Mai multe
scorpio......... imi pare rau ....stiu ca nu eu sunt de vina....dar imi pare atat de rau!!!!! hughies!!!!!!!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 21 Octombrie 2009 11:03 |
||
|---|---|---|
mama ei de soacra
|
||
|
bestiutza_relouded Postat pe 21 Octombrie 2009 11:04 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-21 11:03:01scorpio......... Multzumesc cri-cri,dau un rand sa mai uitam si sa ne relaxam.
|
||
|
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 11:08 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 10:59:55Scorpiuto ! Ai pierdut copilul nu din cauza ,, efortului '' de a-ti slugari soacra , ci din cauza lenii tale! Mai bine pentru bietul copil ca nu s-a nascut ! Decat sa aiba o mama( daca te poti numi asa ) ca tine mai bine lipsa ! Sunt convinsa ca dupa cum gandesti la-i fi abandonat din primele zile si la-i fi dat in graija , CATELEI '' de soacra , asa cum o numesti tu. Tu ai fi fost prea ocupata sa redevii ,,FEMEIE '' . Statutul de mama nu ti s-ar fi potrivit . Tu sa alaptezi ? Ti se deformau sanii ! Sa speli hainele copilului , vai ti se rupea unghiuta cand puneai hainutele in masina de spalat ! Sa scoti copilul la plimbare , VAI , nu se asorta culoarea caruciorului cu gentuta , si nu aveai cum sa impigi si caruciorul si sa ti si posetuta de firma pe brat ! Vai de viata ta sarmana fiinta ! Cat referitor la extreme : exista si inferioara si superioara ! Din pacare tu te aflila cea de jos ! Eu in schimb ................ !!!!!! Daca fiu-meu imi aducea acasa o panarama ca tine spalam cu ea dusumelele ! Totusi acum realizez ca fetele pe care mi le-a prezentata fi-miu iti sunt net superioare ! Esti o amarata pisicuta , care se da mare ca s-a urcat in copacel . Nu uita ca va veni vremea cand vei cadea si impactul va fi dureros . Ar fi cazul sa te ,,DESTEPTI '' sa-ti vezi putin lungul nasului , sa nu dai calificative gratuite unor persoane doar ca nu sunt de acord cu ,, PRINTIPIILE TALE DE VIATA '' cultiva-ti neuronul si fa cioculetul mai mic . Citeste cu atentie ( daca esti in stare ) ce se scrie si fa un efort de gandire sa intelegi corect ceea ce ti se transmite . Nu citi cuvintele trunchiate, si inearca sa le intelegi sensul . Daca nu cunosti anumite cuvinte , sensul dublu al unora , te sfatuiesc sa consulti DEX-ul . O poti face si pe net , daca stii cum sa cauti . Pa IUBITEL ! iata o mama frustrata de viata.....te numeri printre oamenii care nu cunosc un om insa il critica....mai femeie....ca imi dau seama ca ai ceva ani de ai scris....nu judeca...sunt multe mame care nu isi ajuta copii...si pt care nu stiu de ce ia facut.....si daca m-am tot enervat....iti dau exemplu: tu crezi normal ca o mama sa nu te lase sa iti faci o facultate si sa pui mina sa muncesti de la 19 ani ca ea nu te mai intretine ?!!....si sa stai la ea in casa sa platesti cum ai sta in chirie?....si mereu sa iti reproseze atitea lucruri care din vina ei nu ai liniste sufleteasca?....si multe altele.... nu judecati oameni buni oamenii daca nu ai cunoasteti
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 11:10 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 11:08:15De la: greierash_is_back, la data 2009-10-21 11:03:01scorpio......... asa asa....
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 21 Octombrie 2009 11:13 |
||
|
Tu esti insarcinata si ar trebui sa nu te stresezi si sa nu te lasi afectata de vorbele sau actiunile soacrei tale.E bine ca il ai aliat pe sotul tau si nu se lasa influentat de cuvintele mamei sale. Cred ca fetele ti-au dat sfaturi utile pt rezolvarea problemie,dar "uciderea" soacrei nu e solutia... .Raspunde-i mai rar la telefon,comunica-i direct dar pe un ton neutru deciziile pe care le-ati luat tu si sotul tau si nu o considera un "dusman".Mamele de baieti pot devenii extrem de 'rele" cand isi pun ceva in cap.Eu zic sa lasi si tu un pic de la tine,sa n-o mai vezi ca pe o inamica si sa pastrezi o relatie sa-i spunem de cordialitate cu ea.Nu o lasa nici sa viseze ca se va muta la voi,eventual spune-i ca o vei ruga tu sa te ajue ,daca o sa ai nevoie. Eu am o viitoare soacra f buna,o respect-ne sunam reciproc,dar e din alt oras,are viata ei,gospodarie,n-ar vrea sa stea cu noi si mai mult decat atat ma iubeste ca pe fata ei,nu am simtit vreodata ca nu ma place,sau sa ma critice,ci din contra e bucuroasa pt ca-l stie pe baiatul ei fericit si cred ca si din cauza asta nu ma vede ca pe o "nora" dificila. Cred ca unele soacre sunt usor exagerate,dar sa nu uitam ca e posibil la un mom dat sa avem nevoie de ajutorul parintiilor,ai lui sau ai nostrii si ma gandesc c-ar fi bine sa fim in relatii bune-pt ca pana la urma sunt parintii nostrii si sotul nostru a fost crescut de ei,deci trebuie sa-i respecte. Al meu de cand e cu mine si-a vizitat mai des parintii pt ca am insistat eu,deci viitorii socrii cred c-au apreciat bunavointa mea si efortul de a pastra o legatura frumoasa intre noi:) Succes si tie in rezolvarea problemelor!
|
||
|
luyyzz Postat pe 21 Octombrie 2009 11:15 |
||
De la: krisla, la data 2009-10-20 21:59:51De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:03:33Dragelor , vai va dati seama ce fel de soacra e asta auzi cind era fecior acasa vai vai...da cind a bagato la nora si era virgina?of ce gindire...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 12:02 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:02:32De la: krisla, la data 2009-10-20 21:59:51De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:03:33Dragelor , O sa ma leg cu lantul de calorifer ca sa fiu femeie de casa.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:07 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! vrei sa o ucizi doar pentru ca e singura si plictisita??? bey, da' proasta mai esti! trebuie doar sa-i gasiti o ocupatie atata tot |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Octombrie 2009 12:09 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 12:41:54Ginuto ! RESPECTUL TREBUIE SA FIE RECIPROC..FIE CA SUNTEM MAI MICI SAU INVIRSTA...daca asa te vei comporta ca soacra o sa ai de pierdut...sa nu uitam ca toate vom fi soacre...insa niciodata nu ma voi baga in viata copilului...pt ca stiu cum este si nu il voi sufoca...el alege cu cine vrea sa imparta viata...si cum ma respecta el...asa il voi respecta si eu in toate decizile
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 12:13 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 12:07:40De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:02:32De la: krisla, la data 2009-10-20 21:59:51De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:03:33Dragelor , nu soacra ta sa te lege....ca era feciorul fecior...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 12:15 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:09:45De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! Un safari in Africa poate o mananca leii sau crocodilii. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:16 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:09:45De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! daca taceai...om erai
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 12:16 |
||
De la: Lacra___, la data 2009-09-29 17:13:35sa stii ca am observat si eu lucrul asta.... ca mamele de fete sunt un pic mai altfel.... cand vine vorba de sotii ficelor lor sau iubitul acestora!!!!! ca daca au si baieti, sunt teroare si ele!!! .... uite ti-o dau ca si exemplu pe mama mea: ea intotdeauna a fost si este o femeie de treaba... nu are absolut nimic impotriva sotului meu si nici nu a avut vreodata... cu cumnatul meu(sotul surorii mele)nici atat.... pe amandoi ii iubeste la fel de mult si tot mereu cand suntem la ea, nu stie ce sa le mai puna sa manance, ii intreaba mereu de vorba, rade cu ei, ii iain brate.... de ce? pentru ca femeile in general sunt foarte proaste cand vine vorba de relatii si se casatoresc cu primul venit (ca doar n-or ramane ele nemaritate) si apoi spera sa-l schimbe dupa propriul plac.... bineinteles ca nu reusesc asa ca, atunci cand au un baiat, vor ca totul sa fie asa cum vor ele. Asta e purul adevar! si nu-mi pasa pe cine deranjez, sic! |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Octombrie 2009 12:17 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:17:18De la: Lacra___, la data 2009-09-29 17:13:35sa stii ca am observat si eu lucrul asta.... ca mamele de fete sunt un pic mai altfel.... cand vine vorba de sotii ficelor lor sau iubitul acestora!!!!! ca daca au si baieti, sunt teroare si ele!!! .... uite ti-o dau ca si exemplu pe mama mea: ea intotdeauna a fost si este o femeie de treaba... nu are absolut nimic impotriva sotului meu si nici nu a avut vreodata... cu cumnatul meu(sotul surorii mele)nici atat.... pe amandoi ii iubeste la fel de mult si tot mereu cand suntem la ea, nu stie ce sa le mai puna sa manance, ii intreaba mereu de vorba, rade cu ei, ii iain brate.... Femeile chiar au incapatanarea de a vrea sa schimbe barbatii si cum spui tu nu prea le iese . |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:19 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:16:48De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:09:45De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! vai, va rog din suflet sa ma iertati ca nu o fac pe soacra din aceasta poveste in fel si chip!!! vai, ce greseala imensa fac!!!! |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Octombrie 2009 12:21 |
||
|
cel place sa privesc cand se ciondanesc femeile! cerd ca am ................orgasm.....oooh! |
||
|
geo_xx Postat pe 21 Octombrie 2009 12:22 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:15:56De la: scorpio67, la data 2009-10-21 12:07:40De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:02:32De la: krisla, la data 2009-10-20 21:59:51De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:03:33Dragelor , Da nu l-am violat mamica!Era el"violat " de multe altele inaintea mea ,numai fecior nu mai era.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:22 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 12:19:55De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:17:18De la: Lacra___, la data 2009-09-29 17:13:35sa stii ca am observat si eu lucrul asta.... ca mamele de fete sunt un pic mai altfel.... cand vine vorba de sotii ficelor lor sau iubitul acestora!!!!! ca daca au si baieti, sunt teroare si ele!!! .... uite ti-o dau ca si exemplu pe mama mea: ea intotdeauna a fost si este o femeie de treaba... nu are absolut nimic impotriva sotului meu si nici nu a avut vreodata... cu cumnatul meu(sotul surorii mele)nici atat.... pe amandoi ii iubeste la fel de mult si tot mereu cand suntem la ea, nu stie ce sa le mai puna sa manance, ii intreaba mereu de vorba, rade cu ei, ii iain brate.... nu de alta, dar am asistat la asa ceva in propria mea familie |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Octombrie 2009 12:23 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:21:24De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:16:48De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:09:45De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! Pai nu prea ne pasa daca o faci sau nu intr-un fel sau nu,ESTE deja cum este. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:24 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:23:03De la: scorpio67, la data 2009-10-21 12:19:55De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:17:18De la: Lacra___, la data 2009-09-29 17:13:35sa stii ca am observat si eu lucrul asta.... ca mamele de fete sunt un pic mai altfel.... cand vine vorba de sotii ficelor lor sau iubitul acestora!!!!! ca daca au si baieti, sunt teroare si ele!!! .... uite ti-o dau ca si exemplu pe mama mea: ea intotdeauna a fost si este o femeie de treaba... nu are absolut nimic impotriva sotului meu si nici nu a avut vreodata... cu cumnatul meu(sotul surorii mele)nici atat.... pe amandoi ii iubeste la fel de mult si tot mereu cand suntem la ea, nu stie ce sa le mai puna sa manance, ii intreaba mereu de vorba, rade cu ei, ii iain brate.... Si eu am incercat asa ceva in tineretile mele si-am spanzurat aiurea ceva ani pana sa-mi dau seama ca e degeaba. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:25 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:21:24De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:16:48De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:09:45De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! ma refer la faptul ca faci un om prost ....fara sa judeci.... era o afirmatie...eu nu ti-am zis nimik altceva....
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 12:31 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 09:08:32Ai facut ochisori Scorpiuto ? o sa fi o soacra penibila crede-ma la cum gindesti,jignesti si vb
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 12:37 |
||
fac un om prost pentru ca asta e concluzia la care am ajuns citind of, doamne, e grele rau |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Octombrie 2009 12:39 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:37:47De la: kudika068864, la data 2009-10-21 09:08:32Ai facut ochisori Scorpiuto ? Las-o Crisule,nu te aprinde ca nu merita,e femeia perfecta si o tine pe a ei. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:57 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 10:55:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 10:52:14De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 nu e vb de mila...este vb ca nu te cunosc...nu stiu ce om esti...si prin ce calvar treci.....of
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 12:58 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-21 12:39:11 |
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 13:00 |
||
| Mi se par deplasate rau persoanele care se leaga aiurea de cineva, fara sa il/o cunoasca... Si cand spun asta, ma refer la kudika068864... | ||
|
Lucia38 Postat pe 21 Octombrie 2009 13:01 |
||
|
Dragutelor ! Nu am judecat pe nimeni asa din senin ! Urmare a faptului ca mi-am exprimat o parere la un subiect deschis de o dududita putin gravida si ,, terorizata '' de soacra , pe care vrea s-o ucida , a- ti sarit ca arse cateva ,, demoazele '' care pana atunci va plangeati si voi de mila si o compatimeati pe biata femeie ce viata de cosmar ii face soacra si ii dadeati tot felul de sfaturi de viata si cum sa -si pun in aplicare planul ucigas . Ei in momentul in care ati inceput sa ma atacati si sa-mi adresati vorbe urate , este normal ca am ripostat ! M-am coborat la nivelul vostru , al celor ,, istete '' , ca dragele mele eu ca voi pot , dar nu cred ca multe dintre voi puteti ca mine ! Nu-ti trebuie multa carte sa profesezi cea mai veche meserie din lume . Ca o faci pe bani , ca o faci din interes , sau ca un hobby , este treaba fiecareia . Dar nu cred ca trebuie sa facem parada de acest lucru si sa o facem cat mai discret indiferen de motivul pe care il avem . Nu trebuie sa condamnam pe cineva ca nu ne impartaseste parerile , ca are o alta scara de valori in viata . Ar fi bine sa va analizati fiecare prin prisma realizarilor personale si NU ( rectificare )a celor mostenite de la parinti sau bunici . Credeti-ma ca atunci cand realizezi ceva prin forte proprii si acel lucru este apreciat de cei din jur si recunoscut satisfactia este mai mare , mai ,, orgasmica '' decat cea obtinuta in urma actului sexual . Caz banal , o mancare facuta de tine , care place in primul rand persoanei iubite , dar si ,, SOCRILOR '' si incare lor nu le-ai administrat doza de cianura , este o realizare importanta , un pas spre pacea mondiala .Ca vorba aia dragostea unui barbat , si in general constiinta trec prin stomac . Ca de la o anumita vreme prea putini barbati mai gandesc cu ,, capetele '' incep sa gandeasca cu stomacul . Se satura de mancarea de la restaurant , de la fast food si vor mancarica ,, CA LA MAMA ACASA '' . Ai capito , caro mio ? Asa ca faceti bine luati aminte la sfaturile ,, babaei osteoporotice , buna d edus la muzeul Antipa '' faceti pace cu soacrele , sau viitoarele soacre , recunoasteti-le un picut meritele , spuneti-le o vorba buna si nu le ,, UCIDETI '' ca mai aveti nevoie de ele . Sunt excelente bone pentru copiii vostri . |
||
|
kudika068864 Postat pe 21 Octombrie 2009 13:02 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:58:00De la: scorpio67, la data 2009-10-21 10:55:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 10:52:14De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 Stiu dar nu merita sa explici unor " mame" de genul asta care nu au copii ingeri,iti zic sigur ca nu vor intelege.Daca lor le-a mers ok cu copii lor nici macar nu le pasa. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 13:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mai e ceva de facut? | 11 | De la: kudika017520 23 Octombrie 2009 16:09 |
| ajutor ! | 6 | De la: kudika_992548 20 August 2015 17:15 |
| Oare ma mai iubeste? | 73 | De la: Gina1989 22 Noiembrie 2011 14:17 |
|
|
||
| O mica problema... | 32 | De la: kudika029282 27 Decembrie 2010 16:41 |
| de la oras la tara | 4 | De la: kudika_24684 2 Ianuarie 2013 18:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.