultatea la Cluj), deoarece am considerat ca e normal. Pana anul trecu m-a crititcat ca sunt prea mica pt el(diferenta dintre noi fiind de 7 ani), ca nu stiu nimik de viata, ca sunt un copil ca nu sunt matura etc.
Ma rog, m -am mutat toate bune si frumoase, femeia vrea sa ne tina ca n lagare adika: apartamentul in care stam e cumparat de parintii lui, deci de catre ori "vrea muschiul lor", trec pe la noi fara sa anunte, au cheia de la casa si nu va zic cum face soacramea cand vine: intra in toate camerele, da cu degetul in coltul camerei si incepe sa tipe ca e praf mizerie si tot asa. Mentionbze ca sunt obsedata de curatenie, si fac in fiecare zi deci mi se ridica tensiunea cand aud asta. Nu o Suport, daca as putea I-AS FRANGE GATUL ma jur....Este sub orice critica de rea.Acum 2 zile l-a sunat pe logodnicul meu sa i spuna ca din cauza mea el nu se mai duce pe la ei,. ca eu l-am inrait, ca eu sunt o persoana foarte rea care le dezbina familia, ca sunt imputita ca nu fac curatenie, ca nu sunt fata de casa si tot asa .Daca ar auzi-o mama mea, ar omora-o cu sigurantza.Ne a dat peste cap si de 4 zile nu mi revin.Este rautatea facuta om, ma jigneste pe fata, el cica mi ia apararea dar din cazua faptului ca i e frica sa o infrunte ca sa nu o apuce pandaliiile si sa ne dea afara din casa, vb mai calm asa fara sa puna cu punctul pe i. Eu il iub foarte mult dar daca nu incearca sa se impuna in fata soacrei, ma jur ca i lasa inelul pe masa si bilet:sa te insori cu mata.Femeia asta este intruchiparea raului, i am pus si acatist de sanatate la biserica sa si revina cu capul...dar nimik. Asa ca, te rog nu i permite sa mai faca asa ceva, nu te consuma ai un bebe si nu trebuie sa iasa stresat.
Macar pe tine....te apara sotul...nu te lasa sa fii victima ei.

WOW!!! Poveste identica cu a mea: 4 ani stat impreuna in apartamentul cumparat de parintii lui, 1 an casatoriti, comportamentul lor identic (intrat in casa cand si cum au chef; sotul meu temator sa o infrunte din acelasi motiv ca si la tine)...
Partea si mai urata, la noi, este ca lucrurile au evoluat negativ: vine mama lui, ma evacueaza pe mine din casa, il forteaza pe el sa divorteze (acum suntem in divort)!!!... Nu-i intereseaza ca noi ne iubim; il santajeaza pe el cu sanatatea lor subreda, el se simte intre ciocan si nicovala dar... "joaca cum ii canta mama-sa". Dependenta ombilicala... Complex oedipian... lasitate... habar n-am!...
Nici nu mai vreau sa stiu!!!
Sfat: taiati-le craca la soacre din timp! Diplomatic sau nu, cum credeti de cuviinta.
ElenushC
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:58
De la: one_size, la data 2009-10-20 13:55:16
fait! fait! fait!

i am hir mi lav..................pe cine trebuie sa fac upssssssssss kil for u?
spumosu
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:03
I will continue the faith ! Is so funny ! Sorry for my bad english , bau MAMAIA learn only this kind of english ! Will you learn me more than that ! PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!! I don't speak ENLEZA OF BALTA ! and I'm eager to learn it ! Bye , Bye , from MAMAIA .
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:04
De la: spumosu, la data 2009-10-20 14:03:39
fait! fait! fait!

chill za uomen hu hev za clanten mare!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:06
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 14:04:51I will continue the faith ! Is so funny ! Sorry for my bad english , bau MAMAIA learn only this kind of english ! Will you learn me more than that ! PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!! I don't speak ENLEZA OF BALTA ! and I'm eager to learn it ! Bye , Bye , from MAMAIA .

geand mader iu are???
if iu uant to learn inglis falou tis link
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29144/Meditez-lb-Engleza/3.html#post-699775

one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:07
De la: one_size, la data 2009-10-20 14:06:11
fait! fait! fait!

hau big iz za clanta?
spumosu
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:09
De la: spumosu, la data 2009-10-20 14:09:45
De la: one_size, la data 2009-10-20 14:06:11
fait! fait! fait!

hau big iz za clanta?

za big iu sii pana nau!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:11
Are you talking to me ? I am so onorata ! Beter have big clanta decat small creier ! MAMAIA
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:25

De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:37:44T-ai ales foarte bine indicativul ! Bravos RATATULE !!! De la MAMAIA
ratatat
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:30
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 14:25:11Are you talking to me ? I am so onorata ! Beter have big clanta decat small creier ! MAMAIA

greand mater io dat tie un link falau him...and u descoperi alta world!

one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:32
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:37:44T-ai ales foarte bine indicativul ! Bravos RATATULE !!! De la MAMAIA

nu se spune "indicativ" mai cultivato, se spune nickname, sau ID, dar , ce vrei , pe vremea ta nu se facea engleza, numai rusa, mai securisto
ratatat
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:33
Stii ceva Draguta ! tare as vrea sa-i traduci si mamaiei ce inseamna nickname sau expliciteaza ID -ul . Cauta in DEX si vezi ce sinonime au ! Pa ! Te pupa mamaia 1 Oricand ma iau cu tine la tranta la limba engleza Grasshoper dear ! Afla ca mi-ar fi placut sa invat rusa ! Dar din pacate nu am apucat ! Am avut nerusinarea sa studiez ca limbistraine doar franceza vreo 8 anisori si engleza 7 . Tu ai oare atatia anisori adunati laolata ca sa-mi dai mie lectii si sa-ti dai cu parerea despre persoana mea ! Se pare ca am avut dreptate ca ti-ai ales bine ,, ID-ul sau nick name -ul '' Pe vremuri acestea defineau o trasatura de caracter , cel mai des defectele . BRAVOS PUIUT ! AI SUTATA SI AI MARCAT ! Te pupa MAMAIA
PA LA TOATA LUMEA MA DUC ACASA LA SCHIMBUL DOI SA PUN MURATURI ! VOI MI-ATI PREA INDULCIT ZIUA ! Va astept la mine la o gogonica murata !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:52
De la: ratatat, la data 2009-10-20 14:33:41

nu se spune "indicativ" mai cultivato, se spune nickname, sau ID, dar , ce vrei , pe vremea ta nu se facea engleza, numai rusa, mai securisto

Nu draguta mea. Pe vremea noastra se facea si engleza si germana si franceza si rusa, bineinteles, dar nu toti am "beneficiat" de muzica limbii ruse. Eu de exemplu n-am facut nici o secunda de rusa. Iar apelative de genul : securisto chiar nu-si au locul. Dovedeste ca ai vocabular si exprima-te liber, dar decent. Fii ironica dar intr-un mod inteligent.
gina37
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:57
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 14:52:18Stii ceva Draguta ! tare as vrea sa-i traduci si mamaiei ce inseamna nickname sau expliciteaza ID -ul . Cauta in DEX si vezi ce sinonime au ! Pa ! Te pupa mamaia 1 Oricand ma iau cu tine la tranta la limba engleza Grasshoper dear ! Afla ca mi-ar fi placut sa invat rusa ! Dar din pacate nu am apucat ! Am avut nerusinarea sa studiez ca limbistraine doar franceza vreo 8 anisori si engleza 7 . Tu ai oare atatia anisori adunati laolata ca sa-mi dai mie lectii si sa-ti dai cu parerea despre persoana mea ! Se pare ca am avut dreptate ca ti-ai ales bine ,, ID-ul sau nick name -ul '' Pe vremuri acestea defineau o trasatura de caracter , cel mai des defectele . BRAVOS PUIUT ! AI SUTATA SI AI MARCAT ! Te pupa MAMAIA
PA LA TOATA LUMEA MA DUC ACASA LA SCHIMBUL DOI SA PUN MURATURI ! VOI MI-ATI PREA INDULCIT ZIUA ! Va astept la mine la o gogonica murata !

apoi daca esti cu asa multa carte de ce tai frunze la caini frate pe internet, sa te certi ca o mahalagioaica, ca noi astea care nu prea avem scoala, ne permitem, ce sa facem altceva?
ratatat
Postat pe 20 Octombrie 2009 15:00
De la: gina37, la data 2009-10-20 14:57:34

Nu draguta mea. Pe vremea noastra se facea si engleza si germana si franceza si rusa, bineinteles, dar nu toti am "beneficiat" de muzica limbii ruse. Eu de exemplu n-am facut nici o secunda de rusa. Iar apelative de genul : securisto chiar nu-si au locul. Dovedeste ca ai vocabular si exprima-te liber, dar decent. Fii ironica dar intr-un mod inteligent.

na ca am rams numa eu sa ma cert cu babele, help, unde sunteti fetelor astea mai tinere si fericite?
ratatat
Postat pe 20 Octombrie 2009 15:02
De la: gina37, la data 2009-10-20 14:57:34

nu pot sa fiu ironica in mod inteligent, ca nu sunt INTELIGENTA, sunt mai prostuta, si nici nu am vocabular, ce vrei, eu nu ma omor din atata
ratatat
Postat pe 20 Octombrie 2009 15:05
Fata draga, nu te-ai prins inca? Te certi singura! Iar la 29 de ani nu mai esti chiar asa de proaspata, sa fim serioase!
Iar cele care au scris pe topicul asta numai fericite nu sunt! Pe ce lume traiesti?
gina37
Postat pe 20 Octombrie 2009 15:07
"nu pot sa fiu ironica in mod inteligent, ca nu sunt INTELIGENTA, sunt mai prostuta, si nici nu am vocabular, ce vrei, eu nu ma omor din atata"
Nu te pot contrazice: nu te cunosc! Asa ca, te cred pe cuvant.
Nici nu ma gandeam sa te omori, Doamne fereste!
gina37
Postat pe 20 Octombrie 2009 15:10
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:03:33Dragelor ,

Cu respectul nu te nasti ! Nu este ceva pe care toata lumea trebuie sa ti-l acorde ! Respectul il castigi prin comportament , atitudine fata de cei din jur ! Respecta si vei fi respectat ! Incercati sa lasati comportamentul infantil de discoteca , bar si mahala la usa casei socrilor , abordati o atitudine demna de o femeie maritata si atunci lucrurile se vor schimba . Nu iutati ca ,, socrii '' v-au crescut ,, barbatul '' cu care multe din voi va impaunati ca-l aveti si pe care multe din voi incercati sa-l transformati intr-un fel de ,, hopa Mitica '' . Sa te serveasca cand nu ai chef sa-ti pui mancare , sa-ti aduca cafeluta la pat , sa-ti spele si sa-ti calce chiloteii , sa-ti aduca flori , bomboane si ....... luna de pe cer si toate astea doar pentru ca ai facut sex cu el ! E normal ca soacra sa fie deranjata de un astfel de comportament atata timp cat baiatul ei cat a fost ,, fecior '' la mama nu le facea nici cu rugaminti si cereri scrise! Apare astfel GELOZIA si INVIDIA ! Ia incercati ca macar cand este soacra de fata sa nu va exploatati barbatii , sa fiti mai atente cu ei , sa-l serviti voi pe el si nu viceversa ! Cand sunteti singuri este treaba voastra cum va comportati , dar de fata cu soacra fiti FEMEI DE CASA ! Asa veti evita multe discutii !! Si cu ura mai incet , ca socrii ca si cateii simt ce sentimente aveti fata de ei si va rasplatesc cu aceeasi moneda ! Ii muscati va musca , ii mangaiati , va mangaie !

Draga Doamna,

Nu stiu cine are aici comportament de mahala...fetele sau dumneata...pentru ca ceea ce ne spuneti aici este situatia dumneavoastra nu toate fetele trebuie sa faca cum spuneti dumneavoastra si nu toate soacrele gandesc ca dumneavoastra...puteti sa spuneti scurt"opinia mea este..." dar nu sa faceti asa si sa nu faceti pe dincolo...in plus cred ca ,la varsta dumneavoastra,ca ma gandesc ca aveti ceva mai mult de 49 de ani, ar trebui sa va vedeti de treburile dumneavoastra-calcat,gatit,spalat...poate chiar si serviciu..si nu sa stati toata ziua si sa postati pe acest forum comentarii...pentru ca vad ca va laudati ca ii faceti de mancare viitoarei nurori si ca aveti "grija" de ea si de copilul dumneavoastra in timp ce nora nu face nimic...pe vremea dumneavoastra ,cand ati fost si dumneavoastra nora,nu prea aveai ce face ,asa era situatia atunci sa fii femeie de casa,sa gatesti si sa faci celelalte treburi casnice...nu cred ca atunci stateati pe internet(in primul rand pentru ca nici nu exista),acum s-au mai schimbat lucrurile si asta ar trebui sa inteleaga soacrele"comuniste" ca femeia nu mai sta la cratita..daca dumneavoastra ca soacra vreti sa gatiti bine,daca nu s-a inventat mancatul in oras de ceva vreme,dar o fata acum are alte preocupari decat sa stea toata ziua sa faca curat si sa gateasca....eu ma uit la mama saracuta cum a ajuns pentru ca este si cu serviciul si cu treaba in casa,eu de 4 ani nu mai locuiesc cu ea,dar nu mi-ar placea sa fiu in locul ei sa vin obosita de la servici si sa pun de mancare la toata familia,sa fac curat de una singura in toata casa...asa erau vremurile atunci asa a fost invatata,acum cum intelege si ea si ar trebui sa inteleaga toate femeile mai in varsta nu mai sunt acele vremuri...acum daca o fata face facultatea si are si un serviciu deja este prea mult...ganditi-va putin cat stres se acumuleaza...vreti sa murim din cauza acestui stres suprasolicitandu-te si mai mult...asa este pentru unele dintre noi pur si simplu este prea mult nu ne mai arde de nimic cand ajungem acasa...ar trebui sa fiti recunoscatoare cu o nora care va respecta si va vorbeste frumos nu de una care sa stea sa faca curatenie si sa gateasca....vorbiti foarte urat!adica dumneavoastra urmariti ca baiatul dumneavoastra face sex in camera alaturata,cum spuneti intr-un mesaj mai sus???pai asa l-ati facut si dumneavoastra pe baiat facand SEX!!!chiar nu va inteleg...oricum decat o soacra ca dumneavoastra,mai bine fara!!!!si pe mine ma deranjeaza unele chestii la soacra mea,am avut mici conflicte,dar incerc sa o iau asa cum este vad ca si ea se strduieste sa ne fie pe plac si cand vad ce fel de soacre exista-mult mai rele si ale dracului,ar trebui sa ii multumesc lui Dumnezeu de soacra pe care o am!SINCER!!
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:29
Doamna Kudika........va sfatuiesc sa consultati un psiholog deoarece compotamentul d-vstra este oarecum deviat de problemele si nereusitele pe care le-ati trait in viata! stimata doamna imi permit sa va dau un sfat: decit sa aruncati cu noroi in fetele astea care isi expun problemele asteptind un sfat pertinent ar trebui sa va lasati copilul sa traiasca ,sa zboare,sa se intretina singur,sa iasa cu fetele pe care le doreste el nu cu cele impuse de mama. ascultati-ma ce va spun: sinteti o femeie citita se pare,deci cititi despre complexul lui oedip! suferiti de acest complex iar fiul d-vstra niciodata nu va avea viata lui............la virsta de 50 de ani va sta tot cu d-vstra in casa si nici o femeie din lumea asta nu va fi buna pentru el! cu respect de la o actuala nora (care isi respecta soacra) si viitoare soacra(care spera sa ramina in deplinatatea facultatilor mentale pentru a nu isi distruge copilul)
FRANNNCE
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:32
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:35:22
Nu inca nu sunt SOACRA ! doar in perspectiva ! Fiul meu a avut mai multe relatii , fete pe care le-a adus acasa si am avut ocazia sa le studiez ( ca pe niste gandacei ) . Toate au avut aproximativ acelasi comportament , cu mici exceptii , cate un punct in plus sau in minus . Si eu am fost nora , nu pot sa spun ca mi-am iubit soacra , dar am respectat-o si am incercat sa nu-i dau prilej sa se lege de mine , sa ma vorbeasca de rau . De fata cu lumea paream un cuplu perfect nora - soacra . Am ajutat-o cat am putut , cand nu mi-a convenit ceva i-am spus intr-un mod cat mai politicos , incercand sa nu o jignesc . Stiu ca nu intotdeauna mi-a convenit de ce a facut , dar am incercat pe cat posibil sa retin lucrurile care mie nu mi-au convenit si am sa incerc sa nu repet greseala . Cu toate astea nu sunt dispusa sa dmit din partea viitoarei mele nurori , un comportament , cel putin la mine in casa , de mahala , discoteca , bar . Incerc pe cat posibil sa-mi impun , atat cat sunt la mine in casa , stilul de viata cu care m-am obisnuit eu si sotul meu si pe cat am putut sa-l insuflu si copilului meu . Nu accept lipsa de respect , prostia si grosolania si mai ales LENEA . Muncesc de la 18 ani , la 21 m-am maritat la 22 l-am avut pe fiul meu si a fost o perioada in care pe langa servici mergeam la scoala ( am facut la seral facultatea ) si aveam grija si de copil , iar la sfarsit de saptamana mergeam la socrii sa-i ajutam la agricultura . Programul meu incepea la 5,30 dimineata si se sfarsea de cele mai multe ori dupa 23 , oo seara . Nu am murit ! In ziua de azi daca o tinerica are servici dupa 8 ore vine ,, rupta '' de oboseala si nu mai poate face nimic trebuie sa doarma !!! Dar culmea este ca atunci cand e vorba de plecat in oras , de fumat si de stat la taclale cu prietenele nu amai au nimic . Urgent se ,, evapora '' de parca nici nu ar fi fost langa tine , sau cu tine in casa . Prea multe fite ! Eu la proape 50 de ani , dupa 8 ore de servici ( plus 2 ore pierdute cu naveta ) pot sa vin acasa sa fac mancare , sa spal sa calc , sa fac curat . Nu ma plang ! Dar daca eu pot am pretentia ca si altii sa poata macar 75% din ce fac eu . Poate ca exagerez dar asa sunt eu ! Voi avea pretentia ca la mine in casa sa fiu respectata , iar daca in casa fiului si nurorii nu voi fi binevenita , ma lipsesc ! Nu ii voi deranja , dar am pretentia ca nici eu sa nu mai fiu deranjata . Cred la o adica in respectul si ajutorul reciproc ! Nu unul numai da si altul numai primeste . E nedrept !
Cu stima !

E nedrept ce?faptul ca nu mai fac fetele ce faceati dumneavoastra odata?sunteti invidioasa ca acum fetele fac doar facultate si stau pe internet??eu cred ca daca o fata vine obosita de oriunde vine ea-de la munca,de la scoala,de la distractie-ar trebui sa o intelegeti nu sa o puneti la treaba...dupa cum spuneam nu mai sunt vremurile de altadata!!si din cauza soacrelor ca dumneavoastra fetele din ziua de azi acumuleaza si mai mult stres...ca sunt cicalite si au reguli impuse in casa in care stau din pacate cu soacrele ca asta e traim in niste vremuri in care cam greu sa iti cumperi casa ta daca nu ai un salariu decant de cel putin 3000 ron/pers...da ,da asa este statul la o tigara nu te oboseste ca facut curateniei in casa,la fel si o iesire cu pretenii este ceva relaxand dupa cele "asa putine "8 ore de munca!!!Doamne ce gandire!!!!!Pai prin ceea ce spuneti vad ca va cam plangeti si doriti ca fiecareia sa ii fie atat de greu ca si dumneavoastra.."pai adica cum eu pot si ea nu??"Doamneeeeeeeeeeeee!!!!
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:35
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 13:21:57 Da pot sa spun caeste atasat de mine , dar nu in sensul de ,, MAMOS '' ca vai fara mine nu poate face nimic , si nu-mi iese din vorba ! Am incercat pe cat posibil sa-i acord o oarecare ,, autonomie '' inca de la varsta de 14-15 ani . Controlul a fost in limite normale zic eu . Acuma este barbat in toata firea , are 26 de ani si deplina libertate de a alege . Eu doar imi ,, dau cu parerea '' cand sunt intrebata ! In rest este problema lui . Este destul de matur sa hotarasca singur . Nu voi trai eu cu aleasa lui , dar ma simt datoare sa-l protejez atat cat se poate sa nu sufere . M-ar durea sufletul ca dupa cate am tras impreuna ( am avut probleme cu sotul meu , iar copilul mii-a fost singurul sprijin ) sa sufere si el . Tocmai asta incerc sa fac sa nu trebuiasca sa treaca si el ( ei ) prin ce am trecut eu . Toate aceste lucruri ma indreptatesc sa am pretentia sa fiu respectata , atat de copilul meu cat si de viitoarea lui sotie . Sunt constienta ca am si eu ,, scaparile '' mele dar de regula nu sunt nejustificate . Nascandu-ma sub semnul zodiacal al ,, Taurului '' cu ascendent in ,, Capricorn '' ambele semne fixe - pamant - sunt zic eu destul de ancorata in realitate , cu picioarele pe pamant , pentru a da voie cuiva sa incerce sa ma doboare . Ma inclin dar nu ma rastorn . Sunt genul de om care IARTA dar nu UITA . Pot fi foarte rea cu cei ce merita acest lucru .
In concluzie daca viitoarea nora va avea un dram de bun simt , va sti sa ma respecte atat pe mine cat si pe sotul meu ( desi poate acesta cateodata nu merita ) si mai ales pe fiul meu pe care as vrea sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca macar jumatate cat am facut-o eu, totul va fi bine . Sa nu crezi ca am pretentii ca fiul meu sa nu faca nimic , din contra i-am spus mereu sa-si respecte consoarta , sa o ajute si sa fie in primul rand prieteni unul cu altul ca dupa o oarecare perioada in casnicie este mai importanta buna intelegere , prietenia si respectul decat dragostea .Asa vad eu lucrurile dupa 27 de ani de casnicie . Nu pretind ca fiul meu si nora mea sa treaca prin ce am trecut eu , dar pentru toate sacrificiile facute am pretentia sa fiu respectata si atunci voi face tot ce-mi sta in putinta sa le usurez viata si sa -i ajut cu ce pot .
Poate ca suna totul prea a ,, telenovela '' dar asa gandesc eu !

si din pacate sunt si aceeasi zodia ca mama,care nu gandeste deloc ca dumneavoastra!!
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:39
De la: one_size, la data 2009-10-19 16:05:27soacra mea este model!
scoate des banii din portofel!

asta da soacra!:))))))
andreea_3
Postat pe 20 Octombrie 2009 16:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mai sunt sanse? 20 De la: delicacy 27 Aprilie 2010 18:16
Relaþie la distanþã.. 11 De la: Max2 17 Noiembrie 2011 23:03
Ne-am despartit 11 De la: lover_woman 11 Noiembrie 2010 20:37
am "inselato"...si vrea sa ne despartim 55 De la: Eva32 7 Mai 2011 01:31
Am nevoie de un sfat!!! 9 De la: cristiana_cris 10 Noiembrie 2009 12:37