Mai multe
De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:15:27De la: gina37, la data 2009-10-22 16:11:09De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:06:59buna ziua fetele! Atunci sa fie cu NOROC!!!!!!! Si cu multa SANATATE!!!!
|
||
|
gina37 Postat pe 22 Octombrie 2009 16:20 |
||
|---|---|---|
me too!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:21 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:19:38De la: gina37, la data 2009-10-22 16:18:57Ce zodie esti? De obicei sunteti perseverenti si va reuseste ce va propuneti. Asa ca....lucreaza in continuare, sigur vei reusi sa devii mamica.
|
||
|
|
||
|
gina37 Postat pe 22 Octombrie 2009 16:22 |
||
mersi ginuta! eu sunt mai ingrijaorata ca ei... abia astept sa se nasca in primavara!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:23 |
||
da scorpiuto! nu te da batuta! doar suntem o specie de invingatoare! mult succes si sa ne dai vestea cea mare cat mai curand!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:24 |
||
De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:23:14mersi ginuta! N-ar trebui sa fii ingrijorata tu, daca ei nu sunt Sa inteleg ca va fi baietel? Si mai mult va fi un berbecut sau un tauras?
|
||
|
gina37 Postat pe 22 Octombrie 2009 16:25 |
||
De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:24:52da scorpiuto! nu te da batuta! doar suntem o specie de invingatoare! Te pup dragalasa!
|
||
|
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:25 |
||
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:22:06De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:19:38De la: gina37, la data 2009-10-22 16:18:57Ce zodie esti? Multumesc pentru incurajare.
|
||
|
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:27 |
||
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:25:48De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:23:14mersi ginuta! inca nu stim ce e... e prea devreme. ar trebui sa fie gemeni. sper sa fie baiat!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:30 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:25:49De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:24:52da scorpiuto! nu te da batuta! doar suntem o specie de invingatoare! o atitudine optimista atrage norocul nu uita! nu te mai consuma pt toate problemele... concentreaza-te pe bebe!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:32 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:25:49De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:24:52da scorpiuto! nu te da batuta! doar suntem o specie de invingatoare! o atitudine optimista atrage norocul nu uita! nu te mai consuma pt toate problemele... concentreaza-te pe bebe!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:32 |
||
De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:32:34De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:25:49De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:24:52da scorpiuto! nu te da batuta! doar suntem o specie de invingatoare! Asta o sa fac si va doresc un bebe frumos si sanatos . |
||
|
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:36 |
||
Cei din zodia Gemenilor sunt cei mai buni!!!! Eu bineinteles facand parte din aceasta zodie
|
||
|
gina37 Postat pe 22 Octombrie 2009 16:38 |
||
evident! si io care-mi faceam probleme ca gemenii sunt dificili...
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:40 |
||
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:38:52Cei din zodia Gemenilor sunt cei mai buni!!!! da da, frumosi si destepti
|
||
|
taiko_delia Postat pe 22 Octombrie 2009 16:43 |
||
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:38:52Cei din zodia Gemenilor sunt cei mai buni!!!! Am si eu unul in dotare ,e cel mai dragalas barbat. |
||
|
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:45 |
||
Asa este taiko: si frumosi si destepti si comunicativi si veseli si lista ar putea continua, caci sunt plini de calitati. "Gemenii" sunt niste tipi/e supercool! Parerea mea
|
||
|
gina37 Postat pe 22 Octombrie 2009 16:47 |
||
atunci gemeni sa fie! sanatos, frumos si destept! va pup dragelor, ma duc la cumparaturi! o zi buna sa aveti!
|
||
|
missalexandra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:48 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:42:26Draga mea ! Case vor exista intotdeauna ! Trebuie doar sa le cauti ! Ca nu este proprietatea ta ! Nu este nici o tragedie ! Uita-te in occident , cati au case proprietate ? O mica parte doar! Restul marea majoritate stau cu chirie , si nu mor ! Numai la noi s-a impamantenit obiceiul si conceptia de a avea neaparata casa ta ! Nu zic este foarte bine ! Bravo celor ce reusesc sa faca acest lucru ! Dar nu e o tragedie si un capat de lume sa stai cu chirie . Noi , BABALACII , pana la REBELIUNE , am stat cu chirie - 7 ani ! Noroc cu pomana - DL 61/1990 cand am putut sa ne cumparam casele ! Pretul la inceput mare , a devenit foarte mic dupa aproximativ 5 ani cand au crescut F, mult salariile . Cand ne- am facut actele pentru cumpararea casei , am avut credit si eu si barbata-miu . El a luat pentru avans eu pentru diferenta ! Ca de nu si acuma eram chiriasi la stat ! A inceput actiunea BLOCURI ANL pentrui tineri ! Chirie modica , cu posibilitate de cumparare dupa 5 ani ! MAI EXISTA LEGEA NR. 85 /1992 care permite cumpararea locuintelor detinute de anumite categorii de societati , cu plata in rate ! Iata , posibilitati exista ! Numai sa le cauti ! Sa insisti sa rezolvi aceasta probleme nu sa te multumwesti sa stai cu socrii sau cu parintii si sa astepti sa dea coltul .Ma intreb cate din voi cu varsta mai mica de 35 de ani ( e vorba de aceasta categorie ) v-ati depus cereri la primarie pentru a primi o locuinta sau un teren pentru a construi o casa ( alta posibilitate - in primul an obligatoriu fundatia , iar mai apoi finalizare in 5 ani parca ) Iata maica ca posibilitati exista , numai sa vrei ! Nu cred ca parintii nu v-ar ajuta ! Asa este in alte tari multi stau cu chirii,dar si chiriile sunt mult mai mici ca la noi....eu una m-am saturat sa dau de la 300 Eur in sus pe chirii si dupa toate cheltuielile la sfarsit sa raman cu 10 ron in buzunar pana la salariul urmator,si la rate la salariul pe care il am nu imi da nimeni imprumut...acum poate asa cum sunteti dumneavoastra rautacioasa si va ganditi la toate,o sa spuneti de ce nu imi iau alt job mai bine platit...pentru joburile alea sunt destui cu pile si relatii,iar mie chiar imi place ce fac si pe salariul asta mic....si de toate informarile pe care le-ati scris mai sus am auzit si noi si oricine isi doreste un apartament ,decat sa "deranjeze"soacrele in casele lor...nu e o placere asa mare nici pentru noi sa stam cu ele...asa cum vad ca pentru dumneavoastra nu este deloc o placere ci este cel mai mare dezgust sa locuiti sub acelasi acoperis cu baiatul si viitoarea nora.....Oricum aveti un baiat descurcaret dupa cum spuneti asa ca o sa gaseasca el o solutie,dupa ce va gasi o nora care sa fie pe placul dumneavoastra:) |
||
|
andreea_3 Postat pe 22 Octombrie 2009 16:50 |
||
De la: missalexandra, la data 2009-10-22 16:48:28atunci gemeni sa fie! spor la spart bani
|
||
|
taiko_delia Postat pe 22 Octombrie 2009 16:54 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-10-22 16:50:22De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:42:26Draga mea ! Case vor exista intotdeauna ! Trebuie doar sa le cauti ! Ca nu este proprietatea ta ! Nu este nici o tragedie ! Uita-te in occident , cati au case proprietate ? O mica parte doar! Restul marea majoritate stau cu chirie , si nu mor ! Numai la noi s-a impamantenit obiceiul si conceptia de a avea neaparata casa ta ! Nu zic este foarte bine ! Bravo celor ce reusesc sa faca acest lucru ! Dar nu e o tragedie si un capat de lume sa stai cu chirie . Noi , BABALACII , pana la REBELIUNE , am stat cu chirie - 7 ani ! Noroc cu pomana - DL 61/1990 cand am putut sa ne cumparam casele ! Pretul la inceput mare , a devenit foarte mic dupa aproximativ 5 ani cand au crescut F, mult salariile . Cand ne- am facut actele pentru cumpararea casei , am avut credit si eu si barbata-miu . El a luat pentru avans eu pentru diferenta ! Ca de nu si acuma eram chiriasi la stat ! A inceput actiunea BLOCURI ANL pentrui tineri ! Chirie modica , cu posibilitate de cumparare dupa 5 ani ! MAI EXISTA LEGEA NR. 85 /1992 care permite cumpararea locuintelor detinute de anumite categorii de societati , cu plata in rate ! Iata , posibilitati exista ! Numai sa le cauti ! Sa insisti sa rezolvi aceasta probleme nu sa te multumwesti sa stai cu socrii sau cu parintii si sa astepti sa dea coltul .Ma intreb cate din voi cu varsta mai mica de 35 de ani ( e vorba de aceasta categorie ) v-ati depus cereri la primarie pentru a primi o locuinta sau un teren pentru a construi o casa ( alta posibilitate - in primul an obligatoriu fundatia , iar mai apoi finalizare in 5 ani parca ) Iata maica ca posibilitati exista , numai sa vrei ! Nu cred ca parintii nu v-ar ajuta ! Poate nu toti parintii au bani dumneavoastra...cel putin ai mei nu cum sa ma ajute pentru ca au ramas fara servici...dar asta e,dumenavoastra va ganditi la toate!!sunteti perfectiunea intruchipata,in opinia dumneavoastra.... |
||
|
andreea_3 Postat pe 22 Octombrie 2009 17:00 |
||
si eu mi-as omori soacra de cate ori ma gandesc la ea.. pt k incearca din totdeauna sa ne desparta si se da drept o femeie buna dar ce diavolita e...stie toata lumea ..nu-si merita baiatul de nota 20 pe care il iubesc enorm si pt el ink nu i-am pus cianura in cafea
|
||
|
Chocolatzyk Postat pe 22 Octombrie 2009 18:20 |
||
eu as putea spune ca am un socru de cosmar.si eu sunt impreuna cu prietenul meu de 5 ani si de 1 an stam impreuna.nu am crezut niciodata ca voi fi atat de stresata cu viitorul meu socru pt ca si eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim,dar acum stau si ma gandesc cum o sa reusim sa suportam atata presiune din partea tatalui lui.zi de zi are ceva de comenta cu privire la orice si nimic nu ii convine,iar cand vine cineva la noi mereu jigneste si insulta pe oricine.cateodata simt ca nu mai pot rabda si imi vine sa sar la el sa il iau la bataie. mai am si momente cand strig la prietenul meu si el la mine din cauza lu taica-su.sunt f nervoasa de multe ori o sa ajung sa vb singura. nu stiu ce sa ne facem.de plecat nu putem pleca din 2 motive;1pt ca nu ne permitem deocamdata si2 pt ca ne e frica sa il lasam singur. asa ca suntem in asteptare.si dumnezeu cu mila.fie ce o fi.
|
||
|
desideria Postat pe 22 Octombrie 2009 18:40 |
||
|
draga mea madalina...nu vrem sa te speriem...ci doar spunem k unele soacre sunt sub orice critik!!!!asta nu inseamna k toate sunt la fel...altele sunt k niste mame pt nou venitele nurori,altele nu...sau altele sunt un pic prefacute si cand ti-e lumea mai draga ti-o trantesc!!!dak dupa atata timp nu ai ce sa ii reprosezi,nu cred k vei avea probleme:nu toata lumea e o apa si-un pamant!!!si referitor la ce ai sp legat de bebe...nici nu vreau sa imi imaginez ce o sa fie...imi vine sa plang de acum!!!chiar in weekend am plans pe aceasta tema!!duminik,m-am trezit la ora 11,deoarece noaptea mi-a fost km rau si am adormit spre dimineata...sotul meu s-a trezit pe la 9 k a venit mama lui cea mult iubita sa semneze condik si au stat un pic de vb,timp in kre eu dormeam iar ea s-a tot fatait prin casa pana m-a trezit!!!nici bine nu facusem ochi si mi-a spus:"dak aveai acum copil,puteam sa il fur de langa tine si sa fug la ce somn aveai pe tine,k nu ai simtit nici macar cand am tras de sertarul de la pat"am simtit k moorrr!!!imi venea sa o strang de gat!!!asa k....sa ma ajute dumnezeu de tot ce v-a urma knd va veni copilul ca dak nu...in loc de botez voi face inmormantare!!! Deci nu-mi vine sa cred ce am citit aici.Cum naiba sa intre la tine in casa cand tu dormeai?Aveti probabil o singura camera sau nu inteleg cum se fataia ea pe langa tine.Domne eu cred ca as innebuni sa patetesc asa ceva.Cat o fi ea de mama sotului meu cred ca o iau de par si arunc afara.Dar nu inteleg de ce sotul tu i-a permis sa intre in casa,sau sa te deranjeze la tine in camera cand tu dormeai. Nu pot sa inteleg asa ceva.Enerveaza-te si tu odata pe ea si nu mai tine atat in tine,ca iti faci si tie rau si copilului.Zi-i in fata totul chiar daca ti-e greu.Fa-ti curaj si gandeste-te ca odata si odata tot va trebui sa faci asta.E oribila femeia aia ,eu sincer daca as fi in locul tau in primul rand o vedeam cum e inainte de a ma castori ,iar daca sotul meu nu ar fi facut ceva ca sa traim linistiti m-as desparti de el. Eu nu m-am casatorit si cu el si cu ma-sa. |
||
|
reo Postat pe 22 Octombrie 2009 20:27 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-20 08:43:16Pentru ,, ISTETIMEA SA '' Scorpio67 |
||
|
mig Postat pe 22 Octombrie 2009 22:10 |
||
| [l subscriu.ma cam ingrozeste gandul ca fetele cu bun simt sunt pe cale de disparitie.sunt viitoare socra,dar multumesc cerului ca fiu-meu a gasit o fata extraordinara,care stie ce vrea de la viata.nu pregeta sa munceasca,dar nici sa se distreze.stie cu ce se mananca viata asta.am tot respectul pt.ea.cunosc fetiscane carora nu li s-au format bine sanii si au pretentii de mari doamne,nu stiu cum le cheama cu buletinul in mana si au pretentii la casa,masina si conturi. | ||
|
mig Postat pe 22 Octombrie 2009 22:16 |
||
|
Citesc topicul asta de ceva vreme si ma tot gandesc ca am ramas ca principii de viata, in neolitic si pun urmatoarele intrebari mai mult retoric. Este atat de greu de rupt cordonul ombilical? Chiar trebuie sa ne sufocam copii din prea multa iubire, de ce nu putem sa acceptam ca este in legea firii ca ei sa zboare mai devreme sau mai tarziu din cuib? Soacrelor sau viitoarelor soacre, treziti-va pina nu ajungeti subiect de topic ca acesta! Offffff, eu intotdeauna m-am uitat urat la cei care imi spuneau ca mamele de baieti sunt o pacoste, dar dupa ce am citit aici, le dau mare dreptate! |
||
|
miss_darine Postat pe 22 Octombrie 2009 22:39 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-10-22 22:39:07Citesc topicul asta de ceva vreme si ma tot gandesc ca am ramas ca principii de viata, in neolitic si pun urmatoarele intrebari mai mult retoric. Este atat de greu de rupt cordonul ombilical? Chiar trebuie sa ne sufocam copii din prea multa iubire, de ce nu putem sa acceptam ca este in legea firii ca ei sa zboare mai devreme sau mai tarziu din cuib? Soacrelor sau viitoarelor soacre, treziti-va pina nu ajungeti subiect de topic ca acesta! au ajuns deja subiecte de topiceeeeeeee.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 22 Octombrie 2009 22:42 |
||
|
Buna dimi ! Dragele mele , chestia cu cordonul ombilical se pare ca va convine doar ca nu recunoasteti ! Daca SCORPIA are casa , hai sa stam la ea , ca de are conditii mai bune decat am avut eu acasa 1 Dintoate care au scris fe forum , nici una nu s-a gandit la varianta : Hai sa ne mutam la parintii mei 1 Stai frums in continuare cu mamaica ta , cu taticutu , si asa eviti orice discuti nu ? Ca el , daca te iubeste nu comenteaza nimic si stiti voi cum sa-l reduceti la tacere . De ce intotdeanu alegeti varianta sa va mutati la el ? Daca nu va convine , variante , mamica sunt ! V-am mai spus ! Deci repet , supa ce voi faceti acest pas , aceasta alegere si probabil ca sotia PRINTULUI casei , vreti sa deveniti REGINE din prima . Sa dati voi ordine , sa nu va deranjeze nimeni , sa va tina in puf , s.a.m.d. Nu uitati maica ca nu va tine nimeni cu forta ! Si inca ceva , draguta care a scris ca ma gandesc cu sila la posibilitatea de a sta impreuna cu fiul si nora in aceeasi casa , WRONG ! Nu e vorna de a-mi repugna aceasta perpectiva , ci doar incerc , am mai spus si repet , sa evit situatii de genul celor desrise de voi ! Sa ma urasca nora , sa fie cearta mereu pentru te miri ce! Asa ne vedem doar cand e necesar sau cand avem placerea asta si in rest fiecare isi vede linistit de viata lui . Daca au nevoie de mine , de vreun ajutor am sa incerc sa-l dau in rest NU MERCI ! Nu ma voi baga in treaba lor ! E foarte trist ca trageti concluzii si judecati , fara a cunoaste persoana , asa cum spuneati si voi si nu cititi cu atentie toto ce se scrie . Spuneti ca eu sunt cea care dau interpretare lucrurilor numai cum vreau eu , dar se pare ca asta faceti voi fara sa va dati seama . Incercati sa va impuneti un punct de vedere , subiectiv , asupra unei stari de fapt . De ce intotdeauna , dar intotdeauna , mama baiatului e SCORPIE , mamele voastre nu sunt ? Daca soacrele sunt ele , repet luati-va barbatelul copilasul si fuguta la mamicile voastre ! Vedeti este inca o varianta !Pa MAMAIA |
||
|
kudika068864 Postat pe 23 Octombrie 2009 07:09 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-22 12:51:23A revenit pe forum MAMAIA ! E acelasi comentariu pentru ca vi se potriveste la amandoua ,aveti aceleasi idei minunate. |
||
|
Postat pe 23 Octombrie 2009 07:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ma doare sufletul | 21 | De la: silviu_m74 12 Iulie 2010 21:33 |
| Am o problema cam mare | 17 | De la: stem_29 6 August 2010 11:28 |
| Help.... (inca un subiect banal) | 30 | De la: _dulcik_ 7 Martie 2009 16:52 |
|
|
||
| Un sfat va rog! | 61 | De la: kudika482080 12 Decembrie 2011 11:03 |
| Inima mea imi spune ca am pierdut iubirea vietii | 26 | De la: kudika516100 20 Aprilie 2012 21:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.