Mai multe
lA BUNA REAUZIRE PE MAINE ,,SFATOASELOR !! '' Mai da ce DASTEPTE SUNTEI VOI TOATE ?!!! BRAVO MAICA !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 21 Octombrie 2009 14:56 |
||
|---|---|---|
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 14:38:17De la: scorpio67, la data 2009-10-21 13:03:30,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Va rog frumos sa va vedeti voi acestea de mai sus de viata voastra! Sunteti lipsite total;; de cei 6-7 ani de acasa! Eu nu m-am legat de nici una, si n-am amintit de moartea copilului!!V-am cerut sa comentati fiecare la subiect si vocabularul de ;mahala; sa-l folositi ;pe ;Ferntari!! Fiecare in viata asta a suferit ;dezamagiri; mai mari sau mai mici! Nu ne plangem atat! Nu este vorba de nici o mila! Nimeni n-are nevoie de mila nimanui,dar de putina ;;compasiune ;;;;da!! Te anunt draga((fata)) ca am avut si mai am 2 baieti;;;fff, buni, educati si cu mult bun simt!! Am muncit 30 de ani, doar cu ;;oameni(copii, tineri si maturi) si am cautat sa ii inteleg! In mare pe fiecare! Si nu prea mi-a fost usor!! Nici azi nu mi sta in caracter sa ;jignesc;! Voi????!!!!!!!! Unele!!! Doar cu gura si scrisul! In rest dupa cum va exprimati, nu i nimic de voi!! Doar ;gura mare, jigniri si cuvinte urate! Va meritati,,voi acestea ;soarta!! Niciodata nu ve ti realiza nimic frumos in viata aceasta! Da, ce sa mi pierd timpul cu voi! Sunteti prea ,,mici,, pt, un razboi asa de mare! Cu binme! Si va rog pastrati-va comentariile pt, mamica vs, care se pare ca; a cam lipsit si a uitat sa va dea ce-i 6-7 ani!! De acasa! La unele!!De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:58:00De la: scorpio67, la data 2009-10-21 10:55:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 10:52:14De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 hei...hei.....unde erau cei 7 ani de acasa??!!! esti unica si singura care ai jignit de cid este topicul deschis...doar ca sunt fete contra soacrelor...vai....cum poti sa scrii astfel de comentariu cind tu ai jignit fetele aici...hai ca esti culmea....eu cred ca suferi mult in familia ta....ca alta explicatie nu vad ..pe bune
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 14:59 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-10-21 14:43:00draga mamaie imi sustin ideea cu psihologul citind toate comentariile pe care le faci! esti nefericita si frustata,ai avut o viata chinuita cu barbatul chiar daca dragostea a trecut prin stomac si te-ai crezut gospodina perfecta totodata luind ca pe o obligatie indeletnicirile casnice! refulezi cum poti si arunci cu pietre in persoane pe care nu le cunosti ridicind pretentii hilare dar tu insutri nu ai fost in stare sa-ti educi propriul prunc! mamaita membrii unei familii si in special copiii trebuie sa invete de mici sa-si stringa masa si sa spele vasul din care maninca! la 26 de ani a invatat cu scopul de asi educa prietena? femeie copilul meu isi spala farfuria de la zece ani.........(ma rog acu o pune in masina de spalat) si barbatul la fel draga ca mama-sa la responsabilizat si la dat pe usa afara sa invete sa traiasca singur ,sa se descurce! nu la tinut sub fusta pina la 26 de ani ca dreaq ma lua ! DOAMNE FERESTE! femeie ce idei preconcepute ai! aici unde traiesc eu copiii isi vad de viata lor de la 18 ani draguta .......si este o mare rusine sa stai cu parintii! oricum acu cind am vazut ca mamaie la 86 de ani are idei mai sanatoase decit dumneata nu pot decit sa o compatimesc din suflet pe viitoarea dumitale nora! uh france ce dor imi era de tine ...ai pus punctul pe i |
||
|
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 15:00 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 14:38:17De la: scorpio67, la data 2009-10-21 13:03:30,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Va rog frumos sa va vedeti voi acestea de mai sus de viata voastra! Sunteti lipsite total;; de cei 6-7 ani de acasa! Eu nu m-am legat de nici una, si n-am amintit de moartea copilului!!V-am cerut sa comentati fiecare la subiect si vocabularul de ;mahala; sa-l folositi ;pe ;Ferntari!! Fiecare in viata asta a suferit ;dezamagiri; mai mari sau mai mici! Nu ne plangem atat! Nu este vorba de nici o mila! Nimeni n-are nevoie de mila nimanui,dar de putina ;;compasiune ;;;;da!! Te anunt draga((fata)) ca am avut si mai am 2 baieti;;;fff, buni, educati si cu mult bun simt!! Am muncit 30 de ani, doar cu ;;oameni(copii, tineri si maturi) si am cautat sa ii inteleg! In mare pe fiecare! Si nu prea mi-a fost usor!! Nici azi nu mi sta in caracter sa ;jignesc;! Voi????!!!!!!!! Unele!!! Doar cu gura si scrisul! In rest dupa cum va exprimati, nu i nimic de voi!! Doar ;gura mare, jigniri si cuvinte urate! Va meritati,,voi acestea ;soarta!! Niciodata nu ve ti realiza nimic frumos in viata aceasta! Da, ce sa mi pierd timpul cu voi! Sunteti prea ,,mici,, pt, un razboi asa de mare! Cu binme! Si va rog pastrati-va comentariile pt, mamica vs, care se pare ca; a cam lipsit si a uitat sa va dea ce-i 6-7 ani!! De acasa! La unele!!De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:58:00De la: scorpio67, la data 2009-10-21 10:55:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 10:52:14De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 Eu ti-am zis doar sa ignori ce scriu,eu nu te-am facut needucata dar se pare ca esti,nu-ti place limbajul ,repet GET OVER IT! N-ai stat la fundul meu sa numeri cati ani de acasa am,asa ca laso balta! Reiau mesajul initial: Stii ce mai lasati-ma cu sfaturi impaciuitoare,nu vi le-am cerut,putin imi pasa ca nu va convin vocabularul si exprimarile mele.Nu va sunt adresate atunci ignorati-le,ok? Suport orice dar sa nu vorbeasca asa despre situatia care adus la moartea copilului meu. " Mai bine ca ai pierdut copilul ,ca murea oricum cu o mama ca tine." Ce mizerie de om face o " gluma " ca asta? Nu-mi spune sa respect parerile uneia ca asta,asa ca mai bine lasa-ma asa cum sunt. Vreau sa vad unde e jignirea adresata tie? Daca NU tine-ti clontul si sfaturile . Subiectul era mai mult adresat celor care au probleme cu soacrele nu soacrelor,dar fara voi nici ca putem trai. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:03 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 14:50:38 cotoroanto daca ai faci asa la baiatul tau ori te lasa de nu il mai vezi niciodata...ori daca este prea sub fust TA o sa moara fecior la mama si singur
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 15:03 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:08:57De la: scorpio67, la data 2009-10-21 15:03:03,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MATA ,,, ESTE NEEDUCATA! PACAT!! INSA CA A FACUT,,,,, O,,,,,,,,,,,,,,,,, CREATURA CU NUMELE DE OM!!! IGNOR ASEMENEA FIINTE CU NUME ;;;DE OM!!!!!!!!De la: kudika017520, la data 2009-10-21 14:38:17De la: scorpio67, la data 2009-10-21 13:03:30,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Va rog frumos sa va vedeti voi acestea de mai sus de viata voastra! Sunteti lipsite total;; de cei 6-7 ani de acasa! Eu nu m-am legat de nici una, si n-am amintit de moartea copilului!!V-am cerut sa comentati fiecare la subiect si vocabularul de ;mahala; sa-l folositi ;pe ;Ferntari!! Fiecare in viata asta a suferit ;dezamagiri; mai mari sau mai mici! Nu ne plangem atat! Nu este vorba de nici o mila! Nimeni n-are nevoie de mila nimanui,dar de putina ;;compasiune ;;;;da!! Te anunt draga((fata)) ca am avut si mai am 2 baieti;;;fff, buni, educati si cu mult bun simt!! Am muncit 30 de ani, doar cu ;;oameni(copii, tineri si maturi) si am cautat sa ii inteleg! In mare pe fiecare! Si nu prea mi-a fost usor!! Nici azi nu mi sta in caracter sa ;jignesc;! Voi????!!!!!!!! Unele!!! Doar cu gura si scrisul! In rest dupa cum va exprimati, nu i nimic de voi!! Doar ;gura mare, jigniri si cuvinte urate! Va meritati,,voi acestea ;soarta!! Niciodata nu ve ti realiza nimic frumos in viata aceasta! Da, ce sa mi pierd timpul cu voi! Sunteti prea ,,mici,, pt, un razboi asa de mare! Cu binme! Si va rog pastrati-va comentariile pt, mamica vs, care se pare ca; a cam lipsit si a uitat sa va dea ce-i 6-7 ani!! De acasa! La unele!!De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:58:00De la: scorpio67, la data 2009-10-21 10:55:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 10:52:14De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 Eu needucatasi tu ma injuri ca o satrareasa,halal femeie care adat educatie si bun simt la copii. Imi provoci greata ca si frustrata ailalta.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:15 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:08:57De la: scorpio67, la data 2009-10-21 15:03:03,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MATA ,,, ESTE NEEDUCATA! PACAT!! INSA CA A FACUT,,,,, O,,,,,,,,,,,,,,,,, CREATURA CU NUMELE DE OM!!! IGNOR ASEMENEA FIINTE CU NUME ;;;DE OM!!!!!!!!De la: kudika017520, la data 2009-10-21 14:38:17De la: scorpio67, la data 2009-10-21 13:03:30,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Va rog frumos sa va vedeti voi acestea de mai sus de viata voastra! Sunteti lipsite total;; de cei 6-7 ani de acasa! Eu nu m-am legat de nici una, si n-am amintit de moartea copilului!!V-am cerut sa comentati fiecare la subiect si vocabularul de ;mahala; sa-l folositi ;pe ;Ferntari!! Fiecare in viata asta a suferit ;dezamagiri; mai mari sau mai mici! Nu ne plangem atat! Nu este vorba de nici o mila! Nimeni n-are nevoie de mila nimanui,dar de putina ;;compasiune ;;;;da!! Te anunt draga((fata)) ca am avut si mai am 2 baieti;;;fff, buni, educati si cu mult bun simt!! Am muncit 30 de ani, doar cu ;;oameni(copii, tineri si maturi) si am cautat sa ii inteleg! In mare pe fiecare! Si nu prea mi-a fost usor!! Nici azi nu mi sta in caracter sa ;jignesc;! Voi????!!!!!!!! Unele!!! Doar cu gura si scrisul! In rest dupa cum va exprimati, nu i nimic de voi!! Doar ;gura mare, jigniri si cuvinte urate! Va meritati,,voi acestea ;soarta!! Niciodata nu ve ti realiza nimic frumos in viata aceasta! Da, ce sa mi pierd timpul cu voi! Sunteti prea ,,mici,, pt, un razboi asa de mare! Cu binme! Si va rog pastrati-va comentariile pt, mamica vs, care se pare ca; a cam lipsit si a uitat sa va dea ce-i 6-7 ani!! De acasa! La unele!!De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 12:58:00De la: scorpio67, la data 2009-10-21 10:55:36De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 10:52:14De la: scorpio67, la data 2009-10-21 07:50:52De la: kudika017520, la data 2009-10-20 20:18:44 haha sa dezbracat de caracter mamaia asa o sa iti zica si tie nora cind o sa iti fure feciorul
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 15:16 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:25:13 mai bine invata gramatica si dupa vino sa postezi ;;! Sio neavand nici un drept la ;;opinie; tare asta
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 15:31 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:25:13 Gresit satrareasa, cocalareasa e mai precis si tu de ce ma rog ai mai mult drept la opinie decat mine E forumul matii?Sau pentru ca esti soacra.Prosti sunt papitoii pe care i-ai crescut tu madam nu sotul meu Ai grija sa nu faci atac cerebral.S-ar bucura nurorile tale daca a supravietuit vreuna. |
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:32 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 15:32:09De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:25:13 vererita mea draga nu vezi ca acest specimen nu stie sa scrie...?!!1 rad cu lacrimi...pe bune....sa isi bage in fund replicile.......stai linistita scumpa mea
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 15:34 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:25:13 Sunt asa dezamagita,vai!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:34 |
||
|
Sa fiu sincera, ca mama de baiat, am stat de multe ori sa ma gandesc pe cine mi-ar placea sa aiba alaturi. Si mereu am ajuns la concluzia ca e prea devreme sa-mi pot imagina cum va fi iubita lui. Cu siguranta vor trai intr-o alta lume. Si nu vreau sa fac greseala sa-l cresc cu in picior in lumea mea, sa fie nepregatit pentru ce va urma, sa fie complexat ca e "de moda veche". Sunt cateva reguli de baza pentru copiii nostri (fete sau baieti), reguli care nu se vor schimba indiferent de generatie. Acele reguli care tin de bun simt, de verticalitate, onestitate.. s.a.m.d. In rest... cred ca eu sunt cea care trebuie sa tin pasul cu el. Pentru ca numai asa ii voi putea intelege nevoile. Cred ca este o greseala (da, fac referire la unele posturi).. sa iti pedepsesti nora si, implicit copilul... sa traiasca greu, sa simta povara vietii.. doar pentru ca asa ai trait si tu. Eu credeam ca orice mama.. lupta pentru binele copilului sau, ferindu-l cat se poate de parte urata a vietii.. indiferent de varsta. |
||
|
rashela Postat pe 21 Octombrie 2009 15:35 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 15:34:42De la: scorpio67, la data 2009-10-21 15:32:09De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:25:13 Ma distrez la nebunie ca s-au atacat babele.Se credeau la ele acasa sa inceapa sa cicaleasca si pe aici lumea.
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:36 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 15:31:00De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:25:13 sia- gasit Sio neavand nici un drept ....sio avea drept si sia gasit cartea de gramatica...care este
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 15:39 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 15:39:43De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 15:31:00De la: kudika017520, la data 2009-10-21 15:25:13
|
||
|
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:45 |
||
De la: rashela, la data 2009-10-21 15:35:22Sa fiu sincera, ca mama de baiat, am stat de multe ori sa ma gandesc pe cine mi-ar placea sa aiba alaturi. Si mereu am ajuns la concluzia ca e prea devreme sa-mi pot imagina cum va fi iubita lui. Cu siguranta vor trai intr-o alta lume. Si nu vreau sa fac greseala sa-l cresc cu in picior in lumea mea, sa fie nepregatit pentru ce va urma, sa fie complexat ca e "de moda veche". rash...indiferent ca avem baiat ..fata...normal ca ne gindim sa fie bine sa nu isi bata joc de copii nostri...insa ei aleg cu cine sa ramana...nu trebuie sa ne implicam noi....nu trebuie sa intram prea mult in viata lor...trebuie sa ai ajutam daca au nevoie...insa nu sa ai sufocam...eu una imi doresc sa aiba copilul meu parte de fericire...si daca el este fericit alaturi de cine vrea el si numai el....eu sunt fericita si il sustin....cere sfat ai dau...are nevoie de ceva ai voi da...insa niciodata nu imi doresc sa faca cum zic eu...eh...eu cred ca voi fi o soacra buna...cine imi iubeste copilul inseama ca este om bun si daca il ia de sot sunt sigura ca va avea grija de el... nu voi avea nici un dubiu
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Octombrie 2009 15:46 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 08:07:54Buna dragutelor ! Stimata Doamna, Poate cititi si comentariile mele..dupa cum spuneam mai sus daca dumneavoastra puteti sa faceti si servici,si venit acasa si pus masa,gatit si curatenie foarte bine,nu trebuie sa va plangeti de asta si nici sa cereti de la cineva mai mult decat poate...dupa cum spuneam poate sunteti invidioasa ca dumneavoastra faceti atatea si :tinerele" din ziua de azi nu pot sa faca decat munca de 8 ore...vad ca si dumneavoastra cititi numai ce va convine-apropos ca faceati observatii unor fete de aici ca nu inteleg ce vreti sa ziceti...daca dumneavoastra vreti sa va intelegeti cu viitoare nora si sotia baiatului ar trebui sa fiti mai intelegatoare,sa nu mai aveti asa multe asteptari si sa nu impuneti tot felul de regului...nu pot sa cred ca toate fetele pe care le-a ales baiatul dumneavoastra au fost niste"fitoasa",care doar au terminat liceul,care stiu doar sa isi faca unghiile si sa se imbrace la moda si care merg toata ziua la shopping-asa cum precizati dumneavoastra ca fac unele fete din ziua de azi-pentru ca daca da asa au fost toate fetele alese de baiatul dumneavoastra atunci poate inseamna ca de la el este problema si cu el ar trebui sa aveti o discutie nu sa le impuneti acelor fete sa nu mai mearga la shopping si sa stea la treburile casnice dupa 8 ore de munca sau sa nu mai stea toata ziua pe calculator...sau mai stiu eu ce...aceasta este opinia mea legata de relatia dumneavoastra cu fiul dumneavoastra pentru ca asa cum am mai zis intr-un comentariu mai sus daca ii tot alungati iubitele o sa ajunga la o varsta cand nu o sa mai fie asa usor sa isi faca una(decat poate daca o avea banii lui Iri...)si atunci el o sa aiba cel mai mult de regretat!Va pupic si sper sa nu mai fiti asa de revoltata! |
||
|
andreea_3 Postat pe 21 Octombrie 2009 16:52 |
||
Ce mai face baba cloanta?
|
||
|
ralukutzza Postat pe 21 Octombrie 2009 18:26 |
||
|
Draga doamna, Eu inteleg ca unii oameni nu au ce face...Dar...ceea ce ai comentat in legatura cu Scorpio, nu e prea frumos. Ca si doamna, ca si om citit, cum te poti lua de cineva care a avut un necaz in viata, asa ceva nu se face. Exista o limita in toate, si trebuie sa tii cont de asta. Faptul ca nu ai aceleasi pareri ca altii, nu-ti da dreptul sa judeci si sa arunci cu noroi in oameni, trebuie sa accepti si parerile altora, ce de accea suntem oameni..sa ne acceptam. E frumos sa asculti si sa nu judeci. Lasa la aprecierea Lui Dzeu sa ne judece, nu-ti insusi puterile Lui. .. Asa ca pe viitor, ar fi bine pt tine sa iei oamenii asa cum sunt...si sa demonstrezi maturitatea varstei tale. O zi placuta, |
||
|
love_strike Postat pe 21 Octombrie 2009 18:30 |
||
| Mesajul de mai sus este pt kudika0688864. | ||
|
love_strike Postat pe 21 Octombrie 2009 18:31 |
||
|
||
|
kudika017520 Postat pe 21 Octombrie 2009 18:49 |
||
|
Mi se pare corect.O Doamna nu arunca cu noroi, pentru ca se murdareste pe rochita si s-ar putea sa se stropeasca pe nas ceea ce strica fardul.Si pe urma de unde sa iei noroi daca nu ploua?Eu cred ca pietrele sunt cele mai bune..Cel putin ele pot face cucuie sa simta omul ca este barbat si nu se duce la nevasta cu mana goala. Suzuka il vede pe barbatu-sau cu cateva cucuie splendide in cap.Ce mai, adevarate opera de arta. -Kung-Fu? -Nu draga, nenorocitul a aruncat cu pietre. |
||
|
kudika023770 Postat pe 21 Octombrie 2009 19:00 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! Te stresezi degeaba.. :).. vb u cu ea.. si spunei k t simti destul de matura ca s iti aranjezi viata..:| altfel nu va intelege niciodata... nu stiu.. iao si u mai p dupa sura si spunei... Bafta!!
|
||
|
dia_bulinutza Postat pe 21 Octombrie 2009 20:08 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 15:46:36;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;De la: rashela, la data 2009-10-21 15:35:22Sa fiu sincera, ca mama de baiat, am stat de multe ori sa ma gandesc pe cine mi-ar placea sa aiba alaturi. Si mereu am ajuns la concluzia ca e prea devreme sa-mi pot imagina cum va fi iubita lui. Cu siguranta vor trai intr-o alta lume. Si nu vreau sa fac greseala sa-l cresc cu in picior in lumea mea, sa fie nepregatit pentru ce va urma, sa fie complexat ca e "de moda veche". CU ASTA AM TERMINAT!! SUNT FERICITA CU CE AM! n-am ce cauta, sa parlamentez cu tine!!!!!!! ADIOS!!! PARA SIEMPRE!!! Cand voi gasi nurori decente voi mai vizita acest topic!!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 21 Octombrie 2009 21:10 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 21:10:09dar dumneavoastra cu cine va certati ? ca fetele erau in polemici cu alta doamna Kudika . totusi la virsta pe care o aveti ar trebui sa aveti un alt limbaj si sa fiti exemplu pentru generatia tinara.De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 15:46:36;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;De la: rashela, la data 2009-10-21 15:35:22Sa fiu sincera, ca mama de baiat, am stat de multe ori sa ma gandesc pe cine mi-ar placea sa aiba alaturi. Si mereu am ajuns la concluzia ca e prea devreme sa-mi pot imagina cum va fi iubita lui. Cu siguranta vor trai intr-o alta lume. Si nu vreau sa fac greseala sa-l cresc cu in picior in lumea mea, sa fie nepregatit pentru ce va urma, sa fie complexat ca e "de moda veche". |
||
|
kudika1993 Postat pe 21 Octombrie 2009 22:00 |
||
|
Exemplu de urmat sau nu, simpatica soacra! "Da-te noro la o parte ca vreau sa bag si eu un Solitare, ce.. numai tu?" Acum, serios, in chestiunile astea care privesc experienta de viata, educatia sau mentalitatea cuiva, ca e mai tanar, ca e mai in varsta decat noi.. n-.are niciun sens sa polemizam. Nu asta e scopul.. cel putin aici, pe Kudika. In general, la o tema data.. vor exista zeci de pareri. Unele vor merge pe aceeasi idee, altele, dimpotriva... Cine zice ca ideea mea e mai buna decat a ta? Doar eu zic asta. Dar eu ma bazez pe experienta mea de viata, tu pe a ta.. si fiecare are dreptate in felul ei. Lasati-l pe cel ce ne citeste sa-si traga propriile concluzii... sa experimenteze la randul lui. Si poate nu mai ajungem sa ne dezbracam de caracter. |
||
|
rashela Postat pe 21 Octombrie 2009 22:07 |
||
|
Draguta love stike , E foarte frumos ca toate ma judecati doar pe mine , dar cititi reactia Scorpiutei la primele mele inteventii , vedeti intai ce vocabular are maria -sa , ce mod de exprimare , ce epitete a folosit la dresa mea si apoi mai dati in mine bine ?! Pana nu m-a facut ea in tote felurile ,, sclerozata , babaoteoporotica , Hitler cu fusta , etc. nu m-am suparat , dar cand cineva ma calca pe coada , ripostez ca nu mi-am tras chillotii odata cu ea , nu i-am cerut nimic , nu ma-am adesat direct ei . S-a bagat in seama si ca musca-n c..ru calului ! Atunci daca ii place acel loc sa stea colo sa miroasa ! De ce toate tinerelele se iau doar de mine ? Si culmea au un vocabulr de mahala si apoi pretind ca altii sa nu se ia de ele , ca deh , au imunitatea data de varsta nu ? NU UITATI SCUMPELOR CA SI VOI VETI IMBATRANI ! Va vor creste copiii si veti deveni soacre la un moment dat . Si asa cum va purtati voi cu parintii si socrii vostri asa se vor purta si copii vostri cu voi . De regula un copil cam ce vede ca se intampla in casa parintilor , aia va face cand va fi mare ! Ia mai reflectati si voi putin , si dupa aia mai discutam . Pot sa dialoghez cu voi pe diverse teme si mult timp . Dar nu accept sa fiu jugnita de unele care nici macar nu stiu scrie corect .Va bateti dragelor joc de limba romana si nu numai , chiar si de engleza ! E pacat , ca folosind acest tip de limbaj , veti uita si putinele notiuni de gramatica dobandite in scoala si vom ajunge sa nu mai stim scrie si vorbi corect . Sau va credeti foarte ,, inteligente '' cand utilizati jargoanele si pociti cuvintele . Pentru a scrie prescurtat s-a inventat stenografia . Invavati dragutelor sa stenografiati si totul;e OK . Asa cei care nu stiu acest stil de scris ( folosind digferite simbolui pentru cuvinte ) asta ca stiti ce inseamna asta , nu vor putea citi mesajele voastre . La reauzire ! MAMAIA |
||
|
kudika068864 Postat pe 22 Octombrie 2009 07:37 |
||
| Revin cu o precizare , Draga RASELA , ca sa te dezbraci de CARACTER , trebuie s-al ai in primul rand . Dar se pare ca unele mamzele de pe acest forum nu ,, poarta '' asa ceva . Pe cand cineva care poseda asa ceva , isi permite cand este cazul sa dea jos acest accesoriu , dupa mine ar trebui sa-l aibe toti obligatoriu , si sa-si arate goliciunea alaturi de cei cu care vine in contact . Stii este ca la nudisti , cand te duci sa stai intre ei , trebuie sa te dezbraci ca ltel iesi in evidenta si se dau la tine . Asa , fiind la fel ca ei , avand acelasi comportament , te pierzi in multime si nu iesti remarcat . M ainteb de ce o fi trebuind sa inlocuiti pe t ( ti ) cu tz ? E mai sexi ? Daca stii sa citesti si sa scrii corect poti pune virgulele pentru anumite consoane si vocale la locul potrivit fara a poci cuvintele ? Este deasemenea mai interesant sa scrii K in loc de ca ?Atunci vreau sa va spun ca limbajul foflosit de voi pe mess este de KK-t.Unde esti tu TEPES DOAMNE ? | ||
|
kudika068864 Postat pe 22 Octombrie 2009 07:58 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 07:37:09Draguta love stike , Soacra iadului ,ce faci ma bantui? Lumea stie sa folosesca net-ul madam,poate sa-mi vada posturile si chiar mi le citesc altfel n-ar discuta cu mine daca n-ar sti ce gandesc,nu mai trage semnale de alarma ,esti penibila cu preceptele tale naziste si vad ca vrei sa-i faci agramati si pe copii astia,pe toata lumea.Ai terminat de pus varza,daca nu mars la treaba!
|
||
|
Postat pe 22 Octombrie 2009 07:59 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-21 21:03:34De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 15:03:34,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Desteapto!!Fiii mei((2)) sunt casatoriti cu 2 fete; sooooper educate!! Poate pt, ca una este maghiara si alta;; cubana;!! Au copii, n-au fost ;niciodata;; sub fusta mea!! IAM CRESCUT;;;BARBATI;; cu bun simt care isi respecta; nevasta, socrii si parintii!!De la: kudika017520, la data 2009-10-21 14:50:38 La cum arata textele scrise de tine sigur suferi de Alzheimer dar si de lipsa cartii de gramatica.
|
||
|
Postat pe 22 Octombrie 2009 08:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Regasirea de sine.... | 4 | De la: kudika_3540 12 Noiembrie 2012 12:33 |
| Dar fata, domnisoara, femeia geaman?? | 2 | De la: sandrone 11 Iunie 2009 10:28 |
| am nevoie de sfaturi | 18 | De la: c_tina2 3 Martie 2009 11:14 |
|
|
||
| platfus si pitiriazis tratament | 1 | De la: kudika004836 8 Iulie 2009 16:14 |
| am nevoie sa inteleg ce s-a petrecut, ajutati-ma cu o parere | 21 | De la: kudika021802 25 Iunie 2009 20:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.