Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: one_size, la data 2009-10-23 09:46:22tu-ti milka mamicitii tale ca m-ai disperat!

ai un X!
foloseste-l!!
geo_xx
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:47
De la: geo_xx, la data 2009-10-23 09:47:58
De la: one_size, la data 2009-10-23 09:46:22tu-ti milka mamicitii tale ca m-ai disperat!

ai un X!
foloseste-l!!

da bine ca esti tu dastept!
il folosesc si tot ma baga in reclama cu milka!
one_size
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:50
daca esti o bucatica buna!!
geo_xx
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:55
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 07:09:47Buna dimi !

Dragele mele , chestia cu cordonul ombilical se pare ca va convine doar ca nu recunoasteti ! Daca SCORPIA are casa , hai sa stam la ea , ca de are conditii mai bune decat am avut eu acasa 1 Dintoate care au scris fe forum , nici una nu s-a gandit la varianta : Hai sa ne mutam la parintii mei 1 Stai frums in continuare cu mamaica ta , cu taticutu , si asa eviti orice discuti nu ? Ca el , daca te iubeste nu comenteaza nimic si stiti voi cum sa-l reduceti la tacere . De ce intotdeanu alegeti varianta sa va mutati la el ? Daca nu va convine , variante , mamica sunt ! V-am mai spus ! Deci repet , supa ce voi faceti acest pas , aceasta alegere si probabil ca sotia PRINTULUI casei , vreti sa deveniti REGINE din prima . Sa dati voi ordine , sa nu va deranjeze nimeni , sa va tina in puf , s.a.m.d. Nu uitati maica ca nu va tine nimeni cu forta ! Si inca ceva , draguta care a scris ca ma gandesc cu sila la posibilitatea de a sta impreuna cu fiul si nora in aceeasi casa , WRONG ! Nu e vorna de a-mi repugna aceasta perpectiva , ci doar incerc , am mai spus si repet , sa evit situatii de genul celor desrise de voi ! Sa ma urasca nora , sa fie cearta mereu pentru te miri ce! Asa ne vedem doar cand e necesar sau cand avem placerea asta si in rest fiecare isi vede linistit de viata lui . Daca au nevoie de mine , de vreun ajutor am sa incerc sa-l dau in rest NU MERCI ! Nu ma voi baga in treaba lor ! E foarte trist ca trageti concluzii si judecati , fara a cunoaste persoana , asa cum spuneati si voi si nu cititi cu atentie toto ce se scrie . Spuneti ca eu sunt cea care dau interpretare lucrurilor numai cum vreau eu , dar se pare ca asta faceti voi fara sa va dati seama . Incercati sa va impuneti un punct de vedere , subiectiv , asupra unei stari de fapt . De ce intotdeauna , dar intotdeauna , mama baiatului e SCORPIE , mamele voastre nu sunt ? Daca soacrele sunt ele , repet luati-va barbatelul copilasul si fuguta la mamicile voastre ! Vedeti este inca o varianta !Pa MAMAIA

cum va ganditi dumneavoastra la cele mai bune variante ..da..nu mai am cuvinte,mai bine tac decat sa ma mai pun la mintea dumneavoastra,a unei soacre duse(ma scuzati de jignire,dar asa ati spus mai sus intr-un al comentariu ca noi credem ca sunteti dusa),pai eu nu mai cred asta ,chiar observ pe zi ce trece acest lucru prin comentariile pe care le scrieti pe acest forum.Doamne, cum va ganditi dumneavoastra la toate,credeti ca noi nu ne gandim la toate variante ci doar vrem sa ne mutam cu soacrele ca asta e placerea noastra ,sa le suportam cicalelile....aha,asa este ,numai dumneavoastra va ganditi intotdeauna la ce e mai bine si dupa cum am spus chiar ati vrea ca toata lumea sa faca si sa creada ceea ce ziceti!!Cata minte poata sa aiba o femeie trecuta de 40 de ani!!!!Dar nu,noi alea de 20-30 de ani suntem alea fara minte,prostute pentru aceasta doamna trecuta de 40 de ani care crede ca ceea ce zice e cel mai bine...bine pentru cine?lasa sa fim noi alea fara minte si sa fiti dumneavoastra desteptaciunea intruchipata, daca asa aveti o satisfactie...asa cum fac eu mereu zic ca tine si fac ca mine,decat sa ma contrazic fara niciun rezultat cu cineva...
andreea_3
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:57
De la: geo_xx, la data 2009-10-23 09:55:07daca esti o bucatica buna!!

prietenii stiu de ce!
one_size
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:58
Draga andreea 3 !

Nu uita ca si tu vei avea 40 de ani !Daca citeai bine tot ce am scris , nu am pretins ca sunt detinatoerea adevarului absolult asa cum nmeni de fapt nu este , isa voi asta credeti ! Am precizat maica ca daca nu va convine regimul de la socra de acasa , mergeti pui mic in alta parte de locuiti unde nu va cicaleste nimeni ! La parintii tai , in chirie , la prieteni care au vila si piscina , dar nu mai dati tot timpul in cei care v-au ofetit un adapost in caminul lor . Sunt convinsa ca atunci cand o sa aveti varsta mea , cand veti fi soacre , nu o sa va convina sa vina cineva si sa incerce sa va transforme in menajere ! Sa se foloseasca de voi ca de niste slugi ! Sa-si dea aere la VOI in casa de STAPANE ABSOLUTE ! Acuma sunteti mari si tari , foarte bune la teorie , vorbiti de pe o parte a baricadei , dar veti vedea cand veti fi in cealalta tabara , va fi altfel .Sunteti foarte bune la teorie , dar sa va vad peste 20 de ani cum o sa aplicati in practica aceste lucruri ! Si vezi cum a iesit adevarul la iveala in cazul SCORPIUTEI ? Pana la urma a recunoscut ca nu din cauza soacrei a pierdut sarcina , nu din cauza ca trebuia sa-i faca ei sandwiciuri , curat spalat s.a.m.d. De ce a improscat atunci cu noroi ?
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:08
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 07:39:07BUNA PAPUSICO ! FACUSI OCHI ?
Se pare ca de data asta ceea ce ai scris ti se potriveste . Se pare ca tu nu stii cand sa te retragi si sa tii cioculetul inchis ! Vezi nici nu te trezisi bine si deja improsti cu noroi . Mi-a venit ieri sa rad cand una din ortacele tale a spus ca ,, E O MARE DOAMNA SCRPIUTA , O CUNSOC BINE SI PE EA SI PE FAMILIA EI ! Ha Halala doamna ! Se vede dupa limbaj cucoana ! Doamna peste satra ? mahala ? maidan ? Daca vrei sa continuam razboiul , fie ! Insa tu esti cam la capatul firului , nu prea mai ai imaginatie si in afara de injurii si jigniri , nu scoti nimuc intelingent din dovlecut 1 Vino si tu cu o parere pertinenta , cu o idee originala , Nu m-am adresat MARIEI TALE , dar hop din nou cu mucii in fasole , sa te bagi in seama , trantisi iar o perla ! Bravos mamica ! Iti dai singurica cu stangu in dreptul !

jigniri avem destule,dar unele stim cand sa ne oprim,iar dumneavoastra la varsta dumneavoastra nu prea stiti...probabil ati fost in tinerete ca si acum o rasfatata,invatata sa aiba totul si ca toti din jur sa faca cum vreti dumneavoastra,o persoana autoritara,care nu stie ce inseamna prietenia si iubirea,iertarea si intelegerea...asa se face pe un forum daca nu stiati se baga lumea in seama sa isi dea cu parerea,dar cum sunteti o persoana colerica nu prea stiti sa ii ascultati si pe ceilalti
andreea_3
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:09
De la: scorpio67, la data 2009-10-23 08:37:00
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:31:30CONCLUZIE !!!!!!!!!

PAPUSICA! si-a terminat vorbele ! Sau si-a luat o pauza sa-si reancarce punga cu venin ! SAU ?????????????????????????????????? SE DA BATUTA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. - N. Iorga

Bravo!asa sa faci..las-o pe doamna sa vorbeasca singura pana ii explodeaza venele!:)))))
andreea_3
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:12
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 10:08:17Draga andreea 3 !

Nu uita ca si tu vei avea 40 de ani !Daca citeai bine tot ce am scris , nu am pretins ca sunt detinatoerea adevarului absolult asa cum nmeni de fapt nu este , isa voi asta credeti ! Am precizat maica ca daca nu va convine regimul de la socra de acasa , mergeti pui mic in alta parte de locuiti unde nu va cicaleste nimeni ! La parintii tai , in chirie , la prieteni care au vila si piscina , dar nu mai dati tot timpul in cei care v-au ofetit un adapost in caminul lor . Sunt convinsa ca atunci cand o sa aveti varsta mea , cand veti fi soacre , nu o sa va convina sa vina cineva si sa incerce sa va transforme in menajere ! Sa se foloseasca de voi ca de niste slugi ! Sa-si dea aere la VOI in casa de STAPANE ABSOLUTE ! Acuma sunteti mari si tari , foarte bune la teorie , vorbiti de pe o parte a baricadei , dar veti vedea cand veti fi in cealalta tabara , va fi altfel .Sunteti foarte bune la teorie , dar sa va vad peste 20 de ani cum o sa aplicati in practica aceste lucruri ! Si vezi cum a iesit adevarul la iveala in cazul SCORPIUTEI ? Pana la urma a recunoscut ca nu din cauza soacrei a pierdut sarcina , nu din cauza ca trebuia sa-i faca ei sandwiciuri , curat spalat s.a.m.d. De ce a improscat atunci cu noroi ?

Femeie, ai probleme si cu ochii, sau nu mai stii sa citesti? Eu am scris ca am pierdut o sarcina si asta nu din cauza soacrei. EU nu scorpiuta!!!!!!!!
gina37
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:15
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:27:59
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:22:06
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:19:38
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:18:57Ce zodie esti?

Scorpion din cap pana in unghii

De obicei sunteti perseverenti si va reuseste ce va propuneti. Asa ca....lucreaza in continuare, sigur vei reusi sa devii mamica.

Multumesc pentru incurajare.

trebuie sa faci o fetita pt baiatul meu
cristiana_cris
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:16
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 10:08:17Draga andreea 3 !

Nu draga mea doamna eu nu o sa fiu niciodata menajera pentru nimeni,pentru ca daca stau cu soacra-mea nu inseamna ca dumneaei este menajera mea,dar o sa ii primesc pe copii sa stea sub acoperisul meu pentru ca stiu ce inseamna sa stai prin chirii si pe la altii!! Dumneavoastra nu prea stiti ,probabil nu ati fost niciodata jos ,si sa va ridicati treptat,ati avut de la icneput o casa si altele,pentru ca daca v-a fost vreodata greu nu gandeati cum ganditi acum si macar mila aveati,daca nu intelegere si dragoste...iar ca sa va raspund la intrebarea de ce nu stau cu parintii mei?pentru ca parintii mei sunt din alt oras,iar sotul si soacra sunt din alt oras-adica bucuresti,unde avem cu totii un serviciu,iar daca ma voi muta cu parintii mei ,nu avem ce sa lucram,dar parintii ne primesc mereu cu bratele deschise si nu ne cicalesc niciodata cand stam la ei,ne fac toate poftele-ceea ce nu inseamna ca sunt slugile noastre ,ci ca le fac lor placere....
andreea_3
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:17
De la: geo_xx, la data 2009-10-23 09:17:58tin sa va anunt pe cale oficiala, ca-mi faceti ziua mai frumoasa si mai incitanta!
de fiecare data cand ajung acasa, sotia ma intreaba de ce-mi stralucesc ochii si de ce ma uit cu privirea flamanda la ea, studiind-o din cap pana-n picioare.
apoi rade, dandu-si capul pe sppate si ma invita sa ma infrupt din trupul ei!!

ce sotie minunata ai! cred ca esti constient de asta... tineti-o tot asa!
missalexandra
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:17
buna dimineata cris! buna dimineata gina, duna dimineata geo! o cafeluta prieteni?
missalexandra
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:20
De la: scorpio67, la data 2009-10-23 08:54:13
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:49:25Si papusica tu ce crezi ? M-ai invins ? S-au ai fost invinsa ?Si ma intreb de unde ai copiat maica citatul ? Ah ! Da 1 Era in subsolul unui mesaj anterior ! Fii mai originala Papusa !

ZiTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!

Vedeti cum va luati de alte fete ca nu stiu sa scrie...s-au in situatia de mai sus se scrie legat..dar nu ma iau de dumenavoastra doar ca nu e frumos sa va lauti de altele care nu stiu sa "vorbeste "romaneste!!!:))))))
andreea_3
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:20
Nu sunt porunci , sunt observatii din anamneza pacientelor mele .
Un text se citeste integral , se citeaza la obiect, altfel ,doar tu poti intelege ce vrei sa zici.
Vezi ,asta este ,,eroare de comunicare " .Asa se intampla si intre voi, soacre si nurori .

kudika025989
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:21
De la: kudika025989, la data 2009-10-23 10:21:53 Nu sunt porunci , sunt observatii din anamneza pacientelor mele .
Un text se citeste integral , se citeaza la obiect, altfel ,doar tu poti intelege ce vrei sa zici.
Vezi ,asta este ,,eroare de comunicare " .Asa se intampla si intre voi, soacre si nurori .

FRANNNCE
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:23
De la: missalexandra, la data 2009-10-23 10:17:57
De la: geo_xx, la data 2009-10-23 09:17:58tin sa va anunt pe cale oficiala, ca-mi faceti ziua mai frumoasa si mai incitanta!
de fiecare data cand ajung acasa, sotia ma intreaba de ce-mi stralucesc ochii si de ce ma uit cu privirea flamanda la ea, studiind-o din cap pana-n picioare.

ce sotie minunata ai! cred ca esti constient de asta... tineti-o tot asa!

buna dimineata domnisoara alexandra.
mai mult decat constient
geo_xx
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:24
De la: andreea_3, la data 2009-10-23 10:12:26
De la: scorpio67, la data 2009-10-23 08:37:00
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:31:30CONCLUZIE !!!!!!!!!

PAPUSICA! si-a terminat vorbele ! Sau si-a luat o pauza sa-si reancarce punga cu venin ! SAU ?????????????????????????????????? SE DA BATUTA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. - N. Iorga

Bravo!asa sa faci..las-o pe doamna sa vorbeasca singura pana ii explodeaza venele!:)))))

Postat pe 23 Octombrie 2009 10:25
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-23 10:16:11
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:27:59
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:22:06
De la: scorpio67, la data 2009-10-22 16:19:38
De la: gina37, la data 2009-10-22 16:18:57Ce zodie esti?

Scorpion din cap pana in unghii

De obicei sunteti perseverenti si va reuseste ce va propuneti. Asa ca....lucreaza in continuare, sigur vei reusi sa devii mamica.

Multumesc pentru incurajare.

trebuie sa faci o fetita pt baiatul meu

Fac si stiu ca tu ai sa fii o soacra buna pentru fata mea.

Postat pe 23 Octombrie 2009 10:27
De la: kudika025989, la data 2009-10-23 10:21:53 Nu sunt porunci , sunt observatii din anamneza pacientelor mele .

"anamneza" = inseamna toate datele pe care un medic le obtine in urma discutiei cu un pacient cu privire la aparitia si evolutia bolii de care sufera!
daca nu-s prea indiscreta de ce boala sfera nurorile si soacrele?
si tu nu esti nora?nu o sa fii soacra?
ce lume bolnava!
one_size
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:28
Pentru one size :
Oricare dintre noi este psihanalizabil , deci ,nu faci exceptie nici tu.
Promiti sa fii cuminte ?! Dar,de ce e nevoie de o asemenea promisiune ?
De regula,nu esti ? Si,daca nu ai fii ,,cuminte",cum ai fii ?
Au fost 2 la inceput,apoi m-am gandit sa detaliez,explicitez,etc.,tocmai pt.cele
despre care tu intrebi ,, cate ar intelege?".
P.S.- imi place chestia cu ,,parfumatul"! Ai vazut ,un mascul este chiar incantat ,
inclusiv de topic,din moment ce-i imbunatateste viata de cuplu.
kudika025989
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:39
De la: kudika025989, la data 2009-10-23 10:39:58 Pentru one size :
Au fost 2 la inceput,apoi m-am gandit sa detaliez,explicitez,etc.,tocmai pt.cele
P.S.- imi place chestia cu ,,parfumatul"! Ai vazut ,un mascul este chiar incantat ,

esti intr-o pauza dintre sedinte sau ti-au fugit toti pacientii?
spumosu
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:45
De la: geo_xx, la data 2009-10-23 10:24:07
De la: missalexandra, la data 2009-10-23 10:17:57

Incantatule!!!! Fericitule!!!! N-am zis-o eu, ci domnisoara/doamna psiholog de serviciu nesolicitat.
gina37
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:46
De la: missalexandra, la data 2009-10-23 10:20:17buna dimineata cris! buna dimineata gina, duna dimineata geo! o cafeluta prieteni?

Mi-e dor de-o cafeluta cu prietenii mei virtuali!
gina37
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:47

as fi nervoasa daca nu as promite ca o sa fiu cuminte!
eu care ma credeam unica!perfecta! si cu ganduri nedetectabile!
draga am spus ironic ca promit sa fiu cuminte! si chiar nu stiu cate au inteles ..chiar si dupa explicitare!
se spune ca in momentul in care avem o activitate sexuala regulata...organismul emana feromoni...de aceea adesea barbatii/femeile singuri/e sunt atrasi/e de cei care sunt intr-o relatie!
one_size
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:56
De la: spumosu, la data 2009-10-23 10:45:45

vrei sa mergem impreuna sa ne analizeze? invidiosule!
one_size
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:57
De la: one_size, la data 2009-10-23 10:57:36

asa ma iubesti tu pe mine? vrei sa ma-mi pierd uzul ratiunii defintitv mergand la analiza cu doamna/domnisoara?
spumosu
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:00
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 07:09:47Buna dimi !

Dragele mele , chestia cu cordonul ombilical se pare ca va convine doar ca nu recunoasteti ! Daca SCORPIA are casa , hai sa stam la ea , ca de are conditii mai bune decat am avut eu acasa 1 Dintoate care au scris fe forum , nici una nu s-a gandit la varianta : Hai sa ne mutam la parintii mei 1 Stai frums in continuare cu mamaica ta , cu taticutu , si asa eviti orice discuti nu ? Ca el , daca te iubeste nu comenteaza nimic si stiti voi cum sa-l reduceti la tacere . De ce intotdeanu alegeti varianta sa va mutati la el ? Daca nu va convine , variante , mamica sunt ! V-am mai spus ! Deci repet , supa ce voi faceti acest pas , aceasta alegere si probabil ca sotia PRINTULUI casei , vreti sa deveniti REGINE din prima . Sa dati voi ordine , sa nu va deranjeze nimeni , sa va tina in puf , s.a.m.d. Nu uitati maica ca nu va tine nimeni cu forta ! Si inca ceva , draguta care a scris ca ma gandesc cu sila la posibilitatea de a sta impreuna cu fiul si nora in aceeasi casa , WRONG ! Nu e vorna de a-mi repugna aceasta perpectiva , ci doar incerc , am mai spus si repet , sa evit situatii de genul celor desrise de voi ! Sa ma urasca nora , sa fie cearta mereu pentru te miri ce! Asa ne vedem doar cand e necesar sau cand avem placerea asta si in rest fiecare isi vede linistit de viata lui . Daca au nevoie de mine , de vreun ajutor am sa incerc sa-l dau in rest NU MERCI ! Nu ma voi baga in treaba lor ! E foarte trist ca trageti concluzii si judecati , fara a cunoaste persoana , asa cum spuneati si voi si nu cititi cu atentie toto ce se scrie . Spuneti ca eu sunt cea care dau interpretare lucrurilor numai cum vreau eu , dar se pare ca asta faceti voi fara sa va dati seama . Incercati sa va impuneti un punct de vedere , subiectiv , asupra unei stari de fapt . De ce intotdeauna , dar intotdeauna , mama baiatului e SCORPIE , mamele voastre nu sunt ? Daca soacrele sunt ele , repet luati-va barbatelul copilasul si fuguta la mamicile voastre ! Vedeti este inca o varianta !Pa MAMAIA

aici te contrazic...draga mamaie....al meu sta la mine...de ce?...asa am ales impreuna....mama lui este una din soacrele care se baga....care nu intelege ca la 30 ani baiatul ei isi poarta singur de grija...si plus de asta are o nevasta..adica eu care intodeauna il ingrijesc si am grija de el...in schimb mama crede-ma cind ne aduce ceva...bate la usa si pina nu ai deschid nu intra..asta din respect fata de noi..si eu o respect ca niciodata nu ia zis nimik...si il respecta pe ginerele ei...si niciodata nu reproseaza ca sta la ea in casa...chiar tine mai mult cu el...si mai nou vrea sa ne ajute in unele lucruri...si chiar vrea sa ne ofere camera ei caci este mai mare...si asteapat cu nerabdare sa fie iar bunica....deci coana mare...mama mea este o soacra pe cinste...si este mult mai mare decit dv....
cristiana_cris
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:01
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 07:39:07BUNA PAPUSICO ! FACUSI OCHI ?
Se pare ca de data asta ceea ce ai scris ti se potriveste . Se pare ca tu nu stii cand sa te retragi si sa tii cioculetul inchis ! Vezi nici nu te trezisi bine si deja improsti cu noroi . Mi-a venit ieri sa rad cand una din ortacele tale a spus ca ,, E O MARE DOAMNA SCRPIUTA , O CUNSOC BINE SI PE EA SI PE FAMILIA EI ! Ha Halala doamna ! Se vede dupa limbaj cucoana ! Doamna peste satra ? mahala ? maidan ? Daca vrei sa continuam razboiul , fie ! Insa tu esti cam la capatul firului , nu prea mai ai imaginatie si in afara de injurii si jigniri , nu scoti nimuc intelingent din dovlecut 1 Vino si tu cu o parere pertinenta , cu o idee originala , Nu m-am adresat MARIEI TALE , dar hop din nou cu mucii in fasole , sa te bagi in seama , trantisi iar o perla ! Bravos mamica ! Iti dai singurica cu stangu in dreptul !

este o doamna...garantat....si orice om care este calcat in picioare de un om care critica si vb asa...sunt convinsa ca stie sa vb la fel...ca si dv doamna...nu aveti aliura de mahala?.... ...daca dam pagini in urma toate am vb si spus multe lucruri...chiar gen mahala..de ce?...provocarea se pare....
cristiana_cris
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:06
De la: spumosu, la data 2009-10-23 11:00:38
De la: one_size, la data 2009-10-23 10:57:36

asa ma iubesti tu pe mine? vrei sa ma-mi pierd uzul ratiunii defintitv mergand la analiza cu doamna/domnisoara?

nu mai te iubesc! adio! stiu te gandesti ca cheltui bani pe sedinte! stiu eu!
one_size
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ratacita... 17 De la: Ssandra 18 August 2014 23:51
pauza 12 De la: iulia12 11 Martie 2008 12:33
mult timp pierdut inutil:) 28 De la: mma1991 24 Ianuarie 2012 17:21
las sau egoist? 14 De la: robo_sr 9 Decembrie 2009 17:01
jurnalul unei despartiri... 5 De la: pisicuta_trista 25 Aprilie 2009 16:36