Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: kudika068864, la data 2009-10-23 07:09:47Buna dimi !

Dragele mele , chestia cu cordonul ombilical se pare ca va convine doar ca nu recunoasteti ! Daca SCORPIA are casa , hai sa stam la ea , ca de are conditii mai bune decat am avut eu acasa 1 Dintoate care au scris fe forum , nici una nu s-a gandit la varianta : Hai sa ne mutam la parintii mei 1 Stai frums in continuare cu mamaica ta , cu taticutu , si asa eviti orice discuti nu ? Ca el , daca te iubeste nu comenteaza nimic si stiti voi cum sa-l reduceti la tacere . De ce intotdeanu alegeti varianta sa va mutati la el ? Daca nu va convine , variante , mamica sunt ! V-am mai spus ! Deci repet , supa ce voi faceti acest pas , aceasta alegere si probabil ca sotia PRINTULUI casei , vreti sa deveniti REGINE din prima . Sa dati voi ordine , sa nu va deranjeze nimeni , sa va tina in puf , s.a.m.d. Nu uitati maica ca nu va tine nimeni cu forta ! Si inca ceva , draguta care a scris ca ma gandesc cu sila la posibilitatea de a sta impreuna cu fiul si nora in aceeasi casa , WRONG ! Nu e vorna de a-mi repugna aceasta perpectiva , ci doar incerc , am mai spus si repet , sa evit situatii de genul celor desrise de voi ! Sa ma urasca nora , sa fie cearta mereu pentru te miri ce! Asa ne vedem doar cand e necesar sau cand avem placerea asta si in rest fiecare isi vede linistit de viata lui . Daca au nevoie de mine , de vreun ajutor am sa incerc sa-l dau in rest NU MERCI ! Nu ma voi baga in treaba lor ! E foarte trist ca trageti concluzii si judecati , fara a cunoaste persoana , asa cum spuneati si voi si nu cititi cu atentie toto ce se scrie . Spuneti ca eu sunt cea care dau interpretare lucrurilor numai cum vreau eu , dar se pare ca asta faceti voi fara sa va dati seama . Incercati sa va impuneti un punct de vedere , subiectiv , asupra unei stari de fapt . De ce intotdeauna , dar intotdeauna , mama baiatului e SCORPIE , mamele voastre nu sunt ? Daca soacrele sunt ele , repet luati-va barbatelul copilasul si fuguta la mamicile voastre ! Vedeti este inca o varianta !Pa MAMAIA

Un " om " care nu stie cand sa renunte e ori prost ori nebun.LASA-MA IN PACE ,TALPA IADULUI.

Postat pe 23 Octombrie 2009 07:31
De la: kudika069973, la data 2009-10-22 22:16:47[l subscriu.ma cam ingrozeste gandul ca fetele cu bun simt sunt pe cale de disparitie.sunt viitoare socra,dar multumesc cerului ca fiu-meu a gasit o fata extraordinara,care stie ce vrea de la viata.nu pregeta sa munceasca,dar nici sa se distreze.stie cu ce se mananca viata asta.am tot respectul pt.ea.cunosc fetiscane carora nu li s-au format bine sanii si au pretentii de mari doamne,nu stiu cum le cheama cu buletinul in mana si au pretentii la casa,masina si conturi.

Pai daca prietena fiului tau e ok de ce subscrii,individa asta le crede pe toate la fel,nici una nu e buna pentru ea ,nu pentru fii-su.

Postat pe 23 Octombrie 2009 07:34
BUNA PAPUSICO ! FACUSI OCHI ?
Se pare ca de data asta ceea ce ai scris ti se potriveste . Se pare ca tu nu stii cand sa te retragi si sa tii cioculetul inchis ! Vezi nici nu te trezisi bine si deja improsti cu noroi . Mi-a venit ieri sa rad cand una din ortacele tale a spus ca ,, E O MARE DOAMNA SCRPIUTA , O CUNSOC BINE SI PE EA SI PE FAMILIA EI ! Ha Halala doamna ! Se vede dupa limbaj cucoana ! Doamna peste satra ? mahala ? maidan ? Daca vrei sa continuam razboiul , fie ! Insa tu esti cam la capatul firului , nu prea mai ai imaginatie si in afara de injurii si jigniri , nu scoti nimuc intelingent din dovlecut 1 Vino si tu cu o parere pertinenta , cu o idee originala , Nu m-am adresat MARIEI TALE , dar hop din nou cu mucii in fasole , sa te bagi in seama , trantisi iar o perla ! Bravos mamica ! Iti dai singurica cu stangu in dreptul !
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 07:39
PAPUSA ! Explica ,, subscriu '' la ce ??????????? Dezvolta ca esti ,, teligenta '' .
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 07:41
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 07:39:07BUNA PAPUSICO ! FACUSI OCHI ?
Se pare ca de data asta ceea ce ai scris ti se potriveste . Se pare ca tu nu stii cand sa te retragi si sa tii cioculetul inchis ! Vezi nici nu te trezisi bine si deja improsti cu noroi . Mi-a venit ieri sa rad cand una din ortacele tale a spus ca ,, E O MARE DOAMNA SCRPIUTA , O CUNSOC BINE SI PE EA SI PE FAMILIA EI ! Ha Halala doamna ! Se vede dupa limbaj cucoana ! Doamna peste satra ? mahala ? maidan ? Daca vrei sa continuam razboiul , fie ! Insa tu esti cam la capatul firului , nu prea mai ai imaginatie si in afara de injurii si jigniri , nu scoti nimuc intelingent din dovlecut 1 Vino si tu cu o parere pertinenta , cu o idee originala , Nu m-am adresat MARIEI TALE , dar hop din nou cu mucii in fasole , sa te bagi in seama , trantisi iar o perla ! Bravos mamica ! Iti dai singurica cu stangu in dreptul !

Te cunosc deja ,nu mi te-ai adresat mie dar bati saua sa priceapa cine poate.Decat autointitulata doamna ,mai bine doamna peste tigani,fata de tine cred si ei isi cresc mai bine copii decat tine.

Postat pe 23 Octombrie 2009 07:43
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 07:39:07BUNA PAPUSICO ! FACUSI OCHI ?

De ce mi-as consuma energia sa incerc sa discut cu o incuiata?De regula ,se spune ca ceea ce meriti asta capeti.

Postat pe 23 Octombrie 2009 07:47
Puiut ! Se pare ca totusi iti consumi energia dialogand cu o ,, INCUIATA '' din moment ce ripostezi la orice scriu eu ! Si inca pot spune ca intr-o maniera foarte eleganta ! Te rugasem sa dezvolti ideea cu ,, Subscrisul '' la ce maica .... la ce ???? Sau folosesti cuvinte al caror inteles nu-l stii ! Ti-am mai spus odata daca vrei sa continuam o putem face mult si bine ! Sund dispusa la asta 5 zile pe saptamana de luni - pana vineri ! In rest sambata si duminica inchide mamaia bolta sa -si mai traga sufletul !
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:13
Vezi PAPUSICO , aici sund perfect deacord cu tine ! Spui ca eu bat saua si ,, pricepe cine poate !'' Se pare ca este cazul tau , nu ai cum sa pricepi !
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:17
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:13:30Puiut ! Se pare ca totusi iti consumi energia dialogand cu o ,, INCUIATA '' din moment ce ripostezi la orice scriu eu ! Si inca pot spune ca intr-o maniera foarte eleganta ! Te rugasem sa dezvolti ideea cu ,, Subscrisul '' la ce maica .... la ce ???? Sau folosesti cuvinte al caror inteles nu-l stii ! Ti-am mai spus odata daca vrei sa continuam o putem face mult si bine ! Sund dispusa la asta 5 zile pe saptamana de luni - pana vineri ! In rest sambata si duminica inchide mamaia bolta sa -si mai traga sufletul !

RIP

Postat pe 23 Octombrie 2009 08:18
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:17:28Vezi PAPUSICO , aici sund perfect deacord cu tine ! Spui ca eu bat saua si ,, pricepe cine poate !'' Se pare ca este cazul tau , nu ai cum sa pricepi !

_|_ _|_ _|_

Postat pe 23 Octombrie 2009 08:19
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:17:28Vezi PAPUSICO , aici sund perfect deacord cu tine ! Spui ca eu bat saua si ,, pricepe cine poate !'' Se pare ca este cazul tau , nu ai cum sa pricepi !

Postat pe 23 Octombrie 2009 08:21
Papusa ! Ti--ai epuizat vorbele ? Ti-ai inghitit limbuta ? Doar atata mai poti ? Vai ! Ce pacat!
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:23
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:23:31Papusa ! Ti--ai epuizat vorbele ? Ti-ai inghitit limbuta ? Doar atata mai poti ? Vai ! Ce pacat!

Postat pe 23 Octombrie 2009 08:27
CONCLUZIE !!!!!!!!!

PAPUSICA! si-a terminat vorbele ! Sau si-a luat o pauza sa-si reancarce punga cu venin ! SAU ?????????????????????????????????? SE DA BATUTA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:31
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:31:30CONCLUZIE !!!!!!!!!

PAPUSICA! si-a terminat vorbele ! Sau si-a luat o pauza sa-si reancarce punga cu venin ! SAU ?????????????????????????????????? SE DA BATUTA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. - N. Iorga

Postat pe 23 Octombrie 2009 08:37
Si papusica tu ce crezi ? M-ai invins ? S-au ai fost invinsa ?Si ma intreb de unde ai copiat maica citatul ? Ah ! Da 1 Era in subsolul unui mesaj anterior ! Fii mai originala Papusa !
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:49
Si inca ceva ! Apopos de maimutica ta care doarme ! SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII !!!!! Nu-i asa ?
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:50
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:50:52Si inca ceva ! Apopos de maimutica ta care doarme ! SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII !!!!! Nu-i asa ?

Postat pe 23 Octombrie 2009 08:53
De la: kudika068864, la data 2009-10-23 08:49:25Si papusica tu ce crezi ? M-ai invins ? S-au ai fost invinsa ?Si ma intreb de unde ai copiat maica citatul ? Ah ! Da 1 Era in subsolul unui mesaj anterior ! Fii mai originala Papusa !

ZiTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!

Postat pe 23 Octombrie 2009 08:54
Buna dimineata! Poftiti la o cafea si sa ne destindem: astazi este vineri Scorpiuto ce zice medicul? Ce sanse ti-a dat pentru a duce la final sarcina? Sotul tau face si el tratament?
gina37
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:10
De la: gina37, la data 2009-10-23 09:10:20Buna dimineata! Poftiti la o cafea si sa ne destindem: astazi este vineri Scorpiuto ce zice medicul? Ce sanse ti-a dat pentru a duce la final sarcina? Sotul tau face si el tratament?

Medicul zice ca sunt perfect apta pentru procreere.A existat dupa nastere o dereglare hormonala dar am rezolvat-o prin tratament.ultima eco facuta acum o sapatmana arata ca nu mai exista nici macar chistul ovarian pe care il aveam,anexita am trat-o,sotului i-am facut spermograma si e ok,am facut analize pentru ureaplasma,micoplasma si altele de genul care ar putea induce sterilitate in timp si astea sunt ok.nu stiu ce ar mai trebui sa fac ?

Postat pe 23 Octombrie 2009 09:16
tin sa va anunt pe cale oficiala, ca-mi faceti ziua mai frumoasa si mai incitanta!
de fiecare data cand ajung acasa, sotia ma intreaba de ce-mi stralucesc ochii si de ce ma uit cu privirea flamanda la ea, studiind-o din cap pana-n picioare.
apoi rade, dandu-si capul pe sppate si ma invita sa ma infrupt din trupul ei!!
geo_xx
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:17
De la: gina37, la data 2009-10-23 09:10:20Buna dimineata! Poftiti la o cafea si sa ne destindem: astazi este vineri Scorpiuto ce zice medicul? Ce sanse ti-a dat pentru a duce la final sarcina? Sotul tau face si el tratament?

Si mai zice medicul ca dupa sarcina asta urmatoare ar trebui sa aiba toate sansele de reusita.

Postat pe 23 Octombrie 2009 09:19
Hai draguta ca mai ai destule desene pe acre nu ,e-ai folosit si o gama variata de onomatopee!!!!!Stii oare ce sunt acelea?PA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
kudika068864
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:20
De la: geo_xx, la data 2009-10-23 09:17:58tin sa va anunt pe cale oficiala, ca-mi faceti ziua mai frumoasa si mai incitanta!
de fiecare data cand ajung acasa, sotia ma intreaba de ce-mi stralucesc ochii si de ce ma uit cu privirea flamanda la ea, studiind-o din cap pana-n picioare.

Hm,e mult mai frumos ce descrii tu decat ce povestesc eu pentru un inceput de zi!

Postat pe 23 Octombrie 2009 09:21
Atunci, cu rabdare se va rezolva si asta. Si cu mult "antrenament" desigur Bafta! Sigur va fi bine!
gina37
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:22
De la: geo_xx, la data 2009-10-23 09:17:58tin sa va anunt pe cale oficiala, ca-mi faceti ziua mai frumoasa si mai incitanta!

Pervers mic ce esti!
gina37
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:23
De la: gina37, la data 2009-10-23 09:22:51Atunci, cu rabdare se va rezolva si asta. Si cu mult "antrenament" desigur Bafta! Sigur va fi bine!

Vine weekend-ul,sunt pe faza!!!!

Postat pe 23 Octombrie 2009 09:26
De la: scorpio67, la data 2009-10-23 09:26:50
De la: gina37, la data 2009-10-23 09:22:51Atunci, cu rabdare se va rezolva si asta. Si cu mult "antrenament" desigur Bafta! Sigur va fi bine!

Vine weekend-ul,sunt pe faza!!!!

Asa te vreau!
gina37
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:33
tu-ti milka mamicitii tale ca m-ai disperat!
one_size
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help mee!!! please..kiar am nevoie de pareri 62 De la: babydoll_didy 8 Aprilie 2010 17:21
cadou de paste 7 De la: crisoake 8 Aprilie 2014 21:22
Sunt distrusa ! 119 De la: chappy 21 Decembrie 2011 05:34
buna... 3 De la: mimi_ca29 14 Aprilie 2011 12:29
ce faci cand el te inseala si simti ca nu mai merge? 50 De la: BEL_AMY1 21 Aprilie 2011 09:14