Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

Pentru ONE SIZE si ANDREEA 3 !

Nu cred ca sunt cea care citesc printre randuri ! Cea ce fac eu nueste asa cum voi gresit credeti , ca incerc sa-mi impun un mod de a gandi , de comportament sau atitudine fata de cineva ! Pur si simplu imi expun niste convingeri , niste principii de viata , care eu cred ca sunt destu de ortodoxe si pertinente , si pe care incerc , in mod civilizat , atat cat sunt lasata sa le si argumentez . A enunta niste idei in fata unui auditoriu , nu inseamna ca toti cei care asculta trebuie sa fie si de acord cu cele spuse de mine ( sau orice alt orator ) . Pot exista pareri pro si contra unei idei. Asta nu ne da dreptul sa jignim ( asa cum faceti voi - baba comunista , cotoroanta , mama iadului , etc , nu mai continuu ca mi-e jena !si rusine de rusinea celor ce au scris asa ceva ) iar cel caruia ii adresam astfel de cuvinte , doar pentru ca nu este de aceeasi parere cu noi , sa taca si s-o uscheasca !
Da ONE SIZE , sunt dispusa sa-i platesc jumatate din chirie , sa-i invit la o mancarica si chiar sa-i ajut mai mult financiar daca am posibilitatea ! Dar atat ! Eventual daca mi-o vor cere ii voi ajuta si cu copilul , in limita timpului disponibi ( Eu inca ,, PRESTEZ ''( in sensul ca lucrez - sa nu dau prilej la altfel de interpretari si cred ca o voi mai face vreo 13 ani ) in week -enduri si zilele libere .
I-am spus intr-o zi baiatului , ca daca voi ajunge sa le fiu povara , decat sa-i cicalesc mai bine ma duc la azil ! Deci nu sunt chiar asa de ,, DUSA '' cum credeti voi ! Stiti ce mi-a raspuns el? Mama asta nu se va intampla atata timp cat eu mai am un dram de minte !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:07
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:07:53Pentru ONE SIZE si ANDREEA 3 !

Nu cred ca sunt cea care citesc printre randuri ! Cea ce fac eu nueste asa cum voi gresit credeti , ca incerc sa-mi impun un mod de a gandi , de comportament sau atitudine fata de cineva ! Pur si simplu imi expun niste convingeri , niste principii de viata , care eu cred ca sunt destu de ortodoxe si pertinente , si pe care incerc , in mod civilizat , atat cat sunt lasata sa le si argumentez . A enunta niste idei in fata unui auditoriu , nu inseamna ca toti cei care asculta trebuie sa fie si de acord cu cele spuse de mine ( sau orice alt orator ) . Pot exista pareri pro si contra unei idei. Asta nu ne da dreptul sa jignim ( asa cum faceti voi - baba comunista , cotoroanta , mama iadului , etc , nu mai continuu ca mi-e jena !si rusine de rusinea celor ce au scris asa ceva ) iar cel caruia ii adresam astfel de cuvinte , doar pentru ca nu este de aceeasi parere cu noi , sa taca si s-o uscheasca !
Da ONE SIZE , sunt dispusa sa-i platesc jumatate din chirie , sa-i invit la o mancarica si chiar sa-i ajut mai mult financiar daca am posibilitatea ! Dar atat ! Eventual daca mi-o vor cere ii voi ajuta si cu copilul , in limita timpului disponibi ( Eu inca ,, PRESTEZ ''( in sensul ca lucrez - sa nu dau prilej la altfel de interpretari si cred ca o voi mai face vreo 13 ani ) in week -enduri si zilele libere .
I-am spus intr-o zi baiatului , ca daca voi ajunge sa le fiu povara , decat sa-i cicalesc mai bine ma duc la azil ! Deci nu sunt chiar asa de ,, DUSA '' cum credeti voi ! Stiti ce mi-a raspuns el? Mama asta nu se va intampla atata timp cat eu mai am un dram de minte !

puteai sa incepi asa de la inceput....era mai corect.... si intelegeau multi .....insa ai inceput cu stingul..cu critici....jigniri....si la final ai stiut sa vb frumos...chiar nu inteleg de ce trebuie numai la sfirsit un om sa fie inteles
cristiana_cris
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:15

in primul rand eu una personal nu te-am jignit!si chiar ti-am vorbit destul de frumos si civilizat asta referitor la ce am auzit eu la parinti acasa
si asta este impresia ca tu vrei ca viitoare soacra sa fii iubita si apreciata....ca ai crescut un fiu ..si etc...crede-ma ca nici una dintre nurori..nu pleaca cu gandul sa ii rupa capul soacrei!
nu uita si tu ai fost la randul tau nora
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:17
De la: kudika069513, la data 2009-10-18 14:02:38salut nurorilor! ma numesc Ioana , am 60 de ani si sunt o soacra norocoasa.am 2 gineri si o nora pentru care multumesc Bunului Dumnezeu la orice ora. doamnelor soacre , nu va mai bagati nasul in treburile copiilor. faceti va utile atunci cand sunteti solicitate! lasati bocancii acasa.numai asa nu va exista conflictul intre generatii .mi e mila de tanara generatie; sunt stresati din cauza neajunsurilor si le mai pica si cate o soacra sclerozata pe cap.sunt alaturi de voi nurorilor! va iubesc si va pretuiesc!

uite o soacra super tot respectul...si sa va traiasca copii
cristiana_cris
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:18

I-am spus intr-o zi baiatului , ca daca voi ajunge sa le fiu povara , decat sa-i cicalesc mai bine ma duc la azil ! Deci nu sunt chiar asa de ,, DUSA '' cum credeti voi ! Stiti ce mi-a raspuns el? Mama asta nu se va intampla atata timp cat eu mai am un dram de minte ! [/quote

Va contraziceti singura...daca va expuneti niste pareri expuneti-le doar nu arncati vina pe cineva pentru parerile lor care pentru dumneavoastra nu sunt bune,daca pot exista pareri pro si contra nu va mai luati de fiecare vorba care va deranjeaza...si nu ma bagati in aceeasi oala cu cele care v-au jignit pentru ca eu chiar nu v-am jignit cu nimic si nu cred ca eu sau one size v-a facut dusa,cred ca asta credeti dumneavoastra despre dumneavoastra daca puneti acest cuvant in acest context..asa cum am mai spus cu unele pareri ale dumneavoastra am fost si eu de acord,dar cu cat citesc mai mult ce spuneti cu atat observ ca va contraziceti singura in ceea ce spuneti.Foarte bine ca lucrati,sa va dea Domnul sanatate si sa puteti lucra ca mamaia mea si la 85 de ani,daca va place sa faceti acest lucru ,dar asta nu inseamna ca si ceilalti trebuie sa faca,ca dumneavoastra,nu la toti le place munca si cine se paote descurca si fara munca atunci lasati-i in pace si nu va mai luati de ei.Inseamna ca aveti ceva bani daca preferati sa ii paltiti chiria fiului sau poate s aii luati un apartament decat sa stea cu dumneavoastra-bravo!si eu as prefera decat sa stau cu soacra sa am bani sau sa imi dea bani sa ne cumparam un apartament al nostru(cu chirie am stat destul si ne-a ajuns si acest lucru,acum prefer sa stau cu soacra decat cu chirie,iar cu soacra mea nu e chiar asa de rau cum e pentru unele care scriu aici)
andreea_3
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:20
De la: scorpio67, la data 2009-10-20 07:46:41
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 11:01:39Dragelor ,
De ce trebuie sa imprumutam de fiecare data ceea ce nu este bun si frumos , si sa copiem limbajul de ,, lemn '' folosit in corespondenta de pe e-mail ? Cum ar arata daca eu as trimite unui partener de afaceri un mesaj scris pe ,, limba voastra '''? Rusine !!!!
Si acum sa revenim la povestea cu soacra ! Ce parare poate sa-si faca o mama de baiat despre o fata - viitoare sotie a fiului ei - care dupa nici doua saptamani de cand il cunoaste pe acesta se muta fara rusine la baiat acasa , asteapta sa fie servita , si isi mai da si aere de mare gospodina in fata mamei baiatului cand aceasta face mancare ? Eu as intra in pamant de rusine sa stiu ca sunt cu parintii sotului meu in casa si eu in cealalta camera sa fac sex ! Dupa un astfel de comportament , vrea sa mai fie si respectata si sa nu i se faca observatii . Eu i-am spus fiului meu ca daca vor ajunge sa stea impreuna cu prietena lui , n-au decat sa se mute separat . Nu pot tolera un Astfel de comportament si atat cat e la mine in casa am pretentia sa se supuna regulilor impuse de mine , deoarece mananca de la mine , eu ii spal hainele , fac curatenie , etc. Am incercat sa-mi educ baiatul cat mai bine , l-am ingrijit pana la varsta de 26 de ani si mi-ar parea rau sa dea peste o femeie care sa-si bata joc de el , sa-l considere un fel de sluga . Fa-ti fato treaba de femeie , cere-i ajutorul BARBATULUI cand e nevoie , dar nu-l exploata si atunci soacra nu=ti va avea treaba . Si eu am fost nora , am avut soacra , dar ne-am inteles bine . Nu i-am cerut niociodata sa faca nimic pentru mine din treburile casei , am avut , si am in continuare grija de fiul ei . Soacra mea m-a respectat pentru acest lucru si nu i-am dat astfel motive de comentarii .! Ia incearcati sa fiti un pic mai mult femei in casa decat in pat si atunci totul va fi OK !

Doamna draga esti invechita rau si referitor la limbajul de lemn pe care ,pe dumneata nu te obliga nimeni sa-l folosesti ,lasa-i pe altii sa comunice cum vor dar si la pretentiile exagerate pe care le ai fata de prietena fiului.Daca n-ai avea creierul " de lemn" ai fi diplomata ,ai comunica cu ea ,ai incerca sa o modelezi si s-o inveti cat mai multe.Preferi sa-ti indepartezi copilul decat sa faci un efort sa te intelegi cu fata aia?Esti "poama acra " tipica si scuza-ma dar stai prost si la capitolul inteligenta.
Daca ai gandi n-ai mai flutura pe aici regulile dumitale de doi bani.barbatii nu mai vor "menajera " perfecta chiar vor femeie adevarata in pat.Lasa-te de sfaturi mamaie ,du-te la azil.

nu va suparati?...insa unde vroiati sa faca sex fiul dumneavoastra?..pe strada?...
daca aveati fata nu mai vb asa....mai bine il invatati sa nu isi bata joc de fete...sa le aduca acasa doar pt sex....si dupa sa le dea cu piciorul.....si acum este normal cit timp au o relatie sa vina la el...sa doarma...sa manince....doar nu vreti din prima zi sa o puneti la testul de gatit?!!!....

Eu as intra in pamant de rusine sa stiu ca sunt cu parintii sotului meu in casa si eu in cealalta camera sa fac sex ! Dupa un astfel de comportament , vrea sa mai fie si respectata si sa nu i se faca observatii . Eu i-am spus fiului meu ca daca vor ajunge sa stea impreuna cu prietena lui , n-au decat sa se mute separat . Nu pot tolera un Astfel de comportament si atat cat e la mine in casa am pretentia sa se supuna regulilor impuse de mine , deoarece mananca de la mine , eu ii spal hainele , fac curatenie , etc. Am incercat sa-mi educ baiatul cat mai bine , l-am ingrijit pana la varsta de 26 de ani si mi-ar parea rau sa dea peste o femeie care sa-si bata joc de el , sa-l considere un fel de sluga . Fa-ti fato treaba de femeie , cere-i ajutorul BARBATULUI cand e nevoie , dar nu-l exploata si atunci soacra nu=ti va avea treaba
cristiana_cris
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:34
Draga mea ! Case vor exista intotdeauna ! Trebuie doar sa le cauti ! Ca nu este proprietatea ta ! Nu este nici o tragedie ! Uita-te in occident , cati au case proprietate ? O mica parte doar! Restul marea majoritate stau cu chirie , si nu mor ! Numai la noi s-a impamantenit obiceiul si conceptia de a avea neaparata casa ta ! Nu zic este foarte bine ! Bravo celor ce reusesc sa faca acest lucru ! Dar nu e o tragedie si un capat de lume sa stai cu chirie . Noi , BABALACII , pana la REBELIUNE , am stat cu chirie - 7 ani ! Noroc cu pomana - DL 61/1990 cand am putut sa ne cumparam casele ! Pretul la inceput mare , a devenit foarte mic dupa aproximativ 5 ani cand au crescut F, mult salariile . Cand ne- am facut actele pentru cumpararea casei , am avut credit si eu si barbata-miu . El a luat pentru avans eu pentru diferenta ! Ca de nu si acuma eram chiriasi la stat ! A inceput actiunea BLOCURI ANL pentrui tineri ! Chirie modica , cu posibilitate de cumparare dupa 5 ani ! MAI EXISTA LEGEA NR. 85 /1992 care permite cumpararea locuintelor detinute de anumite categorii de societati , cu plata in rate ! Iata , posibilitati exista ! Numai sa le cauti ! Sa insisti sa rezolvi aceasta probleme nu sa te multumwesti sa stai cu socrii sau cu parintii si sa astepti sa dea coltul .Ma intreb cate din voi cu varsta mai mica de 35 de ani ( e vorba de aceasta categorie ) v-ati depus cereri la primarie pentru a primi o locuinta sau un teren pentru a construi o casa ( alta posibilitate - in primul an obligatoriu fundatia , iar mai apoi finalizare in 5 ani parca ) Iata maica ca posibilitati exista , numai sa vrei ! Nu cred ca parintii nu v-ar ajuta !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:42
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:42:26Draga mea ! Case vor exista intotdeauna ! Trebuie doar sa le cauti ! Ca nu este proprietatea ta ! Nu este nici o tragedie ! Uita-te in occident , cati au case proprietate ? O mica parte doar! Restul marea majoritate stau cu chirie , si nu mor ! Numai la noi s-a impamantenit obiceiul si conceptia de a avea neaparata casa ta ! Nu zic este foarte bine ! Bravo celor ce reusesc sa faca acest lucru ! Dar nu e o tragedie si un capat de lume sa stai cu chirie . Noi , BABALACII , pana la REBELIUNE , am stat cu chirie - 7 ani ! Noroc cu pomana - DL 61/1990 cand am putut sa ne cumparam casele ! Pretul la inceput mare , a devenit foarte mic dupa aproximativ 5 ani cand au crescut F, mult salariile . Cand ne- am facut actele pentru cumpararea casei , am avut credit si eu si barbata-miu . El a luat pentru avans eu pentru diferenta ! Ca de nu si acuma eram chiriasi la stat ! A inceput actiunea BLOCURI ANL pentrui tineri ! Chirie modica , cu posibilitate de cumparare dupa 5 ani ! MAI EXISTA LEGEA NR. 85 /1992 care permite cumpararea locuintelor detinute de anumite categorii de societati , cu plata in rate ! Iata , posibilitati exista ! Numai sa le cauti ! Sa insisti sa rezolvi aceasta probleme nu sa te multumwesti sa stai cu socrii sau cu parintii si sa astepti sa dea coltul .Ma intreb cate din voi cu varsta mai mica de 35 de ani ( e vorba de aceasta categorie ) v-ati depus cereri la primarie pentru a primi o locuinta sau un teren pentru a construi o casa ( alta posibilitate - in primul an obligatoriu fundatia , iar mai apoi finalizare in 5 ani parca ) Iata maica ca posibilitati exista , numai sa vrei ! Nu cred ca parintii nu v-ar ajuta !

ma faci sa rad! draga tu ai fost vreodata pe vreun santier sa vezi cum arata casele de la ANL?
stii ca majoritatea blocurilor de la ANL au fost blocuri lasa-te ani si ani in paragina si cu apa la subsoluri?stii ca in ele au trait ani de zile tigani?
si cu toate acestea dosarele de ANL se aproba doar pe pile!
compari situatia in care statul ti-a dat casa ca aveai copii cu situatia de acum..ceea ce nu este acelasi lucru!
si da am depus cerere..si?au si ei maculatura!
nu vorbi daca nu stii!
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:49
Draga Cristiana ! Tu nu jignesti nu ? Folosesti un limbaj minunat - sunteti invechita - De ce ? Pentru ca stiu ce este aceea rusinea ? Ma intreb daca tu asa ai procedat : ai mers la prietenul tau acasa , zdup la el in camera , a-ti comis-o si apoi senina ati iesit cu zambetul pe buze in fata parintilor lui ! Totusi nu cred ca ia procedat asa . Intreab-o pe mama ta daca astfel de comportament din parte fiicei sale ar fi corect .Si atunci in acsemenea cazuri demoazelele vor sa fie respectate! Ca deh sunt inocente , pure si nevinovate ! Si duap ce se vad cuibarite in acas altuia mai scot si coltii ! Asda se intampla de cele mai multe ori !
Va salut pe maine !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:53
Draga ONE SIZE , Recent in apropiere de casa mea au fost date in folosinta 114 apartamente ANL noi noute , cu toate utilitatile ! Blocurile ANL sunt cele nou construile , nu vorbim de locuinetel sociale . Aici faci o mare confuzie ! Si locuintele sociale nu se vand ! Studiaza te rog putin problema , si vezi diferenta 1 Pa mai vorbim maine , si daca ia nevoie de vreo sugestie nu ezita sa o ceri ! Eu cu astfel de probleme ma ocup - vorbesc de administarea si vanzar a locuintelor de la firma mea !
kudika068864
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:57
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 13:30:41
De la: Lucia38, la data 2009-10-21 13:04:59Nimeni nu spune ca toate soacrele sunt rele si ale naibii. Dar poate sunt si de alea... Chiar nu poti sa crezi ca exista si soacrele rele, nu numai nurori afurisite?

lucia...asta este problema....ele cred ca toate sunt bune..
insa judeca inainte sa cunoasca o cauza

cata ipocrizie!
La fel faceti si voi, credeti automat ca toate soacrele sunt rele (dovada consta chiar in raspunsurile care s-au dat mesajului initial, cand este caz clar de o femeie singura si nefericita)
kitty_krieger
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:59
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:57:17Draga ONE SIZE , Recent in apropiere de casa mea au fost date in folosinta 114 apartamente ANL noi noute , cu toate utilitatile ! Blocurile ANL sunt cele nou construile , nu vorbim de locuinetel sociale . Aici faci o mare confuzie ! Si locuintele sociale nu se vand ! Studiaza te rog putin problema , si vezi diferenta 1 Pa mai vorbim maine , si daca ia nevoie de vreo sugestie nu ezita sa o ceri ! Eu cu astfel de probleme ma ocup - vorbesc de administarea si vanzar a locuintelor de la firma mea !

ooo da cele 114 locuinte pt lucratorii din MAI...hellooo sunt la curent si cu asta...da ca sa vezi culmea ironiei..familie cu 3 copii au primit garsoniera iar cei cu pile si sot si sotie doar, au primit apartament cu 2 sau 3 camere!
si stiu ca locuintele sociale nu se vand!dar nici macar la alea nu ai acces daca nu ai pile!
o zi buna!
one_size
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:02
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:42:26Draga mea ! Case vor exista intotdeauna ! Trebuie doar sa le cauti ! Ca nu este proprietatea ta ! Nu este nici o tragedie ! Uita-te in occident , cati au case proprietate ? O mica parte doar! Restul marea majoritate stau cu chirie , si nu mor ! Numai la noi s-a impamantenit obiceiul si conceptia de a avea neaparata casa ta ! Nu zic este foarte bine ! Bravo celor ce reusesc sa faca acest lucru ! Dar nu e o tragedie si un capat de lume sa stai cu chirie . Noi , BABALACII , pana la REBELIUNE , am stat cu chirie - 7 ani ! Noroc cu pomana - DL 61/1990 cand am putut sa ne cumparam casele ! Pretul la inceput mare , a devenit foarte mic dupa aproximativ 5 ani cand au crescut F, mult salariile . Cand ne- am facut actele pentru cumpararea casei , am avut credit si eu si barbata-miu . El a luat pentru avans eu pentru diferenta ! Ca de nu si acuma eram chiriasi la stat ! A inceput actiunea BLOCURI ANL pentrui tineri ! Chirie modica , cu posibilitate de cumparare dupa 5 ani ! MAI EXISTA LEGEA NR. 85 /1992 care permite cumpararea locuintelor detinute de anumite categorii de societati , cu plata in rate ! Iata , posibilitati exista ! Numai sa le cauti ! Sa insisti sa rezolvi aceasta probleme nu sa te multumwesti sa stai cu socrii sau cu parintii si sa astepti sa dea coltul .Ma intreb cate din voi cu varsta mai mica de 35 de ani ( e vorba de aceasta categorie ) v-ati depus cereri la primarie pentru a primi o locuinta sau un teren pentru a construi o casa ( alta posibilitate - in primul an obligatoriu fundatia , iar mai apoi finalizare in 5 ani parca ) Iata maica ca posibilitati exista , numai sa vrei ! Nu cred ca parintii nu v-ar ajuta !

eu nu inteleg de ce va stresati atat sa schimbati aici perceptii despre viata pentru ca nimeni de pe site-ul acesta amarat nu cred ca e dispus sa o faca. odata pentru ca e un simplu site, odata ptr ca folosim niste "personaje virtuale" prin care oricine poate sa para ce mai destept si cel mai bun.
oricat ati incerca sa ne demonstrati prin simple povesti si prin simple vorbe ca aveti dreptate nimeni nu o sa fie de acord daca are o alta parere. fiecare e cu aia masii. nu inteleg de ce va ofticati atat, orice om stie ce vrea de la viata si ce are de gand sa faca, si chiar daca greseste o face pe pilea lui, nu veti suferi dvs pentru nimeni si nimeni pentru dvs.
atunci de ce atata stres si cearta? de ce incercati sa schimbati ceva? credeti k cineva va va face statuie? sau ca veti intra in istorie? eu una nu prea cred.
ralukutzza
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:02
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:53:30Draga Cristiana ! Tu nu jignesti nu ? Folosesti un limbaj minunat - sunteti invechita - De ce ? Pentru ca stiu ce este aceea rusinea ? Ma intreb daca tu asa ai procedat : ai mers la prietenul tau acasa , zdup la el in camera , a-ti comis-o si apoi senina ati iesit cu zambetul pe buze in fata parintilor lui ! Totusi nu cred ca ia procedat asa . Intreab-o pe mama ta daca astfel de comportament din parte fiicei sale ar fi corect .Si atunci in acsemenea cazuri demoazelele vor sa fie respectate! Ca deh sunt inocente , pure si nevinovate ! Si duap ce se vad cuibarite in acas altuia mai scot si coltii ! Asda se intampla de cele mai multe ori !
Va salut pe maine !

da ma duceam la el ...dormeam la el...mincam le el.....si invers....si hai sa fim serioase..era logic ca faceam si dragoste....cind eram singuri....noaptea cand ne culcam....este evident ca si mama lui stia ca facem(doar nu urlam sa ne auda)...la fel si mama.....insa ce vroiai sa ne ducem la hotel?...eu nu cred ca iubita baiatului venea si pur si simplu facea sex si dupa venea sa vb cu tine....hai sa fim seriosi....era evident....ca daca sta la el si doarme peste noapte logic se intimpla si acest lucru....
...cit despre mama pot spune ca niciodata nu a fost impotriva noastra...dormea la mine...se mutase la mine....si era logic ca facem si dragoste....mama era bucuroasa ca nu dispaream de acasa sa nu stie unde sunt....are 58 de ani...si crede-ma ca nu are conceptii invechite....nu mai suntem pe vremea cind aveati dv.20 ani
cristiana_cris
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:09
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-10-22 14:59:35
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-21 13:30:41
De la: Lucia38, la data 2009-10-21 13:04:59Nimeni nu spune ca toate soacrele sunt rele si ale naibii. Dar poate sunt si de alea... Chiar nu poti sa crezi ca exista si soacrele rele, nu numai nurori afurisite?

lucia...asta este problema....ele cred ca toate sunt bune..
insa judeca inainte sa cunoasca o cauza

cata ipocrizie!
La fel faceti si voi, credeti automat ca toate soacrele sunt rele (dovada consta chiar in raspunsurile care s-au dat mesajului initial, cand este caz clar de o femeie singura si nefericita)

daca citesti de la capat vei vedea ce sa scris....pina atunci tu ramai ipocrita ca te bagi in seama aiurea...
cristiana_cris
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:17
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-22 15:09:45
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:53:30Draga Cristiana ! Tu nu jignesti nu ? Folosesti un limbaj minunat - sunteti invechita - De ce ? Pentru ca stiu ce este aceea rusinea ? Ma intreb daca tu asa ai procedat : ai mers la prietenul tau acasa , zdup la el in camera , a-ti comis-o si apoi senina ati iesit cu zambetul pe buze in fata parintilor lui ! Totusi nu cred ca ia procedat asa . Intreab-o pe mama ta daca astfel de comportament din parte fiicei sale ar fi corect .Si atunci in acsemenea cazuri demoazelele vor sa fie respectate! Ca deh sunt inocente , pure si nevinovate ! Si duap ce se vad cuibarite in acas altuia mai scot si coltii ! Asda se intampla de cele mai multe ori !
Va salut pe maine !

da ma duceam la el ...dormeam la el...mincam le el.....si invers....si hai sa fim serioase..era logic ca faceam si dragoste....cind eram singuri....noaptea cand ne culcam....este evident ca si mama lui stia ca facem(doar nu urlam sa ne auda)...la fel si mama.....insa ce vroiai sa ne ducem la hotel?...eu nu cred ca iubita baiatului venea si pur si simplu facea sex si dupa venea sa vb cu tine....hai sa fim seriosi....era evident....ca daca sta la el si doarme peste noapte logic se intimpla si acest lucru....
...cit despre mama pot spune ca niciodata nu a fost impotriva noastra...dormea la mine...se mutase la mine....si era logic ca facem si dragoste....mama era bucuroasa ca nu dispaream de acasa sa nu stie unde sunt....are 58 de ani...si crede-ma ca nu are conceptii invechite....nu mai suntem pe vremea cind aveati dv.20 ani

lasa soare nu te agita aiurea, ea viseaza cu ochii deschisi, poate inca crede ca fetele nu se... pana la nunta te pup iubta
ralukutzza
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:20
De la: ralukutzza, la data 2009-10-22 15:20:30
Va salut pe maine !

lasa soare nu te agita aiurea, ea viseaza cu ochii deschisi, poate inca crede ca fetele nu se... pana la nunta te pup iubta

si daca nu se potrivesc dupa,....iti dai seama....oricum sunt sigura ca doamna facea dragoste inainte sa se marite...insa ....vb ta..ce rost are sa mai comentam
cristiana_cris
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:30
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-22 15:30:11
Va salut pe maine !

si daca nu se potrivesc dupa,....iti dai seama....oricum sunt sigura ca doamna facea dragoste inainte sa se marite...insa ....vb ta..ce rost are sa mai comentam

si inca ceva...fiecare este liber sa spuna ce vrea...sunt pareri pro si contra....nu trebuie sa se agite...fiecare face cum crede ca este mai bine
cristiana_cris
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:31
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-22 15:31:42
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-22 15:30:11
Va salut pe maine !

si inca ceva...fiecare este liber sa spuna ce vrea...sunt pareri pro si contra....nu trebuie sa se agite...fiecare face cum crede ca este mai bine

asta am spus si eu intr-un comentariu anterior, nu stiu de ce atata agitatie, fiecare cu p. masii :P
ralukutzza
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:34
De la: spumosu, la data 2009-10-22 13:02:46
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 12:51:23A revenit pe forum MAMAIA !
Pentru kudika 025989 ,

Draga mea , in sfarsit vad si eu niste parerei pertinenete de om cu capul pe umeri . Asa cum am mai spus si inainte , EXCEPTIILE CONFIRMA REGULA . Se pare ca te numeri printre EXCEPTII . In schimb cele pe care am reusit din cele scrise pe forum sa le cataloghez si sa le asez pe raftul cel mare , pe care azi maine nu mai gasesti loc , atat este de plin , isi confirma statutul .In schimb am gasit si o oarecare schimbare de atitudine la ONE SIZE , bravo ! Se pare ca a invatat ceva din aceasta lupta . Si sa va spun un lucru , referitor la limbaj , una e sa sesizezi greseli de dactilografiere , care inerent apar si la cei mai experimentati , si alta e sa faci greseli crase de exprimare .Ex . CE inseamna SIO ? ( sio sa vada ....... sio duc ? ) Prietena mea SCORPIUTA - PAPUSICA - BUBULINA , iar a dat cu muciii in fasole . S-a grabit sa mi se adreseze mie dupa ce ai postat tu comentariul cu cele 10 observatii . Vezi de aici se vede cat e de DASTEAPTA si ce spirit de observatie are .Manaca-o-ar mamaia de pui mic si oprimat . ( sper ca am scris corect ) .
Si asa cum se zice se pare ca orice sut primit in dos este un pas inainte , dar in cazul unora , platosa este atata de groasa ca nu simt suturile si nu se urnesc din loc .Deci , logic raman pe loc .
Si inca ceva , mi-ati spus ca eu sunt o frustrata ! Dar se pare ca multe din voi sunteti asa din cauza lipsei de afectiune din partea parintilor . Daca nu ai avut un exemplu bun deurmat de pa parintii tai , inrelatia de cuplu si cea fata de copii , este imbucurator ca ai sesizat acest lucru . vei putea sa schimbi acest lucru in familia ta , Dar daca nu sesizezi , e grav , vei continua sa te pori ca ei , vei avea acelasi tip de comportament pe care la randul tau il vei transmite copiilor tai .

neaparat azi dupa ce ies de la job voi trece pe la mama si o voi saruta cu drag pe ambii obraji pentru ca a stiu si stie sa fie o mama extraordinara
si eu pe socrela !azi ii spun ca incep sa o iubesc sincer
FRANNNCE
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:37
De la: gina37, la data 2009-10-22 14:02:54Draga mea scorpiuta, sa stii ca acum multi ani am pierdut si eu un copil, ca sarcina la 6 luni si jumatate este prea putin spus, dupa ce am stat in spital pentru mentinere cateva luni. A fost cumplit! Pentru ca era un copil intreg, cel putin la exterior, a trait la incubator 1 zi, n-am suportat gandul ca va fi incinerat si l-am furat din spital si l-am inmormantat. Dupa 1 an am ramas insarcinata din nou si acum am o mandrete de baiat de 16 ani. Sarcina cu fiul meu a fost una normala si am nascut fara probleme.
Si apropo, sarcina anterioara a fost una toxica, c-asa a fost sa fie, nu din cauza soacrei mele.

Din pacate stiu cat de cumplit este sa te chinui ca un sfant sa-l aduci pe lume si apoi sa asisti neputincios la moartea bebeului.Cu 1 saptamana inainte l-as fi nascut viu si sanatos dar a trebuit sa se intample asa.Asta este raman mama de inger nu de copil.Pe mine m-a chinuit rau scorpia aia puturoasa,de cate ori n-aveam dureri de nu puteam merge dar trebuia sa-i gatesc ,ea astepta in pat si eu cu burta la gura trebuia s-o servesc cu toate ca doctora imi interzisese si sa stranut ca sa nu pierd sarcina.Si multe altele.

Postat pe 22 Octombrie 2009 15:56
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 15:56:56
De la: gina37, la data 2009-10-22 14:02:54Draga mea scorpiuta, sa stii ca acum multi ani am pierdut si eu un copil, ca sarcina la 6 luni si jumatate este prea putin spus, dupa ce am stat in spital pentru mentinere cateva luni. A fost cumplit! Pentru ca era un copil intreg, cel putin la exterior, a trait la incubator 1 zi, n-am suportat gandul ca va fi incinerat si l-am furat din spital si l-am inmormantat. Dupa 1 an am ramas insarcinata din nou si acum am o mandrete de baiat de 16 ani. Sarcina cu fiul meu a fost una normala si am nascut fara probleme.
Si apropo, sarcina anterioara a fost una toxica, c-asa a fost sa fie, nu din cauza soacrei mele.

Din pacate stiu cat de cumplit este sa te chinui ca un sfant sa-l aduci pe lume si apoi sa asisti neputincios la moartea bebeului.Cu 1 saptamana inainte l-as fi nascut viu si sanatos dar a trebuit sa se intample asa.Asta este raman mama de inger nu de copil.Pe mine m-a chinuit rau scorpia aia puturoasa,de cate ori n-aveam dureri de nu puteam merge dar trebuia sa-i gatesc ,ea astepta in pat si eu cu burta la gura trebuia s-o servesc cu toate ca doctora imi interzisese si sa stranut ca sa nu pierd sarcina.Si multe altele.

se va intoarce roata mami, fii tu sigura de asta!
ralukutzza
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:02
Dar de ce nu te-ai internat? Ai fi fost protejata in spital. Si puiutul tau la fel. A trecut timp de atunci? Asa cum ti-am spus, eu dupa 1 an am ramas din nou insarcinata. Poate se intampla si mai repede, dar medicul m-a sfatuit sa astept 1 an.
gina37
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:05
buna ziua fetele! am inteles ca-i un subiect sensibil aici... imi pare rau pt pierderea suferita.
missalexandra
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:06
De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:06:59buna ziua fetele! am inteles ca-i un subiect sensibil aici... imi pare rau pt pierderea suferita.

Buna iubita,
Ce mai faci? Multumesc, dar intre timp, eu cel putin, m-am vindecat: am baiatul.
gina37
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:11
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:11:09
De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:06:59buna ziua fetele! am inteles ca-i un subiect sensibil aici... imi pare rau pt pierderea suferita.

Buna iubita,
Ce mai faci? Multumesc, dar intre timp, eu cel putin, m-am vindecat: am baiatul.

buna ginuta! fiecare cum ii e norocul. acum nu trebuie sa pui mereu raul inainte... cu voia lui Dumnezeu mergi inainte!
eu sunt tare bucuroasa! am aflat ca voi fi matusica! sa dea Domnul sa fie sanatos si sa nu fie nici un fel de problema! asa ca am venit sa ciocnesc un pahar si cu voi!
missalexandra
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:15
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:05:41Dar de ce nu te-ai internat? Ai fi fost protejata in spital. Si puiutul tau la fel. A trecut timp de atunci? Asa cum ti-am spus, eu dupa 1 an am ramas din nou insarcinata. Poate se intampla si mai repede, dar medicul m-a sfatuit sa astept 1 an.

Am crezut ca e mai bine sa stau acasa ,ca va avea cine sa ma ajute ,dar sotul a fost nevoit sa plece la un curs si am ramas cu harpia.Am fost mai mult internata cam 1 luna da 1 nu dar nu am stat numai in spital.A trecut deja anul si nimic.Incerc sa nu disper sa astept linistita ,am facut si tratament pentru asta dar.....inca nu.

Postat pe 22 Octombrie 2009 16:17
Ce zodie esti?
gina37
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:18

multumesc dragalasa

Postat pe 22 Octombrie 2009 16:19
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:18:57Ce zodie esti?

Scorpion din cap pana in unghii

Postat pe 22 Octombrie 2009 16:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa mai cred 7 De la: visele_nu_mor 9 Decembrie 2010 18:19
As dori un sfat..... 33 De la: dia36 10 Noiembrie 2009 23:51
Cand unii mint de ingheata apele 33 De la: lory08 20 Septembrie 2009 20:12
Viitorul meu sot va avea un copil cu alta 76 De la: kudika425470 17 Octombrie 2011 16:54
S-a stins pasiunea...un sfat? 52 De la: contesina 16 Martie 2011 21:25