Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

ai fffff mare grija cu ea eu am patito rau de tot decand am ramas insarcinata, in primele 2 sapt dupa nastere a facut ea in asa fel k miam pierdut si laptele, iti dai seama ce stres am avut am supotat-o pana acum vreo 2 luni , dupa ce 1 an intreg iam spus sotului meu sa vb cu ea a zis k vb dar....... nu si atunci mi-am luat inima in dinti si am vb eu cu ea, defapt ma-m certat cu ea, cred k e cazul sa ai tu o doscutie serioasa cu ea pt k o sa fie si mai rau dupa ce nasti, ai ffff mare grija sa nu te stresezi dupa ce nasti, a mea vroia sa imi acapareze copilul k ea stie mai bn, asa de tare se credea k nu vroia sa tina cont nici de parerea medicului in privinta copilului k stie ea mai bn doctorii nu stiu nimik, ai f mare grija dk vrei sa vb iti dau id de mess : anutza_paun@yahoo.com iti povestesc acolo mai bn te rog din suflet sa vb k e grav ce se intampla si pot sa iti spun k eu am rezolvat problema si acum e totul bn
scuze dk am mai gresit vreun cuv
ai grija de tn si de bebe sa fiti sanatosi
anutza20
Postat pe 20 Octombrie 2009 10:35
impusc-o!!! http://www.kudika.ro/comunitate/forum/modifica_post/699245.html#
kudika005401
Postat pe 20 Octombrie 2009 10:38
De la: one_size, la data 2009-10-20 10:33:36
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 10:26:29
De la: one_size, la data 2009-10-20 10:19:39
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 09:18:33Toate pe lumea asta trebuie facute cumpatat .,, Extremele si excesele dauneaza grav sanatatii '' mai ales celei mintale .

tu daca nu realizezi deja te afli la o extrema!

E prea rigida si incuiata mamaie,ce sa priceapa.

are impresia ca daca a facut un baiat ...si a avut grija de el pana la vremea insuratului...viitoarea nora trebuie sa ii fie profund recunoscatoare....si eventual sa ii ridice si o statuie in centrul orasului/comunei.

E inconstienta ,isi strica relatia cu propriul copil,ca saracul o sa renunte el la1 sau 2 femei pentru ca nu-i plac ma-sii dar n-o fi prost s-o lase sa-i conduca viata.
Mama de-asta eroina am avut si eu care imi scotea ochii pentru tot ,pana si pentru laptele supt de la ea,pana i-am zis:de ce dracu m-ai mai facut daca viata ta a devenit un chin numai ca sa ma cresti?

Postat pe 20 Octombrie 2009 10:42
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 10:42:15
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 09:18:33Toate pe lumea asta trebuie facute cumpatat .,, Extremele si excesele dauneaza grav sanatatii '' mai ales celei mintale .

are impresia ca daca a facut un baiat ...si a avut grija de el pana la vremea insuratului...viitoarea nora trebuie sa ii fie profund recunoscatoare....si eventual sa ii ridice si o statuie in centrul orasului/comunei.

E inconstienta ,isi strica relatia cu propriul copil,ca saracul o sa renunte el la1 sau 2 femei pentru ca nu-i plac ma-sii dar n-o fi prost s-o lase sa-i conduca viata.
Mama de-asta eroina am avut si eu care imi scotea ochii pentru tot ,pana si pentru laptele supt de la ea,pana i-am zis:de ce dracu m-ai mai facut daca viata ta a devenit un chin numai ca sa ma cresti?

stim ...cunoastem...de asta am ajuns sa o iubesc pe soacra-mea pt ca ma face sa o simt aproape de mine..decat pe mama...asa ca...aviz mamelor!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 10:47
De la: one_size, la data 2009-10-20 10:47:49
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 10:42:15

stim ...cunoastem...de asta am ajuns sa o iubesc pe soacra-mea pt ca ma face sa o simt aproape de mine..decat pe mama...asa ca...aviz mamelor!

Nici mama ,nici soacra mea n-ar fitrebuit lasa-te sa aiba copii.As fi preferat sa nu exist decat sa ma chinuie 20 de ani cu reprosuri si sa-mi ceara o supunere oarba fata de ea si ailalta sa-mi bage numai intrgi ,minciuni si sa ma jumule de bani.

Postat pe 20 Octombrie 2009 10:57
Scorpiuto ! Ai pierdut copilul nu din cauza ,, efortului '' de a-ti slugari soacra , ci din cauza lenii tale! Mai bine pentru bietul copil ca nu s-a nascut ! Decat sa aiba o mama( daca te poti numi asa ) ca tine mai bine lipsa ! Sunt convinsa ca dupa cum gandesti la-i fi abandonat din primele zile si la-i fi dat in graija , CATELEI '' de soacra , asa cum o numesti tu. Tu ai fi fost prea ocupata sa redevii ,,FEMEIE '' . Statutul de mama nu ti s-ar fi potrivit . Tu sa alaptezi ? Ti se deformau sanii ! Sa speli hainele copilului , vai ti se rupea unghiuta cand puneai hainutele in masina de spalat ! Sa scoti copilul la plimbare , VAI , nu se asorta culoarea caruciorului cu gentuta , si nu aveai cum sa impigi si caruciorul si sa ti si posetuta de firma pe brat ! Vai de viata ta sarmana fiinta ! Cat referitor la extreme : exista si inferioara si superioara ! Din pacare tu te aflila cea de jos ! Eu in schimb ................ !!!!!! Daca fiu-meu imi aducea acasa o panarama ca tine spalam cu ea dusumelele ! Totusi acum realizez ca fetele pe care mi le-a prezentata fi-miu iti sunt net superioare ! Esti o amarata pisicuta , care se da mare ca s-a urcat in copacel . Nu uita ca va veni vremea cand vei cadea si impactul va fi dureros . Ar fi cazul sa te ,,DESTEPTI '' sa-ti vezi putin lungul nasului , sa nu dai calificative gratuite unor persoane doar ca nu sunt de acord cu ,, PRINTIPIILE TALE DE VIATA '' cultiva-ti neuronul si fa cioculetul mai mic . Citeste cu atentie ( daca esti in stare ) ce se scrie si fa un efort de gandire sa intelegi corect ceea ce ti se transmite . Nu citi cuvintele trunchiate, si inearca sa le intelegi sensul . Daca nu cunosti anumite cuvinte , sensul dublu al unora , te sfatuiesc sa consulti DEX-ul . O poti face si pe net , daca stii cum sa cauti . Pa IUBITEL !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 10:59
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 10:59:55Scorpiuto ! Ai pierdut copilul nu din cauza ,, efortului '' de a-ti slugari soacra , ci din cauza lenii tale! Mai bine pentru bietul copil ca nu s-a nascut ! Decat sa aiba o mama( daca te poti numi asa ) ca tine mai bine lipsa ! Sunt convinsa ca dupa cum gandesti la-i fi abandonat din primele zile si la-i fi dat in graija , CATELEI '' de soacra , asa cum o numesti tu. Tu ai fi fost prea ocupata sa redevii ,,FEMEIE '' . Statutul de mama nu ti s-ar fi potrivit . Tu sa alaptezi ? Ti se deformau sanii ! Sa speli hainele copilului , vai ti se rupea unghiuta cand puneai hainutele in masina de spalat ! Sa scoti copilul la plimbare , VAI , nu se asorta culoarea caruciorului cu gentuta , si nu aveai cum sa impigi si caruciorul si sa ti si posetuta de firma pe brat ! Vai de viata ta sarmana fiinta ! Cat referitor la extreme : exista si inferioara si superioara ! Din pacare tu te aflila cea de jos ! Eu in schimb ................ !!!!!! Daca fiu-meu imi aducea acasa o panarama ca tine spalam cu ea dusumelele ! Totusi acum realizez ca fetele pe care mi le-a prezentata fi-miu iti sunt net superioare ! Esti o amarata pisicuta , care se da mare ca s-a urcat in copacel . Nu uita ca va veni vremea cand vei cadea si impactul va fi dureros . Ar fi cazul sa te ,,DESTEPTI '' sa-ti vezi putin lungul nasului , sa nu dai calificative gratuite unor persoane doar ca nu sunt de acord cu ,, PRINTIPIILE TALE DE VIATA '' cultiva-ti neuronul si fa cioculetul mai mic . Citeste cu atentie ( daca esti in stare ) ce se scrie si fa un efort de gandire sa intelegi corect ceea ce ti se transmite . Nu citi cuvintele trunchiate, si inearca sa le intelegi sensul . Daca nu cunosti anumite cuvinte , sensul dublu al unora , te sfatuiesc sa consulti DEX-ul . O poti face si pe net , daca stii cum sa cauti . Pa IUBITEL !

draga mea da parca nu erai moderna sa stai pe forum..sau momentan nu are baiatul tau vreo fata pe care sa o analizezi si cicalesti?
nu crezi ca arunci deja cu prea multe jigniri ..desi nu cunosti persoana...ci pur si simplu te dai cu parerea dupa ce ai citit un post al persoanei respective!
si afla ca nu esti mai superioara ca ea...atata timp cat folosesti un astfel de vocabular!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:07
Draga ,, ONE SIZE ''
Din moment ce am intrat pe forum , inseamna ca nu sunt chiar asa o MAMAIE cum m-a numit Scorpiuta , nu utilizez calculatorul fiului meu pentru a dialoga pe forum , si pentru limbaj , incerc sa ma adaptez celui adoptat de Scorpiuta , sa-i demonstrez ca ma pot adapta la stilul ei . Nu sunt chiar asa rigida si vreau sa-i demonstrez ca nu umblu cu bete ,, infipte in dos'' asa cum a afirmat ea . Deci razboiul l-a inceput ea nu eu . Eu doar am intrat pe forum , intrigara de sibiectul abordat , de parerile unor tinere fata de mamele sotilor lor . Nu cred ca am jignit pe cineva , spunand ca inziua de azi sunt la moda ,, FITELE '' . Acesta este un adevar ! Doare el chiar asa tare ? Vreau sa-i arat acestei biete fiinte ca ma pot cobora la nivelul ei . Daca are ,, casa care se invarte dupa soare '' si un barbat care ii face toate poftele , asta nu inseamna ca poate jugni pe toata lumea , ca are dreptul sa-si bata joc de generatia mai in varsta , care are oarecare PRINTIPURI (sa-l citam pe Nenea Iancu ). Oare chiar a disparut in totalitate bunul simt ? C a nu se mai face educatie in scoli stim cu totii , dar nu cred ca se preda nesimtirea si obraznicia . Ca sa poti modela si educa pe cineva , trebuie sa ai cat de cat un material bun , sa gasesti in persoana respectiva dorinta de a invata ! Degeaba dai intr-un magar cu biciul , ca daca nu vrea nu se urneste din loc ! Relatia mea cu copilul meu nu se va strica ! Este si va fi mereu copilul meu , dar daca nu deschide bine ochii , nici chiar cand este ziua in amiza mare si lucrurile se vad foarte clar , atunci nu are decat sa dea cu capul de grinda de sus , si sa se trezeasca apoi la realitate . I-am spun dintotdeanuna ca in momentul in care se hotaraste sa faca pasul cel mare , sa-si caute locuinta separata , nu sa stea la mine , tocmai pentru a evita orice discutie . Eu am avut norocul sa stau foarte putin cu socrii , aprox. 3 luni , si cu parintii mei cam, tot asa , dupa care ne-am mutat in casa noastra . La cresterea copilului m-a ajutat mama , aceasta tinindu-l cat am fost la servici , in rest a crescut langa noi , iar de la 6 ani de cand l-am dat la scoala a stat efectiv acasa cu noi si ne-am descurcat . Soacra si socrul ne-au ajutat cat au putut cu produse de la tara si nu s-au bagat in treburile noastre pentru ca nu le-am dat prilejul sa o faca . I-am spus baiatului ca am sa-i ajut si eu cat pot dar nu accept sa locuim impreuna . Mai rarut ca-i mai dragut !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:33
kudika068864 lasa leeee sunt nesatisfacute
thadoog
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:35
Draguta Scorpiuta !

Se spune de obicei ca ''Gura bate sti tu ce ........''. Daca asagandesti , ai un asfel de comportament si fata de parintii , fata de mama ta in special , nu e de mirare ca primesti reprosuri . Zi merci ca nu ma ai pe mine de mama ca pe langa reprosuri , pana la varsata asta mancai foarte multa,, papara '' . Cu fiintele ca tine care nu inteleg de vorba buna trebuie procedat ca la circ . APA , PAIE SI BATAIE , pana se imblanzesc . Nu esti tu cea care ai inventat roata , ai pus coada la pruna , si ai dat gauar in macaroana . Au fost altii inaintea ta si pentru asta cred ca merita respectul urmasilor . Lumea nu incepe cu voi si nu se termina la voi . Ar fi bine sa constientizezi acest lucru , si sa nu te crezi cea mai tare din parcare . Si apropo de statui , suntem in criza m, nu se mai fac statui ci se impaiaza , ca e mai ieftin . Pa !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:50
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 11:33:00Draga ,, ONE SIZE ''
Din moment ce am intrat pe forum , inseamna ca nu sunt chiar asa o MAMAIE cum m-a numit Scorpiuta , nu utilizez calculatorul fiului meu pentru a dialoga pe forum , si pentru limbaj , incerc sa ma adaptez celui adoptat de Scorpiuta , sa-i demonstrez ca ma pot adapta la stilul ei . Nu sunt chiar asa rigida si vreau sa-i demonstrez ca nu umblu cu bete ,, infipte in dos'' asa cum a afirmat ea . Deci razboiul l-a inceput ea nu eu . Eu doar am intrat pe forum , intrigara de sibiectul abordat , de parerile unor tinere fata de mamele sotilor lor . Nu cred ca am jignit pe cineva , spunand ca inziua de azi sunt la moda ,, FITELE '' . Acesta este un adevar ! Doare el chiar asa tare ? Vreau sa-i arat acestei biete fiinte ca ma pot cobora la nivelul ei . Daca are ,, casa care se invarte dupa soare '' si un barbat care ii face toate poftele , asta nu inseamna ca poate jugni pe toata lumea , ca are dreptul sa-si bata joc de generatia mai in varsta , care are oarecare PRINTIPURI (sa-l citam pe Nenea Iancu ). Oare chiar a disparut in totalitate bunul simt ? C a nu se mai face educatie in scoli stim cu totii , dar nu cred ca se preda nesimtirea si obraznicia . Ca sa poti modela si educa pe cineva , trebuie sa ai cat de cat un material bun , sa gasesti in persoana respectiva dorinta de a invata ! Degeaba dai intr-un magar cu biciul , ca daca nu vrea nu se urneste din loc ! Relatia mea cu copilul meu nu se va strica ! Este si va fi mereu copilul meu , dar daca nu deschide bine ochii , nici chiar cand este ziua in amiza mare si lucrurile se vad foarte clar , atunci nu are decat sa dea cu capul de grinda de sus , si sa se trezeasca apoi la realitate . I-am spun dintotdeanuna ca in momentul in care se hotaraste sa faca pasul cel mare , sa-si caute locuinta separata , nu sa stea la mine , tocmai pentru a evita orice discutie . Eu am avut norocul sa stau foarte putin cu socrii , aprox. 3 luni , si cu parintii mei cam, tot asa , dupa care ne-am mutat in casa noastra . La cresterea copilului m-a ajutat mama , aceasta tinindu-l cat am fost la servici , in rest a crescut langa noi , iar de la 6 ani de cand l-am dat la scoala a stat efectiv acasa cu noi si ne-am descurcat . Soacra si socrul ne-au ajutat cat au putut cu produse de la tara si nu s-au bagat in treburile noastre pentru ca nu le-am dat prilejul sa o faca . I-am spus baiatului ca am sa-i ajut si eu cat pot dar nu accept sa locuim impreuna . Mai rarut ca-i mai dragut !

e vezi ca se poate vorbi si altfel..adesea dontr-o conversatie intelegem doar ce vrem!
si draga mea adesea alegerile facute de copii nu sunt tocmai cele pe care si le doresc parintii...si degeaba ii vrei tu binele copilului..el alege singur cum sa isi traiasca viata!
cum spunea si mai devreme esti la o extrema...nu ii poti spune fiului tau sa se mute singur sau sa isi caute casa ca sa nu aveti discutii! trebuie sa il sprijini si sa il sustii..nu sa il dai afara..caci si tu la randul tau ai stat 3 luni cu scorii,nu?
si poate ca socrii tai nu te-au placut dar a facut tot posibilul sa aveti relatii bune pt a nu il indeparta pe fiul lor de ei!
tu trebuie sa fii mai maleabila..doar nu o sa se duca sa stea cu chirie doar ca sa nu locuiasca cu tine!asta mi se pare absurd! ai fi instare sa ii platesti jumate din chirie?nu prea cred!asa ca ar trebui sa ti-o apropii pe viitoarea nora decat sa ii pierzi pe amandoi!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:58
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 11:50:03Draguta Scorpiuta !

Se spune de obicei ca ''Gura bate sti tu ce ........''. Daca asagandesti , ai un asfel de comportament si fata de parintii , fata de mama ta in special , nu e de mirare ca primesti reprosuri . Zi merci ca nu ma ai pe mine de mama ca pe langa reprosuri , pana la varsata asta mancai foarte multa,, papara '' . Cu fiintele ca tine care nu inteleg de vorba buna trebuie procedat ca la circ . APA , PAIE SI BATAIE , pana se imblanzesc . Nu esti tu cea care ai inventat roata , ai pus coada la pruna , si ai dat gauar in macaroana . Au fost altii inaintea ta si pentru asta cred ca merita respectul urmasilor . Lumea nu incepe cu voi si nu se termina la voi . Ar fi bine sa constientizezi acest lucru , si sa nu te crezi cea mai tare din parcare . Si apropo de statui , suntem in criza m, nu se mai fac statui ci se impaiaza , ca e mai ieftin . Pa !

Frate, da frustrata mai esti! Mai odihneste-te femeie ca te-o lovi anevrismul!
Din ceea ce spui s-ar parea ca tu esti cea care, citez: "ai inventat roata , ai pus coada la pruna , si ai dat gaura in macaroana." Cred ca la tine faci referire cand afirmi: "Au fost altii inaintea ta si pentru asta cred ca merita respectul urmasilor . "
Tot cu "invatamite" din astea l-ai crescut si pe fiul tau? Si, esti mandra? Este un demn urmas? Bravos natiune, halal sa-ti fie! ( ca tot iti place Nenea Iancu)
Ca ai facut scoala se vede, dar din pacate nu s-a lipit nimic de tine: doar sloganuri! Banuiesc c-ai fost un fruntas membru de partid, nu-i asa?
gina37
Postat pe 20 Octombrie 2009 12:00

cred ca gresesti! nici eu nu am o parere foarte buna despre mama! in afara ca mi-a dat nastere si asta dupa ce nu a mai putut face nimic..nu am avut nimic de la ea! nici un ajutor..si nici macar un sprijin moral!
si sincer ma intristez ca mergea pe acelasi principiu :APA.PAIE SI BATAIE si sa nu uitam "UNDE DA MAMA CRESTE"...sau "BATAIA ESTE RUPTA DIN RAI" si crede-ma pt ca multi nu-s in stare sa te educe cum trebuie..recurge la acest circ cum ii spui tu!
poate nu toate femeile sunt facute sa fie mame! dar stii vorba aia nu ne alegem noi parintii!
one_size
Postat pe 20 Octombrie 2009 12:11
Ginuto !
Faci aceasi greseala ca si Scorpiuta ! Se pare ca capacitatea de a intelege corect ce scriu altii este foarte greu de dobandit ! Cand am facut referire la descoperirile respective nu ma refeream la mine , daca citesti din nou , incearca sa sesizezi nuanta , am precizat ca au facut-o altii inantea noastra a celor ce ne aflam azi pe forum . Cat priveste nivelul de frustrare pe care ni-l afisam fiecare pe acest forum , rezulta din limbajul din ce in ce mai coclorat pe care voi il abordati cand nu mai aveti ceva inteligent de adugat . Pildele fac parte din bagajul de cunostinte . Au fost enuntate de-alungul vecurilor pentru a fi de ajutor lumii , de ai feri de greseli si ai sfatui sa faca lucruri bune si totodata de a satiriza prostia , lenea , lipsa de educatie . Da , fiul meu pana acum a dat dovada de buna crestere , bun simt , respect fata de altii . La locurile de munca pe care le-a avut a fost apreciat , si daca vreti sa stiti a muncit de la 14 ani . In vacante , asta ca adorit el , nu ca l-am obligat eu . A fost mandru de banutii castigati de el , stie la ora actuala sa-i pretuiasca , si are respect fata de munca . Da am fost comunista , tovarasa , asa cum spuneti voi , dar in acea perioada am dobandit mare parte din cunostintele cu care , imi permit sa ma laud fara falsa modestie . In acele vremuri nu aveam acces la Internet , nu existau atatea posibilitati de distractie , deci eram obligati , pentru a ne petrece cumva timpul liber sa CITIM . Si asta sa stiti dragilor conteaza mai multe decat orice . Stiu ca pare demodat , ca daca te vede azi un tinerel cu o care in mana , te ia in deradere . Dar este trist . Fiind cu 10 ani mai tanara ca mine probabil ca ai trecut brusc de la fostul regim , la aceasta asa zisa democratie si sa stii ca raul se acumuleaza mult mai usor decat un lucru bun . Este mai simplu sa fi grosolan , nepoliticos , sa jignesti , decat sa fii politicos , sa ai bun simt si sa respecti . Asta v-am dovedit-o in corespondenta mea de pana acum . Pot fi si nesimtita , fara scrupule , sa jugnesc , dar in acelasi timp cand este cazul trec in extrema cealalta . Nu uitati , batranetea este o boala contagioasa , nu s-a gasit inca vaccin impotriva ei , si veti ajunge si voi sa o contactati . Asa ca ar trebui sa dati dovada de putin respect fata de cei mai in varsta si daca au alta parere decat voi , incercati sa luati ceva din sfaturile lor si sa nu va inchistati in lumea voastra mica si meschina . Dupa cum am mai spus , as vrea sa te vad peste 10 ani , pe acest forum , abordand acelasi subiect , cand fiul tau va avea 26 de ani !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 12:41
La tribunal se audiaza martorii:
- Cand ati vazut ca inculpatui intentioneaza sa-si arunce soacra de la etaj, de ce n-ati intervenit?
- Pentru ca am vazut ca inculpatul este destul de puternic ca s-o faca si singur...
Chrys4Angel
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:06
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 10:59:55Scorpiuto ! Ai pierdut copilul nu din cauza ,, efortului '' de a-ti slugari soacra , ci din cauza lenii tale! Mai bine pentru bietul copil ca nu s-a nascut ! Decat sa aiba o mama( daca te poti numi asa ) ca tine mai bine lipsa ! Sunt convinsa ca dupa cum gandesti la-i fi abandonat din primele zile si la-i fi dat in graija , CATELEI '' de soacra , asa cum o numesti tu. Tu ai fi fost prea ocupata sa redevii ,,FEMEIE '' . Statutul de mama nu ti s-ar fi potrivit . Tu sa alaptezi ? Ti se deformau sanii ! Sa speli hainele copilului , vai ti se rupea unghiuta cand puneai hainutele in masina de spalat ! Sa scoti copilul la plimbare , VAI , nu se asorta culoarea caruciorului cu gentuta , si nu aveai cum sa impigi si caruciorul si sa ti si posetuta de firma pe brat ! Vai de viata ta sarmana fiinta ! Cat referitor la extreme : exista si inferioara si superioara ! Din pacare tu te aflila cea de jos ! Eu in schimb ................ !!!!!! Daca fiu-meu imi aducea acasa o panarama ca tine spalam cu ea dusumelele ! Totusi acum realizez ca fetele pe care mi le-a prezentata fi-miu iti sunt net superioare ! Esti o amarata pisicuta , care se da mare ca s-a urcat in copacel . Nu uita ca va veni vremea cand vei cadea si impactul va fi dureros . Ar fi cazul sa te ,,DESTEPTI '' sa-ti vezi putin lungul nasului , sa nu dai calificative gratuite unor persoane doar ca nu sunt de acord cu ,, PRINTIPIILE TALE DE VIATA '' cultiva-ti neuronul si fa cioculetul mai mic . Citeste cu atentie ( daca esti in stare ) ce se scrie si fa un efort de gandire sa intelegi corect ceea ce ti se transmite . Nu citi cuvintele trunchiate, si inearca sa le intelegi sensul . Daca nu cunosti anumite cuvinte , sensul dublu al unora , te sfatuiesc sa consulti DEX-ul . O poti face si pe net , daca stii cum sa cauti . Pa IUBITEL !

Esti patetica si proasta madam,tu denaturezi ceea ce am scris si nici macar nu-ti era adresat.mesajul.Esti jalnica ,un rateu care nici ca sex nu sunt sigura ca esti femeie,vad ca menopauza nu s-a complicat numai cu osteoporoza ci si cu ceva dementa .Sa nu vorbesti mizerie ce esti de copilul meu ,nu stii cat m-am chinuit sa-l am ,nu stii tu prin ce-am trecut ca sa emiti cretinele alea de speculatii.Nu ma jigni baba idioata ca nu ma cunosti.Esti ultima gaina din cotet la limita nesimtirii,vai de superioritatea ta,ratatoTu voebesti de statut de mama,mai Hitler in fusta care vrei sa extermini toate fetele tinere ca nu sunt sclave ca tine.Esti mizerabila si o individa abjecta.

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:09
De la: thadoog, la data 2009-10-20 11:35:43kudika068864 lasa leeee sunt nesatisfacute

Daca e mata potoleste-o ,daca nu nu ti-am cerut tie sa ma satisfaci.

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:15
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 13:15:36
De la: thadoog, la data 2009-10-20 11:35:43kudika068864 lasa leeee sunt nesatisfacute

vb frumos ca te pleznesc de nu te vezi
thadoog
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:17

Da nici cu tine n-a inceput lumea si din ce scrii sigur nu esti vreo desteapta.Da probabil ca esti impaiata,te gasim la Antipa la sectiunea animale domestice: vaca ,porcul,capra,etc.
De vorba buna inteleg cand am cu cine conversa iar unei hoaste impaiate ca tine nu trebuie sa-i demonstrez absolut nimic.Apa ,paie si bataie? Chiar esti cretina maimutza antropoida ,tu esti buna de circ.Cine dracu te crezi sa corectezi tu pe toata lumea?

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:18
De la: thadoog, la data 2009-10-20 13:17:48
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 13:15:36

vb frumos ca te pleznesc de nu te vezi

Cum?

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:19
De la: Chrys4Angel, la data 2009-10-20 13:06:25La tribunal se audiaza martorii:
- Cand ati vazut ca inculpatui intentioneaza sa-si arunce soacra de la etaj, de ce n-ati intervenit?
- Pentru ca am vazut ca inculpatul este destul de puternic ca s-o faca si singur...

greierash_is_back
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:22
Din rubrica ''numai dati ca poate moare si asa'' vreau sa spun povestea mea poate primesc si eu vreun ajutor:eu am primit ''lovituri'' din partea viitoarei soacre prin intermediul viitorului sot, ceva de genu ''e urata, tu nu vezi?'' ''are picoare scurte tu nu vezi ?!"etc Ultima data cand am fost in vizita si ultima oara cand m-am mai vazut cu viitoarea soacra a fost acu un an, tin sa precizez ca ea s-a despartit de sotul ei acu' 10 ani pt ca se incurcase cu prietenul sotului si au fugit impreuna si a luat si copilu dupa ea, adica pe logodnicul meu, pt ca sotul ei m-a pipait si pt ca ea mi-a transmis pt a nu stiu cata oara sa nu mai vin pt o perioada de timp la ea in vizita, bineanteles prin logodnicul meu care pe vremea aceea inca eram doar'' iubiti care locuiau impreuna''(eu am apartament deci la mine),so n-a avut ocazia vreodata sa vina la mine si nici tupeul sa imi cera personal asta ci doar prin logodnicul meu, si nu am mai veit la ea deloc...acum ca ia zis ca la anu' facem nunta, ea a zis ca eu trebuie sa plec capul si sa vin la ea pt ca eu sunt aia mai mica si sa nu ma astept sa vina la nunta si sa ma pupe ea in f.... pe mine...acum mai nou ia zis ca o sa ne ia si verighete, deci tentatia e mare, dar a inceput sa ma deranjeze faptul ca viitorul meu sot si-a pastrat obiceiul de a veni la ei la masa in fiecare saptamana si daca se poate chiar duminica e cu atat mai bine! acum stau si ma gandesc: asa o se faca si dupa ce ne casatorim?oare e ok? sa il las sa se duca in continuare? sa ma deranjeze sau nu?sa incep sa ma duc din nou si eu cu el? sau sa ma duc doar la o simpla cafea si atat?
dianapisy
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:23
Auzi Bubulino !
Inca mai am capacitatea de a selecta mesajele ! Nu ma crede proasta ! Sau chiar acest lucru iti diplace ! Am reusit sa te scot din papuci ! Iti arati adevarat fata de ,,DOAMNA CU CASA CARE SE INVARE DUPA SOARE , SI BARBAT CARE-I FACE TOATE POFTELE "" Bravos mamica !!! Te-am adus din vorbe unde am vrut ! Ti-ai dat arama pe fata MADAM ! Poti avea si castele care se invart dupa soare , daca esti ata de ,,CULTA '' si ai un vocabular atat de colorat . Ai fi mai potivita la satra cu asa limbaj decat intr-o casa de oameni civilizati . Ma crezi cazuta din cocos , spui ca nu mite adresai mie ! Hai ca acum vrei sa te scoti , si incepi sa improsti cu noroiul in care te balacaresti ! Vezi sa nu ti se usuce pe fata si sa ramai cu riduri Puiut ! Se pare ca nu esti capabila sa porti un dialog civilizat . Omul de Neandertal cand nu-i convenea ceva dadea cu ciomagul , ca atat stia ! Tu se pare ca ai inceput sa improsti cu ,,noroi '' ca pentru venin iti trebuie sa mai evoluezi , ceea ce ma indoiesc ca se va intampla vreodata . Prea iti place balacareala in noroi ! Hai pa , ca ti-a tras-o MAMAIA !
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:26
Draga mea,

"Se pare ca capacitatea de a intelege corect ce scriu altii este foarte greu de dobandit !" ti se aplica si tie in egala masura. Sau radarul tai nu sesizeaza ironiile? Asta lasand la o parte cacocfonia folosita de tine: "ca capacitatea ", dar iti acord circumstante: erai grabita sa-mi raspunzi, nu-i asa?
Sa stii ca si eu sunt formata pe vremea lui Ceausescu, am terminat facultatea in 1991. Si eu am citit si citesc inca foarte mult, dar si invat ceva din ceeea ce citesc. Sunt crestina, nu habotnica, si am invatat sa nu dau cu piatra niciodata, sa ascult cu adevarat ce mi se spune si sa nu judec pe nimeni. Sunt deschisa catre tot ce-i nou, sunt aproape de copilul meu, incerc sa inteleg generatia lor si sa ma adaptez. Vreau ca fiul meu sa traiasca fiecare an cu bucurie si specific varstei, nu vreau sa se maturizeze mai devreme decat trebuie. Eu, de exemplu, n-as fi acceptat ca fiul meu sa munceasca de la 14 ani. Va avea timp o viata de om sa munceasca! Dar asta a fost alegerea voastra si nu o comentez.
Iti doresc sanatate si sa ne intalnim si peste 10 ani pe acest forum si sa schimbam impresii: poate tu vei fi bunica pana atunci.
Si un sfat: nu mai emite pareri ridicate la rang de afirmatii.
gina37
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:28
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 11:33:00Draga ,, ONE SIZE ''

Te cobori la nivelul meu? Ha ,inapoiato nu ai cum,cred ca ai incurcat etajul cu sbsolul,invata sa umbli cu liftul,biata fiinta esti ratato.

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:30
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:26:31Auzi Bubulino !
Inca mai am capacitatea de a selecta mesajele ! Nu ma crede proasta ! Sau chiar acest lucru iti diplace ! Am reusit sa te scot din papuci ! Iti arati adevarat fata de ,,DOAMNA CU CASA CARE SE INVARE DUPA SOARE , SI BARBAT CARE-I FACE TOATE POFTELE "" Bravos mamica !!! Te-am adus din vorbe unde am vrut ! Ti-ai dat arama pe fata MADAM ! Poti avea si castele care se invart dupa soare , daca esti ata de ,,CULTA '' si ai un vocabular atat de colorat . Ai fi mai potivita la satra cu asa limbaj decat intr-o casa de oameni civilizati . Ma crezi cazuta din cocos , spui ca nu mite adresai mie ! Hai ca acum vrei sa te scoti , si incepi sa improsti cu noroiul in care te balacaresti ! Vezi sa nu ti se usuce pe fata si sa ramai cu riduri Puiut ! Se pare ca nu esti capabila sa porti un dialog civilizat . Omul de Neandertal cand nu-i convenea ceva dadea cu ciomagul , ca atat stia ! Tu se pare ca ai inceput sa improsti cu ,,noroi '' ca pentru venin iti trebuie sa mai evoluezi , ceea ce ma indoiesc ca se va intampla vreodata . Prea iti place balacareala in noroi ! Hai pa , ca ti-a tras-o MAMAIA !

Esti bolnava ,babo,chiar nu ai pe cine sa chinui? Nu-i fii-tu acasa ?Mama ,tu? Poate mama iadului,talpa iadului.Ti-a tras- mama? Drept din canal vii tanti,nici macar de la satra.
Ti-e ciuda ca am tot ce mi-am dorit? Asta e nebuna fratilor!IMPUSCA-TE CHINUITO!

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:35
T-ai ales foarte bine indicativul ! Bravos RATATULE !!! De la MAMAIA
kudika068864
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:37
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 13:26:31Auzi Bubulino !

Tu te crezi mare doamna ,eu nu m-am autointitulat doamna ,ciudato!

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:38
greierash_is_back
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:40

Vrei sa fii ironica dar esti si vei ramane DOAR JALNICA!!!!!
SI vorba cuiva RIP scarba dracu.

Postat pe 20 Octombrie 2009 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa ma despart de iubitul meu? 13 De la: anachronism 2 Aprilie 2010 17:08
Nu stiu ce sa fac!! 25 De la: lempika 13 August 2010 14:47
ma umilesc in fata iubitului 0 De la: 10 Aprilie 2011 23:07
Simt ca nu mai rezist... 12 De la: rashela 30 Iunie 2010 04:15
Pentru iubitorii de animale... 15 De la: oryxbeissa 18 Noiembrie 2009 14:48