Mai multe
|
Draga Cristinuto ! Cea tare in gramatica ! Se scrie corecr FIICA-TA nu FITA ( a nu se confunda cu ,, FITZA '' in limbajul vostru ! Si daca miroase urat , ar fi bine sa te uti in jurul tau , probabil ca acolo miroase aceva ,, PUTRED '' ca din cate stiu tehnologia nu a avansat atat de mult incat prin cablu sa se transmita si mirosurile ! Asa ca uita-te draguta in jurul tau ca de acolo miroase ! PA! |
||
|
kudika068864 Postat pe 27 Octombrie 2009 07:09 |
||
|---|---|---|
| Draguta mea Krisla ! Nu m-am autointitulat asa ! Asa mi-au spus frumoasele de ,, tovarasele ''ale tale de discutie care vor sa-si ucida soacrele ! Si te rog sa citesti toate mesajele , vezi cine a inceput cu ,, limbajul academic ". Cat despre spalatul farfuriei , nu ma laudam papusa , stie baiatul sa faca multe , chiar mancare , dar fiind foarte ocupat , inca din timpul claselor primare a facut sport de performanta , are ceva titluri de campion cucerite , apoi dupa terminarea liceului a avut o slujba unde lucra si 14-15 ore pe zi ,fapt pentru care nu am avut pretentia sa faca treburile casnice si inca ceva , la acea vreme ,, MAMICUTELE '' nu-si pierdeau vremea cu internetul si-si vedeau detreburile casei , nu trebuia sotul sau copiii sa-i faca munca , asa ca nu va mai dati voi mari cu copii vostri ,, minune ''. La 3 ani e normal sa imite , ca nu are inca discernamant ! Totul li se pare o joaca ! Asa ca mai bine vedeti cum va purtati cu copii mici ca va avor copia toate gesturile si va avor imita in tot ce faceti ! Si chestia cu ,, datul peste gura '' se pare ca multe din cele care scriu pe acest forum au sarit peste ,, LECTIE '' mamele lor nu au facut ce spui ca a facut mama ta si acum se vede rezultatul . Eu pot purta si o discutie civilizata , dar in aceeasi masura am demonstrat ca pot fi si ca ,, ele '' . Un om care are cat de cat ceva in tartacuta reuseste sa se adapteze usor la orice situatie . Asa ca Pa ! Si spunea cineva mai devreme ca nu trebuie sa judeci un om pe care nu-l cunosti cu adevarat ! Daca ar fi sa judec fiecare persoana care a intevenit pe acest forum in functie de cele scrise , vai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as trage concluzia ca am de-a face cu primate , nu cu oameni care pretind de multe ori ca au discernamant si ,, gandesc profund '' tot ceea ce scot pe gurita si din tartacuta ! Asa ca nu te mai da mataluta asa grozava , ca daca ai intrat in hora asta se pare ca iti place muzica ce-o auzi nu asculti doar muzica ,, simfonica '' Paaaaaaaaa!!!!!!!!!!! | ||
|
kudika068864 Postat pe 27 Octombrie 2009 07:24 |
||
|
Criminalul Un tip se chinuia sa arunce o baba de la etajul 8.Multimea adunata in fata blocului politie,pompieri,ambulanta tot tacamul: -Criminalule!!!Asasinul!!!Intr-un final baba cade si moare.Individul coboara sa infrunte multimea. -Asasinule,cum ai putut sa faci asa ceva?!?! -Oameni buni...stati calmi...era soacra mea!la care un pompier: -Ati vazut oameni buni cum se agata jigodia?! Vipera Vine barbatul acasa, isi da camasa jos si zice: -Soacra, scuipa! -Nu,de ce? -Soacra, scuipa! -De ce? -Medicul a zis ca boala mea se trateaza cu venin de vipera! cadoul De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un pachetel antr-o mâna si cu o pusca an cealalta. -La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur. -Multumesc, ginerica. Da' cu pusca ce vrei sa faci? -Paaaiiii..., de gauri an urechi nu ai nevoie? |
||
|
|
||
|
Postat pe 27 Octombrie 2009 10:09 |
||
|
Socrul mare se intoarce obosit de la camp, intra in casa si in capul scarilor isi intalneste ginerele. Fara multe cuvinte socrul ridica mana dreapta, o indoaie sub forma literei `S`, roteste palma din incheietura maini si se uita intrebator la ginere. Acesta fara un cuvant ridica ambele brate si gesticuleaza ca si socrul. Si acum traducerea gesturilor: Socru: e acasa vipera ? Ginerele: sunt acasa amandoua.
|
||
|
one_size Postat pe 27 Octombrie 2009 10:18 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-27 07:09:37Draga Cristinuto ! Cea tare in gramatica ! Se scrie corecr FIICA-TA nu FITA ( a nu se confunda cu fita e ceva de genul cum zici tu la fete...mata...intelegi matale?...respectul care il ai fata de oameni inculto
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Octombrie 2009 10:21 |
||
|
Draguta ! Inchipuie-ti ca stiam la ce te referi tocmai de aceea ti-am scris varianta corecta gramatical ! Si aore acum unde este mamica Krislei sa-ti dea una peste gurita ,, CULTA MAMEI ''! Pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si apopos de glua cu socrul mare , ginerele si semnele , se pare ca nici voi ,, nurorile '' nu sunteti mai breze decat soacrele din moment ce ginerica raspunde ca ,, amandoua viperele sunt casa '' HA!HA ! HA !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 27 Octombrie 2009 10:31 |
||
Revin ! Se pare ca e pauza de masa si glumele voastre mi-au facut pofta de mancare de aceea am mai ,, mancat cateva litere ! Si daca voi de la o varsta asa de ,, FRAGEDA '' va fac barbatii vostri ,, VIPERE '' ce-o sa ajungeti cand o sa fiti voi soacre ,, BALAURI CU 7 CAPETE ? ,, GHONOAIE '' sau mai degraba ,, BABA CLOANTA ''
|
||
|
kudika068864 Postat pe 27 Octombrie 2009 10:34 |
||
ms iubita.......oricand ai nevoie de o aliata in lupta cu soacrele sunt aici |
||
|
tomescumrl Postat pe 27 Octombrie 2009 10:46 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-27 10:34:21Revin ! Se pare ca e pauza de masa si glumele voastre mi-au facut pofta de mancare de aceea am mai ,, mancat cateva litere ! pacat ca nu stii ca gusti o gluma! pacat ca in orice cuvant vezi un atac ..si tin sa te anunt ca acest presupus atac este doar in mintea ta!!si dintr-o gluma vrei sa faci un razboi!si apoi ai sa spui ca te ataca utilizatoarele..pe bune..inceteaza sa cauti cearta acolo unde nu este!
|
||
|
one_size Postat pe 27 Octombrie 2009 11:00 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-27 10:34:21Revin ! Se pare ca e pauza de masa si glumele voastre mi-au facut pofta de mancare de aceea am mai ,, mancat cateva litere ! gresit...baba cloanta tu esti...nu poate nimeni sa te intreaca....
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Octombrie 2009 11:20 |
||
femeie esti NEBUNA....pe bune.....dute la BALAMUC
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Octombrie 2009 11:22 |
||
|
Cele mai puternice arme impotriva unei soacre sunt cuvintele frumoase si iubirea. |
||
|
valitaxx Postat pe 27 Octombrie 2009 12:03 |
||
|
PUIUT MIC ! Asta ca se pare ca,, papusica '' va deranjeaza ! Punct ochit punct lovit ! Adevarul doare nu-i asa ? Si pentru ONE SIZE : DE CE CREZI CA AU FOST ALESE TOCMAI ACESTE GLUME SI NU DIN ACELEA CU BULA ? Ei scumpico , zici ca numai in mintea mea ,, diabolica '' vad doar atacuri , dar voua maica nu v-au trecut aceleasi lucruir prin cap ? Ei na1 Trebuie sa fi ,, retardata '' ca de altfel unele din cele care scriu pe forum sa nu pricepi ca toate aceste glume sunt ironii la adresa soacrelor , dar se pare ca unii ,, autori ' barbati !' va includ in aceasta categorie si pe voi ,, nurorile '' , ,, scumpele lor sotioare '' destepte , harnice literate si ,, cuminti '' !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 27 Octombrie 2009 14:38 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-26 13:59:18De la: kudika077037, la data 2009-10-26 13:37:45Jos palaria. Stau si ma intreb, oare cate mame gandesc la fel? credeai ca dau dreptate soacrelor???????? nu iubita sunt impotriva lor si a orizonturilor inguse. Doar comentam o parere a unei doamne ce ne sustine punctul de vedere, desi era o viitoare soacra. Eu m-am inarmat de mult cu antiviperin si multa rabdare ca am si eu acasa o vipera cu trei coarne ......cred, fiind o soacra cu trei nurori, carora le-a facut viata un calvar......stiiti ce inseamna sa te trezesti cu soacra peste tine in casa cand sotul este la servici ??????? chipurile.. am nevoie de ceva.....daca ma impiedic de pragul usii si nu pot sa ma ridic , am avut atunci o discutie cu ea mai serioasa, dar ce credeti ca a priceput?????????...nici gand la ea nu s-a inventat telefonul, nu stie sa-si anunte vizita, face planuri in locul meu fara sa ma consulte, ia decizii de imi vine sa o arunc de la et 4 , norocul meu ca nu locuieste cu noi, prefer sa platesc altor persoane chirie numai sa nu o mai vad prin jurul casei, mentionez ca cealalta nora sta la 2 blocuri distanta de noi iar cea mica cu doua stra zi mai sus, te trezesti cu ea in casa asa pe nepusa masa de te apuca damblaua, noi ne informam reciproc de ''vizita inoportuna'' a incercat ea sa ne dezbine dar nu i-a mers, face diferente intre copii si crede-ma as da orice sa nu o mai vad prin preajma, e ofticata pana la culme cand ne vede unite, are un tic nervos(bate in masa cu degetul) atunci sunt momentele noasre de rasfat, cu cat suntem mai unite cu atat e ea mai nervoasa, in special eu cu cea mica. Asa ca la mine nu se confirma poveste cu soacra si cele 3 nurori, toate i-am pus capac cu cat suntem mai unit cu atat este ea mai nervoasa
|
||
|
nulcan80 Postat pe 27 Octombrie 2009 15:22 |
||
|
O duminica linistita intr-un cartier da blocuri. Oamenii stateau la taifas, jucau table etc. Deodata se aude un tipat infiorator si de la etajul 10 cade o femeie in varsta pe caldaram. Se mai zbate putin apoi isi da duhul. Oamenii, furiosi se duc la usa apartamentului de unde cazuse femeia. Batai in usa, vociferari, inauntru nimic. La un moment dat se deschide usa si apare un barbat in halat de casa. - Nenorocitule, ai omorat biata femeie! - Domnilor, fiti calmi. In primul femeia de care vorbiti era soacra-mea! Dezamagire totala! - A! Pai asa spune. Deci care va sa zica era soacra-ta! Un tip mai din spate spuse cu naduf: - A dracului bestie, se mai si zbatea! |
||
|
Chrys4Angel Postat pe 27 Octombrie 2009 16:40 |
||
De la: valitaxx, la data 2009-10-27 12:03:40 Omul pricepe de vorba buna si boul de par. ( Nu intotdeauna ai de a face cu oameni).
|
||
|
Postat pe 27 Octombrie 2009 17:14 |
||
De la: kudika077037, la data 2009-10-27 15:22:51De la: scorpio67, la data 2009-10-26 13:59:18De la: kudika077037, la data 2009-10-26 13:37:45Jos palaria. Stau si ma intreb, oare cate mame gandesc la fel? Iti urez noroc si succes in lupta "antivipere'.
|
||
|
Postat pe 27 Octombrie 2009 17:16 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-27 07:24:41Draguta mea Krisla ! Nu m-am autointitulat asa ! Asa mi-au spus frumoasele de ,, tovarasele ''ale tale de discutie care vor sa-si ucida soacrele ! Si te rog sa citesti toate mesajele , vezi cine a inceput cu ,, limbajul academic ". Cat despre spalatul farfuriei , nu ma laudam papusa , stie baiatul sa faca multe , chiar mancare , dar fiind foarte ocupat , inca din timpul claselor primare a facut sport de performanta , are ceva titluri de campion cucerite , apoi dupa terminarea liceului a avut o slujba unde lucra si 14-15 ore pe zi ,fapt pentru care nu am avut pretentia sa faca treburile casnice si inca ceva , la acea vreme ,, MAMICUTELE '' nu-si pierdeau vremea cu internetul si-si vedeau detreburile casei , nu trebuia sotul sau copiii sa-i faca munca , asa ca nu va mai dati voi mari cu copii vostri ,, minune ''. La 3 ani e normal sa imite , ca nu are inca discernamant ! Totul li se pare o joaca ! Asa ca mai bine vedeti cum va purtati cu copii mici ca va avor copia toate gesturile si va avor imita in tot ce faceti ! Si chestia cu ,, datul peste gura '' se pare ca multe din cele care scriu pe acest forum au sarit peste ,, LECTIE '' mamele lor nu au facut ce spui ca a facut mama ta si acum se vede rezultatul . Eu pot purta si o discutie civilizata , dar in aceeasi masura am demonstrat ca pot fi si ca ,, ele '' . Un om care are cat de cat ceva in tartacuta reuseste sa se adapteze usor la orice situatie . Asa ca Pa ! Si spunea cineva mai devreme ca nu trebuie sa judeci un om pe care nu-l cunosti cu adevarat ! Daca ar fi sa judec fiecare persoana care a intevenit pe acest forum in functie de cele scrise , vai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as trage concluzia ca am de-a face cu primate , nu cu oameni care pretind de multe ori ca au discernamant si ,, gandesc profund '' tot ceea ce scot pe gurita si din tartacuta ! Asa ca nu te mai da mataluta asa grozava , ca daca ai intrat in hora asta se pare ca iti place muzica ce-o auzi nu asculti doar muzica ,, simfonica '' Paaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Din pacate nu-mi place muzica pe care o "ascult" aici! Problema asta intre soacre si nurori nu e de ieri, alaltaieri... si nici nu e o probema doar a nurorilor cu varsta cuprinsa intre 20-36 de ani, e o problema veche de cand lumea! Cunosc multe persoane, chiar de varsta mamei care au avut si au inca probleme cu mama sotului (care nici macar nu locuiesc impreuna, sunt femei cu carte, bun simt, gospodine, etc.)! Nici macar atunci cand isi vad odrasla multumita de viata pe care o are cu sotia, nu inceteaza a baga "strambe"! Mamele baietilor, in comparatie cu mamele fetelor, sunt mult mai posesive... un psiholog poate explica mai bine ceea ce simt si gandesc acestea, instinctiv sau voit! Iar solutia pe care ati gasit-o dvs. pentru nurori... prefacatoria e ca si minciuna, asa e? Eu asa o vad! Mie, una, nu-mi place sa vorbesc pe cineva pe la spate... si nici nu-mi place sa "inghit" gesturile unei mame prea binevoitoare! Poate din cauza asta ma inteleg cu soacra! Credeti ca la inceputul prieteniei mele cu sotul ea nu era la fel de posesiva? Ba da, dar dupa ce am discutat si a vazut ca imi vad de casa si familie, a fost totul OK. Eu una ma infurii cand o aud povestind cate a indurat din partea soacrei ei... si totusi lasa capul plecat si plangea cand aceasta ii lua copiii la masa cu ea, si pe socra-mea o lasa singura la alta masa (plecate fiind in concediu amandoua cu copiii). Eu,sincer, cu toate ca sunt impotriva violentei cred ca ii rupeam gatul! Nimeni nu se baga in viata mea si a copiilor mei, nici macar mama mea! Eu nu cred ca gresesc gandind toate astea! |
||
|
krisla Postat pe 27 Octombrie 2009 17:18 |
||
|
Ochiul ginereluiIntrebare: - Cand se uita ginerele la mama-soacra numai cu un singur ochi? Raspuns: - Cu putin timp inainte de a apasa pe tragaci! Freza soacrei- Ce freza i se potriveste unei soacre??? - Freza cu carare pe mijloc...facuta cu barda... Privire indrazneata Bancul urmator >>> Veste trista Fericirea ginereluiUn cuplu casatorit are un accident dupa care fata femeii ramane foarte arsa. Doctorul ii spune sotului ca nu poate lua piele de pe corpul ei pentru ca este prea slaba. Prin urmare, sotul se ofera sa doneze piele de la el. Dar singura parte a corpului pe care doctorul o considera adecvata sunt fesele. Cei doi se hotarasc sa nu spuna nimanui de unde au luat pielea. Dupa operatie, toata lumea se mira cat de frumoasa era femeia si cate de tanara arata. Intr-o zi, sotia se emotioneaza si-i spune sotului : - Dragul meu, vreau sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Nu stiu cum as putea sa ma revansez vreodata. - Iubito, raspunde el, nu te mai gandi la asta. Sunt super multumit cand o vad pe mama ta ca te saruta pe obraz.. |
||
|
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:05 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-27 18:05:21Ochiul ginereluiIntrebare: - Cand se uita ginerele la mama-soacra numai cu un singur ochi? super tare bancul
|
||
|
tomescumrl Postat pe 27 Octombrie 2009 18:23 |
||
Scumpa scorpiuta ! Tu vorbesti mamica ? Din acre categori crezi tu ca faci parte , dupa atitudinea ta si limbajul folosit in 80% din mesaje ? Se pare ca tie doar cu ,, PARUL '' iti poate cineva inchide ,, gurita '' BYE! BYE !Mamaia ta !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 28 Octombrie 2009 08:01 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-27 14:38:14PUIUT MIC ! Asta ca se pare ca,, papusica '' va deranjeaza ! Punct ochit punct lovit ! Adevarul doare nu-i asa ? Draga am impresia ca nu ai inteles ma refeream la gluma mea postata in care da si soacra si nora sunt la egalitate si sunt vipere!deci nu era o aluzie la nicio soacra! Oricum degeaba iti explica omul ca tu o tii pe a ta! si ti-am mai spus mama mea soacra este model...de ce sa am asemenea ganduri?Cum spuneam daca nu este motiv de cearta il gasesti! Si daca analizezi mai bine tu vrei sa fii ironica in tot ceea ce postezi!succes!
|
||
|
one_size Postat pe 28 Octombrie 2009 09:47 |
||
|
Draga mea ! In conditiile in care anumite ,, PERSONAJE '' comenteaza intr-un anumit fel aceste bancuri , cred ca imi pot permite si eu acelasi lucru ! De ce va deranjeaza atat de mult doar ce scriu si cum scriu eu , iar ceea ce scumpele voaste ,, colege '' posteaza pe forum este ,, divin '' ,, superb ,, ,, haios '' si sunteit intr-u totul de acord cu ele ? Oare nu ele provoaca aceste reactii ,, ALERGICE '' ? Ia mai gandeste-te putin si apoi raspunde-mi ! Sau merg pe ideea ca cea mai buna aparare este atacul . Dar problema este ca joaca foarte murdar , au un limbaj de mahala . Si daca astea sunt regulile jocului , ne conformam ! Dar nu uita ca a castiga o batalie sau doua nu inseamna ca ai castigat razboiul . Si cum spunea cineva acest razboi NURORI - SOACRE e de cand lumea ! Si scorul este cam egal ! Asa ca ..................... !!!!!!! HAI LA LUPTA CEA MARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
||
|
kudika068864 Postat pe 28 Octombrie 2009 12:45 |
||
Heil Hitler!
|
||
|
miss_darine Postat pe 28 Octombrie 2009 12:57 |
||
|
M-ai convins! ai probleme grave la mansarda!vezi tu daca cele care posteaza sunt mai mici in varsta..si..nu trebuie sa te pui la mintea lor!tu care postezi in "mamaia" ar trebui sa ai putin mai multa minte si sa dai dovada de maturitate! dar tu ce faci?spui wow cearta?aici este de mine! nu este cearta?nu-i nimic se rezolva! Oricum sincer ma rog zilnic ca atunci cand voi atinge varsta ta...sa nu ajung sa gandesc ca tine! PS.nu cred ca vreo clipa am zis sunt pro scoare sau pro nurori..sunt impartiala! |
||
|
one_size Postat pe 28 Octombrie 2009 13:00 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-28 08:01:55Scumpa scorpiuta ! Tu vorbesti mamica ? Din acre categori crezi tu ca faci parte , dupa atitudinea ta si limbajul folosit in 80% din mesaje ? Se pare ca tie doar cu ,, PARUL '' iti poate cineva inchide ,, gurita '' BYE! BYE !Mamaia ta ! LASA-NE STRIGOIULE |
||
|
cristiana_cris Postat pe 28 Octombrie 2009 13:01 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-10-28 12:57:09Heil Hitler! LA BALAMUCCCCCCCCCCCCCC ....darine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 28 Octombrie 2009 13:03 |
||
De la: one_size, la data 2009-10-28 13:00:11M-ai convins! ai probleme grave la mansarda!vezi tu daca cele care posteaza sunt mai mici in varsta..si..nu trebuie sa te pui la mintea lor!tu care postezi in "mamaia" ar trebui sa ai putin mai multa minte si sa dai dovada de maturitate! dar tu ce faci?spui wow cearta?aici este de mine! nu este cearta?nu-i nimic se rezolva! size stii ce cred eu..ca acestei fiinte MAMAIA...ai trebuie multa...P........pe bune...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 28 Octombrie 2009 13:04 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-28 13:04:18De la: one_size, la data 2009-10-28 13:00:11M-ai convins! ai probleme grave la mansarda!vezi tu daca cele care posteaza sunt mai mici in varsta..si..nu trebuie sa te pui la mintea lor!tu care postezi in "mamaia" ar trebui sa ai putin mai multa minte si sa dai dovada de maturitate! dar tu ce faci?spui wow cearta?aici este de mine! nu este cearta?nu-i nimic se rezolva! am eu
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 28 Octombrie 2009 13:11 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-10-28 13:11:49De la: cristiana_cris, la data 2009-10-28 13:04:18De la: one_size, la data 2009-10-28 13:00:11M-ai convins! ai probleme grave la mansarda!vezi tu daca cele care posteaza sunt mai mici in varsta..si..nu trebuie sa te pui la mintea lor!tu care postezi in "mamaia" ar trebui sa ai putin mai multa minte si sa dai dovada de maturitate! dar tu ce faci?spui wow cearta?aici este de mine! nu este cearta?nu-i nimic se rezolva! nuuuuuuuuuuuucum sa dai tu treci aici
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 28 Octombrie 2009 13:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma intreb..a meritat? | 19 | De la: aadelinnne 24 August 2008 13:26 |
| Suferinta din dragoste | 9 | De la: Thais13 27 Decembrie 2011 12:08 |
| Petreceri unde iti poti gasi jumatatea :) | 4 | De la: Titanika 2 Februarie 2012 18:54 |
|
|
||
| concurs de bancuri | 9 | De la: alfredodecurtofreco 15 Noiembrie 2010 20:00 |
| Relatia mea.........simt ca se destrama....... | 26 | De la: kudika149571 20 Iulie 2010 16:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.